Negerin vingert blote kut onder rokje

negerin vingert blote kut onder rokje

.

Kut dicht naaien prive ontvangst maastricht
negerin vingert blote kut onder rokje

.

Je wil het misschien niet maar het risico is te groot. Ik wil je wel beloven dat ik zal proberen niet meer te kijken. En laten we volgende week deze tijd er nog eens over praten. Soms zag ik dat Junior nog altijd even keek naar Nancy en als hij merkte dat ik het had gezien stond hij op en ging naar boven. De laatste dagen was hij bijna altijd op zijn kamer geweest. Ons tweede gesprek liep al veel vlotter.

De schroom was weg, aan weerskanten, en we konden er nu open over praten. Ons gezellig gezinsleven gaat daardoor nogal achteruit en het drijft een wig tussen ons in. Ik kan er anders niets aan doen als opstappen. En ik heb het je beloofd. Ik heb er de laatste dagen over nagedacht en begrijp je probleem. Ik ben al blij dat je zo eerlijk bent maar we moeten er iets aan doen voor we elkaar enkel nog zien tijdens het eten.

Elke keer las je ogen naar Nancy worden getrokken kijk je gewoon naar mij. Het is hetzelfde als een roker, als die stoppen met roken dan moeten ze elke keer als ze goesting hebben in een sigaret, een glas water drinken of zo. Gewoon een automatisch reactie aankweken.

Altijd als je naar zus wilt kijken, kijk naar mij. Ik bracht nu ook veel meer tijd door in de living want als ik er niet was kon Junior onmogelijk naar mij kijken. Dikwijls zag ik zijn ogen richting Nancy's slip gaan maar telkens herpakte hij zich en keek naar mij. Ik beantwoorde zijn blik met een lieve glimlach en hij keerde zich weer tot zijn boek. We waren als twee samenzweerders die oogcontact zochten,, onwetend voor buitenstaanders. Het was ons eigen geheim. Na enkele dagen, ik was best tevreden over het resultaat, merkte ik wel dat zijn ogen net iets langer bij Nancy bleven voor ze naar mij afdraaiden.

Kon ik het hem kwalijk nemen, de jongen deed zo zijn best. Weer had ik enkele dagen nodig om er grondig over na te denken. Ik had al snel een idee klaar maar had altijd al veel tijd nodig gehad om aan sommige dingen te wennen.

Bij ons was het zo dat we onze kinderen nogal open lieten opgroeien maar toch met vaste waardes en begrippen. De volgende keer dat Junior me aankeek, keek ik hem eerst dwingend aan en liet vervolgens mijn blik op mijn benen vallen. Dit herhaald ik twee, drie keer tot zijn blik me volgde.

Weer keek ik hem aan maar zijn blik was gefocust op mijn benen. Het koste me verdomd veel moed om dit te doen maar het leek me de enige manier.

Door hem te laten kijken naar mijn slip wou ik hem van Nancy weghalen. Het leek me logisch toen de gedachte bij me opkwam maar nu bij de uitvoering was het toch gans anders. De weerstand die ik had moeten overwinnen was een, maar hem nu zo open en bloot laten kijken naar mijn kruis was al iets heel anders. Ik zag hoe hij keek en opende ze nog een klein beetje verder. Even keek hij me terug in de ogen, dankbaar en verbaasd, maar toen terug naar beneden.

We hadden nu de gewoonte van elke donderdag een gesprek te hebben en de eerst daaropvolgende donderdag zaten we in de living, allebei even zwijgend en nerveus. Wat is er gebeurd? Maar als je een donker broekje draagt is het anders. Er valt niet veel licht onder je rok en het is daar dan altijd een beetje donker. Als je dan een zwart slipje draagt zie je eigenlijk niets. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan. Je een beloning geven waar je niets aan hebt is ook dom. Het is goed dat je me dat zegt dan kan ik er rekening mee houden.

Je moest eens weten hoe heet dat is. Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken. Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt. Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien.

Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen? Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken. Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem. Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe. Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon. Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde.

Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht. Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon. Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken.

Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden.

Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet. Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg. Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven. Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen. Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word. De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken? Je had toch nog nooit een kutje gezien. Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien.

We zijn moeder en zoon. Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben. Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken.

Zo stond hij voor me met een levengrote erectie. Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte. Ik opende mijn benen, schoof mijn slip opzij en liet hem kijken. Al snel begon hij te sleuren en trekken en het was een heel heet gezicht. Ik weet nog niet hoe ik het heb gedurfd maar ik begon met mezelf te spelen, zoals hij het wou, en door mijn hitsigheid voelde ik al snel dat het niet te lang zou duren alvorens ik zou komen.

