Meesteres zoekt vaste slaaf klaarkomende kut

meesteres zoekt vaste slaaf klaarkomende kut

Het bleef stil in de kamer, nog een hele tijd. Eindelijk verbrak Jimmy de stilte. We moeten maar net doen of er niets aan de hand is, denk ik. Zij hoorde Jimmy zijn schoenen uitdoen. Toen zij opkeek was hij bezig zijn shirt uit te trekken. Ik ben een beetje verlegen, maar U bent mijn moeder, dus U zult mij wel vaker bloot gezien hebben, ik ben ook bloot geboren, toch? Zijn hemd viel op de grond. Vervolgens keek hij zijn moeder diep in de ogen en met een snelle beweging stroopte hij zijn broek en onderbroek naar zijn enkels.

Hij stapte eruit en stond ineens poedelnaakt voor haar, zo verlegen en onhandig als een tiener, midden in de puberteit, maar kan zijn. Het hing precies ter hoogte van haar gezicht. Zij was ineens blij dat zij Jimmy niet had laten besnijden, het zag er zo veel mooier uit Mijn God, Meid, bedacht ze ineens, zit niet zo te staren, Het is toch je eigen zoon? Zij keek omhoog naar zijn gezicht, en haar wangen kleurden. Hij keek onbeschaamd terug, en iets ondefinieerbaars gleed over zijn gezicht.

Hij draaide zich om en liep naar de douche. Hij glimlachte terug terwijl hij de douchecabine opendeed, en betrapte haar weer terwijl zij naar zijn strakke stevige billen zat te staren. Zij keek meteen weg en probeerde zichzelf bezig te houden met uitpakken.

Ze tilde de grootste tas op het bed en pakte haar nachtpon en toilettas eruit. Maar haar lichaam reageerde nog steeds op de aanblik van haar blote zoon, steeds weer gleed haar blik onwillekeurig naar de douche, waar haar zoon bezig was zijn bungelende piemel met zeep te wassen.

Zij probeerde resoluut haar gedachten te verplaatsen naar hun plannen voor de volgende dag. Jezus, hij is hem aan het afspoelen, en ook zijn balzak eronder. Komt het door het wassen of of is hij aan het masturberen? Shit, hij ziet dat ik naar hem gluur! Zij was even vergeten dat, terwijl zij onder de streep met boterbloemen doorkeek, hij over die boterbloemen heen kon kijken.

Zij liep snel om het bed heen zodat ze met haar rug naar hem toe stond. Zij voelde een warme tinteling in haar kruis en haar tepels zwollen op tot ze gingen jeuken in haar bloes. Eindelijk hoorde zij de kraan dicht gaan en de douchedeur schoof open.

Zij glimlachte verward naar hem en ze zag dat er geen handoeken bij de douche hingen. Haar ogen doorzochten de kamer, en zij zag twee handdoeken hangen naast de wasbak aan de andere kant van het bed. Zij liep om het bed heen, pakte er een en bracht hem naar haar zoon.

Gewoon doen, zo gewoon mogelijk doen Hij stond tegenover haar, een glimlach op zijn gezicht. Terwijl zij op hem toe liep, kon ze het niet helpen dat haar ogen weer omlaag gleden, en onwillekeurig likte ze haar plotseling droge lippen.

Zijn penis reageerde er meteen op, zoals zij kon zien aan een lichte trilling. De penis begon ongewild te groeien. Ze richtte haar ogen onmiddellijk weer naar boven maar de schade was al aangericht. Hij probeerde een kreun te onderdrukken en hield zijn beide handen voor zijn omhoogkomende penis.

Zij reikte hem de handdoek aan en draaide zich meteen om. Zijn handen ging echter van zijn orgaan af, omdat hij de handdoek aan moest pakken. Tijdens het omdraaien, zag zij uit haar ooghoeken dat hij een man was geworden. Zijn penis was al bijna net zo groot als die van zijn vader, en hij was nog maar veertien. Zij stond daar, aan de vloer genageld, te staren naar de muur, het beeld die stijve piemel bleef op haar netvlies gebrand, terwijl hij zich achter haar stond af te drogen.

Langzaam drong het tot haar door, ondanks de mist die die sinds het eten in haar hoofd hing Misschien zou zij die pint of bitter beter niet gedronken hebben dat zij nu aan de beurt was om een douche te nemen. Oh, wat was ze weer stom geweest! Zij had zich kunnen uitkleden terwijl Jimmy onder de douche stond, en zich in een handdoek hebben kunnen wikkelen. En dan had ze hem kunnen vragen om zich om te draaien terwijl zij douchte.

Maar dat was te laat, en wat nu? Haar zoon schoof langs haar heen voelde ze iets hards langs haar heup strijken? Pas wel op, want het water is loei heet! Als gehypnotiseerd schopte zij haar schoenen uit en knoopte haar bloes open. Zijn neutrale opmerkingen over hun vliegtocht en hun tochtje op de eerste vakantiedag, ontlokten haar automatische antwoorden terwijl zij haar bloes uitdeed en haar spijkerbroek opende. Toen ze uit haar broek stapte realiseerde ze zich plotseling dat ze in haar ondergoed stond op minder dan twee meter van haar zoon.

Haar gezicht bloosde hevig en zij zou wel onder het bed hebben willen duiken, maar ze hield zichzelf de woorden voor waar ze steeds aan probeerde te denken: Hem op de gang laten wachten met alleen zijn handdoek om, terwijl zij een douche nam? Tenslotte was haar lichaam niet iets waar ze zich voor hoefde te schamen. Zij leek echt nog geen vierendertig jaar. Haar haar was donker en zij droeg het pittig kort geknipt.

Haar wipneus en haar kleine mond maakten haar gezicht bijna meisjesachtig, maar haar lichaam was heel volwassen. Zij droeg haar licht doorschijnende, kanten BH, die er niet in slaagde om haar donkere tepels te verbergen. Haar trots was dat haar toch behoorlijk zware borsten, die aan haar slanke lichaam zaten, nog geen extra steun nodig hadden.

Oh ja, ze deinden wel wat, maar ze hingen nog niet slap. Haar taille was slank maar haar heupen waren ruim, zij had een peervromig figuur, dacht ze altijd. Haar doorschijnend witte slip was aan de achterkant behoorlijk uitgesneden, en haar zwarte krulletjes had ze zodanig bijgeschoren dat ze pasten onder de scherpe V-vorm aan de voorkant.

Die schimmige donkere pluk haar vormde nu een perfect omlaag gericht lijntje. Haar benen waren lang in verhouding tot haar lijf - haar kruis zat op bijna dezelfde hoogte als dat van Jimmy wanneer ze naast elkaar stonden. Om kort te gaan, zij besefte dat zij een mooie en begeerlijke rijpe vrouw was, zo mooi als een jongen als Jimmy zich maar zou kunnen voorstellen. Zij realiseerde zich dat zij nu maar het beste kon doorzetten gewoon blijven doen, dus Zij voelde zich nu net een striptease meisje in een rokerige hoerentent.

En zoals dat heet, ze ging helemaal uit haar dak van drift. Wat ter wereld denkt je wel dat je daar aan het doen bent? Deze situatie is geen excuus voor jou om jezelf te gaan bevredigen op een badhandoek! Ik ben je moeder, om Godswil, ik ben geen slet uit de Penthouse. Tranen welden op in zijn ogen. Zij besefte meteen dat zij het had overdreven door dat tijdschrift erbij te halen.

Het was nooit haar bedoeling geweest om te laten merken dat zij ervan wist. Het was zijn geheim: Maar het was haar gewoon ontglipt. Het was alsof haar angsten en frustraties er allemaal tegelijk uit waren gekomen.

Kan ik je dan helemaal niet meer vertrouwen? Heb je dan helemaal geen zelfcontrole? Het purperrood van zijn eikel en de de glimmende druppel voorvocht waren het bewijs van zijn opwinding. Maar toen hij opkeek naar zijn furieuze moeder, haar BH vlak voor zijn gezicht, hervond hij zijn kalmte en zijn gezicht ademde iets uit wat op de woede leek.

Het is helemaal mijn schuld dat ik een stijve heb, maar ik probeer alleen het beste te maken van deze idioot kleine kamer, door de situatie zo gewoon mogelijk te laten lijken. Maar U bleef zelf steeds maar kijken naar mijn piemel. Zelfs toen ik onder de douche was, stond U ernaar te gluren. En nu hebt u mij op mijn rug gerold, zodat u mij van dichtbij kunt bekijken. Wel, kijk dan maar eens goed! Ik kan het niet helpen, ik heb dat soms nodig, maar ik doe het nooit als U erbij bent!

Zij viel op haar knieen naast het bed en streelde over zijn haren. Oh, kun je mij vergeven? Natuurlijk werd je opgewonden door mij.

Je kunt het echt niet helpen. Ik was verbaasd en trots, hoeveel je al een man bent geworden. En dank je voor de complimenten over mijn uiterlijk. Maar echt, je oude moeder kan niet concurreren met jonge meisjes. Ik ben realistisch genoeg om dat te beseffen! En geloof me, ik vind het echt niet erg, dat van die blote meisjes tijdschriften.

Als je niet masturbeerde, dan zou ik me pas echt zorgen moeten maken! Ik was zonet wat gefrusteerd en moe en ik reageerde het op jou af. Ik heb zelf een standje verdiend, niet jij Zijn kin lag op haar schouder, zodat zij zijn gezichtsuitdrukking niet kon zien. Met zachte en lieve stem vroeg hij: Zelfs als ik het zo nu en dan niet kan helpen om opgewonden te raken? Ik doe het echt niet met opzet!

Maar we mogen niet vergeten dat we moeder en zoon zijn. Als jij een erectie krijgt, dan zal ik proberen het te negeren en het als een compliment te beschouwen. Waar was ze aan begonnen? Zij hem liet hem los en stond op. Nu kon ze niet meer terug, dat zou laf zijn. Hij bleef naar haar kijken, op zijn zij liggend, zijn erectie stak parmantig naar voren.

Zij deed haar BH uit en legde hem naast Jimmy en boog zich om haar slipje uit te doen. Hij volgde haar bewegingen met onverholen belangstelling, toen eerst haar borsten bungelend vrijkwamen en daarna haar venusheuvel ook in zicht kwam. Zij ging rechtop staan, haar benen een beetje uit elkaar, haar armen over elkaar, onder haar borsten. Zijn ogen gleden over haar schaamstreek, haar schaamlippen staken een klein beetje uit en het roodbruine vlees scheen door de schaamhaartjes heen.

Een vochtige glinstering van lag over haar gleufje. En als je eindelijk klaar bent met mij aan te gapen, waarom ga je dan je tas niet uitpakken, terwijl ik ga douchen! Haar zoon kwam bijna klaar bij het gezicht van haar ver naar achteren uitstekende, stevige billen. Het volgende kwartier leken beiden heel doelgericht bezig met hun eigen activiteiten. Danielle wast haar haren met shampoo en zeepte haar hele lichaam in. Maar zij hield haar ogen gehouden gesloten of naar beneden gericht.

Zij wilde vooral haar zoon niet betrappen als hij naar haar gluurde, en diep in zichzelf wist ze best dat hij dat deed. Dus draaide zij rond in de douche, presenteerde elk deel van zichzelf ruimschoots aan zijn blik, in de hoop dat dan de nieuwigheid eraf zou gaan, en dat het eindelijk voor hen beiden mogelijk zou worden om gewoon te doen tegen elkaar.

Jimmy was aan het uitpakken, maar zijn ogen gleden steeds weer terug naar zijn moeders lichaam. Hij ondervond hoe aantrekkelijk een vrouw kan lijken als zij nat is en ingezeept met doucheschuim.

Haar tepels waren opgezwollen en de haren op haar poesje glommen van het natte schuim. Zij spreidde zelfs haar schaamlippen uit elkaar om ze te wassen, alsof zij graag wilde dat hij het allemaal zou zien. Hij leek aan te voelen dat zij niet zou opkijken, dat zij een of andere manier te verlegen was om hem te willen betrappen.

Hij dacht erover om zich nog snel even af te trekken. Jezus wat was hij geil! Maar onbewust realiseerde hij zich dat hij zijn moeder dan liet ontsnappen, vooral als zij het zou merken. Het was beter als zij het gevoel hield dat zij op medeverantwoordelijk was voor zijn seksuele opwinding. Toen zij eindelijk klaar was met douchen, zag zij dat hij zijn onderbroek had aangedaan - zij nam aan dat hij daarin wilde slapen - en ze zag dat hij een handdoek voor haar ging pakken.

Hij kwam op haar toe en legde de handdoek zachtjes om haar schouders, en duwde om haar om te draaien. Voordat zij tijd had om te protesteren, begon hij stevig te wrijven om haar rug af te drogen.

De spanning die zij eerst voelde door zijn aanraking werd snel vervangen door golven van genot die in haar kruin begonnen en via haar nek over haar rug liepen en dan door haar hele lichaam tintelden. Ik ga je zakgeld verdubbelen.

Dit mag je elke dag van de vakantie doen! Zij protesteerde niet toen hij haar haren droog wreef en hij daarna doorging met het afdrogen van haar schouders. Zijn sterke handen kneedden, met de handdoek ertussen, haar schouders, en ontlokten haar een een sensueel gekreun.

Terwijl hij langs haar rug omlaag werkte, begon zij zich te spannen - hij zag dat aan haar billen die zich samentrokken, - dus sloeg hij haar billen over en sprong over naar haar dijbenen, en hij bleef maar drogen en kneden. Nadat zij zijn vorige attenties had toegestaan, kon zij zo snel geen goede woorden vinden om hem te stoppen. Hoe wist hij dat haar billen de sleutel tot haar seksualiteit waren? Hij deed het heel zorgvuldig, hij droogde elke centimeter, terwijl hij tegelijk haar billen stevig masseerde.

Hij liet zelfs de punt van de handdoek door haar bilspleet glijden, aangeduwd met zijn vingers, eerst naar beneden en toen weer langzaam omhoog. Zij rilde en was ten prooi aan in een verwarde hausse van gedachten en prikkelingen. Toen pakte hij zachtjes haar arm en propbeerde haar om te draaien. Nee, dat kon ze hem niet laten doen, niet haar voorkant!

Zij draaide zich wel om, maar pakte de handdoek van hem af. Zij stond naar hem toe gekeerd, bedekt door de handdoek, en begon zich af te drogen. Hij deed een stapje achteruit en probeerde achteloos op het bed te gaan zitten.

Ondanks zijn inspanningen, kon zij de erectie in zijn onderbroek duidelijk zien. Zij voelde zich gerustgesteld door zijn jongensachtige verlegenheid. Hij ligt onder mijn kussen. Hij pakte hem en reikte hem aan, waarbij het opgevouwen nachthemd uit elkaar viel.

Hij stopte en keek misprijzend naar het lange, flanellen kledingstuk. Wil je echt deze pyjama gaan dragen? Kijk eens wat een lange mouwen en hij reikt helemaal tot je enkels.

Je zult het veel te warm krijgen! Hij ging rechtop zitten, zijn erectie leek nu bijna volledig verdwenen. Dit is wat ik wil dragen. Het prijskaartje zit er nog op, 7. Sinds wanneer koopt je daar je kleren? En waarom heb je deze gekocht voor een zomervakantie? Wat draag je eigenlijk normaal in bed? Ja, hadden zij die flanellen nachtpon speciaal voor deze reis gekocht, juist om zichzelf volledig te kunnen bedekken. Zij was niet van plan om hem na de vakantie nog te dragen dus had zij een heel goedkope gekocht.

En ze wilde zeker niet toegeven dat zij altijd naakt sliep Zij wilde eigenlijk niet toegeven, maar ze kon geen goed argument bedenken. Hij haalde de tas van het bed af en legde haar ondergoed op de bedsprei.

Hij pakte een kledingstuk in elke hand en keek kritisch naar de BH. Ik zag van die diepe striemen op je huid, toen je hem uitdeed. Ik heb toch ook alleen maar een onderbroek aan?

Je hebt die BH echt niet nodig! Ik zal wel alleen mijn slipje aandoen. Mij fop je niet, mannetje, je wilt gewoon mijn blote tieten zien!

Zij liep de kleine kamer rond, deed alle lichten uit, beseffend dat haar kleine sexmaniak, nee, dat was niet eerlijk, dat haar puberzoon lag te kijken naar het bungelen van haar borsten, naar schommelen van haar billen.

Met een zucht van verlichting gleed zij eindelijk onder het dekbed. We zullen elkaar soms wel aanraken, als we ons ondraaien in onze slaap, daar moeten we maar mee leven. Twee minuten stilte, en toen: Daar kunnen ze niets aan doen. Maar gebeurt er ook zoiets met een meisje wanneer zij opgewonden wordt?

Ik wil dat zo graag weten. Het was een redelijke vraag, na alle problemen die hij die avond had ervaren. Zij was zijn enige ouder, nu Gerard er niet meer was, ze was nu verantwoordelijk voor zijn seksuele opvoeding. Veel vrouwen krijgen stijve tepels. Een soort erectie van de borsten. Dat heet afscheiding, en als een vrouw heel opgewonden raakt, kan het zelfs gaan lekken uit haar schaamlippen en over haar dijbenen. Haar eigen afscheiding begon meteen te lopen, nu ze er hardop over praatte.

Zij had peentjes gezweet om aan een veertienjarige jongen uit te moeten leggen hoe geile kutjes nat worden, en alles wat ze kreeg was: Een vreemd einde van een vreemde dag. Zij sloot haar vermoeide ogen en geprobeerde die rare tintelingen in haar kruis te negeren. Zij werd wakker doordat het bed zachtjes schudde. Het was al een beetje licht, de rode cijfers op de wekkerradio gaven 5: Met flarden van gedachten realiseerde ze zich dat het half zes in de ochtend was, Engelse tijd. Langzaam gleed een nare droom uit haar slaperige hoofd en alleen het mysterieus trillende bed bleef over.

