Neuk je nicht klaar komende vrouwen

neuk je nicht klaar komende vrouwen

.

Plassex dating extreem dikke lul

De neukpartij met Stans en haar moeder samen kon ik me precies herinneren en zorgde voor een geile spanning in mijn onderbuik. Wil zei tegen me dat ze allebei hoopten dat het net zulke fijne weken zouden worden als anderhalf jaar geleden bij hun thuis Toen ze dat zei keek ze me geil aan.

Het gesprek ging vervolgens over wat we allemaal in de buurt konden doen. Ik vertelde dat Apeldoorn drie kwartier hier vandaan was en dat we naar Het Loo en de Apenheul konden gaan. We konden natuurlijk gaan zwemmen bij het meer Busloo, wat een kwartier bij mij vandaan is. Er waren zat leuke kleine en grote plaatsen om te winkelen.

Het klonk hun allemaal goed in de oren en we zouden zeker genoeg ondernemen. Moeilijkheden op dat klote kantoor. De enige die blijkbaar alles kan is Jim. Hij wordt er goed voor betaald, maar het gaat wel ten koste van ons privé leven. Ik heb gezegd dat hij maar een andere baan moest zoeken, als hij nog bij mij wilde blijven. Je hebt het wel gemerkt toen je bij ons was.

Hij was toen al vaak weg. Stans sloeg een arm om haar heen en troostte haar. We gaan er een paar leuke weken van maken. Het was inmiddels lunchtijd en we smeerden en aten gezamenlijk wat broodjes. Na de lunch mikten we de borden en messen in de vaatwasser en gingen naar Zutphen. Het pittoreske centrum beviel de dames goed. Er waren leuke winkeltjes, in oude panden, en de terrasjes waren gezellig.

We nuttigden ook ons avondeten in de oude Hanze stad. Om negen uur parkeerde ik mijn auto op mijn oprit. Toen we binnen waren, sloegen we de koffie over en openden we een fles Chardonnay. Om middennacht besloten we om te gaan slapen. Omdat ik normaal naakt slaap en we elkaar toch al naakt gezien hadden, liep ik in mijn niksie naar de badkamer om mijn tanden te poetsen.

De dames dachten er blijkbaar het zelfde over, want toen ik de badkamer uitliep, botste ik bijna tegen een naakte Stans. Wil liep er vlak achter. Er ontstond een geile spanning en er werd niks gezegd. Stans en Wil keken naar mijn naakte lijf en liepen een paar seconde later zwijgend om me heen, om de badkamer in te gaan. Ik zuchtte diep en ging op mijn cm brede bed liggen. Uit gewoonte liet ik mijn kamerdeur open. Niet veel later hoorde ik de dames uit de badkamer komen. Als ze naar hun slaapkamer wilden lopen, dan moesten ze langs mijn kamer.

Mijn pik was half stijf en toen Stans bij mij de kamer in keek, likte ze verlekkerd langs haar lippen. Ze veranderde van looprichting en liep bij mij de kamer in. Ze had een kale dikke venusheuvel en haar tepels keken me opgewonden aan. Toen ze bij mij op bed kwam zitten, zei ze dat ze niet vergeten was hoe mijn leuter bij haar lekker was binnen gedrongen.

Wil liep nu ook mijn kamer in en haar grote tieten bewogen mee op haar tred. De brede heupen, kale dikke venusheuvel en enorme borsten wonden mijn op.

Mijn leuter lag dan ook stijf op mijn onderbuik en wees naar mijn navel. Stans trok mijn pik in een haakse hoek, zodat mijn eikel paarser en dikker werd.

Voorzichtig likte ze langs mijn eikel en duwde af en toe het puntje van haar tong in mijn pisgaatje. Mijn voorvocht begon daardoor rijkelijk te vloeien. Elke druppel werd dankbaar weg gelikt.

Wil ging, met haar borsten richting mijn pik, met haar kut boven mijn gezicht hangen. Met haar twee handen trok ze haar neukspleet wagenwijd open. Haar donker roze opening glom me tegemoet. Ze liet een vinger bij haar naar binnen glijden, waardoor ze diep moest zuchten. Ze haalde haar vinger uit haar kutje, waardoor een sliert van haar geil haar vingertop met haar schaamlip verbond. Ondertussen zoog Stans dapper aan mijn lul. Ze probeerde mijn pik zo diep in haar mondje te krijgen.

Haar speeksel droop langs mijn pik naar mijn zak. Na enig zuigwerk schoot mijn pik achter haar huig. Kreunend zoog ze verder aan mijn lul. Terwijl Stans mijn lul en zak verder bewerkte, drukte Wil haar natte gleuf op mijn mond. Met mijn mond op haar kut en mijn neus tegen haar sterretje, liet ik mijn tong tussen haar schaamlippen glijden en drukte daarna mijn tong zo diep mogelijk bij haar binnen.

Wil jammerde hoe lekker en geil ze het vond. Stans vond dat ze genoeg gepijpt had en zakte met haar nauwe natte warme kut over mijn pik. Hijgend wipte ze op en neer. Ik duwde Wil haar kutje van mijn mond en likte van haar sterretje naar haar kutje en weer terug. Daarna duwde ik een vinger in haar kut en masseerde met een andere vinger gelijktijdig haar sterretje.

Wil slaakte een gilletje toen mijn vinger haar kontje binnendrong. Ik vingerde haar kutje en kontje, waardoor ze luid kreunde. Stans stapte van mijn leuter en Wil schoof naar mijn onderbuik. Stans richtte mijn harde geaderde pik op het sterretje van haar moeder. Voordat ze er helemaal over heen zakte voelde ik hoe haar kringspier achter de dikke rand van mijn eikel schoot en hoe zij er mee kneep.

Ze leunde naar achteren om Stans haar kutje te kunnen laten likken. Terwijl Wil op mijn pik wipte, likte Stans langs de schaamlippen en de klit van Wil. Met haar hand masseerde ze mijn zak. Als ze niet aan de neukgrot van haar moeder likte, vingerde ze deze.

De strakke sluitspier van Wil haar kontje schoof waanzinnig lekker om mijn dikke pik. Ik pakte de enorme tieten van Wil vast, kneep er hard in en trok aan haar erecte tepels. Stans deed blijkbaar goed werk, want Wil kondigde aan dat ze moest komen. Stans drukte haar mond op de kut van haar moeder en zoog haar geil bij haar naar binnen. Wil wipte steeds wilder op en neer en Stans kwam nu op mijn mondje zitten. Ik draaide met mijn tong achtjes op en om haar grote klit.

Haar sappen vloeiden rijkelijk in mijn mond, wat ik helemaal niet erg vond. Ze smaakte ook zó lekker. Toen ik mijn climax voelde naderen duwde ik de dames van me af. Ik perste verscheidene stralen van mijn dikke witte room uit mijn eikel. De stralen spatten uit een op de wangen, kinnen, lippen en tongen van de moeder en dochter. Er kwam geen einde aan en toen het laatste sperma uit mijn eikel stroomde zoog Stans mijn leuter in haar mond. Wil wilde ook nog wel en hapte even later mijn pik in haar mondje.

Mijn zaad droop van hun gezichten en druppelde op hun heerlijke stevige tieten. Geil likten ze bij elkaar mijn zaad van hun gezichtjes en borsten. Even later lagen we op mijn bed. De volgende ochtend werden we naast elkaar op mijn bed wakker. De arm van Stans lag over de tieten van Wil en een been van Stans lag over een been Wil.

