Natte kut sm dominant

natte kut sm dominant

Ze sprak haar dochter aan en zij zonder verder overleg met vader of zoon, is goed schatje kom we gaan nu samen condooms kopen zodat papa je straks kan ontmaagden en maandag gaan we naar de dokter voor de pil. De dochter kreek een smile van oor tot oor, sprong op en gaf moeder een dikke kus. De broer zij heel nuchter, nou jullie hoeven niet de deur uit als 10 condooms voor dit weekeind genoeg zijn. Vreugde al om, het was duidelijk dat dit weekeind een heel bijzonder weekeind zou worden.

En inderdaad, ze besloten de gordijnen te sluiten en het hele weekeind gesloten te laten. De zoon liep naar boven en kwam met condooms en een stapel dvd’s terug. Met een grijns op zijn gezicht, zullen we dan maar een dvd opzetten om in de stemming te komen? Nou daar waren ze allemaal wel voor, immers was de beslissing genomen en niemand kon of wilde nog langer wachten. Ze zetten een dvd op waar een geile teef van een jaar of 65 geneukt werd door 5 geile kerels van begin Mhhh zij vader zoiets maakt me geil, zullen we ons allemaal uitkleden?

Hij kreeg geen antwoord, maar binnen 1 minuut waren ze alle vier naakt. Moeder nam even de regie over en zei, schatje ga jij maar even aan de andere kant van papa zitten, dan zal ik je helpen. Tegen haar zoon, schatje jij moet maar even geduld hebben, het weekeind is nog lang je zult niets te kort komen, nu is je zusje even aan de beurt.

Nou dat vond de zoon zeker niet erg, hij hoopte en wist haast wel zeker dat ook hij zijn zusje nog wel zou neuken. Hij keek toe hoe zijn moeder met haar grote hangtieten cup E aan de ene kant en zijn zusje met toch al cup B aan de andere kant van zijn vader plaats nam en ze zo naar de film keken. Tijdens het kijken speelde moeder met de ballen van vader en keek over vader heen naar haar dochter en zei, toe maar schatje speel er maar mee. Voorzichtig begon de dochter met de ballen te spelen, maar al snel was ze in de ban en voelde ze zich vrijer toen ze voelde dat papa zijn pik begon te groeien en harder werd.

Ze zag dat haar moeder begon te trekken aan de harde pik en nam het voorzichtig over. De dochter voelde zich blijkbaar steeds vrijer en zei, mama ik word natter en natter, ik kan het voelen.

Mama begon te glimlachen en vroeg, mag ik even voelen of wil jij bij mij voelen? Ik ben namelijk ook al erg nat. De dochter keer naar haar moeder en wist niet zo snel wat er van te denken, ze wist en wilde niets liever, dan dat papa haar ging ontmaagden, maar dat mama aan haar kutje zou komen was niet bij haar opgekomen. Ze nam een beslissing en zei, mama doe maar wat je wilt, bereid me voor om ontmaagd te worden.

Dus als je met mijn kutje wilt spelen dan mag dat ook. Moeder wilde daar niet over nadenken, ze sprong op en zei, schatje ga een naast papa op de bank zitten. De dochter nam naast haar vader plaats en als vanzelf sprekend zakte ze iets onderuit en opende ze haar benen. Moeder wist wel wat ze nu wilde, ze wachte niets af en begon voorzichtig de lipjes van haar dochter te strelen en zei, schatje je bent inderdaad helemaal nat. Maar je kutje gaan we dit weekeind net als mijn kut lekker scheren, de dochter vond alles goed, ze voelde zich geiler worden en wilde alleen maar ervaringen opdoen.

Ze voelde de vingers van haar moeder langs haar kutlipjes gaan en werd nog geiler. Ze zuchte en voelde zich steeds lekkerder en vrijer worden. Moeder keek naar haar dochter en wist dit is het moment, ze zei dan ook, schatje zal ik je kutje even likken? Dat is echt heerlijk en zal ik je laten voelen hoe heerlijk dat is? De dochter was al te ver om nu nog nee te zeggen en met een zucht, ja mama doe maar, doe alles met me, jullie mogen alles met me doen.

Moeder bedacht zich niet en al snel was haar tong druk doende de tiener kut van haar dochter te likken. Pa zag het allemaal aan en boog zich over de tietjes van zijn dochter en nam een harde tepel in zijn mond.

De dochter was echter zo opgewonden dat ze al direct klaar kwam door de tong van haar moeder en kreunend en kronkelend kwam ze luid klaar. Moeder genoot van de kutsappen van haar dochter en voelde dat het orgasme af nam. Ze kwam omhoog en zei, schatje wil je wachten of wil je nu geneukt worden? Nu ben je echt helemaal nat. De dochter keek opzij en zei alleen maar, papa wil je me nu neuken?

Wil je me nu vrouw maken? Zonder het antwoord af te wachten sloot ze haar ogen, wetend dat ze als meisje was opgestaan, maar als vrouw zou gaan slapen. De zoon gaf snel een condoom aan papa en die wist niet hoe snel hij die om moest doen.

Zijn paal was bikkelhard, hij zou zijn geile dochter gaan neuken waar zijn slet en zijn zoon getuigen van zouden zijn. Hij ging op de knieen voor zijn dochter zitten. Zij paal strak naar voren. Zijn vrouw die er naast zat hield ervaren als ze is, met een hand de kutlipjes uit elkaar en met de andere hand, begeleide ze de harde paal van haar man naar de natte kut van hun dochter. Zachtjes zei ze, schatje, papa gaat je nu nemen en nu een vrouw van je maken.

Vader die zijn eikel al tussen de schaamlippen van zijn dochter voelde was zeer geil. Hij drukte stukje bij stukje verder, hij voelde dat zijn dochter erg strak was, iets wat hem nog geiler maakte.

Hij voelde dat hij tegen het vlies aan zat en zei, schatje ik ga nu een vrouw van je maken en drukte door. Zonder al te veel moeite of pijn was het maagdenvlies gebroken en nam hij volledig bezit van zijn dochter.

Zijn vrouw was inmiddels met de tepel van zijn dochter in de mond aan het mee genieten. Hij zag dat zijn zoon zich aan het aftrekken was en begon in een rustig tempo te pompen. Als een ervaren slet sloot zijn dochter de benen achter hem alsof ze wilde zeggen deze pik mag er nooit meer uit. Langzaam voerde hij het tempo op, hij wilde nog niet klaar komen maar langer genieten van deze strakke tienerkut.

Echter dacht zijn dochter daar blijkbaar anders over, ze begon weer te kreunen en hij voelde dat ze nog natter werd. Hij pompte harder en voelde zijn aan ballen dat hij klaar ging komen. En inderdaad, toen hij voelde en hoorde dat zijn geile tiener dochter klaar aan het komen was, spoot hij alles wat hij had.

Op een heerlijke manier kwam hij klaar en hij spoot zijn condoom dan ook behoorlijk vol terwijl zijn dochter aan het klaar komen was. Ze voelde alle twee dat hun orgasme aan het afnemen was en hij liet zich dan ook op zijn dochter vallen om haar een geile tongzoen te geven.

Die ze dan ook vol overgave beantwoorden. Na een tijdje voelde hij zijn pik verslappen en trok hij zich met tegenzin uit haar geile kutje. Toen hij zich terug getrokken had zag hij dat zijn slet naar hun zoon gegaan was en hem vol overgave aan het pijpen was, aan de geluiden te horen genoot hij daar duidelijk van. Zij dochter hoorde het ook en vol belangstelling keek ze naar haar moeder die zo vol overgave aan het pijpen was.

Ze keek haar vader aan en vroeg, papa is pijpen lekker voor een man? Haar vader die nog steeds geil was zei, ja om te geven en te krijgen, maar je mag rustig dichterbij gaan om te kijken hoor. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze ging snel dichterbij en zag dat haar broer het hoofd van hun moeder in zijn handen had en haar over zijn pik heen en weer schoof.

Hij keek zijn zusje aan en zei geil, zusje als je wilt mag je het wel van mama over nemen hoor. Moeder hoorde dit en liet de pik van haar zoon uit haar mond gaan en zei, nee geile, je komt zo klaar en je zusje is er niet klaar voor om sperma te slikken.

Haar zusje hoorde dit en zei, mama ik ben overal klaar voor, mag ik het proberen en proeven? Haar moeder keek haar aan en zei, je mag dat wel, maar hij komt zo klaar en zal dan alles achter in je keel spuiten wil je dat wel? Als antwoord kwam ze met haar hoofd dichterbij en als een ervaren pijpster nam ze de pik van haar broer in haar mond. Die vond dat zeker niet erg en genoot van het idee dat zijn zusje hem nu aan het pijpen was. Moeder was inmiddels ook zo geil dat ze ging staan en een been op de grote stoel waar haar zoon in zat zette en zei, je word gepijpt door je zusje, kijk maar eens naar de kut van je moeder.

Je moeder maakt zichzelf klaar voor je, word maar lekker geil en spuit die geile zus van je maar vol. De geile woorden spoorde zowel moeder als zoon meer aan. Moeder daagde hem nog meer uit met woorden en zei, kijk eens naar mijn hoerenkut, kijk er maar naar terwijl je zusje die geile slet je aan het pijpen is. Dat was te veel, de zoon hield het hoofd van zijn zusje vast en riep, zusje ik spuit je bek vol, slik mijn zaad, slet van een zus slik mijn zaad en duidelijk was dat hij aan het klaar komen was.