Danielle draaide zich om naar de jongen die naast haar sliep. Hij lag op zijn buik, zijn mond open, een grimas vervormde zijn gezicht. De deken was van hem af gegleden en zij kon zien dat zijn heupen over de matras wreven.

Zijn ademhaling ging in korte vlugge stootjes en zijn hand lag onder zijn buik. Bijna raakte ze in paniek, ze wilde aan hem gaan schudden of hard om hulp roepen of iets anders doms. Nog net op tijd gerealiseerde zij zich dat zij voor de eerste keer in haar leven getuige was van een man die een natte droom had.

Het was iets wat zij zich vaak had geprobeerd voor te stellen. Zij keek zwijgend toe hoe het tempo toenam, hij verstijfde, ramde vervolgens zijn heupen tegen het bed en bereikte kreunend zijn hoogtepunt. Zij voelde plotseling grote behoefte om haar vingers, of een kussen of iets anders, te gebruiken om met haar eigen, nu wakkere en opgewonden, lichaam te doen wat haar zoon daar zojuist in zijn slaap had gedaan.

Gelukkig werd hij niet wakker, zodat zij tijd had om haar gedachten te ordenen. Het strekte haar tot eer dat ze geen boosheid voelde, hoewel ze wel wist dat hij zojuist was klaargekomen vanwege een incestueus lustgevoel voor haar lichaam. In plaats daarvan voelde ze warme sympathie voor hem. De vorige avond had hij haar gehele lichaam bekeken, gewreven en afgedroogd met een handdoek.

Hij had dingen geziendie buiten de wildste dromen lagen van een veertienjarige jongen. Zij was er verbaasd over dat hij had kunnen slapen zonder deze spanning te ontladen. Zij had er zelf ook moeite mee gehad. En nu wordt hij dadelijk wakker met een beschamende natte plek in zijn onderbroek, die hij niet kan verbergen. Zij probeerde te bedenken of kon zij doen alsof niets gebeurd was, of zij moest opstaan voordat hij wakker wordt.

Zij vermoedde dat dat niet zou werken. Wel, zij was er zelf nauw bij betrokken, ze was zijn moeder en alleen eerlijkheid zou in deze situatie kunnen werken. Dus zij sloot ze haar ogen maar weer en probeerde nog een beetje slaap te vatten voordat hij wakker zou worden. Het was nog pas zes uur uur toen zij een doelbewuste beweging tegen haar heup aan voelde.

En vervolgens een gegrom en een levendig gefluisterd: Zij rolde naar hem toe en richtte zich op, op haar elleboog. Haar bekken lag tegen zijn zijkant en haar borst rustte tegen zijn schouder. Zij realiseerde zich plotseling dat zij hem confronteerde met close-up van haar blote borst, maar zij wilde op dit moment geen plotselinge bewegingen maken.

Vroeg licht hier, nietwaar? Zij kon voelen dat hij twijfelde tussen de wens zich om te te draaien zodat zij de natte plek niet zou voelen, of lekker tegen haar aan te kruipen, tegen de warme borst die tegen zijn schouder aanlag. Hij kromp in elkaar alsof hij een electrische schok kreeg. Het gebeurt alle jonge mannen wel eens, vooral na een seksueel frustrerende avond.

Hij legde zijn hoofd tegen haar aan, met zijn wang tegen haar ene borst, terwijl zijn adem vuurkooltjes aanblies in haar andere borst. Zij bloosde terwijl hij toekeek hoe haar tepel zich oprichtte en hard werd. Zij haalde diep adem maar trok zich niet terug. Er is niets gebeurd, alleen een natte onderbroek die ik wel voor je zal wassen. En nu stil blijven liggen zoals je ligt, jonge man, en dat is een bevel! De wastafel zat aan haar kant zodat zij alleen de kraan maar open hoefde te draaien om een washandje grondig met warm water te kunnen bevochtigen.

Gedurende de nacht was haar slipje volledig in haar bilnaad getrokken, zodat Jimmy een prachtige uitzicht had op haar billen. Hij vroeg zich af waarom zij juist dit specifieke slipje had aangedaan, een slipje dat gemaakt was om door mannen bewonderd te worden.

Hem omdraaiend, legde zijn moeder het warme washandje op zijn buik en begon zachtjes zijn onderbroek omlaag te trekken. Zij trok zijn onderbroek over zijn voeten heen en gooide hem in de wasbak.

Vervolgens pakte ze het de washandje, en begon voorzichtig zijn buik en en zijn jongensachtige geslachtsdelen te wassen. Haar oorspronkelijke bedoeling was om hem op zijn gemak te stellen met wat moederlijk zorg, maar vanaf het moment dat haar vingers zijn schaamdelen raakten, begon een ander deel van haar het over te nemen. Zij voelde een bijna onweerstaanbare aandrang om zijn slap geworden penis te kussen, maar ze kon dit nog net onderdrukken en ze begon met zachte vingers, en met het washandje, hem zorgvuldig schoon te wassen.

Het feit dat er pas dertig minuten verstreken waren sinds zijn orgasme, betekende niets voor een veertienjarige jongen die door een mooie, bijna naakte vrouw met zachte handen wordt gestreeld. Hij werd opnieuw hard binnen een paar seconden. Haar gezichtsuitdrukking veranderde niet, ook al verdubbelde haar hartfrequentie zich, terwijl zij zijn stijve lid omhoog hield en het voorzichtig, maar oh zo grondig, schoonveegde.

Wacht even, dan pak ik een handdoek. Zij hulde zijn lid in de doek en wreef en wreef en wreef, om hem goed af te drogen. Tenslotte sloot zij haar hand stevig om zijn stijve piemel en trok de handdoek omhoog, om zijn voorhuid weer om zijn eikel te laten glijden. Terwijl de ruwe handdoek omhoog gleed kwam hij bijna klaar. Een moment van stilte volgde, terwijl zijn hijgende ademhaling zich langzaam weer vertraagde. Beiden keken gehypnotiseerd naar zijn kloppende erectie.

God, wat voelde dat goed! Maar wat moet ik nu doen? Het gaat vanavond vast weer gebeuren. Mams, ik denk dat ik het niet eens tot vanavond ga uithouden. Elke keer dat ik iets voor hem doe, werk ik mij dieper in de nesten. Nu begint hij al te eisen dat er een seksuele activiteit moet plaatsvinden. Zij kwam langzaam uit haar trance, en schakelde over op haar moeder-modus. Had zij hem maar meteen gewassen, toen hij net klaargekomen was Maar nee, bij een tiener is de hersteltijd waarschijnlijk nul.

Ik wilde je alleen geruststellen. Het klinkt misschien raar, maar wij ik denk dat we onze regels maar moeten veranderen, zodat masturberen ook is toegestaan. Nee, niet alleen toegestaan, het wordt zelfs aangemoedigd. Als je wilt, mag je jezelf gerust bevredigen.

Hij leek wel een schaakmeester die zijn strategie uitdenkt tot vele zetten in de toekomst. Zijn uitdrukking ging over in onschuldige nieuwsgierigheid. Want ik zie dat jij ook heel opgewonden bent! Tussen haar gespreide dijen was het hele gebied verkleurd en zichtbaar vochtig geworden. Zij liet haar armen zakken en keek verslagen, tot vreugde van haar zoon, die wist dat er een grote kans was dat zij opnieuw iets aan hem zou toegeven.

En ja, ik denk dat ik seksueel opgewonden ben doordat ik jou heb gewassen. Maar ik denk niet dat het een goed idee is voor mij om die dingen te doen Vergeet niet dat ik je moeder ben, en jij bent pas veertien! Denk je soms dat het gemakkelijk voor mij is om mij af te trekken als jij zit toe te kijken? En jij hebt het net zo nodig als ik, is het niet? Je was gisteravond al opgewonden en jij hebt niet eens een natte droom gehad, zoals ik! Toen zijn moeder niet antwoordde, maar hem alleen uitdrukkingsloos aanstaarde, voelde hij dat hij op het punt stond te winnen, als hij voorzichtig te werk ging, zonder haar verantwoordelijkheids gevoel op te wekken.

Hij legde voorzichtig zijn handen op haar schouders en trok haar naar beneden, naast zich op het bed. Zij bood geen verzet. Hij ging naast haar liggen en trok haar slipje met twee handen langs haar lichaam omlaag. Terwijl hij het uit haar bilspleet trok voelde hij hoe de plakkerige kleverigheid het slipje op zijn plaats probeerde te houden. Zijn moeder voelde het ook, maar zij leek zich over te leveren aan haar geheime lustgevoelens, want ze hief haar heupen en benen op, om hem te helpen.

Hij wierp het slipje in de wastafel. Hij deed haar benen uit elkaar, net zoals op de Penthouse-foto's. Zij had zich daar niet gschoren, zoals de meeste van de fotomodellen, maar hij zag wel een klein knopje door de haren heen steken, en wist dat dit haar kietelaar was. En die was nu veel groter en roder dan hij gisteravond was geweest.

Hij hoorde iets wat klonk als een gesmoorde snik in haar keel. Hij nam haar verste hand op, en legde die op haar buik en duwde haar wijsvinger omlaag tussen haar benen. Haar andere hand legde hij op haar boezem. Hij zag hoe ze haar borst behoedzaam streelde, vervolgens begon ze haar tepel met de toppen van haar vingers te strelen.

Kleine pukkeltjes vormden zich op de bruine vlek rond haar stijve tepel. Zij begon te knijpen en te trekken aan de donkere centrale pukkel, harder en harder. Zij kreunde maar ging door, schijnbaar in trance. Tegelijkertijd begon haar andere hand te bewegen, haar vingers gleden zachtjes over de hele regio van haar navel, tot aan haar heupbeenderen en het schaamhaar, rondom haar opgezwollen schaamlippen en over de binnenkant van haar dijen.

Na een aantal minuten vingeren, begonnen haar drie middelste vingers zich te concentreren op haar schaamlippen, de middelste draaide zachtjes om het rode opgezwollen knopje, haar kietelaar! De andere twee streelden naast haar klitje tussen schaamlippen. Volgens de ingezonden brieven in Penthouse was dit het gebied waar vrouwen echt geprikkeld van werden. En wow, het werkte inderdaad zo bij zijn moeder! Haar heupen begonnen mee te schokken in het ritme van haar strelingen.

Het verbazingwekkende succes van zijn gedurfde gok maakte dat hij nog wel iets meer wilde proberen. Haar ogen waren nu helemaal open, maar zij staarde zonder iets te zien naar het plafond, alsof ze zichzelf probeerde wijs te maken dat zij alleen was.

Hij pakte haar andere hand en probeerde hem zachtjes weg te trekken van haar borst. Hij legde haar arm tussen hun beider lichamen, en terwijl hij zich iets omdraaide, zorgde hij ervoor dat haar hand tegen zijn penis aan kwam te liggen. Ik stond achter het lage, brede glasraam te kijken en zag Nelleke, met in de war gewaaid haar en lange slok nemen zomaar uit de hals van een fles.

De man achter het stuur leek me midden in de veertig. Zonverbrand en met al flink grijs haar. Het duurde even, voor ze uitstapten en toen Nelleke me achter het raam zag staan, zwaaide ze uitbundig met de fles en draafde op de voordeur af, door haar minnaar gevolgd. Hij niet in een draf.

Zodra ze binnen waren, bleek mijn eerste indruk de juiste: Nelleke was zoniet lamlazerus, dan toch wel een goed end heen. Ze zat midden op de driezitsbank met de fles tussen haar knieen geklemd. De man die ze meebracht, leek ietwat met de situatie verlegen.

Nelleke maakte een armzwaai in zijn richting. Industrieel, 46 jaar oud en soliede getrouwd. Ik heb jarenlang rondgedard en rondgeklunst met al die jonge snotneuzen. Ik kon mijn draai maar niet vinden. En weet je wat er met mij aan de hand was?

Ik kan alleen maar klaarkomen met oudere mannen, die stevig getrouwd zijn. Ik ben Benno's losse beddepluis. Bij hem voel ik me veilig. Hij wil me niet bezitten en niet trouwen. Het is wel waar natuurlijk, maar Ik ben sociaal werkster voor dure getrouwde kerels die het verdommen om naar de hoeren te gaan. Want ik doe het voor de lol.

Voor de lekkere geiligheid. Dat wist jij niet he? Jij dacht dat ik zo'n lekkere vlotte meid was! Ik stikte van de frustraties.

Maar bij Benno hier, met zijn lekkere grijze haren Dan lig ik te gillen van de orgasmes. We hebben onderweg wel even in een paar bosjes langs de weg gekeesd, maar dat was maar een voorproefje.

Steek je straks je lekkere tong in mijn kut? De groene deur links is voor jullie. Dat is de logeerkamer. Ik heb wel een hoop in te halen, denk daar wel aan. Ik had een hoop om over na te denken, liep naar de huisbar en schonk me een fikse bel Sherry in.

Dus Nelleke had al die jaren lopen barsten van de sexuele frustraties! En dat had ze zelfs aan MIJ, haar enige vriendin, niet willen of durven zeggen. Ik zat met dat glas Sherry in de hand en dacht na over wat Nelleke daarjuist had losgelaten: Ik kan alleen klaarkomen bij oudere mannen die stevig getrouwd zijn. Bij hem voel ik me veilig Daar kon ze zich niet aan gaan hechten Op dat ogenblik hoorde ik van boven een hoge, langgerekte huilende toon Wat waren ze daar in Godsnaam aan het uitvoeren?

De vent zou toch geen sadist zijn? Ik liep vanuit de woonkamer de hal in en luisterde onder aan de trap. Vreemde, korte, krijsende geluiden kwamen van boven Mijn hart begon vreemd te bonzen, en als vanzelf sloop ik enkele treden naar boven. Ik ving enkele wilde woorden op van Nelleke: Bijt in mijn kut Bijt me in mijn kut, rotzak! Ik vreet je hele lul op Ik had zoiets wel eens eerder Maar dit was veel echter en veel sensationeler dan een droge scene in een boek.

Ik liep de trap nu geheel op, en sloop dan naar de groene deur en legde mijn oor ertegen. Dat was nauwelijks nodig, want het lawaai van die twee daarbinnen was door het halve huis waarneembaar. Scheld me uit, rotzak! Geile lellebel van me Ik pis je straks over je buik Wat ben ik van je? Was DIT diezelfde Nelleke die jarenlang alle mannen voor gek had gezet en als oud vuil behandeld? Die meid die zich daarboven luidkeels lag te vernederen en erom smeekte om uitgescholden en besmeurd te worden?

Ik luisterde nog een minuut of wat, tot ik Nelleke hoorde krijsen: Ja, ik ga klaarkomen! Ik vluchtte naar beneden. Ik zat helemaal in de war beneden achter mijn derde of vierde bel Sherry, toen ik boven een deur hoorde dichtgaan.

Zachte voetstappen op de rtap en daar kwam Benno Rijksma de kamer binnen, keurig gestrikte das met strak gekamde haren. Elke snorhaar zat op zijn plaats. Hij ging in een leunstoel tegenover me zitten en daar zaten we elkaar een minuut of wat aan te kijken. Dan zei hij ineens: U begrijpt zeker wel, ze gaat zo tekeer, dat we in geen enkel hotel terecht komen.

Waar is ze nou? Die is als een blok in slaap gevallen, dat doet ze meestal nadat ehhh Maar wat ik u vragen wilde U kent haar al heel lang, niet? Maar als het waar is wat ze zei Dat ze voor mij nog nooit met een man is klaargekomen En ook wat ze zei Op dat moment klonk er een angstige stem van boven: Ben je beneden, Benno? Toen had ik er ineens genoeg van. Dat geile gekrijs van die klaarkomende meid klonk nog na in mijn oren. Ga naar boven, Nel, en kleed je aan. Benno ging naar het raam, keek naar zijn auto, keerde zich dan om en greep in zijn binnenzak.

Dit kan zo niet doorgaan. Ik wil haar met plezier geld geven om een boutique te beginnen ergens in een andere stad of zoiets, maar dit kan zo niet langer En naar de hoeren gaan wil ik niet. Dus ik ben aangewezen op een vaste vriendin. Een beetje een verstandige, met plezier in de sex. Desnoods een andermans vrouw. Met zo iemand zou ik een hoop pret kunnen hebbeb. Hier is mijn kaartje. Wilt u mij bellen?

Ik zou heel graag eens een paar uur met u praten. Nelleke was onder een hoedje gevaren. Het leek wel of samen met haar wilde sex-explosies daarboven alle hysterie uit haar was verdwenen. Een vrouw zal heel goed begrijpen wat ik de dagen daarna dacht en voelde. Ik kon het niet laten om telkens weer te proberen me voor te stellen wat die Benno en Nelleke toch wel samen zouden doen.

Ik had natuurlijk een hoop gehoord, daar buiten die groene deur. Dat hij in haar kut beet en zij zijn stijve in haar mond hield. Die taferelen wilden gewoon mijn hoofd niet uit. Tot de dag kwam, dat ik de telefoon pakte, en Benno's nummer draaide. Dat stond op het kaartje dat hij me gegeven had. Hoe is het intussen met Nelleke? Ik zou graag eens met u willen praten. Voor de helft dan. Ik wist precies op welke dagen mijn man later zou thuiskomen, want ik hield zijn zakenafspraken bij. Daar moet ik dan toch wat inkopen doen.

WE ontmoetten elkaar in het restaurant van zo'n groot motel even buiten de stad. Eerst alsmaar praten over Nelleke. Dan over sex in het algemeen. Daarna over de manieren waarop vrouwen konden klaarkomen. En wij maar wijn drinken en Cognac na.

...

Chinese kutjes sex uit de oude doos
meesteres zoekt vaste slaaf klaarkomende kut

Het bleef stil in de kamer, nog een hele tijd. Eindelijk verbrak Jimmy de stilte. We moeten maar net doen of er niets aan de hand is, denk ik. Zij hoorde Jimmy zijn schoenen uitdoen.

