Sub zoekt dom elkaar beffen

Er wordt geen woord over kennismaken en wat daar ook op lijkt gerept. Dat kan wellicht niet zo bedoeld zijn, in onze ogen staat er: Werden de subs van degenen die jij kent ook aangeboden op deze manier, of ging dat toch anders? Werd er van hen ook verwacht dat ze op de verjaardag van de Dominante echtgenoot verschenen, zonder hem ook maar enigszins te kennen?

Het is de toon die de muziek maakt, en in dit geval sla ik de muziek af. De toon maakt dat ik me in elk geval voel als gratis commerciële. En dat ben ik niet, en zal ik nooit zijn.

Ik vind dat je in dit draadje helemaal gelijk hebt. Het is hetzelfde wat je ook op je profiel aangeeft, maar in dit geval zijn de geslachten alleen gewisseld. Nu zou de Mrs degene moeten zijn die de voor haar totaal vreemde sub aanspreekt voor een spel.

Ik vraag me af, hoe de vrouw zelf er tegenaan kijkt als van haar verwacht wordt dat ze bij een voor haar wildvreemde man zou moeten opdraven omdat zij aan zijn kink kan voldoen En idd, kijk eerst eens of er een emotionele band totstandkomt voor er samen een spel gespeeld wordt.

Of is dat iets waarvan ze vindt dat alleen zij die met haar man hebben mag? Ga er maar aanstaan En dan nu een bak commentaar krijgen die misschien wel deels terecht is. Kan me voorstellen dat het voor een vanilla partner maar heel moeilijk te bevatten is wat er allemaal bij komt kijken.

Ik lees de oproep vooral als 'schattig naief'. Maar misschien ben ik dat zelf ook wel ;. Voor het streven alleen al, heb ik ook echt wel veel bewondering en respect.

Niet veel vrouwen hebben zoveel over voor hun echtgenoot, en helpen zelf actief mee in zijn helaas vruchteloze zoektocht naar een Mrs. Waar veel mensen moeite mee hebben, is dat ze die Mrs graag als 'verjaardagskadootje' wil presenteren.

Zowel haar man als de Mrs zien elkaar dan voor het eerst. Ik denk dat zelfs een goede commerciële Mrs daar nog moeite mee zou hebben. Wat jammer dat je niemand vond! Er zijn uiteraard genoeg Domina's die dit zo willen doen!! Heeft de betreffende sub daar dan wat aan? Ik denk van niet.. Ik denk dat deze mensen dan meer hebben aan hoe zo'n advertentie op een Domina overkomt, en er eventueel een andere visie kan komen.

Waar de echtgenoot wellicht wél wat aan heeft.. Maar gunt ze de Domina ook haar man? Zo komt t op mij niet over.. Geela nee die subs hebben hun Meester zelf gezocht en gevonden, maar als ik Zktmrs lees, dan zegt ze dat hij dat ook geprobeerd heeft en dat ze zelfs wel eens samen naar het FC zijn geweest. Dat had niks opgeleverd en toen dacht zij dat het een geweldig idee zou zijn om zelf te gaan zoeken en haar man te verrassen met een Meesteres voor zijn verjaardag..

Dat niemand een gratis hoer wil zijn dat kan ik me voorstellen dat is echt heel erg vernederend. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Ik ga uit in het goede van de mens en geloof liever dat ze een beetje naief is in plaats van een geldwolf ; Thats all. Alfa een gulden middenweg is denk ik dat Zktmrs het belang van haar man in een heel hoog vaandel heeft staan en zich iets minder bewust is van de gevoelens van de Meesteres die ze zoekt..

Doe manlief een bezoekje aan een commerciële Mrs kado, scheelt een hoop gedoe. Kun je daarna nog altijd zien of je met dat gevoel verder wilt. Want wat is het verschil tussen een commerciële waar je moet betalen en een 'gratis commerciële'? Het geld wat je betaalt. Maar kom op, hij is jarig; laat 'm eens goed hangen zou ik zeggen. Ik had het over een Meesteres die mijn man niet kent, maar dat wil niet zeggen dat ik geen ontmoeting vooraf met haar zou hebben. Dat is iets wat ik met haar zou willen bespreken en niet in de groep gooien.

Mijn man is voor veel te vinden en is steeds bezig zijn grenzen te verleggen. Je kan je irriteren aan de reacties die je krijgt maar die komen wel uit dezelfde hooiberg en een aantal daarvan zouden een speld kunnen zijn alleen lenen ze zich er niet voor. Ik vind het zelf wel kicken om eens met een andere dominant te moeten spelen in opdracht van mijn eigen speelpartner is nog nooit gebeurd, overigens.

Daarbij zou ik het prima vinden als hij de dominant uit zoekt en eea bespreekt met de betreffende persoon en mij daarin niet betrekt maar voor een voldongen feit stelt op het moment dat de sessie plaats vindt. Het maakt het extra spannend Daarnaast krijg ik regelmatig het verzoek van een bekende of bevriende domina om eens een spel te spelen met haar en haar sub of slaaf.

En dat is leuk, ook zeker het bekokstoven vooraf. Ook dat is een kick voor mij; met 2 dames een subje gek maken. In die lijn komt de zoektocht me niet vreemd voor. Als je een goede band hebt en begrip voor elkaars behoeftes kun je die behalve accepteren ook actief helpen vervullen. Door het zoeken van een speelpartner bijvoorbeeld.

De enige kanttekening die ik als domina heb is dat ik nooit via een advertentie een sub zoek. Er zijn er zoveel zoekende subs 'out there' dat ik altijd wel via, via aan mijn spelpartners kom. Nog minder speel ik zomaar een spel met een onbekende. Ik wil iemand op zijn minst in de oogjes hebben gekeken om te weten of ik de persoon aantrekkelijk genoeg vind om mee te spelen en ik ben daarin nogal kritisch of wil ik een goed contact hebben met zijn of haar partner zodat ik weet waar ik aan begin.

Ga eens uit met je partner. Ga naar een club; een waar ze aan sm doen of gewoon een swingers club als dat je ding is uiteraard en laat je neus zien.

Maak jezelf bekend en vertel wat je zoekt. Ik denk dat de kans groter is dat je iemand ontmoet dan via een advertentie.

Succes met je zoektocht, groeten, Isis. Ja, ik zou je ook het advies geven om bijvoorbeeld naar het bdsmzaken feest 5 te komen, en daar gewoon eens kennis te maken en rond te kijken. Praat gewoon met andere gasten, en vermaak je. Ik heb de ervaring van feest 4 en hoe! Door je gezicht daar te laten zien maak je werkelijk vrienden waarmee je daarna veel sneller geneigd bent om ook verdere gezamelijke dingen te doen.

Zo worden er bijv. Misschien kom je diegene niet tegen bij een munch, of een feest, maar je wordt dan wel gezien. Je moet alleen zelf je gezicht durven laten zien. Als ik ook nog even mijn ongevraagde en ongenuanceerde mening mag geven over het voorgaande: Er schuilt een zeker risico in dit hele verhaal. Jij kan hem kennelijk niet dat gene geven wat hij nodig heeft.

Dat is niet jouw fout, daar kan jij niets aan doen. Hoe dieper je echter de "scene" in duikt hoe groter de kans is dat hij wel iemand treft die niet alleen bereid is om op zijn knoppen te drukken maar hierbij misschien ook nog een vonk overslaat en dan ben jij je vent geheid kwijt. Het is heel naïef om te veronderstellen dat dit wel meevalt.

Bij een commerciële zal dit niet zo snel gebeuren Misschien iets om over na te denken. Hoi allemaal, Ik wil toch ook nog iets zeggen over dit geheel. Ik vind het wel een mooi gebaar,zekers dat Zktmrs dit wil doen om haar man zijn behoefte te laten voldoen,mss had Ze iets meer op de gevoelens van een eventuele Mrs in kunnen gaan,als Zij in de SM zat en besefte hoe diep die gevoelens zijn.

Maar ook dit heeft ook geen reactie opgeleverd,ondanks dat ik zelf wel een pro en checklist e. Dat is mijn inziens een groot verschil tussen commercieel en een zoals ik zeg echte Mrs die voor Haar eigen genot gaat.