Dit was voor zijn moeder te veel en ook zij begon klaar te komen op haar vingers. Ze zag haar zoon klaar komen en hoorde hem kreunen, jaaaa zusje zuig me leeg, slik elke druppel door jaaaaaa. Als een ervaren slet slikte zijn zusje alles door, want even later liet hij haar los en zagen ze allemaal een trots gezicht van de geile slet die net was ontmaagd en die net haar mond vol sperma had.

Vol trots likte ze langs haar lippen en zei triomfantelijk, zo dat smaakt naar meer. Dit bracht de ontspanning, iedereen moest er om lachen en ze wisten alle vier dat het een heerlijk lang weekeind zou worden. En alle vier hadden ze er zin in. Moeder zij, kom allemaal zitten ik pak iets te drinken, kleren zijn het hele weekeind verboden.

Onder het drinken van een kopje koffie voor vader en moeder en cola voor de kids voelde ze zich allemaal heerlijk. Op de tv stond nog steeds een pornofilm alsof dit de normaalste zaak van de wereld was en inderdaad, voor dit gezin zou dit vanaf nu de normaalste zaak van de wereld zijn.

Ze bespraken samen de ervaring van deze ochtend, de dochter vertelde dat ze voor het eerst in haar leven gelikt was, ze had twee weken geleden samen met een vriendin uitgeprobeerd hoe het was een ander kutje te voelen en ze was op de vingers van haar vriendin klaar gekomen, ook haar vriendin was op haar vingers klaar gekomen.

Maar ze was nog nooit gelikt. Het neuken was haar heel goed bevallen ze vertelde dan ook dat het heel veel lekkerder was dan haar eigen vingers. Maar ook dat ze zich erg trots voelde toen ze voelde dat haar broer haar mond gebruikte om zichzelf in haar mond klaar te neuken.

Vol trots vertelde ze, ik heb hem niet klaar gepijpt, hij heeft zichzelf in mijn mond klaar geneukt en ik voelde me een geile slet die op dat moment alleen maar goed was om zijn zaad te slikken en ik voelde me daardoor heel erg trots. Vader en moeder konden een glimlach niet onderdrukken. De dochter keek hun aan en vroeg, waarom glimlachen jullie, is dat zo vreemd? Nee zei haar moeder, schatje dat is een gevoel van onderdanigheid en dat is echt een heerlijk gevoel, we zullen je dat gevoel zeker vaker geven.

Ik ben de slavin van je vader en je broertje, ik heb die onderdanige gevoelens dus ook. Ze keek verward naar haar moeder en vroeg, hoe bedoel je hun slavin? Nou zei haar moeder, als papa of je broer iets willen, mijn kutje of kontje neuken, of mijn mond gebruiken of tussen mijn tieten klaar komen of waar ze ook maar zin in hebben, dat ze dat zonder vragen mogen doen.

Ze hoeven ook niet aan mijn plezier te denken, ze mogen alles met mijn lichaam doen wat ze willen. En dat vind ik heerlijk.

Ik zal alles doen wat hun willen, wat het ook maar is. De dochter keek verward naar haar vader en broer en wist niet goed wat er van te denken. Haar broer besloot haar maar te laten zien wat ze bedoelde.

Slet kom hier en lik mijn ballen. Haar moeder wachte niet af en nam direct plaats voor haar zoon en begon vol overgave zijn ballen te likken.

Zijn zusje keek wel vreemd immers, de toon van haar broer was opeens heel anders. Ze hoorde hem zeggen slet zakken, lik mijn kontgaatje, je weet dat ik dat lekker vind.

Ze zag dat haar moeder haar hoofd draaide om makkelijker bij het gaatje te komen en vol overgave flitste de tong in en langs zijn gaatje. Haar broer genoot er duidelijk van. Zijn pik werd al weer harder. Na zo even te hebben genoten zei haar broer, slet ga op je rug liggen, ik wil tussen die memmen neuken. Zonder iets af te wachten ging haar moeder op haar rug liggen en sloot ze haar grote tieten bij elkaar zodat haar zoon tussen haar tieten kon neuken.

Haar zoon keek naar haar zusje en zei, kijk deze slet is mijn slavin, zie je hoe geil het is? Ze knikte en voelde hoe ze opslag weer geil werd, haar broer keek haar strakker aan en zei, sletje open je benen terwijl ik mama tussen haar memmen neuk en speel met je geile kutje.

Zonder dat ze er ook maar iets tegen kon doen, opende ze haar benen. Ze was zich er van bewust dat hij zo in haar kutje kon kijken maar daar schaamde ze zich zeker niet voor.

Ze liet haar vingers langs haar clit gaan en keek haar broer aan. Die zei, nu je kutlippen en laat een vinger in je kut gaan. Weer gehoorzaamde ze zonder twijfel en ze voelde zich heerlijk, haar broer die zo geil opdrachten gaf terwijl hij mama tussen haar grote tieten aan het neuken was.

Ze keek hoe haar broer het tempo verhoogde en zag aankomen dat hij op het punt stond klaar te komen. Ze wilde kijken hoe hij klaar kwam en keek naar die grote memmen van mama maar haar broer zei kort, kijk me aan slet, kijk me aan terwijl ik mezelf op deze slet klaar neuk.

Ze wilde zelf ook klaar komen en voelde dat ze dat ook zo zou doen. Echter op het moment dat ze aan het gezicht van haar broer zag dat hij klaar ging komen, hoorde ze hem zeggen STOP slet, ze schrok hij keek haar strak aan en zei, heb ik gezegd dat je klaar mocht komen?

Verward stopte ze terwijl haar broer tussen die mega tieten van mama klaar aan het komen was. Hij keek haar nog steeds strak aan en zei zachtjes, papa wil jij me schoon likken of moet deze slet dat doen?

Ze schrok bij deze woorden maar ze zag dat haar vader de klaar gekomen pik van haar broer in zijn mond had en dus hem schoon aan het pijpen was. Even later zag ze hoe haar vader de restjes sperma tussen de tieten van haar moeder oplikte.

Ze begreep dat papa en haar broer dus bisex waren en toen besefte ze dat zij dat ook was, immers het klaar komen op de tong van mama was heerlijk en ze had de wens om ook mama klaar te likken. Nadat haar broer schoon was kwam mama weer omhoog, ze zag de trots in mama’s ogen en zonder iets te zeggen wist ze dat mama er van genoten had.

Mama vroeg dan ook, schatje wat voelde je toen je broer opdracht gaf je benen te openen en met je kutje te spelen? Ze hoefde er niet lang over na te denken, ze zei dan ook, ik was verward maar ik vond het wel erg opwindend. Mama kwam naar haar toe en gaf haar een kus op de mond. Schatje wil jij net als mama ook hun slavin zijn? Dan mogen ze je elk moment van de dag gebruiken zoals hun willen. Dan ben je hun slavin en lustobject. Als ze klaar willen komen nemen ze je of geven ze opdracht om hun klaar te maken, jij mag dan nooit nee zeggen.

Ze mogen dan met je doen wat ze willen. Ook hier hoefde ze niet over na te denken en zei, mama mag ik vandaag slavin zijn en morgen beslissen of ik dat wil blijven of dat ik dat niet wil?

Dan ben ik vandaag hun slavin, maar ik weet niet of ik dat na vandaag ook nog wil zijn, ik beslis dan morgen. Mama kuste haar weer, keek om en zei, Meesters, U heeft er een slavin bij, wat wilt U dat wij voor U doen.

Hiermee zette mama direct neer zoals het was. Vandaag mochten vader en zoon met hun doen wat ze wilde. Het was pas 11 uur dus er kon vandaag nog veel gebeuren. Vader knikte en zei, neem haar mee naar boven, leer haar hoe ze zich anaal moet spoelen, dan kunnen je zoon en ik haar anaal nemen zonder condoom.

Zonder iets af te wachten stond moeder op en zei, kom schatje ik ga je leren hoe jij je moet spoelen. De dochter stond op zonder te weten wat de bedoeling was, maar ze wist dat ze tot nu toe alleen maar genot had gehad en dat ze haar ouders en haar broer vertrouwde. In de badkamer legde mama uit hoe ze zich anaal moest spoelen en dat ze alleen op deze manier anaal schoon zou zijn en zo dus ook beschikbaar voor haar vader en broer. Ze begreep opeens dat haar vader en haar broer haar in haar kontje wilde gaan neuken en keek angstig naar haar moeder.

Maar mama dat doet toch heel erg veel pijn? Haar moeder moest lachen en zei, nee schatje dat gaan we je leren hoe dat moet en ik vind het zelf de meest lekkere manier om geneukt te worden. Ik kom als ik in mijn kontje geneukt word lekkerder klaar dan dat ik in mijn kutje geneukt word. Ik zal je wel leren hoe je moet ontspannen en hoe lekker het is. En al snel was moeder bezig haar dochter voor te doen hoe ze zichzelf anaal moest spoelen om beschikbaar te zijn voor vader en zoon.

In de woonkamer was vader met zichzelf aan het spelen, immers al kijkend naar de tv was hij al weer opnieuw geil geworden. Heerlijk ontspannend kijkend was het geil worden toch weer toegeslagen, zijn zoon zag dit en zei met een glimlach, zal ik je even lekker pijpen tot onze sletten beschikbaar zijn?