Door dat Stans zo lag, keek ik zo maar tegen haar gleufje. Ik hield me in, want de komende weken zou ik mijn leuter nog hard nodig hebben. Ik douchte me en liet de dames lekker slapen. Toen ik de douche boven hoorde gooide ik de oven aan, zodat we warme harde broodjes bij het ontbijt hadden. Na het ontbijt vroeg ik wat de dames vandaag wilden doen.

Een klein uur later stonden we voor de slagboom van de parkeerplaats van Het Loo. Binnen kozen we voor de audio tour en liepen met de koptelefoontjes gedurende een kleine twee uur door het paleis. Daarna liepen we door de grote tuin van het paleis.

Helaas was het balkon niet geopend, want deze bleek maar op een summier aantal dagen per jaar geopend te zijn. Ik kon mijn ogen niet van de dames afhouden. Ze hadden zich wederom zeer sexy aangekleed. Strakke topjes en korte rokjes, waren het motto bij ze. Op een moment liepen we met zijn drieën naast elkaar en had ik bij iedere vrouw een hand op een bil. Even was het rustig om ons heen en direct greep ik mijn kans.

Wil stond nog bij een fontein te kijken , waardoor Stans en ik alleen onder een wandelhaag stonden die zich in een hoek van de grote paleistuin bevond. Snel duwde ik mijn hand tussen de benen van Stans. Ze bleef gewillig met haar benen wijd stil staan. Ik liet snel mijn vinger tussen haar schaamlipjes glijden. Ik pompte een poosje mijn vingers in haar en daarna likte ik mijn vingers af en deed Stans haar slipje goed. Wil zag nog net hoe Stans haar slipje goed deed en hoe ik mijn vingers aflikte.

Ik keek nog even snel om me heen en duwde ook bij Wil een vinger in haar kutje. Ook zij kreunde verrukt en haar kutje werd in rap tempo vochtig. We hoorden mensen naderen en ik trok mijn vingers tussen haar benen vandaan en likte ze weer af.

Toen deze mensen weg waren, voelde ik bij beide dames tegelijk onder hun rokjes. Hun pruimpjes waren geopend en drijfnat, waardoor mijn vingers soppend in de kutjes van de kreunende dames gleden. Weer moest ik stoppen, omdat er mensen aan kwamen. Ik had me voorgenomen om ze beide klaar te vingeren. Nog maar net waren de andere mensen weg of ik propte mijn vingers weer in hun neukgaatjes. Na een minuutje kwam Wil trillend heftig klaar. Omdat er weer bezoekers van de paleistuin aan gelopen kwamen, moest Stans nog even wachten.

Tijdens het wachten zag ik wat geil op de binnenkant van de dijen van Wil glimmen. Na 5 minuten waren deze ook weer verdwenen en kon ik Stans weer verwennen. Kort na de hervatting kwam Stans schokkend tot een hoogtepunt. Ik likte mijn natte handen af en proefde de heerlijke smaak van hun geil. Terwijl ik mijn vingers aflikte, veegden de dames met een papieren zakdoekje de binnenkant van hun dijen schoon.

Stans voelde aan mijn pik en voelde dat deze strak in mijn broek stond. De vraag is alleen, waar en wanneer? Deze dag voelde ik geregeld tussen de benen van de vrouwen. Ze liepen op een gegeven moment zonder slipje rond. Zelfs in de binnenstad van Apeldoorn, toen we op een terrasje zaten, lieten ze me onder hun rokje kijken en voelen.

De kroegen waren goed gevuld op deze zaterdagavond. Stans en Wil maakten daar handig gebruik van om ongemerkt aan mijn pik te friemelen. Stans had zelfs even haar hand in mijn broek en trok ze me even af. Na een uur wilden we naar een andere kroeg en toen ik langs een onbekend meisje liep, voelde ik een hand op mijn lul.

Omdat Stans en Wil voor me liepen konden zij het niet zijn. Ik keek van wie die hand was. Zonder haar hand weg te halen keek ze me aan. Ik haalde haar hand weg en zei bot tegen haar dat ze eerst maar eens 18 moest worden en liep weg.

We kwamen in de volgende kroeg waar het ook druk was. Ik zat op een moment op een kruk aan de bar toen Wil op mijn schoot kwam zitten. Onopvallend schuurde ze met haar onderlichaam over mijn leuter. Het duurde dan ook niet lang of mijn pik zat klem in mijn short. Ik zei dat ik naar het toilet moest en liep weg. Op de wc trok ik mijn broek uit, om mijn short uit te doen. Na het plassen trok ik vervolgens mijn broek weer aan en stopte mijn short in mijn broekzak. Toen ik mijn handen aan het wassen was, zag ik in de spiegel een natte plek in de buurt van de rits.

Ik liep weer terug en eiste de kruk weer op. Wil had er geen problemen mee, want dan kon ze me weer opgeilen. Stans vond het wel grappig om haar moeder zo geil te zien. Ik fluisterde wat in een oor van Wil. Ze stond op, fluisterde wat in het oor van haar dochter en even later keek Stans me ondeugend aan.

Ze zette een paar stappen, boog voor over naar mijn oor en zei dat ze het wel durfde. Ze ging op mijn schoot zitten en bracht haar hand tussen haar benen. Omdat het zo druk was, stond iedereen heel dicht op elkaar en kon niemand daardoor iets zien dacht ik. Ik had ondertussen mijn rits geopend. De hand van Stans haalde mijn harde leuter uit mijn broek en leidde deze naar haar schaamlippen. Mijn eikel gleed in haar dampende kut. Stans deed vervolgens alsof ze gewoon bij mij op schoot zat en dronk haar drankje.

Haar rokje bedekte groten deels de penetratie. Ze wipte niet op en neer maar kneep met regelmaat met haar bekken bodemspieren. Ook ik dronk mijn drankje alsof ik gewoon op de kruk zat en we praatten vrolijk verder. Wil kwam nog dichter bij staan en een seconde later voelde ik een hand op het gedeelte van mijn leuter dat niet in de kut van Stans zat.

Stans trilde door de aanraking van haar moeder. Het bleek dat ze even op haar klitje drukte. Ik fluisterde in het oor van Stans, dat ik het fantastisch geil vond en dat ze vooral moest blijven knijpen. Ik zag haar knikken. Op een moment zag ik weer dat ene meisje dat in de andere kroeg haar hand op mijn leuter legde.

Ze knipoogde en likte langs haar lippen, om duidelijk te maken dat ze alles in de gaten had. Ik vond het super spannend dat er iemand wist wat wij deden. Na een tijdje maakte ik Stans duidelijk dat ik mijn zaad voelde borrelen. Zoals ze beloofd had, liet ze mijn pik uit haar nauwe kut glijden en liet ze me mijn lul onopvallend in mijn broek stoppen.

Ze draaide zich om, gaf me een tongzoen en zei dat ze het zó lekker vond. Snel keek ik naar mijn kruis en zag een enorme natte plek op en om de rits. Stans en Wil praatten even met elkaar en zeiden dat ze naar de wc moesten. Even later kwam dat ene meisje naar me toe. Die zitten samen op een toilet. Direct daarna legde ze weer haar hand op mijn kruis. Haar stem klonk zó verschrikkelijk geil. Ongevraagd ging ze op mijn schoot zitten. Ik was beren geil en liet haar haar gang gaan.

