Super dikke lul sex op hooizolder

super dikke lul sex op hooizolder

Steeds weer zag ik de boerin voor me met haar grote, behaarde kut en ik kon het niet helpen dat mijn piemel telkens stijf werd als de geile beelden door me heen schoten.

Het zal ongeveer een uurtje later geweest zijn, dat de boerin naar me toekwam. Ik wist me geen houding te geven en stamelde. Toen durfde ik pas op te kijken en ik keek haar na terwijl ze, met haar dikke kont heen en weer schommelt, naar de boerderij liep. Met een zucht ging ik maar weer aan het werk. Een halfuurtje later kreeg ik aardig dorst van het warme werkje.

Dus liep ik naar de boerderij en stapte de keuken binnen. Ik was bloednerveus terwijl ik normaal nogal vrij was in mijn doen en laten. Die vraag sloeg in als een bom. Ik kreeg een kop als vuur en ze ging door. Was je soms een uurtje geleden in de schuur?

Ik besloot er alles maar uit te gooien, want ze zou er toch wel achter komen. En ik heb jullie gezien op de hooizolder. Het zou mij benieuwen hoe ze zich hieruit zou redden.

Na een korte stilte zei de boerin heel lief tegen mij. Dan zei ze aarzelend. Dan ging ze in het hooi zitten en ik wist niet hoe ik moest kijken, toen de boerin haar rokken omhoog schoof en haar benen wat wijder deed.

Ze liet zich achterover vallen schoof haar rokken tot ver over haar middel en spreidde haar benen heel wijd. Ik staarde naar haar enorme spleet en haar gezwollen schaamlippen.

Mijn ogen puilden bijna uit mijn kassen want voor het eerst aanschouwde ik een vrouwenpoes in het echt! De boerin zei zacht hijgend. Ik ging naar haar toe een beetje onzeker en voelde aan haar spleet. Wat was ze nat maar wat voelde het heerlijk aan! Mijn pik steigerde in mijn broek en ik werd zo geil als boter. Ik stopte twee vingers in haar natte kut en deed soppend mijn hand op en neer. Dan kwam ze een beetje overeind. Toen ik helemaal naakt was. Ik staarde in trans naar haar enorme uiers die zwaar op haar buik hingen.

Trouwens alles was even groot en fors aan haar. Ik voelde me in eens erg klein bij deze forse boerin met haar grote tieten. Heb je al veel meisjes geneukt? Dat wordt dan de hoogste tijd voor je jongen! Ik trilde over mijn hele lichaam deels van de zenuwen en deels van opwinding. Ze knielde en nam mijn lul in haar mond. Het gevoel dat toen door mijn lijf spoelde, laat zich niet beschrijven.

De warmte van dat geile wijf met haar lekkere tieten deed me huiveren van opperst genot. Ze pijpte me even liet dan mijn lul los en smakte met haar lippen. Geilogend keek ze schuin naar me op.

Hier moet je die piemel in steken. Dan stak ik hem erin! Op dat moment ramde de boerin haar kont achteruit waardoor ik tot aan mijn zak in haar overrijpe spleet schoot. De oververhitte vrouw gilde het uit en ik begon automatisch te bewegen.

De warmte van haar kut maakte me gek. Dit was nog lekkerder dan toen ze mijn lul in haar mond had! Ik wilde het wel uitschreeuwen van genot maar het idee dat iemand me zou kunnen horen maakte dat ik me zo stil mogelijk hield. Nu was het ook te zwaar voor haar en omdat haar tante het wel kon werd ze boos op zichzelf en liep de stal uit. Al vanaf haar jeugd komt ze ieder jaar twee weken naar de boerderij, dit is het tiende jaar.

De eerste keer was op haar tiende levensjaar, sinds die tijd kon ze niet wachten tot het weer vakantie was. Ze had in die jaren veel gezien, in het begin liep er nog een knecht en een meisje wat in huis hielp en met het melken van de koeien.

Toen Helga op dertien jarige leeftijd in het hooi lag kwam de knecht naar boven, ze was van de jongen geschrokken maar merkte dat hij niet voor haar kwam.

Even later was de meid ook gekomen en heel snel hadden ze beide geen kleren meer aan. Een uur later verlieten de beide mensen de hooizolder en was Helga een meisje die wist wat je met je kut nog meer kon doen. Dat tafereel was haar altijd bij gebleven, en iedere keer als zij op de boerderij was zocht ze naar een mogelijkheid om de twee mensen weer bezig te zien.

Dat was nog één keer gebeurd, tijdens het melken van de koeien had de knecht de meid voorover neer gezet en haar met diepen stoten genomen. Alles had ongeveer vijf minuten geduurd, deze keer had Helga niet veel gezien omdat ze beide al hun kleren aan hielden. Na die eerste keer was ze gaan proberen of zij net zulke dingen kon doen als de meid, in het begin lukte dat niet maar hoe ouder ze werd des te gemakkelijker ging het.

Op haar zestiende had ze een vriendje gehad maar de seks met hem was niet bevredigend geweest. Op school werd vaak gefluisterd dat zij een ‘pot’ was, lachend had Helga alles aangehoord.

Toen zij achttien werd was er een jongen geweest die erg lief voor haar was, dit was gegroeid naar een relatie zonder seks. Toen de jongen na een paar maanden begon aan te dringen om toch verder te gaan had Helga de relatie verbroken.

Rond haar zeventiende had ze op de boerderij dingen gezien die zij nooit meer was vergeten. De herinnering aan de knecht met zijn dikke en grote paal stond nog steeds vers in haar geheugen, met bewondering en een beetje jaloerse blikken had ze ernaar gekeken. Die bewuste dag op haar zeventiende had haar hele leven veranderd, die dag zou de hengst een merrie gaan dekken. Nog nooit had Helga dit gezien, nu mocht zij er voor de eerste keer bij aanwezig zijn.