Toen zij opkeek was hij bezig zijn shirt uit te trekken. Ik ben een beetje verlegen, maar U bent mijn moeder, dus U zult mij wel vaker bloot gezien hebben, ik ben ook bloot geboren, toch? Zijn hemd viel op de grond. Vervolgens keek hij zijn moeder diep in de ogen en met een snelle beweging stroopte hij zijn broek en onderbroek naar zijn enkels.

Hij stapte eruit en stond ineens poedelnaakt voor haar, zo verlegen en onhandig als een tiener, midden in de puberteit, maar kan zijn. Het hing precies ter hoogte van haar gezicht.

Zij was ineens blij dat zij Jimmy niet had laten besnijden, het zag er zo veel mooier uit Mijn God, Meid, bedacht ze ineens, zit niet zo te staren, Het is toch je eigen zoon? Zij keek omhoog naar zijn gezicht, en haar wangen kleurden. Hij keek onbeschaamd terug, en iets ondefinieerbaars gleed over zijn gezicht. Hij draaide zich om en liep naar de douche.

Hij glimlachte terug terwijl hij de douchecabine opendeed, en betrapte haar weer terwijl zij naar zijn strakke stevige billen zat te staren. Zij keek meteen weg en probeerde zichzelf bezig te houden met uitpakken. Ze tilde de grootste tas op het bed en pakte haar nachtpon en toilettas eruit.

Maar haar lichaam reageerde nog steeds op de aanblik van haar blote zoon, steeds weer gleed haar blik onwillekeurig naar de douche, waar haar zoon bezig was zijn bungelende piemel met zeep te wassen.

Zij probeerde resoluut haar gedachten te verplaatsen naar hun plannen voor de volgende dag. Jezus, hij is hem aan het afspoelen, en ook zijn balzak eronder.

Komt het door het wassen of of is hij aan het masturberen? Shit, hij ziet dat ik naar hem gluur! Zij was even vergeten dat, terwijl zij onder de streep met boterbloemen doorkeek, hij over die boterbloemen heen kon kijken. Zij liep snel om het bed heen zodat ze met haar rug naar hem toe stond. Zij voelde een warme tinteling in haar kruis en haar tepels zwollen op tot ze gingen jeuken in haar bloes. Eindelijk hoorde zij de kraan dicht gaan en de douchedeur schoof open.

Zij glimlachte verward naar hem en ze zag dat er geen handoeken bij de douche hingen. Haar ogen doorzochten de kamer, en zij zag twee handdoeken hangen naast de wasbak aan de andere kant van het bed. Zij liep om het bed heen, pakte er een en bracht hem naar haar zoon.

Gewoon doen, zo gewoon mogelijk doen Hij stond tegenover haar, een glimlach op zijn gezicht. Terwijl zij op hem toe liep, kon ze het niet helpen dat haar ogen weer omlaag gleden, en onwillekeurig likte ze haar plotseling droge lippen. Zijn penis reageerde er meteen op, zoals zij kon zien aan een lichte trilling.

De penis begon ongewild te groeien. Ze richtte haar ogen onmiddellijk weer naar boven maar de schade was al aangericht. Hij probeerde een kreun te onderdrukken en hield zijn beide handen voor zijn omhoogkomende penis. Zij reikte hem de handdoek aan en draaide zich meteen om. Zijn handen ging echter van zijn orgaan af, omdat hij de handdoek aan moest pakken.

Tijdens het omdraaien, zag zij uit haar ooghoeken dat hij een man was geworden. Zijn penis was al bijna net zo groot als die van zijn vader, en hij was nog maar veertien. Zij stond daar, aan de vloer genageld, te staren naar de muur, het beeld die stijve piemel bleef op haar netvlies gebrand, terwijl hij zich achter haar stond af te drogen.

Langzaam drong het tot haar door, ondanks de mist die die sinds het eten in haar hoofd hing Misschien zou zij die pint of bitter beter niet gedronken hebben dat zij nu aan de beurt was om een douche te nemen. Oh, wat was ze weer stom geweest! Zij had zich kunnen uitkleden terwijl Jimmy onder de douche stond, en zich in een handdoek hebben kunnen wikkelen.

En dan had ze hem kunnen vragen om zich om te draaien terwijl zij douchte. Maar dat was te laat, en wat nu? Haar zoon schoof langs haar heen voelde ze iets hards langs haar heup strijken? Pas wel op, want het water is loei heet!

Als gehypnotiseerd schopte zij haar schoenen uit en knoopte haar bloes open. Zijn neutrale opmerkingen over hun vliegtocht en hun tochtje op de eerste vakantiedag, ontlokten haar automatische antwoorden terwijl zij haar bloes uitdeed en haar spijkerbroek opende.

Toen ze uit haar broek stapte realiseerde ze zich plotseling dat ze in haar ondergoed stond op minder dan twee meter van haar zoon. Haar gezicht bloosde hevig en zij zou wel onder het bed hebben willen duiken, maar ze hield zichzelf de woorden voor waar ze steeds aan probeerde te denken: Hem op de gang laten wachten met alleen zijn handdoek om, terwijl zij een douche nam?

Tenslotte was haar lichaam niet iets waar ze zich voor hoefde te schamen. Zij leek echt nog geen vierendertig jaar. Haar haar was donker en zij droeg het pittig kort geknipt. Haar wipneus en haar kleine mond maakten haar gezicht bijna meisjesachtig, maar haar lichaam was heel volwassen. Zij droeg haar licht doorschijnende, kanten BH, die er niet in slaagde om haar donkere tepels te verbergen. Haar trots was dat haar toch behoorlijk zware borsten, die aan haar slanke lichaam zaten, nog geen extra steun nodig hadden.

Oh ja, ze deinden wel wat, maar ze hingen nog niet slap. Haar taille was slank maar haar heupen waren ruim, zij had een peervromig figuur, dacht ze altijd. Haar doorschijnend witte slip was aan de achterkant behoorlijk uitgesneden, en haar zwarte krulletjes had ze zodanig bijgeschoren dat ze pasten onder de scherpe V-vorm aan de voorkant.

Die schimmige donkere pluk haar vormde nu een perfect omlaag gericht lijntje. Haar benen waren lang in verhouding tot haar lijf - haar kruis zat op bijna dezelfde hoogte als dat van Jimmy wanneer ze naast elkaar stonden.

Om kort te gaan, zij besefte dat zij een mooie en begeerlijke rijpe vrouw was, zo mooi als een jongen als Jimmy zich maar zou kunnen voorstellen. Zij realiseerde zich dat zij nu maar het beste kon doorzetten gewoon blijven doen, dus Zij voelde zich nu net een striptease meisje in een rokerige hoerentent. En zoals dat heet, ze ging helemaal uit haar dak van drift. Wat ter wereld denkt je wel dat je daar aan het doen bent? Deze situatie is geen excuus voor jou om jezelf te gaan bevredigen op een badhandoek!

Ik ben je moeder, om Godswil, ik ben geen slet uit de Penthouse. Tranen welden op in zijn ogen. Zij besefte meteen dat zij het had overdreven door dat tijdschrift erbij te halen.

Het was nooit haar bedoeling geweest om te laten merken dat zij ervan wist. Het was zijn geheim: Maar het was haar gewoon ontglipt. Het was alsof haar angsten en frustraties er allemaal tegelijk uit waren gekomen. Kan ik je dan helemaal niet meer vertrouwen? Heb je dan helemaal geen zelfcontrole? Het purperrood van zijn eikel en de de glimmende druppel voorvocht waren het bewijs van zijn opwinding.

Maar toen hij opkeek naar zijn furieuze moeder, haar BH vlak voor zijn gezicht, hervond hij zijn kalmte en zijn gezicht ademde iets uit wat op de woede leek.

Het is helemaal mijn schuld dat ik een stijve heb, maar ik probeer alleen het beste te maken van deze idioot kleine kamer, door de situatie zo gewoon mogelijk te laten lijken. Maar U bleef zelf steeds maar kijken naar mijn piemel. Zelfs toen ik onder de douche was, stond U ernaar te gluren. En nu hebt u mij op mijn rug gerold, zodat u mij van dichtbij kunt bekijken. Wel, kijk dan maar eens goed!

Ik kan het niet helpen, ik heb dat soms nodig, maar ik doe het nooit als U erbij bent! Zij viel op haar knieen naast het bed en streelde over zijn haren. Oh, kun je mij vergeven? Natuurlijk werd je opgewonden door mij.

Je kunt het echt niet helpen. Ik was verbaasd en trots, hoeveel je al een man bent geworden. En dank je voor de complimenten over mijn uiterlijk. Maar echt, je oude moeder kan niet concurreren met jonge meisjes. Ik ben realistisch genoeg om dat te beseffen! En geloof me, ik vind het echt niet erg, dat van die blote meisjes tijdschriften. Als je niet masturbeerde, dan zou ik me pas echt zorgen moeten maken! Ik was zonet wat gefrusteerd en moe en ik reageerde het op jou af.

Ik heb zelf een standje verdiend, niet jij Zijn kin lag op haar schouder, zodat zij zijn gezichtsuitdrukking niet kon zien.

Met zachte en lieve stem vroeg hij: Zelfs als ik het zo nu en dan niet kan helpen om opgewonden te raken? Ik doe het echt niet met opzet! Maar we mogen niet vergeten dat we moeder en zoon zijn. Als jij een erectie krijgt, dan zal ik proberen het te negeren en het als een compliment te beschouwen. Waar was ze aan begonnen? Zij hem liet hem los en stond op. Nu kon ze niet meer terug, dat zou laf zijn. Hij bleef naar haar kijken, op zijn zij liggend, zijn erectie stak parmantig naar voren.

Zij deed haar BH uit en legde hem naast Jimmy en boog zich om haar slipje uit te doen. Hij volgde haar bewegingen met onverholen belangstelling, toen eerst haar borsten bungelend vrijkwamen en daarna haar venusheuvel ook in zicht kwam. Zij ging rechtop staan, haar benen een beetje uit elkaar, haar armen over elkaar, onder haar borsten. Zijn ogen gleden over haar schaamstreek, haar schaamlippen staken een klein beetje uit en het roodbruine vlees scheen door de schaamhaartjes heen.

Een vochtige glinstering van lag over haar gleufje. En als je eindelijk klaar bent met mij aan te gapen, waarom ga je dan je tas niet uitpakken, terwijl ik ga douchen! Haar zoon kwam bijna klaar bij het gezicht van haar ver naar achteren uitstekende, stevige billen. Het volgende kwartier leken beiden heel doelgericht bezig met hun eigen activiteiten. Danielle wast haar haren met shampoo en zeepte haar hele lichaam in. Maar zij hield haar ogen gehouden gesloten of naar beneden gericht.

Zij wilde vooral haar zoon niet betrappen als hij naar haar gluurde, en diep in zichzelf wist ze best dat hij dat deed. Dus draaide zij rond in de douche, presenteerde elk deel van zichzelf ruimschoots aan zijn blik, in de hoop dat dan de nieuwigheid eraf zou gaan, en dat het eindelijk voor hen beiden mogelijk zou worden om gewoon te doen tegen elkaar.

Jimmy was aan het uitpakken, maar zijn ogen gleden steeds weer terug naar zijn moeders lichaam. Hij ondervond hoe aantrekkelijk een vrouw kan lijken als zij nat is en ingezeept met doucheschuim.

Haar tepels waren opgezwollen en de haren op haar poesje glommen van het natte schuim. Zij spreidde zelfs haar schaamlippen uit elkaar om ze te wassen, alsof zij graag wilde dat hij het allemaal zou zien. Hij leek aan te voelen dat zij niet zou opkijken, dat zij een of andere manier te verlegen was om hem te willen betrappen.

Hij dacht erover om zich nog snel even af te trekken. Jezus wat was hij geil! Maar onbewust realiseerde hij zich dat hij zijn moeder dan liet ontsnappen, vooral als zij het zou merken. Het was beter als zij het gevoel hield dat zij op medeverantwoordelijk was voor zijn seksuele opwinding. Toen zij eindelijk klaar was met douchen, zag zij dat hij zijn onderbroek had aangedaan - zij nam aan dat hij daarin wilde slapen - en ze zag dat hij een handdoek voor haar ging pakken.

Hij kwam op haar toe en legde de handdoek zachtjes om haar schouders, en duwde om haar om te draaien. Voordat zij tijd had om te protesteren, begon hij stevig te wrijven om haar rug af te drogen. De spanning die zij eerst voelde door zijn aanraking werd snel vervangen door golven van genot die in haar kruin begonnen en via haar nek over haar rug liepen en dan door haar hele lichaam tintelden.

Ik ga je zakgeld verdubbelen. Dit mag je elke dag van de vakantie doen! Zij protesteerde niet toen hij haar haren droog wreef en hij daarna doorging met het afdrogen van haar schouders. Zijn sterke handen kneedden, met de handdoek ertussen, haar schouders, en ontlokten haar een een sensueel gekreun. Terwijl hij langs haar rug omlaag werkte, begon zij zich te spannen - hij zag dat aan haar billen die zich samentrokken, - dus sloeg hij haar billen over en sprong over naar haar dijbenen, en hij bleef maar drogen en kneden.

Nadat zij zijn vorige attenties had toegestaan, kon zij zo snel geen goede woorden vinden om hem te stoppen. Hoe wist hij dat haar billen de sleutel tot haar seksualiteit waren? Hij deed het heel zorgvuldig, hij droogde elke centimeter, terwijl hij tegelijk haar billen stevig masseerde. Hij liet zelfs de punt van de handdoek door haar bilspleet glijden, aangeduwd met zijn vingers, eerst naar beneden en toen weer langzaam omhoog. Zij rilde en was ten prooi aan in een verwarde hausse van gedachten en prikkelingen.

Toen pakte hij zachtjes haar arm en propbeerde haar om te draaien. Nee, dat kon ze hem niet laten doen, niet haar voorkant!

Zij draaide zich wel om, maar pakte de handdoek van hem af. Zij stond naar hem toe gekeerd, bedekt door de handdoek, en begon zich af te drogen. Hij deed een stapje achteruit en probeerde achteloos op het bed te gaan zitten. Ondanks zijn inspanningen, kon zij de erectie in zijn onderbroek duidelijk zien. Zij voelde zich gerustgesteld door zijn jongensachtige verlegenheid. Hij ligt onder mijn kussen. Hij pakte hem en reikte hem aan, waarbij het opgevouwen nachthemd uit elkaar viel. Hij stopte en keek misprijzend naar het lange, flanellen kledingstuk.

Wil je echt deze pyjama gaan dragen? Kijk eens wat een lange mouwen en hij reikt helemaal tot je enkels. Je zult het veel te warm krijgen! Hij ging rechtop zitten, zijn erectie leek nu bijna volledig verdwenen. Dit is wat ik wil dragen.

Het prijskaartje zit er nog op, 7. Sinds wanneer koopt je daar je kleren? En waarom heb je deze gekocht voor een zomervakantie? Wat draag je eigenlijk normaal in bed? Ja, hadden zij die flanellen nachtpon speciaal voor deze reis gekocht, juist om zichzelf volledig te kunnen bedekken.

Zij was niet van plan om hem na de vakantie nog te dragen dus had zij een heel goedkope gekocht. En ze wilde zeker niet toegeven dat zij altijd naakt sliep Zij wilde eigenlijk niet toegeven, maar ze kon geen goed argument bedenken. Hij haalde de tas van het bed af en legde haar ondergoed op de bedsprei. Hij pakte een kledingstuk in elke hand en keek kritisch naar de BH.

Ik zag van die diepe striemen op je huid, toen je hem uitdeed. Ik heb toch ook alleen maar een onderbroek aan? Je hebt die BH echt niet nodig! Ik zal wel alleen mijn slipje aandoen. Mij fop je niet, mannetje, je wilt gewoon mijn blote tieten zien! Zij liep de kleine kamer rond, deed alle lichten uit, beseffend dat haar kleine sexmaniak, nee, dat was niet eerlijk, dat haar puberzoon lag te kijken naar het bungelen van haar borsten, naar schommelen van haar billen.

Met een zucht van verlichting gleed zij eindelijk onder het dekbed. We zullen elkaar soms wel aanraken, als we ons ondraaien in onze slaap, daar moeten we maar mee leven. Twee minuten stilte, en toen: Daar kunnen ze niets aan doen. Maar gebeurt er ook zoiets met een meisje wanneer zij opgewonden wordt? Ik wil dat zo graag weten. Het was een redelijke vraag, na alle problemen die hij die avond had ervaren. Zij was zijn enige ouder, nu Gerard er niet meer was, ze was nu verantwoordelijk voor zijn seksuele opvoeding.

Veel vrouwen krijgen stijve tepels. Een soort erectie van de borsten. Dat heet afscheiding, en als een vrouw heel opgewonden raakt, kan het zelfs gaan lekken uit haar schaamlippen en over haar dijbenen. Haar eigen afscheiding begon meteen te lopen, nu ze er hardop over praatte. Zij had peentjes gezweet om aan een veertienjarige jongen uit te moeten leggen hoe geile kutjes nat worden, en alles wat ze kreeg was: Een vreemd einde van een vreemde dag.

Zij sloot haar vermoeide ogen en geprobeerde die rare tintelingen in haar kruis te negeren. Zij werd wakker doordat het bed zachtjes schudde. Het was al een beetje licht, de rode cijfers op de wekkerradio gaven 5: Met flarden van gedachten realiseerde ze zich dat het half zes in de ochtend was, Engelse tijd.

Langzaam gleed een nare droom uit haar slaperige hoofd en alleen het mysterieus trillende bed bleef over. Danielle draaide zich om naar de jongen die naast haar sliep. Hij lag op zijn buik, zijn mond open, een grimas vervormde zijn gezicht.