Ook zij had een rokje aan. De man achter de bar keek raar naar me toen hij zag dat er weer een andere vrouw bij mij op schoot zat. Gelukkig moest hij hard door werken om voor zijn klanten een drankje in te schenken. Tussen haar benen door ritste het vreemde geile meisje mijn gulp open en trok mijn lul richting haar kutje. Ze trok haar slipje aan de kant en mijn leuter gleed pardoes in haar zeiknatte gleuf. Zij begon met haar heupen te draaien en te knijpen met haar kutspieren.

Tjsonge, ze had een super nauwe hete kut. Ik voelde haar vinger langs mijn pik gaan toen ze haar klitje bewerkte. Ze bewoog haar vinger rap en ik voelde dat ze nog nauwer werd. Even later kwam ze trillend klaar. Daarna voelde ik haar hand om mijn pik toen ze deze uit haar schede had laten glijden. Ze duwde hem weer in mijn broek en fluisterde: Volgens mij had dit nog geen 5 minuten geduurd.

Het had ook niet langer moeten duren, want mijn zak stond op knappen. Ik wilde net wat bestellen toen Stans en Wil naast me kwamen staan. Ze hadden allebei rode blosjes op hun wangen. Ik vertelde niet wat me zo net overkomen was. Na verscheidene drankjes besloten we naar mijn huis te gaan. Een stukje lopen, een stukkie rijden en we waren weer thuis. Omdat we super geil waren, kleedden we ons direct in de gang uit.

Stans ging op de eerste tree van de trap staan en zette haar linker voet op de tweede tree. Ik ging achter haar staan en schoof mijn plakkerige bikkelharde leuter in haar nog steeds natte neukgleuf. Ik denk dat ik het hier wel naar mijn zin zal hebben, maar ik wil het jou ook naar de zin maken.

Als je wilt weten waar de douche is, die is aan het einde van de gang. Het duurt maar even, hoor. Chantal trok haar broekje ook uit en bekeek haar zichzelf even goedkeurend voor de grote spiegel boven de wastafel. Ze vond dat ze tevreden over haar lichaam mocht zijn en ging naar de douche aan het einde van de gang. Toen de hete stralen op haar naakte lichaam neer kletterden, dacht ze even aan haar oom, die wel beneden zou zitten.

Kees zat inderdaad beneden en probeerde de krant te lezen, maar zijn gedachten waren bij zijn nichtje, dat nu naakt onder de douche stond. Nichtje of niet, hij zou haar nu maar wat graag even willen zien. Na een kwartiertje kwam ze naar beneden en ging tegenover hem op de bank zitten.

Ze droeg nu een kort zwart rokje en een wit bloesje, waarvan ze de bovenste knoopjes had losgelaten. Daardoor kon Kees de aanzet van haar borsten zien, en dat wond hem toch weer enigszins op.

Hij begon zo langzamerhand te denken, dat Chantal niet alleen mooi was, maar ook een heet loeder, al had zij natuurlijk geen interesse in een man, die haar vader had kunnen zijn. Henk legde zijn krant weg, zag haar aan en vroeg: Ja, maar zal ik dat maar even voor jou pakken?

Ze ontkurkte de flesjes en zette een ervan voor hem neer. Toen pakte ze zijn glas en begon het te vullen; daarbij stond ze gebukt, waardoor ze hem een goede inkijk in haar bloesje verschafte. Henk kon even niet nalaten er gebruik van te maken, en pakte zijn glas toen ze ging zitten. Maar waarvoor bedank je me nou? Klein gebaar, waarvoor ik je even wilde bedanken.

Als ik zeventien of zo was, dan wist ik het wel. Word je een beetje nostalgisch? Als dat vroeger mocht, waarom nu dan niet? Die willen maar één ding. Erin, kwakje afleveren en er weer uit. De jongens, die ik ken, willen alleen maar aan me zitten en dan het liefst ook neuken.

Ze streek even met de hand over haar voorhoofd en zuchtte Mag ik wat uittrekken? Maar daar kwam hij heel snel achter. Zonder enige gêne trok Chantal haar bloesje uit en zat nu in haar rokje, met alleen haar beha aan. Henk kon nu heel wat meer van haar borsten zien en vond het zo mooi, dat hij het niet kon opbrengen om te zeggen dat dit niet de bedoeling was; maar opwindend vond hij het wel, ook al was ze nog maar zestien. Zo te zien had ze een goed figuur, en dat deed hem alleen maar wensen dat hij nog wat meer kon zien.

Inwendig genoot Chantal van zijn reactie, die haar bepaald niet was ontgaan. Ze zag haar oom wel zitten en besloot langzaam en voorzichtig uit te proberen hoe ver ze kon gaan. De gedachte meer van hem te zien dan ze nu kon zien, trok haar zeer aan en liet haar niet meer los.

Het is nogal drukkend weer. Chantal bewonderde een ogenblik onverholen zijn brede mannenborst en zei toen spontaan: Als een echte man! Trouwens, je ziet alleen maar een blote bast, hoor.

Ze zeurt altijd dat ik me netjes moet kleden en zo. Ik vind het veel leuker om me sexy te kleden en van sex te genieten. Volgens mij heeft mam dat nooit gedaan, of ze houdt er in elk geval heel andere opvattingen over op na dan ik.

Zoals jij hier nu in je blote bast zit, zou ze al niet goedkeuren, maar ze zou helemaal geshockeerd zijn als ze mij zag zitten. Ik ben veel vrijer wat dat betreft, ik zou zo nu en dan het liefst alles uittrekken. Ik wil ook niet dat je vraagt of je onder de douche mag, maar dat je dat gewoon doet. Maar of het verstandig is dat je hier naakt door het huis loopt. Jij bent er toch ook? Ik ben je oom en veel te oud voor jou. Ze zat nog steeds met haar hand in haar bh, en ondanks alles wilde Henk dat het zijn hand was.

Hoe doe je dat dat eigenlijk, want je woont hier alleen. Ga je dan naar de hoeren of zo? Of pluk je iemand van straat? En iemand zo maar van straat plukken doe ik ook niet, want dan weet je nooit waar je aan begint.

Of vergis ik me daarin? Enerzijds wilde hij het wel, want ergens beviel dit openhartige gesprek hem wel, maar anderzijds durfde hij het toch niet aan. Maar Chantal beschikte over een flinke dosis gezonde fantasie en ze had er niet veel voor nodig om te bedenken hoe haar oom dit probleempje oploste. Ik zou wel wat meer van haar willen zien, maar het kan niet.

Als ik soms hoor hoe mam om de hete brei heen draait. Ze trekt zich veel te veel aan van wat de mensen van haar zeggen. Als ik tegen haar het woord neuken in de mond zou nemen, zou ze zich de ogen uit haar hoofd schamen. Chantal lachte bijna spottend en zei toen: Ik vraag me alleen even af hoe je hier wilt doen waar je zin in hebt, wat je van mij nog steeds mag, hoor.

En hoe ik hier wil doen waar ik zin in heb? Kijk maar, want volgens mij wil jij dit ook graag, Henk. Henk wilde te graag meer van zijn kennelijk geile nichtje zien om er wat van te zeggen, dus liet hij haar lichtelijk opgewonden haar gang gaan. Hij moest zichzelf toegeven dat hij steeds meer naar het lichaam van dit hete meisje begon te verlangen, en het kon hem steeds minder schelen dat zij zijn nichtje was, want als zij zich voor hem, haar oom wilde uitkleden.

