Verhit sex neuken in kroatie

verhit sex neuken in kroatie

Mijn vader stond te popelen om de omgeving te verkennen. Vooral het uitgestrekte woud km naar het oosten had zijn belangstelling. Er huisden wilde beesten, en de mensen leefden er teruggetrokken in dorpjes waar de tijd stil was blijven staan.

Of wij zin hadden om daar de volgende dag mee naar toe te gaan? In een vlaag van mannelijke verbondenheid zei ik daarom meteen: Sandra en Julia wilden naar het dorpje, en Joke, onze moeder, wilde ze daar hun zin in geven. Ze zouden morgen gaan winkelen, net als thuis. Niks voor mij en Henk, mijn vader dus. Wij zouden op avontuur gaan! We hadden nog geen idee wat ons zou overkomen, maar daar kom ik later op.

Die nacht was onrustig. Mijn zusjes sliepen in een tentje die we naast het huisje opgezet hadden. Mijn ouders sliepen in de grote slaapkamer, en ik lag in het kleine kamertje er naast. We waren allemaal op tijd naar bed gegaan i. Naast me hoorde ik zachte stemmen en gestommel vanuit de slaapkamer van mijn ouders.

Ik legde nieuwsgierig mijn oor te luister tegen het dunne scheidingswandje en hoorde mijn moeder kreunen: Ik krijg er nooit genoeg van.. Ik moest oppassen dat ze mijn niet zouden horen! Ineens hoor ik gegiechel vanaf het raam. Ik draai met een ruk mijn hoofd om en zie twee gezichten, verlicht door het schijnsel van de maan, wegduiken. Julia en Sandra hebben me gezien..

Als ze mijn zien, springen ze op en rennen naar hun tent, terwijl ik juist probeer om ze iets te vertellen: Ik trek mijn slip aan, klim uit het raam en sluip naar de kleine iglo die daar in het donker staat. Binnen hoor ik mijn zusjes opgewonden fluisteren en lachen. Als ik de tent openrits zijn ze in éen klap muisstil, helemaal als ik halfnaakt naar binnen kruip. Ik kon ze zó horen! Als jullie je koest houden kunnen we terug gaan en luisteren als ze het doen.

Hoe dan ook, ik had ze zo ver dat we met ons drieën door het raam naar binnen klommen en even later heel voorzichtig onze oren tegen de wand legden. Onze ouders waren nog bezig. Ik kreeg meteen weer een erectie en keek naar mijn zusjes. Ze durfden bijna niet te luisteren, Sandra zat te bijten op de vingers van een hand. Julia, die naast mij tegen de muur leunde, liet haar ogen naar beneden dwalen. Ik geloof dat ze probeerde iets van mijn lul te zien, waar ik maar met moeite van af kon blijven.

Af en toe streek ik er met een hand overheen, kneep er in, maar durfde niet te masturberen. Ik stak mijn duim omhoog, en Julia knikte heftig terug. Ze wees naar mijn slip die als een tent omhoog stond en stak toen haar middelvinger omhoog. Ik sloeg een hand voor mijn mond, vechtend tegen mijn lachspieren. Ze keek even om naar Sandra, die een hand bij haar slipje ingestoken had en zich stilletjes vingerde, en draaide zich toen weer naar mij toe.

Aarzelend gleden haar vingers over mijn schouder, en dan naar beneden, over mijn buik en benen. Ik begreep wat ze wilde, ze wilde mijn pik zien! Ik haakte een vinger achter de boord van mijn slip en trok langzaam het elastiek naar beneden, net zo ver tot mijn harde lul naar buiten zwaaide. De ontblote eikel glansde in het weinige licht van de kamer.

Mijn zus trok mijn onderbroek over mijn billen verder naar onderen, en ik zat al met mijn vuist rukkend om mijn kloppende paal. Julia had nu een hand in haar slipje gestoken en vingerde haar poesje, haar andere hand streelde rond mijn lul en zwaaiende ballen.

Ik liet mijn pik los, wilde nog niet klaarkomen, maar nu nam mijn zus het meteen over: Ik voelde mijn weerstand breken en een orgasme opkomen. Zwaar kreunend werd ik naar een diep en heftig hoogtepunt getrokken door die lieve meisjeshand, die toch zo ervaren aanvoelde. Julia hield haar ogen strak op de trillende pik gericht. Die werd nog harder toen ik spuitend mijn ontlading inzette. Dikke stralen sperma vlogen recht naar voren en spatten tegen haar vingerende hand.

In een flits trok ze haar slipje naar onderen en zo zag ik al spuitend haar jonge tienerspleet voor het eerst. Nog drie, vier stralen vlogen haar slipje binnen, over haar kut en grabbelende hand. Ze ademde onrustig en kreunde ineens diep en onbeheerst, terwijl haar vingers wild het verse sperma in haar kut wreven.

Ze kwam heftig klaar en viel trillend voorover in mijn armen. Zelf uitgeput, probeerde ik toch haar op te vangen. Hijgend hing ze tegen me aan, achter haar was Sandra ook zover. Haar ogen werden twee keer zo groot, haar vingers gingen wild in haar slipje in het rond, en schokkend kwam ze klaar.

Wat een lekker gezicht! Dit was mijn kans om haar jonge tienerkut te voelen! Wat een natte boel was het daar.. Glijdend door het sperma bereikten mijn vingers haar druipende, kale kutlippen. Ik gleed zo naar binnen met twee vingers en pompte een paar keer rustig op en neer. Julia kreunde in mijn armen, maar was te veel van de kaart om iets te zeggen of te doen. Wat was dat lekker, om mijn sperma in en uit die lekkere natte gleuf te smeren. Maar ik moest oppassen dat we geen aandacht trokken.

We waren door alle geiligheid helemaal vergeten, dat pap en mam in de kamer naast ons mee konden luisteren! Ik wilde opstaan maar merkte dat mijn zus haar hand om mijn halfstijve pik had geslagen. Ze wilde niet loslaten! Buiten bij de tent namen we afscheid: Toen, ineens, een lange natte tongzoen. We likten elkaar lang en geil in de mond en ik voelde hoe mijn pik alweer begon te steigeren. Sandra kwam er bij staan: Weer een lange tongzoen volgde, en ze drukte daarbij haar bekken naar voren om de hardheid van mijn onstuimige pik te voelen.

Mijn handen gleden zonder dat ik het echt bedoelde naar haar billen, en ik kneedde heel even, heerlijk en vol liefde de kleine, jonge meidenbillen van mijn andere zus. Mijn pik stond hard in mijn onderbroek en schuurde tegen haar kruis.. Toen namen we echt afscheid, het was al ver na middernacht! Ik stapte door het raam weer naar binnen, mijn bed in. Pa en ma waren klaar met hun vrijpartij.

Het was nog altijd warm buiten, en het geluid van krekels was het laatste wat ik hoorde. Met een stijve pik viel ik onrustig in slaap. Die nacht droomde ik geil en heftig, over mijn zusje Sandra die haar tongetje rond mijn pik liet draaien terwijl ik half in het water lag. Toen ik opzij keek zag ik iets geks: Met een schok werd ik wakker en zat ik, badend in het zweet en met een harde lul, rechtop in bed. Ik was zo geil dat ik me móest aftrekken.

Binnen een paar minuten, heftig schokkend, spoot ik mijn sperma in een grote boog over mezelf. Ik wreef de glibberige kwak uit over mijn buik en smeerde er mijn naschokkende lul en mijn gevoelige ballen mee in. Daarna viel ik opnieuw in slaap. Blijkbaar had ze al in zee gezwommen. Ze stond in haar bikini over me heen gebogen, ik kon het zoute water ruiken, en voelde af en toe een druppel op me neer komen, terwijl ze zich met een handdoek afdroogde: Je vader is er ook al uit.

Door mijn oogharen gluurde ik naar de vochtige, hijgende borsten van mijn moeder. Haar harde tepels priemden door de natte stof van de bikini heen. Het ding leek wel doorzichtig. Haar moederlijke buik deinde sexy op en neer door de versnelde ademhaling. Ik kreunde, rekte me uit en lag halfnaakt met mijn ochtenderectie onder het dunne laken te kijk voor mijn moeder.

Ik genoot van het idee dat ze mijn lul afgetekend onder de stof zou zien, en terwijl ik weer geeuwde en me uitrekte spande ik mijn anusspieren aan, zodat mijn pik op en neer ging onder het laken.