De deken was van hem af gegleden en zij kon zien dat zijn heupen over de matras wreven. Zijn ademhaling ging in korte vlugge stootjes en zijn hand lag onder zijn buik. Bijna raakte ze in paniek, ze wilde aan hem gaan schudden of hard om hulp roepen of iets anders doms. Nog net op tijd gerealiseerde zij zich dat zij voor de eerste keer in haar leven getuige was van een man die een natte droom had.

Het was iets wat zij zich vaak had geprobeerd voor te stellen. Zij keek zwijgend toe hoe het tempo toenam, hij verstijfde, ramde vervolgens zijn heupen tegen het bed en bereikte kreunend zijn hoogtepunt. Zij voelde plotseling grote behoefte om haar vingers, of een kussen of iets anders, te gebruiken om met haar eigen, nu wakkere en opgewonden, lichaam te doen wat haar zoon daar zojuist in zijn slaap had gedaan.

Gelukkig werd hij niet wakker, zodat zij tijd had om haar gedachten te ordenen. Het strekte haar tot eer dat ze geen boosheid voelde, hoewel ze wel wist dat hij zojuist was klaargekomen vanwege een incestueus lustgevoel voor haar lichaam. In plaats daarvan voelde ze warme sympathie voor hem. De vorige avond had hij haar gehele lichaam bekeken, gewreven en afgedroogd met een handdoek. Hij had dingen geziendie buiten de wildste dromen lagen van een veertienjarige jongen.

Zij was er verbaasd over dat hij had kunnen slapen zonder deze spanning te ontladen. Zij had er zelf ook moeite mee gehad. En nu wordt hij dadelijk wakker met een beschamende natte plek in zijn onderbroek, die hij niet kan verbergen. Zij probeerde te bedenken of kon zij doen alsof niets gebeurd was, of zij moest opstaan voordat hij wakker wordt. Zij vermoedde dat dat niet zou werken. Wel, zij was er zelf nauw bij betrokken, ze was zijn moeder en alleen eerlijkheid zou in deze situatie kunnen werken.

Dus zij sloot ze haar ogen maar weer en probeerde nog een beetje slaap te vatten voordat hij wakker zou worden. Het was nog pas zes uur uur toen zij een doelbewuste beweging tegen haar heup aan voelde. En vervolgens een gegrom en een levendig gefluisterd: Zij rolde naar hem toe en richtte zich op, op haar elleboog.

Haar bekken lag tegen zijn zijkant en haar borst rustte tegen zijn schouder. Zij realiseerde zich plotseling dat zij hem confronteerde met close-up van haar blote borst, maar zij wilde op dit moment geen plotselinge bewegingen maken. Vroeg licht hier, nietwaar?

Zij kon voelen dat hij twijfelde tussen de wens zich om te te draaien zodat zij de natte plek niet zou voelen, of lekker tegen haar aan te kruipen, tegen de warme borst die tegen zijn schouder aanlag.

Hij kromp in elkaar alsof hij een electrische schok kreeg. Het gebeurt alle jonge mannen wel eens, vooral na een seksueel frustrerende avond. Hij legde zijn hoofd tegen haar aan, met zijn wang tegen haar ene borst, terwijl zijn adem vuurkooltjes aanblies in haar andere borst. Zij bloosde terwijl hij toekeek hoe haar tepel zich oprichtte en hard werd.

Zij haalde diep adem maar trok zich niet terug. Er is niets gebeurd, alleen een natte onderbroek die ik wel voor je zal wassen. En nu stil blijven liggen zoals je ligt, jonge man, en dat is een bevel! De wastafel zat aan haar kant zodat zij alleen de kraan maar open hoefde te draaien om een washandje grondig met warm water te kunnen bevochtigen.

Gedurende de nacht was haar slipje volledig in haar bilnaad getrokken, zodat Jimmy een prachtige uitzicht had op haar billen. Hij vroeg zich af waarom zij juist dit specifieke slipje had aangedaan, een slipje dat gemaakt was om door mannen bewonderd te worden.

Hem omdraaiend, legde zijn moeder het warme washandje op zijn buik en begon zachtjes zijn onderbroek omlaag te trekken. Zij trok zijn onderbroek over zijn voeten heen en gooide hem in de wasbak. Vervolgens pakte ze het de washandje, en begon voorzichtig zijn buik en en zijn jongensachtige geslachtsdelen te wassen.

Haar oorspronkelijke bedoeling was om hem op zijn gemak te stellen met wat moederlijk zorg, maar vanaf het moment dat haar vingers zijn schaamdelen raakten, begon een ander deel van haar het over te nemen. Zij voelde een bijna onweerstaanbare aandrang om zijn slap geworden penis te kussen, maar ze kon dit nog net onderdrukken en ze begon met zachte vingers, en met het washandje, hem zorgvuldig schoon te wassen.

Het feit dat er pas dertig minuten verstreken waren sinds zijn orgasme, betekende niets voor een veertienjarige jongen die door een mooie, bijna naakte vrouw met zachte handen wordt gestreeld. Hij werd opnieuw hard binnen een paar seconden. Haar gezichtsuitdrukking veranderde niet, ook al verdubbelde haar hartfrequentie zich, terwijl zij zijn stijve lid omhoog hield en het voorzichtig, maar oh zo grondig, schoonveegde.

Wacht even, dan pak ik een handdoek. Zij hulde zijn lid in de doek en wreef en wreef en wreef, om hem goed af te drogen. Tenslotte sloot zij haar hand stevig om zijn stijve piemel en trok de handdoek omhoog, om zijn voorhuid weer om zijn eikel te laten glijden. Terwijl de ruwe handdoek omhoog gleed kwam hij bijna klaar. Een moment van stilte volgde, terwijl zijn hijgende ademhaling zich langzaam weer vertraagde. Beiden keken gehypnotiseerd naar zijn kloppende erectie. God, wat voelde dat goed!

Maar wat moet ik nu doen? Het gaat vanavond vast weer gebeuren. Mams, ik denk dat ik het niet eens tot vanavond ga uithouden. Elke keer dat ik iets voor hem doe, werk ik mij dieper in de nesten. Nu begint hij al te eisen dat er een seksuele activiteit moet plaatsvinden.

Zij kwam langzaam uit haar trance, en schakelde over op haar moeder-modus. Had zij hem maar meteen gewassen, toen hij net klaargekomen was Maar nee, bij een tiener is de hersteltijd waarschijnlijk nul.

Ik wilde je alleen geruststellen. Het klinkt misschien raar, maar wij ik denk dat we onze regels maar moeten veranderen, zodat masturberen ook is toegestaan. Nee, niet alleen toegestaan, het wordt zelfs aangemoedigd. Als je wilt, mag je jezelf gerust bevredigen. Hij leek wel een schaakmeester die zijn strategie uitdenkt tot vele zetten in de toekomst.

Zijn uitdrukking ging over in onschuldige nieuwsgierigheid. Want ik zie dat jij ook heel opgewonden bent! Tussen haar gespreide dijen was het hele gebied verkleurd en zichtbaar vochtig geworden. Zij liet haar armen zakken en keek verslagen, tot vreugde van haar zoon, die wist dat er een grote kans was dat zij opnieuw iets aan hem zou toegeven.

En ja, ik denk dat ik seksueel opgewonden ben doordat ik jou heb gewassen. Maar ik denk niet dat het een goed idee is voor mij om die dingen te doen Vergeet niet dat ik je moeder ben, en jij bent pas veertien! Denk je soms dat het gemakkelijk voor mij is om mij af te trekken als jij zit toe te kijken?

En jij hebt het net zo nodig als ik, is het niet? Je was gisteravond al opgewonden en jij hebt niet eens een natte droom gehad, zoals ik! Toen zijn moeder niet antwoordde, maar hem alleen uitdrukkingsloos aanstaarde, voelde hij dat hij op het punt stond te winnen, als hij voorzichtig te werk ging, zonder haar verantwoordelijkheids gevoel op te wekken. Hij legde voorzichtig zijn handen op haar schouders en trok haar naar beneden, naast zich op het bed. Zij bood geen verzet.

Hij ging naast haar liggen en trok haar slipje met twee handen langs haar lichaam omlaag. Terwijl hij het uit haar bilspleet trok voelde hij hoe de plakkerige kleverigheid het slipje op zijn plaats probeerde te houden. Zijn moeder voelde het ook, maar zij leek zich over te leveren aan haar geheime lustgevoelens, want ze hief haar heupen en benen op, om hem te helpen.

Hij wierp het slipje in de wastafel. Hij deed haar benen uit elkaar, net zoals op de Penthouse-foto's. Zij had zich daar niet gschoren, zoals de meeste van de fotomodellen, maar hij zag wel een klein knopje door de haren heen steken, en wist dat dit haar kietelaar was. En die was nu veel groter en roder dan hij gisteravond was geweest. Hij hoorde iets wat klonk als een gesmoorde snik in haar keel.

Hij nam haar verste hand op, en legde die op haar buik en duwde haar wijsvinger omlaag tussen haar benen. Haar andere hand legde hij op haar boezem. Hij zag hoe ze haar borst behoedzaam streelde, vervolgens begon ze haar tepel met de toppen van haar vingers te strelen. Kleine pukkeltjes vormden zich op de bruine vlek rond haar stijve tepel. Zij begon te knijpen en te trekken aan de donkere centrale pukkel, harder en harder.

Zij kreunde maar ging door, schijnbaar in trance. Tegelijkertijd begon haar andere hand te bewegen, haar vingers gleden zachtjes over de hele regio van haar navel, tot aan haar heupbeenderen en het schaamhaar, rondom haar opgezwollen schaamlippen en over de binnenkant van haar dijen. Na een aantal minuten vingeren, begonnen haar drie middelste vingers zich te concentreren op haar schaamlippen, de middelste draaide zachtjes om het rode opgezwollen knopje, haar kietelaar!

De andere twee streelden naast haar klitje tussen schaamlippen. Volgens de ingezonden brieven in Penthouse was dit het gebied waar vrouwen echt geprikkeld van werden. En wow, het werkte inderdaad zo bij zijn moeder! Haar heupen begonnen mee te schokken in het ritme van haar strelingen. Het verbazingwekkende succes van zijn gedurfde gok maakte dat hij nog wel iets meer wilde proberen. Haar ogen waren nu helemaal open, maar zij staarde zonder iets te zien naar het plafond, alsof ze zichzelf probeerde wijs te maken dat zij alleen was.

Hij pakte haar andere hand en probeerde hem zachtjes weg te trekken van haar borst. Hij legde haar arm tussen hun beider lichamen, en terwijl hij zich iets omdraaide, zorgde hij ervoor dat haar hand tegen zijn penis aan kwam te liggen.

Ik stond achter het lage, brede glasraam te kijken en zag Nelleke, met in de war gewaaid haar en lange slok nemen zomaar uit de hals van een fles. De man achter het stuur leek me midden in de veertig. Zonverbrand en met al flink grijs haar. Het duurde even, voor ze uitstapten en toen Nelleke me achter het raam zag staan, zwaaide ze uitbundig met de fles en draafde op de voordeur af, door haar minnaar gevolgd. Hij niet in een draf. Zodra ze binnen waren, bleek mijn eerste indruk de juiste: Nelleke was zoniet lamlazerus, dan toch wel een goed end heen.

Ze zat midden op de driezitsbank met de fles tussen haar knieen geklemd. De man die ze meebracht, leek ietwat met de situatie verlegen. Nelleke maakte een armzwaai in zijn richting. Industrieel, 46 jaar oud en soliede getrouwd. Ik heb jarenlang rondgedard en rondgeklunst met al die jonge snotneuzen. Ik kon mijn draai maar niet vinden. En weet je wat er met mij aan de hand was? Ik kan alleen maar klaarkomen met oudere mannen, die stevig getrouwd zijn.

Ik ben Benno's losse beddepluis. Bij hem voel ik me veilig. Hij wil me niet bezitten en niet trouwen. Het is wel waar natuurlijk, maar Ik ben sociaal werkster voor dure getrouwde kerels die het verdommen om naar de hoeren te gaan. Want ik doe het voor de lol. Voor de lekkere geiligheid.

Dat wist jij niet he? Jij dacht dat ik zo'n lekkere vlotte meid was! Ik stikte van de frustraties. Maar bij Benno hier, met zijn lekkere grijze haren Dan lig ik te gillen van de orgasmes. We hebben onderweg wel even in een paar bosjes langs de weg gekeesd, maar dat was maar een voorproefje. Steek je straks je lekkere tong in mijn kut? De groene deur links is voor jullie. Dat is de logeerkamer. Ik heb wel een hoop in te halen, denk daar wel aan. Ik had een hoop om over na te denken, liep naar de huisbar en schonk me een fikse bel Sherry in.

Dus Nelleke had al die jaren lopen barsten van de sexuele frustraties! En dat had ze zelfs aan MIJ, haar enige vriendin, niet willen of durven zeggen. Ik zat met dat glas Sherry in de hand en dacht na over wat Nelleke daarjuist had losgelaten: Ik kan alleen klaarkomen bij oudere mannen die stevig getrouwd zijn.

Bij hem voel ik me veilig Daar kon ze zich niet aan gaan hechten Op dat ogenblik hoorde ik van boven een hoge, langgerekte huilende toon Wat waren ze daar in Godsnaam aan het uitvoeren? De vent zou toch geen sadist zijn? Ik liep vanuit de woonkamer de hal in en luisterde onder aan de trap. Vreemde, korte, krijsende geluiden kwamen van boven Mijn hart begon vreemd te bonzen, en als vanzelf sloop ik enkele treden naar boven. Ik ving enkele wilde woorden op van Nelleke: Bijt in mijn kut Bijt me in mijn kut, rotzak!

Ik vreet je hele lul op Ik had zoiets wel eens eerder Maar dit was veel echter en veel sensationeler dan een droge scene in een boek. Ik liep de trap nu geheel op, en sloop dan naar de groene deur en legde mijn oor ertegen. Dat was nauwelijks nodig, want het lawaai van die twee daarbinnen was door het halve huis waarneembaar. Scheld me uit, rotzak! Geile lellebel van me Ik pis je straks over je buik Wat ben ik van je? Was DIT diezelfde Nelleke die jarenlang alle mannen voor gek had gezet en als oud vuil behandeld?

Die meid die zich daarboven luidkeels lag te vernederen en erom smeekte om uitgescholden en besmeurd te worden? Ik luisterde nog een minuut of wat, tot ik Nelleke hoorde krijsen: Ja, ik ga klaarkomen! Ik vluchtte naar beneden. Ik zat helemaal in de war beneden achter mijn derde of vierde bel Sherry, toen ik boven een deur hoorde dichtgaan.

Zachte voetstappen op de rtap en daar kwam Benno Rijksma de kamer binnen, keurig gestrikte das met strak gekamde haren. Elke snorhaar zat op zijn plaats. Hij ging in een leunstoel tegenover me zitten en daar zaten we elkaar een minuut of wat aan te kijken. Dan zei hij ineens: U begrijpt zeker wel, ze gaat zo tekeer, dat we in geen enkel hotel terecht komen.

Waar is ze nou? Die is als een blok in slaap gevallen, dat doet ze meestal nadat ehhh Maar wat ik u vragen wilde U kent haar al heel lang, niet?

Maar als het waar is wat ze zei Dat ze voor mij nog nooit met een man is klaargekomen En ook wat ze zei Op dat moment klonk er een angstige stem van boven: Ben je beneden, Benno? Toen had ik er ineens genoeg van. Dat geile gekrijs van die klaarkomende meid klonk nog na in mijn oren. Ga naar boven, Nel, en kleed je aan. Benno ging naar het raam, keek naar zijn auto, keerde zich dan om en greep in zijn binnenzak. Dit kan zo niet doorgaan. Ik wil haar met plezier geld geven om een boutique te beginnen ergens in een andere stad of zoiets, maar dit kan zo niet langer En naar de hoeren gaan wil ik niet.

Dus ik ben aangewezen op een vaste vriendin. Een beetje een verstandige, met plezier in de sex. Desnoods een andermans vrouw. Met zo iemand zou ik een hoop pret kunnen hebbeb. Hier is mijn kaartje. Wilt u mij bellen? Ik zou heel graag eens een paar uur met u praten. Nelleke was onder een hoedje gevaren. Het leek wel of samen met haar wilde sex-explosies daarboven alle hysterie uit haar was verdwenen. Een vrouw zal heel goed begrijpen wat ik de dagen daarna dacht en voelde.

Ik kon het niet laten om telkens weer te proberen me voor te stellen wat die Benno en Nelleke toch wel samen zouden doen. Ik had natuurlijk een hoop gehoord, daar buiten die groene deur. Dat hij in haar kut beet en zij zijn stijve in haar mond hield. Die taferelen wilden gewoon mijn hoofd niet uit. Tot de dag kwam, dat ik de telefoon pakte, en Benno's nummer draaide. Dat stond op het kaartje dat hij me gegeven had.

Hoe is het intussen met Nelleke? Ik zou graag eens met u willen praten. Voor de helft dan. Ik wist precies op welke dagen mijn man later zou thuiskomen, want ik hield zijn zakenafspraken bij. Daar moet ik dan toch wat inkopen doen. WE ontmoetten elkaar in het restaurant van zo'n groot motel even buiten de stad. Eerst alsmaar praten over Nelleke. Dan over sex in het algemeen. Daarna over de manieren waarop vrouwen konden klaarkomen.

En wij maar wijn drinken en Cognac na.

...

Soms is alleen gewoon even het fijnst. Dat is toch niet geniepig of zielig? Ik ken zeker wel mannelijke subs die het heerlijk leerden vinden om niet te mogen klaarkomen of neuken, en die hun Domina daarom des te meer vereren en hoogachten. Mijns inziens is dit een ouderwetse opvatting uit de jaren 50 van de vorige eeuw: Ik heb nooit gesnapt waarom Domina's het geweldig vinden om een klaarkomverbod of klaarkombeperkingen op te leggen aan hun subs, als "bewijs" van hun dominantie.