Ik voelde hoe mijn orgasme eraan kwam en sloot mijn ogen om ten volle te kunnen genieten en net toen de eerste spasme me trof, toen ik voor de eerste keer samentrok voelde ik zijn sperma op mijn benen en ik begreep dat ook hij aan het komen was.

Steeds hoger klom ik op de ladder en ik kwam zo denderend als ik nog nooit was gekomen, steunend, kreunend en naar adem happend. Ik kon het nog altijd niet geloven. Mijn moeder had zich klaar gevingerd voor mijn ogen. Wat een heerlijk gezicht. Uit de verschillende gesprekken die we hadden gevoerd was duidelijk naar voor gekomen dat ze schrik had dat ik mijn zusje Nancy zou lastig vallen, wist ze veel. Ik had haar natuurlijk in de waan gelaten en uiteindelijk had het zich betaald.

Mijn moeder was een erg mooie vrouw, nog net geen veertig, met donker, bijna zwart haar dat sluik tot halverwege haar rug hing. Ze was slank met een uitgesproken leest en had lange ranke benen. Ik ben nooit goed geweest waar het cups betrof maar een grote hand vol was het zeker en nu wist ik ook dat ze haar bikinilijn goed verzorgde. Het was woensdag namiddag en ma was nog niet thuis. Nancy en ik zaten in de zetel en hadden het over de school en de vrienden. Zoals gelezen in het eerste deel had ik de laatste maanden veel meer contact met mijn zus dan vroeger en ook haar was het eindelijk opgevallen waardoor ze nu, uit zichzelf, ook meer contact zocht met mij.

Ze moeten dan weer alle aandacht hebben en voor't moment gaan de studies nog even voor. Zus keek me van opzij aan en ik zag dat er haar iets dwarszat. Ze glimlachte wel maar haar ogen stonden vochtig.

Wat is er zusje? Trek je daarom zo'n triestig gezicht? Ik legde mijn arm rond haar schouder om ze wat te troosten en ze liet zich verder zakken, nu een beetje snikkend, tot ze op de bank lag, de benen wat opgetrokken en haar hoofd in mijn schoot. Op die manier kon ik haar gezicht niet meer zien, en dat was waarschjnlijk ook haar bedoeling. Hij is wel vier jaar ouder en hij ziet me zelf niet staan.

Ik had met haar te doen en zonder het zelf te beseffen wreef ik geruststellend over haar schouder. Blijkbaar benodigde ze wat affectie, ze draaide zich om, lag nu met haar gezicht richting mijn buik en trok haar benen nog wat hoger op.

Probeer hem uit je gedachten te zetten. Zoek iemand die wat jonger is. Ze had het haar van haar moeder, donker en lang en langzaam liet ik haar haren door mijn vingers glijden.

Ze waren zo lang dat, aan het einde, mijn hand net boven haar zitvlak belande. Keer op keer ging mijn hand opnieuw naar haar hoofd en keer op keer liet ik haar haren door mijn vingers glijden.

Ze waren erg zacht en de geur van haar shampoo drong door tot in mijn neus. Iedereen thuis hier dacht dat Nancy nog maar een kind was, mijzelf incluis, en daaruit bleek eenmaal meer dat je je erg kan vergissen in iemand.

Eerst had ik me zo erg vergist in mijn moeder en nu in zus. Ze droeg nog haar schooluniform, witte bloes en geruite rok en ze leek op een stukje ellende. Ik speelde wat met de uiteinden van haar haar en legde toen mijn hand op haar onderrug, vlak boven haar billen.

Je eerste liefde zou er eentje moeten zijn dat je je hele leven niet vergeet. Mooi en puur, nieuwschierig en avontuurlijk. Ongemerkt was mijn hand tijdens het heen en weer wrijven wat lagen gaan liggen en nu zat ik werkelijk haar billen te strelen. Ergens begon zich iets te roeren bij mij en nu was ik wel degelijk bewust van wat ik deed. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Blondje heeft ultieme spuitkut. Kutje vakkundig klaar gevingerd. Zij toont haar extreem natte kutje op de webcam. Sexy brunette vingert haar eigen mossel zeiknat.

Creampie kutje onder de loep genomen. Inspecteer dat kutje met een klassieke eendenbek. Blondje solliciteert via webcam bij de brandweer. Tiener is compleet van de kaart na squirten. Extreem nat kutje kan ook spuiten. Spuiten na een dollemansrit op de dildo. In haar blote kont op een eikenhouten tafelblad. Vingerend meisje in close up.

