Stijve lul in onderbroek sappige vagina

stijve lul in onderbroek sappige vagina

Toen ik dus met die jongen stond te vrijen en hij m'n broek open maakte om m'n kutje te voelen werd ik heet maar had ook angst. Hij mocht er niet in komen met zijn pik. Hij trok zijn gulp los en duwde zijn stijve lul in m'n hand. Ik hield die tegen m'n buik, hij bewoog heen en weer en plotsklaps voelde ik iets nats, door m'n slipje heen. Nu weet ik dat hij klaargekomen was maar toen dacht ik dat hij tegen me aan plaste.

Omdat ik het zo weinig vond moedigde ik hem aan en zei.. Plas maar tegen me aan. Hij lachte en vroeg: Toen voelde ik zijn warme pis tegen m'n buik en omlaag stromen tussen m'n benen. Het lekte in m'n broek en ik werd nat. Hij ritste zijn gulp dicht en maakte zich uit de voeten. Ik bleef achter en moest naar huis met m'n natte broek. Ik voerde een toneelstukje op. Voor de deur piste ik eerst nog even zelf in m'n broek, ik stond gewoon te huiveren van genot toen ik het langs m'n benen voelde lopen.

Met de handen in m'n kruis gedrukt rende ik toen naar binnen en riep: Voordat ik m'n kleren uitdeed stond ik nog een poosje met m'n gulp open en wreef met twee vingers over m'n kut. Ik was zo geil dat ik vanzelf deed wat nodig was om klaar te komen. Het was de eerste keer dat ik een orgasme had. Zo, nu weet je het en mag je me uitlachen. Tijdens de vertelling had ik een erectie gekregen. Ik pakte haar hand en legde die tegen m’n lul.

Ze greep hem stevig beet en vroeg: Mijn penis gleed bijna zonder hulp van m'n vingers in haar kletsnatte kut. Ze had zichzelf ook opgewonden met de herinnering aan die pistoestand. We neukten fel en vurig. Marloes bewoog heet en willig onder me, het vocht sijpelde uit haar kut. M'n handen lagen onder haar kont, ik bewoog mijn vingers in haar bilnaad en de onderkant van haar schede. Ik drukte de vingertoppen in het kleverige nat en boorde mijn keiharde paal diep in haar sappige pruim.

Ze kreunde en wrong haar kut tegen mijn stijve penis. Elke beweging ging gepaard met een diepe, hunkerende zucht. De geprikkelde eikel bonsde en klopte. Toen het zaad eruit sprong wierp ze zich schokkend en rillend omhoog.

In haar orgasme trok ze haar spieren zo krachtig samen dat mijn lul bijna afgeknepen werd. Des te heftiger vlogen de kwakjes eruit en spoot ik haar, krimpend van genot vol. Ik bleef bij haar slapen en die nacht, na nog een hevig nummertje te hebben gemaakt vroeg ze..

Ik was het er direct mee eens zodat ik mijn spullen overbracht naar haar etage. Dat nam een paar dagen in beslag. We vierden het door ergens lekker te gaan eten en kwamen een tikkeltje beneveld thuis. Ze schonk ons beide meteen een biertje in en keek me vragend aan. Ik voelde aan wat ze van plan was en wisselde een veelzeggende blik met haar. Ik vouwde een grote rol plastic uit en liet haar in het midden erop staan, nadat ze haar schoenen en sokjes had uit getrokken.

Terwijl ik haar hemd en bustehouder uit deed, trok zij m'n gulp open en haalde mijn penis te voorschijn. Ze liet hem in haar gulp hangen en verwachtte dat ik ging plassen. Maar ik had nog iets anders in het hoofd en deed m'n bovenkleren uit.

Ik liet mijn broek zakken, schoof m'n onderbroekje omlaag en stapte uit de schoenen. Volkomen naakt stond ik nu frontaal tegen haar lichaam dat trilde van verwachting. Ze knikte en kreunde wellustig. In een geile kronkel wreef ze zich tegen me aan. Haar vingers hielden m'n lul vast toen ik het op volle kracht liet lopen. Ik piste in haar broek en voelde de pijpen nat worden. Doordat ik stijf tegen haar aan stond, mijn bovenbenen tegen de hare, werd mijn naakte huid vochtig toen het door haar broek drong.

Ze wreef mijn pissende lul heen en weer, rolde hem langs haar slipje zodat de schaamharen doorweekt raakten en perste haar natte jeans tegen me aan. Toen ik uitgeplast was klemde ze mijn ene bovenbeen tussen de hare, perste haar doornatte kruis tegen me aan zodat de droppels langs m'n dijen rolden.

Ze schokte en beefde “ik kom al klaar,” hijgde ze opgewonden. Terwijl ze rillend tegen me aan hing en een orgasme kreeg, begon ik haar broeksluiting los te maken. Ik trok het kletsnat geworden kledingstuk omlaag en ontblootte haar druipende kruis en benen.

Jeans en slipje legde ik op het plastic waarna ik er zelf ruggelings op ging liggen. Marloes stond nog en begreep wat ik wilde. Ten overvloede zei ik het haar “Ga gehurkt boven me zitten,” verzocht ik, “boven m'n onderlijf en laat het lopen.

De penis begon al te zwellen en richtte zich schoksgewijs op toen haar warme urine er over begon te stromen. Ik staarde gefascineerd naar haar plassende kut, de schaamlippen waaruit de dikke, wervelende straal omlaag plonsde en over mijn onderlijf liep.

Ik kreeg er een allemachtig stijve van, de warmte van haar plas wekte mijn geslachtsdrift op. Mijn lul was keihard toen de bron opdroogde. Ik trok haar omlaag en wentelde haar ruggelings in de vijver op het plastic. Ze lag half op haar natte broek en met haar billen in de pis van haar zelf, ik draaide me voorover en kwam tussen haar gespreide benen. Met één hand richtte ik de penis op de drijfnatte schaamlippen en liet hem erin floepen.

Uit ons doorweekte schaamhaar persten we de urine die in kleine beetjes tussen haar dijen wegliep. Haar billen plonsden in de plas onder haar, de bewegende lendenen maakten zuigende geluiden alsof we op moerassige grond lag te neuken. Ik naaide haar fel en knelde mijn vingers in haar natte kont.

De handen van Marloes gleden over mijn vochtige, door haar pis nat geworden, billen. Onze buiken glibberden over elkaar, mijn lul bewoog spetterend in haar kletsnatte kut in het mengsel van urine en pruimensap. Geleidelijk overheerste echter het kleverige seksvocht in haar schede en gleed de eikel minder stroef in haar strakke vagina heen en weer. Het natte naaien wond me verschrikkelijk op terwijl ook Marloes geiler leek dan ooit. We kleefden aan elkaar, huid en schaamlippen maakten zuigende en blubberende geluiden.

We gleden snel naar een klimaks, de eikel tintelde en zwol tot barstens toe. Nog natter worden, en hield me een beetje in om haar gelegenheid te geven klaar te komen voordat ik m'n lul uit haar kut haalde. Ze wrong haar natte dijen krampachtig om mijn benen, haar kut slobberde en schuimde hoorbaar.

Met een snerpende kreet kwam ze klaar en drukte haar trillende onderlijf omhoog tegen het mijne. Ik gaf haar nog enkele seconden waarin ze mijn harde paal in haar krimpende kut kon voelen, dan rukte ik hem eruit en hield hem tussen onze buiken.