Mrszkt, Na de verschillende invalshoeken te hebben gelezen Waarom zet je partner gewoon niet zelf een open en eerlijke advertentie? Dat lijkt mij het meest handige voor hem om met een domina in contact te komen.

Blijkbaar wil je dat niet, want de zoektocht verloopt via jou. Je kunt het liefde noemen maar ook controle. Weet je wel zeker dat je niets met bdsm hebt? Mrszkt Volgens mij zijn er al een heleboel tips gegeven.

Het is niet zo dat er alleen maar negatief is gepraat over de dingen die je hebt ondernomen. Maar daar heb je het wel alleen maar over in je laatste reactie en vraagt vervolgens weer om tips, waarna weer een hoop herhaald wordt van wat al gezegd is.

Nogmaals virtueel contacten maken is gewoon moeilijk. Dan is het ook nog eens zo dat Meesteressen zeer gewild zijn en schijnbaar een overschot aan mannelijke subs rondloopt die haar zoeken, dus dat maakt de kans nog kleiner om iemand te vinden.

Adverteren kan, maar verwacht er niet te veel van, chatten kan ook maar daar zal uren, dagen, weken in gaan zitten voor er wat contacten op gang komen. Verder wordt het al door iedereen gezegd dat op feesten de kans het grootste is om iemand te ontmoeten en dat zal ook niet in 1x lukken. Als ik zie hoeveel tijd er voor mij in is gaan zitten om iemand te vinden en dan zit ik nog aan de kant waarvan het makkelijk zou moeten zijn.

Maar goed, ik zal er toch serieus op in gaan. Wat je je als eerste moet realiseren is dat Meesteressen geen interesse hebben in mannelijke subs. Yeah, ouch, I know. Het feit dat jouw man een sub is maakt hem ongeveer even interessant als een baksteen, zoiets is gewoon niet boeiend.

Veel subs maar ook veel vanille partners hebben het vreemde idee opgedaan dat Meesteressen mannelijke subs op zichzelf al boeiend vinden. Zo van "oh wauw een mansub, daar heb ik interesse in! Commercieel Meesteressen zijn makkelijker, zij worden er immers voor betaald. Maar als je er niet voor wilt betalen moet je je echt realiseren dat wij een mansub niet boeiend vinden.

BDSM is vrij intiem, beetje zoals met seks zeg maar. De meeste vrouwen doen dat met iemand voor wie ze lust voelen, voor wie ze geilheid voelen, van wie ze onder de indruk zijn en die ze opwindend vinden. Heel erg veel vrouwen zijn zelfs nog moeilijker dan dat en willen pas seks als er een relatie en liefde is enzo, maar de makkelijke vrouwen willen in ieder geval lust en geilheid voelen bij een man voor ze seks met hem willen. Nou, zo werkt dat ook een beetje met SM.

Ik vind het niet zo boeiend om SM te doen met een mansub. Ik vind het echter extreem geweldig om SM te doen met iemand voor wie ik dominantie voel! Net zoals ik graag seks heb met iemand voor wie ik lust voel. En nu denk je misschien "jaja, die shit kreeg ik al over me heen, ik vroeg om tips ja! Nou, dan mijn eerste tip: Voel je in in waar zij vandaan komen en wat zij zoeken. Waarschijnlijk zal je aanpak dan ook een stuk succesvoller worden, want hoe je nu over Meesteressen praat Nou ja, IK krijg in ieder geval geen zin om de Meesteres van je man te worden, laat ik het zo zeggen.

Mijn eigen sub leerde ik kennen via een SM feest wat ik graag bezocht. Ik val op verstandige, sociale, verantwoordelijke mannen waar ik een beetje tegenop kan kijken ook bij subs, ja. Hij zat in de organisatie van mijn favo feest, was DM op dat feest een erg goede, might I add en was vriendelijk en sociaal.

En ook nog eens een lekker ding. Ik leerde hem beter kennen tot we bevriend waren, en uiteindelijk zijn we een keer gaan spelen. Dat beviel zo goed dat het een vaste relatie werd. Ik vind SM met hem leuk omdat hij zo mega leuk is, en ik dominantie voor hem voel.

Ik zou je de tip willen geven om samen met je man actief te worden in de SM scene. Leer mensen kennen, maak vrienden, word vrijwilliger, word een betrokken en actief lid van de SM-scene. Wees leuk, sociaal, aantrekkelijk. Dat hij een mansub is, meh. Daar zijn er zo veel van. Maar iemand met die mooie lach die als DM altijd op het juiste moment met een glaasje water komt voor een spacende sub En dat betekent inderdaad heel veel tijd en energie.

Op een bepaalde manier is een commercieel meesteres goedkoper ;. Ik zal proberen het anders uit te leggen Misschien geeft dat wat inzichten. Na de geboorte van onze jongste, ging het met mij twee jaar lang lichamelijk erg slecht.

In die periode kon ik geen seks hebben met mijn man. Als ik nu een advertentie had gezet: Titel Ik zoek een minnares voor mijn man!!! Hij houdt van neuken, gepijpt worden, beffen en tongzoenen. Een prostituee gaat helaas boven ons budget.

Zodra mijn man zegt dat ik hier achter sta, wordt hij niet geloofd. Contact gaat via mij. Ik wil hem graag verrassen op zijn verjaardag, met een minnares die hij niet kent. Wellicht kan zij hem af en toe eens verwennen? Er zullen mensen zijn die terecht zeggen: Toch komt de intimiteit van bdsm, de diepgang en betrokkenheid - voor mij - overeen, vandaar de vergelijking.

Ben je onderdanig, maar kan je dit niet tot uiting laten komen in je dagelijkse leven dan zoek ik jou. Ik zal ervoor zorgen dat je in contact komt met Home     1 2 Meester zoekt slavin. Ik zoek een sex-vriendin! Wie ontneemt mijn anale maagdelijkheid? Redhead bottom onderdaning voor BBC Top! Stel zoekt bull KnkySxGrl uit. Slanke, sexverslaafde Vrouw Gezocht PornoPete uit.

Home     1 2 Meester zoekt slavin Meester zoekt slavin Geraardsbergen Oost-Vlaanderen Belgie bdsm-relatie

Spuitende homo gratis zex

Meesteressen, Meesters, slaven en slavinnen let op!!! Op zoek naar een spannend SM contact dat bent je op de juiste plek. Wees eerlijk in de tekst, zeg duidelijk wat je zoekt en wat de intentie is van je advertentie Veel succes. Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u de Meesteres die een partner zoekt die tevens Uw gehoorzame slaaf is en bereid is Uw wensen in te vullen Plaats dan een kontadvertentie en maak u wensen duidelijk.

Vermeld duidelijk aan wat voor profiel hij moet voldoen en stel Uw voorwaarden. Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester. Even niet meer de verantwoording te hoeven dragen en af te wachten wat haar Meester van haar verwacht Op dit platvorm is de mogelijkheid dat Uw fantasie wordt gerealiseerd Veel succes.

Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u niet tevreden over de sexuele prestaties van Uw manlijke partner, neem een Minaar!!! Verneder Uw partner, dwing hem, met kuisheidgordel, in vrouwenkleding toe te kijken hoe u als Cuckoldress heftige seks heeft met u minnaar Ga niet seksloos door het leven en zoek hier de oplossing. Plaats gratis Doma Dating advertentie Slaaf ben je op zoek naar een Meesteres die jouw fantasie kan waarmaken? Daar geef dit platvorm ruimte voor.

Alles voor haar over heb en haar zal adoreren Of wil je een kortstondig contact wees duidelijk dat werkt het best en vermeld je voorkeuren. Of dat hij je sexueel domineert en de leiding neemt in bed, is dat je fantasie!!!! Laat het weten via een advertentie op dit platvorm en ontmoet hier de juiste partner Veel succes. This website has been build by Impressed webdesign and runs on Slimbeheer 5. Meesteres zoekt slaaf Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u de Meesteres die een partner zoekt die tevens Uw gehoorzame slaaf is en bereid is Uw wensen in te vullen Plaats dan een kontadvertentie en maak u wensen duidelijk.