Chantal deed haar beha af en schonk hem zo een onbelemmerde blik op haar heerlijke, blote borsten. Henk vond ze zo mooi dat hij er een droge mond van kreeg en even niets kon zeggen. Haar hand gleed in haar slipje en zij zag hem uitnodigend en verwachtingsvol aan, waarbij de bult in zijn broek haar niet ontging.

Daarom kunnen we toch wel een beetje lief voor elkaar zijn en elkaar wat genot geven? Dan kunnen we vier mooie, geile weken hebben samen, dat wil jij toch ook wel? Ze trok haar slipje over haar malse billen en zag hem verleidelijk aan. Toen stond ze weer op, gooide haar slipje de kamer in en ging op haar knieën voor hem staan,waarbij ze zijn benen uit elkaar duwde.

Mag ik nu ook wat meer van jou zien, oompje van mij? Hij begon van haar borsten te genieten en ze heerlijk te kneden, terwijl dit hete meisje zijn broek losmaakte en de rits naar beneden trok.

Haar warme hand gleed naar binnen en vond zijn hete, harde lul, die ze heerlijk omvatte. Ze kneep er stevig in en vroeg met een zwoele glimlach: Mag ik me daar even mee vermaken? Zijn slipje volgde snel en belandde met de broek achter de bank. Chantal duwde hem weer in zijn stoel, ging zodanig tussen zijn benen zitten dat hij gemakkelijk bij haar borsten kon, en nam zijn nu recht overeind staande, hete lul in haar warme hand.

Een heel mooie, mannelijke lul, en veel beter dan die kleine jongenspikkies , die ik heb gezien. Maar die van jou ziet er gewoon lekker uit, dat is het. Dat liet Chantal zich niet nog een keer zeggen. Ze lachte geil naar hem en zei: Speel jij intussen maar even met mijn borsten, ja? Toen liet ze haar sensuele lippen er overheen glijden en nam zijn nu keiharde lul in haar mond tot ze zijn eikel achter in haar keel voelde. Met haar linkerhand speelde ze met zijn ballen en met de andere masseerde ze zijn staat, terwijl ze eraan zoog alsof het een lollie was.

Ze keek even naar hem en zei: Dan wil ik daarna graag dat je me neukt. Ik wil je zaad proeven, maar ik wil die heerlijke grote lul van je ook graag in mijn kutje voelen.

Doe maar waar je zin in hebt, ik heb er ook zin in om je te neuken. Het kan me niks meer schelen dat je m'n nicht bent. Toen begon ze krachtig op zijn eikel te zuigen en zijn stam te masseren, terwijl ze met haar vrije hand met zijn ballen speelde. En ineens wilde ze zijn zaad zo snel mogelijk in haar mond hebben om het te proeven, ze wilde weten hoe hij smaakte.

Ze zoog uit alle macht aan zijn lul en masseerde die steeds sneller. Ze zei niets, maar ging onverdroten door met hem klaar te maken. En toen kon hij het niet meer tegenhouden; met een luide kreet slingerde Henk zijn zaad diep in het zuigende mondje van zijn nicht, die het zichtbaar genietend ontving.

Toen ze merkte dat haar oom zijn laatste zaad in haar keel had geschoten, liet ze zijn lul langzaam uit haar mondje glijden, likte verlekkerd de eikel school en keek hem aan.

Glimlachend opende ze haar mond een beetje, waardoor hij kon zien dat die vol zat van zijn zaad; het was voor hem een bijzonder opwindend gezicht zijn zaad in het mondje van zijn nicht te zien. Ik wil die heerlijke, dikke, harde lul van je nu wel eens in mijn kutje hebben en dat moet je ook vol spuiten. Dan zou ik de hele dag met jouw lul in mijn kutje rondlopen.

Die vind ik zo heerlijk, dat ik hem er maar af getrokken heb. Net als de rest van mijn lijf. Hij gleed een paar keer op en neer en toen via haar schouders naar haar verrukkelijke borsten, die hij genietend weer begon te kneden.

Chantal kwam bij hem op schoot zitten en liet hem met even veel genot zijn gang gaan. Met haar linker hand speelde ze wat met zijn lul en met de andere streelde ze zijn nek, terwijl ze hem zo nu en dan op zijn gevoelige plekjes kuste. Ze liet haar tong in zijn oor rondfladderen en Henk kreunde ervan; dit hete meisje wist verdraaid goed waar ze hem moest raken.

Terwijl hij haar heerlijke borsten tegen zich aan voelde drukken, kuste hij haar en voelde tot zijn opwinding direct haar tong in zijn mond dringen. Zijn nichtje kon niet alleen verdraaid goed pijpen, maar ze wist ook opperbest hoe ze een man moest zoenen.

Hij zou nog een leuke tijd met haar kunnen beleven, zo heet als ze was. Doordat ze hem zo heerlijk zoende voelde hij zijn jongeheer al weer tegen haar benen groeien en zich er tussen drukken.

Natuurlijk voelde Chantal de lul van haar oom ook al weer tussen haar benen komen. Ze glimlachte tevreden, onderbrak haar kus en zei zacht: Wind ik je zo op, en heb je zo'n zin in me? Ik heb zin in je, Chantal. Ze kneep glimlachend even lekker in zijn groeiende lul en zei zacht: En laat me maar eens zien en voelen hoe je je eigen nichtje kunt neuken.

Henk keek er even genietend naar en bewonderde haar prachtige, naakte lichaam. Chantal herkende de blik in zijn ogen, glimlachte trots naar hem en drukte haar borsten op. Je bent héérlijk, om rauw in te bijten! Met een lul, die al weer aardig vooruit wees, zoals ze met genoegen constateerde, kwam Henk naast haar liggen en begon haar lichaam overal te strelen.

Chantals hand gleed naar zijn lul, die ze plagend begon te strelen en te kietelen, wat bepaald niet zonder effect bleef: Ik heb er zó'n zin in, Henk. Ik móet je eenvoudig in me hebben. Je zult er geen spijt van hebben. Neuk je me naar de zevende hemel?

Ik móet je nú in mijn kutje hebben, lekkere geile oom van me. Ze nam zijn nu weer harde lul en hield die voor de ingang van haar natte, zaadvragende kutje. Henk liet zijn bekken zakken en zag zijn paal langzaam in de buik van zijn nichtje worden opgenomen, alleen de aanblik daarvan wond hem al op.

Toen ze zijn buik op de hare voelde en wist dat hij helemaal in haar kutje zat, voegde ze eraan toe: Je vult mijn kutje helemaal op, grote beer van me. Chantal, ik beloof je nu al dat ik je vaker dan één keer neuk. Dit is alleen maar om lekker op gang te komen. We gaan vier weken alleen maar neuken, overal, binnen en buiten. Chantal gooide haar benen omhoog en legde haar handen op zijn billen, want ze wilde hem zo diep mogelijk in zich hebben, en elke keer dat hij in haar ging kwam ze hem tegemoet.

Henk probeerde onder het neuken met zijn mond bij haar borst te komen en zij drukte die op om hem te helpen. Maar dat was te vermoeiend en toen drukte hij zijn mond op de hare. Onmiddellijk gleed haar tong bij hem naar binnen en begonnen ze elkaar opwindend te zoenen. Zo genoten ze een tijdje zwijgend van elkaar, tot Chantal haar orgasme voelde komen. Ik kom klaar, laat me lekker klaarkomen. Laat je maar gaan.

Neuk me, neuk me, neuk me. Ze sloeg haar armen om hem heen beet in zijn schouder en riep:
neuk je nicht klaar komende vrouwen

.