Zij moest wel op een afstand blijven om de hengst niet teveel af te leiden, toen het zover was en de boer, haar oom, de grote paal van de hengst beet pakte om hem te begeleiden was Helga spontaan klaar gekomen. De grote en dikte van die paarden penis was teveel voor haar geweest, later ging ze iedere keer de stallen in om te zien of de hengst misschien zijn grote pik wilde laten zien.

In het begin was dat niet gelukt, maar toen ze een paar vingers in haar slipje liet glijden en daarna onder de neus van de hengst te houden werd hij onrustig. Glimmend wist Helga hoe zij de hengst opgewonden kon krijgen, om zich heen kijkend duwde zij haar hand weer in haar slip. Ondertussen was zij drijfnat geworden, haar hand terug halend en er zelf even aan ruikend duwde ze hem weer onder de neus van het paard. Helga hield de pik van de hengst in de gaten en ineens zag ze hem groeien, toen hij helemaal onder de hengst hing zag ze dat er net als bij een man, druppels op zaten.

Haar hand en vingers gingen snel en hard heen en weer in haar slip, met een diepe en rauwe kreet kwam ze tot een orgasme zoals zij nog nooit had gehad.

Geschrokken van haar eigen stemgeluid, had ze haar kleren recht getrokken en de stallen verlaten. Die avond in haar bed had ze zich nog een keer naar een hoogtepunt gevingerd, daarna was ze heel tevreden in slaap gevallen. Die vakantie had ze het nog twee maal gedaan bij de hengst, iedere keer was ze bang dat ze betrapt zou worden. De jaren erna waren de logeerpartijtjes anders, iedere keer liep ze de stallen in om te kijken bij de hengst. Ze merkte aan haar lichaam dat ze steeds opgewonden werd als ze aan die grote paal dacht.

Het volgende jaar beloofde zij zichzelf dat zij die dikke pik zou vast houden en hem proberen te laten spuiten. In het voorjaar was ze een paar dagen bij oom en tante geweest maar door de drukte op de boerderij was er niets van haar plan terecht gekomen. Ze vond het jammer maar wist dat zij in de zomer weer welkom was op de boerderij, de laatste weken waren bijna teveel voor haar. Ieder moment dat ze even kon verwende zij zichzelf, de hoogtepunten werden steeds heviger en ze moest haar hand in haar mond stoppen om het niet uit te schreeuwen van genot.

Eindelijk was het zover dat ze weer naar de boerderij kon, de laatste avond thuis hield ze met veel moeite haar orgasme lang tegen. Toen ze zich eindelijk liet gaan leek het wel of ze zichzelf onder urineerde, het gevoel was zo hevig dat ze een uur nodig had om tot rust te komen. De volgende morgen was ze al vroeg naar de boerderij vertrokken, toen ze aankwam werd ze begroet door haar oom en tante en tijdens de lunch kreeg ze te horen dat de hengst was overleden.

Ze voelde zich door de grond zakken en wilde gelijk terug naar huis, een paar uur later was dat gevoel verdwenen en zocht zij op de boerderij naar dieren die misschien het verlangen in haar lichaam konden doven. De dagen erna deed ze veel werk op de boerderij en vermaakte zich erg goed, tijdens de avonden zat ze vaak met haar tante op het terras te praten over allerlei dingen.

Het was nog net zo gezellig als vroeger, het gemis van de hengst werd ruim goed gemaakt door de gezelligheid. De logeerpartijen waren ieder jaar heel leuk, toch had Helga er veel van geleerd.

Soms had zij haar oom en tante ook wel eens seks zien hebben, hier had zij ook veel van geleerd. Nu zou ze voor de tiende maal gaan logeren, net twintig geworden en nog steeds zin om bij haar oom en tante te zijn. De koeien had haar oom vorig jaar allemaal opgeruimd, hij had nu een soort van stoeterij waar mensen hun paarden hadden staan.

Hij verzorgde de dieren en kreeg er ook voor betaalt, er stonden nu twintig paarden in de stal of ze liepen buiten op de grote weilanden. Oom en tante hadden het erg naar hun zin, er was nu veel meer tijd voor dingen samen te gaan doen.

De eerste week verliep heerlijk, Helga hielp haar oom en tante op de stoeterij en verzorgde de paarden met veel liefde.

Haar vrolijkheid kwam doordat er in de laatste boks een mooie zwarte hengst stond. Toen zij voor de eerste keer in de buurt van het paard kwam werd hij een beetje onrustig, het leek wel of hij rook dat Helga opgewonden was.

Om het niet al te veel te laten opvallen was ze de afgelopen dagen minder in de buurt van de hengst geweest. Oom had haar gezegd dat rond zes uur iedereen weg zou zijn en niet terug zouden komen voor zondagmiddag. Er kwam gelijk een opwindend plan in haar hoofd, zodra haar oom en tante weg zouden zijn ging zij de hengst verwennen. Nu zou ze eindelijk dat grote en dikke wapen van een paard in haar handen krijgen, ze moest alleen oppassen dat er niemand zou zijn die het zag.

In de middag vertrokken oom en tante en toen het eindelijk zes uur was reden de laatste gasten van het erf. Zoals haar oom altijd deed sloot Helga het hek en rende het huis in, na een snelle douche liep ze met zo weinig mogelijk kleren aan terug naar de stallen.

Het was er stil, er branden een paar kleine lampjes en verder was er niets te zien. Zo nu en dan hoorde je een paard snuiven of tegen een muur trappen, voorzichtig loopt Helga naar de achterste boks. Ze trilt over haar hele lichaam en voelt de opwinding met de seconde groter worden, ze legt de hengst een tuig om zijn hoofd en zet hem daarmee vast aan de muur. Nu kan de hengst zich wel bewegen maar niet naar haar bijten verder kan hij zich wel bewegen. De hengst trilt en staat onrustig met zijn poot te trappen, zachtjes wrijft Helga met haar hand tussen haar benen en legt haar hand dan onder de neus van de hengst.