Vader gromde een keer ten teken dat hij daar zeker zin in had. Hij zag hoe zijn zoon snel tussen zijn benen dook en al snel voelde hij de zo bekende tong langs zijn ballen gaan. Hij sloot zijn ogen en genoot van de geile geluiden van de dvd en de tong van zijn zoon.

Heerlijk idee dat het weekeind zo zou verlopen en hij zou zijn geile jonge dochter zeker nog een aantal keren willen neuken. Zowel in haar kutje, helaas nog even tot ze aan de pil was met condoom, maar haar mond en kontje zou hij zeker gebruiken om zijn kwakje in kwijt te raken.

Hij voelde dat zijn zoon fanatiek aan het likken en pijpen was, afwisselend voelde hij zijn tong langs zijn ballen en dan weer voelde hij hoe diep zijn paal in de warme natte mond van zoonlief verdween. Doordat hij nog geiler werd vond het hij tijd weer te neuken, hij had zin in het kontje van zijn zoon en zei, ik heb zin een kontje te neuken, wil jij mijn sperma in je kontje of moet ik op onze slavinnen wachten?

Zoonlief hoefde daar niet over na te denken en zei, papa het is al weer twee weken geleden dat je me geneukt hebt kom maar snel in mijn kontje. Zoonlief stopte met pijpen en ging op handen en knieen zitten met zijn kontje omhoog, wachtend om de pik van zijn vader te ontvangen. Op dat moment kwamen moeder en dochter net binnen, vader was echter bloed geil en riep, jullie voor ons op de grond, standje 69, moeder onder, onze kleine slet boven en lik elkaar klaar tot wij zeggen stop maar.

Voor de dochter het goed en wel begreep lag moeder al op haar rug met haar benen wijd en zei, kom maar schatje, je hebt onze opdracht gehoord. Lik mijn kutje maar zo goed als je kunt, probeer maar, zo kun je leren een kutje te likken.

Hoewel ze schrok begreep ze nu heel goed, ze had toegezegd voor proef vandaag de hele dag slavin te zijn van haar vader en broer en ze had zich voorgenomen niets te weigeren dus snel ging ze over haar moeder in standje Op dat moment begreep ze ook dat een geschoren kutje veel mooier en lekkerder is dan een kutje met haar. Ze begon voorzichtig te likken, langs de lippen, maar proefde toch al snel dat mama wel erg nat was.

Maar ook voelde ze de geile spanning in mama’s lichaam onder haar. Door de ervaren tong van mama was ze ook snel weer in de stemming. Het idee dat haar broer vlak bij haar lag en dat ook haar vader kon zien hoe zij en haar moeder elkaar aan het likken waren maakte haar nog geiler. Ook had ze nu geen excuus nodig waarom ze het kutje van haar moeder ging likken, of ze dat wel of niet fijn zou vinden wist ze niet, maar het was opdracht en al snel genoot ze net zo van het likken en de wetenschap dat mama geil werd van haar tong als van de tong van haar moeder.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja vader, neuk me, ram hem in een keer in mijn kontje, ja toe maar neem me maar. En direct er achteraan hoorde ze zowel haar vader als haar broer zuchten. Het idee dat ze haar moeder aan het likken was vond ze geil, maar het idee dat haar vader haar broertje in zijn kont aan het neuken was maakte haar nog veel geiler.

Mede door de ervaren tong van haar moeder kwam ze al snel schokkend klaar. Ze wist nu dat vrouwen elkaar wel heel erg lekker konden verwennen, in haar fantasie waren het altijd mannen geweest en een ervaring met de vingers van haar vriendin waren ook heel lekker, maar dit was het helemaal. Ze hoorde haar broer kreunen, ja papa neuk je zoon, toe maar geef me je sperma. Geiler en geiler werd ze, ondanks dat ze net weer was klaar gekomen voelde ze de geilheid nog steeds in haar lichaam.

Ze voelde hoe haar moeder geil was en nam zich voor eerst haar moeder klaar te laten komen, wat is er niet mooier dan als vrouw zijnde de eerste vrouw die je klaar laat komen je moeder is. Dus vol overgave liet ze haar tong tussen de kutlippen van haar moeder gaan en ze genoot van de smaak van haar moeder. Ze voelde direct een reactie van haar moeder en ze likte nog fanatieker, toen hoorde ze haar moeder schreeuwen, vader kijk eens, je dochter is haar moeder aan het klaar likken.

En toen kwam de geile schreeuw, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lik me slet jaaaaaaaaaa lik je moeder klaar slet, laat je vader en je broer zien dat je een hoer bent, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Op dat moment hoorde ze haar broer en haar vader ook harder kreunen, ja papa ja spuit me vol, ik voel je sperma jaaaaaaa neuk je zoon, neuk je klaar in je zoon toe maar.

Het maakte haar geil dat haar vader haar broer aan het neuken was en blijkbaar in zijn kontje klaar kwam. Ze kreeg het verlangen dit ook te voelen maar er was nog steeds de angst dat het erg veel pijn zou gaan doen. Op dat moment zorgde de ervaren tong van haar moeder er voor dat ze nogmaals klaar kwam.

Ze genoot van haar orgasme tot die ruw werd verstoord, STOP sletten hoorde ze haar vader roepen. Ze schrok enorm maar blijkbaar was haar moeder wel goed getraind, want direct op het moment dat vader stop zei was ze al gestopt.

Verward wilde ze afwachten, immers midden in haar orgasme had vader stop gezegd en direct was die heerlijke ervaren tong van haar moeder weg. Veel tijd om af te wachten bleef er echter niet, ze hoorde vader zeggen, slet kom onder je dochter vandaan en lik me schoon. Haar moeder reageerde weer direct en voor ze het in de gaten had zag ze dat haar moeder haar vader aan het likken was.

Ze wilde kijken maar haar broer had andere ideeen en zei, slet kom hier en pijp me, vader en moeder zijn nog even bezig dus jij hier en pijpen slet. Zo snel ze kon ging ze naar haar broer en voorzichtig begon ze hem te likken en te pijpen.

Ze hoorde hem kreunen en was trots dat ze blijkbaar al was ze onervaren goed kon pijpen. Toen hoorde ze haar vader zeggen, slet ga naar boven haal de witte tube. Het ging langs haar heen maar toen hoorde ze haar moeder zeggen, maar Meester is dat niet te snel voor haar? Maar haar vader was duidelijk en met een strenge stem, slet schiet op, onze zoon gaat onze dochter neuken.

Ze hoorde hem vragen, of heb je daar geen zin in? Maar de kreun van haar broer liet niets te wensen over, daar had hij zin in. Onervaren als ze was begreep ze heel snel dat vandaag niet alleen haar kutje maar ook haar kontje ontmaagd zou worden.

Het idee was erg eng, maar het idee dat haar vader haar kutje en haar broer haar kontje zou ontmaagden maakte veel goed. Ze hoorde haar moeder de kamer verlaten en haar broer gromde, slet ga door doe beter je best. Snel ging ze verder met het pijpen van haar broer. Niet lang daarna voelde ze de warme handen van haar moeder over haar billen gaan en de vertrouwde stem, schatje, mama gaat je kontje met glijmiddel in smeren, dan kan je broer je makkelijker neuken.

Wees niet bang, mama gaat nu met je kontje spelen en insmeren. Ze voelde een koude substantie op en in haar kontje en schrok maar wist ook dat dit was wat ze wilde, ze wilde ook dit ervaren. Al snel voelde ze twee en even later zelfs drie vingers in haar kontje. Hoewel drie vingers erg strak gingen was het best vol te houden. Toen hoorde ze haar moeder zeggen, Meester indien U wenst is deze slet er klaar voor om U te ontvangen.

Haar hoofd werd aan de kant gedrukt door haar broer en ze hoorde hem zeggen, slet smeer mijn pik ook in zodat ik mijn zusje makkelijk kan nemen, dan ga je bij haar hoofd zitten. Het duurde maar even en haar moeder zat voor haar, ze draaide zich zo dat ze haar gezicht makkelijk op de schoot van haar moeder kon leggen. Ze hoorde haar moeder zachtjes zeggen, toe maar schatje, ontspan je, als je ontspannen bent is het niet pijnlijk maar lekker.

Ze voelde twee handen op haar billen en de stem van haar vader die zei, toe maar ik hou de kont van de jonge slet van een zus wel open, neuk jij haar maar lekker. Ze voelde dat haar broer zijn eikel tegen haar gaatje aan zetten en zei, zusje hier kom ik, ik ga je kontje bezitten.

Langzaam maar zeker voelde ze hem centimeter voor centimeter haar kontje inglijden. Ze hoorde haar moeder rustig tegen haar praten, rustig door ademen schatje ontspan je en rustig doorademen. Goed zo schatje ik ben trots op je.

Haar broer wachten even en zei, sletje ik zit er voor de helft in, nu komt de ander helft. Hij hield haar bij de heupen vast en ze voelde pijnlijk duidelijk hoe hij dieper en dieper in haar kontje kwam.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Onderdanig slaafje slikt alles van haar meester. Ondeugend stelletje krijgt pak rammel van meesteres. Carolina domineert een oude man. Sexy meesteres plaagt en trekt de lul van haar slaaf. Meesteres misbruikt kont en kut van haar blonde slaafje. Anaal meesteres Liza del Sierra.