Meesteres zoekt slavin Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester. Meester zoekt slavin Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester.

Cuckoldig Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u niet tevreden over de sexuele prestaties van Uw manlijke partner, neem een Minaar!!! Slaaf zoekt Meesteres Plaats gratis Doma Dating advertentie Slaaf ben je op zoek naar een Meesteres die jouw fantasie kan waarmaken? Ik ben op zoek naar een paardje. Het betreft hier ponyplay,ik wil op het paardje rijden wanneer ik daar tijd en zin voor heb.

Hobbyfotograaf zoekt tattoo dames Ik zoek dames met tattoo's die spannende foto's willen laten maken. Dit kunnen foto's zijn van alleen je tattoo of misschien durf je wel sexy te poser Je bent een onderdanige man van 20 jaar Meester Black zoekt slavin in wording geen ervaring nodig SM training en massages voor vrouwen. Een leven met diepgang, echt voelen, echte verbinding, echt contact… Het is zo natuurlijk, en iedereen Slavin te leen of te huur gevraagd Slavin te leen of te huur gevraagd door ervaren oudere meester, om hem te helpen bij zijn verhuizing.

Inpakken, schoonmaken, sjouwen, enz. Ik wil allers wel doen geneukt worden of eindeloos beffen! Het maakt allermaal niets ui Je moet potente mannen zijn die kunnen gehoorzamen en je moet van vrouwen houden.

Ik ben op zoek naar een extreem, ik ben absoluut pervers, masochistisch. Ik ben op zoek naar een s Ik sluit mij bij Alfa Watje aan. Wat ik er nog aan toe zou willen voegen is dat je kunt overwegen om samen eens naar een commerciële te gaan. Ja, dat kost geld maar daar staat tegenover dat je het per direct kunt regelen. En er zitten best leuke, betrokken en toegankelijke Dames tussen.

Doorgaans als er een leuke sfeer hangt wordt er ook niet zo op de klok gekeken. Misschien kun je ook nog wat van opsteken. Zonder nu direct een oordeel te willen vellen vindt ik dat je het namelijk zelf wel een beetje snel opgeeft. Okee, dominantie heb je in je of niet, maar voor bepaalde "spelletjes" maakt dat niet zo veel uit. Ik zeg altijd maar, in theorie kunnen bijna allemaal piano leren spelen maar slechts enkelen zullen het concertgebouw bereiken. Hoeft ook niet, als je er maar plezier aan beleeft, en als je maar van elkaar houd.

Degene die de advertentie plaatste haar naam is Eva. Het is in ieder geval open en eerlijk. Ondanks dat er geen sprake is van polyamourie lijkt dit er wel op. Het is een uitgelezen kans voor de schrijfster om samen met haar man de gelegenheid met beide handen aan te pakken en in februari naar den Haag af te reizen.

Zelf ben ik nog nooit in clubs geweest 5 jaar slavin echter ik ben zeker voornemens om er naar toe te gaan bovendien omdat er nieuwelingen komen.

Uiteraard doet het FC in Antwerpen daar niets aan af. Echter om de echte BDSM avonden mee te maken moet je naar de doornroosje-avonden gaan.

Omdat daar vaak de vaste gasten komen lijkt het me fijner om naar den Haag te gaan. Tuurlijk zullen er mensen elkaar kennen maar juist door die nieuwelingen ontmoet je die. Wat ontzettend tof van je dat je je man de mogelijkheid geeft om wat met zijn SM gevoelens te doen! Ik vind het altijd echt heel dapper van vanille partners, zeker wanneer ze in een monogame relatie zitten. Het gebeurt opvallend vaak dat de vanille partner mee wil denken met de partner die met SM bezig is, en dat ze samen een oplossing vinden.

Het laat wat mij betreft zien dat je een fijne basis hebt in je relatie en dat je elkaar tegemoet wilt treden, prachtig: Ik denk echter wel dat dit nog een moeilijke zoektocht gaat worden. Wat je je moet realiseren is dat vrouwelijke dominanten ontzagwekkend veel aanbiedingen krijgen van mannelijke subs.

Over het algemeen zijn dit vrij 'lege' aanbiedingen, de sub in kwestie kent mij helemaal niet, en hij vertelt weinig meer over zichzelf dan dat hij sub is en wat zijn stats zijn "30, 1. Bij mij voelt dat zowat alsof hij solliciteert, en alsof ik gewoon een ding ben wat het gat in zijn fantasie op mag vullen. Ik vind dat niet aantrekkelijk. Ik speel graag met mensen die ik ken, waar ik respect voor op heb gebouwd en waar ik een band mee heb.

Dan voelt het als speciaal dat hij zich onderwerp, dan voelt het als echt de moeite waard om zo in iemand te duiken. Die aantrekkingskracht voel ik niet bij vreemden. Je aanpak nu zou voor mij als Dom niet werken. Wat voor mij, en ik kan niet voor elke vrouw spreken, goed werkt is iemand leren kennen.

Waarschijnlijk zoek jij een respectvol, eerlijk persoon die op een prettige manier met jou en jullie relatie om zal gaan. Neem de tijd SM-ers te leren kennen, vriendschappen op te bouwen en te kijken of er iemand tussen zit met wie je een echte klik hebt. Dit kun je doen door actief te zijn op SM fora, te chatten en advertenties te zetten en erop te reageren. Wat vaak beter werkt is real life meetings op te zoeken, mensen in het echt te leren kennen. Dit gaat om een intieme relatie. De manier waarop jij er nu over schrijft is meer alsof je nog een accountant nodig hebt of een escort zoekt - heel zakelijk, jij hebt nog een vacature, wie past in deze functieomschrijving, dat idee.

Zo werken de meeste vrouwen niet. Neem de moeite mensen te leren kennen, zie ze in de eerste plaats als vrouw en mens, en kijk of je met iemand meer op kunt bouwen: Sorry voor de lange afwezigheid, maar wegens ziekte kon ik niet reageren op jullie reacties.

FC in Antwerpen zijn we zeker al meerdere malen geweest, maar toch is het ook daar moeilijk in contact komen omdat het alleen om mijn man gaat en niet om ons samen.

Mijn man gaat af en toe ook wel naar een commerciële meesteres toe, maar hij zou vaker van het spel willen genieten dan dat het budget toe zou laten, vandaar Snel opgeven wil ik mijn pogingen niet noemen , 5 jaar "proberen" heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Zktmrs echt top hoor, petje af voor jou instelling.. Ik denk niet dat je iets verkeerd doet, omdat je nog geen Meesteres gevonden hebt. Ik hoor van meerdere kanten dat het moeilijk is om een Meesteres te vinden. De manier waarop je het doet is goed, een advertentie hier en je man in laten loggen op sites en open en eerlijk laten zijn dat jij ervan weet.

Als ze het niet geloven, kan hij ook nog voorstellen dat ze telefonisch contact met jou opnemen. Aangezien je er zo vrij mee omgaat en het zo graag wilt voor je man, lijkt me dat je zoiets ook wel zou doen. D Deelnemer Ik vind het een nobel streven.. Maar de reden dat een Domina vaak niet zo into een getrouwde man is, is niet omdat ze niet gelooft dat de partner op de hoogte is. Het is vaak het gevoel dat gegeven wordt: Noodgedwongen op een feest, of meeting, omdat er verder amper mogelijkheden zijn.

En hoe fijn, de echtgenote staat daar dan wel achter!! Bovendien, kan de echtgenote, al weet ze ervan, de confrontatie met striemen, blauwe plekken, ropemarks, en dat soort 'tekenen' aan? En niet iederen kan én wil dat.. Helaas, het zit toch wat anders in elkaar allemaal..

Ik wil me niet een gratis Commercieel Meesteres voelen. Je omschrijft precies wat er aan de hand is denk ik: Andersom is namelijk een veel minder groot probleem, dus waarom dan Veel Dominante mannen hebben geen problemen met een getrouwde sub waar haar man ervan op de hoogte is. Ik ken sowieso al 2 gelukkig getrouwde subs in een vanillahuwelijk die er een Meester op nahouden en de man het van weet. Die Meesters zijn in dit geval ook gebonden mannen, maar eentje heeft ook eens een ongebonden Meester gehad.