Mijn moeder keek geïnteresseerd toe. Ze zei niets en ging niet weg, heel apart. Dit duurde een tijdje en toen opende ik toch maar mijn ogen. Ik keek recht in haar bruine kijkers, werd toch wat verlegen waarna mijn blik naar haar kruis dwaalde.

Door de natte stof kon ik haar schaamhaar zien zitten. Ik werd alleen maar geiler! Maar dat kon niet natuurlijk. Mijn moeder heupwiegde de kamer uit, ondertussen haar haren verder drogend.

God wat een lekkere kont had ze. Daar had mijn vader vannacht dus lekker op in zitten pompen.. Ik wilde alweer gaan rukken, dit was de geilste vakantie ooit! Maar er was geen tijd en geen privacy, dus ging ik er maar uit. Een uur later waren we klaar om te gaan. Met mijn zusjes had ik betekenisvolle blikken van verstandhouding uitgewisseld.

Ik was zo benieuwd of we nog meer seks zouden hebben! Maar eerst stapten we allemaal in de auto en reden we naar het dorpje om de dames af te zetten. Sandra zat naast me en ik voelde hoe ze haar hand iets te lang op mijn been liet rusten. Haar ogen waren groot en gespannen.

O jee, later Sandra, later.. Mijn vader stuurde rustig en beheerst de wagen over de bochtige bergwegen, en zo bereikten we het vertrekpunt voor onze wandeling van vandaag. We hadden eten en drinken meegenomen in een rugzakje en met de gedetailleerde wandelkaart -onderweg gekocht bij een pompstation- liepen we opgewekt het bergpad op.

Na twee uur bereikten we het eerste uitkijkpunt, en het was echt de moeite waard. Het zweet liep in straaltjes over onze gezichten, terwijl we genoten van de bossen, de vallei die zich voor ons uitstrekte, de rivier die onder ons stroomde.

Na een minuut of twintig was daar inderdaad de waterval, ruisend en koel. We klommen over de rotsen tot vlak bij de harde stralen en ik stak mijn hand uit: Om je even af te spoelen onder die lekkere waterstraal! Er is verder toch niemand hier. De hele tocht al spookten de beelden, geluiden en gevoelens van de afgelopen dag en nacht door mijn hoofd en voortdurend voelde ik mijn paal opzwellen. Ik kon wel wat afkoeling gebruiken.

Er was echt helemaal niemand te bekennen, dus we waren zo vrij als wat. Ik voelde me sinds vannacht meer dan ooit als man met mijn vader verbonden. Ik begon te snappen wat het betekende om te neuken met een vrouw, om seks te hebben en je geilheid de vrije loop te laten. Pa had zijn broek al uit, alleen zijn onderbroek hoefde hij nog uit te doen. Hij keek naar mij, hoe ver ik was. Ik keek nieuwsgierig naar de bobbel in zijn slip.

Hoe groot zou de lul zijn die mama neukte? Zou hij een veel grotere pik hebben dan ik? Hij trok zijn laatste beetje kleding uit en rende naar de waterval.

Mijn vader is een sportieve kerel met een sterk, sportief lichaam, dat kan ik zelfs nog wel beoordelen. Daarmee vergeleken was ik nog een jongen.

Toch was ik ook een man aan het worden! Zonder verdere aarzeling stapte ik uit mijn laatste kleren en rende naakt naar de waterval. Henk sprong er steeds onder en dan weer onder vandaan en ik volgde zijn voorbeeld. Het koude water was erg stimulerend, je ging er van gloeien en na een poosje stonden we er rustig onder. Ik keek opzij en zag dat mijn vader zonder schaamte zijn voorhuid terug trok om zijn flinke lul even goed schoon te spoelen.

Het leek wel of hij zich een beetje aftrok en zijn lul in zijn masserende vingers liet groeien! Ik voelde me vrij genoeg om hetzelfde te doen. Kijkend naar mijn eigen pik in mijn handen, trok ik de eikel bloot en liet het water tot in alle hoeken stromen. Heerlijk, die straal langs je ballen! Ik vergat even waar ik was en stond gewoon te trekken. Ik heb trouwens ook al weer te stellen met mijn trouwe knecht, ondanks dat je moeder hem vannacht uitgeput heeft..

Mijn vader stond twee stappen bij me vandaan, en trok ook stevig aan zijn harde pik. We draaiden ons naar elkaar toe, ik kon mijn ogen niet van zijn machtige, grote pik afhouden. Het was zo geil allemaal, en ik voelde hoe ik klaar ging komen. Mijn vader deed een pas in mijn richting, hij wilde niets missen van dit schouwspel. De eerste straal kwakte mij tegen mijn been, de rest verdween in het watergeweld.

En wat een geile bui heb ik toch. Al sinds we hier zijn trouwens. Het lijkt wel in de lucht te hangen. Je bedoelt dat je mama en mij hebt horen seksen?

We werden er opgewonden van. De meisjes hebben zich gevingerd en ik heb me.. We gingen in de zon zitten en lieten ons opdrogen.

Een heerlijke loomheid kwam over ons heen. We hadden even zitten dommelen denk ik, want toen ik de ogen opendeed schrok ook Henk net wakker uit een soort slaap. We keken om ons heen en naar elkaars naakte lichaam. Toen kregen we door wat er zo raar was: Daar stonden we, mijn vader en ik, helemaal naakt in een woud waar wij de weg niet wisten. Wat moesten we nu? We besloten te gaan zoeken naar voetafdrukken of andere sporen die op de dader zouden kunnen wijzen.

Na een poosje vonden we iets: Als Sherlock Holmes en dr. Watson, zo gingen we het pad af, terwijl we in de gaten hielden of de sporen er nog waren. Hij had zijn schaamhaar helemaal weggeschoren, waardoor zijn anus goed zichtbaar was. Ook zijn ballen kon ik goed bekijken. Het deed me allemaal denken aan mijn rare droom van vannacht, waarin mijn moeder hem in zijn kont vingerde.. Zou ze haar vinger wel eens in zijn kont gepompt hebben? Zou dat een lekker gevoel zijn?

Zou ze zijn ballen achterlangs gelikt hebben, haar neus begraven in zijn anus? Ik kreeg te veel geile gedachten, mijn lul begon weer te zwellen..

Dit was echt niet het goede moment! Na een tocht die misschien wel een uur duurde, over smalle paadjes, waarbij we onszelf af en toe openhaalden aan de struiken, stonden we plotseling voor een kleine hut, of eigenlijk boerderijtje, want het was best groot.

Er was niemand te zien, maar mijn vader, die net als ik nog stond te hijgen van de inspanning, begon te roepen: Juist, je gaat naar binnen. We duwden voorzichtig de piepende oude deur open, terwijl we in alle wereldtalen bleven roepen naar eventuele bewoners. Een klein halletje gaf toegang tot de woonkamer, waar een eigenaardige geur hing.

Het was eenvoudig ingericht, had kleine raampjes en de ruimte werd vrijwel geheel ingenomen door een ranzig, vetleren bankstel dat in een U-vorm rond een lage tafel geparkeerd stond. We wilden net verder de woning ingaan, toen plotseling de voordeur openzwaaide, en een enorme kerel met een ongeschoren kop in de deuropening verscheen. Met een zware bromstem riep hij iets in het kroatisch, we verstonden het niet.. Hij wees naar ons en lachte breed terwijl hij het duidelijk over onze geslachtsdelen had.

Zijn ogen flitsten heen en weer, van Henk naar mij en dan weer naar onze lullen. En hij bleef dat onbegrijpelijke taaltje brommen. Met een handgebaar maakte hij duidelijk dat we maar moesten gaan zitten. Hij verdween naar achteren en kwam terug met twee oude jassen die nogal stonken, maar voorlopig hadden we iets om ons aan vast te klampen. Daarna haalde hij twee glazen limonade die we dankbaar aannamen. Eigenlijk paste onze gastheer niet goed in het huisje. Hij was te groot van postuur, en droeg iets wat je als boswachterkleding zou kunnen omschrijven.

Aan de geweien te zien, die aan de muur hingen, had hij al heel wat beesten verschalkt. We vroegen of hij boswachter was, maar wisten daar niet eens een buitenlands woord voor te bedenken.