Echtgenoot kijkt toe hoe z'n vrouw een vreemde lul aar binnen drukt. Slaaf wordt geplaagd met zijden sjaals. Dominante Angela plaagt de pik van haar slaaf. Mama ligt aan de ketting. Skin Diamond is in een plagerige en dominante bui. Zijn kontje is van mij compilatie.

Tieners expirimenteren met soft BDSM. Kleine Riley is de baas!

.

Escort flevoland pijpende meiden


natte kut sm dominant

Ze sprak haar dochter aan en zij zonder verder overleg met vader of zoon, is goed schatje kom we gaan nu samen condooms kopen zodat papa je straks kan ontmaagden en maandag gaan we naar de dokter voor de pil. De dochter kreek een smile van oor tot oor, sprong op en gaf moeder een dikke kus. De broer zij heel nuchter, nou jullie hoeven niet de deur uit als 10 condooms voor dit weekeind genoeg zijn.

Vreugde al om, het was duidelijk dat dit weekeind een heel bijzonder weekeind zou worden. En inderdaad, ze besloten de gordijnen te sluiten en het hele weekeind gesloten te laten.

De zoon liep naar boven en kwam met condooms en een stapel dvd’s terug. Met een grijns op zijn gezicht, zullen we dan maar een dvd opzetten om in de stemming te komen? Nou daar waren ze allemaal wel voor, immers was de beslissing genomen en niemand kon of wilde nog langer wachten.

Ze zetten een dvd op waar een geile teef van een jaar of 65 geneukt werd door 5 geile kerels van begin Mhhh zij vader zoiets maakt me geil, zullen we ons allemaal uitkleden? Hij kreeg geen antwoord, maar binnen 1 minuut waren ze alle vier naakt.

Moeder nam even de regie over en zei, schatje ga jij maar even aan de andere kant van papa zitten, dan zal ik je helpen. Tegen haar zoon, schatje jij moet maar even geduld hebben, het weekeind is nog lang je zult niets te kort komen, nu is je zusje even aan de beurt.

Nou dat vond de zoon zeker niet erg, hij hoopte en wist haast wel zeker dat ook hij zijn zusje nog wel zou neuken. Hij keek toe hoe zijn moeder met haar grote hangtieten cup E aan de ene kant en zijn zusje met toch al cup B aan de andere kant van zijn vader plaats nam en ze zo naar de film keken.

Tijdens het kijken speelde moeder met de ballen van vader en keek over vader heen naar haar dochter en zei, toe maar schatje speel er maar mee. Voorzichtig begon de dochter met de ballen te spelen, maar al snel was ze in de ban en voelde ze zich vrijer toen ze voelde dat papa zijn pik begon te groeien en harder werd.

Ze zag dat haar moeder begon te trekken aan de harde pik en nam het voorzichtig over. De dochter voelde zich blijkbaar steeds vrijer en zei, mama ik word natter en natter, ik kan het voelen. Mama begon te glimlachen en vroeg, mag ik even voelen of wil jij bij mij voelen? Ik ben namelijk ook al erg nat.

De dochter keer naar haar moeder en wist niet zo snel wat er van te denken, ze wist en wilde niets liever, dan dat papa haar ging ontmaagden, maar dat mama aan haar kutje zou komen was niet bij haar opgekomen. Ze nam een beslissing en zei, mama doe maar wat je wilt, bereid me voor om ontmaagd te worden. Dus als je met mijn kutje wilt spelen dan mag dat ook. Moeder wilde daar niet over nadenken, ze sprong op en zei, schatje ga een naast papa op de bank zitten.

De dochter nam naast haar vader plaats en als vanzelf sprekend zakte ze iets onderuit en opende ze haar benen. Moeder wist wel wat ze nu wilde, ze wachte niets af en begon voorzichtig de lipjes van haar dochter te strelen en zei, schatje je bent inderdaad helemaal nat. Maar je kutje gaan we dit weekeind net als mijn kut lekker scheren, de dochter vond alles goed, ze voelde zich geiler worden en wilde alleen maar ervaringen opdoen.

Ze voelde de vingers van haar moeder langs haar kutlipjes gaan en werd nog geiler. Ze zuchte en voelde zich steeds lekkerder en vrijer worden. Moeder keek naar haar dochter en wist dit is het moment, ze zei dan ook, schatje zal ik je kutje even likken? Dat is echt heerlijk en zal ik je laten voelen hoe heerlijk dat is? De dochter was al te ver om nu nog nee te zeggen en met een zucht, ja mama doe maar, doe alles met me, jullie mogen alles met me doen.

Moeder bedacht zich niet en al snel was haar tong druk doende de tiener kut van haar dochter te likken. Pa zag het allemaal aan en boog zich over de tietjes van zijn dochter en nam een harde tepel in zijn mond.

De dochter was echter zo opgewonden dat ze al direct klaar kwam door de tong van haar moeder en kreunend en kronkelend kwam ze luid klaar. Moeder genoot van de kutsappen van haar dochter en voelde dat het orgasme af nam. Ze kwam omhoog en zei, schatje wil je wachten of wil je nu geneukt worden? Nu ben je echt helemaal nat. De dochter keek opzij en zei alleen maar, papa wil je me nu neuken? Wil je me nu vrouw maken?

Zonder het antwoord af te wachten sloot ze haar ogen, wetend dat ze als meisje was opgestaan, maar als vrouw zou gaan slapen. De zoon gaf snel een condoom aan papa en die wist niet hoe snel hij die om moest doen. Zijn paal was bikkelhard, hij zou zijn geile dochter gaan neuken waar zijn slet en zijn zoon getuigen van zouden zijn. Hij ging op de knieen voor zijn dochter zitten. Zij paal strak naar voren.

Zijn vrouw die er naast zat hield ervaren als ze is, met een hand de kutlipjes uit elkaar en met de andere hand, begeleide ze de harde paal van haar man naar de natte kut van hun dochter. Zachtjes zei ze, schatje, papa gaat je nu nemen en nu een vrouw van je maken. Vader die zijn eikel al tussen de schaamlippen van zijn dochter voelde was zeer geil.

Hij drukte stukje bij stukje verder, hij voelde dat zijn dochter erg strak was, iets wat hem nog geiler maakte. Hij voelde dat hij tegen het vlies aan zat en zei, schatje ik ga nu een vrouw van je maken en drukte door. Zonder al te veel moeite of pijn was het maagdenvlies gebroken en nam hij volledig bezit van zijn dochter. Zijn vrouw was inmiddels met de tepel van zijn dochter in de mond aan het mee genieten.

Hij zag dat zijn zoon zich aan het aftrekken was en begon in een rustig tempo te pompen. Als een ervaren slet sloot zijn dochter de benen achter hem alsof ze wilde zeggen deze pik mag er nooit meer uit. Langzaam voerde hij het tempo op, hij wilde nog niet klaar komen maar langer genieten van deze strakke tienerkut.

Echter dacht zijn dochter daar blijkbaar anders over, ze begon weer te kreunen en hij voelde dat ze nog natter werd. Hij pompte harder en voelde zijn aan ballen dat hij klaar ging komen. En inderdaad, toen hij voelde en hoorde dat zijn geile tiener dochter klaar aan het komen was, spoot hij alles wat hij had.

Op een heerlijke manier kwam hij klaar en hij spoot zijn condoom dan ook behoorlijk vol terwijl zijn dochter aan het klaar komen was. Ze voelde alle twee dat hun orgasme aan het afnemen was en hij liet zich dan ook op zijn dochter vallen om haar een geile tongzoen te geven.

Die ze dan ook vol overgave beantwoorden. Na een tijdje voelde hij zijn pik verslappen en trok hij zich met tegenzin uit haar geile kutje. Toen hij zich terug getrokken had zag hij dat zijn slet naar hun zoon gegaan was en hem vol overgave aan het pijpen was, aan de geluiden te horen genoot hij daar duidelijk van. Zij dochter hoorde het ook en vol belangstelling keek ze naar haar moeder die zo vol overgave aan het pijpen was.

Ze keek haar vader aan en vroeg, papa is pijpen lekker voor een man? Haar vader die nog steeds geil was zei, ja om te geven en te krijgen, maar je mag rustig dichterbij gaan om te kijken hoor. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze ging snel dichterbij en zag dat haar broer het hoofd van hun moeder in zijn handen had en haar over zijn pik heen en weer schoof. Hij keek zijn zusje aan en zei geil, zusje als je wilt mag je het wel van mama over nemen hoor. Moeder hoorde dit en liet de pik van haar zoon uit haar mond gaan en zei, nee geile, je komt zo klaar en je zusje is er niet klaar voor om sperma te slikken.

Haar zusje hoorde dit en zei, mama ik ben overal klaar voor, mag ik het proberen en proeven? Haar moeder keek haar aan en zei, je mag dat wel, maar hij komt zo klaar en zal dan alles achter in je keel spuiten wil je dat wel? Als antwoord kwam ze met haar hoofd dichterbij en als een ervaren pijpster nam ze de pik van haar broer in haar mond. Die vond dat zeker niet erg en genoot van het idee dat zijn zusje hem nu aan het pijpen was.