De Meesters hoeven zich niet in te houden, beiden zijn geregeld bont en blauw teruggekeerd van een sessie. En de mannen reageren daar verschillend op, soms zorgzaam, soms even slikken en soms zelfs zeggen: Ik denk dat ik het balletje wat Geela bij ZktMrs legt, terug wil leggen bij de betreffende Domina's Dus dat het niet ZktMrs is die een gratis commerciële Meesteres zoekt, maar dat de Meesteressen onterecht het gevoel krijgen dat ze gratis commercieel Meesteres worden.

S Deelnemer Wellicht krijgt ZktMrs ook geen respons omdat haar bijdrage in het geheel niet vermeldt wat haar man een dominante vrouw te bieden heeft. Onderdanige mannen zijn nu niet bepaald een schaars goed, het vergt wel wat inspanning om op te vallen. Waarom zou iemand uitgerekend hém kiezen? Je moet je doelgroep wel een beetje verleiden: Een commerciële is te duur, en verder wordt gehoopt dat een 'Mrs' wel even naar een verjaardag van een wildvreemde gaat.

Volgens mij rapeslet, riekt dat nógal naar wat ik uitgelegd heb: Zo je zelf ook weet, is er voor de meesten dan toch, een band nodig, vertrouwen, etc. Daar zie ik niets van terug, wel bovengenoemde. En waar gaat t over de interesse en verlangens van de betreffende Domina?

Er wordt geen woord over kennismaken en wat daar ook op lijkt gerept. Dat kan wellicht niet zo bedoeld zijn, in onze ogen staat er: Werden de subs van degenen die jij kent ook aangeboden op deze manier, of ging dat toch anders? Werd er van hen ook verwacht dat ze op de verjaardag van de Dominante echtgenoot verschenen, zonder hem ook maar enigszins te kennen? Het is de toon die de muziek maakt, en in dit geval sla ik de muziek af. De toon maakt dat ik me in elk geval voel als gratis commerciële.

En dat ben ik niet, en zal ik nooit zijn. Ik vind dat je in dit draadje helemaal gelijk hebt. Het is hetzelfde wat je ook op je profiel aangeeft, maar in dit geval zijn de geslachten alleen gewisseld. Nu zou de Mrs degene moeten zijn die de voor haar totaal vreemde sub aanspreekt voor een spel.

Ik vraag me af, hoe de vrouw zelf er tegenaan kijkt als van haar verwacht wordt dat ze bij een voor haar wildvreemde man zou moeten opdraven omdat zij aan zijn kink kan voldoen En idd, kijk eerst eens of er een emotionele band totstandkomt voor er samen een spel gespeeld wordt. Of is dat iets waarvan ze vindt dat alleen zij die met haar man hebben mag?

Ga er maar aanstaan En dan nu een bak commentaar krijgen die misschien wel deels terecht is. Kan me voorstellen dat het voor een vanilla partner maar heel moeilijk te bevatten is wat er allemaal bij komt kijken. Ik lees de oproep vooral als 'schattig naief'. Maar misschien ben ik dat zelf ook wel ;. Voor het streven alleen al, heb ik ook echt wel veel bewondering en respect.

Niet veel vrouwen hebben zoveel over voor hun echtgenoot, en helpen zelf actief mee in zijn helaas vruchteloze zoektocht naar een Mrs. Waar veel mensen moeite mee hebben, is dat ze die Mrs graag als 'verjaardagskadootje' wil presenteren. Zowel haar man als de Mrs zien elkaar dan voor het eerst.

Ik denk dat zelfs een goede commerciële Mrs daar nog moeite mee zou hebben. Wat jammer dat je niemand vond! Er zijn uiteraard genoeg Domina's die dit zo willen doen!! Heeft de betreffende sub daar dan wat aan? Ik denk van niet.. Ik denk dat deze mensen dan meer hebben aan hoe zo'n advertentie op een Domina overkomt, en er eventueel een andere visie kan komen. Waar de echtgenoot wellicht wél wat aan heeft.. Maar gunt ze de Domina ook haar man? Zo komt t op mij niet over..

Geela nee die subs hebben hun Meester zelf gezocht en gevonden, maar als ik Zktmrs lees, dan zegt ze dat hij dat ook geprobeerd heeft en dat ze zelfs wel eens samen naar het FC zijn geweest. Dat had niks opgeleverd en toen dacht zij dat het een geweldig idee zou zijn om zelf te gaan zoeken en haar man te verrassen met een Meesteres voor zijn verjaardag.. Dat niemand een gratis hoer wil zijn dat kan ik me voorstellen dat is echt heel erg vernederend.

De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Ik ga uit in het goede van de mens en geloof liever dat ze een beetje naief is in plaats van een geldwolf ; Thats all. Alfa een gulden middenweg is denk ik dat Zktmrs het belang van haar man in een heel hoog vaandel heeft staan en zich iets minder bewust is van de gevoelens van de Meesteres die ze zoekt.. Doe manlief een bezoekje aan een commerciële Mrs kado, scheelt een hoop gedoe. Kun je daarna nog altijd zien of je met dat gevoel verder wilt.

Want wat is het verschil tussen een commerciële waar je moet betalen en een 'gratis commerciële'? Het geld wat je betaalt. Maar kom op, hij is jarig; laat 'm eens goed hangen zou ik zeggen. Ik had het over een Meesteres die mijn man niet kent, maar dat wil niet zeggen dat ik geen ontmoeting vooraf met haar zou hebben.

Dat is iets wat ik met haar zou willen bespreken en niet in de groep gooien. Mijn man is voor veel te vinden en is steeds bezig zijn grenzen te verleggen.

Je kan je irriteren aan de reacties die je krijgt maar die komen wel uit dezelfde hooiberg en een aantal daarvan zouden een speld kunnen zijn alleen lenen ze zich er niet voor. Ik vind het zelf wel kicken om eens met een andere dominant te moeten spelen in opdracht van mijn eigen speelpartner is nog nooit gebeurd, overigens. Daarbij zou ik het prima vinden als hij de dominant uit zoekt en eea bespreekt met de betreffende persoon en mij daarin niet betrekt maar voor een voldongen feit stelt op het moment dat de sessie plaats vindt.

Het maakt het extra spannend Daarnaast krijg ik regelmatig het verzoek van een bekende of bevriende domina om eens een spel te spelen met haar en haar sub of slaaf. En dat is leuk, ook zeker het bekokstoven vooraf. Ook dat is een kick voor mij; met 2 dames een subje gek maken. In die lijn komt de zoektocht me niet vreemd voor. Als je een goede band hebt en begrip voor elkaars behoeftes kun je die behalve accepteren ook actief helpen vervullen.

Door het zoeken van een speelpartner bijvoorbeeld. De enige kanttekening die ik als domina heb is dat ik nooit via een advertentie een sub zoek. Er zijn er zoveel zoekende subs 'out there' dat ik altijd wel via, via aan mijn spelpartners kom. Nog minder speel ik zomaar een spel met een onbekende. Ik wil iemand op zijn minst in de oogjes hebben gekeken om te weten of ik de persoon aantrekkelijk genoeg vind om mee te spelen en ik ben daarin nogal kritisch of wil ik een goed contact hebben met zijn of haar partner zodat ik weet waar ik aan begin.

Ga eens uit met je partner. Ga naar een club; een waar ze aan sm doen of gewoon een swingers club als dat je ding is uiteraard en laat je neus zien. Maak jezelf bekend en vertel wat je zoekt. Ik denk dat de kans groter is dat je iemand ontmoet dan via een advertentie. Succes met je zoektocht, groeten, Isis. Ja, ik zou je ook het advies geven om bijvoorbeeld naar het bdsmzaken feest 5 te komen, en daar gewoon eens kennis te maken en rond te kijken.


Er wordt geen woord over kennismaken en wat daar ook op lijkt gerept. Dat kan wellicht niet zo bedoeld zijn, in onze ogen staat er: Werden de subs van degenen die jij kent ook aangeboden op deze manier, of ging dat toch anders? Werd er van hen ook verwacht dat ze op de verjaardag van de Dominante echtgenoot verschenen, zonder hem ook maar enigszins te kennen? Het is de toon die de muziek maakt, en in dit geval sla ik de muziek af. De toon maakt dat ik me in elk geval voel als gratis commerciële.