Ik sluit me daarin volledig aan bij Juf. Volgens mij apen Domina's de "dominante" dames met een kassa na. Die vinden het wel makkelijk om geld te verdienen zonder sex te hoeven hebben.

Het is ook mogelijk dat sommige Domina's gewoon niet van sex houden natuurlijk. Mannelijke dominanten vinden het meestal juist lekker om hun vrouwelijke subs te laten klaarkomen, en zien dat niet als een bewijs van hun tekortschietende dominantie.

Domina's zeggen dat sexuele beperking hun sub leert zich goed te focussen, zijn aandacht maximaal te richten op haar wensen enz. Mijn ervaring is dat een sub ook zeer goed op mij kan focussen als hij wél sex verwacht. Het kan best aardig zijn om een sub 24 uur onthouding op te leggen, maar dan vind ik het wel weer genoeg.

Ik vind het leuker een sub te dwingen om klaar te komen dan hem te verbieden om klaar te komen. Ik wil zelf zoveel mogelijk sexueel genieten van mijn subs, en zie ze graag klaarkomen, zich aftrekken, veel met mij neuken enz. Ik wil evengoed beslist niet trouwen met RudolfvanderPlas, dat zeg ik er voor alle zekerheid maar even bij hahaha! Los van of jouw gezelschap die vijf hoogtepunten oplevert, ik ben switch en geen sub en wil daarom ook niet met jou trouwen.

Je schreef het kennelijk anders dan je bedoelde. Goed dat ik de vraag even stelde. Des te geiler een vrouw is in mijn nabijheid, des te meer dat mijn ego streelt. Offtopic, na een behoorlijke fikse klaarkomer [je hebt ze in soorten en maten] val ik in een slaap, ongeveer tien minuten.

Twintig minuten na zo'n fikse klaarkomer begin ik weer een beetje bij te komen. Zelf beschouw ik in slaap vallen als een compliment voor de vrouw; er was kennelijk een goed hoogtepunt en niet de behoefte op jacht te gaan naar de volgende vrouw.

Evenzo voortijdige zaadlozing [heb ik geen last meer van: Te vroeg klaarkomen bestaat niet. Te laat insteken wel. Als man, en sub maar dat is minder van belang eigenlijk. Als je in je relatie stiekem met je sexualiteit om moet gaan, bijvoorbeeld door het in douche stiekem masturberen, dan is er een groot probleem in je relatie. Dit is misschien een flauwe opmerking, maar niet minder waar. Volgens mij ben je in een relatie, en daar deel je zaken. Dat betekent niet dat jou partner automatisch jouw sexuele voorkeuren deelt, maar wel dat de partner jouw sexuele voorkeuren weet.

Tegelijkertijd ben je in een relatie niet elkaars bezit, en zaken verbieden -anders dan in de BDSM connotatie van het woord verbieden- is eigenlijk uit den boze. Het moment dat je vindt dat je stiekem met je sexualiteit om moet gaan, onttrek je je aan je relatie op dat gebied. Het is dan zeer de vraag of er, op dat specifieke gebied, sprake is van een, kwalitatief goede, relatie.

In mijn laatste relatie was geen ruimte voor mijn sub gevoelns op sexueel gebied. Daar heb ik zelf de keus gemaakt om wel met de relatie door te gaan, hoewel daar voor delen van mijn zijn geen ruimte in was. Niks stiekem doen, ook een keus.

Overigens is de relatie hier niet op stuk gelopen, en heeft het mij ook niet tot wanhopige frustratie gebracht, laat dat even helder zijn. Het wel buiten medeweten van de partner om, zaken doen waar in je relatie geen ruimte is, betekent, mijn inziens, dat je jezelf buiten je relatie plaatst. Als het zo belangrijk is, en je dus in je relatie fundamenteel zaken mist, houdt volgens mij in dat de relatie vergiftigd wordt, en er geen sprake meer is van een relatie.

Dat ligt natuurlijk anders als er niet stiekem zaken buiten de relatie gebeuren, en de instemming van de partner er is. Op zo een intiem terrein zaken doen tegen de uitdrukkelijke wens van de partner in is kwetsend voor de partner, en niet eerlijk.

Noch naar de partner, nog naar jezelf. Een en ander geldt trouwens ook voor Doms, ik zie niet waarom stiekem gedrag van een Dom, omdat jouw partner niet de behoefte heeft die jij wel hebt, niet problematisch is, of niet ter discussie kan worden gesteld.

Bovenstaande geldt, mijns inziens, ook breder binnen de relatie, zeker voor intimiteit. En voor de kortzichtigen onder ons intimiteit omvat veel meer dan alleen sexualiteit. En ja, het is een onderwepr waar ik veel gedachten, en gesprekken, aan heb besteed. Waarom zouden alle seksuele gevoelens die je hebt, uitsluitend bij je partner tot uiting mogen en moeten komen? En dan nog eens het morele oordeel er overheen dat wanneer dat niet gebeurt, je een groot probleem zou hebben in je relatie.

Op deze manier kweek je gefrustreerde en stiekeme mensen die seks als problematisch of moeilijk ervaren. Ga die verlangens daarom vooral niet te vaak onderdrukken. Trek jezelf lekker af onder de douche met je fantasie van een geile tweeling, donkerharige schoonheid of dames-hockeyteam vechtend om je pik. Ik weet dat mijn man af en toe masturbeert, gewoon omdat hij het lekker vindt, of omdat ik nog zo lekker lig te slapen, of omdat hij even snel klaar wil komen zonder al te veel gedoe.

Ik word minimaal 1x per dag tot in mijn tenen seksueel bevredigd word door de lekkerste man ter wereld. En dan nog kan ik er van tijd tot tijd zo maar ineens zin in hebben om het zelf te doen. Soms is hij in de buurt en soms niet. En ik kan er zin in hebben om het hem te vertellen wat ie altijd geil vindt of niet. Dat alles heeft niets met de kwaliteit van onze relatie te maken. Als ik mijn inmiddels exen aantrof in spannende poses, schaamden ze zich niet. Hoewel dergelijke vertrouwdheid er niet al in de eerste week is.

Evenzeer schaamde ik me niet als ik mezelf heerlijk had afgetrokken en mijn partner de kamer binnenkwam. Het sperma smeerde ik onder haar ogen over mijn buik en borstkas uit terwijl ik nog eens wat aan mijn lul trok.

Natuurlijk kwam ze niet altijd binnen, maar als wel maakte het niet uit. En daar gaat het om. Maar kut, ben ik toch weer terug in dit aftrektopic.

D Deelnemer Ik kan echter niet echt spreken vanuit relatie oogpunt. En hetzelfde zou na de verhuizing gelden voor huisgenoten. Ik leg mezelf af en toe wel een klaarkom verbod op, omdat het orgasme dat dan wel komt des te lekkerder is.

Ook vind ik het inderdaad prachtig, zoals La Donna al schreef, om een sub te laten klaarkomen. Prachtig om te zien, te ervaren, om ze stevig vast te houden terwijl ze klaarkomen. Laat ik het anders zeggen, als je iets stiekem doet omdat je het gevoel hebt dat je partner het niet kan handelen als die het weet, dan heb je een groot probleem.

Als het stiekem doen ligt in de lijn van het spannende, en niet van het verbergen voor de partner, is daar niets mis mee, mijns inziens. Het morele oordeel is minder erg dan je zo neerzet. Ik vind -en dat is niet de heilige waarheid- dat een van de belangrijkste functies van een liefdes relatie is dat men een omgeving heeft waar men altijd veilig is.

Vanuit die optiek is er inderdaad iets mis als er dingen bij een partner spelen die altijd verborgen moeten blijven voor de ander dan is er iets fundamenteels mis.

Dit betekent niet dat sexualiteit exclusief voor eigen partner is voorbehouden, of dat alle sexualiteit met slechts een partner beleefd moeten worden. Die woorden moet je mij niet in de mond leggen. Inderdaad vergeet ik wel regelmatig dat niet niet iedereen dezelfde denktrant heeft als ik, en sla daardoor nogal eens stappen over, maar dat doet niet af aan de conclusie.

Voor gefrustreedre mannetjes, of vrouwtjes, ben ik niet verantwoordelijk. Als men dat in mijn boodschap leest, dan lees je iets wat ik niet bedoel, of schrijf.

En ja daar ben ik knap allergisch voor, mij woorden in de mond leggen. Persoonlijk zou ik het niet erg attent vinden van mijn partner als ik met een bepaald iets niet om kan gaan wat dat bepaald iets ook is en wat de reden dat ik er niet mee kan omgaan ook is en hij me er toch mee confronteert. Juist het feit dat mijn partner rekening houdt met mijn gevoeligheden, maakt dat ik me veilig en geborgen voel in een relatie.

De ideale situatie zou natuurlijk zijn dat je alles met je partner kan delen en dat je partner alles wat je met hem deelt kan handelen. Echter heb je in de meeste relaties gebieden die je niet of minder met je partner kan delen juist omdat die het niet kan handelen.

In sommige relaties zal dat een deel van de seksualiteit zijn, in andere bepaalde gevoelens of ervaringen. Zolang er genoeg - en wat genoeg is, is aan een ieder om voor zichzelf te bepalen - overblijft wat je wel kunt delen, is er volgens mij niks aan de hand.

Daar heb je wel een goed punt. Er is alleen een wereld van verschil tussen stiekem, en open en bloot. Als mijn partner niet met delen van mijn sexualiteit geconfronteerd wil worden, maar geen moeite heeft met het feit dat ik daar wel wat mee doe, is er in mijn ogen geen stiekem.

Natuurlijk ga ik situaties uit de weg waar confrontatie op kan treden, dat is een kwestie van respect. Als mijn partner echter iets verbiedt, omdat het zij er niet mee om kan gaan, kom ik in een situatie waar mijn partner een te groot gebrek aan respect voor mij toont.

Zeker omdat sexualiteit iets is wat -voor mij- belangrijk is. Een relatie ben je ooit aangegaan als twee individuen, met alle aspecten van elkaar. Mijn hele punt is dat in relatie waar de ene partner zo een eis aan de andere stelt, per definitie een problematische relatie is.

Dat is een wat zwart-wit standpunt misschien, maar wel een gebouwd op inzichten. Het werkt overigens wederkerend, als ik iets van mijn partner eis, wat op ontkenning neerkomt, dan heb ik ook plaats meer in de relatie, en breek hem derhalve af. Natuurlijk is het heimelijke wel een belangrijke factor, maar als dat moet gebeuren door stiekem want zij kan er niet mee omgaan ,dan ben je het heimelijke ver voorbij.

Wederom ben ik het niet met je eens santaMe.. Of je het er mee eens bent of niet is niet zo relevant. En stel je eens voor dat de man - in de in principe monogame relatie - op een dag zegt: Seksualiteit is voor mij zo belangrijk. Als je me respecteert, gun je mij dat. Zij heeft er immers niet om gevraagd. Het staat haaks op de uitgangspunten van hun relatie.

Waar je wel een punt hebt is dat ik het zo maar verbieden van de reële en diepgevoelde wens van een partner ook niet helemaal in de haak vind. Je hebt in een relatie op zijn minst de plicht naar elkaar te luisteren, elkaar de waarheid te vertellen en te kijken in hoeverre je wel mee kan gaan met de wensen van de ander. Het kan inderdaad zijn dat je partner een veel hogere seksdrive heeft, graag onderdanig wil zijn, of juist Dominant, of weer iets anders.

Wellicht kun je proberen er in mee te gaan of je partner de ruimte geven zijn wens uit te leven, evt. Ik vind dat je alle recht hebt - ja, zelfs de plicht - om die grenzen voor jezelf te bepalen. De "vragende" partner zal wellicht ook iets moeten inleveren. En als beiden niets willen, moet je denk ik een aantal meer fundamentele vragen over je relatie beantwoorden.

Jammer dat er zo wordt afgedwaald via aftrekken naar vreemdgaan. Misschien kunnen mannelijke subs eens on topic reageren? Ik vraag me daarover een paar dingen af.

Heeft dit verlangen iets te maken met de behoefte een objekt voor haar te zijn in plaats van een mens? Of heeft dit verlangen mogelijk iets te maken met de behoefte de domina op een voetstuk te zetten, waar zij vanaf zou donderen als zij naakt is en zelf sexueel geniet samen met de sub? Op die manier afstand houden. Dat is mijn vermoeden, maar ik zou ernaast kunnen zitten.

Heel misschien dan hahaha! Mijn mening over het geven van de sexuele controle van een slaaf aan zijn meesteres is eevoudig een verlangen om volledig eigendom te zijn van zijn meesteres,wat inhoud dat de meesteres volgens eigen behoefte en sexuele wensen kan handelen. Een echte slaaf voelt zich pas echt slaaf als zijn meesteres ook over zijn sexuele gevoelens beschikt en er van geniet.

Hoe ze het doet beslist de eigenares meesteres. En dat geldt ook voor je partner. Echter een deel van de beleving van je partner kan zijn Je zegt heel terecht dat je ooit een relatie met elkaar bent aangegaan als twee individuen, met alle aspecten van elkaar.

En dat saillante deel van haar ontken jij weer. En volgens mij respecteer je het ook niet. De pot verwijt de ketel dat 'ie zwart ziet: In dit voorbeeld wilt de een zichzelf zijn door invulling te geven aan zijn seksualiteit en wilt de ander zichzelf zijn door het zijn partner te verbieden.

Soms botst jezelf zijn enorm met de mogelijkheden van de ander om zichzelf te zijn. Botsende belangen in een relatie. Wil je je relatie overeind houden in zo'n geval zijn er volgens mij maar een paar keuzes. Beiden oplossingen zijn goed voor de relatie en wat minder goed voor de individu binnen de relatie. Wat zeker niet goed voor de relatie is, is als beiden op hun strepen gaan staan, als beiden eisen zichzelf te kunnen zijn zonder oog te hebben voor het feit dat hun partner precies hetzelfde wilt.

Maar deze oplossing kan weer beter zijn voor de individu. Berhalve als het beter voor de individu is om een relatie te hebben. Dit is trouwens ook gebouwd op inzichten: Ik kan geen bijdrage leveren aan het al dan niet verbieden van masturberen en klaarkomen. Mijn meisje moedigt me aan om met mezelf te spelen als zij niet bij me is, maar we doen het ook zo nu en dan als we samen zijn.

Dat was voor mij een hele drempel om over te gaan en nog heb ik af en toe een beetje soort 'schaamtegevoel'. Ik denk dat dat komt omdat ik in mijn jeugd, thuiswonend, me altijd stiekem en vaak ook snel moest aftrekken als ik daar zin in had. Aftrekken is dus 'verboden'. Ik merk dat ik het steeds iets lekkerder vind om gewoon de tijd voor mezelf te nemen, me laten inspireren door wat ik op dat moment opwindend vind en dan aftrekken in alle rust en het mag ook meer van mezelf.

Ik weet ook dat mijn meisje zichzelf vingert als we niet bij elkaar zijn of daarbij hulpmiddelen gebruikt. Waarover we fantaseren dat houden we voor onzelf. Ik ben het er dus mee eens dat je niet alles hoeft te delen in je relatie. Ik vertel mijn meisje ook niet dat ik me heb afgetrokken en zij mij ook niet. Zelfbevrediging is onderdeel van haar en steeds meer op een ontspannen manier van mijn eigen sexualiteitbeleving. Het is wel het omgekeerde van het topic, maar tot slot wil ik nog vertellen dat ik soms mijn meisje verbeid om klaar te komen een korte periode voor we elkaar weer zien.

Wat een goede Jufvrouw. Mij viel het ook al langere tijd op Maar goed denk ik dan, ze kiezen er zelf voor en het is mijn probleem niet dus ik stap er weer overheen. Maar een man is inderdaad een erg sexueel wezen, die zaad produceert voor nageslacht. Niet 1 zaadje in de maand zoals de vrouw een eicel in de maand produceert, maar miljoenen zaadcellen per zaadlozing..

Dat zaad dat op bijv. Op dag 2 is dit zaad op zijn best, het is dan vers zaad wat sterk genoeg is om een vrouw te bevruchten. Op dag 3 neemt de activiteit van het zaad al af, na ongeveer een week gaat het zaad dood. Het dode zaad kun je herkennen, door dat niet meer actief is en aan elkaar gaat kleven. Je krijgt hierdoor een klonterige massa van dode zaadcellen.. Deze dode zaadcellen moeten het lichaam uit!

Daarom heeft de man de drang tot zoveel sex, danwel masturberen Onbewust is hij constant bezig met het verversen van zijn zaadproductie, zodat deze sterk en gezond blijft en altijd paraat is om een vrouwtje te kunnen bevruchten wanneer deze kans zich voordoet.. Een slaaf volledige onthouding opleggen dmv een CBT of maar 1x in de maand klaar laten komen druist volledig tegen zijn natuur in.

Daarnaast vraag ik me af, wat er aan de hand is met die Meesteressen hebben zij geen zin in sex???? Hebben zij geen lustgevoelens???!!! Ikke totaal niet begrijpen en wil het ook niet begrijpen, maar dacht gooi mijn inzicht ook maar even hier neer Of, andere mogelijkheid, de vrouw heeft naast het slaafje die haar niet seksueel mag bevredigen een andere partner met wie ze de sterren van de hemel neukt.

Nog een mogelijkheid, sommige mensen hebben gewoon een erg lage libido of zijn zelfs aseksueel beiden schijnen een groot taboe waar ze nauwelijks voor durven uit te komen in deze maatschappij. Als die twee elkaar vinden zijn ze misschien dolblij dat ze niet meer de schijn hoeven op te houden maar gewoon zichzelf kunnen zijn. Als de vrouw in zo'n geval extra opgewonden wordt van zo'n KKV op te leggen, dan is een KKV juist een onderdeel van hun seksualiteit.