Prive slavin advertentie escort


Ik pakte de enorme tieten van Wil vast, kneep er hard in en trok aan haar erecte tepels. Stans deed blijkbaar goed werk, want Wil kondigde aan dat ze moest komen. Stans drukte haar mond op de kut van haar moeder en zoog haar geil bij haar naar binnen. Wil wipte steeds wilder op en neer en Stans kwam nu op mijn mondje zitten. Ik draaide met mijn tong achtjes op en om haar grote klit.

Haar sappen vloeiden rijkelijk in mijn mond, wat ik helemaal niet erg vond. Ze smaakte ook zó lekker. Toen ik mijn climax voelde naderen duwde ik de dames van me af. Ik perste verscheidene stralen van mijn dikke witte room uit mijn eikel. De stralen spatten uit een op de wangen, kinnen, lippen en tongen van de moeder en dochter. Er kwam geen einde aan en toen het laatste sperma uit mijn eikel stroomde zoog Stans mijn leuter in haar mond.

Wil wilde ook nog wel en hapte even later mijn pik in haar mondje. Mijn zaad droop van hun gezichten en druppelde op hun heerlijke stevige tieten. Geil likten ze bij elkaar mijn zaad van hun gezichtjes en borsten. Even later lagen we op mijn bed. De volgende ochtend werden we naast elkaar op mijn bed wakker. De arm van Stans lag over de tieten van Wil en een been van Stans lag over een been Wil.

Door dat Stans zo lag, keek ik zo maar tegen haar gleufje. Ik hield me in, want de komende weken zou ik mijn leuter nog hard nodig hebben. Ik douchte me en liet de dames lekker slapen. Toen ik de douche boven hoorde gooide ik de oven aan, zodat we warme harde broodjes bij het ontbijt hadden. Na het ontbijt vroeg ik wat de dames vandaag wilden doen.

Een klein uur later stonden we voor de slagboom van de parkeerplaats van Het Loo. Binnen kozen we voor de audio tour en liepen met de koptelefoontjes gedurende een kleine twee uur door het paleis. Daarna liepen we door de grote tuin van het paleis. Helaas was het balkon niet geopend, want deze bleek maar op een summier aantal dagen per jaar geopend te zijn. Ik kon mijn ogen niet van de dames afhouden.

Ze hadden zich wederom zeer sexy aangekleed. Strakke topjes en korte rokjes, waren het motto bij ze. Op een moment liepen we met zijn drieën naast elkaar en had ik bij iedere vrouw een hand op een bil.

Even was het rustig om ons heen en direct greep ik mijn kans. Wil stond nog bij een fontein te kijken , waardoor Stans en ik alleen onder een wandelhaag stonden die zich in een hoek van de grote paleistuin bevond.

Snel duwde ik mijn hand tussen de benen van Stans. Ze bleef gewillig met haar benen wijd stil staan.

Ik liet snel mijn vinger tussen haar schaamlipjes glijden. Ik pompte een poosje mijn vingers in haar en daarna likte ik mijn vingers af en deed Stans haar slipje goed.

Wil zag nog net hoe Stans haar slipje goed deed en hoe ik mijn vingers aflikte. Ik keek nog even snel om me heen en duwde ook bij Wil een vinger in haar kutje. Ook zij kreunde verrukt en haar kutje werd in rap tempo vochtig.

We hoorden mensen naderen en ik trok mijn vingers tussen haar benen vandaan en likte ze weer af. Toen deze mensen weg waren, voelde ik bij beide dames tegelijk onder hun rokjes. Hun pruimpjes waren geopend en drijfnat, waardoor mijn vingers soppend in de kutjes van de kreunende dames gleden.

Weer moest ik stoppen, omdat er mensen aan kwamen. Ik had me voorgenomen om ze beide klaar te vingeren. Nog maar net waren de andere mensen weg of ik propte mijn vingers weer in hun neukgaatjes. Na een minuutje kwam Wil trillend heftig klaar. Omdat er weer bezoekers van de paleistuin aan gelopen kwamen, moest Stans nog even wachten. Tijdens het wachten zag ik wat geil op de binnenkant van de dijen van Wil glimmen. Na 5 minuten waren deze ook weer verdwenen en kon ik Stans weer verwennen.

Kort na de hervatting kwam Stans schokkend tot een hoogtepunt. Ik likte mijn natte handen af en proefde de heerlijke smaak van hun geil. Terwijl ik mijn vingers aflikte, veegden de dames met een papieren zakdoekje de binnenkant van hun dijen schoon. Stans voelde aan mijn pik en voelde dat deze strak in mijn broek stond. De vraag is alleen, waar en wanneer? Deze dag voelde ik geregeld tussen de benen van de vrouwen.

Ze liepen op een gegeven moment zonder slipje rond. Zelfs in de binnenstad van Apeldoorn, toen we op een terrasje zaten, lieten ze me onder hun rokje kijken en voelen.

De kroegen waren goed gevuld op deze zaterdagavond. Stans en Wil maakten daar handig gebruik van om ongemerkt aan mijn pik te friemelen. Stans had zelfs even haar hand in mijn broek en trok ze me even af. Na een uur wilden we naar een andere kroeg en toen ik langs een onbekend meisje liep, voelde ik een hand op mijn lul.

Omdat Stans en Wil voor me liepen konden zij het niet zijn. Ik keek van wie die hand was. Zonder haar hand weg te halen keek ze me aan. Ik haalde haar hand weg en zei bot tegen haar dat ze eerst maar eens 18 moest worden en liep weg. We kwamen in de volgende kroeg waar het ook druk was. Ik zat op een moment op een kruk aan de bar toen Wil op mijn schoot kwam zitten. Onopvallend schuurde ze met haar onderlichaam over mijn leuter.

Het duurde dan ook niet lang of mijn pik zat klem in mijn short. Ik zei dat ik naar het toilet moest en liep weg. Op de wc trok ik mijn broek uit, om mijn short uit te doen. Na het plassen trok ik vervolgens mijn broek weer aan en stopte mijn short in mijn broekzak. Toen ik mijn handen aan het wassen was, zag ik in de spiegel een natte plek in de buurt van de rits. Ik liep weer terug en eiste de kruk weer op. Wil had er geen problemen mee, want dan kon ze me weer opgeilen.

Stans vond het wel grappig om haar moeder zo geil te zien. Ik fluisterde wat in een oor van Wil. Ze stond op, fluisterde wat in het oor van haar dochter en even later keek Stans me ondeugend aan. Ze zette een paar stappen, boog voor over naar mijn oor en zei dat ze het wel durfde. Ze ging op mijn schoot zitten en bracht haar hand tussen haar benen. Omdat het zo druk was, stond iedereen heel dicht op elkaar en kon niemand daardoor iets zien dacht ik.

Ik had ondertussen mijn rits geopend. De hand van Stans haalde mijn harde leuter uit mijn broek en leidde deze naar haar schaamlippen. Mijn eikel gleed in haar dampende kut. Stans deed vervolgens alsof ze gewoon bij mij op schoot zat en dronk haar drankje.

Haar rokje bedekte groten deels de penetratie. Ze wipte niet op en neer maar kneep met regelmaat met haar bekken bodemspieren. Ook ik dronk mijn drankje alsof ik gewoon op de kruk zat en we praatten vrolijk verder.

Wil kwam nog dichter bij staan en een seconde later voelde ik een hand op het gedeelte van mijn leuter dat niet in de kut van Stans zat. Stans trilde door de aanraking van haar moeder.