Ook vroegen we of hij iets over onze spullen wist, maar kregen geen zinnige reactie. Hij praatte vriendelijk, lachte veel, zwaaide met zijn enorme handen, maar we werden niks wijzer. Langzaam voelde ik me loom en rustig worden, en rond mijn mond kreeg ik een glimlach die niet weg te slaan was. Ik moest grinniken om die opmerking, en ook om de hele idiote situatie, en mijn vader begon ook stom te giechelen. Zijn ogen stonden waterig, en dat werd niet beter toen we een half uur later ons tweede glas limonade ophadden.

De boswachter was naast me komen zitten en grijnsde vrolijk met ons mee. Af en toe liet hij zijn hand op mijn schouder rusten, en daarna op mijn been. Zijn grote, ongeschoren gezicht kwam heel dicht bij de mijne, maar dat rare drankje had me helemaal weerloos gemaakt. Ik moest nog steeds grijnzen, en mijn vader maakte zelfs gekke opmerkingen: En ik vond het allemaal prima!

Later bedachten we dat die limonade een cocktail van XTC en Viagra geweest moet zijn. De reus had wel door dat er zich iets roerde in mijn kruis, hij maakte opmerkingen en wees er naar. Toen pakte hij mijn hand en legde die op zijn kruis. Daar voelde ik een bult! Zijn hand sloeg ondertussen mijn jas open en nu zag iedereen mijn stijve paal die daar, zonder dat ik er iets over te zeggen had, met harde schokjes stond te trillen.

Ik schaamde me eigenlijk dood, maar meteen waaide die gedachte weg en richtte mijn aandacht zich op de boswachter die zijn hemd uittrok, en daarna zijn broek begon los te knopen. Henk en ik keken elkaar aan. Hij gaat zijn lul laten zien. Dat zal me een kroatisch monster wezen! Die trok zijn onderbroek uit en liet ons breed lachend zijn halfstijve pik zien.

Vlakbij nu, zwaaide de grootste penis die ik ooit gezien had. Hij trok de eikel steeds bloot en rolde dan de ruime voorhuid weer helemaal naar voren zodat de eikel verdween. Ik was geboeid door de aanblik, en helemaal niet bang, al klinkt dat misschien raar. Nogmaals, dat verduivelde drankje had ons van het verstand beroofd en ons tot makke sekslaafjes gemaakt.

Ik begreep maar al te goed wat hij wilde: Ik had geen tijd voor keuzes, onze reus bewoog de heupen naar voren en duwde zijn snikkel in mijn mond. Ik moest er haast van kokhalzen, maar hij hield mijn hoofd zo stevig in de greep dat ik maar besloot mee te werken. Het warme pikvlees paste net; ik voelde hoe zijn lul harder en groter werd terwijl de eikel mijn huig aantipte. Om mezelf te beschermen sloeg ik mijn handen rond zijn pik en ballen, zo kon ik beter controleren hoeveel lul hij in mijn keel kon pompen.

Zijn testikels lagen als zachtgekookte kippeneieren in mijn handpalm, ze voelden zacht en kwetsbaar aan. De reus stond te grommen en te genieten, met zijn ogen dicht en zijn heupen heen en weer stotend dreef hij zijn 25cm lange leuter in mijn pijpende mond. Soms greep hij zijn pik vast, trok hem naar buiten en wreef zijn paarse eikel in mijn gezicht waarbij hij wilde klanken uitstootte. Dan duwde hij triomfantelijk zijn glimmende natte eikel weer tussen mijn lippen en pompte zijn pik hard mijn keel binnen.

Wie had dat gedacht, dat ik nog eens op een stijve lul zou zuigen?! Het mafste was nog wel, dat ik zelf nog steeds een stijve had! De boswachter trok zijn leuter uit mijn mond, klom van de bank af en knielde met een begerige blik voor mij neer. Hij spreidde mijn benen en toen gleden zijn handen rond mijn trillend harde lul.

Zijn eeltige vingers streelden mijn ballen en trokken me langzaam en geil af. Zijn grote hoofd daalde af naar mijn kruis en zijn mond sloot zich om mijn eikel. Hoe kwam dat dan? Vertel het maar, het zal je opluchten.. Mijn armen had ik om haar warme lichaam geslagen, maar ik vergat dat mijn op en neer wippende pik onder het laken de aandacht trok.

Het is blijkbaar ook wel een opwindend avontuur wat jullie beleefd hebben? Ons idiote verhaal opbiechten was al gênant genoeg, dit kon er nog wel bij. Het was écht een idiote vakantie! Maar we werden er raar van in ons hoofd, we werden er slap van en konden niet vluchten. We waren helemaal willoos mam, en papa ook!

Maar het gekke was wel, dat we.. Ik zei niets, ik genoot van haar zacht knedende hand rond mijn stijve geslacht. Ondertussen draaide ik mijn gezicht tussen haar borsten. Nog steviger greep ik haar warme buik vast, en liet een hand naar boven glijden. Ik stopte pas toen ik een tepelknop tussen mijn vingers had, en al knedend mijn moeder in een gevaarlijk geile stemming voelde komen. Haar adem was duidelijk hoorbaar, en dat werd niet beter toen ik met een hand haar volle borst begon te strelen en te kneden.

Ze trok het laken naar beneden waardoor ik open en bloot voor haar lag, mijn stijve lul schokkend in de lucht. Het voorzaad liep in kleine golfjes uit de verhitte eikel. Ze pakte voorzichtig mijn trillende paal beet, terwijl ze hees zuchtte: Haar hand was ervaren, dat merkte ik meteen.

Zoals ze soepel de voorhuid op en neer liet gaan.. Ik greep met beide handen onder haar T-shirt en liet mijn handen rond haar dikke, volle borsten glijden. Ze droeg geen beha, dus ik kon vrijuit haar tepels stimuleren en knijpen tot ze kleine gilletjes begon te geven. Ze boog naar voren, en al kon ik niks zien, ik voelde haar warme en natte mond zich sluiten rond mijn verhitte lul. Traag genietend begon ze me te pijpen.

Af en toe gleed haar lange tong om de schacht en likte mijn ballen de lucht in. Dan weer gleed mijn pik voor ¾ in haar goddelijke mond. Ze liet toe dat ik haar shirt over haar hoofd trok, zodat ze half bloot naast me hing. Haar borsten gleden door mijn handen alsof we al jaren geliefden waren. Terwijl ze me vol overgave, zacht kreunend bleef pijpen en zuigen, stak ik een hand tussen haar benen. Meteen deed ze haar billen in de lucht, zodat ik er goed bij kon.

Ze tippelde er op om gepakt te worden! Mam was echt drijfnat tussen haar benen, haar kut droop van het geil! Alsof het was afgesproken, stapte ze met een been over me heen en kwam nu in een standje 69 op me te liggen. Ze bood me haar kort geschoren kut aan en hongerig drukte ik mijn mond op haar geurige neukgleuf.

Julia en Sandra vonden het ook erg geil. Maar dit is veel beter.. Ik streelde haar volle, licht hangende borsten met de gezwollen tepels, en voelde hoe een rilling door haar ruggengraat trok.

Mijn handen genoten van de aanraking met haar perzikzachte huid. Mijn moeder was zó sexy! Haar schaamlippen knepen stevig rond mijn kloppende pik. Ik stond op springen, er was niets voor nodig om af te schieten.. Hééél langzaam voelde ik mijn orgasme aankomen, als een verre golf in zee, die groter wordt en verder aanzwelt..

We kreunden als gekken, ze moesten ons wel horen maar het kon ons niks schelen, we gingen allebei, mijn moeder en ik, samen naar een gigantisch orgasme.

Alsof de branding op het strand klapt, zo kwamen we schokkend en trillend, maar zonder te stoten in elkaars armen klaar. Haar kutspieren leken mijn pik af te trekken als een vrouwenhand.

Mijn ballen trokken spastisch samen en spoten een treinlading sperma in die heerlijke, dankbare moederkut. Mam lag sidderend en geil hijgend met haar warme tieten op mijn bezwete borst. Wang tegen gloeiende wang.. Denk je niet dat ik fout geweest ben door dit te doen? Ik wilde je alleen maar helpen.. Ik heb hier wel eens over gefantaseerd. Daarom werd ik ook zo geil toen ik je laatst met papa hoorde neuken.