Afijn, zomaar wat mogelijkheden. Misschien speelt dat een rol bij het achter slot en grendel steken van zijn geslacht. Hij wordt vernederd terwijl de Domina een andere man neukt al dan niet in zijn aanwezigheid. Voor een cuckold is dat enorm geil. Nu ja, niet alle Domina's zijn cuckoldress natuurlijk. En niet alle mannelijke subs zijn cuckold, wel integendeel. Maar cuckolds hebben steeds zo'n CB-slot en zijn per definitie steeds onderdanig daardoor.

Ik denk dus dat in de cuckolding een verklaring ligt waarom mannelijke subs er van houden hun Domina niet te mogen neuken. Kuisheid, of de wil tot kuis zijn, is tegen de mannelijke natuur.

Of na-aperij van Pro Domina's. Raar, slecht voor ze, etc, lees ik. Dan is het toch vreemd, dat fora en sites als LockNKeep vol staan met mannen, lang niet allemaal bdsm'ers, die op zoek zijn naar een KeyHolder. Er heel veel sites zijn met verhalen over kuisheid. Vreemd, dat in zoveel checklists het dragen van een cb wordt aangegeven met een 4 of 5. Een deel van hen heeft daarvoor als reden dat ze geen slaaf meer willen zijn van hun eigen masturbatiegedrag.

Niet steeds dat moeten klaarkomen, dag in dag uit, liefst meerdere keren. Heeft dat wat met seksualiteit van een vrouw, al dan niet Domina te maken? Er zijn meer manieren dan neuken. Voor hen is het een bevrijding om kuis te zijn, al dan niet door een cb rapeslet: Weer een ander deel heeft weer een heel andere eigen reden, zoals cuckolding, een niet groot libido, sissyfication, of wat dan ook. Een deel van de mannen op zulke fora, heeft nog nooit een Keyholder gehad, en legt zichzélf kuisheid op, al dan niet langdurig, doormiddel van een cb.

Een nog groter deel komt niet op fora en uit zich hier niet over vanwege het op kuisheid rustende taboe. Zijn het daarom allemaal zielige, trieste, rare figuren? Het zou ook kunnen dat dit mannen en vrouwen zijn, die hun eigen gang gaan, en zich niet laten weerhouden door opmerkingen en veroordelingen. Die lak hebben aan 'hoe het hoort' en zelf bepalen hoe ze omgaan met hun seksualiteit en die van hun partner en kuisheid zien als verrijking.

Elk met hun eigen reden. Toch vreemd dat je zelden hoort over vrouwelijke subs met een laag libido. Of over mannelijke doms die liever hun kleren aanhouden. Of over mannelijke doms die dat geneuk wel eens gezien hebben.

Zou dit echt toeval zijn? Zou het geilen op kuisheid van talloze mannelijke subs helemaal niets te maken hebben met de aangeleerde triggers in het commerciële circuit?

Zijn de meeste domina's echt vrouwen met een laag libido, of vrouwen die liever gelikt willen worden dan geneukt? Ook zo'n mannenfantasie, facesitting. Weet je hoe vermoeiend het is voor een westerse vrouw om langer dan 5 minuten op je hurken te zitten?

Een queening-chair à euro, laat me niet lachen. De enige die comfortabel ligt, is de sub. Ik lig liever zelf. Maar goed, laat iedereen vooral doen wat hij of zij wil, en de illusie hebben dat hij of zij lak heeft aan "hoe het hoort". Dat de meesten doen wat andere BDSM-ers ook doen, met hun zwarte kleren en hun zwepen en hun cb's, is geen toeval. Het voelt o zo intiem en persoonlijk, maar je kunt geilheid goed beïnvloeden met beelden, films, reclame, tekst.

Tien tegen één dat deze vanille persoon na dat jaar BDSM-er is geworden. Laat een mannelijke sub drie maanden niet klaarkomen en hem daarna een daverend orgasme krijgen. Tien tegen één dat hij voortaan kickt op kuisheid.

En dat beleeft als zijn eigen hoogst intieme kick. Ik ga het niet uitproberen, dus mijn subs kunnen gerust zijn. Ik heb ervaring als zowel sub als Dom. Ben als erg slaafse sub begonnen, en in de loop van de jaren naar de Dominante kant bewogen. Als sub kwam ik vaak klaar, maar dit gaat vaak wat moeizaam. Het is me maar een keer gebeurd dat het me geweigerd was, maar toen was daar ook een goede reden voor. Ik had de Meesteres nogal zwaar beledigd, dus ik was het eens met de straf Als Dominant Over het algemeen houd ik toch mijn kleren aan Of beter gezegd, na het douchen trek ik de schone kleren die ik bij me heb aan.

Wel moet ik eerlijk zijn dat ik 'dat geneuk wel gezien heb' Er is bij mij toch een wat verlaagde gevoeligheid, en de kerend at ik geneukt heb -zowel in vanilla als BDSM sfeer- voelde ik er weinig van. En we kunnen hier niet samen gezien worden.

Als we morgen met de auto bij jou langskomen, mogen we dan ergens in dat grote huis van jou ergens een vluggertje maken? Tegen een uur of twee. Dat ze iets met een getrouwde vent had, kon ik best wel begrijpen, dat was al eerder gebeurd.

En dat ze daarmee niet in het openbaar gezien kon worden, ook dat was begrijpelijk. Maar konden ze dan niet naar een of ander hotel gaan? Van de andere kant vond ik het wel een opwindend idee om Nelleke weer eens te zien en haar in mijn eigen huis een vooskamer te laten gebruiken, zie je? Daar heb je datzelfde eigenaardige in onze verhouding weer: Nu kwam Nelleke de clandestiene sex bij me binnen brengen. En dat maakte me ook nieuwsgierig. Wat voor soort vent dat dan wel weer kon zijn Om kwart over twee de afgesproken middag kwam een open Porsche het hek binnenzwenken en stopte voor de deur.

Ik stond achter het lage, brede glasraam te kijken en zag Nelleke, met in de war gewaaid haar en lange slok nemen zomaar uit de hals van een fles. De man achter het stuur leek me midden in de veertig. Zonverbrand en met al flink grijs haar. Het duurde even, voor ze uitstapten en toen Nelleke me achter het raam zag staan, zwaaide ze uitbundig met de fles en draafde op de voordeur af, door haar minnaar gevolgd. Hij niet in een draf.

Zodra ze binnen waren, bleek mijn eerste indruk de juiste: Nelleke was zoniet lamlazerus, dan toch wel een goed end heen. Ze zat midden op de driezitsbank met de fles tussen haar knieen geklemd. De man die ze meebracht, leek ietwat met de situatie verlegen.

Nelleke maakte een armzwaai in zijn richting. Industrieel, 46 jaar oud en soliede getrouwd. Ik heb jarenlang rondgedard en rondgeklunst met al die jonge snotneuzen. Ik kon mijn draai maar niet vinden. En weet je wat er met mij aan de hand was? Ik kan alleen maar klaarkomen met oudere mannen, die stevig getrouwd zijn. Ik ben Benno's losse beddepluis. Bij hem voel ik me veilig. Hij wil me niet bezitten en niet trouwen.

Het is wel waar natuurlijk, maar Ik ben sociaal werkster voor dure getrouwde kerels die het verdommen om naar de hoeren te gaan. Want ik doe het voor de lol. Voor de lekkere geiligheid. Dat wist jij niet he? Jij dacht dat ik zo'n lekkere vlotte meid was! Ik stikte van de frustraties. Maar bij Benno hier, met zijn lekkere grijze haren Dan lig ik te gillen van de orgasmes. We hebben onderweg wel even in een paar bosjes langs de weg gekeesd, maar dat was maar een voorproefje.

Steek je straks je lekkere tong in mijn kut? De groene deur links is voor jullie. Dat is de logeerkamer. Ik heb wel een hoop in te halen, denk daar wel aan. Ik had een hoop om over na te denken, liep naar de huisbar en schonk me een fikse bel Sherry in. Dus Nelleke had al die jaren lopen barsten van de sexuele frustraties!

En dat had ze zelfs aan MIJ, haar enige vriendin, niet willen of durven zeggen. Ik zat met dat glas Sherry in de hand en dacht na over wat Nelleke daarjuist had losgelaten: Ik kan alleen klaarkomen bij oudere mannen die stevig getrouwd zijn. Bij hem voel ik me veilig Daar kon ze zich niet aan gaan hechten Op dat ogenblik hoorde ik van boven een hoge, langgerekte huilende toon Wat waren ze daar in Godsnaam aan het uitvoeren? De vent zou toch geen sadist zijn?

Ik liep vanuit de woonkamer de hal in en luisterde onder aan de trap. Vreemde, korte, krijsende geluiden kwamen van boven Mijn hart begon vreemd te bonzen, en als vanzelf sloop ik enkele treden naar boven. Ik ving enkele wilde woorden op van Nelleke: Bijt in mijn kut Bijt me in mijn kut, rotzak! Ik vreet je hele lul op Ik had zoiets wel eens eerder Maar dit was veel echter en veel sensationeler dan een droge scene in een boek.

Ik liep de trap nu geheel op, en sloop dan naar de groene deur en legde mijn oor ertegen. Dat was nauwelijks nodig, want het lawaai van die twee daarbinnen was door het halve huis waarneembaar.

Scheld me uit, rotzak! Geile lellebel van me Ik pis je straks over je buik Wat ben ik van je? Was DIT diezelfde Nelleke die jarenlang alle mannen voor gek had gezet en als oud vuil behandeld? Die meid die zich daarboven luidkeels lag te vernederen en erom smeekte om uitgescholden en besmeurd te worden?

Ik luisterde nog een minuut of wat, tot ik Nelleke hoorde krijsen: Ja, ik ga klaarkomen! Ik vluchtte naar beneden. Ik zat helemaal in de war beneden achter mijn derde of vierde bel Sherry, toen ik boven een deur hoorde dichtgaan. Zachte voetstappen op de rtap en daar kwam Benno Rijksma de kamer binnen, keurig gestrikte das met strak gekamde haren. Elke snorhaar zat op zijn plaats. Hij ging in een leunstoel tegenover me zitten en daar zaten we elkaar een minuut of wat aan te kijken.

Dan zei hij ineens: U begrijpt zeker wel, ze gaat zo tekeer, dat we in geen enkel hotel terecht komen. Waar is ze nou? Die is als een blok in slaap gevallen, dat doet ze meestal nadat ehhh Maar wat ik u vragen wilde U kent haar al heel lang, niet? Maar als het waar is wat ze zei Dat ze voor mij nog nooit met een man is klaargekomen En ook wat ze zei Op dat moment klonk er een angstige stem van boven: Ben je beneden, Benno?

Toen had ik er ineens genoeg van. Dat geile gekrijs van die klaarkomende meid klonk nog na in mijn oren. Ga naar boven, Nel, en kleed je aan. Benno ging naar het raam, keek naar zijn auto, keerde zich dan om en greep in zijn binnenzak.

Dit kan zo niet doorgaan. Ik wil haar met plezier geld geven om een boutique te beginnen ergens in een andere stad of zoiets, maar dit kan zo niet langer En naar de hoeren gaan wil ik niet. Dus ik ben aangewezen op een vaste vriendin. Een beetje een verstandige, met plezier in de sex. Desnoods een andermans vrouw. Met zo iemand zou ik een hoop pret kunnen hebbeb. Hier is mijn kaartje. Wilt u mij bellen? Ik zou heel graag eens een paar uur met u praten. Nelleke was onder een hoedje gevaren.

Het leek wel of samen met haar wilde sex-explosies daarboven alle hysterie uit haar was verdwenen. Een vrouw zal heel goed begrijpen wat ik de dagen daarna dacht en voelde. Ik kon het niet laten om telkens weer te proberen me voor te stellen wat die Benno en Nelleke toch wel samen zouden doen.

Ik had natuurlijk een hoop gehoord, daar buiten die groene deur. Dat hij in haar kut beet en zij zijn stijve in haar mond hield. Die taferelen wilden gewoon mijn hoofd niet uit.

Kinky lesbo kutjes


Jimmy zou zich bedrogen voelen als hij niet had mogen kijken Hmmm, eigenlijk mocht zij niet zo denken, maar op deze bijzondere ochtend kon het haar voor deze keer niets schelen! Zij liet de wasbak vollopen met warm water en terwijl zij het ondergoed op de hand waste, begon ze van de ene op de andere voet te dansen. Het toilet was twee deuren verderop en ze stond hier poedelnaakt. Zij wrong haar slipje en zijn onderbroek uit en hing ze snel op het handdoeken rekje.

Haar ogen doorzochten de kamer naar iets om snel aan te kunnen trekken. Nee, dan zou Jimmy denken dat zij terugkwam op haar belofte. Haar bloes en spijkerbroekbroek: Vlug in haar nakie, dan maar? Toen zij nog met haar vroegere man Gerard was, zou zij waarschijnlijk poedelnaakt de gang opgelopen zijn, en iedereen die zij tegenkwam in verlegenheid hebben gebracht met een glimlachend "Good Morning.

Maar dat deel van haar leven was voorbij. Het was tamelijk lang, en zij was wat korter dan hij, met name haar romp. Het zou de vitale delen wel omhullen. Zij trok snel het T-shirt aan, en voelde zich ondeugend en schaamteloos. Behalve dat het strak zat om haar borsten, en dat het een klein beetje te kort was, zodat het kon opwaaien en haar billen ontbloten, leek het wel goed genoeg te zijn. En zij had geen tijd om haar mening te veranderen. Oh, God, als het toilet maar niet bezet was, anders zou de vloerbedekking op de gang wel eens nat kunnen worden.

Zij deed de deur open en dacht er net op tijd aan om de sleutel mee te nemen. Ze haalde diep adem en hief haar hoofd omhoog en haar schouders naar achteren. Zij was vast van plan op niet te letten op de onderkant van het T-shirt. Zij liep langzaam de gang op en sloot de deur zachtjes achter zich. Het toilet was vrij, zodat zij kon gaan zitten en zichzelf met een zucht van verlichting leeg liet lopen.

Toen ze weer buitenkwam en terug liep, hoorde zij een deur open gaan. Was haar voorkant wel bedekt? Het voelde alsof dat wel zo was, maar de achterkant van het T-shirt was veel te kort. Haar billen waren bloot. Zij liep langzaam en statig verder.

Kon die persoon iets zien? Wist hij dat zij niets onder het T-shirt aan had? Na wat een eeuwigheid leek, bereikte zij haar eigen deur en stak de sleutel erin. Het slot ging open en zij opende de deur En ze struikelde over de drempel, viel op het bed met haar blote billen hoog in de lucht. Jimmy schrok wakker toen zijn moeders lichaam op zijn benen viel.

Hij keek nog het op tijd naar het voeteneind om haar met haar mooie, blote achterwerk over de grond te zien kruipen en de deur te zien sluiten.

Daarna kreeg hij het hele verhaal van zijn in verlegenheid gebrachte moeder te horen. Zijn nauwelijks onderdrukte gegrinnik was besmettelijk, en Danielle begon giechelend samen met haar zoon te speculeren over wat die mysterieuze toeschouwer wel gedacht moest hebben van haar optreden. Toen zij bedaard waren, kreeg Jimmy ook hevige aandrang om te plassen, maar tot zijn teleurstelling vond zijn moeder dat het T-shirt niet lang genoeg was om zijn bungelende lid te verhullen.

Dus trok hij zijn broek aan en haastte zich over de gang. Nadat hij terugkwam gingen ze om beurten douchen en Jimmy stond er weer op om zijn moeder af te drogen. Er was deze keer geen enkele twijfel over of hij ook haar voorkant mocht afdrogen. Met een melodramatisch klinkende teleurgestelde grom, stopte de jongen zijn alweer stijve geslacht in zijn broek. Zij kleedden zich aan en gingen naar beneden voor het ontbijt.

Een Engels ontbijt is een waar feest, en de herbergier, een logge, wat vette veertiger, was bijzonder beleefd tegen die Nederlandse moeder en haar zoon.

Hij deed erg zijn best om te vragen of hun kamer naar wens was geweest. Zijn grijns werd bijna een glimlach toen Jimmy hem zei dat ze een heerlijke nacht hadden gehad, terwijl Danielle, hevig blozend, wel door haar stoel kon zakken. Zij verslikte zich bijna in een speksliertje toen de man eraan toevoegde dat hij blij was dat zij zonder problemen het toilet had gevonden, die ochtend.

En hij knipoogde naar Jimmy toen hij daana opmerkte dat hij vandaag hun drempel beter ou moeten vastzetten. Ze pakte hun fotocamera, de paraplu's en andere toeristische benodigdheden, en vertrokken om Stratford en het omringende platteland te bekijken.

Het was een warme dag en het weer bleef wat de Engelsen "glorieus" noemen en afgezien van de gebruikelijke problemen die buitenlanders hebben als ze op Britse wegen rijden, was hun trip heel bevredigend. Stratford zelf was een beetje een teleurstelling, zelfs voor Danielle, zodat ze snel deze toeristische trekpleister verlieten en afdaalden naar de Cotswolds. Naarmate de dag vorderde, kreeg Danielle echter steeds meer twijfels over de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en de vroege ochtend.

Zij was verstandig genoeg om te beseffen dat zij niet een misdadig monster was dat seksueel misbruik had gemaakt van een kind. Misschien moesten sommige dertien jaar oude meisjes wel beschermd worden tegen sommige volwassen mannen, maar elke veertienjarige jongen zou wensen om met een rijpe vrouw te mogen doen wat Jimmy bij haar had mogen doen. Nee, het was niet zozeer het maatschappelijke taboe. Het grootste probleem was, dat zij de controle die zij als zijn moeder nodig had, niet wilde verliezen.

Zij kon nog steeds zijn zachte maar oh zo vastberaden handen voelen, die vanochtend in bed de leiding va haar overgenomen hadden. Zij was als een marionet in zijn handen geweest, ze had precies gedaan en zelfs gevoeld wat haar poppenspeler had gewild dat ze deed en voelde.

