Negerinnen pijpen neuken met schoonvader

negerinnen pijpen neuken met schoonvader

..

Piercing in kut jongen pijpt mannegerinnen pijpen neuken met schoonvader

..Massage sex utrecht sex date arnhem


Het liefst zou ik nu naar binnen lopen en boos worden. Ik , die me door zijn broer en zijn vader liet sandwichen. Ik, die de veel en veel grotere dikke paal van zijn broer wel in mijn kontje liet rammen. Ik had een plan. Ik liep zo zachtjes mogelijk terug naar boven en deed expres de deur van het toilet hard dicht. Met enig kabaal ging ik wederom naar beneden. Wat zou ik hem zeggen? Oh Frank, je bent nog aan het werk. Ik ben helemaal vergeten iets te zeggen.

Ik laat me door je broer en vader helemaal ondersteboven neuken……ook in mijn kont! Komende vrijdag ga ik weer en ik heb mijn kutje speciaal voor hen kaal geschoren. Schat, overmorgen ben jij vrij maar ik heb per ongeluk een afspraak bij de kapper gemaakt. Je bent toch niet boos? Ik moet er om half negen zijn en ben pas rond twaalf uur terug. Ik zal je niet wakker maken als ik vertrek. Ik loop met ferme stappen weer naar boven maar ga op mijn tenen heel zachtjes weer terug naar de eerste trede.

Ik hoor Frank weer praten, met mijn zus. Kom overmorgen maar om kwart voor negen. Je ziet het wel als haar auto weg is. Hebben we mooi 3 uur om ons uit te leven. Nu aan mijn zwager vragen om rond kwart over 8 mijn auto even mee te nemen. Ik ga me gewoon verstoppen op de bovenste verdieping totdat mijn zus binnen is. Twee dagen later loopt het plan zoals verwacht.

Mijn zwager heeft de auto meegenomen en ik zit boven in het washok te wachten. Klokslag kwart voor negen zie ik mijn zus haar auto parkeren. Ze loopt rustig naar de voordeur en even later hoor ik haar beneden kletsen met Frank. Slechts 2 minuten later komen ze de trap oprennen. De smeerlappen, ze gaan gewoon onze slaapkamer binnen. Zouden ze nu echt op ons bed gaan neuken? Heel zachtjes sluip ik naar beneden.

Op de overloop staat een krukje. Ik zet het voor de deur en kijk via het raampje erboven naar binnen. Mijn zus zit op de bedrand en is mijn man aan het pijpen. Ze neemt zijn pik helemaal in haar mond en ik zie hem regelmatig schokken. Dan staat mijn zus op en gooit mijn man op het bed.

Uit haar tasje pakt ze een riem. Ze doet de kast van mijn man open en pakt iets op de bovenste plank. Ik zie nog niet wat het is. Dan doet ze de riem aan.

Als ze zich omdraait zie ik dat ze een vibrator in haar hand heeft. Ze stopt hem in haar riem. Mijn man ligt op bed en trekt zijn benen op. Mijn man gaat zich in zijn kont laten neuken door mijn zus?

Dit had ik nooit van mijn leven verwacht. Mijn zusje pakt de tube glijmiddel in mijn kastje en smeert de vibrator in. Ze zet hem tegen mijn man zijn behaarde ster en duwt het ding in 1 beweging helemaal naar binnen. Als een volleerd neuker begint ze op en neer te gaan. Mijn man vindt het kennelijk erg lekker. Al neukend trekt ze hem tegelijkertijd ook af. Ik wil vandaag toch ook eens een keer voelen hoe het is om een kut te vullen.

Bert pakte me bij mij haren en duwde zijn harde knuppel diep in mijn keel. Zijn eikel had een hele dikke rand. Hij ging op het bed leggen en trok mij boven op zich.

Zijn dikke pik gleed gemakkelijk in mijn al flink opgerekte kutje. Mijn schoonvader kwam achter me zitten en voordat ik iets kon zeggen voelde ik het al. Zijn pik duwde tegen mijn sterretje. Ik wilde zeggen dat ik nog nooit een lul in mijn kontje had gehad maar het was al te laat. Zijn dikke pik zat er al in. Geheel tegen mijn verwachting in voelde het direct lekker. Als ik dit eerder had geweten had ik me al veel eerder in mijn kontje laten neuken.

In een flink tempo neukten mijn zwager en mijn schoonvader me door elkaar. Mijn tieten vlogen werkelijk, bij al die stoten, alle kanten op. Hij stond op en legde mijn armen om mijn schoonvaders nek. Ik hing nu om mijn schoonvaders nek en had zijn paal er al weer helemaal in zitten. Mijn zwager kwam achter me staan en duwde zijn lul in mijn kontje. Dit standje was geweldig! Ik hoefde me maar iets aan mijn schoonvaders nek op te trekken en me weer te laten zakken om tegelijkertijd 2 lullen in me te voelen.

En ik voelde ze! Zeker mijn kontje stond nu strak en iedere ader en rimpel op mijn zwagers pik kietelde mijn sluitspier. Omdat ik bij mijn schoonvader om zijn nek hing gaf ik hem automatisch een tongzoen. Zijn tong was lenig en vliegensvlug.

Mijn zwager haalde zijn pik uit mijn kont en tilde me iets op. Hij was weer iets van plan. Hij duwde me iets naar beneden en pakte mijn hand. Zonder enige waarschuwing spoot mijn zwager ineens een flinke lading in mijn gezicht. Mijn schoonvader spoot, en spoot, en spoot. Ik bleef maar slikken. Ik denk dat jij veel vaker op de koffie moet komen. Je schoonmoeder heeft me al weken niet aangeraakt. En een strak shirt, geen bh! En als laatste, scheer je kutje helemaal kaal!

Thuis gekomen ging ik direct in bad. Ik had voor het eerst een pik in mijn kont gehad, mijn eerste sandwich en voor het eerst sperma doorgeslikt.

Allemaal op 1 dag. Benieuwd wat de mannen volgende week voor me in petto hadden. En nog meer benieuwd hoe mijn schoonmoeder en mijn man zouden reageren als ze wisten van onze wekelijks geplande neukpartij.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Geplaatst op maandag 29 mei door Emma Lee. Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: Hetero , Overspel Sexverhaal gaat over: Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was.

Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte.

Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk.

Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen.

Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet.

Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn. Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid.

Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van.

negerinnen pijpen neuken met schoonvader