En dat ben ik niet, en zal ik nooit zijn. Ik vind dat je in dit draadje helemaal gelijk hebt. Het is hetzelfde wat je ook op je profiel aangeeft, maar in dit geval zijn de geslachten alleen gewisseld. Nu zou de Mrs degene moeten zijn die de voor haar totaal vreemde sub aanspreekt voor een spel.

Ik vraag me af, hoe de vrouw zelf er tegenaan kijkt als van haar verwacht wordt dat ze bij een voor haar wildvreemde man zou moeten opdraven omdat zij aan zijn kink kan voldoen En idd, kijk eerst eens of er een emotionele band totstandkomt voor er samen een spel gespeeld wordt.

Of is dat iets waarvan ze vindt dat alleen zij die met haar man hebben mag? Ga er maar aanstaan En dan nu een bak commentaar krijgen die misschien wel deels terecht is. Kan me voorstellen dat het voor een vanilla partner maar heel moeilijk te bevatten is wat er allemaal bij komt kijken. Ik lees de oproep vooral als 'schattig naief'. Maar misschien ben ik dat zelf ook wel ;. Voor het streven alleen al, heb ik ook echt wel veel bewondering en respect.

Niet veel vrouwen hebben zoveel over voor hun echtgenoot, en helpen zelf actief mee in zijn helaas vruchteloze zoektocht naar een Mrs. Waar veel mensen moeite mee hebben, is dat ze die Mrs graag als 'verjaardagskadootje' wil presenteren. Zowel haar man als de Mrs zien elkaar dan voor het eerst. Ik denk dat zelfs een goede commerciële Mrs daar nog moeite mee zou hebben. Wat jammer dat je niemand vond! Er zijn uiteraard genoeg Domina's die dit zo willen doen!!

Heeft de betreffende sub daar dan wat aan? Ik denk van niet.. Ik denk dat deze mensen dan meer hebben aan hoe zo'n advertentie op een Domina overkomt, en er eventueel een andere visie kan komen. Waar de echtgenoot wellicht wél wat aan heeft.. Maar gunt ze de Domina ook haar man? Zo komt t op mij niet over..

Geela nee die subs hebben hun Meester zelf gezocht en gevonden, maar als ik Zktmrs lees, dan zegt ze dat hij dat ook geprobeerd heeft en dat ze zelfs wel eens samen naar het FC zijn geweest. Dat had niks opgeleverd en toen dacht zij dat het een geweldig idee zou zijn om zelf te gaan zoeken en haar man te verrassen met een Meesteres voor zijn verjaardag.. Dat niemand een gratis hoer wil zijn dat kan ik me voorstellen dat is echt heel erg vernederend.

De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Ik ga uit in het goede van de mens en geloof liever dat ze een beetje naief is in plaats van een geldwolf ; Thats all.

Alfa een gulden middenweg is denk ik dat Zktmrs het belang van haar man in een heel hoog vaandel heeft staan en zich iets minder bewust is van de gevoelens van de Meesteres die ze zoekt.. Doe manlief een bezoekje aan een commerciële Mrs kado, scheelt een hoop gedoe. Kun je daarna nog altijd zien of je met dat gevoel verder wilt. Want wat is het verschil tussen een commerciële waar je moet betalen en een 'gratis commerciële'? Het geld wat je betaalt. Maar kom op, hij is jarig; laat 'm eens goed hangen zou ik zeggen.

Ik had het over een Meesteres die mijn man niet kent, maar dat wil niet zeggen dat ik geen ontmoeting vooraf met haar zou hebben. Dat is iets wat ik met haar zou willen bespreken en niet in de groep gooien. Mijn man is voor veel te vinden en is steeds bezig zijn grenzen te verleggen.

Je kan je irriteren aan de reacties die je krijgt maar die komen wel uit dezelfde hooiberg en een aantal daarvan zouden een speld kunnen zijn alleen lenen ze zich er niet voor. Ik vind het zelf wel kicken om eens met een andere dominant te moeten spelen in opdracht van mijn eigen speelpartner is nog nooit gebeurd, overigens.

Daarbij zou ik het prima vinden als hij de dominant uit zoekt en eea bespreekt met de betreffende persoon en mij daarin niet betrekt maar voor een voldongen feit stelt op het moment dat de sessie plaats vindt. Het maakt het extra spannend Daarnaast krijg ik regelmatig het verzoek van een bekende of bevriende domina om eens een spel te spelen met haar en haar sub of slaaf.

En dat is leuk, ook zeker het bekokstoven vooraf. Ook dat is een kick voor mij; met 2 dames een subje gek maken. In die lijn komt de zoektocht me niet vreemd voor. Als je een goede band hebt en begrip voor elkaars behoeftes kun je die behalve accepteren ook actief helpen vervullen. Door het zoeken van een speelpartner bijvoorbeeld. De enige kanttekening die ik als domina heb is dat ik nooit via een advertentie een sub zoek.

Er zijn er zoveel zoekende subs 'out there' dat ik altijd wel via, via aan mijn spelpartners kom. Nog minder speel ik zomaar een spel met een onbekende. Ik wil iemand op zijn minst in de oogjes hebben gekeken om te weten of ik de persoon aantrekkelijk genoeg vind om mee te spelen en ik ben daarin nogal kritisch of wil ik een goed contact hebben met zijn of haar partner zodat ik weet waar ik aan begin.

Ga eens uit met je partner. Ga naar een club; een waar ze aan sm doen of gewoon een swingers club als dat je ding is uiteraard en laat je neus zien. Maak jezelf bekend en vertel wat je zoekt. Ik denk dat de kans groter is dat je iemand ontmoet dan via een advertentie. Succes met je zoektocht, groeten, Isis. Ja, ik zou je ook het advies geven om bijvoorbeeld naar het bdsmzaken feest 5 te komen, en daar gewoon eens kennis te maken en rond te kijken. Praat gewoon met andere gasten, en vermaak je.

Ik heb de ervaring van feest 4 en hoe! Door je gezicht daar te laten zien maak je werkelijk vrienden waarmee je daarna veel sneller geneigd bent om ook verdere gezamelijke dingen te doen. Zo worden er bijv. Misschien kom je diegene niet tegen bij een munch, of een feest, maar je wordt dan wel gezien. Je moet alleen zelf je gezicht durven laten zien.

Als ik ook nog even mijn ongevraagde en ongenuanceerde mening mag geven over het voorgaande: Er schuilt een zeker risico in dit hele verhaal.

Jij kan hem kennelijk niet dat gene geven wat hij nodig heeft. Dat is niet jouw fout, daar kan jij niets aan doen. Hoe dieper je echter de "scene" in duikt hoe groter de kans is dat hij wel iemand treft die niet alleen bereid is om op zijn knoppen te drukken maar hierbij misschien ook nog een vonk overslaat en dan ben jij je vent geheid kwijt. Het is heel naïef om te veronderstellen dat dit wel meevalt. Bij een commerciële zal dit niet zo snel gebeuren Misschien iets om over na te denken.

Hoi allemaal, Ik wil toch ook nog iets zeggen over dit geheel. Ik vind het wel een mooi gebaar,zekers dat Zktmrs dit wil doen om haar man zijn behoefte te laten voldoen,mss had Ze iets meer op de gevoelens van een eventuele Mrs in kunnen gaan,als Zij in de SM zat en besefte hoe diep die gevoelens zijn. Maar ook dit heeft ook geen reactie opgeleverd,ondanks dat ik zelf wel een pro en checklist e. Dat is mijn inziens een groot verschil tussen commercieel en een zoals ik zeg echte Mrs die voor Haar eigen genot gaat.

Mrszkt, Na de verschillende invalshoeken te hebben gelezen Waarom zet je partner gewoon niet zelf een open en eerlijke advertentie? Dat lijkt mij het meest handige voor hem om met een domina in contact te komen. Blijkbaar wil je dat niet, want de zoektocht verloopt via jou.