Het bleek dat ze even op haar klitje drukte. Ik fluisterde in het oor van Stans, dat ik het fantastisch geil vond en dat ze vooral moest blijven knijpen. Ik zag haar knikken. Op een moment zag ik weer dat ene meisje dat in de andere kroeg haar hand op mijn leuter legde. Ze knipoogde en likte langs haar lippen, om duidelijk te maken dat ze alles in de gaten had. Ik vond het super spannend dat er iemand wist wat wij deden. Na een tijdje maakte ik Stans duidelijk dat ik mijn zaad voelde borrelen.

Zoals ze beloofd had, liet ze mijn pik uit haar nauwe kut glijden en liet ze me mijn lul onopvallend in mijn broek stoppen. Ze draaide zich om, gaf me een tongzoen en zei dat ze het zó lekker vond. Snel keek ik naar mijn kruis en zag een enorme natte plek op en om de rits. Stans en Wil praatten even met elkaar en zeiden dat ze naar de wc moesten. Even later kwam dat ene meisje naar me toe.

Die zitten samen op een toilet. Direct daarna legde ze weer haar hand op mijn kruis. Haar stem klonk zó verschrikkelijk geil. Ongevraagd ging ze op mijn schoot zitten. Ik was beren geil en liet haar haar gang gaan. Ook zij had een rokje aan.

De man achter de bar keek raar naar me toen hij zag dat er weer een andere vrouw bij mij op schoot zat. Gelukkig moest hij hard door werken om voor zijn klanten een drankje in te schenken.

Tussen haar benen door ritste het vreemde geile meisje mijn gulp open en trok mijn lul richting haar kutje. Ze trok haar slipje aan de kant en mijn leuter gleed pardoes in haar zeiknatte gleuf. Zij begon met haar heupen te draaien en te knijpen met haar kutspieren. Tjsonge, ze had een super nauwe hete kut. Ik voelde haar vinger langs mijn pik gaan toen ze haar klitje bewerkte.

Ze bewoog haar vinger rap en ik voelde dat ze nog nauwer werd. Even later kwam ze trillend klaar. Daarna voelde ik haar hand om mijn pik toen ze deze uit haar schede had laten glijden.

Ze duwde hem weer in mijn broek en fluisterde: Volgens mij had dit nog geen 5 minuten geduurd. Het had ook niet langer moeten duren, want mijn zak stond op knappen. Ik wilde net wat bestellen toen Stans en Wil naast me kwamen staan. Ze hadden allebei rode blosjes op hun wangen. Ik vertelde niet wat me zo net overkomen was.

Na verscheidene drankjes besloten we naar mijn huis te gaan. Een stukje lopen, een stukkie rijden en we waren weer thuis. Omdat we super geil waren, kleedden we ons direct in de gang uit. Stans ging op de eerste tree van de trap staan en zette haar linker voet op de tweede tree. Ik ging achter haar staan en schoof mijn plakkerige bikkelharde leuter in haar nog steeds natte neukgleuf. Wil plaatste mijn benen zo dat ze met haar hoofd bij mijn penetrerende leuter kon.

Om haar aan mijn zak en aan mijn in en uit schuivende lul te laten likken temperde ik mijn neuk tempo. Kreunend likte ze langs mijn zak en pik. Met een vinger drukte ze op de klit van Stans. Ze houdt het niet meer als ze zijn enorme lul met diepe lange halen voelt komen. Jongens van hun leeftijd vinden ze niks, ze willen een ervaren man met een enorme lul.

Ontvoerd en gekneveld worden deze jongens vernederd door de meester! Kelly wordt vastgebonden en daarna met een enorme dildo in haar kut geramt.

Het nichtje van mijn vrouw in huis Categorie: Vandaag ging ze verhuizen naar de stad. Ze mocht bij haar Oom en Tante gaan wonen. Eefje en haar ouders woonden in een dorp op een boerderij. De afstand naar haar nieuwe school was van dien aard dat ze bijna elke dag twee uur in de trein moest zitten. Tante en Oom die kinderloos waren kwamen met een voorstel. In plaats van een kamer te zoeken voor Eefje mocht ze wel zolang als het duurde bij hun komen wonen.

Ze hadden een groot huis, dus plaats zat. Eefje kende haar Oom en Tante nauwelijks. Het waren bijna onbekende voor haar. Ze had ze lang geleden eens gezien op een verjaardag, maar daar was het dan ook bij gebleven. Anja bekeek haar nichtje. Ze was onder de indruk van die boerenmeid. Eefje was dan ook uitzonderlijk lang voor haar leeftijd. Haar rode krullen danste op haar schouders als ze liep.

En het viel haar op dat haar nichtje al best een paar stevig borsten verborg in haar trui. En zo te zien kon die stevige kont wel tegen een stootje. Je kon wel zien dat ze een meisje was die van wanten wist, gewend aan het zware boerenleven. Altijd in de weer met de beesten op de boerderij. Ik denk dat Oom Max zo wel thuis komt van zijn werk. Hij liep naar de keuken en haalde een fles bier uit de koelkast, en liet zich op de bank neer ploffen.

Hij had er een zware dag opzitten. Nu Eefje er is word er niet meer op de bank geneukt. Dat kun je wel vergeten! Anja en Max waren een stel van rond de dertig. Max bouwvakker en Anja had een baan als directie secretaresse. Een vreemde combinatie dat wel, maar het kon Max niks schelen dat z'n vriendin meer geld binnen bracht dan hij. Ze hielden zielsveel van elkaar. Toen ze nog een stuk jonger waren hadden ze elkaar ontmoet op een vakantie baantje.

Ze hadden in het begin niet zo makkelijk gehad. Het grootste probleem waren de ouders van Anja geweest. Die vonden Max vanwege zijn afkomst niet geschikt voor hun dochter. Hun dochter met de zoon van een arbeider. Het resultaat was dat ze in het begin alles stiekem deden. Anja kwam wel bij Max zijn ouders thuis, waar altijd iedereen welkom was, maar andersom was een ander verhaal. Uiteindelijk moesten haar ouders toch de keuze van hun dochter accepteren, hoewel ze er veel moeite mee hadden.

Vanaf het begin had het stel al een opwindende verhouding gehad. Ze neukten eigenlijk overal waar ze maar konden. Dat ze later toen ze samen gingen wonen de zelfde hobby kregen was dus niet zo verwonderlijk. Anja en Max waren een paar fanatieke naturisten. Ze vonden het heerlijk om naakt te lopen.

De liefde bedrijven in de vrije natuur met het risico om betrapt te worden. Een afwijking, als je het zo mag noemen, die ze hadden over gehouden uit de tijd dat ze nog verkering hadden.

Vooral Anja kreeg hier een extra kick van. Ze wisten natuurlijk ook wel dat de echte naaktloper niet met die bedoeling uit de kleren ging. Ze woonden in een prachtig vrijstaand huis, Het huis was van alle gemakken voorzien.

Max had het zelf verbouwd. De ligging van het huis was gunstig. Ze konden net zoveel herrie maken als ze wilden. De buren hadden daar toch geen last van. En naakt lopen zonder dat ze gezien werden was geen probleem. Toen Eefje klaar was met het opruimen van haar spullen liep ze naar beneden. Oom en Tante zaten al op haar te wachten. Ze begroette haar Oom. Ook hij was best wel onder de indruk van de tiener. Toen ze aan tafel zaten, zei ze "we moeten het nu nog wel over de huisregels hebben.