Kom, ik moet opstaan, anders valt het op. Als ze ons niet al lang gehoord hebben natuurlijk.. Weer kuste ze me, ik kuste met geopende mond terug. Zij ook nu, onze tongen streelden kort langs elkaar, alsof ze niet de weg wisten. We keken elkaar aan, maar het was te donker om veel te zien. Dat maakte het misschien makkelijker om nog eens te kussen, dit keer met de mond wijd open en de tong klaar voor contact.

Allebei wilden we hetzelfde, we tongden elkaar geil en nat, en mam perste haar dikke tieten nog een keer tegen mijn borst. Snel liet ik nog even mijn vingers door haar bilspleet glijden en voelde hoe het zaad in stromen uit haar liep. Mijn pik lag er halfslap en glibberig naast. Ze veegde haar kut droog, perste nog een keer, veegde ook dat laatste zaad af en gooide toen het kleverige textiel over mij heen. Ik viel snel in slaap en droomde onrustig van spannende en geile dingen.

Na een uur geslapen te hebben werd ik wakker, ik moest plassen en hoorde stemmen in de kamer naast me, de slaapkamer van mijn ouders.

Ik luisterde even, maar omdat ze fluisterden kon ik niets verstaan. Ik klom uit bed en waggelde in mijn blote kont naar de WC. Helemaal naakt, want ga maar na: Twee dagen lang had ik geen kleren aangehad. Het maakte niet uit of ik wel of geen onderbroek aandeed! We stonden weliswaar niet op een naturistencamping, maar in het huisje konden we doen en laten wat we wilden. Ik was klaar met plassen, trok de WC door en stapte terug in het donkere gangetje.

Meteen zwaaide ook de slaapkamerdeur van mijn ouders open, en in het zwakke schijnsel stapte Henk, mijn vader, ook de gang op. Hij was spiernaakt, net als ik. Zijn halfstijve lul zwaaide heen en weer. Heb je trouwens nog eh..

Ik bedoel, ik heb haar niet alles verteld. Ik ben een beetje bang dat ze dat niet aankan. Ik zei er maar niet bij dat mam en ik eerder op de avond heerlijk geneukt hadden. Ik was niet mezelf door die rare verdoving, snap je? Ik wil niet dat je nu met een boog om me heen gaat.. En ik ben de hele tijd verschrikkelijk geil pap! Maar dat jij moest toekijken en het zelf ook ondergaan terwijl ik er bij was.. Heb je er echt geen nare gedachten of angsten aan over gehouden?

Ik vond het ergens ook.. Zo met mannen onder elkaar.. Henk keek naar mijn pik terwijl ik dat zei, mijn lul was bijna op volle sterkte. Die van hem was ook snel groeiende.

Zijn pik glom in het beetje licht dat het gangetje binnenviel. De eikel was half ontbloot en was maar een paar centimeter van mijn eikel verwijderd. Onwillekeurig bogen we beide iets naar voren waardoor onze warme pikkekoppen elkaar raakten. De vorige keer waren we allebei zo van de wereld dat we niet wisten wat we deden, nu was het anders. We stonden met ons volle verstand tegenover elkaar en lieten onze stijve pikken tegen elkaar aan glijden.

.

Paaldansen sex natte kuttjesverhit sex neuken in kroatie

Mijn vader stond te popelen om de omgeving te verkennen. Vooral het uitgestrekte woud km naar het oosten had zijn belangstelling. Er huisden wilde beesten, en de mensen leefden er teruggetrokken in dorpjes waar de tijd stil was blijven staan. Of wij zin hadden om daar de volgende dag mee naar toe te gaan? In een vlaag van mannelijke verbondenheid zei ik daarom meteen: Sandra en Julia wilden naar het dorpje, en Joke, onze moeder, wilde ze daar hun zin in geven.

Ze zouden morgen gaan winkelen, net als thuis. Niks voor mij en Henk, mijn vader dus. Wij zouden op avontuur gaan! We hadden nog geen idee wat ons zou overkomen, maar daar kom ik later op. Die nacht was onrustig. Mijn zusjes sliepen in een tentje die we naast het huisje opgezet hadden.

Mijn ouders sliepen in de grote slaapkamer, en ik lag in het kleine kamertje er naast. We waren allemaal op tijd naar bed gegaan i. Naast me hoorde ik zachte stemmen en gestommel vanuit de slaapkamer van mijn ouders. Ik legde nieuwsgierig mijn oor te luister tegen het dunne scheidingswandje en hoorde mijn moeder kreunen: Ik krijg er nooit genoeg van.. Ik moest oppassen dat ze mijn niet zouden horen! Ineens hoor ik gegiechel vanaf het raam. Ik draai met een ruk mijn hoofd om en zie twee gezichten, verlicht door het schijnsel van de maan, wegduiken.

Julia en Sandra hebben me gezien.. Als ze mijn zien, springen ze op en rennen naar hun tent, terwijl ik juist probeer om ze iets te vertellen: Ik trek mijn slip aan, klim uit het raam en sluip naar de kleine iglo die daar in het donker staat.

Binnen hoor ik mijn zusjes opgewonden fluisteren en lachen. Als ik de tent openrits zijn ze in éen klap muisstil, helemaal als ik halfnaakt naar binnen kruip. Ik kon ze zó horen!

Als jullie je koest houden kunnen we terug gaan en luisteren als ze het doen. Hoe dan ook, ik had ze zo ver dat we met ons drieën door het raam naar binnen klommen en even later heel voorzichtig onze oren tegen de wand legden.

Onze ouders waren nog bezig. Ik kreeg meteen weer een erectie en keek naar mijn zusjes. Ze durfden bijna niet te luisteren, Sandra zat te bijten op de vingers van een hand. Julia, die naast mij tegen de muur leunde, liet haar ogen naar beneden dwalen. Ik geloof dat ze probeerde iets van mijn lul te zien, waar ik maar met moeite van af kon blijven.

Af en toe streek ik er met een hand overheen, kneep er in, maar durfde niet te masturberen. Ik stak mijn duim omhoog, en Julia knikte heftig terug. Ze wees naar mijn slip die als een tent omhoog stond en stak toen haar middelvinger omhoog. Ik sloeg een hand voor mijn mond, vechtend tegen mijn lachspieren. Ze keek even om naar Sandra, die een hand bij haar slipje ingestoken had en zich stilletjes vingerde, en draaide zich toen weer naar mij toe.

Aarzelend gleden haar vingers over mijn schouder, en dan naar beneden, over mijn buik en benen. Ik begreep wat ze wilde, ze wilde mijn pik zien! Ik haakte een vinger achter de boord van mijn slip en trok langzaam het elastiek naar beneden, net zo ver tot mijn harde lul naar buiten zwaaide. De ontblote eikel glansde in het weinige licht van de kamer. Mijn zus trok mijn onderbroek over mijn billen verder naar onderen, en ik zat al met mijn vuist rukkend om mijn kloppende paal.

Julia had nu een hand in haar slipje gestoken en vingerde haar poesje, haar andere hand streelde rond mijn lul en zwaaiende ballen. Ik liet mijn pik los, wilde nog niet klaarkomen, maar nu nam mijn zus het meteen over: Ik voelde mijn weerstand breken en een orgasme opkomen. Zwaar kreunend werd ik naar een diep en heftig hoogtepunt getrokken door die lieve meisjeshand, die toch zo ervaren aanvoelde.

Julia hield haar ogen strak op de trillende pik gericht. Die werd nog harder toen ik spuitend mijn ontlading inzette. Dikke stralen sperma vlogen recht naar voren en spatten tegen haar vingerende hand. In een flits trok ze haar slipje naar onderen en zo zag ik al spuitend haar jonge tienerspleet voor het eerst.

Nog drie, vier stralen vlogen haar slipje binnen, over haar kut en grabbelende hand. Ze ademde onrustig en kreunde ineens diep en onbeheerst, terwijl haar vingers wild het verse sperma in haar kut wreven. Ze kwam heftig klaar en viel trillend voorover in mijn armen. Zelf uitgeput, probeerde ik toch haar op te vangen. Hijgend hing ze tegen me aan, achter haar was Sandra ook zover. Haar ogen werden twee keer zo groot, haar vingers gingen wild in haar slipje in het rond, en schokkend kwam ze klaar.

Wat een lekker gezicht! Dit was mijn kans om haar jonge tienerkut te voelen! Wat een natte boel was het daar.. Glijdend door het sperma bereikten mijn vingers haar druipende, kale kutlippen. Ik gleed zo naar binnen met twee vingers en pompte een paar keer rustig op en neer.

