Natte snee homo

natte snee homo

...

Lekker gepijpt worden nederlandse amateurs sex

Ik moest ervoor waken niet te gaan kreunen toen ik mijn vingers diep in mijn kutje stootte. Ik heb nog een verrassing in je bureaula liggen. Maak dat blauwe doosje maar eens open. Ik haalde mijn vingers uit mijn kut en opende mijn bureaula. Daarin lag inderdaad een blauw doosje. Ik opende het doosje en daar lag een glanzende blauwe dildo in.

Ik keek naar Peter en zag hem lachen. Ik haalde de dildo uit het doosje en bracht hem onder het bureau. Ik liet hem eerst een paar keer tussen mijn kutlipjes op en neer glijden, waarna ik hem langzaam in mijn kutje duwde. Ik ramde de dildo in mijn kut en onderdrukte weer een kreun. Ik zag dat Tom zijn stijve leuter uit zijn broek haalde en zich begon af te trekken en dat maakte dat ik de dildo sneller in mijn kut op en neer pompte.

Ik voelde mijn kut samentrekken en klemde mijn kiezen stijf op elkaar toen ik klaar kwam. Even later kwam Tom klaar in een papieren prop die hij blijkbaar even snel van zijn bureau gegrist had. Het was bijna lunchtijd. Ik stopte de dildo terug in de doos, waarna ik me naar het toilet begaf. Even later kwam, zoals verwacht, Peter binnen en die trok me mee een hokje in. Hij neukte me hard en diep en kwam al snel klaar. Ik liep naar het personeelsrestaurant, waar ik snel een broodje at.

Ik was nog steeds geil en verheugde me op de rest van de werkdag. Voordat ik naar mijn werkplek terug ging, ging ik even buiten een sigaretje roken. Er stond een lekker briesje dat met mijn rokje speelde. Ik stond met mijn rug tegen de muur en zette mijn benen een beetje uit elkaar, zodat de wind vrij spel had met mijn natte kutje. Toen mijn sigaretje op was ging ik weer terug naar binnen. Ik zat nog maar net op mijn plek of er kwam alweer een mailtje van Tom binnen.

Ik lachte en spreidde mijn benen. Kom er eens even eentje bij me halen. Ik stond op en liep om het blok heen naar Tom. Ik deed alsof ik hem een vraag stelde over het werk. Ondertussen voelde ik zijn hand onder mijn rokje glijden en even later gleden er twee vingers in mijn kutje. Terwijl hij druk bezig was mijn vraag te beantwoorden pompten zijn vingers in mijn kutje op en neer. Ik steunde een beetje op het bureau en kneep mijn kutje samen.

Ondertussen pakte ik de banaan van zijn bureau en toen hij zijn vingers uit mijn kut haalde liep ik met de banaan terug naar mijn eigen bureau. Ik spreidde mijn benen weer en liet de banaan langzaam in mijn kutje glijden. Opeens stond mijn baas naast me aan mijn bureau. En terwijl de banaan uit mijn kutje stak beantwoordde ik de vragen die hij had.

Hij leek maar niet weg te willen gaan en ik zag hem steeds stiekem in mijn shirtje gluren. Hij zag ongetwijfeld mijn priemende tepels en daardoor werden ze nog harder. Tom zat tegenover me te grinniken en eigenlijk moest ik dat ook wel. Zat ik hier op mijn gemak met een banaan in mijn natte kut mijn baas te woord te staan.

Hij moest eens weten wat er zich onder mijn bureau afspeelde en wat zich allemaal in mijn mailbox bevond. Ik werd er alleen maar geiler van. Eindelijk ging hij weg en kon ik mijn kutje gaan verwennen met die banaan.

Nadat ik mijn kutje lekker verwend had met de banaan, pelde ik hem af en at hem lekker op. Tom had ondertussen alweer het volgende bedacht: Wil je die even gaan halen? Ik pakte een potlood en schoof die tussen mij kutlipjes. Ik stond op en vroeg wie er nog wat wilde drinken. Natuurlijk iedereen zodat ik extra lang mijn best moest doen om het potlood vast te houden.