Het zaad spoot met geweldige kracht uit de kloppende penis en verdeelde zich over haar onderlijf. Zodra ik het kwijt was perste ik mijn buik op de hare en wreef het geil tussen ons uit. Marloes wrong haar lichaam in extase heen en weer, begerig het glibberige sap te voelen. Het werd uit gesmeerd tussen onze buiken en vermengde zich met het urinevocht tot een stroperig en flinterdun laagje.

Zo lagen we nog een poosje buikwrijvend te geilen terwijl Marloes haar kont heen en weer rolde in de plas onder haar billen. Ze leek er eindeloos genot aan te beleven maar ik had zin in een verkwikkend drankje. Daarom maakte ik me van haar los en trok mijn buikvel van het hare. Het liet weerstrevend los, onze huid kleefde aan elkaar van het geil. Ik keek naar haar besmeurde buik en het kleffe natte schaamhaar.

Ik had lust haar weer schoon en droog te zien zodat ik haar gladde zachte huid kon voelen en aaien. We rolden het plastic halfweg op en gingen samen onder de douche.

We droogden elkaar af en hingen tegen elkaar op de bank. Haar ene hand speelde met mijn ballen terwijl ze met de andere het glas vast hield. Ik streelde haar tieten en dronk met de andere. We geilden elkaar op tot we het niet meer uit konden houden en de enige oplossing een stevig nummertje was. Marloes wilde weer nat vrijen zodat we het plastic weer uitrolden. Ze piste op mij en strekte zich vervolgens uit op haar doorweekte kleren. Ik beplaste haar van boven tot onder, de spetterende straal op haar borsten, buik en dijen richtend.

Dan wierp ik me over haar heen en glibberden we neukend over elkaar. Mijn pik klotste op en neer in haar drijfnatte kut. Onze armen gleden langs schouders en borsten. Het leek of we worstelden en elkaar krampachtig probeerden vast te houden. Ik drukte haar neer terwijl ze onder me uit trachtte te komen, het was een gegeil en gekronkel zonder weerga. Ik had moeite haar natte lijf in bedwang te houden maar slaagde er toch in. Marloes kwam uitbundig klaar, haar lichaam in bochten wringend van uitzinnig genot.

Dat was voor mij het sein vrij baan te maken. Ik stootte me snel naar een orgasme en liet het zaad in haar kut springen. Rillend van wellust liet ik het wegstromen en vulde haar natte hol ermee.

Ik werd door de maatschappij ontboden om mij te melden bij een keuringsarts ergens in Amsterdam. Daar aangekomen werd ik verzocht plaats te nemen in de wachtkamer totdat ik geroepen werd, ik was nl. Na ongeveer tien minuten werd ik door een soort verpleegster gevraagd mee te komen naar de spreekkamer van de arts.

Tot mijn verbazing was het een vrouwelijke arts die evenals de verpleegster er niet onaantrekkelijk uitzag. Maar aangezien beide als medicus de eed hadden afgelegd op de wet van Hypocrates, hoefde ik mij geen erotische illusies op de hals te halen. Later bleek dat niets echter minder waar was. Na wat administratieve plichtplegingen werd ik verzocht mij uit te kleden op mijn onderbroek na. Nadat ik in mijn onderbroek voor de vrouwelijke arts stond deelde zij mij mede dat ik een zeer intensief onderzoek zou ondergaan, dit was haar door de verzeke- ring opgelegd.

Natuurlijk was ik bereid om hieraan mee te werken. Eerst werd mijn lengte gemeten 1, 82 m. Met de stethoscoop werd mijn bloeddruk en hartslag gemeten. Dit alles ook nog onder het toeziend oog van de verpleegster. De arts ging weer naar haar bureau en noteerde haar bevindingen op het formulier. Het formulier werd nog even zorgvuldig gecontroleerd, toen zei de arts tegen de verpleegster hier staat dat hij een man is, wil je even controleren of dat werkelijk zo is, de verpleegster kwam naar mij toe en legde haar hand op mijn onderbroek precies op mijn penis, nee zo kom je er niet achter, steek je hand in zijn onderbroek en voel of daar werkelijk een penis met balzak zit.

Hierdoor kreeg ik een geweldige stijve penis want de verpleegster deed het met zeer veel gevoel, bovendien had zij de bovenste knoopjes van haar witte jas losgeknoopt waardoor ik een aardig gezicht had op haar halve BH en boezem had. Ja, het is een echte man want zijn pik staat vreselijk stijf en zijn balzak is gespannen zei de verpleegster, o ja, zei de arts daar moet ik dan even goed naar kijken. Komt u maar hier en doe uw onderbroek maar even uit. De arts betaste mijn penis, trok de voorhuid van mijn eikel en streek met haar vinger over het toompje.

Jongens wat werd ik daar geil van. Zo, zei de arts dat ziet er echt gezond uit, dit moet ik eens intensief verder onderzoeken. Ik wist niet wat ik hoorde, ik was verbaasd over de voortvarendheid van de arts en de verpleegster die elk een stukje meer van hun lichaam lieten zien.

Ze zagen er prachtig uit de arts was nl. Beide stonden zij halfnaakt voor mij de arts in lange witte rok waardoor nog net haar slipje doorheen te zien was, de verpleegster in lange strakke witte broek waardoorheen ik haar string kon zien zitten. De arts zei dat verder intensief onderzoek noodzakelijk was, als ik mee werkte zou zij een gunstig advies naar de verzekering toesturen.

Ik knikte goedkeurend dat ik mee zal werken. Ga dan maar even op die onderzoekstafel liggen, benen met de enkels in de beugels, mijn benen werden vastgebonden en de verpleegster bond mijn polsen vast aan de tafel. Ik was totaal machteloos en lag onbeschaamd met mijn stijve pik op de onderzoekstafel.

De beugels waar mijn enkels aan vast zaten werden naar buiten geduwd zodat ik wijdbeens, bijna in spagaat, voor de beide dames lag. De arts gaf de verpleegster opdracht mijn penis, balzak en bilnaad volkomen kaal te scheren anders konden de elektroden onvoldoende contact krijgen. De arts ontpopte zich langzamerhand als een meesteres en de verpleegster als een slavin, zij gehoorzaamde en smeerde met scheerzeep mijn geslachtsorganen in en wist behendig mij te ontdoen van al mijn schaamhaar.

Hoewel ik wel een beetje angstig was voor het mes gaf het mij toch een heerlijk gevoel die kwast en de masserende handen van de verpleegster die na het scheren alles lekker met olie inwreef. Inmiddels had de arts zich omgekleed tot een ware meesteres, leren tanga en Bh, zwarte kousen met jarretels en schoenen met naaldhakken. Zij controleerde of de verpleegster haar werk goed had gedaan en nam daarna een metalen ring met daaraan twee draadjes, zij schoof de ring om mijn penis en bevestigde de draadjes aan een of ander apparaatje, let op zij de arts dit is de eerste test, nu ga ik je uithoudingsvermogen testen met stroomstoten, zij draaide aan een wieltje en er kwamen weldadige prikkelingen door mijn penis, het was alsof ik van binnen uit gemasseerd werd.

De stroomstoten werden echter opgevoerd waardoor mijn penis hevig begon te trillen tot ik het uitgilde van de pijn en zij de stroom weer langzaam terug nam. Nu duwde zij mijn billen uit elkaar en stak een vinger in mijn anus, dat voelt goed zij ze en stak een tweede vinger er naast, zij masseerde mijn kringspieren en voegde er een derde vinger aan toe hetgeen een heerlijk gevoel was.