Laat in de namiddag liepen ze over een openbaar voetpad tussen de velden. Het briesje was heerlijk koel, de uitzicht was prachtig er was geen mens te bekennen binnen een afstand van een paar kilometer. Jimmy pakte haar hand voorzichtig in de zijne en bleef naast haar lopen. Een paar minuten later legde hij zijn arm om haar taille.

En toen ze op een heuveltop stilstonden om te genieten van het uitzicht, trok hij haar zachtjes maar vastberaden tegen zich aan. Zijn lippen raakten haar mond, zijn handen gleden langs haar taille naar haar billen, en hij kneedde eerst de ene en toen de andere. Haar sensaties waren zo direct en krachtig dat zij zich bijna had overgegeven aan haar vurige zoon. Maar met een grote wilsinspanning draaide zij soepel haar mond opzij, schurend over zijn warme lippen.

Zij gaf hem een moederlijk kneepje in zijn wang en tegelijkertijd bevrijdde zij zich handig uit zijn greep. Zij mompelde een lachende waarschuwing over voorzichtig zijn in het openbaar, maar haar brein piekerde al over de komende nacht in die piepkleine kamer. Weer in dat smalle tweepersoons bed! Het ergste kwam tijdens het avondeten. Zij waren gestopt bij een klein restaurant dat werd aanbevolen in hun reisgids.

Terwijl ze het dessert aan het eten waren, begon Jimmy enthousiast te kletsen: Ik wed dat geen van ons tweeen in slaap kan vallen vanavond een snelle streel over haar knie onder de tafel. Wij kunnen maar het beste wachten met te douchen tot na.. Omdat ze geen confrontatie wilde aangaan ten overstaan van omstanders hield Danielle een glimlach op haar gezicht.

Haar enige bijdrage aan zijn hartstochtelijke woorden was haar regelmatige vraag aan hem om zachter te praten. Zij betaalde de rekening en pas toen zij naar de auto liepen begon zij haar bedenkingen te uiten over hun gedrag van de vorige nacht. Zij probeerde zijn ego te strelen door te benadrukken dat, als hij net zo volwassen en sensueel met zijn toekomstige vriendinnen zou omgaan zoals hij die ochtend bij haar had gedaan, dan zou hij de meest populaire jongen van zijn school worden. Zij onderstreepte dat zij het heel fijn had gevonden, dat hij het ook fijn had gevonden, maar dat zij beiden het moesten laten bij deze mooie herinnering.

Terwijl zij door de gang liepen, vertelde zij hem dat ze alweer nieuwe regels moesten afspreken voor hun laatste nacht op deze kleine kamer. Jimmy sprak haar niet tegen. Ze wist niet hoe het ze erover moest beginnen, maar ze wilde hem iets laten beloven. Het is beter om dit geheim te houden en te verbergen voor iedereen.

We moeten het vergeten en doen alsof het nooit gebeurd is. Ze begreep dat hij niet wilde praten en hevig teleurgesteld was, misschien moest zij het hem op een andere wijze duidelijk maken. We moeten elkaar wat privacy gunnen, ondanks de moeilijke omstandigheden, met name bij het omkleden, en ook als we onder de douche gaan. Nog nooit in zijn jonge leven had hij een afwijzing meegemaakt, zijn jonge en onschuldige ogen zochten de hare, heel verdrietig en enigszins vochtig.

Wij zijn te ver gegaan, maar ik schaam mij niet, ik weet niet wat ik erover moet zeggen, of wat ik eraan kan doen. Ik wilde echt niet dat dit zou gebeuren. Oh Jimmy, waarom ben je ook zo ver gegaan? Waarom hij had haar bevredigd? Zij had alles gedaan wat in haar vermogen lag, om het te voorkomen. Waarom was het dan toch gebeurd? Zij voelde een brandende pijn. Ze wist dat het niet alleen zijn schuld was, dat zij zelf ook schuldig was aan het verwaarlozen van haar verantwoordelijkheden ten opzichte van de Jimmy.

Zij wilde nu het liefst alleen zijn, het gezelschap van Jimmy vermijden, maar dat was onmogelijk. Haar tranen begonnen over haar wangen te lopen, ze kon het niet meer aan. Hij zag haar tranen, maar bleef kalm.

Na wat een eeuwigheid leek, voelde zij dat hij naast haar kwam zitten. Hij sloeg zijn arm heel voorzichtig om haar heen. Wat zul je wel denken van mij? Nu zul je mij gaan haten omdat ik het niet meer wil. Oh Jimmy, het spijt me zo. Hij drukte haar steviger tegen zich aan, en tenslotte ontspande zij zich, zij had een schouder nodig om op uit te huilen op en die schouder was gelukkig vlakbij. Ik zou nooit zoiets doen.

Zij lag met haar hoofd op zijn schouder, maar toen ze naar beneden keek, zag zij de bult in zijn broek, hij had een erectie.

Zij realiseerde zich vagelijks dat haar bloes wat open hing aan de voorzijde en vanuit het standpunt dat hij had, moest hij haar naakte borsten hebben kunnen zien. Vlug trok zij de bloes dichter om zich heen, zijn arm lag nog altijd rondom haar. Zijn andere hand gleed naar beneden naar de onderkant van haar bloes en deed een paar knoopjes open. Zij was verrast door deze plotselinge daad, maar werd nog meer verbaasd toen zij zijn hand voelde glijden over haar huid, toen hij haar borst aanraakte met zijn hand, er zachtjes in kneep en haar bloes helemaal open knoopte.

Ik houd zoveel van je dat ik zou kunnen sterven. Ziet je het dan niet? Sinds ik bij je ben komen wonen, heb ik deze gevoelens gekregen. Ik heb elke nacht van je gedroomd, maar ik dacht dat er nooit iets zou gebeuren. Maar vannacht, toen is er iets gebeurd waar ik al heel lang naar verlangde. Het is niet iets waar je van zou moeten dromen. Het spijt mij heel erg.

Plotseling voelde zij zijn lippen op haar tepel zuigen, zoals hij als baby had had gedaan, lang geleden. Zij liet zijn hand los en wilde zijn hoofd wegtrekken, maar zijn arm die rondom haar schouders lag, gaf haar niet genoeg ruimte. Zij voelde hoe hij haar lichaam langzaam achterover drukte op het bed, en ze wist al wat hij zou gaan doen. Zijn handen deden haar bloes helemaal uit, daalden af naar haar spijkerbroek, openden haar riem. Stop ermee, doe jezelf dit niet aan.

Het gaat me niet om mij, Jimmy. Stop nu, voordat het te laat is. Op de een of andere manier probeerde zij nog om hem van zich af te duwen, maar zijn lichaam was sterker, en duwde haar stevig op het bed.

Ik heb het echt nodig. Stop, laat me los. Vanmorgen liet je het toch toe! Waarom wilt je nu niet een beetje vrijen met mij? Je bent mijn zoon. Hij opende zijn eigen broek, en zijn erectie sprong tevoorscbijn, en raakte haar buik, dezelfde buik waaruit hij was ontstaan.

Zij voelde zich vol schaamte en schuldbesef, terwijl de tranen over haar wangen stroomden, en haar haren nat maakten. Ja, het was waar wat hij had gezegd, zij had het toegelaten, haar eigen zoon, maar was dat een rechtvaardiging voor Jimmy, om nu deze daad op haar uit te willen voeren?

Wat wilde hij van haar maken? Zij voelde zijn penis bij de ingang van haar vagina, zij voelde hem aandringen, haar schaamlippen waren al vochtig en gleden van elkaar. Het point of no return was bijna bereikt. Zij lag op haar rug op het bed, het lichaam van Jimmy op het hare, zijn warmte verspreidde zich over haar, zijn mond hijgde bij haar oor. Zij had haar zoon, zo kwetsbaar en onschuldig nog, vanochtend toegestaan om datgene met haar te doen, waarvan hij altijd gedroomd had.

Zij had al vaak gelezen over de fantasieen die jongens hebben over seks met hun moeder, en ze realiseerde zich dat zij en Jimmy voor die verleiding gevallen waren. Zij streelde zijn mooie haren terwijl hij teleurgesteld naast haar lag. Zij dacht na over haar toekomstige relatie met Jimmy, wat haar zorgen baarde, omdat hij niet meer naar haar wilde luisteren, omdat hij haar wil had genegeerd. Aan de andere kant wist zij, dat bij het zien van welke blote vrouw dan ook, Jimmy opgewonden raakte, hij was jong en onervaren, zoals alle jongens.

En hij vond dat wat gisteren mocht, ook vandaag moest worden toegestaan. Jimmy had zich naast haar gelegd, zijn penis op haar blote bovenbeen. Hij lag nu naar haar toegekeerd, slapend, zijn ademhaling klonk kalm en tevreden, zijn warme hoofd lag tegen haar tepel. Zachtjes, om zijn slaap niet te storen, stond ze op en kleedde zich verder uit. Ze ging naast hem liggen, trok de deken over hen beiden heen en viel uitgeput in slaap. Zij droomde van haar man Gerard.

Zij lagen tegen dicht elkaar aan, haar grote, zachte borsten tegen zijn blote borst gedrukt, haar lange benen raakten zijn penis, zij voelde hoe zijn zijn penis zich oprichtte, tussen haar benen, aandringend bij de ingang van haar vagina, kietelend aan haar clitoris, in een ritme van lome bewegingen van golvend water. Ze voelde zich smelten bij deze behandeling en de penis groeide tot zijn volledige stijfheid, en verdienende werkelijk de naam mannelijkheid. Het leek een eeuwigheid, en vervolgens nam de natuur de controle over haar lichaam over, en ze verlangde vurig naar bevrediging.

Haar man begon met regelmatige bewegingen, hoewel zijn penis haar niet penetreerde, hij bewoog zijn penis langs haar schaamlippen. Haar passie ontvlamde met een hete lust, ze had geen logica meer, geen verstand, geen moraal. Een zuiver dierlijke lust nam bezit van haar lichaam. Ze voelde dat ze het wilde, en ze wilde het nu. Zijn penis speelde met haar vagina, zij voelde haar opwinding groeien, ze realiseerde zich dat ze hem binnen in zich wilde! Ze wilde ik hem in haar poesje, diep, diep, ze wilde zeks, ze was zo geil.

Ze kreunde met gesloten ogen, haar oogleden trilden terwijl hij tot haar grote genot zijn stijve penis tussen haar natte schaamlippen duwde, zijn handen lagen op haar heupen, hielden haar dicht tegen hem aan, zijn onderlichaam gewoog in een snel tempo, de dierlijke drang om te paren, te bevruchten, zonder rationeel te denken, haar hele lichaam schokte zonder controle, ze voelde de uiterste lust.

Het is mijn zoon! Het is zonde, het is incest! Maar ze voelde zijn erectie langs haar schede glijden, langs haar gevoelige clitoris. En zij wilde het ineens net zo graag als hij het wilde. Zij greep zijn penis stevig vast met haar hand. Haar andere hand trok ze stevig aan zijn billen. Toen hij voelde dat hij niet meer kon bewegen opende hij zijn ogen langzaam. Ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Ik wil het beter te maken voor ons beiden. Ze probeerde nog steeds te zoeken naar een reden om te stoppen, als moeder en als volwassene was het haar plicht, maar ze was verblind door lust.

Ze kon niets meer zien of horen behalve het gevoel van zijn pulserende penis in haar hand, en ze schoof hem zelf in haar gastvrije grot. Toen dat was gelukt, begon hij langzaam zijn penis in haar vagina te bewegen. Zij kon haar kutspieren voelen oprekken, terwijl zijn penis langzaam erin gleed.

Er was een plotselinge plop en zijn paddestoelvormige eikel zonk diep in haar, ze gaf een gesmoorde kreet van plezier, en hoorde op hetzelfde moment Jimmy ook hijgen. Ze genoot ervan, ze probeerde zichzelf te overtuigen dat het echt geen verschil maakte of hij haar zoon was of niet. Hij zou immers wel snel verkering met een meisje krijgen en waarom zou hij niet eerst wat ervaring mogen opdoen met iemand die het meeste van hem hield in de hele wereld?

Iemand die hem niet zou uitlachen, iemand met het geduld en de wil om hem de kunst van het liefhebben te leren. Zij had altijd geprobeerd haar zoon te geven wat het beste voor hem was, nu gaf ze hem het mooiste geschenk dat een jongen kon krijgen. Dat kon toch niet verkeerd zijn, zolang als zij beiden ervan genoten, ja ze zou ook zelf het genot vinden dat ze al zo lang miste, en ze kon samen met Jimmy nog een goede tijd hebben.

Het ene deel van haar hersenen probeerde krampachtig het andere deel te overtuigen van waarom ze dit mocht laten gebeuren.

Maar het waren uiteindelijk haar onderbuik gevoelens die de doorslag gaven. Hij was ook groter dan ze gedacht had, zelfs groter dan haar man was geweest. Zij vond het geweldig zijn paddestoelvormige eikel te voelen bewegen in haar. Ze had nog steeds zijn penis vast, maar ze trok nu haar hand terug. Zij beantwoorde zijn beweging met een enthousiaste tegenbeweging en ze voelde het al komen, te beginnen in haar tenen, haar benen werden helemaal slap, haar vagina begon zich samen te trekken, ze kreeg ter plaatse een climax.

De seks met haar eigen zoon gaf haar een hevigere seksuele beleving als ooit tevoren, het was super-erotisch, een piekervaring. Ahhh, lieve zoon, vooruit! In een roes greep ze de bilen van haar zoon vast en begon zijn lichaam stevig tegen zich aan te trekken. Hij snapte eindelijk wat zij wilde en begon heel wild te neuken. Het duurde niet lang, haar vaginale sametrekkingen rondom zijn jonge en onervaren lid gaven hem een meedogenloze massage. Hij werd zo enthousiast dat hij haar maar vijf of zes korte stoten met zijn penis kon geven, maar langer hoefde het ook niet te duren, zij kwam al ongelofelijk hevig klaar.

Het begon haar te duizelen terwijl haar zoon zich krampachtig tegen haar lichaam duwde, haar borsten plettend tegen zijn jongensborst, wrijvend tegen haar jeukende tepels, en ze voelde zijn penis ejaculeren. Het voelde zo vertrouwd en ze wist dat haar zoon haar volspoot met zijn sperma, zijn incestueuze sperma. Hun lichamen schokten met de intensiteit van hun orgastisch genot, hun genitalien raakten elkaar.

Ze bleven in elkaars armen, voor wat een eeuwigheid leek, kleine golven trilden nog door haar grote, vrouwelijke, zachte borsten. Haar tepels gaven nog steeds haar opwinding aan, als een herinnering aan wat zij zojuist had gedaan. Zij wist dat het incest was, zij had erover gelezen en er zelfs debatten erover gezien op de T. Ze wist dat het een perverse daad was, het slechtste dat een moeder haar zoon kan aandoen. Het was slecht, streng verboden door kerk en staat.

Hoe kon ze het laten gebeuren? Toe te geven aan haar eigen seksuele behoeften? Hoe kon ze haar eigen zoon gebruiken voor haar lichamelijke behoeften, omdat ze zo dringend een man nodig had? U kent haar al heel lang, niet?

Maar als het waar is wat ze zei Dat ze voor mij nog nooit met een man is klaargekomen En ook wat ze zei Op dat moment klonk er een angstige stem van boven: Ben je beneden, Benno? Toen had ik er ineens genoeg van.

Dat geile gekrijs van die klaarkomende meid klonk nog na in mijn oren. Ga naar boven, Nel, en kleed je aan. Benno ging naar het raam, keek naar zijn auto, keerde zich dan om en greep in zijn binnenzak. Dit kan zo niet doorgaan.

Ik wil haar met plezier geld geven om een boutique te beginnen ergens in een andere stad of zoiets, maar dit kan zo niet langer En naar de hoeren gaan wil ik niet. Dus ik ben aangewezen op een vaste vriendin. Een beetje een verstandige, met plezier in de sex. Desnoods een andermans vrouw. Met zo iemand zou ik een hoop pret kunnen hebbeb. Hier is mijn kaartje. Wilt u mij bellen? Ik zou heel graag eens een paar uur met u praten. Nelleke was onder een hoedje gevaren.

Het leek wel of samen met haar wilde sex-explosies daarboven alle hysterie uit haar was verdwenen. Een vrouw zal heel goed begrijpen wat ik de dagen daarna dacht en voelde. Ik kon het niet laten om telkens weer te proberen me voor te stellen wat die Benno en Nelleke toch wel samen zouden doen. Ik had natuurlijk een hoop gehoord, daar buiten die groene deur.

Dat hij in haar kut beet en zij zijn stijve in haar mond hield. Die taferelen wilden gewoon mijn hoofd niet uit. Tot de dag kwam, dat ik de telefoon pakte, en Benno's nummer draaide. Dat stond op het kaartje dat hij me gegeven had.

Hoe is het intussen met Nelleke? Ik zou graag eens met u willen praten. Voor de helft dan. Ik wist precies op welke dagen mijn man later zou thuiskomen, want ik hield zijn zakenafspraken bij. Daar moet ik dan toch wat inkopen doen. WE ontmoetten elkaar in het restaurant van zo'n groot motel even buiten de stad.

Eerst alsmaar praten over Nelleke. Dan over sex in het algemeen. Daarna over de manieren waarop vrouwen konden klaarkomen. En wij maar wijn drinken en Cognac na. En ik maar denken: Wat die Nelleke met hem kan, kan ik veel beter. Niemand heeft er nog ooit enig besef van gehad hoe sexbezeten ik in werkelijkheid ben, Niemand heeft me nog ooit de kans gegeven, dat te laten merken. Als ik een keer met een vent als deze Benno goed los kom En mag ik, potdomme, na al die jaren ook eens plezier beleven met een man?

