Lik me pik lekker klein kutje

lik me pik lekker klein kutje

Zalig pijpte ze me met haar warme mondje. Ze kronkelde en bewoog haar bekken op en neer en werdt steeds geiler. Haar kutje was nu kletsnat geworden van mijn gezuig en gelik,en opeens kwam ze naast me liggen en draaide zodanig dat haar kontje tegen mijn pik aan duwde..

Ze ging wat onderuit liggen en pakte mijn pik vast en zei " kom paps, steek die dikke lul in mijn kut! Strak en nauw sloot haar kut om mij harde neukstaaf! Ze begon weer te kronkelen en te zuchten, ondertussen haalde ik haar kleine maar strak vooruit priemende tietjes tevoorschijn..

Ik kneede haar borstjes en kuste haar in haar nek.. Ik zocht haar kutje,,," iets lager pap" zei ze en bracht haar kontje wat hoger zodat mijn harde neukstaaf moeiteloos in haar kletsnatte kut verdween.. Ik begon haar langzaam te neuken , maar dit was niet wat ze in gedachten had! Haar lange zwarte haren hingen over haar hoofd naar voren en sleepte over het bed! Geil ramde ik mijn lange staaf van 22 cm lang en 5 cm breed in haar kut , er in en er uit, steeds harder..

Ik kreeg een geil idee.. Snel gleed ze van het zachte bed op de harde grond en nam vlug dezelfde positie in als daarnet. Ik ramde hard mijn pik in haar kut achterlangs, en neukte haar met lange halen! Ze gromde en kreunde , ' Ohhja. Lichtjes door mijn knieeen gebogen zat ik nu boven op haar kontje met mijn pik in haar! Ze begon wild te bewegen, ze had geen controle meer over haar jonge meisjes lichaam, ze schokte en kronkelde tot ze kreunend klaarkwam" Ohhhhh ik kom,ik kOM!

Ik greep haar tieten en kneep er hard in ,terwijl ik diep in haar kut neukte.. Uitgeput ging ik op mijn rug liggen,mijn staaf nog steeds keihard van het lekkere neuken! Ze kwam op me met haar gezicht naar me , en we gaven elkaar een geile lange tongzoen.. Toen ging ze rechtop zitten en liet mijn harde neukstaaf langzaam in haar kutje glijden, zodat ze er op zat en hij diep in haar kut gleed!

Met haar handen deed ze haar kutlipjes zover mogelijk open. Ze liet zich lichtjes achterover zakken en zei toen " ik wil omdraaien en mijn favoriete standje weer proberen.. Met mijn stijve lul nog steeds in haar kut, worstelde ze haar benen over mijn lichaam en draaide zich zodat ze met haar rug naar me toe op mijn lul zat vastgespietst! Mijn lul voelde aan als een kurketrekker! Ze boog nu haar lichaam voorover en ik zag hoe haar strakke kutje zich rond mijn lul sloot!

Ze bewoog voorruit en achteruit met haar bekken, en haar kutje ging strak en nauw rond mijn lul omhoog en omlaag! De buitenste velletjes van haar kutje, en de geile lipjes werden tot het uiterste uitgerekt en schoven langzaam over mijn harde neukstaaf! Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen. Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen.

Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen. Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt. Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken. Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken. Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt. Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt. Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes.

Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging naast me en als ik mijn blik hierop richt, zie ik dat Petra en Trudy met geile blikken naar Marieke staan te kijken, maar dat ze tegelijkertijd wel bezig zijn om elkaars tieten te strelen. Marieke laat mijn pik schieten en haalt een paar keer diep adem en zucht van teleurstelling.

Ik streel haar over haar hoofdje en mijn vingers glijden weer naar haar mooie zachte meisjeslippen. Marieke grijpt mijn pik alsof het een honkbalknuppel is en trekt er lekker aan. Ik kijk haar aan en zie dat haar borsten lekker door Trudy gestreeld worden.

Het is weliswaar wat taaier en stroperiger, maar het blijft vloeistof. Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen. Opnieuw voel ik mijn lul de keel van het gulzige meisje binnendringen en ik begin zacht in en uit te stoten.

Oh, wat een heerlijk geil gevoel, dit pijpende grietje, flitst het door me heen en doet mijn pik nog verder opstijven. Ook voel ik hoe Marieke probeert om met haar tongetje mijn pik te beroeren, terwijl haar handjes weer op zoek zijn naar mijn dikke klootzak. Helaas is hij te groot en blijft het bij sporadische kleine likjes aan de onderzijde van haar mond.

Ik kijk goedkeurend naar het zuigende mondje en de lange slanke strelende vingers van Petra, die haar dochter zacht aanmoedigt om lekker door te zuigen. Ze is achter de vrouw gaan staan en heeft haar hand, onder het rokje tussen de dijen van Petra door het kutje aan het masseren.

Wat een lekkere geile assistente heb ik tegenwoordig flitst het door me heen. Intussen voel ik hoe het speeksel van Marieke langs mijn pik en zak naar beneden druipt.