Om te beginnen noem jij ons maar gewoon bij de naam. Laat dat Oom en Tante gedoe maar achterwege. Nu je hier gratis woont, verwachten Max en ik dat je ons af en toe ook helpt in de huishouding. Ze waren klaar met eten.

Eefje wilde al afruimen maar Anja hield haar tegen. Deze keer ruimen Max en ik nog wel even op. Ik zie je zo naar haar kijken, het lijkt wel of je dat kind met je ogen uit staat te kleden!

Ze voelde zijn half slappe lul in zijn broek. Ze zit er best mooi uit! De hand van zijn vriendin begon een knedende beweging te maken.

Anja ritste zijn gulp open en trok zijn lul uit z'n broek. Ze gaf een kusje op het puntje van zijn inmiddels keiharde lul. Ze nam zijn lul nu in haar mond en begon hem af te zuigen. Anja maakte een gorgelend geluid.

Ze nam zijn lul nu zo ver mogelijk in haar mond. Anja stond op en ging leunend op het aanrecht met haar rug naar hem toe staan.

Max trok haar rok omhoog. Zoals gewoonlijk droeg ze geen slipje. Hij zag dat het geil uit haar kut langs haar benen liep. Ze duwde uitnodigend haar kont naar achter. Max ramde in één keer zijn stijve pik diep in haar natte kut. Snel, en vol passie, neukte hij Anja tot ze allebei luidkeels klaarkwamen.

Ze waren zo druk bezig dat ze niet hoorde dat iemand de kamerdeur zachtjes dicht deed. Voorzichtig zonder geluid te maken liep Eefje weer naar boven. Ze had nog iets willen vragen aan haar Tante maar toen ze de deur open deed zag ze dat Oom Max druk bezig was met haar Tante. Dit is vast niet voor mijn ogen bestemd dacht ze. Ze kon zich niet bedwingen.

Nieuwsgierig was ze even blijven staan. Ze had dit wel eens eerder gezien op de boerderij. Toen de stier op één van de koeien sprong. Ze kreeg nu het zelfde kriebelende gevoel als toen maar nu veel erger. Haar kutje stond in brand bij het zien van Max en Anja. Ze kon het niet laten, om toen ze weer boven op haar kamer was om haar hand in haar broek te stoppen en over haar spleetje te wrijven. Pa en Ma hadden haar wel eens verteld dat alleen zondige mensen zoiets deden. Maar op dit moment kon haar dat niks schelen.

Ze wilde van die vervelende jeuk af. Ze snapte eigenlijk niet wat er verkeerd aan was. Het was een heerlijk gevoel om met haar hand daar overheen te wrijven. Ze had dit wel eens eerder gedaan.

Met haar ogen dicht stond Eefje met haar hand over haar kut te bewegen. Steeds sneller en sneller, tot ze zachtjes kreunend haar heerlijke gevoel weer kreeg. Ze liet zich voldaan, nog met haar hand in haar broek op het bed vallen. Het moet wel een verrassing zijn. Je kan haar moeilijk vragen of ze mee wil doen. Je weet wel die film die we in dat naturisten kamp hebben gemaakt.

Anja schonk wat te drinken in en ging naast Eefje zitten. Max zat al aan de andere kant van haar.. En we hebben er een leuke dvd van gemaakt. Heb je zin om er naar te kijken? Maar die leeftijd ben jij al gepasseerd. Ze keek naar haar Oom en Tante die allebei ontspannen, in hun badjas naar de tv keken.

De film startte met commentaar voorzien door Max. Toen kwam er een shot van een paar huisjes in een bos. Ze keek nog eens goed. Ze zag tot haar verbazing dat er alleen maar blootte mensen rond liepen. Anja kwam in beeld. Ze liep voor de camera in haar blote kont.

Het was wel raar om haar Tante zo te zien. Anja draaide zich om. Ze kwam naar de camera toe lopen. Ze hield haar hand vast en legde die op haar been. Max deed het zelfde. Eefje wilde haar handen terug trekken maar ze hielden haar tegen. Ze maakte haar badjas wat losser. Haar borsten waren nu bijna onbedekt. Nu zag Eefje de lul van haar Oom met de hand van Anja er omheen.

Wil jij hem ook even vast houden" vroeg hij aan Eefje. Hij sloeg zijn badjas open en zijn stijve lul sprong te voorschijn. Eefje slaakte een kreetje van verbazing. Ze was diep onder de indruk. Hier had ze al heel lang van gedroomd. Ze had zich al een hele tijd afgevraagd hoe zo'n ding eruit zou zien. En dat ze zo lang en dik zouden zijn dat had ze niet verwacht.

Ze kreeg weer dat rare gevoel in haar onderbuik. Ze liet haar badjas van haar schouders glijden. Eefje zag dat haar tepels stijf waren. En tot haar verbazing zag ze ook dat Tante geen haartjes meer had op haar kut. Ook hij stond op en deed zijn badjas uit. Trek je kleren uit, we willen wel eens zien hoe jij er uit ziet! Anja en Max hielpen de tiener uit de kleren. Eefje wist niet hoe ze het had. Ze bekeken vol interesse hun nichtje.

Anja zat op haar knieën en begon het kutje van Eefje te scheren. Max nam Eefje's hand. Knijp er maar eens lekker in" zei hij. Eefje nam zijn pik in haar hand. Toen ze er zachtjes in kneep kwam er een beetje geil uit z'n lul. Ze deed een klein beetje olie op Eefje's kutje en wreef het uit over haar spleetje. Ze bekeek het gleufje van het meisje. Het maagdelijke spleetje zag er nog heel jong en strak uit.

Haar klitje zat nog verborgen tussen de huidplooien van haar kutje. Het zag er wel aantrekkelijk eind vond Anja. Zou Tante aan m'n kutje gaan likken?

Het leek er wel op. Ze voelde haar adem tegen haar schaamlipjes aan. Anja drukte haar tong tegen het kutje van Eefje. Het meisje trilde toen ze de warme tong tegen haar spleetje aan voelde. Zijn slipje volgde snel en belandde met de broek achter de bank.

Chantal duwde hem weer in zijn stoel, ging zodanig tussen zijn benen zitten dat hij gemakkelijk bij haar borsten kon, en nam zijn nu recht overeind staande, hete lul in haar warme hand. Een heel mooie, mannelijke lul, en veel beter dan die kleine jongenspikkies , die ik heb gezien. Maar die van jou ziet er gewoon lekker uit, dat is het.

Dat liet Chantal zich niet nog een keer zeggen. Ze lachte geil naar hem en zei: Speel jij intussen maar even met mijn borsten, ja?

Toen liet ze haar sensuele lippen er overheen glijden en nam zijn nu keiharde lul in haar mond tot ze zijn eikel achter in haar keel voelde. Met haar linkerhand speelde ze met zijn ballen en met de andere masseerde ze zijn staat, terwijl ze eraan zoog alsof het een lollie was. Ze keek even naar hem en zei: Dan wil ik daarna graag dat je me neukt. Ik wil je zaad proeven, maar ik wil die heerlijke grote lul van je ook graag in mijn kutje voelen. Doe maar waar je zin in hebt, ik heb er ook zin in om je te neuken.