Je kunt het liefde noemen maar ook controle. Weet je wel zeker dat je niets met bdsm hebt? Mrszkt Volgens mij zijn er al een heleboel tips gegeven. Het is niet zo dat er alleen maar negatief is gepraat over de dingen die je hebt ondernomen.

Maar daar heb je het wel alleen maar over in je laatste reactie en vraagt vervolgens weer om tips, waarna weer een hoop herhaald wordt van wat al gezegd is. Nogmaals virtueel contacten maken is gewoon moeilijk. Dan is het ook nog eens zo dat Meesteressen zeer gewild zijn en schijnbaar een overschot aan mannelijke subs rondloopt die haar zoeken, dus dat maakt de kans nog kleiner om iemand te vinden.

Adverteren kan, maar verwacht er niet te veel van, chatten kan ook maar daar zal uren, dagen, weken in gaan zitten voor er wat contacten op gang komen. Verder wordt het al door iedereen gezegd dat op feesten de kans het grootste is om iemand te ontmoeten en dat zal ook niet in 1x lukken. Als ik zie hoeveel tijd er voor mij in is gaan zitten om iemand te vinden en dan zit ik nog aan de kant waarvan het makkelijk zou moeten zijn.

Maar goed, ik zal er toch serieus op in gaan. Wat je je als eerste moet realiseren is dat Meesteressen geen interesse hebben in mannelijke subs. Yeah, ouch, I know. Het feit dat jouw man een sub is maakt hem ongeveer even interessant als een baksteen, zoiets is gewoon niet boeiend. Veel subs maar ook veel vanille partners hebben het vreemde idee opgedaan dat Meesteressen mannelijke subs op zichzelf al boeiend vinden. Zo van "oh wauw een mansub, daar heb ik interesse in!

Commercieel Meesteressen zijn makkelijker, zij worden er immers voor betaald. Maar als je er niet voor wilt betalen moet je je echt realiseren dat wij een mansub niet boeiend vinden. BDSM is vrij intiem, beetje zoals met seks zeg maar. De meeste vrouwen doen dat met iemand voor wie ze lust voelen, voor wie ze geilheid voelen, van wie ze onder de indruk zijn en die ze opwindend vinden.

Heel erg veel vrouwen zijn zelfs nog moeilijker dan dat en willen pas seks als er een relatie en liefde is enzo, maar de makkelijke vrouwen willen in ieder geval lust en geilheid voelen bij een man voor ze seks met hem willen.

Nou, zo werkt dat ook een beetje met SM. Ik vind het niet zo boeiend om SM te doen met een mansub. Ik vind het echter extreem geweldig om SM te doen met iemand voor wie ik dominantie voel!

Net zoals ik graag seks heb met iemand voor wie ik lust voel. En nu denk je misschien "jaja, die shit kreeg ik al over me heen, ik vroeg om tips ja! Nou, dan mijn eerste tip: Voel je in in waar zij vandaan komen en wat zij zoeken. Waarschijnlijk zal je aanpak dan ook een stuk succesvoller worden, want hoe je nu over Meesteressen praat Nou ja, IK krijg in ieder geval geen zin om de Meesteres van je man te worden, laat ik het zo zeggen.

Mijn eigen sub leerde ik kennen via een SM feest wat ik graag bezocht. Ik val op verstandige, sociale, verantwoordelijke mannen waar ik een beetje tegenop kan kijken ook bij subs, ja. Hij zat in de organisatie van mijn favo feest, was DM op dat feest een erg goede, might I add en was vriendelijk en sociaal.

En ook nog eens een lekker ding. Ik leerde hem beter kennen tot we bevriend waren, en uiteindelijk zijn we een keer gaan spelen. Dat beviel zo goed dat het een vaste relatie werd.

Ik vind SM met hem leuk omdat hij zo mega leuk is, en ik dominantie voor hem voel. Ik zou je de tip willen geven om samen met je man actief te worden in de SM scene. Leer mensen kennen, maak vrienden, word vrijwilliger, word een betrokken en actief lid van de SM-scene.

Wees leuk, sociaal, aantrekkelijk. Dat hij een mansub is, meh. Daar zijn er zo veel van. Maar iemand met die mooie lach die als DM altijd op het juiste moment met een glaasje water komt voor een spacende sub En dat betekent inderdaad heel veel tijd en energie. Op een bepaalde manier is een commercieel meesteres goedkoper ;.

Ik zal proberen het anders uit te leggen Misschien geeft dat wat inzichten. Na de geboorte van onze jongste, ging het met mij twee jaar lang lichamelijk erg slecht. In die periode kon ik geen seks hebben met mijn man. Als ik nu een advertentie had gezet: Titel Ik zoek een minnares voor mijn man!!!

Hij houdt van neuken, gepijpt worden, beffen en tongzoenen. Een prostituee gaat helaas boven ons budget. Zodra mijn man zegt dat ik hier achter sta, wordt hij niet geloofd.

Contact gaat via mij. Ik wil hem graag verrassen op zijn verjaardag, met een minnares die hij niet kent. Wellicht kan zij hem af en toe eens verwennen? Er zullen mensen zijn die terecht zeggen: Toch komt de intimiteit van bdsm, de diepgang en betrokkenheid - voor mij - overeen, vandaar de vergelijking.

Ben je onderdanig, maar kan je dit niet tot uiting laten komen in je dagelijkse leven dan zoek ik jou. Ik zal ervoor zorgen dat je in contact komt met Home     1 2 Meester zoekt slavin. Ik zoek een sex-vriendin! Wie ontneemt mijn anale maagdelijkheid? Redhead bottom onderdaning voor BBC Top!

Stel zoekt bull KnkySxGrl uit. Slanke, sexverslaafde Vrouw Gezocht PornoPete uit. Home     1 2 Meester zoekt slavin Meester zoekt slavin Geraardsbergen Oost-Vlaanderen Belgie bdsm-relatie

Gratis sexadressen gay massage apeldoorn


Of eigenlijk zoek ik bijna iedereen juist wel! Ik hou ontzettend van sex en wordt graag gebruikt als levende sexpop of toyboy. Dit mag uiteraard in combinatie met bdsm.

Als Meesteres bent U zeker aan het goede adres. Ondanks dat ik een switch ben ben ik op mijn best als sub en dien ik het liefst een vrouw. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet graag een Meester dien. Ook dit doe ik graag en vol overgave. Ben je een vrouwelijke sub en opzoek naar een ervaren Meester? Ook daar help ik je graag bij. Ik ken het klappen van de zweep op allebei de manieren en dat ik ook een sub kan zijn merk je niks van als ik in mijn D-rol zit.

Helaas lukt het me niet om goed in mijn D-rol te komen bij mannelijke sub. Maar ik sta niet geheel negatief daar tegen over. Stuur me een bericht en misschien ben jij die uitzondering.

Ook als stel mag je zeker reageren. Ook daar sta ik zeker open voor. Dit maakt ook niet uit of dit mm, mv of vv is. Als je meer wil weten hoor ik graag van je! Stel met bdsm en fetish gevoelens. Sub hier is een echte nylons enhigh heels fetish lady. Zoeken koppel voor vriendschap en spel,teasen, leasen,bdsm ontdekkend belevend samen.

Stijlvol ,slank, sexy, verzorgd koppel zonder interesse in pr. Samen doornen voelen, samen lijden en dienen in de Liefde van mijn Meester, dicht bij elkaar. Al eerder bloeiden er meisjes zoals jij. Dus kom maar, onze tuin is prachtig. Zonovergoten en zonder onkruid. Want waar vrouwen weer meisjes worden moet weelde zijn en bloemenpracht. Ik ben edelmeisje pearl: Ik ben de trotse edelslavin van Edelman die mij aanbidt. Wij zijn van goed niveau en lekker tegendraads, romantisch, eerlijk en aardig, immer verliefd en al hééééél lang zielsgelukkig in ons 5sterren sm-huwelijk.

Jij bent een lefmeid die het méént of je wil dat worden, een trotse masochiste net als ik. En ook jij bent mooi op jóuw manier en ook jij houdt van jezelf. Sterk ben je en vrij, met Liefde, karakter en bagage. En niet preuts natuurlijk, maar onzeker mag je zijn.