Julia kreunde in mijn armen, maar was te veel van de kaart om iets te zeggen of te doen. Wat was dat lekker, om mijn sperma in en uit die lekkere natte gleuf te smeren. Maar ik moest oppassen dat we geen aandacht trokken. We waren door alle geiligheid helemaal vergeten, dat pap en mam in de kamer naast ons mee konden luisteren! Ik wilde opstaan maar merkte dat mijn zus haar hand om mijn halfstijve pik had geslagen.

Ze wilde niet loslaten! Buiten bij de tent namen we afscheid: Toen, ineens, een lange natte tongzoen. We likten elkaar lang en geil in de mond en ik voelde hoe mijn pik alweer begon te steigeren.

Sandra kwam er bij staan: Weer een lange tongzoen volgde, en ze drukte daarbij haar bekken naar voren om de hardheid van mijn onstuimige pik te voelen. Mijn handen gleden zonder dat ik het echt bedoelde naar haar billen, en ik kneedde heel even, heerlijk en vol liefde de kleine, jonge meidenbillen van mijn andere zus.

Mijn pik stond hard in mijn onderbroek en schuurde tegen haar kruis.. Toen namen we echt afscheid, het was al ver na middernacht! Ik stapte door het raam weer naar binnen, mijn bed in. Pa en ma waren klaar met hun vrijpartij. Het was nog altijd warm buiten, en het geluid van krekels was het laatste wat ik hoorde. Met een stijve pik viel ik onrustig in slaap. Die nacht droomde ik geil en heftig, over mijn zusje Sandra die haar tongetje rond mijn pik liet draaien terwijl ik half in het water lag.

Toen ik opzij keek zag ik iets geks: Met een schok werd ik wakker en zat ik, badend in het zweet en met een harde lul, rechtop in bed. Ik was zo geil dat ik me móest aftrekken. Binnen een paar minuten, heftig schokkend, spoot ik mijn sperma in een grote boog over mezelf. Ik wreef de glibberige kwak uit over mijn buik en smeerde er mijn naschokkende lul en mijn gevoelige ballen mee in. Daarna viel ik opnieuw in slaap.

Blijkbaar had ze al in zee gezwommen. Ze stond in haar bikini over me heen gebogen, ik kon het zoute water ruiken, en voelde af en toe een druppel op me neer komen, terwijl ze zich met een handdoek afdroogde: Je vader is er ook al uit.

Door mijn oogharen gluurde ik naar de vochtige, hijgende borsten van mijn moeder. Haar harde tepels priemden door de natte stof van de bikini heen. Het ding leek wel doorzichtig. Haar moederlijke buik deinde sexy op en neer door de versnelde ademhaling. Ik kreunde, rekte me uit en lag halfnaakt met mijn ochtenderectie onder het dunne laken te kijk voor mijn moeder. Ik genoot van het idee dat ze mijn lul afgetekend onder de stof zou zien, en terwijl ik weer geeuwde en me uitrekte spande ik mijn anusspieren aan, zodat mijn pik op en neer ging onder het laken.

Mijn moeder keek geïnteresseerd toe. Ze zei niets en ging niet weg, heel apart. Dit duurde een tijdje en toen opende ik toch maar mijn ogen. Ik keek recht in haar bruine kijkers, werd toch wat verlegen waarna mijn blik naar haar kruis dwaalde. Door de natte stof kon ik haar schaamhaar zien zitten. Ik werd alleen maar geiler!

Maar dat kon niet natuurlijk. Mijn moeder heupwiegde de kamer uit, ondertussen haar haren verder drogend. God wat een lekkere kont had ze.

Daar had mijn vader vannacht dus lekker op in zitten pompen.. Ik wilde alweer gaan rukken, dit was de geilste vakantie ooit! Maar er was geen tijd en geen privacy, dus ging ik er maar uit. Een uur later waren we klaar om te gaan. Met mijn zusjes had ik betekenisvolle blikken van verstandhouding uitgewisseld. Ik was zo benieuwd of we nog meer seks zouden hebben! Maar eerst stapten we allemaal in de auto en reden we naar het dorpje om de dames af te zetten.

Sandra zat naast me en ik voelde hoe ze haar hand iets te lang op mijn been liet rusten. Haar ogen waren groot en gespannen. O jee, later Sandra, later.. Mijn vader stuurde rustig en beheerst de wagen over de bochtige bergwegen, en zo bereikten we het vertrekpunt voor onze wandeling van vandaag.

We hadden eten en drinken meegenomen in een rugzakje en met de gedetailleerde wandelkaart -onderweg gekocht bij een pompstation- liepen we opgewekt het bergpad op. Na twee uur bereikten we het eerste uitkijkpunt, en het was echt de moeite waard. Het zweet liep in straaltjes over onze gezichten, terwijl we genoten van de bossen, de vallei die zich voor ons uitstrekte, de rivier die onder ons stroomde. Na een minuut of twintig was daar inderdaad de waterval, ruisend en koel.

We klommen over de rotsen tot vlak bij de harde stralen en ik stak mijn hand uit: Om je even af te spoelen onder die lekkere waterstraal! Er is verder toch niemand hier. De hele tocht al spookten de beelden, geluiden en gevoelens van de afgelopen dag en nacht door mijn hoofd en voortdurend voelde ik mijn paal opzwellen.

Ik kon wel wat afkoeling gebruiken. Er was echt helemaal niemand te bekennen, dus we waren zo vrij als wat. Ik voelde me sinds vannacht meer dan ooit als man met mijn vader verbonden. Ik begon te snappen wat het betekende om te neuken met een vrouw, om seks te hebben en je geilheid de vrije loop te laten. Pa had zijn broek al uit, alleen zijn onderbroek hoefde hij nog uit te doen.

Hij keek naar mij, hoe ver ik was. Ik keek nieuwsgierig naar de bobbel in zijn slip. Hoe groot zou de lul zijn die mama neukte? Zou hij een veel grotere pik hebben dan ik?

Hij trok zijn laatste beetje kleding uit en rende naar de waterval. Mijn vader is een sportieve kerel met een sterk, sportief lichaam, dat kan ik zelfs nog wel beoordelen. Daarmee vergeleken was ik nog een jongen. Toch was ik ook een man aan het worden! Zonder verdere aarzeling stapte ik uit mijn laatste kleren en rende naakt naar de waterval.

Henk sprong er steeds onder en dan weer onder vandaan en ik volgde zijn voorbeeld. Het koude water was erg stimulerend, je ging er van gloeien en na een poosje stonden we er rustig onder.

Ik keek opzij en zag dat mijn vader zonder schaamte zijn voorhuid terug trok om zijn flinke lul even goed schoon te spoelen. Het leek wel of hij zich een beetje aftrok en zijn lul in zijn masserende vingers liet groeien!

Ik voelde me vrij genoeg om hetzelfde te doen. Kijkend naar mijn eigen pik in mijn handen, trok ik de eikel bloot en liet het water tot in alle hoeken stromen. Heerlijk, die straal langs je ballen! Ik vergat even waar ik was en stond gewoon te trekken. Ik heb trouwens ook al weer te stellen met mijn trouwe knecht, ondanks dat je moeder hem vannacht uitgeput heeft..

Mijn vader stond twee stappen bij me vandaan, en trok ook stevig aan zijn harde pik. We draaiden ons naar elkaar toe, ik kon mijn ogen niet van zijn machtige, grote pik afhouden. Het was zo geil allemaal, en ik voelde hoe ik klaar ging komen. Mijn vader deed een pas in mijn richting, hij wilde niets missen van dit schouwspel. De eerste straal kwakte mij tegen mijn been, de rest verdween in het watergeweld.

En wat een geile bui heb ik toch. Al sinds we hier zijn trouwens. Het lijkt wel in de lucht te hangen. Je bedoelt dat je mama en mij hebt horen seksen?

We werden er opgewonden van. De meisjes hebben zich gevingerd en ik heb me.. We gingen in de zon zitten en lieten ons opdrogen. Een heerlijke loomheid kwam over ons heen. We hadden even zitten dommelen denk ik, want toen ik de ogen opendeed schrok ook Henk net wakker uit een soort slaap. We keken om ons heen en naar elkaars naakte lichaam. Toen kregen we door wat er zo raar was: Daar stonden we, mijn vader en ik, helemaal naakt in een woud waar wij de weg niet wisten.