Heel even gebeurd er niets dan gooit hij zijn kop zover omhoog als het kan, Helga herhaalt dit een paar maal en streelt met haar andere hand over het paard om hem rustiger te laten zijn.

Als ze tussen de benen van de hengst kijkt schrikt ze even, het grote wapen van hem hangt er helemaal uit.

..

Gratis seks tilburg lekker neuken film

Trekkend aan zijn grote lul komt hij klaar en laat de stralen sperma op haar gezicht spatten. De stralen sperma spatten op haar geile gezicht. Na de lange pijp beurt het beffen en neuken van haar natte kale kut, begint de neger lul grote stralen sperma in het gezicht van het blanke meisje te spuiten.

Met grote stralen spuit zijn neger lul haar blanke gezicht vol sperma. Nadat ze haar vriend heeft gepijpt, doet ze mee aan een gangbang met zijn collegas ze pijpt laat zich neuken en vol sperma spuiten. In deze gangbang word de ene slet geneukt, en spuiten de klaarkomende mannen hun stijve lul leeg op het gezicht van de gulzig sperma slikkende hoer tot haar gezicht bedekt is met zaad. Ze houd haar mondje open en haar ogen dicht, terwijl hij zijn grote lul aftrekt en de sperma op haar spuit.

Afwisselend neukt hij met zijn grote lul haar mond en kut en spuit als hij klaar komt haar gezicht vol sperma. Hij laat zijn grote geslachtsdeel pijpen en aftrekken door dit geile meisje en spuit als hij klaar komt de sperma op haar gezicht. Hij laat zijn grote geslachtsdeel pijpen en spuit zijn sperma op haar gezicht. Hij laat de vriendin van zijn vrouw pijpen, beft en neukt haar en spuit haar gezicht vol sperma terwijl zijn vrouw toe kijkt.

Hij neukt de vriendin van zijn vrouw die toe kijkt. De grote stijve penis, krijgt van het meisje een pijp beurt en laat haar mond neuken tot hij klaar komt en zijn sperma in haar gezicht spuit. De grote stijve penis krijgt een pijp beurt. Na de pijp beurt en het neuken van de geile huisvrouw, spuit zijn grote lul haar gezicht vol sperma. Haar dikke tieten bungelen in beeld terwijl het jonge stel als konijnen aan het neuken is voor de webcam. Zijn cum spuit hij over haar gezicht. Nadat hij de milf heeft gevingerd pijpt ze de stijve lul laat zich neuken en pijpt hem weer, tot hij klaar komt en haar gezicht vol sperma spuit.

De geile meisjes volgen braaf elk bevel van de porno regisseur op. Zoals met je kutje boven haar gezicht hangen zodat ze kan beffen. En dan worden de rollen omgedraaid en krijgt het andere sletje een dildo als speelgoedje.

Ze mag een kutje ne. Na de lekkere neuksex met het meisje moet hij zijn zaad kwijt. Dit zaad past precies op haar gezicht. Dit blondje zuigt aan de dikke lul en laat haar kale kut neuken, waarna hij zich aftrekt en de sperma op haar gezicht spuit. Tijdens de pijp beurt die dit blondje zijn stijve lul geeft komt hij klaar en spuit haar gezicht vol sperma.

Tijdens de pijp beurt komt hij klaar op haar gezicht. Tijdens hun sex vakantie trekt ze de stijve lul af en geeft hem een pijp beurt op het strand, tot hij klaar komt en haar gezicht vol sperma spuit.

Ze trekt hem af en geeft hem een pijp beurt op het strand. Geil likkend aan zijn ballen wacht ze met smart op zijn eerste warme zaadlozing die ze met alle liefde over haar tong wil laten glijden. Dit is hoe trio sex moet zijn, om de beurt neuken ze de tiener waarna de een haar mond neukt terwijl de ander haar geile kut neukt. Dan pijpt ze de dikke lullen, likt ze de anus van de twee zuigt hun ballen in haar mond en laat dan haar gezicht vol spuite.

Trekkend aan haar haren, neukt zijn grote lul haar geile mond diep en hard in meerdere standjes tot hij klaar komt en haar gezicht vol sperma spuit. Zachtjes bijt hij in haar tepel en kneed de kleine tietjes, neukt en swaffelt haar mond en laat zijn ballen likken.

Ramt dan haar kut helemaal rauw en spuit klieders sperma op haar gezicht, als hij klaar komt. Candy in de vorm van een kleine rode piemel die haar minnaar wisseld in haar kale poes en mondje drukt, volgens mij krijg je daar een super plak kut van.

Your browser does not support HTML5 video. Neuken op de hooizolder Ze laat zich goed hard in haar kale kutje neuken op de hooizolder. De een na de andere kale bal zuigt ze in haar mondje In elke hand een stijve lul, zuigend aan de kale ballen komen de heren klaar en spuiten haar gezicht vol met sperma. In deze twee scenes spuiten grote lullen sperma in het gezicht van meisjes In deze twee scenes, spuiten grote lullen na te zijn gepijpt en haar te hebben geneukt haar gezicht vol sperma.

Tiener Saskia geil onder gespoten met sperma Zonder tegenstribbelen neemt ze zijn pik in haar mondje en zuigt hem geil af.

Een warme facial Dit lekkere blondje krijgt het warme zaad uit zijn stijve neukpik lekker in haar gezichtje gespoten. Zo geil als zijn cum over haar knappe gezichtje spuit Hij komt zo lekker klaar, zo geil. Sex op de sport school In de sport school beft hij de glad geschoren kut van de geile slet, dan pijpt ze zijn bikkel harde lul en laat zich helemaal suf neuken door de stijve lul met condoom. Ebony laat haar geile gezicht vol zaad spuiten De geile heren trekken hun stijve lul boven haar geile gezicht af, en spuiten haar vol met zaad.