Zo, nu nog even dit metalen buisje in je anus en daar kwamen weer de prikkelingen van stroom door mij heen totdat ik weer au riep werd de stroom er af gezet. Zo nu weten wij jouw pijngrens en daar zullen wij bij de volgende handelingen rekening mee houden.

...

Tantra massage prostata sex in twente

stijve lul in onderbroek sappige vagina

Toen ik dus met die jongen stond te vrijen en hij m'n broek open maakte om m'n kutje te voelen werd ik heet maar had ook angst. Hij mocht er niet in komen met zijn pik. Hij trok zijn gulp los en duwde zijn stijve lul in m'n hand. Ik hield die tegen m'n buik, hij bewoog heen en weer en plotsklaps voelde ik iets nats, door m'n slipje heen.

Nu weet ik dat hij klaargekomen was maar toen dacht ik dat hij tegen me aan plaste. Omdat ik het zo weinig vond moedigde ik hem aan en zei.. Plas maar tegen me aan. Hij lachte en vroeg: Toen voelde ik zijn warme pis tegen m'n buik en omlaag stromen tussen m'n benen.

Het lekte in m'n broek en ik werd nat. Hij ritste zijn gulp dicht en maakte zich uit de voeten. Ik bleef achter en moest naar huis met m'n natte broek. Ik voerde een toneelstukje op. Voor de deur piste ik eerst nog even zelf in m'n broek, ik stond gewoon te huiveren van genot toen ik het langs m'n benen voelde lopen. Met de handen in m'n kruis gedrukt rende ik toen naar binnen en riep: Voordat ik m'n kleren uitdeed stond ik nog een poosje met m'n gulp open en wreef met twee vingers over m'n kut.

Ik was zo geil dat ik vanzelf deed wat nodig was om klaar te komen. Het was de eerste keer dat ik een orgasme had. Zo, nu weet je het en mag je me uitlachen. Tijdens de vertelling had ik een erectie gekregen. Ik pakte haar hand en legde die tegen m’n lul. Ze greep hem stevig beet en vroeg: Mijn penis gleed bijna zonder hulp van m'n vingers in haar kletsnatte kut. Ze had zichzelf ook opgewonden met de herinnering aan die pistoestand.

We neukten fel en vurig. Marloes bewoog heet en willig onder me, het vocht sijpelde uit haar kut. M'n handen lagen onder haar kont, ik bewoog mijn vingers in haar bilnaad en de onderkant van haar schede.

Ik drukte de vingertoppen in het kleverige nat en boorde mijn keiharde paal diep in haar sappige pruim. Ze kreunde en wrong haar kut tegen mijn stijve penis. Elke beweging ging gepaard met een diepe, hunkerende zucht. De geprikkelde eikel bonsde en klopte. Toen het zaad eruit sprong wierp ze zich schokkend en rillend omhoog. In haar orgasme trok ze haar spieren zo krachtig samen dat mijn lul bijna afgeknepen werd.

Des te heftiger vlogen de kwakjes eruit en spoot ik haar, krimpend van genot vol. Ik bleef bij haar slapen en die nacht, na nog een hevig nummertje te hebben gemaakt vroeg ze.. Ik was het er direct mee eens zodat ik mijn spullen overbracht naar haar etage. Dat nam een paar dagen in beslag. We vierden het door ergens lekker te gaan eten en kwamen een tikkeltje beneveld thuis.

Ze schonk ons beide meteen een biertje in en keek me vragend aan. Ik voelde aan wat ze van plan was en wisselde een veelzeggende blik met haar. Ik vouwde een grote rol plastic uit en liet haar in het midden erop staan, nadat ze haar schoenen en sokjes had uit getrokken. Terwijl ik haar hemd en bustehouder uit deed, trok zij m'n gulp open en haalde mijn penis te voorschijn.

Ze liet hem in haar gulp hangen en verwachtte dat ik ging plassen. Maar ik had nog iets anders in het hoofd en deed m'n bovenkleren uit. Ik liet mijn broek zakken, schoof m'n onderbroekje omlaag en stapte uit de schoenen. Volkomen naakt stond ik nu frontaal tegen haar lichaam dat trilde van verwachting.

Ze knikte en kreunde wellustig. In een geile kronkel wreef ze zich tegen me aan. Haar vingers hielden m'n lul vast toen ik het op volle kracht liet lopen. Ik piste in haar broek en voelde de pijpen nat worden. Doordat ik stijf tegen haar aan stond, mijn bovenbenen tegen de hare, werd mijn naakte huid vochtig toen het door haar broek drong.

Ze wreef mijn pissende lul heen en weer, rolde hem langs haar slipje zodat de schaamharen doorweekt raakten en perste haar natte jeans tegen me aan. Toen ik uitgeplast was klemde ze mijn ene bovenbeen tussen de hare, perste haar doornatte kruis tegen me aan zodat de droppels langs m'n dijen rolden.

Ze schokte en beefde “ik kom al klaar,” hijgde ze opgewonden. Terwijl ze rillend tegen me aan hing en een orgasme kreeg, begon ik haar broeksluiting los te maken. Ik trok het kletsnat geworden kledingstuk omlaag en ontblootte haar druipende kruis en benen. Jeans en slipje legde ik op het plastic waarna ik er zelf ruggelings op ging liggen. Marloes stond nog en begreep wat ik wilde. Ten overvloede zei ik het haar “Ga gehurkt boven me zitten,” verzocht ik, “boven m'n onderlijf en laat het lopen.

De penis begon al te zwellen en richtte zich schoksgewijs op toen haar warme urine er over begon te stromen. Ik staarde gefascineerd naar haar plassende kut, de schaamlippen waaruit de dikke, wervelende straal omlaag plonsde en over mijn onderlijf liep. Ik kreeg er een allemachtig stijve van, de warmte van haar plas wekte mijn geslachtsdrift op. Mijn lul was keihard toen de bron opdroogde.

Ik trok haar omlaag en wentelde haar ruggelings in de vijver op het plastic. Ze lag half op haar natte broek en met haar billen in de pis van haar zelf, ik draaide me voorover en kwam tussen haar gespreide benen. Met één hand richtte ik de penis op de drijfnatte schaamlippen en liet hem erin floepen.

Uit ons doorweekte schaamhaar persten we de urine die in kleine beetjes tussen haar dijen wegliep. Haar billen plonsden in de plas onder haar, de bewegende lendenen maakten zuigende geluiden alsof we op moerassige grond lag te neuken. Ik naaide haar fel en knelde mijn vingers in haar natte kont. De handen van Marloes gleden over mijn vochtige, door haar pis nat geworden, billen. Onze buiken glibberden over elkaar, mijn lul bewoog spetterend in haar kletsnatte kut in het mengsel van urine en pruimensap.

Geleidelijk overheerste echter het kleverige seksvocht in haar schede en gleed de eikel minder stroef in haar strakke vagina heen en weer. Het natte naaien wond me verschrikkelijk op terwijl ook Marloes geiler leek dan ooit. We kleefden aan elkaar, huid en schaamlippen maakten zuigende en blubberende geluiden. We gleden snel naar een klimaks, de eikel tintelde en zwol tot barstens toe.

Nog natter worden, en hield me een beetje in om haar gelegenheid te geven klaar te komen voordat ik m'n lul uit haar kut haalde.