Wat moesten we nu? We besloten te gaan zoeken naar voetafdrukken of andere sporen die op de dader zouden kunnen wijzen. Na een poosje vonden we iets: Als Sherlock Holmes en dr.

Watson, zo gingen we het pad af, terwijl we in de gaten hielden of de sporen er nog waren. Hij had zijn schaamhaar helemaal weggeschoren, waardoor zijn anus goed zichtbaar was. Ook zijn ballen kon ik goed bekijken. Het deed me allemaal denken aan mijn rare droom van vannacht, waarin mijn moeder hem in zijn kont vingerde.. Zou ze haar vinger wel eens in zijn kont gepompt hebben?

Zou dat een lekker gevoel zijn? Zou ze zijn ballen achterlangs gelikt hebben, haar neus begraven in zijn anus? Ik kreeg te veel geile gedachten, mijn lul begon weer te zwellen.. Dit was echt niet het goede moment! Na een tocht die misschien wel een uur duurde, over smalle paadjes, waarbij we onszelf af en toe openhaalden aan de struiken, stonden we plotseling voor een kleine hut, of eigenlijk boerderijtje, want het was best groot.

Er was niemand te zien, maar mijn vader, die net als ik nog stond te hijgen van de inspanning, begon te roepen: Juist, je gaat naar binnen. We duwden voorzichtig de piepende oude deur open, terwijl we in alle wereldtalen bleven roepen naar eventuele bewoners.

Een klein halletje gaf toegang tot de woonkamer, waar een eigenaardige geur hing. Het was eenvoudig ingericht, had kleine raampjes en de ruimte werd vrijwel geheel ingenomen door een ranzig, vetleren bankstel dat in een U-vorm rond een lage tafel geparkeerd stond. We wilden net verder de woning ingaan, toen plotseling de voordeur openzwaaide, en een enorme kerel met een ongeschoren kop in de deuropening verscheen.

Met een zware bromstem riep hij iets in het kroatisch, we verstonden het niet.. Hij wees naar ons en lachte breed terwijl hij het duidelijk over onze geslachtsdelen had. Zijn ogen flitsten heen en weer, van Henk naar mij en dan weer naar onze lullen. En hij bleef dat onbegrijpelijke taaltje brommen.

Met een handgebaar maakte hij duidelijk dat we maar moesten gaan zitten. Hij verdween naar achteren en kwam terug met twee oude jassen die nogal stonken, maar voorlopig hadden we iets om ons aan vast te klampen. Daarna haalde hij twee glazen limonade die we dankbaar aannamen. Eigenlijk paste onze gastheer niet goed in het huisje.

Hij was te groot van postuur, en droeg iets wat je als boswachterkleding zou kunnen omschrijven. Aan de geweien te zien, die aan de muur hingen, had hij al heel wat beesten verschalkt. We vroegen of hij boswachter was, maar wisten daar niet eens een buitenlands woord voor te bedenken.

Ook vroegen we of hij iets over onze spullen wist, maar kregen geen zinnige reactie. Hij praatte vriendelijk, lachte veel, zwaaide met zijn enorme handen, maar we werden niks wijzer. Langzaam voelde ik me loom en rustig worden, en rond mijn mond kreeg ik een glimlach die niet weg te slaan was. Ik moest grinniken om die opmerking, en ook om de hele idiote situatie, en mijn vader begon ook stom te giechelen. Zijn ogen stonden waterig, en dat werd niet beter toen we een half uur later ons tweede glas limonade ophadden.

De boswachter was naast me komen zitten en grijnsde vrolijk met ons mee. Af en toe liet hij zijn hand op mijn schouder rusten, en daarna op mijn been. Zijn grote, ongeschoren gezicht kwam heel dicht bij de mijne, maar dat rare drankje had me helemaal weerloos gemaakt. Ik moest nog steeds grijnzen, en mijn vader maakte zelfs gekke opmerkingen: En ik vond het allemaal prima! Later bedachten we dat die limonade een cocktail van XTC en Viagra geweest moet zijn.

De reus had wel door dat er zich iets roerde in mijn kruis, hij maakte opmerkingen en wees er naar. Toen pakte hij mijn hand en legde die op zijn kruis.

Daar voelde ik een bult! Zijn hand sloeg ondertussen mijn jas open en nu zag iedereen mijn stijve paal die daar, zonder dat ik er iets over te zeggen had, met harde schokjes stond te trillen. Ik schaamde me eigenlijk dood, maar meteen waaide die gedachte weg en richtte mijn aandacht zich op de boswachter die zijn hemd uittrok, en daarna zijn broek begon los te knopen.

Henk en ik keken elkaar aan. Hij gaat zijn lul laten zien. Dat zal me een kroatisch monster wezen! Die trok zijn onderbroek uit en liet ons breed lachend zijn halfstijve pik zien. Vlakbij nu, zwaaide de grootste penis die ik ooit gezien had. Hij trok de eikel steeds bloot en rolde dan de ruime voorhuid weer helemaal naar voren zodat de eikel verdween. Ik was geboeid door de aanblik, en helemaal niet bang, al klinkt dat misschien raar.

Nogmaals, dat verduivelde drankje had ons van het verstand beroofd en ons tot makke sekslaafjes gemaakt. Ik begreep maar al te goed wat hij wilde: Ik had geen tijd voor keuzes, onze reus bewoog de heupen naar voren en duwde zijn snikkel in mijn mond. Ik moest er haast van kokhalzen, maar hij hield mijn hoofd zo stevig in de greep dat ik maar besloot mee te werken. Het warme pikvlees paste net; ik voelde hoe zijn lul harder en groter werd terwijl de eikel mijn huig aantipte.

Om mezelf te beschermen sloeg ik mijn handen rond zijn pik en ballen, zo kon ik beter controleren hoeveel lul hij in mijn keel kon pompen. Zijn testikels lagen als zachtgekookte kippeneieren in mijn handpalm, ze voelden zacht en kwetsbaar aan. De reus stond te grommen en te genieten, met zijn ogen dicht en zijn heupen heen en weer stotend dreef hij zijn 25cm lange leuter in mijn pijpende mond.

Soms greep hij zijn pik vast, trok hem naar buiten en wreef zijn paarse eikel in mijn gezicht waarbij hij wilde klanken uitstootte. Dan duwde hij triomfantelijk zijn glimmende natte eikel weer tussen mijn lippen en pompte zijn pik hard mijn keel binnen. Wie had dat gedacht, dat ik nog eens op een stijve lul zou zuigen?! Het mafste was nog wel, dat ik zelf nog steeds een stijve had! De boswachter trok zijn leuter uit mijn mond, klom van de bank af en knielde met een begerige blik voor mij neer.

Hij spreidde mijn benen en toen gleden zijn handen rond mijn trillend harde lul. Zijn eeltige vingers streelden mijn ballen en trokken me langzaam en geil af. Zijn grote hoofd daalde af naar mijn kruis en zijn mond sloot zich om mijn eikel. Hoe kwam dat dan? Vertel het maar, het zal je opluchten.. Mijn armen had ik om haar warme lichaam geslagen, maar ik vergat dat mijn op en neer wippende pik onder het laken de aandacht trok.

Het is blijkbaar ook wel een opwindend avontuur wat jullie beleefd hebben? Ons idiote verhaal opbiechten was al gênant genoeg, dit kon er nog wel bij. Het was écht een idiote vakantie! Maar we werden er raar van in ons hoofd, we werden er slap van en konden niet vluchten. We waren helemaal willoos mam, en papa ook! Maar het gekke was wel, dat we.. Ik zei niets, ik genoot van haar zacht knedende hand rond mijn stijve geslacht.

Ondertussen draaide ik mijn gezicht tussen haar borsten. Nog steviger greep ik haar warme buik vast, en liet een hand naar boven glijden. Ik stopte pas toen ik een tepelknop tussen mijn vingers had, en al knedend mijn moeder in een gevaarlijk geile stemming voelde komen.

Haar adem was duidelijk hoorbaar, en dat werd niet beter toen ik met een hand haar volle borst begon te strelen en te kneden. Ze trok het laken naar beneden waardoor ik open en bloot voor haar lag, mijn stijve lul schokkend in de lucht.