Dat ging eigenlijk vrij makkelijk vond ik terwijl ik naar het keukentje liep. Toen ik langs het kantoor van mij baas kwam riep hij me binnen. Oh shit, dacht ik. Hij bleef even over ditjes en datjes kletsen en toen kon ik eindelijk mijn weg naar het keukentje vervolgen.

Ondertussen was ik weer steeds geiler geworden toen ik voor mijn baas stond, zo zonder ondergoed, met priemende tepels en een potlood tussen mijn kutlipjes. Ik pakte voor iedereen wat te drinken en liep terug naar het kantoor. Toen ik Tom zijn koffie gaf voelde ik zijn hand weer onder mijn rokje. Ik voelde hoe hij het potlood tussen mijn lipjes vandaan trok en zag hoe hij het vervolgens onder zijn neus langs streek en er daarna aan likte.

Toen ik terugkwam op mijn plek stond er alweer een mailtje van hem te wachten: Voordat we die dag naar huis gingen schreef Tom nog: Die avond hadden Peter en ik hevige sex en verheugden we ons op het volgende hete spelletje dat we ongetwijfeld binnenkort zouden gaan spelen.

Reactie van Anoniem op 7 september om Reactie van Anoniempie op 3 augustus om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Dit blijft tussen ons ,beloof je dat?

Nou ga je gang dan , ik kon niet wachten. Mijn tepels werden al hard en mijn kut stond in brand. Hij frummelde met mijn borsten ,ik wou hem niet zeggen wat hij moest doen ,bang dat hij ermee zou stoppen. Voorzichtig liet ik mijn ene hand onder het dekbed glijden.

Stukje voor stukje gleed ik tussen ons buiken in. Hij bleef liggen en ik ging verder. Ik kwam tegen zijn pik aan en ik voelde nu dat hij wel stijf stond. Heel langzaam schoof ik mijn slipje opzij,dat mijn natte ut bloot lag. Hoe moet ik nou zijn pik uit zijn slip krijgen. Als zat hij maar tegen mijn kut aan zo bloot of een beetje in mijn gleuf.

Door de spanning werd i maar geiler en ik was in staat om hem te grijpen en bovenop hem te duiken. Mijn schaamlippen waren nog nooit zo dik geweest. Wat een dikke kut had ik. Hij rommelde nog steeds met mijn borsten. Vind je dit lekker ,mark. Ja mar ,ik heb nog nooit aan borsten gezeten. Ja maar jij zit aan mijn borsten ,mag ik wat bij jou dan? Mijn hand zat er al en ik stak zo mijn hand in zijn slip en pakte zijn stijve pik. Hij schrok ,dat had hij niet verwacht.

Nee er gebeurd niks zei ik snel. En ik wachte weer even. Voorzichtig onder het rommelen schoof ik zijn slip iets naar beneden dat zijn pikkie eruit kwam.

Hij was niet zo groot ,maar die 13 cm kon wel in haar kutje. Ik schoof zijn slip verder weg en zijn kleine zakje voelde ik nu ook. Ik moet het nu niet verzieken , dus zo maar even proberen. Ik leide hem af ,zodat hij niet gelijk voelde dat hij ermee in mijn natte snee kwam. Gaat het nog goed , moet je even nu met je mond mijn tepel likken , andersword hij zo schraal van dat wrijven.

Hij stopte mijn tepel in zijn mond en ik spoorde hem aan om er op te zuigen. Onder tussen had ik zijn handeltje aardig bloot. Mijn kutje stond open van geiligheid ,dus zijn pik kon er zo in glijden , beter wat dan niks.

Zijn dunne pik gleed er zo in en hij zat heerlijk tussen mijn lippen in. Ik bestierf het zowat ,wat was dat weer heerlijk en hij voelde voor mij na drie jaar als een knuppel aan. Ik durfde nog niet op en neer te wippen , mag niks verpesten. Ik kreeg een geil idee en ik sloeg mijn benen weer om hem heen. Ohh jaa zijn pik ging er nu iets verder in ,en ik voelde mijn orgasme op komen. Ohhh Mark zuig harder op mijn tietjes ,toe maar lekker zo jongen.