Ze wrong haar natte dijen krampachtig om mijn benen, haar kut slobberde en schuimde hoorbaar. Met een snerpende kreet kwam ze klaar en drukte haar trillende onderlijf omhoog tegen het mijne. Ik gaf haar nog enkele seconden waarin ze mijn harde paal in haar krimpende kut kon voelen, dan rukte ik hem eruit en hield hem tussen onze buiken.

Het zaad spoot met geweldige kracht uit de kloppende penis en verdeelde zich over haar onderlijf. Zodra ik het kwijt was perste ik mijn buik op de hare en wreef het geil tussen ons uit.

Marloes wrong haar lichaam in extase heen en weer, begerig het glibberige sap te voelen. Het werd uit gesmeerd tussen onze buiken en vermengde zich met het urinevocht tot een stroperig en flinterdun laagje. Zo lagen we nog een poosje buikwrijvend te geilen terwijl Marloes haar kont heen en weer rolde in de plas onder haar billen.

Ze leek er eindeloos genot aan te beleven maar ik had zin in een verkwikkend drankje. Daarom maakte ik me van haar los en trok mijn buikvel van het hare. Het liet weerstrevend los, onze huid kleefde aan elkaar van het geil. Ik keek naar haar besmeurde buik en het kleffe natte schaamhaar. Ik had lust haar weer schoon en droog te zien zodat ik haar gladde zachte huid kon voelen en aaien. We rolden het plastic halfweg op en gingen samen onder de douche.

We droogden elkaar af en hingen tegen elkaar op de bank. Haar ene hand speelde met mijn ballen terwijl ze met de andere het glas vast hield.

Ik streelde haar tieten en dronk met de andere. We geilden elkaar op tot we het niet meer uit konden houden en de enige oplossing een stevig nummertje was. Marloes wilde weer nat vrijen zodat we het plastic weer uitrolden. Ze piste op mij en strekte zich vervolgens uit op haar doorweekte kleren. Ik beplaste haar van boven tot onder, de spetterende straal op haar borsten, buik en dijen richtend.

Dan wierp ik me over haar heen en glibberden we neukend over elkaar. Mijn pik klotste op en neer in haar drijfnatte kut. Onze armen gleden langs schouders en borsten. Het leek of we worstelden en elkaar krampachtig probeerden vast te houden.

Ik drukte haar neer terwijl ze onder me uit trachtte te komen, het was een gegeil en gekronkel zonder weerga. Ik had moeite haar natte lijf in bedwang te houden maar slaagde er toch in. Marloes kwam uitbundig klaar, haar lichaam in bochten wringend van uitzinnig genot. Dat was voor mij het sein vrij baan te maken.

Ik stootte me snel naar een orgasme en liet het zaad in haar kut springen. Rillend van wellust liet ik het wegstromen en vulde haar natte hol ermee. Ik werd door de maatschappij ontboden om mij te melden bij een keuringsarts ergens in Amsterdam. Daar aangekomen werd ik verzocht plaats te nemen in de wachtkamer totdat ik geroepen werd, ik was nl.

Na ongeveer tien minuten werd ik door een soort verpleegster gevraagd mee te komen naar de spreekkamer van de arts. Tot mijn verbazing was het een vrouwelijke arts die evenals de verpleegster er niet onaantrekkelijk uitzag. Maar aangezien beide als medicus de eed hadden afgelegd op de wet van Hypocrates, hoefde ik mij geen erotische illusies op de hals te halen.

Later bleek dat niets echter minder waar was. Na wat administratieve plichtplegingen werd ik verzocht mij uit te kleden op mijn onderbroek na. Nadat ik in mijn onderbroek voor de vrouwelijke arts stond deelde zij mij mede dat ik een zeer intensief onderzoek zou ondergaan, dit was haar door de verzeke- ring opgelegd.

Natuurlijk was ik bereid om hieraan mee te werken. Eerst werd mijn lengte gemeten 1, 82 m. Met de stethoscoop werd mijn bloeddruk en hartslag gemeten. Dit alles ook nog onder het toeziend oog van de verpleegster. De arts ging weer naar haar bureau en noteerde haar bevindingen op het formulier.

Het formulier werd nog even zorgvuldig gecontroleerd, toen zei de arts tegen de verpleegster hier staat dat hij een man is, wil je even controleren of dat werkelijk zo is, de verpleegster kwam naar mij toe en legde haar hand op mijn onderbroek precies op mijn penis, nee zo kom je er niet achter, steek je hand in zijn onderbroek en voel of daar werkelijk een penis met balzak zit.

Hierdoor kreeg ik een geweldige stijve penis want de verpleegster deed het met zeer veel gevoel, bovendien had zij de bovenste knoopjes van haar witte jas losgeknoopt waardoor ik een aardig gezicht had op haar halve BH en boezem had. Ja, het is een echte man want zijn pik staat vreselijk stijf en zijn balzak is gespannen zei de verpleegster, o ja, zei de arts daar moet ik dan even goed naar kijken.

Komt u maar hier en doe uw onderbroek maar even uit. De arts betaste mijn penis, trok de voorhuid van mijn eikel en streek met haar vinger over het toompje. Jongens wat werd ik daar geil van. Zo, zei de arts dat ziet er echt gezond uit, dit moet ik eens intensief verder onderzoeken. Ik wist niet wat ik hoorde, ik was verbaasd over de voortvarendheid van de arts en de verpleegster die elk een stukje meer van hun lichaam lieten zien.

Ze zagen er prachtig uit de arts was nl. Beide stonden zij halfnaakt voor mij de arts in lange witte rok waardoor nog net haar slipje doorheen te zien was, de verpleegster in lange strakke witte broek waardoorheen ik haar string kon zien zitten. De arts zei dat verder intensief onderzoek noodzakelijk was, als ik mee werkte zou zij een gunstig advies naar de verzekering toesturen.

Ik knikte goedkeurend dat ik mee zal werken. Ga dan maar even op die onderzoekstafel liggen, benen met de enkels in de beugels, mijn benen werden vastgebonden en de verpleegster bond mijn polsen vast aan de tafel. Ik was totaal machteloos en lag onbeschaamd met mijn stijve pik op de onderzoekstafel.

De beugels waar mijn enkels aan vast zaten werden naar buiten geduwd zodat ik wijdbeens, bijna in spagaat, voor de beide dames lag.

De arts gaf de verpleegster opdracht mijn penis, balzak en bilnaad volkomen kaal te scheren anders konden de elektroden onvoldoende contact krijgen. De arts ontpopte zich langzamerhand als een meesteres en de verpleegster als een slavin, zij gehoorzaamde en smeerde met scheerzeep mijn geslachtsorganen in en wist behendig mij te ontdoen van al mijn schaamhaar.

Hoewel ik wel een beetje angstig was voor het mes gaf het mij toch een heerlijk gevoel die kwast en de masserende handen van de verpleegster die na het scheren alles lekker met olie inwreef. Inmiddels had de arts zich omgekleed tot een ware meesteres, leren tanga en Bh, zwarte kousen met jarretels en schoenen met naaldhakken. Zij controleerde of de verpleegster haar werk goed had gedaan en nam daarna een metalen ring met daaraan twee draadjes, zij schoof de ring om mijn penis en bevestigde de draadjes aan een of ander apparaatje, let op zij de arts dit is de eerste test, nu ga ik je uithoudingsvermogen testen met stroomstoten, zij draaide aan een wieltje en er kwamen weldadige prikkelingen door mijn penis, het was alsof ik van binnen uit gemasseerd werd.