Het voorzaad liep in kleine golfjes uit de verhitte eikel. Ze pakte voorzichtig mijn trillende paal beet, terwijl ze hees zuchtte: Haar hand was ervaren, dat merkte ik meteen. Zoals ze soepel de voorhuid op en neer liet gaan.. Ik greep met beide handen onder haar T-shirt en liet mijn handen rond haar dikke, volle borsten glijden. Ze droeg geen beha, dus ik kon vrijuit haar tepels stimuleren en knijpen tot ze kleine gilletjes begon te geven.

Ze boog naar voren, en al kon ik niks zien, ik voelde haar warme en natte mond zich sluiten rond mijn verhitte lul. Traag genietend begon ze me te pijpen. Af en toe gleed haar lange tong om de schacht en likte mijn ballen de lucht in. Dan weer gleed mijn pik voor ¾ in haar goddelijke mond. Ze liet toe dat ik haar shirt over haar hoofd trok, zodat ze half bloot naast me hing.

Haar borsten gleden door mijn handen alsof we al jaren geliefden waren. Terwijl ze me vol overgave, zacht kreunend bleef pijpen en zuigen, stak ik een hand tussen haar benen. Meteen deed ze haar billen in de lucht, zodat ik er goed bij kon. Ze tippelde er op om gepakt te worden! Mam was echt drijfnat tussen haar benen, haar kut droop van het geil!

Alsof het was afgesproken, stapte ze met een been over me heen en kwam nu in een standje 69 op me te liggen. Ze bood me haar kort geschoren kut aan en hongerig drukte ik mijn mond op haar geurige neukgleuf. Julia en Sandra vonden het ook erg geil.

Maar dit is veel beter.. Ik streelde haar volle, licht hangende borsten met de gezwollen tepels, en voelde hoe een rilling door haar ruggengraat trok. Mijn handen genoten van de aanraking met haar perzikzachte huid. Mijn moeder was zó sexy! Haar schaamlippen knepen stevig rond mijn kloppende pik. Ik stond op springen, er was niets voor nodig om af te schieten.. Hééél langzaam voelde ik mijn orgasme aankomen, als een verre golf in zee, die groter wordt en verder aanzwelt..

We kreunden als gekken, ze moesten ons wel horen maar het kon ons niks schelen, we gingen allebei, mijn moeder en ik, samen naar een gigantisch orgasme. Alsof de branding op het strand klapt, zo kwamen we schokkend en trillend, maar zonder te stoten in elkaars armen klaar. Haar kutspieren leken mijn pik af te trekken als een vrouwenhand. Mijn ballen trokken spastisch samen en spoten een treinlading sperma in die heerlijke, dankbare moederkut.

Mam lag sidderend en geil hijgend met haar warme tieten op mijn bezwete borst. Wang tegen gloeiende wang.. Denk je niet dat ik fout geweest ben door dit te doen? Ik wilde je alleen maar helpen.. Ik heb hier wel eens over gefantaseerd. Daarom werd ik ook zo geil toen ik je laatst met papa hoorde neuken.

Kom, ik moet opstaan, anders valt het op. Als ze ons niet al lang gehoord hebben natuurlijk.. Weer kuste ze me, ik kuste met geopende mond terug. Zij ook nu, onze tongen streelden kort langs elkaar, alsof ze niet de weg wisten.

We keken elkaar aan, maar het was te donker om veel te zien. Dat maakte het misschien makkelijker om nog eens te kussen, dit keer met de mond wijd open en de tong klaar voor contact. Allebei wilden we hetzelfde, we tongden elkaar geil en nat, en mam perste haar dikke tieten nog een keer tegen mijn borst. Snel liet ik nog even mijn vingers door haar bilspleet glijden en voelde hoe het zaad in stromen uit haar liep.

Mijn pik lag er halfslap en glibberig naast. Ze veegde haar kut droog, perste nog een keer, veegde ook dat laatste zaad af en gooide toen het kleverige textiel over mij heen. Ik viel snel in slaap en droomde onrustig van spannende en geile dingen. Na een uur geslapen te hebben werd ik wakker, ik moest plassen en hoorde stemmen in de kamer naast me, de slaapkamer van mijn ouders.

Ik luisterde even, maar omdat ze fluisterden kon ik niets verstaan. Ik klom uit bed en waggelde in mijn blote kont naar de WC. Helemaal naakt, want ga maar na: Twee dagen lang had ik geen kleren aangehad. Het maakte niet uit of ik wel of geen onderbroek aandeed! We stonden weliswaar niet op een naturistencamping, maar in het huisje konden we doen en laten wat we wilden. Ik was klaar met plassen, trok de WC door en stapte terug in het donkere gangetje.

Meteen zwaaide ook de slaapkamerdeur van mijn ouders open, en in het zwakke schijnsel stapte Henk, mijn vader, ook de gang op. Hij was spiernaakt, net als ik. Zijn halfstijve lul zwaaide heen en weer. Heb je trouwens nog eh.. Ik bedoel, ik heb haar niet alles verteld.

Ik ben een beetje bang dat ze dat niet aankan. Ik zei er maar niet bij dat mam en ik eerder op de avond heerlijk geneukt hadden. Ik was niet mezelf door die rare verdoving, snap je?

Ik wil niet dat je nu met een boog om me heen gaat.. En ik ben de hele tijd verschrikkelijk geil pap! Maar dat jij moest toekijken en het zelf ook ondergaan terwijl ik er bij was..

Heb je er echt geen nare gedachten of angsten aan over gehouden? Ik vond het ergens ook.. Zo met mannen onder elkaar.. Henk keek naar mijn pik terwijl ik dat zei, mijn lul was bijna op volle sterkte. Die van hem was ook snel groeiende. Zijn pik glom in het beetje licht dat het gangetje binnenviel. De eikel was half ontbloot en was maar een paar centimeter van mijn eikel verwijderd. Onwillekeurig bogen we beide iets naar voren waardoor onze warme pikkekoppen elkaar raakten.

De vorige keer waren we allebei zo van de wereld dat we niet wisten wat we deden, nu was het anders. We stonden met ons volle verstand tegenover elkaar en lieten onze stijve pikken tegen elkaar aan glijden.

.Bistel zoekt man prive ontvangst overijssel

  • Door Katrina begon ik aandacht te schenken aan wat Sonja vertelde en nu merkte ik zij een heel fascinerende vrouw was, ook wat haar uiterlijk betrof.
  • GRATIS NEUKEN IN EINDHOVEN THUISONTVANGST ASSEN
  • Gratis amateure thuisontvangst limburg
  • Ze trokken me af en zogen me met hun lieflijke mondjes tot het zaad kwam.
Naakte paaldanseres erotic massage haarlem


En naja, die brandgang is nogal donker.. Dus tsja, why not? Op de wasmachine al gedaan.. Ik heb het nog niet echt op 'spannende' plekken gedaan.

Maar wij zitten altijd al te fantaseren over op het strand, en dat gaat zeker nog wel gebeuren! Van de zomer, op vakantie ofso? Op een Wc lijkt me egt fatsig. Op een leeg strand, 's avonds.. Vlak na school achter onze gymzaal. En het was zomer dus gewoon licht. Achter die gymzaal loopt een autobaan ;p Maar vanaf de autobaan zie je dat niet heel goed ofzo.

Ik spreek niet uit ervaring. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze lesbo's spuwen op elkaars kut en mastuberen met een Hij neukt haar keel, neukt haar kutje en neukt haar kont. Braziliaanse verslinden elkaar in de tuin Zij doet er alles aan om deze man te verleiden. Hun geile vrouwen zijn samen naar de slaapkamer. Braziliaanse tiener rijdt de pik hard en hoog U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Ze ging met haar kleding altijd net iets verder als de rest van de leraren. Wat is een normale leeftijd voor seks. Begin november was er een ineens een video van een slapende Justin Bieber gemaakt door een Braziliaans meisje. Twee geile lesbische rijpe vrouwen. Vervolgens geeft ze zichzelf een dubbel penetratie met twee vibratoren, tot het geil uit haar kut druipt en met haar vingers op likt.

Twee mooie blonde lesbo meiden mastuberen elkaar en zichzelf. Hanna doet even een super squirt. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Ik zou er alleen de planten, post en de poes verzorgen, maar ik kon het niet laten om iedere dag mezelf lekker te laten gaan. Ik begreep niet zo goed woorden.