Met mijn voeten op zijn kont drukte ik zijn pik er zover mogelijk in. Wat een genot ,mijn kut spieren werkte op volle toeren. Hij moet het voelen dat geknijp van mijn kut. Hij reagerde niet en was druk bezig met mijn tepels die op springen stonden. Ik kon niet stil liggen en ik wipte af en toe toch op ,ik ben geil en ik wil neuken. Kon mij niet schelen of het een klein pikkie was , ik kom daar op klaar.

Hij egon nu ook een beetje met zijn kont te werken , moest wel zo heet als het daar was. Ik pakte hem beet en voor dat hij er erg in had rolde ik met hem om en ik zat zo weer op hem. Zijn pik was er uit gefloept ,maar ik trok nu ruw zijn slip uit en hij keek mij over donderd aan.

Ik zal jou eens verwennen jongen ,jij bent zo lief voor mij geweest ,tante gaat met jou iets doen wat jij ook wel lekker vind. Ik ging boven hem zitten en liet zijn pik er in glijden. Voel je dit ,jouw pik zit in mijn kutje. Wat is dat warm zei hij. Ja he ,maar het word er nog warmer van. Als ik moet stoppen zeg je het maar.

Hij bleef keurig liggen en ik met mijn rijpe kut over dat maagdelijke pikkie heen. Ik schudde met mijn hoofd ,mijn haren zwiepte in het rond. Hij bewoog zijn eigen niet ,als een blok lag hij daar. Ik zal nu mijn rit gaan beginnen en met lange halen gleed zijn staafje in en uit mijn kut.

IK piste zowat van geiligheid ,ohhh wat jeukte dat kleine ding. Ik streelde mijn clitje met zijn eikel en hij glipte door mijn hele natte gleuf om dan weer met zijn pik mijn donkere gaatje in te schuven Ohhhh Mar wat jeukt dat riep hij.

Jeukt het bij je? Ja Mar ,hier in mijn buik. Goed zo jongen ,dat moet ook ,bij mij ook ohhhhhh jaaaaa. Ik beukte op zijn jonge stam , en ik had het gevoel dat hij el 25 cm was. Wat een zalige pik. Het geil liep er uit alsof er een kraantje open stond. Hij moet een klets natte buik hebben. In mijn orgasme ging ik door , ik wilde niks missen ,straks mag ik misschien niet meer.

Ik beukte op dat jonge lijf en ik vierde mijn geiligheid op hem af. Hoeveel keer ik al klaar was weet ik niet eens. Het voelde zo heerlijk ,wat heb ik een hoop gemist. Ik hoorde hem nog steeds roepen dat het zo jeukte en ineens gaf hij met zijn lijf een paar ferme stoten terug. Ik begreep dat hij klaar was ,en ik concentreerde mij of ik zijn zaad voelede spuiten. Ohhh Mar ,daar komt het melk , kijk maar.


natte snee homo

...

Gratis vingeren gangbang gelderland

  • FAMILIE LEKKER POTJE NEUKEN
  • Ik voelde dat ik moest plassen en ging naar de badkamer , terwijl ik op de wcpot zat zag ik dat de wasmand openstand en na doorgespoeld te hebben wou ik de deksel weer op de wasmand doen maar mijn oog viel op mijn vrouw haar slipje Door de spanning werd i maar geiler en ik was in staat om hem te grijpen en bovenop hem te duiken.
  • Ik was geil, en ik verlangd ernaar om eens geneukt te worden.
  • 301
  • MEESTERES LIMBURG PIJPENDE VROUW

Lesbische vrijpartij sex noord brabant


Ze ging een beetje wiegelend naar de keuken. Mijn gedachten gingen gelijk naar dat kale kutje. Wat zou ik toch graag eens zo’n echt kutje willen voelen of zien. Ze zette het biertje neer en ging weer op die stoel zitten. Een beetje onverschillig zat ze daar met haar benen tamelijk wijd.