Lenig sletje geneukt en in haar gezicht gespoten Dit lenig sletje word door de grote lul geneukt, die ook haar gezicht vol sperma spuit als hij klaar komt. Met haar gezicht vol cum loopt sexy Heidi over de kerstmarkt De sexy Heidi heeft de uitdaging aangenomen. Ze zuigt de sperma uit zijn stijve lul Ze zuigt zijn sperma uit zijn stijve lul en laat het uit haar mond op haar tietjes druipen. Op school werd vaak gefluisterd dat zij een ‘pot’ was, lachend had Helga alles aangehoord.

Toen zij achttien werd was er een jongen geweest die erg lief voor haar was, dit was gegroeid naar een relatie zonder seks. Toen de jongen na een paar maanden begon aan te dringen om toch verder te gaan had Helga de relatie verbroken. Rond haar zeventiende had ze op de boerderij dingen gezien die zij nooit meer was vergeten. De herinnering aan de knecht met zijn dikke en grote paal stond nog steeds vers in haar geheugen, met bewondering en een beetje jaloerse blikken had ze ernaar gekeken.

Die bewuste dag op haar zeventiende had haar hele leven veranderd, die dag zou de hengst een merrie gaan dekken. Nog nooit had Helga dit gezien, nu mocht zij er voor de eerste keer bij aanwezig zijn. Zij moest wel op een afstand blijven om de hengst niet teveel af te leiden, toen het zover was en de boer, haar oom, de grote paal van de hengst beet pakte om hem te begeleiden was Helga spontaan klaar gekomen.

De grote en dikte van die paarden penis was teveel voor haar geweest, later ging ze iedere keer de stallen in om te zien of de hengst misschien zijn grote pik wilde laten zien.

In het begin was dat niet gelukt, maar toen ze een paar vingers in haar slipje liet glijden en daarna onder de neus van de hengst te houden werd hij onrustig. Glimmend wist Helga hoe zij de hengst opgewonden kon krijgen, om zich heen kijkend duwde zij haar hand weer in haar slip.

Ondertussen was zij drijfnat geworden, haar hand terug halend en er zelf even aan ruikend duwde ze hem weer onder de neus van het paard. Helga hield de pik van de hengst in de gaten en ineens zag ze hem groeien, toen hij helemaal onder de hengst hing zag ze dat er net als bij een man, druppels op zaten. Haar hand en vingers gingen snel en hard heen en weer in haar slip, met een diepe en rauwe kreet kwam ze tot een orgasme zoals zij nog nooit had gehad.

Geschrokken van haar eigen stemgeluid, had ze haar kleren recht getrokken en de stallen verlaten. Die avond in haar bed had ze zich nog een keer naar een hoogtepunt gevingerd, daarna was ze heel tevreden in slaap gevallen. Die vakantie had ze het nog twee maal gedaan bij de hengst, iedere keer was ze bang dat ze betrapt zou worden.

De jaren erna waren de logeerpartijtjes anders, iedere keer liep ze de stallen in om te kijken bij de hengst. Ze merkte aan haar lichaam dat ze steeds opgewonden werd als ze aan die grote paal dacht. Het volgende jaar beloofde zij zichzelf dat zij die dikke pik zou vast houden en hem proberen te laten spuiten.

In het voorjaar was ze een paar dagen bij oom en tante geweest maar door de drukte op de boerderij was er niets van haar plan terecht gekomen. Ze vond het jammer maar wist dat zij in de zomer weer welkom was op de boerderij, de laatste weken waren bijna teveel voor haar. Ieder moment dat ze even kon verwende zij zichzelf, de hoogtepunten werden steeds heviger en ze moest haar hand in haar mond stoppen om het niet uit te schreeuwen van genot.

Eindelijk was het zover dat ze weer naar de boerderij kon, de laatste avond thuis hield ze met veel moeite haar orgasme lang tegen. Toen ze zich eindelijk liet gaan leek het wel of ze zichzelf onder urineerde, het gevoel was zo hevig dat ze een uur nodig had om tot rust te komen. De volgende morgen was ze al vroeg naar de boerderij vertrokken, toen ze aankwam werd ze begroet door haar oom en tante en tijdens de lunch kreeg ze te horen dat de hengst was overleden.

Ze voelde zich door de grond zakken en wilde gelijk terug naar huis, een paar uur later was dat gevoel verdwenen en zocht zij op de boerderij naar dieren die misschien het verlangen in haar lichaam konden doven. De dagen erna deed ze veel werk op de boerderij en vermaakte zich erg goed, tijdens de avonden zat ze vaak met haar tante op het terras te praten over allerlei dingen.

Het was nog net zo gezellig als vroeger, het gemis van de hengst werd ruim goed gemaakt door de gezelligheid.

De logeerpartijen waren ieder jaar heel leuk, toch had Helga er veel van geleerd. Soms had zij haar oom en tante ook wel eens seks zien hebben, hier had zij ook veel van geleerd. Nu zou ze voor de tiende maal gaan logeren, net twintig geworden en nog steeds zin om bij haar oom en tante te zijn. De koeien had haar oom vorig jaar allemaal opgeruimd, hij had nu een soort van stoeterij waar mensen hun paarden hadden staan.

Hij verzorgde de dieren en kreeg er ook voor betaalt, er stonden nu twintig paarden in de stal of ze liepen buiten op de grote weilanden. Oom en tante hadden het erg naar hun zin, er was nu veel meer tijd voor dingen samen te gaan doen. De eerste week verliep heerlijk, Helga hielp haar oom en tante op de stoeterij en verzorgde de paarden met veel liefde. Haar vrolijkheid kwam doordat er in de laatste boks een mooie zwarte hengst stond.

Toen zij voor de eerste keer in de buurt van het paard kwam werd hij een beetje onrustig, het leek wel of hij rook dat Helga opgewonden was. Om het niet al te veel te laten opvallen was ze de afgelopen dagen minder in de buurt van de hengst geweest. Oom had haar gezegd dat rond zes uur iedereen weg zou zijn en niet terug zouden komen voor zondagmiddag.