Nieuwkomer heeft gouden toekomst in pornoscene. Krullebol met een geile creampie.
Sexcontact zoeken nzc prive


Zoiets zie je in een flits als je binnenkomt of opkijkt maar natuurlijk blijf je er niet naar turen. Voor Junior is dat anders. Waarschijnlijk is dat de enige mogelijkheid voor hem om zoiets te zien en gezien zijn ouderdom is het maar normaal dat hij dan ook kijkt. Maak je daar maar niet te druk om. Binnen een paar dagen of weken is die fase voorbij. Hij was dikwijls voor enkele dagen weg, we waren dat al gewoon, en hij verdiende goed zijn brood.

Dat hij zich tijdens zijn afwezigheid niet wou ongerust maken in dingen die nog niet onrustwekkend waren kon ik dan ook begrijpen. Ik liet hem slapen. Ook de volgende dagen herhaalde zich het gebeuren tussen Junior en Nancy zich. Zij onachtzaam en onwetend, en hij aandachtig en nieuwschierig.

In de vooravond moest hij zich wel erg fel geamuseerd hebben want Nancy was met de hond aan het spelen. Ook ik lette nu feller op en zag hoe ze lag te rollebollen met de hond. Ik zag honderden keren haar witte katoenen slipje, vanuit alle mogelijke hoeken en Junior ongetwijfeld ook. De woorden van Mark indachtig 'Voor Junior zal dat wel de enige kans zijn om zoiets te zien' zweeg ik maar.

Junior was in alle opzichten een jongen zoals je een zoon wou. Geestig, slim, sportief en gehoorzaam. Het feit dat hij nog niet omging met meisjes, en alsmaar met zijn hoofd in boeken zat, had me nooit ongerust gemaakt.

Het zou wel komen op zijn tijd, dacht ik toen, maar ik had toch liever gehad dat hij zich op iemand anders concentreerde dan op onze dochter. Nog enkele dagen later, Mark was alweer weg naar Letland, wou Junior plots mee gaan wandelen met de hond. Scherp als ik stond wist ik hem echter thuis te houden door hem een taakje te geven in de kelder. Het was toen dat ik begreep dat het anders moest. Junior ging nooit mee met de hond en Nancy en dit leek me een teken aan de wand.

Ik wou niet riskeren dat het tussen Junior en Nancy nog verder escalleerde, alhoewel Nancy nog steeds van niets wist, en besloot in te grijpen. Ik had er lang over nagedacht, nachten van wakker gelegen, en het enige dat eventueel zou kunnen helpen, mijns inziens dan, was ervoor te zorgen dat Juniors aandacht bij Nancy werd weggetrokken. Eerst wou ik nog zelf een kort rokje aandoen om te zien hoe hij zou reageren maar ik besloot toch om eerst met hem te praten.

Het was al tamelijk laat en Nancy was naar boven toen ik hem eindelijk aansprak. Wat heb ik uitgespookt? Nancy zet zich niet altijd zoals het zou moeten en jij, gezien je ouderdom, begint je natuurlijk te interesseren in die dingen.

Het is waar, ik heb al dikwijls naar Nancy gekeken, het spijt me en ik probeer het niet te ontkennen. Ik zal proberen het niet meer te doen. En okee, je zal misschien proberen met minder te kijken, maar je bent en blijft een man.

Zij het dan ook een erg jonge man. Daarin is veel meer te zien dan alleen maar een broekje. Neen dank je, daar geef ik mijn geld niet aan uit. Trouwens ik denk niet alleen dat het dat is, ik vond het eigenlijk wel wat spannend net omdat het mijn zusje is. Hij vertelde me alles, open en bloot, en hij verdiende het niet dat ik daarop zou slecht reageren. Maar wat kan dat dan voor kwaad.

Zij weet het niet en uiteindelijk kijk ik toch niets weg of doe ik toch niets ergs. Ik zeg niet dat je dat doet, maar het risico zit erin Je wil het misschien niet maar het risico is te groot. Ik wil je wel beloven dat ik zal proberen niet meer te kijken. En laten we volgende week deze tijd er nog eens over praten. Soms zag ik dat Junior nog altijd even keek naar Nancy en als hij merkte dat ik het had gezien stond hij op en ging naar boven. De laatste dagen was hij bijna altijd op zijn kamer geweest.

Ons tweede gesprek liep al veel vlotter. De schroom was weg, aan weerskanten, en we konden er nu open over praten. Ons gezellig gezinsleven gaat daardoor nogal achteruit en het drijft een wig tussen ons in.

Ik kan er anders niets aan doen als opstappen. En ik heb het je beloofd. Ik heb er de laatste dagen over nagedacht en begrijp je probleem. Ik ben al blij dat je zo eerlijk bent maar we moeten er iets aan doen voor we elkaar enkel nog zien tijdens het eten.