Bi is prima léér het me eindelijk! Mooi, maar hoeft ook niet. Mijn Meester heeft vaak beginners begeleid en da's stikleuk. Jong leven en denken, daar gaat het ons om, om een lieve frisse sprankelmeid vol jong en onbepaald leven.

Hooguit zijn er van 60 niet veel die bewaard hebben wat je met 20 vanzelf hebt, maar wie dat nog wel heeft is welkom, of dat nou is door jonge leeftijd is of door nog jonge mentaliteit.

Zelf zijn wij volmiddelbaar, maar de mooiste sm hadden we twintigers en onze hele omgeving is erg jong. Dat klikt gewoon, all in. We hebben voorkeuren, maar eigenlijk geen taboes. Voorwaarden, die hebben we wel: Dus geen kitsch, geen clichés, geen fake, maar alles echt en puur, veilig en binnen de wet, met stijl, klasse, zorg en warmte Jij zal mijn gelijke zijn, for the moments to be maar met alles wat daarbij hoort: Hij is veeleisend en streng, maar tegelijk altijd teder en liefdevol.

Hij 'draagt' je, hij 'leest' je en gaat ver - nooit té ver, maar wel ver over jouw grens want daar liggen jouw waarheid en kracht. Maar hij overvraagt nooit en is gul met verwennen als jij je geven durft, slachtoffer in alle lijden dat je dragen kan maar geliefd, geborgen, bijzonder en tróts!

Zo overstijg je jezelf en daar is het hem om te doen: Kom, niemand ziet je in onze tuin. Hij is goed beschut, zonder inkijk. Je kan er zorgeloos jezelf zijn, lijden en genieten in Liefde en onbevangen slavernij.

Laten we dan eens praten Wij duwen niet en trekken niet, je krijgt gewoon alles te horen wat je weten wil en alle tijd om af te wegen of ook jij een edelmeisje kan zijn. Kus alvast van je edelmeisje pearl. Onderdanige slaaf, begin vijftiger, intiem geschoren, zoekt een stel om -oraal- te dienen. Ik dien jullie graag voor en na de daad Ik draag een kuisheidskooitje als extra teken van mijn onderdanigheid. Welk intiem geschoren net stel -leeftijd onbelangrijk- vindt het opwindend om mij een keer uit te nodigen?

Is de man niet bi dan beperk ik me gewoon tot de vrouw. Ik kan niet ontvangen maar kan in het weekend verplaatsen. Over mijzelf, ik ben halverwege de dertig, sociaal en positief ingesteld. Ik zoek een leuk bi stel waarvan jullie beide een onderdanige kant hebben en het spannend lijkt om regelmatig bij elkaar te komen voor een bdsm sessie soft of hard of een leuk kinky rollenspel.

Doe manlief een bezoekje aan een commerciële Mrs kado, scheelt een hoop gedoe. Kun je daarna nog altijd zien of je met dat gevoel verder wilt.

Want wat is het verschil tussen een commerciële waar je moet betalen en een 'gratis commerciële'? Het geld wat je betaalt. Maar kom op, hij is jarig; laat 'm eens goed hangen zou ik zeggen. Ik had het over een Meesteres die mijn man niet kent, maar dat wil niet zeggen dat ik geen ontmoeting vooraf met haar zou hebben. Dat is iets wat ik met haar zou willen bespreken en niet in de groep gooien. Mijn man is voor veel te vinden en is steeds bezig zijn grenzen te verleggen.

Je kan je irriteren aan de reacties die je krijgt maar die komen wel uit dezelfde hooiberg en een aantal daarvan zouden een speld kunnen zijn alleen lenen ze zich er niet voor. Ik vind het zelf wel kicken om eens met een andere dominant te moeten spelen in opdracht van mijn eigen speelpartner is nog nooit gebeurd, overigens. Daarbij zou ik het prima vinden als hij de dominant uit zoekt en eea bespreekt met de betreffende persoon en mij daarin niet betrekt maar voor een voldongen feit stelt op het moment dat de sessie plaats vindt.

Het maakt het extra spannend Daarnaast krijg ik regelmatig het verzoek van een bekende of bevriende domina om eens een spel te spelen met haar en haar sub of slaaf. En dat is leuk, ook zeker het bekokstoven vooraf. Ook dat is een kick voor mij; met 2 dames een subje gek maken.

In die lijn komt de zoektocht me niet vreemd voor. Als je een goede band hebt en begrip voor elkaars behoeftes kun je die behalve accepteren ook actief helpen vervullen. Door het zoeken van een speelpartner bijvoorbeeld. De enige kanttekening die ik als domina heb is dat ik nooit via een advertentie een sub zoek. Er zijn er zoveel zoekende subs 'out there' dat ik altijd wel via, via aan mijn spelpartners kom.

Nog minder speel ik zomaar een spel met een onbekende. Ik wil iemand op zijn minst in de oogjes hebben gekeken om te weten of ik de persoon aantrekkelijk genoeg vind om mee te spelen en ik ben daarin nogal kritisch of wil ik een goed contact hebben met zijn of haar partner zodat ik weet waar ik aan begin. Ga eens uit met je partner.

Ga naar een club; een waar ze aan sm doen of gewoon een swingers club als dat je ding is uiteraard en laat je neus zien. Maak jezelf bekend en vertel wat je zoekt. Ik denk dat de kans groter is dat je iemand ontmoet dan via een advertentie. Succes met je zoektocht, groeten, Isis. Ja, ik zou je ook het advies geven om bijvoorbeeld naar het bdsmzaken feest 5 te komen, en daar gewoon eens kennis te maken en rond te kijken. Praat gewoon met andere gasten, en vermaak je.

Ik heb de ervaring van feest 4 en hoe! Door je gezicht daar te laten zien maak je werkelijk vrienden waarmee je daarna veel sneller geneigd bent om ook verdere gezamelijke dingen te doen. Zo worden er bijv.

Misschien kom je diegene niet tegen bij een munch, of een feest, maar je wordt dan wel gezien. Je moet alleen zelf je gezicht durven laten zien. Als ik ook nog even mijn ongevraagde en ongenuanceerde mening mag geven over het voorgaande: Er schuilt een zeker risico in dit hele verhaal.

Jij kan hem kennelijk niet dat gene geven wat hij nodig heeft. Dat is niet jouw fout, daar kan jij niets aan doen. Hoe dieper je echter de "scene" in duikt hoe groter de kans is dat hij wel iemand treft die niet alleen bereid is om op zijn knoppen te drukken maar hierbij misschien ook nog een vonk overslaat en dan ben jij je vent geheid kwijt. Het is heel naïef om te veronderstellen dat dit wel meevalt.

Bij een commerciële zal dit niet zo snel gebeuren Misschien iets om over na te denken. Hoi allemaal, Ik wil toch ook nog iets zeggen over dit geheel. Ik vind het wel een mooi gebaar,zekers dat Zktmrs dit wil doen om haar man zijn behoefte te laten voldoen,mss had Ze iets meer op de gevoelens van een eventuele Mrs in kunnen gaan,als Zij in de SM zat en besefte hoe diep die gevoelens zijn.

Maar ook dit heeft ook geen reactie opgeleverd,ondanks dat ik zelf wel een pro en checklist e. Dat is mijn inziens een groot verschil tussen commercieel en een zoals ik zeg echte Mrs die voor Haar eigen genot gaat.

Mrszkt, Na de verschillende invalshoeken te hebben gelezen Waarom zet je partner gewoon niet zelf een open en eerlijke advertentie? Dat lijkt mij het meest handige voor hem om met een domina in contact te komen. Blijkbaar wil je dat niet, want de zoektocht verloopt via jou. Je kunt het liefde noemen maar ook controle. Weet je wel zeker dat je niets met bdsm hebt?