Er kwam gelijk een opwindend plan in haar hoofd, zodra haar oom en tante weg zouden zijn ging zij de hengst verwennen. Nu zou ze eindelijk dat grote en dikke wapen van een paard in haar handen krijgen, ze moest alleen oppassen dat er niemand zou zijn die het zag.

In de middag vertrokken oom en tante en toen het eindelijk zes uur was reden de laatste gasten van het erf. Zoals haar oom altijd deed sloot Helga het hek en rende het huis in, na een snelle douche liep ze met zo weinig mogelijk kleren aan terug naar de stallen. Het was er stil, er branden een paar kleine lampjes en verder was er niets te zien.

Zo nu en dan hoorde je een paard snuiven of tegen een muur trappen, voorzichtig loopt Helga naar de achterste boks. Ze trilt over haar hele lichaam en voelt de opwinding met de seconde groter worden, ze legt de hengst een tuig om zijn hoofd en zet hem daarmee vast aan de muur. Nu kan de hengst zich wel bewegen maar niet naar haar bijten verder kan hij zich wel bewegen.

De hengst trilt en staat onrustig met zijn poot te trappen, zachtjes wrijft Helga met haar hand tussen haar benen en legt haar hand dan onder de neus van de hengst. Heel even gebeurd er niets dan gooit hij zijn kop zover omhoog als het kan, Helga herhaalt dit een paar maal en streelt met haar andere hand over het paard om hem rustiger te laten zijn.

Als ze tussen de benen van de hengst kijkt schrikt ze even, het grote wapen van hem hangt er helemaal uit.

Helga bukt zich en neemt met trillende handen de pik vast, ze wrijft erover en voelt hem kloppen. Dan brengt ze haar lippen ernaar toe en voor het eerst in haar leven geeft ze een penis een kus, snel trekt ze terug. Het paard staat nu rustig en het lijkt wel of hij met zijn heupen de pik in haar handen drukt. Weer drukt ze een kus erop en dan laat ze haar tong erlangs glijden, zodra ze hem proeft is er geen houden meer aan. Met lange halen likt ze de pik, de hengst laat tevreden geluiden horen en als Helga hem stevig aftrekt merkt zij niet dat het paard steeds opgewonden wordt.

Zonder iets te laten weten begint de grote pik ineens te spuiten, Helga schrikt hiervan maar vangt een paar stralen op in haar mond en blijft hem af trekken. De smaak is niet vies en gelijk drukt ze haar lippen tegen het gaatje waar de stralen zaad uit komen.

Het is erg veel en als het paard rustiger wordt zijn haar kleren allemaal doordrenkt van het zaad, met haar hand streelt ze zichzelf naar een daverend orgasme. Ze valt achterover en blijft een poosje stil liggen, er klinken een paar geluiden in de stal als Helga weer opstaat.

Wankelend op haar benen haalt de het tuig van de kop van de hengst en sluit de stal, buiten komt ze weer een beetje op adem. Snel trekt ze haar kleren uit en gooit ze in een emmer met water, in de badkamer neemt ze een douche en wast haar kleding met de hand. Gekleed in een badjas gaat ze naar beneden en gooit haar gewassen kleding in de droger, ze schenkt een glas drinken in en gaat op een stoel zitten.


super dikke lul sex op hooizolder

Steeds weer zag ik de boerin voor me met haar grote, behaarde kut en ik kon het niet helpen dat mijn piemel telkens stijf werd als de geile beelden door me heen schoten. Het zal ongeveer een uurtje later geweest zijn, dat de boerin naar me toekwam. Ik wist me geen houding te geven en stamelde. Toen durfde ik pas op te kijken en ik keek haar na terwijl ze, met haar dikke kont heen en weer schommelt, naar de boerderij liep.

Met een zucht ging ik maar weer aan het werk. Een halfuurtje later kreeg ik aardig dorst van het warme werkje. Dus liep ik naar de boerderij en stapte de keuken binnen. Ik was bloednerveus terwijl ik normaal nogal vrij was in mijn doen en laten. Die vraag sloeg in als een bom. Ik kreeg een kop als vuur en ze ging door.

Was je soms een uurtje geleden in de schuur? Ik besloot er alles maar uit te gooien, want ze zou er toch wel achter komen. En ik heb jullie gezien op de hooizolder. Het zou mij benieuwen hoe ze zich hieruit zou redden.

Na een korte stilte zei de boerin heel lief tegen mij. Dan zei ze aarzelend. Dan ging ze in het hooi zitten en ik wist niet hoe ik moest kijken, toen de boerin haar rokken omhoog schoof en haar benen wat wijder deed. Ze liet zich achterover vallen schoof haar rokken tot ver over haar middel en spreidde haar benen heel wijd. Ik staarde naar haar enorme spleet en haar gezwollen schaamlippen. Mijn ogen puilden bijna uit mijn kassen want voor het eerst aanschouwde ik een vrouwenpoes in het echt!

De boerin zei zacht hijgend. Ik ging naar haar toe een beetje onzeker en voelde aan haar spleet. Wat was ze nat maar wat voelde het heerlijk aan!

Mijn pik steigerde in mijn broek en ik werd zo geil als boter. Ik stopte twee vingers in haar natte kut en deed soppend mijn hand op en neer. Dan kwam ze een beetje overeind. Toen ik helemaal naakt was. Ik staarde in trans naar haar enorme uiers die zwaar op haar buik hingen. Trouwens alles was even groot en fors aan haar.

Ik voelde me in eens erg klein bij deze forse boerin met haar grote tieten. Heb je al veel meisjes geneukt? Dat wordt dan de hoogste tijd voor je jongen! Ik trilde over mijn hele lichaam deels van de zenuwen en deels van opwinding.

Ze knielde en nam mijn lul in haar mond. Het gevoel dat toen door mijn lijf spoelde, laat zich niet beschrijven. De warmte van dat geile wijf met haar lekkere tieten deed me huiveren van opperst genot.

Ze pijpte me even liet dan mijn lul los en smakte met haar lippen. Geilogend keek ze schuin naar me op. Hier moet je die piemel in steken.