Moeder was inmiddels ook zo geil dat ze ging staan en een been op de grote stoel waar haar zoon in zat zette en zei, je word gepijpt door je zusje, kijk maar eens naar de kut van je moeder. Je moeder maakt zichzelf klaar voor je, word maar lekker geil en spuit die geile zus van je maar vol. De geile woorden spoorde zowel moeder als zoon meer aan. Moeder daagde hem nog meer uit met woorden en zei, kijk eens naar mijn hoerenkut, kijk er maar naar terwijl je zusje die geile slet je aan het pijpen is.

Dat was te veel, de zoon hield het hoofd van zijn zusje vast en riep, zusje ik spuit je bek vol, slik mijn zaad, slet van een zus slik mijn zaad en duidelijk was dat hij aan het klaar komen was. Dit was voor zijn moeder te veel en ook zij begon klaar te komen op haar vingers. Ze zag haar zoon klaar komen en hoorde hem kreunen, jaaaa zusje zuig me leeg, slik elke druppel door jaaaaaa.

Als een ervaren slet slikte zijn zusje alles door, want even later liet hij haar los en zagen ze allemaal een trots gezicht van de geile slet die net was ontmaagd en die net haar mond vol sperma had.

Vol trots likte ze langs haar lippen en zei triomfantelijk, zo dat smaakt naar meer. Dit bracht de ontspanning, iedereen moest er om lachen en ze wisten alle vier dat het een heerlijk lang weekeind zou worden. En alle vier hadden ze er zin in. Moeder zij, kom allemaal zitten ik pak iets te drinken, kleren zijn het hele weekeind verboden.

Onder het drinken van een kopje koffie voor vader en moeder en cola voor de kids voelde ze zich allemaal heerlijk. Op de tv stond nog steeds een pornofilm alsof dit de normaalste zaak van de wereld was en inderdaad, voor dit gezin zou dit vanaf nu de normaalste zaak van de wereld zijn.

Ze bespraken samen de ervaring van deze ochtend, de dochter vertelde dat ze voor het eerst in haar leven gelikt was, ze had twee weken geleden samen met een vriendin uitgeprobeerd hoe het was een ander kutje te voelen en ze was op de vingers van haar vriendin klaar gekomen, ook haar vriendin was op haar vingers klaar gekomen.

Maar ze was nog nooit gelikt. Het neuken was haar heel goed bevallen ze vertelde dan ook dat het heel veel lekkerder was dan haar eigen vingers. Maar ook dat ze zich erg trots voelde toen ze voelde dat haar broer haar mond gebruikte om zichzelf in haar mond klaar te neuken. Vol trots vertelde ze, ik heb hem niet klaar gepijpt, hij heeft zichzelf in mijn mond klaar geneukt en ik voelde me een geile slet die op dat moment alleen maar goed was om zijn zaad te slikken en ik voelde me daardoor heel erg trots.

Vader en moeder konden een glimlach niet onderdrukken. De dochter keek hun aan en vroeg, waarom glimlachen jullie, is dat zo vreemd? Nee zei haar moeder, schatje dat is een gevoel van onderdanigheid en dat is echt een heerlijk gevoel, we zullen je dat gevoel zeker vaker geven.

Ik ben de slavin van je vader en je broertje, ik heb die onderdanige gevoelens dus ook. Ze keek verward naar haar moeder en vroeg, hoe bedoel je hun slavin?

Nou zei haar moeder, als papa of je broer iets willen, mijn kutje of kontje neuken, of mijn mond gebruiken of tussen mijn tieten klaar komen of waar ze ook maar zin in hebben, dat ze dat zonder vragen mogen doen.

Ze hoeven ook niet aan mijn plezier te denken, ze mogen alles met mijn lichaam doen wat ze willen. En dat vind ik heerlijk. Ik zal alles doen wat hun willen, wat het ook maar is. De dochter keek verward naar haar vader en broer en wist niet goed wat er van te denken. Haar broer besloot haar maar te laten zien wat ze bedoelde.

Slet kom hier en lik mijn ballen. Haar moeder wachte niet af en nam direct plaats voor haar zoon en begon vol overgave zijn ballen te likken.

Zijn zusje keek wel vreemd immers, de toon van haar broer was opeens heel anders. Ze hoorde hem zeggen slet zakken, lik mijn kontgaatje, je weet dat ik dat lekker vind.

Ze zag dat haar moeder haar hoofd draaide om makkelijker bij het gaatje te komen en vol overgave flitste de tong in en langs zijn gaatje. Haar broer genoot er duidelijk van. Zijn pik werd al weer harder. Na zo even te hebben genoten zei haar broer, slet ga op je rug liggen, ik wil tussen die memmen neuken. Zonder iets af te wachten ging haar moeder op haar rug liggen en sloot ze haar grote tieten bij elkaar zodat haar zoon tussen haar tieten kon neuken.

Haar zoon keek naar haar zusje en zei, kijk deze slet is mijn slavin, zie je hoe geil het is? Ze knikte en voelde hoe ze opslag weer geil werd, haar broer keek haar strakker aan en zei, sletje open je benen terwijl ik mama tussen haar memmen neuk en speel met je geile kutje.

Zonder dat ze er ook maar iets tegen kon doen, opende ze haar benen. Ze was zich er van bewust dat hij zo in haar kutje kon kijken maar daar schaamde ze zich zeker niet voor. Ze liet haar vingers langs haar clit gaan en keek haar broer aan. Die zei, nu je kutlippen en laat een vinger in je kut gaan. Weer gehoorzaamde ze zonder twijfel en ze voelde zich heerlijk, haar broer die zo geil opdrachten gaf terwijl hij mama tussen haar grote tieten aan het neuken was.

Ze keek hoe haar broer het tempo verhoogde en zag aankomen dat hij op het punt stond klaar te komen. Ze wilde kijken hoe hij klaar kwam en keek naar die grote memmen van mama maar haar broer zei kort, kijk me aan slet, kijk me aan terwijl ik mezelf op deze slet klaar neuk. Ze wilde zelf ook klaar komen en voelde dat ze dat ook zo zou doen.

Echter op het moment dat ze aan het gezicht van haar broer zag dat hij klaar ging komen, hoorde ze hem zeggen STOP slet, ze schrok hij keek haar strak aan en zei, heb ik gezegd dat je klaar mocht komen? Verward stopte ze terwijl haar broer tussen die mega tieten van mama klaar aan het komen was.

Hij keek haar nog steeds strak aan en zei zachtjes, papa wil jij me schoon likken of moet deze slet dat doen? Ze schrok bij deze woorden maar ze zag dat haar vader de klaar gekomen pik van haar broer in zijn mond had en dus hem schoon aan het pijpen was. Even later zag ze hoe haar vader de restjes sperma tussen de tieten van haar moeder oplikte. Ze begreep dat papa en haar broer dus bisex waren en toen besefte ze dat zij dat ook was, immers het klaar komen op de tong van mama was heerlijk en ze had de wens om ook mama klaar te likken.

Nadat haar broer schoon was kwam mama weer omhoog, ze zag de trots in mama’s ogen en zonder iets te zeggen wist ze dat mama er van genoten had. Mama vroeg dan ook, schatje wat voelde je toen je broer opdracht gaf je benen te openen en met je kutje te spelen? Ze hoefde er niet lang over na te denken, ze zei dan ook, ik was verward maar ik vond het wel erg opwindend. Mama kwam naar haar toe en gaf haar een kus op de mond.

Schatje wil jij net als mama ook hun slavin zijn? Dan mogen ze je elk moment van de dag gebruiken zoals hun willen. Dan ben je hun slavin en lustobject. Als ze klaar willen komen nemen ze je of geven ze opdracht om hun klaar te maken, jij mag dan nooit nee zeggen. Ze mogen dan met je doen wat ze willen. Ook hier hoefde ze niet over na te denken en zei, mama mag ik vandaag slavin zijn en morgen beslissen of ik dat wil blijven of dat ik dat niet wil?

Dan ben ik vandaag hun slavin, maar ik weet niet of ik dat na vandaag ook nog wil zijn, ik beslis dan morgen. Mama kuste haar weer, keek om en zei, Meesters, U heeft er een slavin bij, wat wilt U dat wij voor U doen. Hiermee zette mama direct neer zoals het was. Vandaag mochten vader en zoon met hun doen wat ze wilde.

Het was pas 11 uur dus er kon vandaag nog veel gebeuren. Vader knikte en zei, neem haar mee naar boven, leer haar hoe ze zich anaal moet spoelen, dan kunnen je zoon en ik haar anaal nemen zonder condoom. Zonder iets af te wachten stond moeder op en zei, kom schatje ik ga je leren hoe jij je moet spoelen. De dochter stond op zonder te weten wat de bedoeling was, maar ze wist dat ze tot nu toe alleen maar genot had gehad en dat ze haar ouders en haar broer vertrouwde.

In de badkamer legde mama uit hoe ze zich anaal moest spoelen en dat ze alleen op deze manier anaal schoon zou zijn en zo dus ook beschikbaar voor haar vader en broer. Ze begreep opeens dat haar vader en haar broer haar in haar kontje wilde gaan neuken en keek angstig naar haar moeder. Maar mama dat doet toch heel erg veel pijn? Haar moeder moest lachen en zei, nee schatje dat gaan we je leren hoe dat moet en ik vind het zelf de meest lekkere manier om geneukt te worden.

Ik kom als ik in mijn kontje geneukt word lekkerder klaar dan dat ik in mijn kutje geneukt word. Ik zal je wel leren hoe je moet ontspannen en hoe lekker het is.

En al snel was moeder bezig haar dochter voor te doen hoe ze zichzelf anaal moest spoelen om beschikbaar te zijn voor vader en zoon. In de woonkamer was vader met zichzelf aan het spelen, immers al kijkend naar de tv was hij al weer opnieuw geil geworden. Heerlijk ontspannend kijkend was het geil worden toch weer toegeslagen, zijn zoon zag dit en zei met een glimlach, zal ik je even lekker pijpen tot onze sletten beschikbaar zijn? Vader gromde een keer ten teken dat hij daar zeker zin in had.

Hij zag hoe zijn zoon snel tussen zijn benen dook en al snel voelde hij de zo bekende tong langs zijn ballen gaan. Hij sloot zijn ogen en genoot van de geile geluiden van de dvd en de tong van zijn zoon. Heerlijk idee dat het weekeind zo zou verlopen en hij zou zijn geile jonge dochter zeker nog een aantal keren willen neuken.

Zowel in haar kutje, helaas nog even tot ze aan de pil was met condoom, maar haar mond en kontje zou hij zeker gebruiken om zijn kwakje in kwijt te raken. Hij voelde dat zijn zoon fanatiek aan het likken en pijpen was, afwisselend voelde hij zijn tong langs zijn ballen en dan weer voelde hij hoe diep zijn paal in de warme natte mond van zoonlief verdween.

Doordat hij nog geiler werd vond het hij tijd weer te neuken, hij had zin in het kontje van zijn zoon en zei, ik heb zin een kontje te neuken, wil jij mijn sperma in je kontje of moet ik op onze slavinnen wachten? Zoonlief hoefde daar niet over na te denken en zei, papa het is al weer twee weken geleden dat je me geneukt hebt kom maar snel in mijn kontje. Zoonlief stopte met pijpen en ging op handen en knieen zitten met zijn kontje omhoog, wachtend om de pik van zijn vader te ontvangen.

Op dat moment kwamen moeder en dochter net binnen, vader was echter bloed geil en riep, jullie voor ons op de grond, standje 69, moeder onder, onze kleine slet boven en lik elkaar klaar tot wij zeggen stop maar. Voor de dochter het goed en wel begreep lag moeder al op haar rug met haar benen wijd en zei, kom maar schatje, je hebt onze opdracht gehoord. Lik mijn kutje maar zo goed als je kunt, probeer maar, zo kun je leren een kutje te likken.

Hoewel ze schrok begreep ze nu heel goed, ze had toegezegd voor proef vandaag de hele dag slavin te zijn van haar vader en broer en ze had zich voorgenomen niets te weigeren dus snel ging ze over haar moeder in standje Op dat moment begreep ze ook dat een geschoren kutje veel mooier en lekkerder is dan een kutje met haar.

Ze begon voorzichtig te likken, langs de lippen, maar proefde toch al snel dat mama wel erg nat was. Maar ook voelde ze de geile spanning in mama’s lichaam onder haar. Door de ervaren tong van mama was ze ook snel weer in de stemming. Het idee dat haar broer vlak bij haar lag en dat ook haar vader kon zien hoe zij en haar moeder elkaar aan het likken waren maakte haar nog geiler.

Ook had ze nu geen excuus nodig waarom ze het kutje van haar moeder ging likken, of ze dat wel of niet fijn zou vinden wist ze niet, maar het was opdracht en al snel genoot ze net zo van het likken en de wetenschap dat mama geil werd van haar tong als van de tong van haar moeder.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja vader, neuk me, ram hem in een keer in mijn kontje, ja toe maar neem me maar. En direct er achteraan hoorde ze zowel haar vader als haar broer zuchten. Het idee dat ze haar moeder aan het likken was vond ze geil, maar het idee dat haar vader haar broertje in zijn kont aan het neuken was maakte haar nog veel geiler. Mede door de ervaren tong van haar moeder kwam ze al snel schokkend klaar. Ze wist nu dat vrouwen elkaar wel heel erg lekker konden verwennen, in haar fantasie waren het altijd mannen geweest en een ervaring met de vingers van haar vriendin waren ook heel lekker, maar dit was het helemaal.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja papa neuk je zoon, toe maar geef me je sperma. Geiler en geiler werd ze, ondanks dat ze net weer was klaar gekomen voelde ze de geilheid nog steeds in haar lichaam. Ze voelde hoe haar moeder geil was en nam zich voor eerst haar moeder klaar te laten komen, wat is er niet mooier dan als vrouw zijnde de eerste vrouw die je klaar laat komen je moeder is.

Dus vol overgave liet ze haar tong tussen de kutlippen van haar moeder gaan en ze genoot van de smaak van haar moeder. Ze voelde direct een reactie van haar moeder en ze likte nog fanatieker, toen hoorde ze haar moeder schreeuwen, vader kijk eens, je dochter is haar moeder aan het klaar likken. En toen kwam de geile schreeuw, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lik me slet jaaaaaaaaaa lik je moeder klaar slet, laat je vader en je broer zien dat je een hoer bent, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Op dat moment hoorde ze haar broer en haar vader ook harder kreunen, ja papa ja spuit me vol, ik voel je sperma jaaaaaaa neuk je zoon, neuk je klaar in je zoon toe maar.

Het maakte haar geil dat haar vader haar broer aan het neuken was en blijkbaar in zijn kontje klaar kwam. Ze kreeg het verlangen dit ook te voelen maar er was nog steeds de angst dat het erg veel pijn zou gaan doen.

Op dat moment zorgde de ervaren tong van haar moeder er voor dat ze nogmaals klaar kwam. Ze genoot van haar orgasme tot die ruw werd verstoord, STOP sletten hoorde ze haar vader roepen. Ze schrok enorm maar blijkbaar was haar moeder wel goed getraind, want direct op het moment dat vader stop zei was ze al gestopt. Verward wilde ze afwachten, immers midden in haar orgasme had vader stop gezegd en direct was die heerlijke ervaren tong van haar moeder weg.

Veel tijd om af te wachten bleef er echter niet, ze hoorde vader zeggen, slet kom onder je dochter vandaan en lik me schoon. Haar moeder reageerde weer direct en voor ze het in de gaten had zag ze dat haar moeder haar vader aan het likken was.

Ze wilde kijken maar haar broer had andere ideeen en zei, slet kom hier en pijp me, vader en moeder zijn nog even bezig dus jij hier en pijpen slet. Zo snel ze kon ging ze naar haar broer en voorzichtig begon ze hem te likken en te pijpen. Ze hoorde hem kreunen en was trots dat ze blijkbaar al was ze onervaren goed kon pijpen.

Toen hoorde ze haar vader zeggen, slet ga naar boven haal de witte tube. Het ging langs haar heen maar toen hoorde ze haar moeder zeggen, maar Meester is dat niet te snel voor haar? Maar haar vader was duidelijk en met een strenge stem, slet schiet op, onze zoon gaat onze dochter neuken. Ze hoorde hem vragen, of heb je daar geen zin in?

Maar de kreun van haar broer liet niets te wensen over, daar had hij zin in. Onervaren als ze was begreep ze heel snel dat vandaag niet alleen haar kutje maar ook haar kontje ontmaagd zou worden. Het idee was erg eng, maar het idee dat haar vader haar kutje en haar broer haar kontje zou ontmaagden maakte veel goed. Ze hoorde haar moeder de kamer verlaten en haar broer gromde, slet ga door doe beter je best.

Snel ging ze verder met het pijpen van haar broer. Niet lang daarna voelde ze de warme handen van haar moeder over haar billen gaan en de vertrouwde stem, schatje, mama gaat je kontje met glijmiddel in smeren, dan kan je broer je makkelijker neuken. Wees niet bang, mama gaat nu met je kontje spelen en insmeren. Ze voelde een koude substantie op en in haar kontje en schrok maar wist ook dat dit was wat ze wilde, ze wilde ook dit ervaren.

Al snel voelde ze twee en even later zelfs drie vingers in haar kontje. Hoewel drie vingers erg strak gingen was het best vol te houden. Toen hoorde ze haar moeder zeggen, Meester indien U wenst is deze slet er klaar voor om U te ontvangen. Haar hoofd werd aan de kant gedrukt door haar broer en ze hoorde hem zeggen, slet smeer mijn pik ook in zodat ik mijn zusje makkelijk kan nemen, dan ga je bij haar hoofd zitten.

Het duurde maar even en haar moeder zat voor haar, ze draaide zich zo dat ze haar gezicht makkelijk op de schoot van haar moeder kon leggen. Ze hoorde haar moeder zachtjes zeggen, toe maar schatje, ontspan je, als je ontspannen bent is het niet pijnlijk maar lekker. Ze voelde twee handen op haar billen en de stem van haar vader die zei, toe maar ik hou de kont van de jonge slet van een zus wel open, neuk jij haar maar lekker.

Ze voelde dat haar broer zijn eikel tegen haar gaatje aan zetten en zei, zusje hier kom ik, ik ga je kontje bezitten. Langzaam maar zeker voelde ze hem centimeter voor centimeter haar kontje inglijden. Ze hoorde haar moeder rustig tegen haar praten, rustig door ademen schatje ontspan je en rustig doorademen. Goed zo schatje ik ben trots op je. Haar broer wachten even en zei, sletje ik zit er voor de helft in, nu komt de ander helft.

Hij hield haar bij de heupen vast en ze voelde pijnlijk duidelijk hoe hij dieper en dieper in haar kontje kwam. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Onderdanig slaafje slikt alles van haar meester. Ondeugend stelletje krijgt pak rammel van meesteres. Carolina domineert een oude man. Sexy meesteres plaagt en trekt de lul van haar slaaf. Meesteres misbruikt kont en kut van haar blonde slaafje.

Anaal meesteres Liza del Sierra. Echtgenoot kijkt toe hoe z'n vrouw een vreemde lul aar binnen drukt. Slaaf wordt geplaagd met zijden sjaals. Dominante Angela plaagt de pik van haar slaaf. Mama ligt aan de ketting. Skin Diamond is in een plagerige en dominante bui. Zijn kontje is van mij compilatie. Tieners expirimenteren met soft BDSM. Kleine Riley is de baas!

.

Ik draai de halsband om zodat de ketting aan de kant van haar handen komt. Ik trek haar hoofd achterover zodat ze naar me kruis kijkt. Ik trek me broek en boxer omlaag en ik trek de balgag uit haar mond. Ik pak me dubbele voorbind dildo en ik maak de riempjes vast. Ik druk de kleine kant in mijn kutje en de andere kant druk ik haar mond in en neuk zachtjes in haar mond.

Ze begint te kreunen en ik druk de voorbind verder haar mond in en neuk haar wat harder. Het kwijl loopt langs de voorbind uit haar mond. Ik trekt haar bh van haar tieten af en haar tepels staan al stijf van geilheid. Ik zet mijn nagels in haar tepels en ik druk de voorbind achter in haar keel. Ze kokhals over mijn voorbind heen en ik druk mijn nagels dieper in haar tepels en draai haar tepels voor een halve draai met me nagels er in.

Ik trek haar tepels omhoog zodat haar rug een stuk van het bureau komt. Ik laat haar tepels los en pak haar tepels tussen duim en wijsvinger en draai ze lief en zachtjes tussen mijn vingers door zodat het pijn en genot word. Ik trek met 1 ruk voorbind uit haar mond. Ik stap uit me broek en boxer en draai de halsband weer om zodat de ketting tussen haar tieten ligt. Ik maak haar boeien los en trek haar op haar knieën op de grond. Ik druk met mijn voet haar benen wijd en trek haar string uit en druk haar op bed met haar tieten.

De ketting van de halsband trek ik strak door haar kutje heen. Ik doe de ketting vast aan de ring van haar polsboeien en haal daar de ketting van de halsband door zodat die strak in haar kutje blijft zitten en trek haar handen hoger op haar rug en maak haar andere boei er aan vast. Ik ga op haar rug zitten en trek haar laarzen eerst uit en druk dan gelijk mijn hakken in de onderkant van haar voeten en trek haar handen op haar rug wat verder omhoog zodat ze begint te kreunen.

Ondertussen sla ik een paar keer met vlakke hand tegen haar lekkere geile kontje. Ik stop mijn wijsvinger in haar mond en daarna gelijk diep haar kleine kontgaatje in en ik vinger haar kontje heel lief. Daarna druk ik een dildo haar mond in en dan weer lekker in haar kontje en plak er gelijk Duck tape over zodat de dildo op zijn plaats blijft. Dan ga ik van haar rug af en ik pak een strokenzweep met brede leren stroken en sla eerst tegen haar dijen aan en daarna tegen haar billen een minuut of Ik trek haar aan de haren op bed en draai haar op haar rug zodat ze met benen wijd voor me ligt.

Ik druk haar voeten richting haar schouders en maak de enkel boeien vast aan de spijlen van mijn bed. Ik sla met dezelfde zweep over haar kutje heen tot er kut vocht uit haar kutje omlaag loopt.

Ik druk de gag terug in haar mond en zet op allebei de stijve tepels een knijper en ik kneed in haar tieten. Ik ga voor haar staan en streel de binnenkant van haar benen van beneden naar boven.

Ze begint met haar kontje te draaien ondertussen gaat me hand verder en raak ik haar kutje aan en ik voel een schok door haar lijf heen gaan. Ik haal me hand weer van haar kutje af en glij verder met me hand omhoog naar haar tieten.

Ik pak 1 slipketting en doe de ketting door de ring en tussen de lus stop ik haar tiet en trek de ketting aan en maak hem vast met een musketonhaak en dat doe ik ook met haar andere tiet. Ik sla met de strokenzweep de knijpers van haar tepels en bijt daarna in haar tepels en lik haar tepels daarna weer even lief. Ik maak de ketting los van haar halsband en de ketting blijft in haar kutje zitten en ik trek met 1 ruk de ketting haar kutje uit en druk gelijk voorbind diep haar kutje in en trek de blinddoek weg zodat ik haar in haar ogen kan kijken.

Ik laat haar zichzelf neuken op me voorbind dildo terwijl ze weinig bewegen kan en net voordat ze bijna gaat komen trek ik de voorbind uit haar kutje. Ze kijkt met geile onderdanige smeek ogen naar mijn ogen.

Ik pak de zweep weer en ik sla recht op haar stijve clitje en ze begint met neukbewegingen te maken. Ik sla wat harder op haar kutje en ze begint harder te kreunen en haar buik gaat sneller op en neer en ze hijgt steeds harder en meer. Ze begint bij haar bovenbenen te trillen en haar hele lichaam komt omhoog en ze begint te schokken.

Ze begint te schreeuwen en ze komt spuitend en schokkend klaar. Ik laat haar even zo liggen en er gaan nog wat na schokken door haar lijf. Ik maak haar helemaal los eerst haar benen en gag uit dan maak ik haar tieten los dan haar mond en daarna klik ik de polsboeien los van elkaar.

Ik geef haar wat te drinken en neem haar daarna mee naar de badkamer. Ik zet haar op haar knieën met haar gezicht naar de muur in bad en ik trek me kleren uit. Ik doe blinddoek weer bij haar om en ik draai haar om. Ik doe de voorbind af en pak haar haren vast en ik druk haar tegen me clitje aan en ze begint gelijk te likken als een sletje. Ik rij tegen haar mond aan en druk haar hoofd harder tegen mijn kruis aan.

Dan wil ik dat ze haar tong mijn kutje in doet dus ik ga verder over haar heen staan zodat haar tong mijn kutje in kan. Ik blijf onder tussen haar hoofd vast houden en door rijden op haar gezicht. Een paar minuten later begin ik op haar gezicht te kreunen en ik voel me spieren samen trekken.

Ik druk haar nog harder tegen me kutje aan en ik spuit haar mond vol en onder me kutje voel ik hoe ze al mijn kut vocht doorslikt. Ik trek haar aan de haren hard naar achter bij mijn kutje weg en ik sla haar met vlakke hand op haar wang een paar keer zodat haar wangen rood zijn.

Ik druk haar hard op haar rug en ik pak de voorbind weer en doe de voorbind weer om. Ik ga op haar hoofd liggen met mijn kutje en ik neuk liggend in haar mond. Ik sla tegen haar tieten en op haar kutje met mijn hand en trek dan de voorbind uit haar mond en ga ik met mijn kutje boven haar hoofd staan en trek aan haar haren omhoog.

Ik sla paar keer tegen haar wangen aan en dan plas ik in haar mond en ik knijp haar neus dicht. Niet al mijn plas kan in haar mond en er loopt plas langs haar tieten omlaag naar haar kutje. Ik laat haar haren los en ik plas verder over haar gezicht en over haar tieten. Als ik klaar met plassen ben trek ik haar op haar buik en laat ik haar alles oplikken wat er in bad ligt. Ik druk me voet in haar nek en ik kijk hoe ze het bad schoonlikt.

Ik trek haar terug op haar knieën als ze klaar met likken is en ik doe de douche aan. Ik doe haar blinddoek af en ik begin haar te wassen onder de douche. Ik kus haar in haar nek en druk me vinger haar kutje in en leg me hand op haar tiet. Ik vinger haar kutje en kneed in haar tieten. Ze legt haar hoofd in mijn nek en staat onder de douche te kreunen. Ik vinger en kneed net zo lang tot ze kreunend klaarkomt. Ondertussen ligt er water in bad en trek ik haar weer terug op haar knieën en druk ik haar kop in het water.

Ik trek haar aan de haren omhoog en druk haar hard over de badrand heen dan doe ik voorbind weer om en ik neuk hard en dominant in haar kont. Ik droog mezelf en haar af en loop naakt terug naar de slaapkamer. Ik ga op bed zitten en kijk haar eens arrogant in haar ogen. Ze slaat haar ogen neer en kijkt naar de grond. Ik pak met mijn hand haar kis vast en ik geeft haar een geile tongzoen.

Met mijn hand in haar nek en de andere op haar wang zoen ik haar. Ik kijk haar aan diep in haar ogen. Ineens voel ik haar blik op mijn handen. Ze legt haar handen op die van mijn en kijkt me arrogant terug aan.

Mijn hart schiet van mijn kruis naar mijn keel en terug naar mijn kruis. Haar handen blijven rusten op die van mijn , dwingend knijp ze er in. Ik kijk naar haar mond die schreeuwen om gebeten te worden. Ze lacht en bijt in haar onderlip en likt daarna langs haar lippen heen. Mijn blik glijd omhoog en ik zie een twinkeling in haar ogen.

Voor ik het weet bijt ze niet meer op haar eigen lip maar op die van mijn. Haar tong zoekt opnieuw mijn tong. Ze zoent me onbeheerst en wild. Ze legt haar hand in mijn nek, haalt mijn meer naar zich toe en duwt haar tong dieper in mijn mond. De arrogantie die ze nu heeft maakt mijn gevoel door de war. Ik trek mezelf van haar los en kijk haar strak en arroganter aan.

Voordat ze haar wenkbrauwen kan optrekken, trekt ik haar bij de heupen naar mijn toe. Zo makkelijk laat ik mijn niet domineren. Ik ga zitten en duw haar buik tegen me aan, haar benen gespreid op mijn schoot. Ze buigt zich over mijn heen terwijl ze haar lippen op die van mijn drukt. Ze likt ze, kust zich een weg langs mijn mond naar mijn oor waar ze hard in kreunt als ik mijn kruis tegen dat van haar druk.

Ze buigt naar achteren, haar borsten zijn nu strak gespannen. Ik wil ze tegen die van mijn voelen dus ik druk haar helemaal tegen me aan. Ik wil haar overal voelen. Ze kijkt me lachend aan en weer met een arrogant blik in haar ogen. Ze gaat van me af en kijk me strak in mijn ogen aan. Ik slik en als ik haar weer naar mijn toe wil trekken, duwt ze arrogant mijn hand weg. Ze gaat op het bureau zitten. Strakke buik met cup DD. Ik wil haar dus ik ga bij haar staan. Ze drukt haar natte kutje tegen mijn buik aan en duwt arrogant en dominant mijn hoofd omlaag.

Zonder er bij na te denken ga ik op mijn knieën voor haar. Mijn vingers glijden langs haar benen omhoog maar ze draait zich van me weg. Haar hand raakt mijn wang wanneer ze zich met een snelle beweging weer omdraait. Voordat ik besef wat er gebeurd en wat ze met mijn doet, duwt ze mijn op de stoel waarna ze met haar vingers hard in me kutje komt.

Mijn kut vocht glijd langs haar hand terwijl ze steeds dieper en steeds sneller in en uit me gaat. Ik kan niets anders dan voor deze keer mezelf over te geven aan haar. Ik wil me inhouden en haar weer pakken maar ik word gek door haar. Ze neukt me arrogant en geil, steeds harder en ik wil het. Ik kan niets anders dan haar bijten en mijn nagels krassen over haar rug.

Ik lik haar stijve tepels. Ze kreunt en op haar moment van zwakte duw ik haar dominant terug het bureau op. Ze pakt me vast en trekt mijn op mijn knieën. Ze pakt bij mijn haar en trekt me hoofd achterover en spuugt in me gezicht.

In een keer drukt ze mijn gezicht tegen haar natte kutje aan. Ik pak haar billen vast en lik haar. Zij wilt mij voelen en omsluit mijn hoofd met haar benen. Ik lik over haar clitje en ik druk mijn tong in haar. Door de trillingen van haar dijen in mijn nek voel ik dat ze bijna gaat komen. Met mijn tong zoek ik naar die ene plek en langzaam ga ik in en uit haar. Ik druk dieper steeds dieper en sneller. Ze kreunt en trekt aan mijn haar. Ze zet haar nagels in mijn schouders en ze bijt op haar eigen hand.

Ze schreeuwt en met een laatste houdgreep ontspant ze volledig. Ze schokt klaar op het bureau en rust daarna uit. Ik kus het binnenste van haar dijbeen. Ze trilt nog steeds door haar orgasme. Met mijn lippen vind ik de weg over haar strakke buiken en tieten naar haar mond en haar zichzelf proeven. Hijgend kijk ik in haar ogen ze kijkt me lachend terug aan. Langzaam glijdt haar hand langs mijn been omhoog en knijp ze in mijn clitje.

Ze druk mijn van zich af en gaat voor me staan. Ik kijk op haar neer en voel mijn hart bonken. Ze druk me op mijn knieën en gaat op mij rug zitten en trekt langzaam haar laarzen met hakken aan. Ze gaat van me af en druk haar hak in me handen.

Ik kreun maar trek mijn handen niet onder haar weg. Met lange halen neem ik je tot diep in mijn keel en doe ik mijn uiterste best om je heerlijk te verwennen. Je fluistert zacht maar dwingend in mijn oor dat ik op mijn knieën op het bed moet gaan zitten.

Je komt achter me staan en pakt me stevig bij mijn billen beet. Hunkerend kantel ik mijn bekken zodat mijn billen nog dichter bij je komen. Je handen en je tong hebben me zo geil gemaakt, ik kan niet meer wachten tot je me neemt.

Nadat je me nog heel even laat smeken verdwijn je in één keer volledig in me. Ik sla een kreetje van de schrik maar je gaat onverstoord door. Opnieuw glijden je vingers langs mijn klitje en masseer je het gevoeligste plekje van mijn lichaam.

Met je andere hand heb je mijn haren stevig vast en bepaal je het tempo. Als je vingers zich verplaatsen van mijn natte kutje naar mijn bilspleet begin ik te protesteren. Onverstoord en vastbesloten haal jij mijn hand weg. Je vingers vinden zich al snel weer een weg naar mijn sterretje. Ik wil nog één keer protesteren maar als jij met je duim langzaam druk uitoefent en hem steeds verder naar binnen duwt, volgt een sensationeel gevoel.

Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Met je grote stijve pik neem je weer bezit van me terwijl je in het zelfde tempo met je duim mijn kontje bewerkt.

Vanuit mijn tenen voel ik het heftigste orgasme opkomen dat ik ooit heb gehad. Ik hou het niet langer tegen en laat het overweldigende gevoel bezit nemen van mijn hele lichaam.

Kreunend en schokkend kom ik klaar. Samen laten we ons op het bed vallen. Slaperig wil ik je omarmen, je zoenen en je bedanken voor deze geweldige ervaring. Maar jij hebt andere plannen. Langzaam trek je mijn zwarte kousen uit en zoen je mijn benen. Mijn lichaam schokt nog steeds van het waanzinnige orgasme dat je me hebt gegeven. Ik ben zo licht in mijn hoofd dat het even duurt voordat ik door hebt wat je aan het doen bent. Om mijn linker pols heb je één van mijn kousen gebonden en die aan een van de spijlen van het bed vastgemaakt.

Stevig pak je mijn rechter pols beet om deze aan de andere kant van het hoofdeind vast te maken. Ik wil mezelf los worstelen. Geblinddoekt had ik al geen controle maar vastgebonden aan het bed, heb ik helemaal geen invloed meer op jouw handelingen! Als ik probeer te voorkomen dat je mijn vrije hand vastbindt, ga je bovenop me zitten.

Mijn worsteling is tevergeefs, je bent te sterk voor me. Daar lig ik dan, vastgebonden in een hotelkamer waarvan niemand weet dat ik er ben. Toch sta je op en hoor ik je naar de badkamer lopen. Dan ben ik alleen en hoor ik alleen nog maar mijn zware ademhaling en mijn hartslag. Ik ben opgelucht als je terug komt totdat ik iets langs mijn benen voel strijken. Een gevoel van paniek bekruipt me. Wat heb je gepakt en wat ga je in hemelsnaam met me doen?!

Als ik iets door de lucht hoor suizen, krimp ik ineen. Hoewel ik er nog niet eerder mee in aanraking ben geweest, weet ik het meteen: Plagend laat je de leren stroken langs de binnenkant van mijn dijen gaan.

Ik voel een kriebel in mijn onderbuik. Dit kan ik toch niet lekker vinden, schiet het door mijn hoofd. Maar als je met de zweep langs mijn kutje strijkt, weten we het alle twee. Mijn lichaam heeft me verraden; ik ben al weer kletsnat. Ik kan alleen maar knikken. Met een ritme waarin je me volledig meesleept bewerk je eerst mijn borsten om je daarna te concentreren op mijn billen. Het ritme is onvoorspelbaar en de slagen kies je heel zorgvuldig.

Eerst mijn linkerbil, vervolgens mijn rechter, dan beide, je maakt me helemaal gek! Na de eerste slagen sterft de tintelende pijn langzaam weg.

Daarna versterken de slagen elkaar en zweep je me letterlijk op tot een overweldigend hoogtepunt. Mijn hoofd duizelt en mijn lichaam gloeit. Je maakt mijn polsen los, doet de blinddoek af en omarmt me liefdevol. Ik vind het tijd om je te bedanken voor de geweldige ervaring. Ik zoen je hartstochtelijk. Onze tongen raken verstrengeld in een vurig liefdesduel. Met mijn handen streel ik plagend de binnenkant van je dijen. Nu word ook jij ongeduldig.

Met een zwaai positioneer je me daar waar je me wilt hebben; bovenop je. Ik laat me op jouw heerlijke stijve paal glijden en berijd je vol overgave. Het ritme en de passie slepen ons volledig mee. Als ik in je ogen kijk is het alsof we één zijn. Steeds harder, steeds sneller neem je me tot je grommend jouw hoogtepunt bereikt.Een man pijpen sex afspraak

  • SEXDATE ROTTERDAM MAN ZOEKT JONGEN
  • Vingeren lesbi nzc prive
  • Sperma sletjes shemale zoekt jongen
  • 424
  • Geile vrouw zoekt gratis sex nl

Sex filem gratis opa neukt buurvrouw