De stroomstoten werden echter opgevoerd waardoor mijn penis hevig begon te trillen tot ik het uitgilde van de pijn en zij de stroom weer langzaam terug nam. Nu duwde zij mijn billen uit elkaar en stak een vinger in mijn anus, dat voelt goed zij ze en stak een tweede vinger er naast, zij masseerde mijn kringspieren en voegde er een derde vinger aan toe hetgeen een heerlijk gevoel was.

Zo, nu nog even dit metalen buisje in je anus en daar kwamen weer de prikkelingen van stroom door mij heen totdat ik weer au riep werd de stroom er af gezet. Zo nu weten wij jouw pijngrens en daar zullen wij bij de volgende handelingen rekening mee houden.

...

Eens kijken of er een stijve lul in die onderbroek zit. Meer geile filmpjes uit categorie Masturberen. Nadat ze haar topje heeft uitgedaan mastubeerd het meisje Nadat ze haar bikini heeft uitgedaan mastubeerd ze haar k De milf mastubeerd tot ze een orgasme krijgt. Pijpen tepel zogen en lekker gebeft worden en dat op haar Ze is vet,oud en lekker geil. Geile milf met grote tieten en kleine tepels mastubeerd h Met kleren aan mastubeerd de blondine tot ze een orgasme Tijdens het vingeren likt ze haar vingers.

Hang tieten en een behaarde kut die ze vingert tot ze een Geile teef laat haar vriend toe kijken als zij zichzelf v Zijn buurvrouw is een meesteres in sm. De geile knul helpt de geile oma met mastuberen. Geile milf met hang tieten en behaarde kut mastubeerd. Ze duwt de vibrator op haar klit en krijgt een orgasme. Ik pakte het ding en kneedde het. De schaamlippen openden zich een beetje en er kwam heerlijk vocht uit de rijpe pruimedant.

Wat een kont, wat een heerlijk ding om te bevoelen! Mijn hand gleed over de gladde pruim die nu helemaal open was en eer ik het besefte gleed mijn middenvinger al diep in de natte glibberig aanvoelende schede van de vrouw.

Ze knikte en hijgde van opwinding. Mijn onderbroek werd natter en natter, 0 wat wilde ik graag daar in het muffe archief! Hetty maakte mijn broek los en trok pik en ballen heel handig naar buiten. Zij verlummelde geen tijd, maar draaide zich om en stak me haar witte reet toe. De rode schaamlippen stonden ver uiteen en de schede maakte krampende bewegingen, als om me uit te nodigen gauw binnen te komen.

Hijgend streelde ik haar mooie billen en de natte kut die zo heerlijk geurde, schoof er twee vingers heel diep in en voelde de vagina krimpen. Met een zuigend geluid kwamen mijn vingers uit haar heerlijke pruim. Ik drukte mijn kloppende lul tussen de schaamlippen en schoof hem helemaal naar binnen, wat heel erg soepel ging. Fen wellustig gekreun kwam uit de mond van Hetty.

Warm, nauw en nat; heerlijk bewoog ik mijn lul langzaam in en uit haar lichaam. Het kijken naar haar mooie billen en mijn glibberige pik maakte me uitzinnig van geilheid en ik tastte met een hand naar haar borsten.

Ach, die zalige grote dingen waar mijn handen te klein voor waren Die harde tepels, telkens wegglijdend onder mijn spelende handen! Ooh, oci, wat een heerlijke kutvulling heb jij toch, mmm. Daar kom je al, toe maar Ze was nymfomane, maar was daarom haar kut minder lekker dan die van een andere vrouw? Al duwend en wrikkend hield ik haar billen vast, keek naar het lieve anusje en leunde ver achterover om alles in haar kruis goed te kunnen volgen.

Verder kon mijn pik niet in haar en opeens voelde ik een serie wilde scheuten door haar vagina gaan: Zelf spoot ik mijn zaad met kracht tegen haar uitzettende baarmoeder en zij schreeuwde het haast uit toen zij dat voelde. Haar kut werd nauwer en nauwer, zoog mijn zaad gulzig naar binnen en belette me haast iedere beweging.

Ik hield mijn lul in haar pruim en streelde de billen en schaamlippen nog wat. Findelijk kreeg ik een slappe en floepte mijn pik met veel witte klodders uit haar lekkere ding. Misschien mag je later nog Wel eens," zei ze zacht. Kom maar eens bij me thuis. Zou niemand van de meisjes iets hebben gemerkt? Ik bedacht dat ik nu nog niet wist of Hetty inderdaad een moedervlek tussen haar dijen had.

Twee dagen later kwam ik weer op het archief Met de bedoeling Hetty nog eens te gerieven want het was wel duidelijk dat er graag iets in had. Moet je Hetty hebben? Lottie was een schoonheid en ik wist nooit goed wat ik moest doen als ik haar tegenkwam.

Ze keek een beetje hooghartig uit haar grote zwarte ogen. Moet je iets opzoeken? Lottie was klein, maar eksoties knap, een lekker stukje speelgoed voor iedere man. Ik werd er helemaal verlegen van en bedacht dat ik Lottie toch wel graag eens een beurt zou willen geven. Achterin het schemerig archief begon het meisje energiek voor me te zoeken. Jemigje, wie geeft een vrouw nu een beurt in het archief Je hebt het zeker staande gedaan met die slet. Alle jonge knullen pikt ze in, wij krijgen geen enkele kans.

Zeg, was het lekker? Ik kan alles beter dan Hetty met haar uitgeneukte trut. Ze wachtte mijn antwoord niet af, maar ging recht op haar doel af Ik keek op haar nijvere, keurig gemanikuurde vingers neer toen die mijn broek losmaakten en naar beneden trokken. Potverdorie," zei ik ongelovig en voelde mijn pik stijf worden.

Ze keek me aan met haar sexy ogen en likte zich de lippen. Wil je soms niet? Ik hou niet van afwachten. De tijd gaat zo snel en ik wil genieten zolang als het kan. Je hebt dat ding niet voor niets gekregen en ik ben niet van plan mijn kutje alleen maar te gebruiken om een plas te doen.

Er is zoveel te genieten, heus. De mensen moeten meer neuken en niet leuteren. Kijk eens, daar heb ik hem al te pakken. Oei, wat groot en stijf Die heeft er in zin, jongen. Ik kan me best voorstellen dat Hetty zo kreunde toen je je pik in haar boorde, wat een piemel! Grote kriebels, wat een lul. Wat zal ik ermee doen? Trekken of zuigen, wat wil je graag. Verrassend stevig staken ze met harde tepels vooruit in haar T-shirt.

Alle Indiese vrouwen kunnen goed zuigen, het is hun specialiteit, weet je dat? Kom, dan neem ik hem lekker tussen mijn lippen. Ik kon het wel uitschreeuwen toen mijn velletje helemaal naar achteren gleed en de tong van het meisje de eikel begon te strelen.

Heel langzaam bewoog ze haar hoofd heen en weer, liet haar volle lipjes over de pik glijden en bevochtigde hem met haar speeksel. Nog nooit was ik door een meisje of vrouw gezogen en het was zo lekker dat ik stond te dansen. Haar vingers hielden de staaf vast en speelden met mijn kloten, wat een aangenaam tintelend gevoel tot resultaat had.

Lottie wist niet van ophouden en toen ik bijna in haar mond spoot, wat ik heel graag wilde, liet ze met een diepe zucht los, bewoog de slijmerige pik heen en weer in haar vuist, trok hem toen helemaal naar beneden en liet hem plotsldaps los, zodat hij met een vettige klets tegen haar mond en neus veerde.