Het meisje heeft een behoorlijke speekselfabriek en ik merk dat haar mondje en keeltje steeds gemakkelijker mijn lul verwerkt. Dus ga ik haar mondje ook nadrukkelijker neuken. Ik moet mezelf blijven zeggen dat ik rustig aan moet doen anders zit het mooie pijpbekkie zo meteen barstens vol met mijn geil.

Ik trek mijn staalharde lul opnieuw uit het mondje van Marieke die teleurgesteld zucht. Ik stap opzij en laat Marieke uit de stoel komen. Ik trek Marieke naar me toe en neem haar op schoot terwijl ik op de tandartsenstoel ga zitten. Als je een andere positie aanneemt dan kan je veel langer en beter in je mondje geneukt worden.

Als ze ligt pak ik een klein stevig kussentje en leg dat onder haar nek, zodat haar hoofd wat achterover net op de rand van de bank ligt.

Onmiddellijk begin ik haar nu veel feller te naaien terwijl Marieke geen moeite heeft om mijn harde dikke lange lul te verwerken. Petra is onder de indruk en buigt zich verbaast over haar dochter en ziet hoe ze mijn stevig neukende lul in haar mondje verwerkt. Marieke knippert koortsig met haar ogen en begint met haar lijfje te bewegen en ook nu weer spelen haar vingertjes heerlijk met mijn volle zak.

Ik buig me over haar heen en neem zacht haar kleine kutje tussen duim en wijsvinger en begin er zacht mee te spelen. In deze houding kunnen mannen jouw ook een beetje laten genieten door met dat mooie kale kleine kutje van je te spelen. Word je lekker in je mondje geneukt Marieke? Ook kronkelt ze lekker met haar jonge geile lijfje en ik voel dat haar mooie jonge kutje wat vochtig wordt. Ik voel dat Marieke probeert om te knikken, maar ik hou het niet meer uit, ik moet mijn zak legen in dat heerlijk pijpende mondje.

Ik probeer me in te houden, maar Marieke speelt geestdriftig met mijn zak en uiteindelijk leeg ik hem bijna geheel in haar mondje. Allebei hijgen we van de geleverde inspanning terwijl Petra met een rood hoofd staat te genieten van het sperma wat uit het mondje van haar kleine meid druipt. Ik help intussen Marieke overeind en neem haar mee terug naar mijn bureau, waar nog steeds een glas limonade voor haar staat en laat haar hiervan drinken. Ik ga er niet verder op in, want ze moet nog wat andere onderzoeken ondergaan, waar ik me op moet concentreren.

Ik neem Marieke opnieuw mee naar de onderzoekstafel, waar Trudy en Petra nog steeds staan te geilen. Ik zie nu tot mijn genoegen dat Petra de volle tetters van mijn assistente Trudy gevonden heeft en er opgewonden mee staat te spelen. Ik ga op de bank liggen en vraag Marieke om bovenop me te klimmen, zoals ik haar verteld heb. Marieke bewijst opnieuw een goede leerlinge te zijn want spoedig voel ik haar zijdezachte haren op mijn buik en haar hete adem op mijn pik.

Ik voel het neusje van Marieke op mijn onbehaarde onderbuik en geniet van dat gevoel. Ook voel ik dat de tip van mijn opzwellende lul weer gemakkelijk in haar mondje heen en weer gezogen wordt en dat Marieke schijnbaar moeiteloos mijn pik weer in haar keel laat glijden.

Het is nu niet de bedoeling dat ik me door het kleine geile groetje laat verleiden om weer klaar te komen, dus ga ik wat overeind en kus zacht haar bolle kutje en het sterretje van haar anus. Een beetje onwillig en met een teleurgestelde zucht laat Marieke mijn weer kliedernat gekwijlde pik uit haar mondje glippen en gaat rechtop zitten en klimt uiteindelijk van me af.

Petra is helemaal in een geile roes en ik moet tot drie keer toe mijn vraag herhalen voordat ik een rauw klinkend antwoord krijg. Ik geef haar opnieuw een flink glas priklimonade en start de DVD met daarop de instructies, zoals ik die gemaakt heb als voorlichtingsfilm voor mijn eigen schoolklassen. Ik ga direct naar het hoofdstuk waarin jonge meiden met dikke lullen geneukt worden en waarbij nogal wat sperma langs die mooie jonge gladde dijen stroomt. Ook zie ik dat Marieke er opgewonden van raakt en af en toe over haar naakte tepeltjes strijkt en vervolgens een handje in haar kruis legt en lekker met haar eigen kutje begint te spelen.

Dit laatste had ik nog niet verwacht, maar kennelijk heeft de vooropleiding van Meneer Rob en Tante Saskia hier aan bijgedragen. Ik geniet van het enthousiasme van de leuke tiener en besluit om haar nog wat geiler te maken, door een prikkelende pasta op haar kutje en tepeltjes te smeren. Het verrast me en maakt me extra geil als ik merk dat haar kleine klitje al een eigen willetje heeft en spontaan stijf begint aan te voelen.