Gratis seks tilburg lekker neuken film


En dat papa gedwongen werd om jou.. Ik had geen idee wat hij verteld had.. Zonder iets te zeggen kroop ik tegen mijn moeder aan, zocht haar warmte en legde mijn gezicht tussen haar troostende borsten. Haar handen aaiden me heerlijk door mijn nek, mijn haar, over mijn blote rug en schouders. Mijn pik lag te steigeren onder de lakens! Ik moest die man pijpen.. Hoe kwam dat dan? Vertel het maar, het zal je opluchten..

Mijn armen had ik om haar warme lichaam geslagen, maar ik vergat dat mijn op en neer wippende pik onder het laken de aandacht trok. Het is blijkbaar ook wel een opwindend avontuur wat jullie beleefd hebben? Ons idiote verhaal opbiechten was al gênant genoeg, dit kon er nog wel bij. Het was écht een idiote vakantie! Maar we werden er raar van in ons hoofd, we werden er slap van en konden niet vluchten. We waren helemaal willoos mam, en papa ook! Maar het gekke was wel, dat we..

Ik zei niets, ik genoot van haar zacht knedende hand rond mijn stijve geslacht. Ondertussen draaide ik mijn gezicht tussen haar borsten. Nog steviger greep ik haar warme buik vast, en liet een hand naar boven glijden. Ik stopte pas toen ik een tepelknop tussen mijn vingers had, en al knedend mijn moeder in een gevaarlijk geile stemming voelde komen. Haar adem was duidelijk hoorbaar, en dat werd niet beter toen ik met een hand haar volle borst begon te strelen en te kneden.

Ze trok het laken naar beneden waardoor ik open en bloot voor haar lag, mijn stijve lul schokkend in de lucht. Het voorzaad liep in kleine golfjes uit de verhitte eikel. Ze pakte voorzichtig mijn trillende paal beet, terwijl ze hees zuchtte: Haar hand was ervaren, dat merkte ik meteen. Zoals ze soepel de voorhuid op en neer liet gaan.. Ik greep met beide handen onder haar T-shirt en liet mijn handen rond haar dikke, volle borsten glijden.

Ze droeg geen beha, dus ik kon vrijuit haar tepels stimuleren en knijpen tot ze kleine gilletjes begon te geven. Ze boog naar voren, en al kon ik niks zien, ik voelde haar warme en natte mond zich sluiten rond mijn verhitte lul. Traag genietend begon ze me te pijpen. Af en toe gleed haar lange tong om de schacht en likte mijn ballen de lucht in. Dan weer gleed mijn pik voor ¾ in haar goddelijke mond. Ze liet toe dat ik haar shirt over haar hoofd trok, zodat ze half bloot naast me hing.

Haar borsten gleden door mijn handen alsof we al jaren geliefden waren. Terwijl ze me vol overgave, zacht kreunend bleef pijpen en zuigen, stak ik een hand tussen haar benen. Meteen deed ze haar billen in de lucht, zodat ik er goed bij kon. Ze tippelde er op om gepakt te worden! Mam was echt drijfnat tussen haar benen, haar kut droop van het geil! Alsof het was afgesproken, stapte ze met een been over me heen en kwam nu in een standje 69 op me te liggen.

Ze bood me haar kort geschoren kut aan en hongerig drukte ik mijn mond op haar geurige neukgleuf. Julia en Sandra vonden het ook erg geil. Maar dit is veel beter.. Ik streelde haar volle, licht hangende borsten met de gezwollen tepels, en voelde hoe een rilling door haar ruggengraat trok.

Mijn handen genoten van de aanraking met haar perzikzachte huid. Mijn moeder was zó sexy! Haar schaamlippen knepen stevig rond mijn kloppende pik. Ik stond op springen, er was niets voor nodig om af te schieten.. Hééél langzaam voelde ik mijn orgasme aankomen, als een verre golf in zee, die groter wordt en verder aanzwelt.. We kreunden als gekken, ze moesten ons wel horen maar het kon ons niks schelen, we gingen allebei, mijn moeder en ik, samen naar een gigantisch orgasme.

Alsof de branding op het strand klapt, zo kwamen we schokkend en trillend, maar zonder te stoten in elkaars armen klaar. Haar kutspieren leken mijn pik af te trekken als een vrouwenhand.

Mijn ballen trokken spastisch samen en spoten een treinlading sperma in die heerlijke, dankbare moederkut. Mam lag sidderend en geil hijgend met haar warme tieten op mijn bezwete borst. Wang tegen gloeiende wang.. Denk je niet dat ik fout geweest ben door dit te doen? Ik wilde je alleen maar helpen.. Ik heb hier wel eens over gefantaseerd. Daarom werd ik ook zo geil toen ik je laatst met papa hoorde neuken.

Kom, ik moet opstaan, anders valt het op. Als ze ons niet al lang gehoord hebben natuurlijk.. Weer kuste ze me, ik kuste met geopende mond terug. Zij ook nu, onze tongen streelden kort langs elkaar, alsof ze niet de weg wisten. We keken elkaar aan, maar het was te donker om veel te zien. Dat maakte het misschien makkelijker om nog eens te kussen, dit keer met de mond wijd open en de tong klaar voor contact. Allebei wilden we hetzelfde, we tongden elkaar geil en nat, en mam perste haar dikke tieten nog een keer tegen mijn borst.

Snel liet ik nog even mijn vingers door haar bilspleet glijden en voelde hoe het zaad in stromen uit haar liep. Mijn pik lag er halfslap en glibberig naast. Ze veegde haar kut droog, perste nog een keer, veegde ook dat laatste zaad af en gooide toen het kleverige textiel over mij heen. Ik viel snel in slaap en droomde onrustig van spannende en geile dingen.

Na een uur geslapen te hebben werd ik wakker, ik moest plassen en hoorde stemmen in de kamer naast me, de slaapkamer van mijn ouders. Ik luisterde even, maar omdat ze fluisterden kon ik niets verstaan. Ik klom uit bed en waggelde in mijn blote kont naar de WC. Helemaal naakt, want ga maar na: Twee dagen lang had ik geen kleren aangehad. Het maakte niet uit of ik wel of geen onderbroek aandeed! We stonden weliswaar niet op een naturistencamping, maar in het huisje konden we doen en laten wat we wilden.

Ik was klaar met plassen, trok de WC door en stapte terug in het donkere gangetje. Meteen zwaaide ook de slaapkamerdeur van mijn ouders open, en in het zwakke schijnsel stapte Henk, mijn vader, ook de gang op. Hij was spiernaakt, net als ik. Zijn halfstijve lul zwaaide heen en weer. Heb je trouwens nog eh.. Ik bedoel, ik heb haar niet alles verteld. Ik ben een beetje bang dat ze dat niet aankan. Ik zei er maar niet bij dat mam en ik eerder op de avond heerlijk geneukt hadden.

Ik was niet mezelf door die rare verdoving, snap je? Ik wil niet dat je nu met een boog om me heen gaat.. En ik ben de hele tijd verschrikkelijk geil pap! Maar dat jij moest toekijken en het zelf ook ondergaan terwijl ik er bij was.. Heb je er echt geen nare gedachten of angsten aan over gehouden? Ik vond het ergens ook..

Zo met mannen onder elkaar.. Henk keek naar mijn pik terwijl ik dat zei, mijn lul was bijna op volle sterkte. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze lesbo's spuwen op elkaars kut en mastuberen met een Hij neukt haar keel, neukt haar kutje en neukt haar kont. Braziliaanse verslinden elkaar in de tuin Zij doet er alles aan om deze man te verleiden. Hun geile vrouwen zijn samen naar de slaapkamer. Braziliaanse tiener rijdt de pik hard en hoog U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Ze ging met haar kleding altijd net iets verder als de rest van de leraren. Wat is een normale leeftijd voor seks. Begin november was er een ineens een video van een slapende Justin Bieber gemaakt door een Braziliaans meisje. Twee geile lesbische rijpe vrouwen.

Vervolgens geeft ze zichzelf een dubbel penetratie met twee vibratoren, tot het geil uit haar kut druipt en met haar vingers op likt.

Twee mooie blonde lesbo meiden mastuberen elkaar en zichzelf. Hanna doet even een super squirt. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Ik zou er alleen de planten, post en de poes verzorgen, maar ik kon het niet laten om iedere dag mezelf lekker te laten gaan. Ik begreep niet zo goed woorden.