Niet te geloven, wat was die meid heet! Zeg het maar gerust, ik zie aan je pik en je ogen dat je me wilt naaien. Je was er al bijna, want je ballen trekken helemaal tegen de onderkant van je lul aan. Fn kapotjes heb ik ook niet bij me, jij? Nu kunnen we geen nummertje maken en ik heb zo'n zin. Je mag wel aan kutje voelen, wil je dat wel? Wil je me niet eens van onderen zoenen en likken? De meeste mannen doen het graag. Zacht krullend haar dat in een brede strook tussen de weelderige dijen verdween.

Daar vond ik een dikke uitpuilende kutbult. Twee grove lippen die zich als een deur openden. Nat was ze en een pittige kutgeur sloeg als een zinnenprikkelende golf in mijn neus. Ik ga erop liggen, dan mag je me van onderen zoenen en likken.

Behendig wipte ze op de tafel en ging met gespreide benen klaarliggen. Tussen het donkere haar glinsterde haar rode kut als een reuzenoester en ze hield de lekkere lippen uitnodigend open. Of nee, steek je lekkere snikkel er maar meteen in, dan maken we een vluggertje.

Ik ben zo klaar, als je hem er maar lekker diep in duwt. Neuk me dan met die fijne hondepik van je?! Als een gek likte en zoende ik haar vochtige kutsnee, nam de billen en anus op de route mee en rook snuivend aan de openstaande schede. Ik wist wat mijn plicht was en haar dijen vasthouden wat een gevoel! Trillend van emotie onderging ik het allesoverweldigende gevoel van het kontakt tussen mijn eikel en haar schedewanden.

Kreunend drong ik indiscreet in haar intiemste holte en zag hoe zij haar rug hol maakte en haar buik omhoogduwde. Nu hoefde zij niets meer te zeggen. Ik keek naar haar open mond en greep onder haar truitje.

Fr was geen beha en mijn vingers vonden twee stevige ronde tieten waar de tepels hard als pitten op stonden. Al masserend en de borsten onder mijn handpalmen draaiend en duwend bewoog ik mijn pik in en uit haar sappige kut. Ze vond het heerlijk want zachte kreungeluidjes welden spontaan op uit haar open mond en haar handen tastten naar mijn jeukende ballen.


Sex man zoekt man neuken in kroatie


Ga dan maar even op die onderzoekstafel liggen, benen met de enkels in de beugels, mijn benen werden vastgebonden en de verpleegster bond mijn polsen vast aan de tafel. Ik was totaal machteloos en lag onbeschaamd met mijn stijve pik op de onderzoekstafel.

De beugels waar mijn enkels aan vast zaten werden naar buiten geduwd zodat ik wijdbeens, bijna in spagaat, voor de beide dames lag. De arts gaf de verpleegster opdracht mijn penis, balzak en bilnaad volkomen kaal te scheren anders konden de elektroden onvoldoende contact krijgen.

De arts ontpopte zich langzamerhand als een meesteres en de verpleegster als een slavin, zij gehoorzaamde en smeerde met scheerzeep mijn geslachtsorganen in en wist behendig mij te ontdoen van al mijn schaamhaar.

Hoewel ik wel een beetje angstig was voor het mes gaf het mij toch een heerlijk gevoel die kwast en de masserende handen van de verpleegster die na het scheren alles lekker met olie inwreef. Inmiddels had de arts zich omgekleed tot een ware meesteres, leren tanga en Bh, zwarte kousen met jarretels en schoenen met naaldhakken. Zij controleerde of de verpleegster haar werk goed had gedaan en nam daarna een metalen ring met daaraan twee draadjes, zij schoof de ring om mijn penis en bevestigde de draadjes aan een of ander apparaatje, let op zij de arts dit is de eerste test, nu ga ik je uithoudingsvermogen testen met stroomstoten, zij draaide aan een wieltje en er kwamen weldadige prikkelingen door mijn penis, het was alsof ik van binnen uit gemasseerd werd.

De stroomstoten werden echter opgevoerd waardoor mijn penis hevig begon te trillen tot ik het uitgilde van de pijn en zij de stroom weer langzaam terug nam. Nu duwde zij mijn billen uit elkaar en stak een vinger in mijn anus, dat voelt goed zij ze en stak een tweede vinger er naast, zij masseerde mijn kringspieren en voegde er een derde vinger aan toe hetgeen een heerlijk gevoel was.

Zo, nu nog even dit metalen buisje in je anus en daar kwamen weer de prikkelingen van stroom door mij heen totdat ik weer au riep werd de stroom er af gezet. Zo nu weten wij jouw pijngrens en daar zullen wij bij de volgende handelingen rekening mee houden.

Door die stroomstoten was mijn penis inmiddels weer slap geworden, de meesteres gaf de verpleegster opdracht deze weer in een juiste positie te brengen. De verpleegster ontdeed zich van haar broek en ging met haar knieën naast mijn hoofd zitten, zo had ik een volledig uitzicht op haar string die door haar bilnaad en over haar kutje strak getrokken was zodat haar schaamlippen er uit puilden.

Zij boog zich over mij heen en pakte eerst met haar handen mijn pik beet en begon hem te masseren even later nam haar tong deze handeling over. In een mum van tijd was hij weer stijf en kreeg de verpleegster de opdracht deze handeling te stoppen.

De meesters plaatste tepelklemmen op mijn tepels en bond mijn zak af, de tepelklemmen werden met een kettinkje met elkaar verbonden. Wij gaan je nu los maken van deze onderzoektafel, ik hoop dat je precies doet wat er gezegd wordt anders vallen er klappen. Ik moest op mijn knieën gaan zitten en de verpleegster moest voor mij komen staan zodat haar kruis met het minuscule lapje stof vlak voor mijn hoofd stond. Ik kreeg opdracht haar string uit te trekken zonder mijn handen te gebruiken.

Met moeite kon ik met mijn mond haar van har string ontdoen waardoor mijn neus zich even in haar schaamhaar stak. De verpleegster moest nu wijdbeens voor mij gaan staan en ik kreeg opdracht haar te beffen, ik likte haar sappige kut en kittelaar en wreef steeds met mijn neus door haar schaamhaar. Zij kreeg opdracht zich om te draaien en te bukken, nu moest ik heer billen en anus schoon likken en met mijn tong diep in haar anus doordringen, kennelijk had zij zich niet zo goed gewassen want het smaakte een beetje bitter.

De meesteres vroeg of ik het goed deed en moest ik dezelfde handelingen bij de meesteres uitvoeren. Zoals ik al eerder heb gezegd was de meesteres een Indonesisch halfbloedje zij had een verrukkelijke venusheuvel een goed geschoren kut en schaamlippen, het was heerlijk om mijn tong, mond en neus door haar schaamstreek te laten gaan. De meesteres bukte en dwong mij met mijn tong haar heerlijke anus te verwennen, hierin heb ik mijn gehele ziel en zaligheid gelegd.

Zo nu is het uit met de pret, ga met je gezicht nar die muur daar staan, handen boven je hoofd tegen de muur, voeten naar achteren en 60 cm. Slavin voel jij eens even tussen zijn benen of alles goed zit, zij voelt aan mijn zak en mijn stijve pik, houdt mijn billen uit elkaar en voelt aan mijn anus, in orde zei ze.