Dan stak ik hem erin! Op dat moment ramde de boerin haar kont achteruit waardoor ik tot aan mijn zak in haar overrijpe spleet schoot. De oververhitte vrouw gilde het uit en ik begon automatisch te bewegen. De warmte van haar kut maakte me gek. Dit was nog lekkerder dan toen ze mijn lul in haar mond had! Ik wilde het wel uitschreeuwen van genot maar het idee dat iemand me zou kunnen horen maakte dat ik me zo stil mogelijk hield.

Nu was het ook te zwaar voor haar en omdat haar tante het wel kon werd ze boos op zichzelf en liep de stal uit. Al vanaf haar jeugd komt ze ieder jaar twee weken naar de boerderij, dit is het tiende jaar. De eerste keer was op haar tiende levensjaar, sinds die tijd kon ze niet wachten tot het weer vakantie was.

Ze had in die jaren veel gezien, in het begin liep er nog een knecht en een meisje wat in huis hielp en met het melken van de koeien. Toen Helga op dertien jarige leeftijd in het hooi lag kwam de knecht naar boven, ze was van de jongen geschrokken maar merkte dat hij niet voor haar kwam.

Even later was de meid ook gekomen en heel snel hadden ze beide geen kleren meer aan. Een uur later verlieten de beide mensen de hooizolder en was Helga een meisje die wist wat je met je kut nog meer kon doen. Dat tafereel was haar altijd bij gebleven, en iedere keer als zij op de boerderij was zocht ze naar een mogelijkheid om de twee mensen weer bezig te zien.

Dat was nog één keer gebeurd, tijdens het melken van de koeien had de knecht de meid voorover neer gezet en haar met diepen stoten genomen. Alles had ongeveer vijf minuten geduurd, deze keer had Helga niet veel gezien omdat ze beide al hun kleren aan hielden. Na die eerste keer was ze gaan proberen of zij net zulke dingen kon doen als de meid, in het begin lukte dat niet maar hoe ouder ze werd des te gemakkelijker ging het.

Op haar zestiende had ze een vriendje gehad maar de seks met hem was niet bevredigend geweest. Op school werd vaak gefluisterd dat zij een ‘pot’ was, lachend had Helga alles aangehoord. Toen zij achttien werd was er een jongen geweest die erg lief voor haar was, dit was gegroeid naar een relatie zonder seks. Toen de jongen na een paar maanden begon aan te dringen om toch verder te gaan had Helga de relatie verbroken. Rond haar zeventiende had ze op de boerderij dingen gezien die zij nooit meer was vergeten.

De herinnering aan de knecht met zijn dikke en grote paal stond nog steeds vers in haar geheugen, met bewondering en een beetje jaloerse blikken had ze ernaar gekeken. Die bewuste dag op haar zeventiende had haar hele leven veranderd, die dag zou de hengst een merrie gaan dekken.

Nog nooit had Helga dit gezien, nu mocht zij er voor de eerste keer bij aanwezig zijn. Zij moest wel op een afstand blijven om de hengst niet teveel af te leiden, toen het zover was en de boer, haar oom, de grote paal van de hengst beet pakte om hem te begeleiden was Helga spontaan klaar gekomen.

De grote en dikte van die paarden penis was teveel voor haar geweest, later ging ze iedere keer de stallen in om te zien of de hengst misschien zijn grote pik wilde laten zien.

In het begin was dat niet gelukt, maar toen ze een paar vingers in haar slipje liet glijden en daarna onder de neus van de hengst te houden werd hij onrustig. Glimmend wist Helga hoe zij de hengst opgewonden kon krijgen, om zich heen kijkend duwde zij haar hand weer in haar slip. Ondertussen was zij drijfnat geworden, haar hand terug halend en er zelf even aan ruikend duwde ze hem weer onder de neus van het paard.

Helga hield de pik van de hengst in de gaten en ineens zag ze hem groeien, toen hij helemaal onder de hengst hing zag ze dat er net als bij een man, druppels op zaten.

Haar hand en vingers gingen snel en hard heen en weer in haar slip, met een diepe en rauwe kreet kwam ze tot een orgasme zoals zij nog nooit had gehad. Geschrokken van haar eigen stemgeluid, had ze haar kleren recht getrokken en de stallen verlaten.

Die avond in haar bed had ze zich nog een keer naar een hoogtepunt gevingerd, daarna was ze heel tevreden in slaap gevallen. Die vakantie had ze het nog twee maal gedaan bij de hengst, iedere keer was ze bang dat ze betrapt zou worden. De jaren erna waren de logeerpartijtjes anders, iedere keer liep ze de stallen in om te kijken bij de hengst. Ze merkte aan haar lichaam dat ze steeds opgewonden werd als ze aan die grote paal dacht. Het volgende jaar beloofde zij zichzelf dat zij die dikke pik zou vast houden en hem proberen te laten spuiten.

In het voorjaar was ze een paar dagen bij oom en tante geweest maar door de drukte op de boerderij was er niets van haar plan terecht gekomen. Ze vond het jammer maar wist dat zij in de zomer weer welkom was op de boerderij, de laatste weken waren bijna teveel voor haar. Ieder moment dat ze even kon verwende zij zichzelf, de hoogtepunten werden steeds heviger en ze moest haar hand in haar mond stoppen om het niet uit te schreeuwen van genot.

Eindelijk was het zover dat ze weer naar de boerderij kon, de laatste avond thuis hield ze met veel moeite haar orgasme lang tegen. Toen ze zich eindelijk liet gaan leek het wel of ze zichzelf onder urineerde, het gevoel was zo hevig dat ze een uur nodig had om tot rust te komen. De volgende morgen was ze al vroeg naar de boerderij vertrokken, toen ze aankwam werd ze begroet door haar oom en tante en tijdens de lunch kreeg ze te horen dat de hengst was overleden.