Mrszkt Volgens mij zijn er al een heleboel tips gegeven. Het is niet zo dat er alleen maar negatief is gepraat over de dingen die je hebt ondernomen. Maar daar heb je het wel alleen maar over in je laatste reactie en vraagt vervolgens weer om tips, waarna weer een hoop herhaald wordt van wat al gezegd is. Nogmaals virtueel contacten maken is gewoon moeilijk. Dan is het ook nog eens zo dat Meesteressen zeer gewild zijn en schijnbaar een overschot aan mannelijke subs rondloopt die haar zoeken, dus dat maakt de kans nog kleiner om iemand te vinden.

Adverteren kan, maar verwacht er niet te veel van, chatten kan ook maar daar zal uren, dagen, weken in gaan zitten voor er wat contacten op gang komen. Verder wordt het al door iedereen gezegd dat op feesten de kans het grootste is om iemand te ontmoeten en dat zal ook niet in 1x lukken. Als ik zie hoeveel tijd er voor mij in is gaan zitten om iemand te vinden en dan zit ik nog aan de kant waarvan het makkelijk zou moeten zijn. Maar goed, ik zal er toch serieus op in gaan. Wat je je als eerste moet realiseren is dat Meesteressen geen interesse hebben in mannelijke subs.

Yeah, ouch, I know. Het feit dat jouw man een sub is maakt hem ongeveer even interessant als een baksteen, zoiets is gewoon niet boeiend. Veel subs maar ook veel vanille partners hebben het vreemde idee opgedaan dat Meesteressen mannelijke subs op zichzelf al boeiend vinden. Zo van "oh wauw een mansub, daar heb ik interesse in! Commercieel Meesteressen zijn makkelijker, zij worden er immers voor betaald. Maar als je er niet voor wilt betalen moet je je echt realiseren dat wij een mansub niet boeiend vinden.

BDSM is vrij intiem, beetje zoals met seks zeg maar. De meeste vrouwen doen dat met iemand voor wie ze lust voelen, voor wie ze geilheid voelen, van wie ze onder de indruk zijn en die ze opwindend vinden.

Heel erg veel vrouwen zijn zelfs nog moeilijker dan dat en willen pas seks als er een relatie en liefde is enzo, maar de makkelijke vrouwen willen in ieder geval lust en geilheid voelen bij een man voor ze seks met hem willen. Nou, zo werkt dat ook een beetje met SM. Ik vind het niet zo boeiend om SM te doen met een mansub. Ik vind het echter extreem geweldig om SM te doen met iemand voor wie ik dominantie voel!

Net zoals ik graag seks heb met iemand voor wie ik lust voel. En nu denk je misschien "jaja, die shit kreeg ik al over me heen, ik vroeg om tips ja!

Nou, dan mijn eerste tip: Voel je in in waar zij vandaan komen en wat zij zoeken. Waarschijnlijk zal je aanpak dan ook een stuk succesvoller worden, want hoe je nu over Meesteressen praat Nou ja, IK krijg in ieder geval geen zin om de Meesteres van je man te worden, laat ik het zo zeggen. Mijn eigen sub leerde ik kennen via een SM feest wat ik graag bezocht.

Ik val op verstandige, sociale, verantwoordelijke mannen waar ik een beetje tegenop kan kijken ook bij subs, ja. Hij zat in de organisatie van mijn favo feest, was DM op dat feest een erg goede, might I add en was vriendelijk en sociaal. En ook nog eens een lekker ding.

Ik leerde hem beter kennen tot we bevriend waren, en uiteindelijk zijn we een keer gaan spelen. Dat beviel zo goed dat het een vaste relatie werd. Ik vind SM met hem leuk omdat hij zo mega leuk is, en ik dominantie voor hem voel. Ik zou je de tip willen geven om samen met je man actief te worden in de SM scene. Leer mensen kennen, maak vrienden, word vrijwilliger, word een betrokken en actief lid van de SM-scene. Wees leuk, sociaal, aantrekkelijk. Dat hij een mansub is, meh. Daar zijn er zo veel van.

Maar iemand met die mooie lach die als DM altijd op het juiste moment met een glaasje water komt voor een spacende sub En dat betekent inderdaad heel veel tijd en energie.

Op een bepaalde manier is een commercieel meesteres goedkoper ;. Ik zal proberen het anders uit te leggen Misschien geeft dat wat inzichten. Na de geboorte van onze jongste, ging het met mij twee jaar lang lichamelijk erg slecht. In die periode kon ik geen seks hebben met mijn man. Als ik nu een advertentie had gezet: Titel Ik zoek een minnares voor mijn man!!! Hij houdt van neuken, gepijpt worden, beffen en tongzoenen.

Een prostituee gaat helaas boven ons budget. Zodra mijn man zegt dat ik hier achter sta, wordt hij niet geloofd. Contact gaat via mij. Ik wil hem graag verrassen op zijn verjaardag, met een minnares die hij niet kent. Wellicht kan zij hem af en toe eens verwennen? Er zullen mensen zijn die terecht zeggen: Toch komt de intimiteit van bdsm, de diepgang en betrokkenheid - voor mij - overeen, vandaar de vergelijking.

Ik denk niet dat de vrouwen in de rij zouden staan.. Hoe dat wel kan? Er op uitgaan, mensen leren kennen, interesse in hun persóón hebben, en niet alleen in een deel van iemand dus het Dominante deel, of, zoals hierboven, het seksuele deel van iemand. Samen meetings afgaan, anderen jezélf laten kennen, mensen leren kennen.

Heel vaak komt er dan uiteindelijk wél iemand die bij jullie past. Maar dan zal je wel moeten investeren. Niet zozeer in geld hoewel naar meetings, munches etc ook geld kost uiteraard maar wel in netwerken, open zijn, mensen oprecht leren kennen.

Hoi Geela, Ik kan mij de werk wijze van zktMrs heel goed voorstellen,en vind het daarom ook heel mooi en moedig dat Ze dit voor haar man wil doen. Ik zeg zeker niet dat het de goede manier is. Maar de vergelijking die U steld vind ik niet helemaal op gaan,voor een snelle wip naar een prostituee gaan vind ik heel iets anders dan naar een Commerciele Mrs.

Grof gezegd heb je bij die snelle wip geen gevoel nodig,gewoon een lekkere vrouwverstand op nul en je lul achterna lopen. Dat Uw partner er geen goed gevoel bij zou hebben is een ander verhaal. De diepgang en betrokkenheid gaat veel dieper dan bij een snelle wip. Voor mijn gevoel kan je dat nooit bij een commerciele Mrs vinden. Het verschil is, hamertje, dat JIJ vanuit jezelf denkt, maar ik dus ook: De meeste vrouwen hebben wel dégelijk gevoel nodig voor die "snelle wip".

En ik had t bovendien over een Minnares, niet over éénmalige seks. De vergelijking met een Domina en bdsm gaat wel degelijk op. De meeste Domina's geven niet een wildvreemde een sessie, de meeste vrouwen willen geen snelle wip zonder bijkomend gevoel voor degene met wie ze dat doen. En juist over dat soort gevoelens, van de vrouw uit, gaat t hier volgens mij. Jij denkt vanuit de slaaf, ik niet: Hoi Geela, Ik begrijp ook heel goed Uw standpunt en dat zktmrs er wat slordig en onzorgvuldig mee omgegaan is ,is wel duidelijk.

Ik wil alleen aangeven dat iemand die niet in to the BDSM is zich niet voor kan stellen hoe diep dit zit en gaat. Dat BDSM zonder gevoel voor elkaar in mijn geval toch niet werkt. Terwijl de meeste mannen wel een snelle wip met een vrouw zouden kunnen beleven. Even buiten beschouwing gelaten of zij er een goed gevoel aan over houden te ja of te nee. Je kunt geen draadje meer starten. Voor gesprekken kun je terecht bij de Groepen. Ga naar forum-index of kies ander forum: Alle berichten uit deze discussie Ik zoek een Meesteres voor mijn man!!!

Uitgeschreven deelnemer 07 - 01 - 20 10 Ik zoek een Meesteres voor mijn man!!! Veel succes en vriendelijke groet, watje Laatst gewijzigd op: Uitgeschreven deelnemer 08 - 01 - 20 10 Uitgeschreven deelnemer 09 - 01 - 20 10 Uitgeschreven deelnemer 15 - 03 - 20 10 D Deelnemer 15 - 03 - 20 10