Elke keer las je ogen naar Nancy worden getrokken kijk je gewoon naar mij. Het is hetzelfde als een roker, als die stoppen met roken dan moeten ze elke keer als ze goesting hebben in een sigaret, een glas water drinken of zo. Gewoon een automatisch reactie aankweken. Altijd als je naar zus wilt kijken, kijk naar mij. Ik bracht nu ook veel meer tijd door in de living want als ik er niet was kon Junior onmogelijk naar mij kijken.

Dikwijls zag ik zijn ogen richting Nancy's slip gaan maar telkens herpakte hij zich en keek naar mij. Ik beantwoorde zijn blik met een lieve glimlach en hij keerde zich weer tot zijn boek. We waren als twee samenzweerders die oogcontact zochten,, onwetend voor buitenstaanders. Het was ons eigen geheim.

Na enkele dagen, ik was best tevreden over het resultaat, merkte ik wel dat zijn ogen net iets langer bij Nancy bleven voor ze naar mij afdraaiden. Kon ik het hem kwalijk nemen, de jongen deed zo zijn best. Weer had ik enkele dagen nodig om er grondig over na te denken. Ik had al snel een idee klaar maar had altijd al veel tijd nodig gehad om aan sommige dingen te wennen.

Bij ons was het zo dat we onze kinderen nogal open lieten opgroeien maar toch met vaste waardes en begrippen. De volgende keer dat Junior me aankeek, keek ik hem eerst dwingend aan en liet vervolgens mijn blik op mijn benen vallen. Dit herhaald ik twee, drie keer tot zijn blik me volgde.

Weer keek ik hem aan maar zijn blik was gefocust op mijn benen. Het koste me verdomd veel moed om dit te doen maar het leek me de enige manier.

Door hem te laten kijken naar mijn slip wou ik hem van Nancy weghalen. Het leek me logisch toen de gedachte bij me opkwam maar nu bij de uitvoering was het toch gans anders.

De weerstand die ik had moeten overwinnen was een, maar hem nu zo open en bloot laten kijken naar mijn kruis was al iets heel anders. Ik zag hoe hij keek en opende ze nog een klein beetje verder.

Even keek hij me terug in de ogen, dankbaar en verbaasd, maar toen terug naar beneden. We hadden nu de gewoonte van elke donderdag een gesprek te hebben en de eerst daaropvolgende donderdag zaten we in de living, allebei even zwijgend en nerveus. Wat is er gebeurd? Maar als je een donker broekje draagt is het anders. Er valt niet veel licht onder je rok en het is daar dan altijd een beetje donker. Als je dan een zwart slipje draagt zie je eigenlijk niets. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan.

Je een beloning geven waar je niets aan hebt is ook dom. Het is goed dat je me dat zegt dan kan ik er rekening mee houden. Je moest eens weten hoe heet dat is. Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken.

Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt. Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien.

Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen? Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken. Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem. Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe. Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon.

Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde. Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht. Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon.

Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken. Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden. Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet.

Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg. Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven. Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen.

Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word. De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken? Je had toch nog nooit een kutje gezien. Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien. We zijn moeder en zoon. Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben.

Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken. Zo stond hij voor me met een levengrote erectie. Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte.

Ik opende mijn benen, schoof mijn slip opzij en liet hem kijken. Ik tilde mijn kont op, trok mijn slipje uit en stopte het in mijn tas. Ik spreidde mijn benen opnieuw en bekeek mijn blote kutje eens goed. Jezus wat had ik een zin om mezelf te vingeren, ik moest me echt beheersen. De trein kwam aan bij een het volgende station, dus ik ging braaf met mijn benen over elkaar geslagen zitten. Tegenover me ging een jonge knul, tweeëntwintig of zo, zitten. Hij had donkere krulletjes en een lekker lijf in zijn spijkerbroek en wit t-shirt.

Ik zag hem kijken naar mijn tieten in mijn shirt en naar mijn benen. Kijk maar lekker ding, het is uitverkoop vandaag. Ik geil er altijd op als jonge kerels naar me kijken. En voor deze had ik een verrassing. Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar was. Ik keek hem aan en hij wendde zijn ogen af.

Een glimlach speelde over zijn gezicht. Ik keek weer naar buiten en zijn blikken gleden terug naar mijn lichaam, zag ik uit mijn ooghoeken. Ik bewoog mijn benen een paar keer op en neer, hem steeds korte blikken op mijn kutje gunnend. In mijn gedachten doken allerlei fantasieën op waarin sommige van de lekkere kerels die ik tegen kwam me bruusk over een tafel of bankje bogen en dan en plein public hun stijve pik uit hun broek haalden om mijn kletsnatte kutje genadeloos door te neuken.

negerin vingert blote kut onder rokje