Het kan me niks meer schelen dat je m'n nicht bent. Toen begon ze krachtig op zijn eikel te zuigen en zijn stam te masseren, terwijl ze met haar vrije hand met zijn ballen speelde. En ineens wilde ze zijn zaad zo snel mogelijk in haar mond hebben om het te proeven, ze wilde weten hoe hij smaakte. Ze zoog uit alle macht aan zijn lul en masseerde die steeds sneller. Ze zei niets, maar ging onverdroten door met hem klaar te maken.

En toen kon hij het niet meer tegenhouden; met een luide kreet slingerde Henk zijn zaad diep in het zuigende mondje van zijn nicht, die het zichtbaar genietend ontving.

Toen ze merkte dat haar oom zijn laatste zaad in haar keel had geschoten, liet ze zijn lul langzaam uit haar mondje glijden, likte verlekkerd de eikel school en keek hem aan. Glimlachend opende ze haar mond een beetje, waardoor hij kon zien dat die vol zat van zijn zaad; het was voor hem een bijzonder opwindend gezicht zijn zaad in het mondje van zijn nicht te zien.

Ik wil die heerlijke, dikke, harde lul van je nu wel eens in mijn kutje hebben en dat moet je ook vol spuiten. Dan zou ik de hele dag met jouw lul in mijn kutje rondlopen. Die vind ik zo heerlijk, dat ik hem er maar af getrokken heb.

Net als de rest van mijn lijf. Hij gleed een paar keer op en neer en toen via haar schouders naar haar verrukkelijke borsten, die hij genietend weer begon te kneden. Chantal kwam bij hem op schoot zitten en liet hem met even veel genot zijn gang gaan. Met haar linker hand speelde ze wat met zijn lul en met de andere streelde ze zijn nek, terwijl ze hem zo nu en dan op zijn gevoelige plekjes kuste.

Ze liet haar tong in zijn oor rondfladderen en Henk kreunde ervan; dit hete meisje wist verdraaid goed waar ze hem moest raken. Terwijl hij haar heerlijke borsten tegen zich aan voelde drukken, kuste hij haar en voelde tot zijn opwinding direct haar tong in zijn mond dringen.

Zijn nichtje kon niet alleen verdraaid goed pijpen, maar ze wist ook opperbest hoe ze een man moest zoenen. Hij zou nog een leuke tijd met haar kunnen beleven, zo heet als ze was. Doordat ze hem zo heerlijk zoende voelde hij zijn jongeheer al weer tegen haar benen groeien en zich er tussen drukken. Natuurlijk voelde Chantal de lul van haar oom ook al weer tussen haar benen komen. Ze glimlachte tevreden, onderbrak haar kus en zei zacht: Wind ik je zo op, en heb je zo'n zin in me? Ik heb zin in je, Chantal.

Ze kneep glimlachend even lekker in zijn groeiende lul en zei zacht: En laat me maar eens zien en voelen hoe je je eigen nichtje kunt neuken. Henk keek er even genietend naar en bewonderde haar prachtige, naakte lichaam. Chantal herkende de blik in zijn ogen, glimlachte trots naar hem en drukte haar borsten op.

Je bent héérlijk, om rauw in te bijten! Met een lul, die al weer aardig vooruit wees, zoals ze met genoegen constateerde, kwam Henk naast haar liggen en begon haar lichaam overal te strelen. Chantals hand gleed naar zijn lul, die ze plagend begon te strelen en te kietelen, wat bepaald niet zonder effect bleef: Ik heb er zó'n zin in, Henk.

Ik móet je eenvoudig in me hebben. Je zult er geen spijt van hebben. Neuk je me naar de zevende hemel? Ik móet je nú in mijn kutje hebben, lekkere geile oom van me. Ze nam zijn nu weer harde lul en hield die voor de ingang van haar natte, zaadvragende kutje.

Henk liet zijn bekken zakken en zag zijn paal langzaam in de buik van zijn nichtje worden opgenomen, alleen de aanblik daarvan wond hem al op. Toen ze zijn buik op de hare voelde en wist dat hij helemaal in haar kutje zat, voegde ze eraan toe: Je vult mijn kutje helemaal op, grote beer van me. Chantal, ik beloof je nu al dat ik je vaker dan één keer neuk. Dit is alleen maar om lekker op gang te komen. We gaan vier weken alleen maar neuken, overal, binnen en buiten.

Chantal gooide haar benen omhoog en legde haar handen op zijn billen, want ze wilde hem zo diep mogelijk in zich hebben, en elke keer dat hij in haar ging kwam ze hem tegemoet. Henk probeerde onder het neuken met zijn mond bij haar borst te komen en zij drukte die op om hem te helpen. Maar dat was te vermoeiend en toen drukte hij zijn mond op de hare. Onmiddellijk gleed haar tong bij hem naar binnen en begonnen ze elkaar opwindend te zoenen.

Zo genoten ze een tijdje zwijgend van elkaar, tot Chantal haar orgasme voelde komen. Ik kom klaar, laat me lekker klaarkomen. Laat je maar gaan. Neuk me, neuk me, neuk me. Ze sloeg haar armen om hem heen beet in zijn schouder en riep: Hier mag nooit meer een eind aan komen.

Kom jij nu ook klaar in mijn kutje? Ik wil je zaad zo graag in mijn buik voelen. Met een hese schreeuw slingerde hij zijn warme zaad met grote kracht in het zuigende en soppende kutje van zijn nicht, die het gillend van genot ontving. Toen ze merkte dat haar oom zijn ballen helemaal in haar had leeggespoten, begon ze spontaan te snikken van emotie, zó heerlijk vond ze het. Bedankt, oompje van me! Zo heb ik het nog nooit meegemaakt. Henk liet het zich lachend welgevallen, terwijl hij probeerde haar borst te pakken te krijgen.

Ze kwam hem tegemoet door haar bovenlichaam iets op te tillen, zodat hij met haar borst kon spelen. Chantal schoot trots in de lach, kuste hem intens en vroeg: Doe ik het goed?

Vind je me echt lekker? En dús vind ik je niet gewoon lekker, maar overheerlijk.. Net zo lekker als je het mij hebt gedaan. En terwijl ik met jou bezig ben, ga jij me maar lekker met mijn borsten bezighouden. Jij bent mijn eigen privégodin. Maar je moet ook zeggen wat je zelf lekker vindt, hoor. Want we moeten allebei van elkaar genieten, niet alleen de één van de ander. Als ik graag wil dat je iets bij me doet, dan zal ik dat heus wel zeggen. Maar dat moet jij dan ook doen, Chantal.

Daarna laat ik me zakken tot je helemaal in mijn kutje zit, en dan ga ik je heerlijk neuken, oompje van me. Toen begon ze hem heerlijk te zuigen en te sabbelen, en haar kutje werd alleen daardoor al weer nat. Ze bewerkte de snel groeiende lul van haar oom tot hij naar haar mening stijf genoeg was.

Toen draaide ze zich met een geile, verlangende lach op haar knappe gezichtje naar hem om en ging schrijlings over hem heen zitten. Ze keek zwoel naar hem, nam zijn recht overeind staande paal in haar hand en hield de eikel voor de ingang van haar natte kutje.

Ze liet zich langzaam maar zeker en met een verzaligde uitdrukking op haar gezichtje op zijn lul zakken. Henk zag hoe zijn paal centimeter voor centimeter in haar platte meisjesbuik werd opgenomen en kwam alleen door de geile aanblik al bijna spontaan klaar. Intussen nam zij zijn handen en legde die op haar heerlijke borsten. Henk begon met een verrukt gezicht de borsten van zijn nichtje te kneden en ermee te spelen.

Neuken voor 20 euro rijp zoekt sex