Ze voelde zich door de grond zakken en wilde gelijk terug naar huis, een paar uur later was dat gevoel verdwenen en zocht zij op de boerderij naar dieren die misschien het verlangen in haar lichaam konden doven. De dagen erna deed ze veel werk op de boerderij en vermaakte zich erg goed, tijdens de avonden zat ze vaak met haar tante op het terras te praten over allerlei dingen.

Het was nog net zo gezellig als vroeger, het gemis van de hengst werd ruim goed gemaakt door de gezelligheid. De logeerpartijen waren ieder jaar heel leuk, toch had Helga er veel van geleerd. Soms had zij haar oom en tante ook wel eens seks zien hebben, hier had zij ook veel van geleerd. Nu zou ze voor de tiende maal gaan logeren, net twintig geworden en nog steeds zin om bij haar oom en tante te zijn.

De koeien had haar oom vorig jaar allemaal opgeruimd, hij had nu een soort van stoeterij waar mensen hun paarden hadden staan. Hij verzorgde de dieren en kreeg er ook voor betaalt, er stonden nu twintig paarden in de stal of ze liepen buiten op de grote weilanden. Oom en tante hadden het erg naar hun zin, er was nu veel meer tijd voor dingen samen te gaan doen. De eerste week verliep heerlijk, Helga hielp haar oom en tante op de stoeterij en verzorgde de paarden met veel liefde.

Haar vrolijkheid kwam doordat er in de laatste boks een mooie zwarte hengst stond. Toen zij voor de eerste keer in de buurt van het paard kwam werd hij een beetje onrustig, het leek wel of hij rook dat Helga opgewonden was. Om het niet al te veel te laten opvallen was ze de afgelopen dagen minder in de buurt van de hengst geweest. Oom had haar gezegd dat rond zes uur iedereen weg zou zijn en niet terug zouden komen voor zondagmiddag. Er kwam gelijk een opwindend plan in haar hoofd, zodra haar oom en tante weg zouden zijn ging zij de hengst verwennen.

Nu zou ze eindelijk dat grote en dikke wapen van een paard in haar handen krijgen, ze moest alleen oppassen dat er niemand zou zijn die het zag. In de middag vertrokken oom en tante en toen het eindelijk zes uur was reden de laatste gasten van het erf.

Zoals haar oom altijd deed sloot Helga het hek en rende het huis in, na een snelle douche liep ze met zo weinig mogelijk kleren aan terug naar de stallen.

Het was er stil, er branden een paar kleine lampjes en verder was er niets te zien. Zo nu en dan hoorde je een paard snuiven of tegen een muur trappen, voorzichtig loopt Helga naar de achterste boks. Ze trilt over haar hele lichaam en voelt de opwinding met de seconde groter worden, ze legt de hengst een tuig om zijn hoofd en zet hem daarmee vast aan de muur. Nu kan de hengst zich wel bewegen maar niet naar haar bijten verder kan hij zich wel bewegen. De hengst trilt en staat onrustig met zijn poot te trappen, zachtjes wrijft Helga met haar hand tussen haar benen en legt haar hand dan onder de neus van de hengst.

Heel even gebeurd er niets dan gooit hij zijn kop zover omhoog als het kan, Helga herhaalt dit een paar maal en streelt met haar andere hand over het paard om hem rustiger te laten zijn. Als ze tussen de benen van de hengst kijkt schrikt ze even, het grote wapen van hem hangt er helemaal uit.

..

Thuisontvangst terneuzen huisbaas sex


Magere tiener berijdt blanke pik Stiefmoeder laat dochter zien hoe ze pik berijdt Verbazingwekkende milf is zo heet Hete blondine in interraciale seks Kun je deze hele pik hebben? Het huis van haar vriendje Geile moeder neukt zoon op de bank Hete blondine geeft een POV pijpbeurt Ik wil je zwarte zaad Hete cosplay meid masturbeert Haar grote tieten bewegen als ze neukt Hete latina met dikke tieten Rondborstige tiener nemen Heet interraciaal trio 2 Geweldig uitziende geile en hete meid Hete blondine krijgt twee zwarte pikken Hoe gebruik je een zwembad 1: Geile Latina met strak kutje Interraciale pijpbeurt 2 Moeder leert tiener hoe je omgaat met een zwarte pik Onbekende chick pakt een D Valentine met grote kont Ouwe bandenplakker laat zich in natura betalen.

Ouwe lul raakt gevoelige snaar. Britse dikkerd legt zijn spuitende worst tussen haar grote tieten. Oma neuker Tom verrast een blije winnaar. Oma hard in haar harige ouwe gleuf gebeukt.

Jonge dikke pik penetreert de harige gleuf van oma. Hij snuffelt stiekem tussen de lingerie. Ouwe opa geniet met volle teugen van een sappig kutje. Bobby neukt het bejaarde kutje van zijn oma. Blonde cougar laat zich knallen door toyboy. Hollandse rijpe vrouw fungeert met alle liefde als oude fiets.

Ouwe man scharrelt een rondborstig tienertje 19 op voor zijn perverse spelletjes. Ouwe snoeperd neukt jonge meid. Rodney neukt een dikke blonde oma met een harige vagina. Na de theorie nu het eindexamen op Oma Thea. Deep throat met Brabantse Betty. Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven.

Thai sex massage amsterdam grootetieten


Haar vrolijkheid kwam doordat er in de laatste boks een mooie zwarte hengst stond. Toen zij voor de eerste keer in de buurt van het paard kwam werd hij een beetje onrustig, het leek wel of hij rook dat Helga opgewonden was. Om het niet al te veel te laten opvallen was ze de afgelopen dagen minder in de buurt van de hengst geweest.

Oom had haar gezegd dat rond zes uur iedereen weg zou zijn en niet terug zouden komen voor zondagmiddag. Er kwam gelijk een opwindend plan in haar hoofd, zodra haar oom en tante weg zouden zijn ging zij de hengst verwennen. Nu zou ze eindelijk dat grote en dikke wapen van een paard in haar handen krijgen, ze moest alleen oppassen dat er niemand zou zijn die het zag. In de middag vertrokken oom en tante en toen het eindelijk zes uur was reden de laatste gasten van het erf.