De meesters pakt de zweep met lange leren riempjes en begint daarmee op mijn billen en tussen mijn benen te slaan totdat ze beginnen te gloeien. Nu moet ik bukken smeert mijn anus in met olie en duwt een dildo diep mijn kont in. Ik moet rechtop gaan staan met mijn rug tegen de muur en dan een twee stappen naar voren doen, de slavin krijgt opdracht achter mij te gaan staan, haar handen ondermijn oksels door en in mijn nek samen vouwen.

Heerlijk dat naakte vrouwenlijf tegen mijn rug, mijn pik wordt steeds maar stijver. Nu wordt mijn voorkant met de zweep bewerkt, na vele zweepslagen begint alles te gloeien en word ik voorbereid op de laatste test. De onderzoektafel wordt naar beneden gedraaid, ik moet er dwars op mijn rug op gaan liggen zodat mijn hoofd en onderbenen er buiten steken.

De slavin wordt bevolen op haar knieën tussen mijn benen te gaan zitten en de meesteres komt wijdbeens boven mijn hoofd staan. De slavin moet mijn pik masseren totdat hij goed stijf geworden is vervolgens zakt de meesteres door haar knieën en word ik gedwongen haar klitje, schaamlippen en het binnenste van haar inmiddels sappige kut te likken.

De slavin krijgt opdracht mij te pijpen net zolang totdat het sperma in haar mond spuit, ze mag het niet doorslikken want dit moet voor onderzoek naar het lab. Nou, ik zeg je dat je alles uit je duin zuigt. Je hebt nooit een vrouw naakt gezien,” zei ik woedend. Ze heeft een kale kut en aan de binnenkant van haar linkerdij zit een hartvormig moedervlekje! Pak haar tieten en trek haar de broek van haar kont. Ze is er niet vies van om zich dooor een jonge knul te laten pakken. Ik vertelde het haar en vroeg of ze met me mee zou lopen.

Ik wist de weg toch niet in het archief en zij zou me wel helpen. Alle meisjes keken ons na en ik werd vuurrood. Hetty zag er prachtig uit en droeg een wijde jurk. Het was zomer en ze droeg geen nylons.

Haar borsten trilden en wipten terwijl ze naast me voorliep. Achterin het archief was het stil. De vrouw begon te zoeken en ik keek met een wild bonkend hart naar de brede heupen en de ronde billen. Ze stond voorover gebogen en opeens schoot het door me heen: Als Ben hier was geweest zou hij haar onder de rok grijpen, waarom doe jij dat ook niet? En mijn ene hand schoot naar voren en bevoelde de ronding van haar heerlijke achterwerk.

Ze schoot recht en keek me heel vreemd aan. Ik dacht dat je zo verlegen was. Of schoot je hand per ongeluk uit? Ik knikte en kon geen woord uitbrengen. Hetty zocht verder en nu taste ik naar haar grote borsten.

Wat een opwindend gevoel toen ik ze onder mijn handen voelde bewegen. Ze waren groot en srg stevig en zaten niet gevangen in een beha. Hetty veerde weer rechtop. Je bent dus toch niet zo bleu. Zou je er eens echt aan willen voelen? Aan mijn borsten of in mijn slip? Je mag het zeggen. Verdorie, wat ben jij een brutaal heerschap, ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Hetty schudde lachend haar hoofd en maakte haar jurk los. Ik zag de blanke borsten bewegen en vong een glimp op van een dikke donkere tepel.

Mijn pik werd enorm stijf toen zij haar tieten één voor één uit haar jurk haalde. De tepels waren spits en richten zich op onder mijn strelende vingertoppen. Ik genoot en kreeg al een natte top. Hetty duwde mijn handen lachend weg en maakte haar jurk haastig dicht. Begerig en zwaar ademend schoof ik een hand aan de voorkant in de dunne slip. Haar buik was warm en soepel. Hetty keek me met hete ogen aan en verzeyye haar benen. Het maakt haar geen reet uit wie met haar naar bed wil, als hij maar een lul heeft.

Haar kut was dik, week en glad toen ik er met mijn vingers overheen streek. Ik pakte het ding en kneedde het. De schaamlippen openden zich een beetje en er kwam heerlijk vocht uit de rijpe pruimedant. Wat een kont, wat een heerlijk ding om te bevoelen! Mijn hand gleed over de gladde pruim die nu helemaal open was en eer ik het besefte gleed mijn middenvinger al diep in de natte glibberig aanvoelende schede van de vrouw.

Ze knikte en hijgde van opwinding. Mijn onderbroek werd natter en natter, 0 wat wilde ik graag daar in het muffe archief! Hetty maakte mijn broek los en trok pik en ballen heel handig naar buiten. Zij verlummelde geen tijd, maar draaide zich om en stak me haar witte reet toe. De rode schaamlippen stonden ver uiteen en de schede maakte krampende bewegingen, als om me uit te nodigen gauw binnen te komen.

Hijgend streelde ik haar mooie billen en de natte kut die zo heerlijk geurde, schoof er twee vingers heel diep in en voelde de vagina krimpen.

Met een zuigend geluid kwamen mijn vingers uit haar heerlijke pruim. Ik drukte mijn kloppende lul tussen de schaamlippen en schoof hem helemaal naar binnen, wat heel erg soepel ging. Fen wellustig gekreun kwam uit de mond van Hetty. Warm, nauw en nat; heerlijk bewoog ik mijn lul langzaam in en uit haar lichaam. Het kijken naar haar mooie billen en mijn glibberige pik maakte me uitzinnig van geilheid en ik tastte met een hand naar haar borsten.

Ach, die zalige grote dingen waar mijn handen te klein voor waren Die harde tepels, telkens wegglijdend onder mijn spelende handen! Ooh, oci, wat een heerlijke kutvulling heb jij toch, mmm. Daar kom je al, toe maar Ze was nymfomane, maar was daarom haar kut minder lekker dan die van een andere vrouw?

Al duwend en wrikkend hield ik haar billen vast, keek naar het lieve anusje en leunde ver achterover om alles in haar kruis goed te kunnen volgen. Verder kon mijn pik niet in haar en opeens voelde ik een serie wilde scheuten door haar vagina gaan: Zelf spoot ik mijn zaad met kracht tegen haar uitzettende baarmoeder en zij schreeuwde het haast uit toen zij dat voelde. Haar kut werd nauwer en nauwer, zoog mijn zaad gulzig naar binnen en belette me haast iedere beweging. Ik hield mijn lul in haar pruim en streelde de billen en schaamlippen nog wat.

Findelijk kreeg ik een slappe en floepte mijn pik met veel witte klodders uit haar lekkere ding. Misschien mag je later nog Wel eens," zei ze zacht. Kom maar eens bij me thuis. Zou niemand van de meisjes iets hebben gemerkt? Ik bedacht dat ik nu nog niet wist of Hetty inderdaad een moedervlek tussen haar dijen had. Twee dagen later kwam ik weer op het archief Met de bedoeling Hetty nog eens te gerieven want het was wel duidelijk dat er graag iets in had.

Moet je Hetty hebben? Lottie was een schoonheid en ik wist nooit goed wat ik moest doen als ik haar tegenkwam. Ze keek een beetje hooghartig uit haar grote zwarte ogen. Moet je iets opzoeken? Lottie was klein, maar eksoties knap, een lekker stukje speelgoed voor iedere man. Ik werd er helemaal verlegen van en bedacht dat ik Lottie toch wel graag eens een beurt zou willen geven. Achterin het schemerig archief begon het meisje energiek voor me te zoeken.

