Mrs zoekt slaaf blote kut onder rokje

mrs zoekt slaaf blote kut onder rokje

Teleurgesteld keek ik Dennis na bij de ochtendpauze omdat hij geen enveloppe voor mij had. Ik realiseerde mij dat ik er naar uitkeek om opgedragen te krijgen wanneer en waar ik hun slet moest zijn. Ik dacht nu al over mijzelf als hun slet. Ik kon het niet ontkennen, ik verlangde naar die heerlijke grote zwarte pikken. In de middagpauze ging de klas weer naar buiten zonder dat er iets gebeurde en ik liep met de klas mee het schoolplein op.

Genietend van het mooie weer liep ik wat heen en weer over het schoolplein en lette op dat de kinderen elkaar niet de hersens insloegen bij een spontaan vechtpartijtje. Opeens stopte er een scooter bij het schoolplein en toen de berijder zijn helm afzette herkende ik de knul van 17, die mij gisteren op het balkon had geneukt.

Met een handgebaar gebood hij mij om bij hem te komen en zonder aarzelen gehoorzaamde ik. Gelukkig stond ik met mijn rug naar het schoolplein want hij greep mij onder mijn rok vol bij mijn kut en trok mij naar zich toe om me een tongzoen te geven.

Ondanks de pijnlijke situatie voelde ik hoe de opwinding bezit van mijn lijf nam en ik wist dat ik volledig in hun macht was. Hij gaf nog het adres en liet mij dan voor evenveel staan door gas te geven en weg was hij weer. Met mijn hart in mijn keel belde ik Pieter dat ik vergeten was door te geven dat er nog een vergadering op school was en dat ik met eten niet thuis zou zijn en nog niet precies wist hoe laat het zou worden.

Begripvol als altijd maakte hij zich enkel zorgen over of ik dan wel gelegenheid zou hebben om wat te eten en ik voelde mij even heel slecht omdat ik dacht dat het enige wat ik te slikken zou krijgen zaad was en waarschijnlijk vrij veel ook nog. Gelukkig kwam er een meisje mijn aandacht opeisen en kon ik het gesprek daardoor vrij snel afbreken.

Zonder ook maar even te twijfelen had ik gebeld om tijd vrij te maken en nu ging ik vanmiddag als getrouwde vrouw naar een clubhuis, waar ik zonder twijfel mij weer zwaar ging laten misbruiken. De middagles leek oneindig lang te duren en ik voelde van mijzelf dat ik er naar uit keek om straks hun geile slet te zijn. Eindelijk was de schooldag dan om en ik fietste gelijk naar het opgegeven adres. Het clubhuis bleek in de kelder van een flat te zijn en was waarschijnlijk vroeger de opslag geweest van een winkel die onder de flat had gezeten maar al jaren vertrokken was.

Bij de ingang van de flat moest ik mij in de hal uitkleden en net toen ik dacht ongezien naar de kelder te kunnen gaan ging de liftdeur open en een stel stond met open mond vanuit de lift naar mij te kijken. Hun verbazing was niet zo vreemd, want ik kende de mensen, het waren de ouders van een meisje uit mijn klas. Het waren zowel jongens als meisjes en iedereen begroette mij met gejuich.

Ik was tot nu hard geneukt en uitgewoond, maar nu werd ik als een hoer per kwartier verkocht. Om niemand in verlegenheid te brengen om voor zijn of haar vrienden uit de kleren te gaan moest iedereen zich uitkleden of vertrekken.

Twee jonge grietjes dropen af en dan werd de deur gesloten en verscheen het ene naakte lijf na het andere. Ik wist wat er van mij verwacht werd intussen en liet mijn tong eerst zijn werk doen om zijn pik en ballen langs alle kanten te verwennen voor ik hem naar binnen zoog.

Ik voelde hoe zijn pik opzwol en voor zijn leeftijd had hij al een flinke dikke lul. Hoe dikker en harder hij werd, des te meer moeite ik had om hem helemaal naar binnen te laten. Ik was dan ook blij dat hij op de tijd moest letten en de rest van zijn tijd in mijn kut wilde doorbrengen.

Hij nam geen tijd voor enig verder voorspel en gelukkig was ik al drijfnat geworden van het idee dat ik door al die knullen afgeneukt zou worden.

Met stevige stoten boorde hij zich steeds dieper in mijn kut en dan bemoeide ook de rest zich ermee. Het publiek had zijn zin, want ik gilde moord en brand door de manier waarop mijn tepels bijna van mijn lijf werden getrokken, maar aan de andere kant voelde ik het gevoel door mijn lijf gieren van de opwinding om zo publiekelijk misbruikt te worden.

Precies gelijk met de knul kwam ik klaar en terwijl hij net binnen de tijd zijn pik uit mijn kut liet glijden, zakte ik slap over de kruk heen. Ik werd achterover op een tafel gelegd en zonder verder omhaal werd mijn kont ingesmeerd en dan gleed er een middelmaat pik soepel mijn intussen getrainde kont in.

Hij legde mijn benen over zijn schouders en bewerkte intussen mijn clit. Ondanks zijn leeftijd wist hij verdomd goed waar hij mee bezig was, want hij maakte mij helemaal gek en ik kon mij niet langer inhouden. Mijn gegil had effect en hij zette er nog een tandje bij en hij beukte nu echt in me. Gillend en spuitend kwam ik klaar en de knul wist niet wat hem overkwam en kwam gelijk daarop ook zwaar hijgend klaar.

Waar ik helemaal geen rekening mee had gehouden gebeurde nu. Zij liet mij liggen hoe ik lag, kroop op de tafel en drukte haar kut in mijn gezicht.

Eerst schoof zij met haar al natte kut over mijn gezicht en dan perste zij haar kut op mijn mond. Even was ik uit het veld geslagen door deze onverwachte wending, maar dan aanvaarde ik het net zoals ik de laatste dagen alles over mij heen had laten komen en stak voorzichtig voor het eerst mijn tong in een kut, de smaak viel mij reuze mee en al snel likte ik van harte lust haar kutje over de volle lengte en speelde ook met haar klit tussen mijn tanden.

Intussen had het grietje een Tarzan gepakt en neukte mij stevig in mijn kut. Ze kreeg het voor elkaar om mij binnen het kwartier klaar te laten komen op een vrouw en ik slaagde ook voor mijn eerste befbeurt want ook haar sappen proefde ik rijkelijk toen zij op mijn gezicht aan het klaar komen was. Veel presteerde hij niet en voor dat ik ook maar iets ging voelen spoot hij zijn zaad al in mijn darmen. De eerste die naar voren stapte was een vrouw met een voorbinder en met veel applaus overhandigde zij het briefje van 5.

Het was dus haar eigen broer die zij met die forse voorbinder ging neuken en op haar gezicht was te zien dat zij er zich volop op verheugde. Een klodder spuug vond zij voldoende en trok toen zijn billen van elkaar om haar voorbinder op zijn ster te richten. Zonder enig medelijden leefde de meid zich op hem uit en er zat kennelijk heel wat opgekropte frustratie in haar zoals zij tekeer ging.

Het volle kwartier woonde zij hem uit en liet haar broertje voor evenveel uitgewoond met een gapende anus liggen. Het duurt niet lang voordat de eerste man binnen komt. Hij kijkt verbaast en weet even niet wat hij moet doen. Hij gaat eerst naar de wc, want daar kwam hij voor. Hij wast zijn piemel onder de kraan en duwt hem dan van achteren bij me naar binnen. Hij begint wild te beuken en ik kreun het uit.

Een tweede man komt binnen en ziet het schouwspel. Hij leest de tekst op de muur en aarzelt niet. Hij haalt zijn lul tevoorschijn en komt bij mijn gezicht staan. Ik begin hem vol overgave te pijpen. De man achter me kreunt en spuit mijn kutje lekker vol met sperma.

Hij zegt niks en gaat weer weg. De man die ik aan het pijpen ben komt ook klaar en spuit mijn gezicht onder. Zo blijf ik staan, met een kut waar sperma uit druipt en mijn gezicht vol heerlijk zaad.

Suzanne bekijkt het allemaal vanuit een wc hokje waarin ze naar me kan gluren, maar waar de andere mensen haar niet zien. De volgende man komt binnen en ziet mijn staan. Hij negeert me, gaat naar de wc en gaat weer weg. Dat is eigenlijk ook wel geil. Ik sta daar open en bloot en word gewoon genegeerd als een stuk vuil. Er komen drie mannen binnen. Het zijn de drie jongens die ik op straat had verleid. Ze zien me staan en kijken elkaar geamuseerd aan.

De jongens knikken en nemen hun piemels uit hun broeken. Om de beurt neuken ze me en komen in me of over me heen klaar. In de loop van de avond verspreid het gerucht zich onder de mannen in de kroeg dat ik in de wc sta en dat je mag doen wat je wilt. Er ontstaat een rij voor de mannen wc en ik word aan alle kanten uitgewoond.

Ik word door een lekkere donkere man met een enorm lid in mijn kont geneukt. Ik moedig hem aan: Kom op, harder harder. Ik wil je diep in me hebben. Vul mijn kont met je hete sperma. Hij zegt dat hij nog nooit een vrouw is tegengekomen die hem kon hebben in de kont. Ik geef hem ons telefoonnummer en zeg dat hij altijd langs mag komen als hij een lekker kontje wilt neuken. Ik blijf tot sluitingstijd alle mannen in de kroeg afwerken.

Ik ben volledig uitgewoond en zit helemaal onder het sperma. Ik vind het heerlijk. Ik heb nog nooit zoveel mannen op een avond gehad. Tot slot komt de eigenaar van de kroeg de wc in. Ik kon de hele avond niet bij de bar weg, maar wilde wel graag het sletje op de wc neuken. Wat ben jij lekker geil zeg.

Je mag wel vaker komen. Het is nog nooit zo druk geweest hier. Iedereen hoorde via Whatsapp dat er hier een gratis slet stond op de wc. Buk nog maar een keertje meid'' zegt hij. Ik gehoorzaam en hij schuift zijn pik mijn kutje in. Hij begint hard te stoten. Ik kreun lekker en dat maakt hem geil. Zelfs nadat je de hele avond honderden mannen hebt geneukt ben nog steeds geil en vind je een pik nog steeds lekker in je kut. Ik kan geen genoeg krijgen van lekkere piemels in mijn gaatjes.

Neuk me lekker, ik wil je. Ik wil je lekkere sperma hebben. Spuit me helemaal vol. Hij schreeuwt het uit, trekt zijn pik terug, pakt mijn hoofd vast en draait me om zodat hij zijn heerlijke geil in mijn mond kan spuiten.

Ik ben een lage spermadump. Ik ben van jou. Ik verbaas mezelf dat ik na zo'n avond nog steeds zo geil ben. Hij overlaad mijn gezicht met een heerlijke lading warm sperma. Suzanne komt haar stalletje uit en kijkt goedkeurend naar mijn uitgewoonde lichaam dat bedekt is met het sperma van meer dan honderd mannen.

Dat heb je goed gedaan. Je hebt je meesteres lekker geil gemaakt. Ik kleed mee weer aan. Mijn kleren plakken en worden nat van al het sperma dat nog op me zit. Ook mijn gezicht zit nog onder. Het is allemaal duidelijk te zien en zo moet ik over straat. Op straat kijken de mensen me inderdaad na. Wat een heerlijk gevoel. Thuisgekomen kleed Suzanne zich uit en gaat op de bank zitten. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten.

Mag ik u nu verder plezieren door uw prachtige kut te aanbidden? Je bent een braaf slaafje'' zegt ze. Ik begin haar kut te likken en te vingeren. Ik zit nog altijd onder het sperma en het druipt mijn kut uit. Dit kan Suzanne zien in de spiegel die midden in onze kamer hangt. Dit vond ze zo'n enorm geil gezicht dat ze snoeihard klaarkomt.

.

Gratis sex in amsterdam erotische massage limburgmrs zoekt slaaf blote kut onder rokje

Teleurgesteld keek ik Dennis na bij de ochtendpauze omdat hij geen enveloppe voor mij had. Ik realiseerde mij dat ik er naar uitkeek om opgedragen te krijgen wanneer en waar ik hun slet moest zijn. Ik dacht nu al over mijzelf als hun slet. Ik kon het niet ontkennen, ik verlangde naar die heerlijke grote zwarte pikken. In de middagpauze ging de klas weer naar buiten zonder dat er iets gebeurde en ik liep met de klas mee het schoolplein op.

Genietend van het mooie weer liep ik wat heen en weer over het schoolplein en lette op dat de kinderen elkaar niet de hersens insloegen bij een spontaan vechtpartijtje. Opeens stopte er een scooter bij het schoolplein en toen de berijder zijn helm afzette herkende ik de knul van 17, die mij gisteren op het balkon had geneukt. Met een handgebaar gebood hij mij om bij hem te komen en zonder aarzelen gehoorzaamde ik. Gelukkig stond ik met mijn rug naar het schoolplein want hij greep mij onder mijn rok vol bij mijn kut en trok mij naar zich toe om me een tongzoen te geven.

Ondanks de pijnlijke situatie voelde ik hoe de opwinding bezit van mijn lijf nam en ik wist dat ik volledig in hun macht was. Hij gaf nog het adres en liet mij dan voor evenveel staan door gas te geven en weg was hij weer. Met mijn hart in mijn keel belde ik Pieter dat ik vergeten was door te geven dat er nog een vergadering op school was en dat ik met eten niet thuis zou zijn en nog niet precies wist hoe laat het zou worden.

Begripvol als altijd maakte hij zich enkel zorgen over of ik dan wel gelegenheid zou hebben om wat te eten en ik voelde mij even heel slecht omdat ik dacht dat het enige wat ik te slikken zou krijgen zaad was en waarschijnlijk vrij veel ook nog. Gelukkig kwam er een meisje mijn aandacht opeisen en kon ik het gesprek daardoor vrij snel afbreken. Zonder ook maar even te twijfelen had ik gebeld om tijd vrij te maken en nu ging ik vanmiddag als getrouwde vrouw naar een clubhuis, waar ik zonder twijfel mij weer zwaar ging laten misbruiken.

De middagles leek oneindig lang te duren en ik voelde van mijzelf dat ik er naar uit keek om straks hun geile slet te zijn. Eindelijk was de schooldag dan om en ik fietste gelijk naar het opgegeven adres. Het clubhuis bleek in de kelder van een flat te zijn en was waarschijnlijk vroeger de opslag geweest van een winkel die onder de flat had gezeten maar al jaren vertrokken was.

Bij de ingang van de flat moest ik mij in de hal uitkleden en net toen ik dacht ongezien naar de kelder te kunnen gaan ging de liftdeur open en een stel stond met open mond vanuit de lift naar mij te kijken. Hun verbazing was niet zo vreemd, want ik kende de mensen, het waren de ouders van een meisje uit mijn klas. Het waren zowel jongens als meisjes en iedereen begroette mij met gejuich. Ik was tot nu hard geneukt en uitgewoond, maar nu werd ik als een hoer per kwartier verkocht.

Om niemand in verlegenheid te brengen om voor zijn of haar vrienden uit de kleren te gaan moest iedereen zich uitkleden of vertrekken. Twee jonge grietjes dropen af en dan werd de deur gesloten en verscheen het ene naakte lijf na het andere. Ik wist wat er van mij verwacht werd intussen en liet mijn tong eerst zijn werk doen om zijn pik en ballen langs alle kanten te verwennen voor ik hem naar binnen zoog.

Ik voelde hoe zijn pik opzwol en voor zijn leeftijd had hij al een flinke dikke lul. Hoe dikker en harder hij werd, des te meer moeite ik had om hem helemaal naar binnen te laten. Ik was dan ook blij dat hij op de tijd moest letten en de rest van zijn tijd in mijn kut wilde doorbrengen.

Hij nam geen tijd voor enig verder voorspel en gelukkig was ik al drijfnat geworden van het idee dat ik door al die knullen afgeneukt zou worden. Met stevige stoten boorde hij zich steeds dieper in mijn kut en dan bemoeide ook de rest zich ermee. Het publiek had zijn zin, want ik gilde moord en brand door de manier waarop mijn tepels bijna van mijn lijf werden getrokken, maar aan de andere kant voelde ik het gevoel door mijn lijf gieren van de opwinding om zo publiekelijk misbruikt te worden.

Precies gelijk met de knul kwam ik klaar en terwijl hij net binnen de tijd zijn pik uit mijn kut liet glijden, zakte ik slap over de kruk heen. Ik werd achterover op een tafel gelegd en zonder verder omhaal werd mijn kont ingesmeerd en dan gleed er een middelmaat pik soepel mijn intussen getrainde kont in. Hij legde mijn benen over zijn schouders en bewerkte intussen mijn clit. Ondanks zijn leeftijd wist hij verdomd goed waar hij mee bezig was, want hij maakte mij helemaal gek en ik kon mij niet langer inhouden.

Mijn gegil had effect en hij zette er nog een tandje bij en hij beukte nu echt in me. Gillend en spuitend kwam ik klaar en de knul wist niet wat hem overkwam en kwam gelijk daarop ook zwaar hijgend klaar.

Waar ik helemaal geen rekening mee had gehouden gebeurde nu. Zij liet mij liggen hoe ik lag, kroop op de tafel en drukte haar kut in mijn gezicht.

Eerst schoof zij met haar al natte kut over mijn gezicht en dan perste zij haar kut op mijn mond. Even was ik uit het veld geslagen door deze onverwachte wending, maar dan aanvaarde ik het net zoals ik de laatste dagen alles over mij heen had laten komen en stak voorzichtig voor het eerst mijn tong in een kut, de smaak viel mij reuze mee en al snel likte ik van harte lust haar kutje over de volle lengte en speelde ook met haar klit tussen mijn tanden.

Intussen had het grietje een Tarzan gepakt en neukte mij stevig in mijn kut. Ze kreeg het voor elkaar om mij binnen het kwartier klaar te laten komen op een vrouw en ik slaagde ook voor mijn eerste befbeurt want ook haar sappen proefde ik rijkelijk toen zij op mijn gezicht aan het klaar komen was. Veel presteerde hij niet en voor dat ik ook maar iets ging voelen spoot hij zijn zaad al in mijn darmen.

De eerste die naar voren stapte was een vrouw met een voorbinder en met veel applaus overhandigde zij het briefje van 5. Het was dus haar eigen broer die zij met die forse voorbinder ging neuken en op haar gezicht was te zien dat zij er zich volop op verheugde.

Een klodder spuug vond zij voldoende en trok toen zijn billen van elkaar om haar voorbinder op zijn ster te richten. Zonder enig medelijden leefde de meid zich op hem uit en er zat kennelijk heel wat opgekropte frustratie in haar zoals zij tekeer ging.

Het volle kwartier woonde zij hem uit en liet haar broertje voor evenveel uitgewoond met een gapende anus liggen. Het duurt niet lang voordat de eerste man binnen komt. Hij kijkt verbaast en weet even niet wat hij moet doen. Hij gaat eerst naar de wc, want daar kwam hij voor. Hij wast zijn piemel onder de kraan en duwt hem dan van achteren bij me naar binnen.

Hij begint wild te beuken en ik kreun het uit. Een tweede man komt binnen en ziet het schouwspel. Hij leest de tekst op de muur en aarzelt niet.

Hij haalt zijn lul tevoorschijn en komt bij mijn gezicht staan. Ik begin hem vol overgave te pijpen. De man achter me kreunt en spuit mijn kutje lekker vol met sperma. Hij zegt niks en gaat weer weg. De man die ik aan het pijpen ben komt ook klaar en spuit mijn gezicht onder.

Zo blijf ik staan, met een kut waar sperma uit druipt en mijn gezicht vol heerlijk zaad. Suzanne bekijkt het allemaal vanuit een wc hokje waarin ze naar me kan gluren, maar waar de andere mensen haar niet zien.

De volgende man komt binnen en ziet mijn staan. Hij negeert me, gaat naar de wc en gaat weer weg. Dat is eigenlijk ook wel geil. Ik sta daar open en bloot en word gewoon genegeerd als een stuk vuil. Er komen drie mannen binnen. Het zijn de drie jongens die ik op straat had verleid. Ze zien me staan en kijken elkaar geamuseerd aan. De jongens knikken en nemen hun piemels uit hun broeken. Om de beurt neuken ze me en komen in me of over me heen klaar.

In de loop van de avond verspreid het gerucht zich onder de mannen in de kroeg dat ik in de wc sta en dat je mag doen wat je wilt. Er ontstaat een rij voor de mannen wc en ik word aan alle kanten uitgewoond. Ik word door een lekkere donkere man met een enorm lid in mijn kont geneukt.

Ik moedig hem aan: Kom op, harder harder. Ik wil je diep in me hebben. Vul mijn kont met je hete sperma. Hij zegt dat hij nog nooit een vrouw is tegengekomen die hem kon hebben in de kont.

Ik geef hem ons telefoonnummer en zeg dat hij altijd langs mag komen als hij een lekker kontje wilt neuken. Ik blijf tot sluitingstijd alle mannen in de kroeg afwerken.

Ik ben volledig uitgewoond en zit helemaal onder het sperma. Ik vind het heerlijk. Ik heb nog nooit zoveel mannen op een avond gehad. Tot slot komt de eigenaar van de kroeg de wc in. Ik kon de hele avond niet bij de bar weg, maar wilde wel graag het sletje op de wc neuken. Wat ben jij lekker geil zeg. Je mag wel vaker komen. Het is nog nooit zo druk geweest hier.

Iedereen hoorde via Whatsapp dat er hier een gratis slet stond op de wc. Buk nog maar een keertje meid'' zegt hij. Ik gehoorzaam en hij schuift zijn pik mijn kutje in. Hij begint hard te stoten. Ik kreun lekker en dat maakt hem geil. Zelfs nadat je de hele avond honderden mannen hebt geneukt ben nog steeds geil en vind je een pik nog steeds lekker in je kut. Ik kan geen genoeg krijgen van lekkere piemels in mijn gaatjes. Neuk me lekker, ik wil je.

Ik wil je lekkere sperma hebben. Spuit me helemaal vol. Hij schreeuwt het uit, trekt zijn pik terug, pakt mijn hoofd vast en draait me om zodat hij zijn heerlijke geil in mijn mond kan spuiten. Ik ben een lage spermadump. Ik ben van jou. Ik verbaas mezelf dat ik na zo'n avond nog steeds zo geil ben. Hij overlaad mijn gezicht met een heerlijke lading warm sperma. Suzanne komt haar stalletje uit en kijkt goedkeurend naar mijn uitgewoonde lichaam dat bedekt is met het sperma van meer dan honderd mannen.

Dat heb je goed gedaan. Je hebt je meesteres lekker geil gemaakt. Ik kleed mee weer aan. Mijn kleren plakken en worden nat van al het sperma dat nog op me zit. Ook mijn gezicht zit nog onder. Het is allemaal duidelijk te zien en zo moet ik over straat. Op straat kijken de mensen me inderdaad na. Wat een heerlijk gevoel.

Thuisgekomen kleed Suzanne zich uit en gaat op de bank zitten. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten. Mag ik u nu verder plezieren door uw prachtige kut te aanbidden? Je bent een braaf slaafje'' zegt ze. Ik begin haar kut te likken en te vingeren. Ik zit nog altijd onder het sperma en het druipt mijn kut uit. Dit kan Suzanne zien in de spiegel die midden in onze kamer hangt. Dit vond ze zo'n enorm geil gezicht dat ze snoeihard klaarkomt.

.

Het is de andere mannen in de kroeg al snel duidelijk dat ik een slet ben waar je lekker mee kan dansen en die je zonder pardon mag betasten. In de loop van een uur dans ik met zo'n beetje elke man daar en word ik aan alle kanten vastgegrepen, en geknepen. Het voelt heerlijk om zo'n vieze slet te zijn die zich zo laat behandelen door vreemde mannen. Dan komt Suzanne naar me toe en sleurt me mee naar de toiletten.

Ze duwt me de mannen wc in en zegt dat ik me uit moet kleden. Je laat je zomaar door allemaal vreemde mannen betasten. Nu ga jij je door die mannen laten neuken. Ga gebukt tegen de muur over een wc heen staan en laat je door iedereen die dat wil volspuiten. Je bent een lage teef. Je laten neuken door vreemde mannen op de wc van een kroeg is wat je verdient trut! Ik ga gebukt staan over de wc heen en wacht tot de eerste man binnen komt.

Suzanne pakt een stift uit haar tas en schrijft op de muur: Met een pijl die naar mij wijst. Het duurt niet lang voordat de eerste man binnen komt. Hij kijkt verbaast en weet even niet wat hij moet doen. Hij gaat eerst naar de wc, want daar kwam hij voor.

Hij wast zijn piemel onder de kraan en duwt hem dan van achteren bij me naar binnen. Hij begint wild te beuken en ik kreun het uit. Een tweede man komt binnen en ziet het schouwspel. Hij leest de tekst op de muur en aarzelt niet. Hij haalt zijn lul tevoorschijn en komt bij mijn gezicht staan.

Ik begin hem vol overgave te pijpen. De man achter me kreunt en spuit mijn kutje lekker vol met sperma. Hij zegt niks en gaat weer weg. De man die ik aan het pijpen ben komt ook klaar en spuit mijn gezicht onder. Zo blijf ik staan, met een kut waar sperma uit druipt en mijn gezicht vol heerlijk zaad.

Suzanne bekijkt het allemaal vanuit een wc hokje waarin ze naar me kan gluren, maar waar de andere mensen haar niet zien. De volgende man komt binnen en ziet mijn staan. Hij negeert me, gaat naar de wc en gaat weer weg. Dat is eigenlijk ook wel geil. Ik sta daar open en bloot en word gewoon genegeerd als een stuk vuil. Er komen drie mannen binnen.

Het zijn de drie jongens die ik op straat had verleid. Ze zien me staan en kijken elkaar geamuseerd aan. De jongens knikken en nemen hun piemels uit hun broeken. Om de beurt neuken ze me en komen in me of over me heen klaar.

In de loop van de avond verspreid het gerucht zich onder de mannen in de kroeg dat ik in de wc sta en dat je mag doen wat je wilt. Er ontstaat een rij voor de mannen wc en ik word aan alle kanten uitgewoond. Ik word door een lekkere donkere man met een enorm lid in mijn kont geneukt. Ik moedig hem aan: Kom op, harder harder. Ik wil je diep in me hebben. Vul mijn kont met je hete sperma. Hij zegt dat hij nog nooit een vrouw is tegengekomen die hem kon hebben in de kont.

Ik geef hem ons telefoonnummer en zeg dat hij altijd langs mag komen als hij een lekker kontje wilt neuken. Ik blijf tot sluitingstijd alle mannen in de kroeg afwerken. Ik ben volledig uitgewoond en zit helemaal onder het sperma.

Ik vind het heerlijk. Ik heb nog nooit zoveel mannen op een avond gehad. Tot slot komt de eigenaar van de kroeg de wc in. Ik kon de hele avond niet bij de bar weg, maar wilde wel graag het sletje op de wc neuken. Wat ben jij lekker geil zeg. Je mag wel vaker komen. Het is nog nooit zo druk geweest hier. Iedereen hoorde via Whatsapp dat er hier een gratis slet stond op de wc. Buk nog maar een keertje meid'' zegt hij. Ik gehoorzaam en hij schuift zijn pik mijn kutje in. Hij begint hard te stoten.

Ik kreun lekker en dat maakt hem geil. Zelfs nadat je de hele avond honderden mannen hebt geneukt ben nog steeds geil en vind je een pik nog steeds lekker in je kut. Ik kan geen genoeg krijgen van lekkere piemels in mijn gaatjes.

Neuk me lekker, ik wil je. Ik wil je lekkere sperma hebben. Spuit me helemaal vol. Hij schreeuwt het uit, trekt zijn pik terug, pakt mijn hoofd vast en draait me om zodat hij zijn heerlijke geil in mijn mond kan spuiten.

Ik ben een lage spermadump. Ik ben van jou. Ik verbaas mezelf dat ik na zo'n avond nog steeds zo geil ben. Hij overlaad mijn gezicht met een heerlijke lading warm sperma. Suzanne komt haar stalletje uit en kijkt goedkeurend naar mijn uitgewoonde lichaam dat bedekt is met het sperma van meer dan honderd mannen.

Dat heb je goed gedaan. Je hebt je meesteres lekker geil gemaakt. Ik kleed mee weer aan. In het park wordt Hans gedrogeerd en op brute wijze verkracht! Verkoopster wordt overvallen en vastgebonden, ze wordt gemarteld en bruut verkracht. De verhalen die deze slachtoffers vertellen zijn te schokkend voor woorden. Een jonge vrouw wordt overvallen door twee gekken en gedwongen precies te doen wat ze zeggen, dit gaat er hard en wreed aan toe. Haar baas dreigt met ontslag, neuken of oprotten!

Brute mishandelingen en vernederingen van willekeurige meiden zo van de straat geplukt! Zachtaardige oma wordt hard aangepakt en moet gedwongen pijpen. Een jonge meid is aan het joggen en wordt aangesproken door een man die haar meteen pakt en een prop in haar mond duwt. Ze wordt bruut verkracht en als oud vuil achtergelaten. Jonge vrouwen worden in het park meegesleurd, verkracht en ondergepist. Onder dwang moet dit schoolmiesje gestoorde mannen afzuigen en aids zaad slikken.

Deel 3 - Alsof het zo moest wezen die ochtend werd Pieter vroeg wakker met een stevige ochtenderectie en begon hij mij op te warmen om in de stemming te komen zo vroeg in de morgen, het was net zes uur. Uit schuldgevoel wilde ik hem niets weigeren en deed mijn uiterste best om in de stemming te komen voor een neukpartijtje.

Pieter deed echt zijn best, hij zoog mijn tepels en bewerkte met zijn vingers mijn klitje en ongewild kwamen de beelden voor mijn ogen van wie er allemaal al aan mijn kut hadden gezeten de afgelopen twee dagen. Tot mijn schaamte merkte ik dat ik geil werd, maar niet van wat Pieter deed, maar door de beelden die ik in mijn gedachten zag. Ik lag geil te worden op de herinnering hoe ik respectloos gebruikt was. Voor Pieter voelde het gelukkig alleen maar fijn aan dat ik ondanks het vroege uur zo nat was en trots dat ik zo geil van hem werd schoof hij tussen mijn benen en drukte zijn pik in mijn kut.

Daar begon de ellende al, ik voelde nauwelijks dat hij in mij kwam. Ik betrapte mijzelf erop dat ik dacht dat die pik van opa nog lekkerder was geweest. Voor het eerst van mijn leven moest ik faken dat ik het heerlijk vond hoe hij mij neukte en in zijn enthousiasme merkte hij gelukkig niet dat mijn orgasme volledig gespeeld was. Fluitend ging Pieter douchen na afloop en ik ging beneden het ontbijt klaar maken.

Was ik de afgelopen twee nachten al bezig met gedachten die door mijn hoofd spookten, nu voelde ik pas echt de tweestrijd in mij. Ik hield zielsveel van Pieter, maar de seks en de manier waarop ik behandeld werd bij de Nigerianen maakte dingen in mij los die ik zelf niet kon begrijpen maar waarvan ik wel voelde dat ik er naar ging verlangen. Nadat Pieter naar zijn werk vertrokken was douchte ik mij ook snel en fietste naar school.

De lessen verliepen vrij rustig en het leek wel dat doordat ik mij bij de situatie had neergelegd er ook weer meer rust in mij terug kwam. Teleurgesteld keek ik Dennis na bij de ochtendpauze omdat hij geen enveloppe voor mij had. Ik realiseerde mij dat ik er naar uitkeek om opgedragen te krijgen wanneer en waar ik hun slet moest zijn.

Ik dacht nu al over mijzelf als hun slet. Ik kon het niet ontkennen, ik verlangde naar die heerlijke grote zwarte pikken. In de middagpauze ging de klas weer naar buiten zonder dat er iets gebeurde en ik liep met de klas mee het schoolplein op.

Genietend van het mooie weer liep ik wat heen en weer over het schoolplein en lette op dat de kinderen elkaar niet de hersens insloegen bij een spontaan vechtpartijtje. Opeens stopte er een scooter bij het schoolplein en toen de berijder zijn helm afzette herkende ik de knul van 17, die mij gisteren op het balkon had geneukt.

Met een handgebaar gebood hij mij om bij hem te komen en zonder aarzelen gehoorzaamde ik. Gelukkig stond ik met mijn rug naar het schoolplein want hij greep mij onder mijn rok vol bij mijn kut en trok mij naar zich toe om me een tongzoen te geven.

Ondanks de pijnlijke situatie voelde ik hoe de opwinding bezit van mijn lijf nam en ik wist dat ik volledig in hun macht was. Hij gaf nog het adres en liet mij dan voor evenveel staan door gas te geven en weg was hij weer. Met mijn hart in mijn keel belde ik Pieter dat ik vergeten was door te geven dat er nog een vergadering op school was en dat ik met eten niet thuis zou zijn en nog niet precies wist hoe laat het zou worden. Begripvol als altijd maakte hij zich enkel zorgen over of ik dan wel gelegenheid zou hebben om wat te eten en ik voelde mij even heel slecht omdat ik dacht dat het enige wat ik te slikken zou krijgen zaad was en waarschijnlijk vrij veel ook nog.

Gelukkig kwam er een meisje mijn aandacht opeisen en kon ik het gesprek daardoor vrij snel afbreken. Zonder ook maar even te twijfelen had ik gebeld om tijd vrij te maken en nu ging ik vanmiddag als getrouwde vrouw naar een clubhuis, waar ik zonder twijfel mij weer zwaar ging laten misbruiken. De middagles leek oneindig lang te duren en ik voelde van mijzelf dat ik er naar uit keek om straks hun geile slet te zijn.

Eindelijk was de schooldag dan om en ik fietste gelijk naar het opgegeven adres. Het clubhuis bleek in de kelder van een flat te zijn en was waarschijnlijk vroeger de opslag geweest van een winkel die onder de flat had gezeten maar al jaren vertrokken was.

Bij de ingang van de flat moest ik mij in de hal uitkleden en net toen ik dacht ongezien naar de kelder te kunnen gaan ging de liftdeur open en een stel stond met open mond vanuit de lift naar mij te kijken. Hun verbazing was niet zo vreemd, want ik kende de mensen, het waren de ouders van een meisje uit mijn klas.

Het waren zowel jongens als meisjes en iedereen begroette mij met gejuich. Ik was tot nu hard geneukt en uitgewoond, maar nu werd ik als een hoer per kwartier verkocht. Om niemand in verlegenheid te brengen om voor zijn of haar vrienden uit de kleren te gaan moest iedereen zich uitkleden of vertrekken. Twee jonge grietjes dropen af en dan werd de deur gesloten en verscheen het ene naakte lijf na het andere.

Schuddende borsten sex onder dwang

  • Als een luidspreker trilt het apparaat op de houten vloer. Toen het lesuur afgelopen was liep ze naar Maarten en Nanette toe en vroeg hen of ze weer zin hadden om even na te blijven.
  • Ik sta daar open en bloot en word gewoon genegeerd als een stuk vuil.
  • Priveontvangst alkmaar dikke pik in kut

Negerin met dikke tieten regio neuken


Langzaam ging hij met een hand omlaag naar haar kruis en begon haar daar te betasten. Hij deed haar broeksknoop los en trok haar rits naar beneden. Haar broek omlaag trekken ging niet doordat haar benen gespreid waren. Maarten kreeg opeens een idee, hij pakte uit een lade van het bureau een schaar en begon haar broek vanaf de ritssluiting in te knippen, over haar kut en kont heen totdat hij boven weer was uitgekomen.

De broek zakte nu vanzelf in twee helften over haar benen naar de grond. Maartens hand greep weer naar haar kruis en voelde door het stof heen haar zachte kuthaartjes. Langzaam ging zijn hand weer omhoog en zakte daarna weer omlaag onder haar slipje in.

Hij voelde haar donshaar en begon daar zachtjes in te krullen. Steeds dieper zakte zijn hand haar slipje in en plotseling voelde hij haar schaamlippen die tot zijn verbazing geheel open stonden. Hij voelde haar kittelaar die dik was opgezwollen en begon er over te wrijven. Els wist niet meer of ze nu moest huilen van verdriet of dat ze nu moest spinnen van genoegen. Het werd een mengeling van beiden. Hij pakte weer de schaar en knipte op haar beide heupen het slipje door en trok het tussen haar benen uit.

Maarten keek nu recht op haar pikzwarte schaamhaar uit en begon het met zijn mond te zoenen. Voorzichtig ging zijn hoofd omlaag en probeerde hij met zijn tong haar kittelaar te strelen. Els probeerde haar benen tegen elkaar te drukken, maar Maarten duwde haar benen weer uit elkaar en begon haar kittelaartje te likken. Hij voelde het zoute geile sap uit haar kut stromen en duwde zijn tong steeds dieper haar kut in. Plotseling stond hij weer op en maakte een hand van Els los en bracht deze naar haar eigen kut, stopte er een vinger in en gebood haar zichzelf te vingeren.

Deze gedachte maakte Maarten zo heet dat zijn lul in zijn broek begon te steigeren. Els weigerde echter elke medewerking en probeerde Maarten weer te slaan. Dit maakte Maarten nog wilder en hij sloeg haar met de vlakke hand op haar blote kont en riep Els toe zichzelf te gaan vingeren.

Maarten bleef doorslaan totdat haar hand weer richting kut ging en stilletjes over haar kutlelletjes begon te wrijven. Dieper en sneller riep hij haar toe! Hij sloeg haar weer op haar nu al rode en warm geworden kont. Maarten duwde daarop nog eens twee van haar eigen vingers erbij.

Els was zich nu in vol tempo aan het vingeren. Ondertussen was Nanette bij de aanblik van dit voor haar opgevoerde schouwspel met een enorm orgasme klaargekomen. Nanette stond op en pakte uit haar schooltas een leeg coca cola flesje en stopte dit in de hand van Els. Zij bracht haar hand weer haar kut en zij tegen Els dat ze zich met het flesje moest gaan masturberen. Toen Els even twijfelde kneep Nanette haar keihard in haar toch al pijnlijke tepel.

Ze schreeuwde het uit van de pijn en begon direct het colaflesje in haar kut te stoppen. Steeds dieper verdween het flesje haar kut in. Ondertussen had Maarten zijn kleren uitgetrokken en stond zijn grote lul te strelen bij het zien van de masturbatie met het flesje.

Zijn lul hunkerde naar de kut van Els! Hij tilde haar kont omhoog en duwde haar lichaam voorover. Hij had nu een geweldig uitzicht op haar kut. Met een hand hield hij haar vast en met de andere pakte hij zijn lul vast en mikte hem tot vlak voor haar spleet. Toen met een enorme beuk ramde hij zijn lul in een keer geheel haar kut in. Els wist dat dit komen zou, maar zo'n beuk had ze niet verwacht en sprong dan ook een stuk omhoog.

Maarten hield haar echter stevig vast en bleef haar in haar kut neuken totdat hij klaar kwam. Hij trok zijn lul uit haar kut en spoot het zaad over haar gehele rug. Nanette was ondertussen met gespreide benen voor Els gaan liggen. Els had de situatie al door en begon zonder tegen te stribbelen haar kut te likken. Dit deed ze zo goed dat Nanette binnen een minuut weer klaar kwam.

Els bleef doorlikken en likte al haar geil uit haar kutje op. Nu was het weer de beurt van Maarten die zijn pik alweer paraat had staan. Hij ging voor Els staan en Els begreep dat hij gepijpt wilde worden. Dit was een geheel nieuwe ervaring voor haar, maar ze wist dat ze geen keus had. Voorzichtig pakte ze zijn penis in haar hand en bracht haar mond tot bij zijn eikel. Het puntje van haar tong raakte zijn eikel aan en likte nu zij hele stamper af.

Daarna opende ze haar mond en nam zijn eikel in haar mond. Els vond zijn lul best lekker smaken en slikte zijn eikel door tot diep in haar keel.

Als een wilde ging ze nu te keer met zijn lul. Maarten voelde dat hij voor de tweede keer ging klaarkomen en spoot zijn zaad diep in haar keel en over haar gezicht. Els vond het best lekker, maar tegelijkertijd realiseerde ze zich ook dat ze verkracht werd. Els voelde zich vernederd en speelde met de gedachte zijn lul die nog steeds in haar mond stak af te bijten. Maarten merkte echter dat haar tanden steeds harder op zijn lul begonnen te bijten en trok zijn lul net op tijd uit haar mond.

Zo blijf ik staan, met een kut waar sperma uit druipt en mijn gezicht vol heerlijk zaad. Suzanne bekijkt het allemaal vanuit een wc hokje waarin ze naar me kan gluren, maar waar de andere mensen haar niet zien. De volgende man komt binnen en ziet mijn staan. Hij negeert me, gaat naar de wc en gaat weer weg.

Dat is eigenlijk ook wel geil. Ik sta daar open en bloot en word gewoon genegeerd als een stuk vuil. Er komen drie mannen binnen. Het zijn de drie jongens die ik op straat had verleid. Ze zien me staan en kijken elkaar geamuseerd aan. De jongens knikken en nemen hun piemels uit hun broeken.

Om de beurt neuken ze me en komen in me of over me heen klaar. In de loop van de avond verspreid het gerucht zich onder de mannen in de kroeg dat ik in de wc sta en dat je mag doen wat je wilt.

Er ontstaat een rij voor de mannen wc en ik word aan alle kanten uitgewoond. Ik word door een lekkere donkere man met een enorm lid in mijn kont geneukt.

Ik moedig hem aan: Kom op, harder harder. Ik wil je diep in me hebben. Vul mijn kont met je hete sperma. Hij zegt dat hij nog nooit een vrouw is tegengekomen die hem kon hebben in de kont.

Ik geef hem ons telefoonnummer en zeg dat hij altijd langs mag komen als hij een lekker kontje wilt neuken. Ik blijf tot sluitingstijd alle mannen in de kroeg afwerken. Ik ben volledig uitgewoond en zit helemaal onder het sperma. Ik vind het heerlijk.

Ik heb nog nooit zoveel mannen op een avond gehad. Tot slot komt de eigenaar van de kroeg de wc in. Ik kon de hele avond niet bij de bar weg, maar wilde wel graag het sletje op de wc neuken. Wat ben jij lekker geil zeg. Je mag wel vaker komen. Het is nog nooit zo druk geweest hier. Iedereen hoorde via Whatsapp dat er hier een gratis slet stond op de wc.

Buk nog maar een keertje meid'' zegt hij. Ik gehoorzaam en hij schuift zijn pik mijn kutje in. Hij begint hard te stoten. Ik kreun lekker en dat maakt hem geil. Zelfs nadat je de hele avond honderden mannen hebt geneukt ben nog steeds geil en vind je een pik nog steeds lekker in je kut.

Ik kan geen genoeg krijgen van lekkere piemels in mijn gaatjes. Neuk me lekker, ik wil je. Ik wil je lekkere sperma hebben. Spuit me helemaal vol. Hij schreeuwt het uit, trekt zijn pik terug, pakt mijn hoofd vast en draait me om zodat hij zijn heerlijke geil in mijn mond kan spuiten. Ik ben een lage spermadump. Ik ben van jou. Ik verbaas mezelf dat ik na zo'n avond nog steeds zo geil ben. Hij overlaad mijn gezicht met een heerlijke lading warm sperma.

Suzanne komt haar stalletje uit en kijkt goedkeurend naar mijn uitgewoonde lichaam dat bedekt is met het sperma van meer dan honderd mannen. Dat heb je goed gedaan. Je hebt je meesteres lekker geil gemaakt. Ik kleed mee weer aan. Levensgevaarlijke psycho word gezocht voor brute verkrachtingen in het bos. Hans heeft via internet een blinddate met Gerard.

In het park wordt Hans gedrogeerd en op brute wijze verkracht! Verkoopster wordt overvallen en vastgebonden, ze wordt gemarteld en bruut verkracht.

De verhalen die deze slachtoffers vertellen zijn te schokkend voor woorden. Een jonge vrouw wordt overvallen door twee gekken en gedwongen precies te doen wat ze zeggen, dit gaat er hard en wreed aan toe.

Haar baas dreigt met ontslag, neuken of oprotten! Brute mishandelingen en vernederingen van willekeurige meiden zo van de straat geplukt!

Zachtaardige oma wordt hard aangepakt en moet gedwongen pijpen. Een jonge meid is aan het joggen en wordt aangesproken door een man die haar meteen pakt en een prop in haar mond duwt. Ze wordt bruut verkracht en als oud vuil achtergelaten. Jonge vrouwen worden in het park meegesleurd, verkracht en ondergepist. Onder dwang moet dit schoolmiesje gestoorde mannen afzuigen en aids zaad slikken. Ze hadden haar al een paar keer gezien, het nieuwe buurmeisje.

Samen met haar moeder woont ze sinds een paar maanden in de straat, een volksbuurt. Kleine huizen, nog kleinere achtertuintjes. Vervallen straten, nodig aan renovatie toe. John en zijn maat Raoul zaten in de achtertuin, het zonnetje scheen weer, en ze hadden een kratje bier, en lagen lui in het zonnetje.

Rumoer uit de huis van de buren, dochter scheldt en vloekt als een puber, omdat haar moeder haar zin niet wil geven. De tuindeur slaat luid dicht, en daarna de schuur, en poort. Op haar rammelende fiets vertrekt de dochter. Het krat bier is leeg, en de jongens gaan op pad, naar de lokale supermarkt voor een nieuwe vulling. Statiegeld ingeleverd, en met de volle krat lopen ze naar de kassa.

Het blonde meisje maakt haar avonddienst af, en fietst weer naar huis. Raoul, die de rammelende tweewieler hoort, schiet naar de poort. Omdat hij in de weg staat, stapt ze af, bedenkelijk kijkt ze hem aan, en zet dan haar fiets tegen het hekje. Ze gaat zitten, en opent het flesje.

Terwijl ze langzaam drinkt, kletst Raoul tegen het meisje, haar antwoorden zijn kort, en lijken verplicht. John neemt haar in zich op, niet groot, beetje vol figuur, stevig kontje, gevulde tietjes voor haar leeftijd, leuk koppie. Een beetje verbaast kijken de jongens haar na, ze vertrekt gewoon, wat een dom onbeleefd wicht! De jongens bestellen een pizza, en langzaam gaat de avond over in de vroege nacht.

Naast hun is weer het geruzie te horen van de 2 vrouwen, en kort erna is het haar moeder die de deur dicht smijt en scheldend op haar dochter de tuin uit stormt. Raoul is het zat, de combinatie van bier, ergernis en het onbeleefde gedrag van het buurmeisje hebben hem zo opgefokt, dat hij opstaat, en tegen John zegt dat hij van mening is dat de bitch respect moet leren.

Hij gaat tussen de bosjes door, en John volgt hem. De achterdeur staat nog open, en de jongens sluipen naar binnen. Boven aan de trap brand licht, en klinkt de muziek. Behoedzaam gaan ze naar boven.

De kamerdeur staat op een kier, Raoul gluurt naar binnen. Het meisje zit op haar burostoel, haar laptop op de tafel, en door de wat luide muziek heeft ze niet in de gaten dat de 2 jongens vlak bij haar zijn. Heel rustig trekt Raoul het kussensloop van haar bed, en dan gaat het snel. Met een trekkende beweging omsluit hij haar hoofd, en trekt het sloop vrij strak aan.

Omdat de stoel op wieltjes staat, rolt ze naar achteren, en hierdoor kan John haar handen vastpakken. Ze wordt uit de stoel gesleurd, en op het bed gegooid. Het meisje vecht, en worstelt, maar ze is geen partij voor de 2 jongens, jong, sportief, gespierd.

Als ze op haar buik op het bed ligt, gaat Raoul op haar zitten, onder zijn billen spartelt het meisje nog even door, en ze probeert om hulp te roepen, maar haar stem gaat verloren in de kussensloop, en het hoofdkussen. Het meisje voelt de bijna snijdende pijn, als ze haar armen probeert los te trekken, maar John heeft een goede knoop gemaakt, en als ze iets kalmeert, wordt de pijn ook minder. Raoul klimt van haar af, het meisje ligt nog voorover op het roze bed, haar dunne jurkje licht omhoog geschoven in de worsteling.

Twee goed gevulde billen, licht gebruind, en een donkerblauwe string die de helften mooi scheidt. Raoul legt zijn handen op haar heupen, en drukt zijn duimen in het volle vlees.

Haar lichaam reageert met een stuiptrekking, en het meisje knijpt zichtbaar haar billen samen van schrik. Als Raoul zijn handen weghaalt, blijft er kort een witte duimafdruk zichtbaar. Maar haar stem komt er bijna niet hoorbaar uit. Raoul drukt zijn hand onder het kussensloop, en zoekt via de nek van het meisje haar halflange blonde haar, en pakt die dan stevig vast.

Hij trekt haar hoofd omhoog, en sist gemeen tegen haar dat ze wat meer respect moet tonen, en beleefdheid..

Neukfilm sex in maarssen