Of moet ik tot de dag van mijn dood maar stiekem in mijn eentje blijven masturberen? Ik had natuurlijk wijzer moeten zijn. Ik ben nu eenmaal het type niet voor dergelijke avonturen. Iemand als Nelleke haalt van die dolle fratsen uit, en valt dan telkens weer als een kat op haar poten. Maar iemand als ik! Benno was veel te verstandig om diezelfde avond voor te stellen, meteen een motelkamer af te huren. We stapten samen in zijn auto, en hij zou me naar huis rijden. In een Porsche was dat een afstand van niks.

Een paar kilometer verderop was er een afslag rechts die naar een soortement boerenbos leidde, met wat smalle weggetjes erdoor. Daar stopten we en we vielen metteen in elkaars armen. Kussen, voelen, vrijen en vozen. Ik ritste zijn gulp open en kneedde zijn stijve lul met beide handen.

Hij schoof behendig een hand van boven in mijn slipje en had meteen mijn kittelaar te pakken. Ik wist niet eens, hoe ik zo'n ding technisch bevredigend af moest trekken. Maar ik kreeg de kans ook niet om daar alle aandacht aan te geven, want zogauw hij wat ruwer werd in mijn kutspleet tekeer ging voelde ik me al klaarkomen. Ik hupte opgewonden in de lage autozitting op en neer en knarsetandde van wilde extase.

Je mag me een kind geven. Maar maak me nog een keer klaar, dan. En ik je harde lul voelen Heerlijk, wild geil doen samen Hij nam geen enkele moeite om lief of teder te doen, maar neukte en ramde er als een stier op los, onderwijl tegen me grommend: Ik zal je leren wat geilheid is. Volspuiten doe ik je tot aan je nek. En het kan me geen reet schelen of je klaarkomt of niet. Ik wil in je kut klaarkomen Met dierlijke kreunen en diep stompen spoot hij zijn lading diep in mijn buik binnen Ik vond het heerlijk om wild door Benno geneukt te worden als een koe, maar al lag ik te schoppen en te krollen van geilheid Dar kon alleen maar als hij me vingerde.

Soms vingerden we met zijn tweeen en dat was nog geiler. Te laat insteken wel. Als man, en sub maar dat is minder van belang eigenlijk. Als je in je relatie stiekem met je sexualiteit om moet gaan, bijvoorbeeld door het in douche stiekem masturberen, dan is er een groot probleem in je relatie.

Dit is misschien een flauwe opmerking, maar niet minder waar. Volgens mij ben je in een relatie, en daar deel je zaken. Dat betekent niet dat jou partner automatisch jouw sexuele voorkeuren deelt, maar wel dat de partner jouw sexuele voorkeuren weet. Tegelijkertijd ben je in een relatie niet elkaars bezit, en zaken verbieden -anders dan in de BDSM connotatie van het woord verbieden- is eigenlijk uit den boze. Het moment dat je vindt dat je stiekem met je sexualiteit om moet gaan, onttrek je je aan je relatie op dat gebied.

Het is dan zeer de vraag of er, op dat specifieke gebied, sprake is van een, kwalitatief goede, relatie. In mijn laatste relatie was geen ruimte voor mijn sub gevoelns op sexueel gebied. Daar heb ik zelf de keus gemaakt om wel met de relatie door te gaan, hoewel daar voor delen van mijn zijn geen ruimte in was.

Niks stiekem doen, ook een keus. Overigens is de relatie hier niet op stuk gelopen, en heeft het mij ook niet tot wanhopige frustratie gebracht, laat dat even helder zijn. Het wel buiten medeweten van de partner om, zaken doen waar in je relatie geen ruimte is, betekent, mijn inziens, dat je jezelf buiten je relatie plaatst. Als het zo belangrijk is, en je dus in je relatie fundamenteel zaken mist, houdt volgens mij in dat de relatie vergiftigd wordt, en er geen sprake meer is van een relatie.

Dat ligt natuurlijk anders als er niet stiekem zaken buiten de relatie gebeuren, en de instemming van de partner er is. Op zo een intiem terrein zaken doen tegen de uitdrukkelijke wens van de partner in is kwetsend voor de partner, en niet eerlijk. Noch naar de partner, nog naar jezelf. Een en ander geldt trouwens ook voor Doms, ik zie niet waarom stiekem gedrag van een Dom, omdat jouw partner niet de behoefte heeft die jij wel hebt, niet problematisch is, of niet ter discussie kan worden gesteld.

Bovenstaande geldt, mijns inziens, ook breder binnen de relatie, zeker voor intimiteit. En voor de kortzichtigen onder ons intimiteit omvat veel meer dan alleen sexualiteit. En ja, het is een onderwepr waar ik veel gedachten, en gesprekken, aan heb besteed. Waarom zouden alle seksuele gevoelens die je hebt, uitsluitend bij je partner tot uiting mogen en moeten komen?

En dan nog eens het morele oordeel er overheen dat wanneer dat niet gebeurt, je een groot probleem zou hebben in je relatie. Op deze manier kweek je gefrustreerde en stiekeme mensen die seks als problematisch of moeilijk ervaren.

Ga die verlangens daarom vooral niet te vaak onderdrukken. Trek jezelf lekker af onder de douche met je fantasie van een geile tweeling, donkerharige schoonheid of dames-hockeyteam vechtend om je pik. Ik weet dat mijn man af en toe masturbeert, gewoon omdat hij het lekker vindt, of omdat ik nog zo lekker lig te slapen, of omdat hij even snel klaar wil komen zonder al te veel gedoe.

Ik word minimaal 1x per dag tot in mijn tenen seksueel bevredigd word door de lekkerste man ter wereld. En dan nog kan ik er van tijd tot tijd zo maar ineens zin in hebben om het zelf te doen. Soms is hij in de buurt en soms niet. En ik kan er zin in hebben om het hem te vertellen wat ie altijd geil vindt of niet. Dat alles heeft niets met de kwaliteit van onze relatie te maken. Als ik mijn inmiddels exen aantrof in spannende poses, schaamden ze zich niet. Hoewel dergelijke vertrouwdheid er niet al in de eerste week is.

Evenzeer schaamde ik me niet als ik mezelf heerlijk had afgetrokken en mijn partner de kamer binnenkwam. Het sperma smeerde ik onder haar ogen over mijn buik en borstkas uit terwijl ik nog eens wat aan mijn lul trok.

Natuurlijk kwam ze niet altijd binnen, maar als wel maakte het niet uit. En daar gaat het om. Maar kut, ben ik toch weer terug in dit aftrektopic. D Deelnemer Ik kan echter niet echt spreken vanuit relatie oogpunt.

En hetzelfde zou na de verhuizing gelden voor huisgenoten. Ik leg mezelf af en toe wel een klaarkom verbod op, omdat het orgasme dat dan wel komt des te lekkerder is. Ook vind ik het inderdaad prachtig, zoals La Donna al schreef, om een sub te laten klaarkomen. Prachtig om te zien, te ervaren, om ze stevig vast te houden terwijl ze klaarkomen. Laat ik het anders zeggen, als je iets stiekem doet omdat je het gevoel hebt dat je partner het niet kan handelen als die het weet, dan heb je een groot probleem.

Als het stiekem doen ligt in de lijn van het spannende, en niet van het verbergen voor de partner, is daar niets mis mee, mijns inziens. Het morele oordeel is minder erg dan je zo neerzet. Ik vind -en dat is niet de heilige waarheid- dat een van de belangrijkste functies van een liefdes relatie is dat men een omgeving heeft waar men altijd veilig is.

Vanuit die optiek is er inderdaad iets mis als er dingen bij een partner spelen die altijd verborgen moeten blijven voor de ander dan is er iets fundamenteels mis. Dit betekent niet dat sexualiteit exclusief voor eigen partner is voorbehouden, of dat alle sexualiteit met slechts een partner beleefd moeten worden. Die woorden moet je mij niet in de mond leggen. Inderdaad vergeet ik wel regelmatig dat niet niet iedereen dezelfde denktrant heeft als ik, en sla daardoor nogal eens stappen over, maar dat doet niet af aan de conclusie.

Voor gefrustreedre mannetjes, of vrouwtjes, ben ik niet verantwoordelijk. Als men dat in mijn boodschap leest, dan lees je iets wat ik niet bedoel, of schrijf. En ja daar ben ik knap allergisch voor, mij woorden in de mond leggen.

Persoonlijk zou ik het niet erg attent vinden van mijn partner als ik met een bepaald iets niet om kan gaan wat dat bepaald iets ook is en wat de reden dat ik er niet mee kan omgaan ook is en hij me er toch mee confronteert.

Juist het feit dat mijn partner rekening houdt met mijn gevoeligheden, maakt dat ik me veilig en geborgen voel in een relatie. De ideale situatie zou natuurlijk zijn dat je alles met je partner kan delen en dat je partner alles wat je met hem deelt kan handelen. Echter heb je in de meeste relaties gebieden die je niet of minder met je partner kan delen juist omdat die het niet kan handelen.

In sommige relaties zal dat een deel van de seksualiteit zijn, in andere bepaalde gevoelens of ervaringen. Zolang er genoeg - en wat genoeg is, is aan een ieder om voor zichzelf te bepalen - overblijft wat je wel kunt delen, is er volgens mij niks aan de hand. Daar heb je wel een goed punt. Er is alleen een wereld van verschil tussen stiekem, en open en bloot. Als mijn partner niet met delen van mijn sexualiteit geconfronteerd wil worden, maar geen moeite heeft met het feit dat ik daar wel wat mee doe, is er in mijn ogen geen stiekem.

Natuurlijk ga ik situaties uit de weg waar confrontatie op kan treden, dat is een kwestie van respect. Als mijn partner echter iets verbiedt, omdat het zij er niet mee om kan gaan, kom ik in een situatie waar mijn partner een te groot gebrek aan respect voor mij toont.

Zeker omdat sexualiteit iets is wat -voor mij- belangrijk is. Een relatie ben je ooit aangegaan als twee individuen, met alle aspecten van elkaar. Mijn hele punt is dat in relatie waar de ene partner zo een eis aan de andere stelt, per definitie een problematische relatie is.

Dat is een wat zwart-wit standpunt misschien, maar wel een gebouwd op inzichten. Het werkt overigens wederkerend, als ik iets van mijn partner eis, wat op ontkenning neerkomt, dan heb ik ook plaats meer in de relatie, en breek hem derhalve af.

Natuurlijk is het heimelijke wel een belangrijke factor, maar als dat moet gebeuren door stiekem want zij kan er niet mee omgaan ,dan ben je het heimelijke ver voorbij.

Wederom ben ik het niet met je eens santaMe.. Of je het er mee eens bent of niet is niet zo relevant. En stel je eens voor dat de man - in de in principe monogame relatie - op een dag zegt: Seksualiteit is voor mij zo belangrijk. Als je me respecteert, gun je mij dat. Zij heeft er immers niet om gevraagd.

Het staat haaks op de uitgangspunten van hun relatie. Waar je wel een punt hebt is dat ik het zo maar verbieden van de reële en diepgevoelde wens van een partner ook niet helemaal in de haak vind. Je hebt in een relatie op zijn minst de plicht naar elkaar te luisteren, elkaar de waarheid te vertellen en te kijken in hoeverre je wel mee kan gaan met de wensen van de ander.

Het kan inderdaad zijn dat je partner een veel hogere seksdrive heeft, graag onderdanig wil zijn, of juist Dominant, of weer iets anders. Wellicht kun je proberen er in mee te gaan of je partner de ruimte geven zijn wens uit te leven, evt. Ik vind dat je alle recht hebt - ja, zelfs de plicht - om die grenzen voor jezelf te bepalen. De "vragende" partner zal wellicht ook iets moeten inleveren.

En als beiden niets willen, moet je denk ik een aantal meer fundamentele vragen over je relatie beantwoorden. Jammer dat er zo wordt afgedwaald via aftrekken naar vreemdgaan.

Misschien kunnen mannelijke subs eens on topic reageren? Ik vraag me daarover een paar dingen af. Heeft dit verlangen iets te maken met de behoefte een objekt voor haar te zijn in plaats van een mens? Of heeft dit verlangen mogelijk iets te maken met de behoefte de domina op een voetstuk te zetten, waar zij vanaf zou donderen als zij naakt is en zelf sexueel geniet samen met de sub? Op die manier afstand houden. Dat is mijn vermoeden, maar ik zou ernaast kunnen zitten.

Heel misschien dan hahaha! Mijn mening over het geven van de sexuele controle van een slaaf aan zijn meesteres is eevoudig een verlangen om volledig eigendom te zijn van zijn meesteres,wat inhoud dat de meesteres volgens eigen behoefte en sexuele wensen kan handelen.

Een echte slaaf voelt zich pas echt slaaf als zijn meesteres ook over zijn sexuele gevoelens beschikt en er van geniet. Hoe ze het doet beslist de eigenares meesteres. En dat geldt ook voor je partner.

Echter een deel van de beleving van je partner kan zijn Je zegt heel terecht dat je ooit een relatie met elkaar bent aangegaan als twee individuen, met alle aspecten van elkaar.

En dat saillante deel van haar ontken jij weer. En volgens mij respecteer je het ook niet. De pot verwijt de ketel dat 'ie zwart ziet: In dit voorbeeld wilt de een zichzelf zijn door invulling te geven aan zijn seksualiteit en wilt de ander zichzelf zijn door het zijn partner te verbieden. Soms botst jezelf zijn enorm met de mogelijkheden van de ander om zichzelf te zijn. Botsende belangen in een relatie. Wil je je relatie overeind houden in zo'n geval zijn er volgens mij maar een paar keuzes.

Beiden oplossingen zijn goed voor de relatie en wat minder goed voor de individu binnen de relatie. Wat zeker niet goed voor de relatie is, is als beiden op hun strepen gaan staan, als beiden eisen zichzelf te kunnen zijn zonder oog te hebben voor het feit dat hun partner precies hetzelfde wilt. Maar deze oplossing kan weer beter zijn voor de individu.

Berhalve als het beter voor de individu is om een relatie te hebben. Dit is trouwens ook gebouwd op inzichten: Ik kan geen bijdrage leveren aan het al dan niet verbieden van masturberen en klaarkomen. Mijn meisje moedigt me aan om met mezelf te spelen als zij niet bij me is, maar we doen het ook zo nu en dan als we samen zijn.

Dat was voor mij een hele drempel om over te gaan en nog heb ik af en toe een beetje soort 'schaamtegevoel'. Ik denk dat dat komt omdat ik in mijn jeugd, thuiswonend, me altijd stiekem en vaak ook snel moest aftrekken als ik daar zin in had. Aftrekken is dus 'verboden'. Ik merk dat ik het steeds iets lekkerder vind om gewoon de tijd voor mezelf te nemen, me laten inspireren door wat ik op dat moment opwindend vind en dan aftrekken in alle rust en het mag ook meer van mezelf.

Ik weet ook dat mijn meisje zichzelf vingert als we niet bij elkaar zijn of daarbij hulpmiddelen gebruikt. Waarover we fantaseren dat houden we voor onzelf. Ik ben het er dus mee eens dat je niet alles hoeft te delen in je relatie. Ik vertel mijn meisje ook niet dat ik me heb afgetrokken en zij mij ook niet. Zelfbevrediging is onderdeel van haar en steeds meer op een ontspannen manier van mijn eigen sexualiteitbeleving.

Het is wel het omgekeerde van het topic, maar tot slot wil ik nog vertellen dat ik soms mijn meisje verbeid om klaar te komen een korte periode voor we elkaar weer zien. Wat een goede Jufvrouw. Mij viel het ook al langere tijd op Maar goed denk ik dan, ze kiezen er zelf voor en het is mijn probleem niet dus ik stap er weer overheen. Maar een man is inderdaad een erg sexueel wezen, die zaad produceert voor nageslacht.

Niet 1 zaadje in de maand zoals de vrouw een eicel in de maand produceert, maar miljoenen zaadcellen per zaadlozing.. Dat zaad dat op bijv. Op dag 2 is dit zaad op zijn best, het is dan vers zaad wat sterk genoeg is om een vrouw te bevruchten. Op dag 3 neemt de activiteit van het zaad al af, na ongeveer een week gaat het zaad dood.

Het dode zaad kun je herkennen, door dat niet meer actief is en aan elkaar gaat kleven. Je krijgt hierdoor een klonterige massa van dode zaadcellen.. Deze dode zaadcellen moeten het lichaam uit!

Daarom heeft de man de drang tot zoveel sex, danwel masturberen Onbewust is hij constant bezig met het verversen van zijn zaadproductie, zodat deze sterk en gezond blijft en altijd paraat is om een vrouwtje te kunnen bevruchten wanneer deze kans zich voordoet..

Een slaaf volledige onthouding opleggen dmv een CBT of maar 1x in de maand klaar laten komen druist volledig tegen zijn natuur in. Daarnaast vraag ik me af, wat er aan de hand is met die Meesteressen hebben zij geen zin in sex????

Hebben zij geen lustgevoelens???!!! Ikke totaal niet begrijpen en wil het ook niet begrijpen, maar dacht gooi mijn inzicht ook maar even hier neer Of, andere mogelijkheid, de vrouw heeft naast het slaafje die haar niet seksueel mag bevredigen een andere partner met wie ze de sterren van de hemel neukt. Nog een mogelijkheid, sommige mensen hebben gewoon een erg lage libido of zijn zelfs aseksueel beiden schijnen een groot taboe waar ze nauwelijks voor durven uit te komen in deze maatschappij.

Als die twee elkaar vinden zijn ze misschien dolblij dat ze niet meer de schijn hoeven op te houden maar gewoon zichzelf kunnen zijn. Als de vrouw in zo'n geval extra opgewonden wordt van zo'n KKV op te leggen, dan is een KKV juist een onderdeel van hun seksualiteit. Afijn, zomaar wat mogelijkheden. Misschien speelt dat een rol bij het achter slot en grendel steken van zijn geslacht. Hij wordt vernederd terwijl de Domina een andere man neukt al dan niet in zijn aanwezigheid.