Jemigje, wie geeft een vrouw nu een beurt in het archief Je hebt het zeker staande gedaan met die slet. Alle jonge knullen pikt ze in, wij krijgen geen enkele kans. Zeg, was het lekker? Ik kan alles beter dan Hetty met haar uitgeneukte trut. Ze wachtte mijn antwoord niet af, maar ging recht op haar doel af Ik keek op haar nijvere, keurig gemanikuurde vingers neer toen die mijn broek losmaakten en naar beneden trokken.

Potverdorie," zei ik ongelovig en voelde mijn pik stijf worden. Ze keek me aan met haar sexy ogen en likte zich de lippen. Wil je soms niet? Ik hou niet van afwachten. De tijd gaat zo snel en ik wil genieten zolang als het kan.

Je hebt dat ding niet voor niets gekregen en ik ben niet van plan mijn kutje alleen maar te gebruiken om een plas te doen. Er is zoveel te genieten, heus.

De mensen moeten meer neuken en niet leuteren. Kijk eens, daar heb ik hem al te pakken.

stijve lul in onderbroek sappige vagina

Slavin escort natte kale kut


Tiener amateur houdt van een goeie stijve in haar kut Brunette met grote kont houdt van een harde lul in doggy style Blond schoolmeisje houdt van een stijve pik in haar kut Jongeren genieten van atletische sex Kleine tiener brunette houdt van een lul in haar kut Een natte kut neuken Spaanse brunette houdt van hard doggy style neuken Atletische Latina bewijst haar seksuele acrobaten skills Blonde tiener krijgt een stijve lul in haar kontgat Tienerbrunette met kleine tieten houdt van goed neuken Magere blonde houdt van die lul diep in haar kut Uur lang interview Hete tiener slet houdt van dikke lul Zuleidy wilt je lul in haar natte kut Blonde super slet houdt van een lul in haar kut Arabische amateur houdt een stijve lul rijden Tiener en MILF komen samen op zijn stijve lul Tot mijn verbazing was het een vrouwelijke arts die evenals de verpleegster er niet onaantrekkelijk uitzag.

Maar aangezien beide als medicus de eed hadden afgelegd op de wet van Hypocrates, hoefde ik mij geen erotische illusies op de hals te halen.

Later bleek dat niets echter minder waar was. Na wat administratieve plichtplegingen werd ik verzocht mij uit te kleden op mijn onderbroek na. Nadat ik in mijn onderbroek voor de vrouwelijke arts stond deelde zij mij mede dat ik een zeer intensief onderzoek zou ondergaan, dit was haar door de verzeke- ring opgelegd.

Natuurlijk was ik bereid om hieraan mee te werken. Eerst werd mijn lengte gemeten 1, 82 m. Met de stethoscoop werd mijn bloeddruk en hartslag gemeten. Dit alles ook nog onder het toeziend oog van de verpleegster. De arts ging weer naar haar bureau en noteerde haar bevindingen op het formulier. Het formulier werd nog even zorgvuldig gecontroleerd, toen zei de arts tegen de verpleegster hier staat dat hij een man is, wil je even controleren of dat werkelijk zo is, de verpleegster kwam naar mij toe en legde haar hand op mijn onderbroek precies op mijn penis, nee zo kom je er niet achter, steek je hand in zijn onderbroek en voel of daar werkelijk een penis met balzak zit.

Hierdoor kreeg ik een geweldige stijve penis want de verpleegster deed het met zeer veel gevoel, bovendien had zij de bovenste knoopjes van haar witte jas losgeknoopt waardoor ik een aardig gezicht had op haar halve BH en boezem had.

Ja, het is een echte man want zijn pik staat vreselijk stijf en zijn balzak is gespannen zei de verpleegster, o ja, zei de arts daar moet ik dan even goed naar kijken. Komt u maar hier en doe uw onderbroek maar even uit. De arts betaste mijn penis, trok de voorhuid van mijn eikel en streek met haar vinger over het toompje. Jongens wat werd ik daar geil van.

Zo, zei de arts dat ziet er echt gezond uit, dit moet ik eens intensief verder onderzoeken. Ik wist niet wat ik hoorde, ik was verbaasd over de voortvarendheid van de arts en de verpleegster die elk een stukje meer van hun lichaam lieten zien.

Ze zagen er prachtig uit de arts was nl. Beide stonden zij halfnaakt voor mij de arts in lange witte rok waardoor nog net haar slipje doorheen te zien was, de verpleegster in lange strakke witte broek waardoorheen ik haar string kon zien zitten. De arts zei dat verder intensief onderzoek noodzakelijk was, als ik mee werkte zou zij een gunstig advies naar de verzekering toesturen.

Ik knikte goedkeurend dat ik mee zal werken. Ga dan maar even op die onderzoekstafel liggen, benen met de enkels in de beugels, mijn benen werden vastgebonden en de verpleegster bond mijn polsen vast aan de tafel. Ik was totaal machteloos en lag onbeschaamd met mijn stijve pik op de onderzoekstafel. De beugels waar mijn enkels aan vast zaten werden naar buiten geduwd zodat ik wijdbeens, bijna in spagaat, voor de beide dames lag. De arts gaf de verpleegster opdracht mijn penis, balzak en bilnaad volkomen kaal te scheren anders konden de elektroden onvoldoende contact krijgen.

De arts ontpopte zich langzamerhand als een meesteres en de verpleegster als een slavin, zij gehoorzaamde en smeerde met scheerzeep mijn geslachtsorganen in en wist behendig mij te ontdoen van al mijn schaamhaar.

Hoewel ik wel een beetje angstig was voor het mes gaf het mij toch een heerlijk gevoel die kwast en de masserende handen van de verpleegster die na het scheren alles lekker met olie inwreef. Inmiddels had de arts zich omgekleed tot een ware meesteres, leren tanga en Bh, zwarte kousen met jarretels en schoenen met naaldhakken. Zij controleerde of de verpleegster haar werk goed had gedaan en nam daarna een metalen ring met daaraan twee draadjes, zij schoof de ring om mijn penis en bevestigde de draadjes aan een of ander apparaatje, let op zij de arts dit is de eerste test, nu ga ik je uithoudingsvermogen testen met stroomstoten, zij draaide aan een wieltje en er kwamen weldadige prikkelingen door mijn penis, het was alsof ik van binnen uit gemasseerd werd.

De stroomstoten werden echter opgevoerd waardoor mijn penis hevig begon te trillen tot ik het uitgilde van de pijn en zij de stroom weer langzaam terug nam. Nu duwde zij mijn billen uit elkaar en stak een vinger in mijn anus, dat voelt goed zij ze en stak een tweede vinger er naast, zij masseerde mijn kringspieren en voegde er een derde vinger aan toe hetgeen een heerlijk gevoel was.

Zo, nu nog even dit metalen buisje in je anus en daar kwamen weer de prikkelingen van stroom door mij heen totdat ik weer au riep werd de stroom er af gezet. Zo nu weten wij jouw pijngrens en daar zullen wij bij de volgende handelingen rekening mee houden. Door die stroomstoten was mijn penis inmiddels weer slap geworden, de meesteres gaf de verpleegster opdracht deze weer in een juiste positie te brengen.

De verpleegster ontdeed zich van haar broek en ging met haar knieën naast mijn hoofd zitten, zo had ik een volledig uitzicht op haar string die door haar bilnaad en over haar kutje strak getrokken was zodat haar schaamlippen er uit puilden. Zij boog zich over mij heen en pakte eerst met haar handen mijn pik beet en begon hem te masseren even later nam haar tong deze handeling over.

stijve lul in onderbroek sappige vagina