Zoals haar oom altijd deed sloot Helga het hek en rende het huis in, na een snelle douche liep ze met zo weinig mogelijk kleren aan terug naar de stallen. Het was er stil, er branden een paar kleine lampjes en verder was er niets te zien.

Zo nu en dan hoorde je een paard snuiven of tegen een muur trappen, voorzichtig loopt Helga naar de achterste boks. Ze trilt over haar hele lichaam en voelt de opwinding met de seconde groter worden, ze legt de hengst een tuig om zijn hoofd en zet hem daarmee vast aan de muur.

Nu kan de hengst zich wel bewegen maar niet naar haar bijten verder kan hij zich wel bewegen. De hengst trilt en staat onrustig met zijn poot te trappen, zachtjes wrijft Helga met haar hand tussen haar benen en legt haar hand dan onder de neus van de hengst.

Heel even gebeurd er niets dan gooit hij zijn kop zover omhoog als het kan, Helga herhaalt dit een paar maal en streelt met haar andere hand over het paard om hem rustiger te laten zijn. Als ze tussen de benen van de hengst kijkt schrikt ze even, het grote wapen van hem hangt er helemaal uit.

Helga bukt zich en neemt met trillende handen de pik vast, ze wrijft erover en voelt hem kloppen. Dan brengt ze haar lippen ernaar toe en voor het eerst in haar leven geeft ze een penis een kus, snel trekt ze terug. Het paard staat nu rustig en het lijkt wel of hij met zijn heupen de pik in haar handen drukt. Weer drukt ze een kus erop en dan laat ze haar tong erlangs glijden, zodra ze hem proeft is er geen houden meer aan. Met lange halen likt ze de pik, de hengst laat tevreden geluiden horen en als Helga hem stevig aftrekt merkt zij niet dat het paard steeds opgewonden wordt.

Zonder iets te laten weten begint de grote pik ineens te spuiten, Helga schrikt hiervan maar vangt een paar stralen op in haar mond en blijft hem af trekken. De smaak is niet vies en gelijk drukt ze haar lippen tegen het gaatje waar de stralen zaad uit komen. Het is erg veel en als het paard rustiger wordt zijn haar kleren allemaal doordrenkt van het zaad, met haar hand streelt ze zichzelf naar een daverend orgasme. Ze valt achterover en blijft een poosje stil liggen, er klinken een paar geluiden in de stal als Helga weer opstaat.

Wankelend op haar benen haalt de het tuig van de kop van de hengst en sluit de stal, buiten komt ze weer een beetje op adem. Snel trekt ze haar kleren uit en gooit ze in een emmer met water, in de badkamer neemt ze een douche en wast haar kleding met de hand. Gekleed in een badjas gaat ze naar beneden en gooit haar gewassen kleding in de droger, ze schenkt een glas drinken in en gaat op een stoel zitten.

Haar verlangen is vervuld maar langzaam begint er een nieuw verlangen te groeien. De volgende dag is zij alweer vroeg wakker, na een douche en een ontbijt loopt ze de stallen in. De paarden steken hun hoofd boven de deur de gang in en snuiven, Helga geeft de paarden hun voedsel en komt als laatste bij haar hengst.

Zodra zij de deur opent ziet ze dat de hengst een stijve heeft, groot en imposant hangt de grote slang onder het paard. Er lopen lichte rillingen over haar rug die allemaal samen komen in haar kruis, het duurt niet zo lang voor dat het vocht haar slip in stroomt. De hengst draait zijn hoofd en drukt het tegen haar aan, de grote pik trilt en gaat langzaam op en neer. Helga kan zich niet inhouden en pakt de paal in haar handen en trekt er langzaam aan, heel even kijkt ze de gang in en luistert of alles nog stil is.

Ze trekt haar broek uit, en draait zich onder de hengst. Met haar handen geleid ze de imposante paal naar haar kutje, heel even voelt ze een steek door haar lichaam gaan. Dan schuift ze de kop een stukje in haar, heel even knijpt ze haar benen tegen elkaar en komt trillend en schuddend tot een gigant orgasme. De hengst snuift en begint wat bewegingen te maken, Helga haar kutje is zo nat geworden door haar orgasme dat de pik langzaam in haar glijdt. Ze drukt haar billen naar achteren om de paal verder in haar te krijgen.

Net op het moment dat zij naar achteren gaat maakt de hengst een voorwaartse beweging en schuift zijn wapen een groot stuk in Helga. Heel even is zij verlamd door pijn en de sensatie, dat is net genoeg voor de hengst om zijn paal voor de helft in Helga te rammen. Met wilde stoten begint hij haar te neuken, met zijn voorpoten houdt hij Helga tegen zodat zij niet onder hem vandaan kan.

Mam, ik wil gewoon mijn liefde laten zien Stop die zwarte pik in me De goede grootte van een pik Hete Latina met dikke kont Schreeuwen van genot Geile slet kreunt van plezier Twee dikke pikken neuken harige oma hard Aziatische amateur geeft tietjob Geile stiefzus neukt haar stiefbroer Europese meid en BBC Brunette met kleine tietjes Babe met geschoren poesje neemt grote pik Geile milf huisvrouw en haar grote zwarte lover Adverteer hier Contact Webmasters Account: Login Register Mobile Version.

Hij snuffelt stiekem tussen de lingerie. Ouwe opa geniet met volle teugen van een sappig kutje. Bobby neukt het bejaarde kutje van zijn oma. Blonde cougar laat zich knallen door toyboy. Hollandse rijpe vrouw fungeert met alle liefde als oude fiets. Ouwe man scharrelt een rondborstig tienertje 19 op voor zijn perverse spelletjes.

Ouwe snoeperd neukt jonge meid. Rodney neukt een dikke blonde oma met een harige vagina. Na de theorie nu het eindexamen op Oma Thea. Deep throat met Brabantse Betty. Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven.