Meisje voor karweitje lik mijn lul

meisje voor karweitje lik mijn lul

Prive sex rotterdam sex date zeeland

Ik boog naar voren om hem weer te zoenen en knoopte zijn broek, en daar floepte een keiharde dikke besneden 21 cm lul naar buiten.

Op zijn eikel zat Patrick zijn grote lul was bedekt met schaamhaar, en Dylan zijn lul was nog lekker kaal. Patrick keek naar Dylan met een blik in zijn ogen van ontzag was op zijn gezicht te lezen. Er was een oudere jongen tegenover hem in de kleedkamer met een slappe pik die minstens 20 cm en met ballen bijna net zo groot als de zijne, en hij staarde naar Dylan, en vervolgens begon hij te lopen!

Hij was niet zeker wat er zou gaan gebeuren, of er aan de hand was, maar hij zat gefascineerd Dylan had een enorme lul voor zijn leeftijd. Zijn lul was in een jaar tijd al 2 cm gegroeid. Dylan nam zijn vader en zijn ooms aan beide zijden. Zijn oom aan zijn linkerzijde had een lul van 18 cm en de oom aan zijn rechterzijde had een lul van 20 cm, Dylan had een lul van 23 cm, en Dylan´s vader verbrak Hij pakte mijn hoofd langs achter en duwde zijn piemel ineens een stuk verder naar binnen.

Ik kokhals en heb moeite om goed adem te halen, maar wat kon ik nu eigenlijk doen, hij is de schooldirecteur en ik ben maar een simpele student. Dan begint hij met zijn piemel in en uit mijn mond te schuiven, met Ik kon niet stoppen met heen en weer gaan en de jongen lag zichzelf nu af te trekken, terwijl de man aan zijn pik zoog. Met een enorme zucht kwam al mijn spul bij de jongen in zijn mond en bijna vlak daarna kwam hij klaar op zijn buik en tegen mijn rug. Ik stond op en de man nam mijn Is dat bij jou ook door je geloof?

Langzaam haalde ik eerst mijn ene en dan mijn andere hand weg. Gijs’ mond viel opnieuw open. Mijn paal van 22 centimeter stond recht op. Ik stond hem aan te kijken en het ging maar heen en weer, zo geil als ik was. Hij was nu een beetje bang geworden. Je hebt echt een reuzenpaal.

Maar ik wilde hiervan niets horen. Ik wilde deze jongen Pieter nam erg veel tijd om hierover na te denken, terwijl hij over het salontafeltje zijn voeten Zijn plassertje raakte net niet de onderkant van zijn tablet. Het lag er maar slapjes bij en zijn eikeltje was tot halfweg overkapt met een kort voorhuidje. Hij was nog helemaal kaal, maar wel behoorlijk gebruind. Wat ze me hadden gezegd, zou dus wel eens kunnen kloppen.

De rest van zijn huid was niet Hij betastte mijn kontje. Ik voelde hem even twijfelen, en gaf toen met de vlakke hand een zachte tik op mijn billen.

Het deed even pijn, maar daarna besefte ik dat het me enorm opwond. Dan voel ik zijn lul tegen mijn kutje duwen. Op het moment dat ik voel dat hij goed zit duwt hij door.

Een felle brandende pijn giert door mijn lijf. Ik krijg tranen in mijn ogen. Ik noem hem mijn kleine sletje. Ja ik ben jouw sletje, neuk me kapot. Ik neuk hem zo hard als ik kan met al mijn kracht. Mijn ballen slaan tegen zijn kontje en dat geluid maakt me wild. Ik zie zijn gezicht vertrekken van pijn en genot en zoen om en spuug in zijn gezicht.

Ik voelde me ineens heel veilig, net als er een last van me was afgevallen. Ik kroop helemaal tegen hem aan draaide half op hem zodat mijn keiharde snikkel tegen zijn bovenbeen drukte.

Je hebt je helemaal uitgekleed rotzak merkte Lex op. Mmmmm gaf ik antwoord. Hij had zijn boxershort nog aan. Hij bracht zijn enorme stijve lul richting mijn mond. Ik had nog nooit een pik geproefd, maar wist dat het nu moest gaan gebeuren.

Ik likte de eikel die vlak voor mijn mond gehouden werd. Het smaakte raar, maar niet vies. Langzaam ging de lul verder mijn bekkie in, ik likte en probeerde zo hard mogelijk Ik leg mijn arm om hem heen en streel zijn harde tepels, ik geef hem een kus in zijn nek en beweeg mijn heupen langzaam. Mijn hand pakt zijn staal harde pik beet, ik trek hem in hetzelfde tempo als ik hem neuk. Kreunend en grommend drukt hij zijn gezicht in het kussen, ik ga op hem liggen en trek hem Hij trok zijn broek uit en ik zag best nog een goed figuur voor een man van 82, een pik die niet zwaar behaard was gelukkig maar ook niet bijgewerkt was natuurlijk.

Ja graag zei ik.. Hij drukte zijn paal tegen me gaatje aan en was zo geil en zei ja ik doe alles voor jou! Hij pakte me stropdas vast en dwong me naar beneden. Mijn handen streelde zijn paal en deed zijn broek uit.. Aan mijn pik voel ik dat deze dermate op volle sterkte is, dat deze ook een lozing nodig heeft.

De man die net mijn mond heeft volgespoten, lijkt dit ook door te hebben en hij draait zich om, zodat zijn harige kont op de plek komt waar net nog zijn pik zat. Ik voel zijn tong langs mijn toompje glijden Lisandro laat zijn benen naast me zakken. Hij kijkt me aan, buigt zich voorover en tongt me hartstochtelijk. Ondertussen glijdt zijn hand over mijn buik naar beneden. Hij grijpt mijn lul vast valt op zijn knieën en neemt hem in zijn mond.

In een vlotte beweging helemaal in zijn keel. Hij pakte mijn benen stevig vast en zette zijn eikel tegen mijn gaatje. Hij voerde de druk op en langzaam voelde ik zijn eikel naar binnen komen. Mijn gaatje werd pijnlijk opgerekt, ineens vloog er een pijnscheut door mijn lijf, ik gilde het uit van de pijn en wilde dat hij zou stoppen.

Ik schrok van zijn toon en deed maar wat hij zei. Hij maakte zijn vingers nat en begon een vinger in mijn strakke bolle kontje te steken. Het deed echt pijn, ik had helemaal geen ervaring daarmee, en toen ik 15 was viel ik helemaal niet op mannen!

Maar goed hij ging door en stak een tweede vinger in Hij gaf mij een zoen en draaide mij om, trok mijn broek van mijn lijf en gooide mij bijna over een tafel heen. Hij kwam voor mij staan en stopte zijn harde paal in mijn mond: Hij bukte zich voorover zijn harde stuk vlees Intussen lag ik op de bank met mijn pik te spelen. Geile Joost hoorde ik zeggen en buurman kwam weer naar me toe. Hij pakte me onder mijn armen vast en trok me de bank op met mijn hoofd op de armleuning.

Ging weer schrijlings over me zitten en ik voelde hoe zijn kont op mijn stijve lul wilde gaan zitten Behalve mijn eigen had ik nog nooit een stijve pik van zo dichtbij gezien, laat staan zo'n groot en stoer apparaat als deze. Mijn erectie begon te knellen in mijn zwembroek. Opeens voel ik zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje aandrukken en voel hoe hij zijn dikke eikel naar binnen wipt.

Mijn eerste woorden uit mijn mond zijn auw, waarop hij reageert; je eerste keer? Terwijl ik een ja knik voel ik hem zijn hele stijve pik in één keer door te drukken. Een pijn maar ook genot Mijn buurjongen ging heerlijk door met pijpen na af en toe adem te halen. Mijn vriendje ging op de kant zitten en trok ook zijn zwembroekje uit. Hij pakte mijn haren vast en duwde mij op zijn lul die achterin mijn keel verdween.

Ik kokhalsde iets maar dat maakte mij niet uit. De buurjongen kwam weer Hij duwde hard maar gleed nog niet bij me naar binnen. Door de moeite die hij had met het penetreren, stootte hij wat harder waardoor hij met een harde ruk doordrong. Verdoofd van de geiligheid voelde ik haast geen pijn. Wat was die lul toch heerlijk groot, met een rap tempo begon hij in me te rammen Al na een paar seconden dacht ik dat ik ging klaarkomen. Maar dat wilde ik nog helemaal niet.

Dus schoof ik zijn hand weg. Hij glimlachte en ging tegen de douchemuur aanzitten. Ik ging naast hem zitten en nam zijn lul in mijn handen, terwijl ik zijn tepels zoende. Hij pakte ook mijn piemel weer beet, Ik maakte mijn piemel nat met wat spuug en sperma van zijn eigen buik en probeerde weer zijn gaatje.

Hij was nu zo ontspannen dat het begin er zo in ging. FF duwen en eigenlijk ging het erg makkelijk. Ik had mijn pik in mijn vriendje Dave zitten. Ik begon voor het eerst van mijn leven te neuken en dan De neger werd hier nog geiler van en trok de billen van zijn slachtoffer uit elkaar en drukte er ook een vinger bij in. Hij neukte lekker hard door en met die vinger erbij in was het allemaal erg strak. Zijn slachtoffer schreeuwde het uit van de pijn en de tranen liepen over zijn wangen.

Hij ging steeds weer een beetje dieper en ik voelde hoe mijn keel door die grote lul uitzette. Hij hield hem even stil daar diep in mijn keel. Ik kreeg geen lucht vanwege die grote vleespaal omdat mijn luchtwegen dicht zaten. Ik trok mijn hoofd weer naar achteren waardoor ik weer kon ademen maar meteen Ook Robbie die nog nooit een andere hand dan van hemzelf aan zijn piemel had gevoeld, genoot van het nieuwe gevoel. Met zijn andere hand begon Sean de roze en onbehaarde zak waarin ook een paar stevige ballen zaten, voorzichtig te kneden.

Rob vond dat zo'n heerlijk gevoel dat hij zijn buikje omhoog drukte Ik liet even zijn pik uit mijn mond, zodat ik op adem kon komen. Met m’n hoofd naar beneden zit ik eventjes uit te hijgen. Ik knipper met m’n ogen. En ik knipper nog een keer, want ik zie in mijn linker ooghoek een pik en in m’n rechter ooghoek ook. Hij was blijkbaar niet alleen gekomen, twee Marokkaans Toen hij zijn onderbroek uitdeed en zijn handen dus op z'n enkels stonden, spreidde hij automatisch zijn billen.

Een mooie schone roze anus kwam tevoorschijn. Hij draaide zich om en z'n pik stond recht overeind. Z'n lul was nog niet zo groot en dik. Was ongeveer 11cm lang en vrij dun. Er zat echter geen Langzaam begon hij mijn piemeltje en balletjes weer te strelen tot mijn piemeltje weer hard werd en rechtovereind ging staan, ja wat Erwin deed was echt wel lekker. Hij stopte met me te zoenen en vroeg of ik overeind wilde komen, hij knuffelde me nog enige tijd en vond me zo,n heerlijke en lieve jongen, Snel pakte ik nog een condoom, en deed deze om mijn eigen pik, en duwde mijn eikel tegen zijn open gaatje aan.

Ik hoefde niets te doen, want meteen drukte hij zijn kont naar achteren en voelde hoe zijn hoeren reet zich toch nog strak om mijn pik sloot. Ik gaf een paar speelse tikken op zijn kont, en Hoewel Meesteres soms heel streng tegen mij kon zijn was de sfeer meestentijds heel plezierig.

Ik deed al het huishoudelijk werk in huis, maar mocht nooit naar buiten. Meesteres en John leefden zich danig uit met seks. Ik hoorde ze vaak als ik op mij zolderkamertje lag. Ik kreeg de kans om mij zolderkamertje Hij pakte mij bij de heupen en duwde zijn stijve pik tegen mij aan en begon neuk bewegingen te maken. Ik liet het toe. Toen schoof hij mijn broek naar beneden, eerst een klein stukje en toen helemaal tot op de enkels.

Daar stond ik, met mijn handen leunend op een boomstam en mijn blote kont naar achteren Na tijdje elkaar bevredigt te hebben zei hij dat hij mijn stijve wel eens in zijn mond wou nemen. Dit liet ik me geen 2 keer zeggen en liet hem doen. Hij had zo een lekker mondje. Ik duwde hem dan zonder iets te zeggen op zijn bed en zo lagen we in standje Ik had nog nooit van een lul geproefd maar Hij had wel een pijn vertrokken koppie, toen zijn aarsje zich voor het eerst om me pik sloot Maar hij ging door!

En toen me pik in hem zat, begon ik heel langzaam heen en weer te stoten. Het maakte nog meer sap in hem los, waardoor het in en uit glijden ook makkelijker ging. Zijn lul was nog niet zo groot en dik, wat ik ook niet had verwacht trouwens… Hij was ongeveer 11cm lang en vrij dun, maar mooi kaarsrecht en zijn eikel helemaal bedekt door een lange voorhuid. Er zat echter geen donshaartje op en z’n zak stond op behoorlijke spanning en was ook nog helemaal glad.

Toen kreeg ik ook zijn pik weer aangeboden, ik zoog of mijn leven er vanaf hing. Even liet hij mijn pik weer los en zei: Door je neus, je neus, En drukte zijn pik helemaal mijn keel in. Even dacht ik dat ik zou stikken. Maar toen ik door mijn neus ging ademen was dat probleem opgelost. De jongens trokken hun kleren uit waarna Justin opnieuw tussen de benen van Nick kroop. Zijn natte piemel klopte hevig en Justin wist dat er niet veel voor nodig was om hem klaar te maken. Behoedzaam pakte hij Nicks piemel weer beet en streelde hem in de volle lengte met zijn tong.

Hij pakte Nicks ballen De man neukte me echter in een lekker afwisselend tempo en ik lag maximaal te genieten. Na een goed kwartier te zijn gepaald gaf de man aan zijn zaad over me heen te willen spuiten; hij trok zijn harde pik uit mijn kontje, trok er nog een paar keer aan en spoot zijn zaad over mijn pik, ballen, buik en Dokter Colin hijgt en kreunt nu luid terwijl hij zijn kermende patiënt in hoog tempo van achteren aan het pakken is. Hij wisselt het tempo steeds af door mij snel en felle stoten te nemen, om dan weer langzaam open en en neer te gaan en soms zijn eikel even uit mijn sterretje te halen om me dan weer Zachtjes duwde Peter zijn lul tegen mijn lippen en ik keek, op mijn knieën zittend, naar hem op.

Hij knikte en ik liet mijn lippen uiteen gaan en sloot mijn ogen. Rustig gleed zijn harde penis tussen mijn lippen en ik proefde meteen zijn voorvocht op mijn tong, het smaakte zoutig en eigenlijk erg geil Mijn handen trilde van de zenuwen toen ik de rand van zijn boxershort vastpakte en deze voorzichtig naar beneden begon te trekken.

Even bleef de rand achter iets hangen, en ik wist dat dit zijn stijve lul moest zijn. Ik trok de boxer wat meer naar me toe en toen Maarten zijn lul de ruimte kreeg sprong Mark had inmiddels alle remmingen laten varen en genoot nu volop van onze brute aanrakingen. Het was nu zover dat ik zin kreeg om lekker te neuken.

Ik kroop nu zo dicht mogelijk naar zijn kletsnatte jongenskutje en duwde mijn harde dikke eikel tegen zijn strakke kutje aan. Ik hoorde hem nu zachtjes kreunen Ik moest wel slikken want zijn pik zat zowat in mijn keel en hij kwam hevig in mijn mond klaar. Ik likte alles op. Het was echt heerlijk. Neuken ging niet meer zei hij. Wil jij mij niet neuken, vroeg hij? Kan ik doen, maar ik weet niet of het gaat. Hij draaide zich om en mijn pik was zo hard Ik zag dat hij een beetje schrok.

Ik was tenslotte een stuk langer dan hij en ik was bijna agressief van geilheid. Ik stopte mijn tong in zijn geile bekkie en onze pikken wreven lekker tegen elkaar aan. Weer begon ik met natgemaakte vingers zijn kale kontje te bewerken. Hij kreunde weer en fluisterde Hij opende een pakje glijmiddel en smeerde de inhoud over zijn rechterhand. Toen zette hij zijn vingers voor mijn anus en liet ze er in glijden. Ik voelde weer de druk op mijn darm toenemen. Toen gaf hij in een draaiende beweging zijn duim ook aan mijn gat en ging zijn hand langzaam naar binnen.

Ik werk reeds 10 jaar in een onderneming met een tal werknemers, dus ik heb in die jaren al vele collega’s zien komen en gaan. Ongeveer 2 jaar geleden is zo ook Mario begonnen, rechtstreeks van de schoolbanken.

Niet op mijn afdeling dus in het begin had ik ook geen contact met hem buiten het gekende Ineens staat mijn buurman op en laat zijn broek op zijn hielen zakken en begint vlak voor mij zijn pik van zo’n 20 centimeter af te trekken.

Hij keek mij aan en hij zegt “je mag mij ook wel even pijpen”. Het eerste moment schrik ik er wel even maar hij duwt die lekkere lul pal tegen mijn neus aan. Er bleek nóg iemand op de hotelkamer te zijn: Ik keek om en zag een zwaar gebouwde kerel, harig, naakt en zwaar ademend naar mij kijken: Hoi, leuk dat je mee kunt doen, hoorde ik nu Hans zeggen. Ik keek even op: Jij kent die vent? Niet lang daarna stonden we in het krappe hokje te seksen en te stoeien.

Ja, probeer maar eens van zo'n goed gevulde shortje af te blijven. En hij had het heel graag. Dus trok ik z'n short uit en een grote stevige pik kwam tevoorschijn. Begin 'm eerst maar eens lekker te Wat een kanjer met een hele grote eikel! William zei wat ik moest doen en ging zelf ook meewerken door heen en weer te gaan. Ik hoorde heem steeds zwaarder ademhalen en toen trok hij hem uit mijn mond. Waar wil je dat ik spuit. Ik keek hem een beetje dom aan want hij zei in je mond, gezicht of op je Met twee handen pakt hij mijn heupen vast als hij achter me plaats neemt.

Zijn grote en dikke lul drukt tegen mijn opgerekte maar kleine maagdelijke gaatje. Hij heeft beide handen te hulp nodig om zijn grote paal ook maar een stukje naar binnen te krijgen. Enigszins pijnlijk rekt zijn dikke eikel mijn De dokter streelde hem. Ontspan, dan zal ik je iets uitleggen. Maar dit blijft wel tussen ons. Rick zijn penis groeide in de warme hand van de dokter. Hij vond het geen onaangenaam gevoel, en toen hij zijn hand goed nat maakte en hem over zijn eikel bewoog, werd het gevoel in zijn stijve steeds lekkerder Zachtjes begon hij op en neer te bewegen en al snel kon ik vol overgave genieten van de lekkere lul die nu lekker op en neer in mijn kontje ging.

De andere man was weer voor me komen zitten en stak zijn stijve pik helemaal in mijn mond. Ik genoot met volle teugen en voelde me een lekkere geile neuk en Steeds sneller gaan de broers tekeer totdat ze allebei grommend hun pik op mijn buik en borst richten en mij Ruud pakt mijn hoofd vast en masseert mijn nek en oren terwijl hij langzaam mijn hoofd richting zijn kloppende paal duwt. Ik kijk naar zijn glimmende eikel en steek voorzichtig mijn tong uit en Lucas had het natuurlijk ook gezien en fluisterde: Ja, natuurlijk zei ik hem, waarom niet.

We zijn nu zover gekomen. Ik wachtte zijn antwoord niet af en Hij keek me ineens ondeugend aan en liep toen snel door. Ik was verward , wat was dat ondeugende buurjongetje toch van plan. Hee buurman , hoorde ik hem van boven roepen, heb je een handdoek voor me. Ik liep naar boven en zag ineens de buurjongen staan in zijn blootje.. Ik stapte zijn slaapkamer binnen en zag Patrick naakt liggen op bed. Bladerend door een tijdschrift.

Op de voorkant van het tijdschrift prijkte een blote man. Patrick schrok en trok het laken over zich heen. Hij vloekte en vroeg wat ik kwam doen. Je hebt wat van mijn slaapkamer gepakt zei ik. Ik maakte zijn pik lekker nat met mijn speeksel want ik had andere plannen met de pik van Dennis. Ik wilde die dikke vette lul in mijn reet. En zo snel mogelijk. Ik trok mijn jeans uit en tilde mijn benen omhoog zodat mijn reet op de rand van de bank kwam te liggen.

Ik vroeg Dennis op zijn knieën te Mijn vader moedigde me aan door te zeggen dat ik het heel goed deed. Ondertussen kwam Nick onder mij liggen en begon me af te trekken, mijn vader's piemel begon dikker te worden en niet veel later spoot hij mijn mondje vol, ik slikte alles door en daarna kuste mijn vader me op mijn mond en hij liet zijn Ik heb een maatbeker waar alle slaafjes die hun best doen in mogen spuiten.

De beker gaat na elk orgasme in de vriezer en degene die uiteindelijk mijn slaafje is als de liter sperma bereikt wordt zal rijkelijk beloond worden". Meester Boowser liep weg en kwam terug met een maatbeker die voor ongeveer Met beide handen trek ik mijn reet wijd open, om de directeur zo diep mogelijk in mijn anus toe te laten. Ik wil zijn pik, ik wil hem diep en hard in me voelen. En tegelijk kan ik wel janken van pijn en schaamte. Wat is hier aan de hand? Wat gebeurt er met me?

Waarom maakt het me zo bloedgeil om door Toen pakte ik zijn pik vast en kneep erin. Hij was groot en hard. Maar voelde toch ook weer zacht aan. Dikke aderen liepen over de volle lengte van zijn pik. Het maakte me zo geil dat ik op mijn knieën zakte en zonder pardon mijn lippen om zijn eikel sloot. Een enorme geile lul van 23 centimeter sprong omhoog en met een flinke lekkere zak eronder welke ik begon te likken. Nu werd ik betast door de andere man en hij wilde ook mijn aandacht blijkbaar.

Bij hem hetzelfde ritueel als de ander. Zijn lul was nóg groter en nóg dikker en toen zijn lul uit zijn broek Gek van geilheid, maar wellicht overmoedig had ik de man, met een pik van 26 cm uitgedaagd me te ontmaagden Dat was niet helemaal waar, 1 ding wist ik wel er kon veel in mijn kontje. Zomers neukte ik mezelf namelijk weleens met een komkommer en wist als die past ook deze moest passen Mijn penis was half stijf "zoals altijd als ik had geslapen" maar dat deerde me niet.

Meestal klopte mijn bovenbuurvrouw even op de deur als ze mijn post daar achterliet, dus toen ik de deur opendeed om de post op te rapen schrok ik.

Op m'n 18de had ik nog geen enkele ervaring met jongens. Ik had wel vaker fantasieën over hoe het zou zijn om met een vriendje te vrijen, zo'n mooi slank, zacht jongenslichaam te strelen en te likken, onze naakte lichamen tegen elkaar te drukken, onze pikken tegen elkaar aan wrijvend, om ons dan te In het kamertje kleedde de man zich ook uit.

Zijn lichaam was niet meer zo strak maar zijn lul zag er imposant uit. Hij had zijn ballen ook geschoren maar bovenop zijn lul stond nog een toefje haar. Op zijn borstkas zag ik wat grijs haar maar zijn billen waren mooi glad. We gingen op bed liggen en hij Ik wilde hem verkrachten mijn eigen zoon. Ik wilde mijn heerlijke hete zaad in zijn maagdelijke kontje spuiten. Ik wilde me met hem verenigen. Mijn heerlijke geile zoon, mijn eigen kind en terwijl zijn super dikke lul in mijn handen alleen maar stijver en stijver werd, terwijl ik hem aftrok, neukte ik De man reageerde hier verder niet op en haalde zijn vinger uit het kontje.

Reiner keek even achterom en zag hoe de man zijn lul vast hield. Reinier schatte deze op ongeveer 20 centimeter en keek snel weer voor zich Mijn naam is Kevin en ik ben 16 jaar. Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met erotisch materiaal. Ik was 12 jaar toen ik een stapel seksboekjes en films ontdekte op de zolder van mijn ouders. Stiekem nam ik deze mee naar mijn slaapkamer en begon dan tijdens het bekijken van al dat lekkers mijn Ik maakte met mijn tong mijn lippen lekker nat en nam toen Twan zijn heerlijke dikke lul in mijn mond.

Hij begon nu harder te kreunen, wat mij nog geiler maakte. Ik voelde hoe zijn lichaam begon te schokken, en zij kreunde dat hij klaar ging komen. Ik begon nu heerlijk over zijn eikel te likken en ik Vol verbazing kijk ik haar aan, voor me staat een jonge vrouw die zonder 1 woord met me te hebben gewisseld binnen 1 minuut halfnaakt voor me staat.

Ze liet haar string over haar bovenbenen tot haar enkels zakken. Ik weet niet wat ik zie, uit haar string Na 20 minuten ging de telefoon en het was deze 35 jarige Marokkaanse knappe jongen weer. Hij zou nog 40 min. Na een uur nog niks en ik dacht dat hij een faker was. Ik zat tussendoor steeds te rukken voor de passpiegel en elke keer net voordat ik klaarkwam weer gestopt. Toen ging de telefoon Vanaf het moment dat ik het broertje van mijn vriendin naakt zag ben ik gaan nadenken.

Hij maakte mij ontzettend geil en die avond dacht ik alleen nog maar aan zijn billen en de zweem van zwart schaamhaar die ik door de spiegel opving. Het klaarkomen ging makkelijker dan anders, heviger en sneller. Hij zal 10 maanden in deze gevangenis moeten blijven.

Eigenlijk te jong voor een gevangenis voor volwassenen maar het kon niet anders, althans dat wilde men hem doen geloven. Hij kijkt om zich heen en ziet tientallen paar ogen van mannen die hem onderzoekend opnemen. Iemand laat een fluitend geluid horen Als het bijna sluitingstijd is raken we met z'n allen in het bad aan de praat. We gaan akkoord en een paar minuten later klim hijgend uit het water om als allerlaatste Totaal beduusd van het gebaar en op van de gezonde spanning nu mijn heerlijke verwenner terug is gekomen laat ik ze binnen.

We beginnen met een kopje koffie waarin iedereen zich voorstelt. Mijn naamloze minnaar blijkt Jochem te heten en is 20 jaar. Zijn meegekomen medestudenten blijken Tim van 18 jaar Buiten was het hartstikke donker, de buurt volledig verlaten maar vergezelt door bouwlampen ploeterde ik verder in mijn nieuwe paleisje.

Rond een uurtje of 8 word ik opgeschikt door de bel. Vermoeid doe ik de deur open en verbaasd kijk ik een blonde jongen van een jaar of 20 aan, terwijl ik de zoveelste David een jongen van net 16 jaar speelde in de buurt van zijn huis met een aantal vrienden van ongeveer dezelfde leeftijd op een basketbalpleintje. De eerste weken van zijn zomervakantie had hij hard gewerkt in een fabriek voor kunststofproducten maar nu wilde hij de laatste weken toch nog wat genieten Heel in het kort nog even wie wij zijn.

Mijn broer heet Peter en ik ben Jan. We zijn een tweeling van 16 net geworden in januari. Aangezien we een eeneiige tweeling zijn, zijn onze looks natuurlijk hetzelfde: Flip en Michel hadden zichzelf net afgetrokken terwijl ze naar enkele van de meidenbladen van Flips oudere broer Joop keken. Michel greep enkele papieren zakdoekjes en probeerde enkele van de grote sperma spetters weg te vegen die op zijn broekspijpen geland waren. Zijn nog halfharde pik lag omhoog langs Ik ben 65 jaar en bi-seksueel en heb af en toe een date, aangezien de meeste niet willen daten met een ouder iemand.

Nu ik wat ouder denk ik vaker terug aan mijn eerste seks met een man. Ik was al zeer vroeg geïnteresseerd in seks. Was wel hetero dus had belangstelling voor het andere geslacht. Kon Frankie ze gaan haar lekker beffen en vingeren worden vrouwen stapelgek van.

Nu werd ik naar de linkerkant geduwd waar Anja opschoof naar de midden. Henk deed voor hoe ik haar moest beffen, vingeren was daar zelf heel bedreven in.

Toen ik het moest doen ging ik daar helemaal in op, mijn stijve lul klopte terwijl ik haar geil befte en vingerde. Henk rolde naar me toe en ineens voelde ik hoe hij mijn kloppende lul in zijn mond nam mij begon te pijpen en met mijn ballen bezig ging. Jezus was een geil gevoel bekroop me. Wat verrotte het mij ook ik wilde alleen maar lekker geil genieten ze zochten het verder onderling maar uit. Henk en Anja speelden me me, terwijl Henk nu Anja neukte mij zo neerlegde dat hij tegelijkertijd kon pijpen ik hem in zijn geile bek kon neuken.

Anja likte mijn ballen omdat Henk had gezegd dat ik over haar hoofd moest gaan zitten. Zo kon hij me pijpen en Anja kon mijn ballen en aars likken. Onverwachts sijpelde meer voorvocht en een merkwaardig geil gevoel kwam over me.

Henk kreunde net zo heftig en ook Anja ging weer te keer. Uitgeblust lag ik even later uitgeput tussen Anja en Henk. Henk die tot de laatste druppel mijn lul had leeggezogen. Toen ik weer aan het inpakken was geslagen nu alleen in mijn boxershort duwde Henk mij zijn honderd euro die ik had vergeten en nog eens honderd omdat ze samen hadden besloten dat ik goed mijn best had gedaan.

Gelukkig ging ik naar huis met mijn zuur verdiende euro's op zak. Ik had Anja en Henk mijn mobiele nummer gegeven voor het geval dat k misschien nog moest helpen bij de verhuizing. Henk belde mij om te vragen of ik misschien een karweitje wilde doen. Ja natuurlijk stemde ik in en we spraken af dat ik bij een club zou komen. Ik wist niet dat die club van Henk was.

Toen ik er kwam bracht de portier mij naar het kantoor. Er waren een stel studenten in de club aanwezig die dat hadden afgehuurd. Toen ik het kantoor binnenstapte ontmoette ik de zoon van Anja en Henk Bas.

Bas leek op Henk net zo groot en breed maar hij had ook iets van zijn moeder Anja. Hij had pikzwart haar en was knap groot sterk. Hij sloeg geen acht op me keek wel maar deed een beetje afstandelijk. Bas ik wil even met Frankie spreken. Bas gaf geen antwoord maar liep gelijk het kantoor uit. Henk wilde dat de zolder zou worden opgeruimd en dat ik ervoor zorgde dat Bas daarbij zou worden betrokken. Zo liepen we naar de zolder waar allerlei materiaal was opgeslagen.

Ik zou twintig euro per uur verdienen, wat niet misselijk was. Na het gesprek met Henk was ik blij dat hij aan me had gedacht. Wees lief voor Bas Frankie hij verdiend het. Hij heeft met moeilijk bedoel ik. Bij de deur van de zolder pakte hij mij stevig vast, je bent biseksueel dat weet ik.

Als je Bas over een drempel trekt dat verdien je extra poen begrepen. Wat moet ik doen Henk dan, ik keek hem eigenlijk onnozel aan. Naar de hoeren als het moet of met hem naar bed? Frankie dat merk jij vanzelf. Vijfhonderd extra plus de uren die je hier werkt. Ik knikte begreep het nu. Er werden afspraken gemaakt en Henk leek me ineens geen gemakkelijke vader voor Bas.

Bas was stil en heel stug op zichzelf gericht. Blijkbaar wist Anja ook dat ik de zolder op moest ruimen. Op een gegeven moment was ze er ineens. Verleidelijk waarbij ze tweehonderd euro neerlegde wilde ze dat ik haar van achteren zou neuken. Ze ging over een kist hangen die op zolder stond duwde haar rokje omhoog waar ze verder niks onderaan had. Snel liet ik mijn broek zakken en stootte mijn lul in haar hunkerende kutje.

Ik had er de hele tijd naar verlangt nadat ik haar een eerste keer neukte. Ja, ja Frankie gilde Anja terwijl ik haar fel neukte. Met mijn broek op mijn enkel neukte ik Anja stevig door.

Ik hoorde zijn voetstappen op de houten trap maar bleef zijn moeder neuken omdat ze kreunde doorgaan Frankie hij is net Henk.

Hij heeft gezien dat ik zijn moeder neukte dat kon niet anders. Toen ik haar stevig had gepakt mijn broek optrok gaf ze mij een zoentje en vertrok. Gelijk toen ze weg was kwam Bas de zolder op. Hij keek me aan zweeg dacht diep heel diep na. Zichtbaar voor hem stopte ik het geld weg wat ik van zijn moeder had gekregen. Schaamteloos keek ik hem aan. Doe je alles voor poen Frankie. Ja hoor ik heb het nodig. Bas trok wat geld uit zijn broekzak. Hij hield me ongeveer vijftig euro voor.

Omdat hij zo bedeesd was, zo kalm ging ik voor hem staan. Hij was zeker twee koppen groter dan ik was. Zijn brede goed verzorgde lijf zijn knappe kop en mijn nieuwsgierigheid deden de rest. Zou hij net zo behaard zijn als zijn vader. Zou hij een net zo grote lul hebben. Net zo geil zijn. Net zo lief al was hij een beer van een jongen. Ik trok hem die vijftig uit zijn hand.

Gleed met mijn hand over zijn kleding liet mijn hand rusten in zijn kruis. Ben leeg geneukt Bas dus kan me niet volop aan je geven. Ik bevoelde zijn kruis keek hem uitdagend aan. De koele kikker ontdooide boog zijn hoofd zocht mijn lippen op. Eventjes dan maar Frankie terwijl hij met mij begon te vrijen. Dat ik een groentje was op dit gebied hoefde hij niet te weten. De stem van zijn vader in mijn oren dat ik hem moest ontdooien lukte mij omdat hij mij had zien neuken met zijn moeder.

Hij had staan gluren had gezien hoe ik zijn moeder een lik gaf. Die vent had zulke lekker zachte lippen zo'n zalig tongetje. Geil stond ik voor hem gleed met mijn handen onder zijn shirt.

Zijn gladde lijf niet behaard zo zalig zacht als een puppy. Ik drukte hem zijn geld in zijn hand. Wat nou dan Frankie. Ik wil van jouw geen poen hebben Bas. Of we gaan gewoon met elkaar om of helemaal niet ben geen hoer weetje. Spreken we wat af dat we samen uiteten gaan vanavond stelde hij voor. Samen zaten wij bij de Chinees die avond. Zijn vader drukte mij extra geld in mijn hand, wees lief voor hem Frankie.

Nu begreep ik pas dat zijn vader al vermoedde dat Bas biseksueel of homoseksueel was. Dat Bas daar me zat. Een leeftijdgenoot maar heel anders dan mijn vrienden of de jongens bij het verhuisbedrijf.

Zijn knappe kop maar ook zijn manieren waar anders. Hij was mystiek een zweem van geheimzinnigheid om hem heen. Tijdens het eten was hij heel onderhoudend en heel lief. Zijn prachtige schouders en leuke kontje waren best geil. Nooit eerder kickte ik op jongens. Ik wist misschien zelf niet dat ik jongens ook wel leuk vond.

Ik liet wel doorschemeren dat ik geen homoseksueel was. Jij bent jij Frankie waarbij Bas eigenlijk flouw lachte. Ben ik het experiment Frankie. Dat is altijd zo ook als je voor het eerst met een meisje naar bed gaat toch, gaf ik hem als antwoord. Weer glimlachte hij ja zoiets hé. Na een lang gesprek over onzer beider levens tasten wij elkaar af. Bas wist het niet maar gaf toe dat hij op me viel. Ik ook op jou merkte ik op. Maar heel zacht haast fluisterend.

Bas reageerde er ogenschijnlijk eerst helemaal niet op. Toen we buitenkwamen wisten we niet hoe we nu verder zouden gaan. Ik heb een prachtige slaapkamer gekregen trouwens met een experimenteel bed. Jij zou de eerste zijn Frankie. Lijkt me wel wat Bas. Zo slenterden wij naar de nieuwe woning. Best nog een stuk lopen. Er zat iets van verbondenheid tussen ons, zoals de gelegenheden met zijn moeder en zijn vader.

Als jochie doen we allemaal wel eens dingen toch riep ik op een gegeven moment. Hij grinnikte weer, ja moet ik nu met je moeder naar bed Frankie. Zou ze wel willen kaatste ik terug. Ben je daarom boos op me Bas. Nee man hoe kom je erbij. Moeten jullie toch weten vrijheid blijheid mijn vader zal het heus wel weten. Ja die weet het ook. Hij keek me verrast aan. Hoe weet je dat Frankie. Omdat we een trio hebben gedaan.

He jij met mijn moeder en vader. Nu zou het zeker einde verhaal zijn. Eerst de moeder dan de vader en nu de zoon. Nou dat laatste hangt nog, grinnikte ik nu. Zo belanden wij op zijn kamer. Zwembad, zijn kamer met aangrenzend een prachtige badkamer met whirlpool, bad douche en een inloop kledingkast met enorm veel kleding.

meisje voor karweitje lik mijn lul

Erotische body to body massage vrouw pijpt jongen


Ik trok mijn boxershort een stuk naar beneden en begon te fantaseren dat mijn schoonzus lekker der kutje lag te verwennen. Ik lag lekker te rukken en ondertussen voelde ik lekker aan het kutje van mijn vrouw. Die lag diep te slapen en ik lag geil te luisteren en te denken aan mijn schoonzus.

Na een paar minuten was het stil. Ze was zeker klaargekomen. Ik maakte mijn karweitje ook even af en kwam weer heerlijk klaar met haar in gedachten. Ik liep naar de badkamer om mijn pik schoon te maken aan de handdoek die ik vanmiddag ook had gebruikt, maar die kon ik niet meer vinden. Dan maar een andere. Maakte me schoon en ging slapen. De volgende morgen werd ik wakker van een kus op mijn mond. Het was mijn vrouw. Maak jij zo Nog een lekker ontbijtje klaar voor mijn zus?

Ik was gelijk klaarwakker En dacht, Nu ben ik alleen met mijn schoonzus. Die gedachten waren nog niet uit mijn hoofd verdwenen of mijn schoonzus stond in de deuropening.

Goedemorgen , klonk ze vrolijk! Vind je het goed als ik naast je kom liggen om het nieuws te kijken? Nee hoor, geen probleem. Ik draaide me om om de afstandbediening te pakken en vervolgens voelde in dat ze niet op maar in het bed kwam liggen.

Ik draaide me terug en kreeg meteen de vraag, vind je toch niet erg he? Dat ik in bed kom liggen? Anders krijg ik van de koude benen. Nee hoor helemaal niet. Ondertussen had ik alweer een paal die bijna te vergelijken was met een heipaal. Hij klopte Bijna mijn boxer uit.

Ze lag naast mij en ik moest over haar heen kijken om de tv te kunnen zien. Heb je lekker geslapen? Ik kan altijd zo lekker mezelf zijn als ik bij jullie ben. Ja dat moet je ook vooral blijven doen zei ik.

Op dat moment kwam ze lepeltje lepeltje tegen me aanliggen. Zo kijk ik met mijn man ook altijd het nieuws. Alleen houdt hij me dan ook nog altijd vast. Zal ik dat ook maar doen dan zei ik? Mijn paal lag tegen haar kont aan. Ze moest nu toch wel doorhebben dat ik enorm geil ben. Ik hield haar buik lekker beet en voelde de rand van haar slipje. Plotseling pakte ze mijn hand vast en bracht deze naar haar poesje. Zo g ik nog lekkerder. Ik wist niet wat ik mee maakte.

Mijn schoonzus lag in mijn bed met der kont tegen mijn lul en mijn hand op der kutje. Ik hoorde je gisteravond nog even lekker bezig zijn. Ja ik hoorde jou ook. En kon je er wat mee? Dan kan je mij met je hand zeker ook wel even lekker verwennen? En ze drukte mijn hand nog steviger op haar warme poesje. En op dat moment ging mijn verstand op nul en begon ik haar hevig te kussen. Voelde lekker aan haar kutje en probeerde met mijn andere hand bij haar kleine tietjes te komen.

Ow schat wat ben je lekker geil! Ja meisje, dat komt door jou. Ik voelde haar hand afdwalen naar mijn lul. Er ging een rilng door mijn lijf heen toen ze hem beet pakte en er aan begon te trekken. Oow schat wat lekker. Anders kom ik zo klaar. En ze stopte ook. Ik zoende haar mond, hals tieten. Daar zoog ik ook nog even aan en ging verder naar beneden.

Haar buik was zacht en daar voelde ik haar slipje. Waar ik gisteren nog aan had geroken. Het was kleddernat beneden. Ik trok haar slipje opzij en zag een behaarde natte poes onder het dekbed.

Mmmm heerlijk die geur. Mijn hard bonkte als een achterlijke en ik dacht, nu ga ik het kutje van mijn schoonzus likken. De eerste aanraking van mijn tong zorgde voor een geile reactie Bij mijn schoonzus. Mmmmm ga lekker door schat! Dit doet mijn man nooit. Vanaf de ingang van haar kutje tot aan boven bij haar klitje liet ik mijn tong plat door haar natte spleetje glijden.

Een enorme kreun was de reactie en ze drukte ondertussen mijn gezicht op haar poes. Het leek wel of ze klaarkwam, want de sappen uit haar kut, leek wel een emmer water die leeg gegooid werd. Ik bleef haar heel rustig likken en begon ondertussen met mijn handen over haar lichaam te voelen. Nou weet ik uit ervaring, dat mijn vrouw zeer opgewonden wordt als ik dat bij haar doe, dus wilde ik ook weleens weten wat zij doet.

Ik pakte eerst lekker haar heupen beet. Ondertussen lag ze heerlijk en zachtjes te kreunen. Vervolgens gingen mijn handen over haar buik en vervolgens naar haar tieten. Daar kneep ik een beetje in en voelde de tepels nog harder worden. Wat een heerlijk lichaam heb je schat, zei ik. Mmmmm wat een heerlijke tong heb jij! Ik wist wel dat ik een geil avontuurtje tegemoet ging! Ik begon haar nu sneller te likken en voelde vervolgens hoe ze supergeil klaarkwam. Ze probeerde mn hoofd weg te duwen om te ontsnappen aan het orgasme, maar ik haal Mijn tong nog een paar keer flink langs haar kutje waardoor ze heel hard aan het kreunen is.

Mmmmm dat was lekker zeg! Ze was nog een beetje in de zevende hemel en trok me omhoog en dook vervolgens zelf onder de dekens. Ik heb al zo lang geen mooie naakte man meer gezien, je voelt je een beetje onzeker zal ik mijn kleren ook uit doen of wil je dat niet? Even later staat tante Saskia nog met alleen haar bh en slipje aan, het is een heel mooie vrouw.

Haar billen zijn een beetje voller en een heel klein buikje zorgt ervoor dat ze een echte vrouw is. De borsten in de bh zien er ook heel mooi uit, door de stof heen zie ik dat ze harde tepels heeft. In het slipje is een natte plek te zien, ik heb nog niet veel met meisjes gedaan maar er wel veel over gelezen en weet dat zij ook opgewonden is.

Zodra haar bh en slipje uit gaan zie ik dat ze haar kutje helemaal kaal heeft. Tante kijkt mij met een paar heel geile ogen aan, dat is te veel voor mij en schokkend kom ik klaar. Lachend komt tante naar mij toe en drukt haar lippen op die van mij.

Wat ik vanmiddag bij aankomst wilde doen gebeurt nu echt, onze tongen strelen elkaar in een heerlijke lange tongzoen met haar vingers streelt ze mijn lichaam. De sensatie dat tante Saskia aan mij zit, zorgt ervoor dat mijn pik hard blijft, ik probeer met trillende bewegingen om haar lichaam ook verder op te winden.

Door mijn gestuntel wordt de opwinding bij tante ook heel hoog, ze doet een stap naar achteren en pakt mijn hand die ze naar haar grotje begeleid.

Voor het eerst in mijn leven heb ik een kutje van een volwassen vrouw beet. Het kutje is heel erg nat en mijn vinger glijdt vanzelf naar binnen, ik heb wel eens gelezen dat er bovenin het kutje een hard knopje moet zitten. Ik ga met mijn duim op zoek en vindt het knopje snel, als mijn onervaren duim erover heen streelt komt tante Saskia ineens schokkend klaar.

Ze houdt zich aan mij stevig vast en gaat naar achteren en laat zich op het bed vallen. Ik vind dat altijd zo heerlijk als een man mijn kutje likt. Zonder iets te zeggen kruip ik tussen haar benen en druk mijn lippen op haar kutje. Mijn tong laat ik langs de natte lipjes glijden en probeer haar vocht in te slikken omdat ik wil weten hoe zij smaakt. Al snel duwt tante mij in de goede richting en geeft ze mij een paar aanwijzingen. Als ik een vinger in haar natte grotje steek en haar daar mee neuk voel ik een siddering door haar lichaam golven.

Met haar handen drukt ze mij stevig op haar kutje, ik kan bijna geen adem meer halen als ze weer hevig klaarkomt. De lange benen legt ze om mijn nek en houdt mij zo gevangen tegen haar kutje aan. Even later laat ze mij los en trekt mij op het bed, ik krijg een hete zoen van haar en dan drukt ze mij op mijn rug op het bed.

Met haar lippen streelt ze over mijn borst en bijt even zachtjes in mijn tepels. Ik druk mijn onderlichaam omhoog door deze heerlijke gevoelens. Haar mond zakt verder naar beneden en ik mijn hoofd gonst het dat er een vrouw mijn pik misschien in haar mond neemt.

Ze glijdt via mijn been naar beneden en komt via mijn andere been weer terug, ik geniet van deze heerlijke behandeling en dan sluiten haar lippen zich rond mijn op klappen staande penis. Ik kan niets anders dan hard kreunen en in haar mond klaar komen, ze lik iedere druppel van mijn pik af en laat dan mijn paal langzaam tussen haar lippen uit glijden. Met een paar geile ogen komt ze weer omhoog en drukt haar lippen op die van mij. Heel even twijfel ik, omdat ik net in haar mond ben klaargekomen, ik realiseer mij gelijk dat zij mijn zaad heeft gedronken en dat het wel heel ondankbaar zou zijn als ik haar nu geen zoen zou geven.

Als ik mijn mond open en de tong van tante tussen mijn lippen door voel komen komen er ook een paar druppels van mijn zaad mee. Ik kan niet anders dan deze inslikken, het smaakt vreemd, een beetje zoutig maar het is zeker niet vies. De zoen wordt passievoller nu tante merkt dat ik mijn zaad heb ingeslikt. Als ze mij los laat gaat ze naast mij liggen, haar hand heeft ze onder het hoofd gezet. Met de mooie ogen kijkt ze mij strak aan terwijl haar vingers over mijn borst strelen.

Ik denk hier al zo lang aan, iedere keer als ik je zie en met je moeder praat voel ik een drang om jou te verwennen. Vond je het lekker? Wil je dit vaker doen of doe je dit liever met al je vriendinnetjes? Maar als het mag en kan zou ik dit wel iedere dag willen hebben. Haar tepels staan stijf naar voren en ze bukt zich om haar string uit te doen, ze stapt uit het broekje als het op de grond gevallen is. Nu staat ze helemaal naakt voor mij, alles prachtig in proportie. Ik zie dat ze haar kutje helemaal kaal geschoren heeft en ik kijk zo tegen haar lipjes aan, mijn pik maakt een sprongetje.

Ik draai haar om aan haar schouders en duw haar de ruime douche cabine in, ik stap meteen achter haar aan en doe de deur dicht achter me. Ik draai de thermostaatkraan open en de luxe grote douche kop begint heerlijk warm water over ons heen te sproeien.

Ik pak de fles met douche gel en spuit een flinke hoeveelheid uit de fles op mijn hand. Ik kijk haar aan en zie haar daar naakt voor mij staan in al haar jonge schoonheid.

Ze kijkt naar mij en bijt zachtjes op haar onderlip in afwachting van wat er komen gaat. Ik verdeel de douche gel over twee handen en begin haar bovenlichaam in te zepen. Ze steekt haar armen omhoog, sluit haar ogen en kreunt zachtjes.

Ik zie haar genieten. Ik sop haar nek en rug in, via haar schouders ga ik naar haar glad geschoren oksels en daarna richting de voorkant van haar lichaam. Ik zeep haar borsten in en zak verder naar haar buik. Daarna zijn haar billen aan de beurt en haar gladde huid voelt heerlijk aan onder mijn handen. Als ik vervolgens haar bilspleet en kutje voorzichtig van een laag schuim voorzie kreunt ze weer en doet ze haar ogen open, ze bijt weer op haar onderlip. Terwijl mijn handen verder gaan met haar bovenbenen blijf ik haar aankijken.

Na ook haar onderbenen ingezeept te hebben trek ik haar aan haar middel onder de straal van de douche en begin met mijn handen de zeepresten van haar lichaam te wrijven.

Het valt me op dat ze ineens geen U meer zegt. Ze houd de fles op zijn kop en spuit een straal koude gel over mijn rug. Als ze me ziet huiveren van de koude sensatie giechelt ze zachtjes.

Ze zet de fles weg en begint met haar heerlijke handen over mijn lichaam te wrijven om de zeep zijn werk te laten doen. Ze zeept mijn hele lichaam in en verwijdert zo de zonnebrandolie van mijn huid. Ook mijn bilspleet en pik worden niet overgeslagen, ze doet het vluchtig maar knijpt wel even zachtjes in mijn pik en ballen, als reactie voel ik mijn lul zachtjes iets groeien.

Als ze klaar is spoelt ze ook bij mij de zeepresten weg en terwijl ik haar aan kijk draai ik de kraan dicht. We stappen de douche uit en ik pak de grootste badhanddoek die ik heb uit de kast. Ik sla de handdoek om haar heen en wrijf haar lichaam om het te drogen.

Als ik klaar ben neemt ze de handdoek over en wrijft mijn lichaam droog. Al die tijd word er nauwelijks gesproken en kijken we elkaar constant in de ogen, ze laat de handdoek op de vloer vallen.

Ik pak haar hand en ze volgt mij naar de slaapkamer. In de slaapkamer aangekomen laat ik haar voor gaan en ze strekt zich uit op het bed, ik volg haar en trek haar aan haar middel naar mij toe. Onze lichamen raken elkaar en ze slaakt een zucht, ik voel de uitgeblazen lucht mijn lichaam en gezicht raken. Ondanks de warmte krijg ik even kippenvel. De manier waarop ze zich tegen mij aanvlijt en haar arm om mij heen slaat geeft me vervolgens weer een warm gevoel.

Ik kijk haar aan en vraag haar mij te vertellen wat ze lekker vind en wat de gevoelige delen van haar lichaam zijn. Terwijl ze dit zegt wijst ze naar haar nek en oorlellen. Kom je daar dan lekker van klaar? Ik zoen haar op haar voorhoofd, daarna zoen ik haar zachtjes op haar mond.

Ik streel haar nek en kus haar mond weer, langer nu. Ze beantwoord mijn zoen en kreunt zachtjes. Ik kus haar op een oorlel en laat mijn hand van haar nek via haar schouder naar haar borsten glijden. Terwijl ik dat doe begin ik zachte zoentjes in haar nek te plaatsen. Zachtjes streel ik haar borsten en knijp ik plagend even in haar tepels.

Haar tong dringt nu mijn mond binnen en begint een heerlijke trage draaiende beweging om mijn tong te maken. Ik sluit mijn ogen en voel haar zachte verende borsten met keiharde tepels onder mijn hand terwijl ik geniet van de tongzoen. Zo blijven we een tijdje doorgaan. Als we de zoen onderbreken kijkt ze me ondeugend lachend aan. Ik lach met haar mee en moet toegeven dat ik ook erg aan het genieten ben. Ik streel haar buik en kus nu zachtjes haar borsten.

Ik trek een nat spoor met mijn tong rond één van haar tepels om hem vervolgens in mijn mond te nemen. Ik zuig haar tepel naar binnen, laat mijn tong rondjes draaien en bijt zachtjes in het verende vlees. Ze knijpt met haar hand in mijn arm, trekt me tegen zich aan en zucht diep. Ik laat haar tepel uit mijn mond schieten en zoen haar weer.

Mijn hand gaat van haar buik naar haar borsten, door naar haar nek en weer terug via haar borsten naar haar buik. Haar ademhaling versnelt wat en ze krijgt een blos op haar gezicht.

Ze draait zich van mij af en doet wat ik van haar vraag. Ik steek mijn ene hand onder haar nek door en begin daarmee haar borst te strelen die het verst bij mij weg is. Met mijn mond begin ik haar andere borst te verwennen. Zachte kusjes wissel ik af met likjes, tepel zuigen en zachtjes bijten. Haar ogen zijn dicht en steeds meer hijgend ligt ze te genieten terwijl ze een beetje met haar heupen draait.

Met mijn vrije hand streel ik haar buik. Na een tijdje pakt ze mijn hand waarmee ik haar buik streel en duwt hem omlaag richting haar kutje. Ik kijk haar aan en zie dat ze weer op haar onderlip bijt. Met mijn vrije hand glij ik nu over haar gladde heuveltje. Ze duwt haar bekken omhoog om de aanraking met mijn hand te verhevigen. Ik blijf haar lekker teasen en haar hijgen en kreunen word steeds heviger. Na een tijdje raak ik met een vinger zachtjes de gleuf aan tussen haar buitenste schaamlippen zonder ze uit elkaar te duwen.

Ze kan niet meer stil liggen en ik voel haar lichaam trillen terwijl ik haar borsten blijf verwennen met één hand en mijn mond. Na haar een tijdje zo teasend te verwennen laat ik voorzichtig een vinger tussen haar schaamlippen glijden. Ze is inderdaad kletsnat en een heerlijke warmte sluit zich om mijn vinger. Ze ligt met haar ogen dicht, trillend te kreunen en haar bekken schokt bij de bewegingen die mijn vinger maakt tussen haar lipjes.

Als ze een beetje gewend is aan mijn vinger laat ik hem langzaam verder haar kutje in glijden. Rustig begin ik mijn vinger op en neer te bewegen in haar kutje. Na een tijdje begin ik haar klitje te betrekken in de bewegingen van mijn vinger. Beurtelings cirkel ik met mijn vinger rond haar klitje en laat ik die zelfde vinger in haar natte kutje glijden. Ik gebruik het vocht wat uit haar kutje komt om haar klitje glad te maken.

In de tussentijd blijf ik met mijn andere hand en met mijn mond haar borsten verwennen, alleen af en toe onderbroken voor een lekkere tongzoen. Dit gaat zo een tijdje door, ik voeg een tweede vinger toe waarmee ik haar kutje verwen en langzaam maar zeker bouwt de spanning op en ik merk dat ze dicht tegen haar hoogtepunt aan zit.

Ik doe mijn best om het ritme vast te houden en voel haar niet veel later schokkend en kreunend klaar komen. Haar kutje trekt pulserend samen om mijn vingers en het zweet staat op haar voorhoofd, ik zie haar huiveren van genot. Ze trekt haar benen op en als ik mijn vingers uit haar kutje laat glijden trekt ze zichzelf strak tegen mijn lichaam om zo een tijdje bij te komen. Er is even stilte en zachtjes streel ik haar voorhoofd. Ze brengt haar gezicht naar het mijne en zoent mij teder op mijn mond.

Ik glimlach naar haar en zeg dat ik het erg leuk vond om haar zo te verwennen. Glimlachend laat ik mij achterover vallen in afwachting van wat er gaat gebeuren. Ze legt haar hand op mijn slappe lul en begint hem zachtjes te strelen. Met schokjes richt mijn pik zich op. Ze houd hem in haar hand en voelt hem schoksgewijs groeien. Met haar andere hand streelt ze zachtjes mijn ballen. Het duurt niet lang of mijn lul is keihard geworden.

Ze kijkt me even aan en giechelt een beetje. Nu houd ze mijn kloppende stijve lul in haar ene hand en met haar andere hand kneed ze zachtjes mijn ballen. Zachtjes trekt ze mijn voorhuid weer naar beneden om mijn glimmende eikel tevoorschijn te laten komen. Ze wil het van dichtbij zien en ik voel haar adem op mijn pik. Ik geniet van de tederheid in haar onderzoek.

Ik kijk naar haar mooie lichaam, haar strakke heupen, haar ranke rug en haar heerlijke stevige borsten. Ze heeft een mooie hals valt me nu ineens op terwijl ze de tijd neemt om mijn pik en ballen grondig te bevoelen en bekijken.

Ineens kijken we allebei richting de slaapkamerdeur. Een swingend muziekje komt ons tegemoet vanuit de overloop. Ik kan het niet thuisbrengen. Ik hoor haar praten maar kan niet verstaan wat er gezegd word en vrij snel word het weer stil. Na een paar minuten loopt ze de slaapkamer binnen met haar kleren weer aan. Ik kijk haar zwijgend aan. Ze loopt naar mij toe en kust me op mijn mond, vervolgens buigt ze over me heen en kust mijn ballen en mijn gekrompen pik.

Zonder om te kijken loopt ze de slaapkamer uit en ik hoor haar de trap aflopen naar beneden. Ik sta op van het bed en volg haar naar beneden. Terwijl ik richting de achterkant van het huis loop komt ze me tegemoet met haar uniformbloes onder haar oksel en passeert ze me richting de voordeur. Ik besef me dat ik geen kleren aan heb en laat teleurgesteld mijn armen langs mijn lichaam zakken. Verdwaast loop ik naar de achtertuin. Ik ga op het ligbed zitten en zit daar een tijdje na te denken over wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt is.

Het duurt een tijdje voordat ik mezelf weer ben en het normale ritme van de zaterdag oppak. De maandag komt, ik pak het ritme van de week op en ga naar mijn werk. Maandagavond kan ik de rust niet vinden thuis. Bij elk geluid dat ik denk te horen hoop ik dat het Mirna is die aan de deur komt. Er gebeurt niets en dinsdag ook niet. Woensdag en donderdag gaan voorbij en ik begin te twijfelen of ik het niet allemaal gedroomd heb.

Ik twijfel even maar stem in omdat ik bang ben anders gek te worden en hoop eigenlijk dat ik haar uit mijn hoofd kan zetten.

Zaterdagochtend sta ik op en na een douche kleed ik me aan. Ik kijk uit het raam en zie dat het hard waait en regent. Ik wil net weglopen bij het raam als ik iemand in een regenjas met capuchon op in de richting van de voordeur zie lopen. Ik loop op mijn sokken naar beneden en open de voordeur. Het is Mirna, ze kijkt me glimlachend aan terwijl ze met haar handen probeert te voorkomen dat haar capuchon afgeblazen word door de wind. Ik maak ruimte voor haar om me te passeren en ze schiet langs mij heen de gang in.

Snel sluit ik de deur achter haar. Rillend van de kou en nattigheid doet ze haar regenjas uit. Ik pak het aan van haar en hang het over een hanger. Ondanks de jas is ze doorweekt, haar haren zijn nat. Ze ziet er uit als een klein verzopen katje.

meisje voor karweitje lik mijn lul