Af en toe kon ik net wat onderscheiden. Was het haar buik of haar kut? Mijn lul stond op knappen, wat zij ook wel zag. Ze begon gelijk weer over sex en vroeg of ik het al had gedaan. Beetje voelen of zo? De eerste keer lukte het niet goed. Ik was net vijftien toen ik het echt deed. Dus jij nog niet, maar je bent er wel mee bezig zoals ik vaak bij je kan zien.

Ik zie vaak genoeg dat je een stijve hebt. En dat zie ik nu weer, maar schaam je niet hoor. Dat is heel gewoon voor jonge jongens, er is toch niks mooier dan zo’n mooie stijve pik”. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Als jij bezig bent om je af te trekken waar denk je dan aan? Doe je het bij je pc of uit boekjes? Jerry, misschien vind je het een rare vraag.

Maar als jij beloofd dat het tussen ons blijft, zou ik jouw pik dan eens mogen zien? Ze kwam naar mij toe en legde haar hand op mijn kruis. Hij staat nu net zo lekker stijf” en ze wreef erover. Langzaam voelde ik dat ze mijn rits opende.

Met een hand ging ze mijn jeans in en keek mij aan. Ik voelde haar hand op mijn slip en dat was zo lekker dat ik geen weerstand bood.

Ik hoorde haar hijgen en ze was erg zenuwachtig, ze had een hoofd als een biet. Ze frummelde wat en ze kon niet goed in mijn slip. Ze knoopte mijn broek verder los en trok hem iets onderuit. Nu kon ze er beter bij en ze haalde mijn pik uit mijn slip vandaan. Mijn paarse eikel stond rechtop. Het voelde zo lekker aan dat ik mijn ogen dicht deed. Maar ze had hem er nog niet helemaal uit. Ze wroette in mijn slip en ze werd al wilder, het lukte haar niet goed. Met haar handen trok ze nu mijn slip naar beneden, zodat mijn hele spul er vrij uit hing.

Ik hoorde haar knorren en ze tikte met mijn lul tegen haar wang. Wat een mooie lieve pik heb jij jongen”. Ze speelde er nog even mee. Toen keek ze op de klok en zag dat Frans zo thuis zou komen.

Ze gaf er een zoen op en stopte hem weer in mijn broek en ordende alles weer netjes. Ik stak mijn hand onder haar rokje dat ze optilde. Mijn vingers glibberden door haar spleet. Ze had haar slip opzij gedaan.

Ja lekker diep” en ze pakte mij weer bij mijn pik. Ik schuurde me tegen haar aan, een teken dat ik meer wilde. Ik haalde mijn pik er weer uit en tot mijn verbazing pakte ze mijn lul en streelde ermee tussen haar benen. Super glad was het daar en ik voelde een warme gloed om mijn pik heen. Net toen ze hem er verder in wilde stoppen hoorden we Frans aankomen. Peter zat aan het blok naast het onze. Ik startte mijn computer op en ging koffie halen voor mijn collega-s.

Vervolgens ging ik aan het werk. Even later kreeg ik een mailtje van Peter met de vraag of ik al geil was. Ik mailde terug dat ik hartstikke geil was. Laat zo maar eens zien dan schreef hij terug. Hij stond op en liep naar Tom, de collega die tegenover me zat.

Hij stelde Tom een vraag, maar keek ondertussen door de open ruimte tussen de bureau-s onder mijn bureau. Ik deed mijn benen even uit elkaar en er verscheen een brede grijns op zijn gezicht. Peter liep terug naar zijn bureau en even later kwam er weer een mailtje van hem binnen. Je kutje glinstert van het nat. Jammer voor Tom dat hij niet op zat te letten.

Ik vroeg me af wat hij van plan was. Even later zag ik Tom vragend naar me kijken. Blijkbaar had hij een mailtje gehad van Peter. Weer kwam er een mailtje van Peter binnen: Ik keek naar Tom, die nog steeds vragend naar mij zat te kijken.

Langzaam spreidde ik mijn benen. Ik zag de blik van Tom naar beneden gaan en zijn ogen werden groot. Dat had hij duidelijk niet verwacht. Ik spreidde mijn benen nog wat verder en oefende lichte druk uit op mijn kutje, waardoor een van de genotsballetjes een beetje naar buiten geduwd werd. Daarna trok ik hem weer terug naar binnen.

De ogen van Tom werden nog groter en ik zag hem naar adem snakken. Vervolgens begon hij driftig te typen en even later kreeg ik zijn mailtje binnen. Ik zag dat hij Peter in de CC had gezet. Die zou daar vast wel om gevraagd hebben, zodat hij mee kon genieten van wat zich hier afspeelde.

Peter heeft niet overdreven zeg. Ik zie dat je geile kut zelfs al gevuld is. Ik glimlachte en drukte het balletje weer een stukje naar buiten en liet hem eventjes zo zitten voordat ik hem weer naar binnen trok.

Dit werd vast een leuk spelletje. Mijn inmiddels hard geworden tepels priemden door mijn strakke shirtje en dat was Tom ook opgevallen. Lekker nat kutje ook. Ik bracht een hand onder mijn bureau en liet een vinger tussen mijn lipjes glijden, waarbij ik eventjes mijn klitje masseerde.

Vervolgens stopte ik mijn vinger in mijn mond en likte hem af. Ik schreef Tom een mailtje terug met Peter in de CC natuurlijk: Meteen kreeg ik weer een mailtje terug: Ik pakte het touwtje en trok tergend langzaam de balletjes uit mijn kut, waarbij ik eventjes stilhield voordat ze eruit floepten. Ik deed de balletjes in mijn bureaula en ging met beide handen onder mijn bureau en trok mijn kutje zo ver mogelijk open.

Langzaam verdween er een vinger in mijn kletsnatte kutje. Ik haalde hem er weer uit om hem vervolgens weer naar binnen te laten glijden. Dit herhaalde ik een paar keer. Peter was ondertussen weer bij Tom zogenaamd iets komen vragen om ook wat van het schouwspel mee te krijgen. Toen Peter weer terug gegaan was naar zijn eigen bureau kwam er weer een mailtje binnen van Tom: Daarna volgden vingers drie en vier.

Ik moest ervoor waken niet te gaan kreunen toen ik mijn vingers diep in mijn kutje stootte. Ik heb nog een verrassing in je bureaula liggen. Maak dat blauwe doosje maar eens open.

Ik haalde mijn vingers uit mijn kut en opende mijn bureaula. Daarin lag inderdaad een blauw doosje. Ik opende het doosje en daar lag een glanzende blauwe dildo in.

Ik keek naar Peter en zag hem lachen. Ik haalde de dildo uit het doosje en bracht hem onder het bureau. Ik liet hem eerst een paar keer tussen mijn kutlipjes op en neer glijden, waarna ik hem langzaam in mijn kutje duwde. Ik ramde de dildo in mijn kut en onderdrukte weer een kreun. Ik zag dat Tom zijn stijve leuter uit zijn broek haalde en zich begon af te trekken en dat maakte dat ik de dildo sneller in mijn kut op en neer pompte. Ik voelde mijn kut samentrekken en klemde mijn kiezen stijf op elkaar toen ik klaar kwam.

Even later kwam Tom klaar in een papieren prop die hij blijkbaar even snel van zijn bureau gegrist had. Het was bijna lunchtijd. Ik stopte de dildo terug in de doos, waarna ik me naar het toilet begaf. Even later kwam, zoals verwacht, Peter binnen en die trok me mee een hokje in.

Hij neukte me hard en diep en kwam al snel klaar. Ik liep naar het personeelsrestaurant, waar ik snel een broodje at. Ik was nog steeds geil en verheugde me op de rest van de werkdag. Voordat ik naar mijn werkplek terug ging, ging ik even buiten een sigaretje roken.

Er stond een lekker briesje dat met mijn rokje speelde. Ik stond met mijn rug tegen de muur en zette mijn benen een beetje uit elkaar, zodat de wind vrij spel had met mijn natte kutje. Toen mijn sigaretje op was ging ik weer terug naar binnen.

natte snee homo