Snel duik ik achter de computer en schrijf dit fenomeen op. Ook streel ik nog even over haar kleine harde pukkeltjes van tepeltjes en zet de DVD stil, waarna ik Marieke meeneem naar de gynaecologenstoel en laat haar daarin plaatsnemen. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke. Als ze goed in positie ligt zet ik haar benen vast met de brede zachte leren banden die eraan zitten. Vervolgens stel ik de rugleuning zo af dat Marieke goed kan zien wat er tussen haar benen gebeurt.

Ik stel haar op haar gemak en vertel haar dat ze haar armen langs haar lijfje moet leggen. Vervolgens knip ik de operatielamp aan en richt die op haar lekker rood opgezwollen kutje en met een snelle blik naar mijn computer zie ik dat de webcam in de lamp prima zijn werk doet. Snel loop ik even terug naar de pc en zorg ervoor dat alle beelden opgenomen worden. Als ik terug ga naar de gynaecologenstoel zie ik dat Trudy en Petra amechtig hijgend tegen elkaar aanhangen bij de onderzoekstafel.

Zo te zien hebben ze elkaar intussen goed verwend. Bij de stoel waarin Marieke zit aangekomen ga ik op mijn kruk tussen haar wijd gespreide benen zitten en open de lade met de eendenbektangen. Ik neem de kleinste en maak de bek met mijn eigen handen wat warm, waarna ik de bek met KY-gel lekker glad maak. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke, die zacht kreunt als hij contact maakt met haar hete poesje.

Met de vingers van mijn linkerhand duw ik zacht de buitenste lipjes opzij, waarbij ook de binnenste lipjes wijken en het neukgaatje van het meisje zichtbaar wordt. Snel richt ik de operatielamp wat bij en duw de bek zacht een vijftal centimeter in het kleine kutje. Tijdens deze woorden duw ik de tang helemaal naar binnen en begin haar kutje te openen door de bekken van de tang uit elkaar te draaien.

Al snel blijkt dat deze tang veel te klein is en vervang in hem door een middelmaat. Nu krijg ik al een prachtig inzicht in de ribbels, die de binnenzijde van het vaginaatje van het meisje bekleedt. Ook schijn ik er even met een fel lichtje in en alles ziet er prima en lekker geil uit. Nu laat ik de bekken van de tang open en trek hem voorzichtig uit haar kleine kutje. Ik pak nu de grootste tang en smeer hem in met KY-gel en duw de top tussen de iets openstaande lipjes van Marieke.

Ik vertel haar maar niet dat ik dat expres heb gedaan om te kijken hoe ze daar op reageert. Ik stop de penetratie onmiddellijk, maar laat de tang op zijn plaats en begin ook deze open te draaien. Trudy is aan de andere kant naast me komen staan en richt de operatielamp op de opening die ontstaat door het opendraaien van de tang. Als we alle drie nog een keer genietend gegluurd hebben pak ik de maatdildo uit het tweede laatje en duw die voorzichtig door de opening in de eendenbektang naar binnen.

Als Marieke kreunt en grote ogen opzet, lees ik 22 cm af en laat het aan Trudy zien. Na deze uitleg, die nu ook op de computer staat, verwijder ik de dildo en de eendenbektang. Zacht kneed ik het nog steeds openstaande bolle kutje van Marieke en geniet van het zachte vel onder mijn vingers. Ik voel dat mijn lul weer stijf overeind staat en me eigenlijk wil dwingen om het meisje te gaan neuken, maar ik wil eerst mijn onderzoek afmaken.

Zacht kneed ik om de beurt de twee bolle stukjes vlees die haar buitenste lipjes vormen. Ze zit nog heerlijk in het z. Vervolgens rek en rol ik ook om de beurt de beide binnenste lipjes en voel dat Marieke natter en natter wordt tijdens dit stukje van het onderzoek. Hier voel ik hoe haar kleine klitje opstandig begint te worden en ik merk ook dat Marieke harder begint te zuchten. Het is een stangetje met een viertal klemmetjes erop. Voorzichtig zet ik het buitenste lipje van Marieke klem en daarna het binnenste lipje, daarna de andere binnenste lip en tenslotte de tweede buitenste.

Langzaam schuif ik de klemmetjes naar buiten totdat alle vier de lipjes maximaal opgerekt naar buiten open kieren. Ik wil graag weten wat dit geile grietje kan hebben Opnieuw geniet ik van het geile uitzicht op het lekkere kutje.

Rustig duw ik de dildo al draaiend naar binnen en opnieuw gaat hij iets meer dan 22 cm naar binnen. Zacht maak ik pompende bewegingen met de dildo en probeer met mijn andere hand de lipjes nog wat verder uit elkaar te trekken met de stang. Als Marieke begint te hijgen pomp ik de dildo wat feller in en uit haar kleine kutje en beweeg ik de stand van links naar rechts en terug. Marieke zit nu helemaal te shaken in de stoel en ik vraag haar opnieuw of er iets zeer doet. Natuurlijk wist ik wel dat ze geen pijn had, maar dat ze nog mar nauwelijks haar opkomende orgasme kan keren, ondanks het feit dat ze zich van dit laatste niet eens bewust is.

Als Marieke wat gekalmeerd is verlos ik haar lipjes van de spreider en leg die weg. Ook de dildo verdwijnt in de bak met schoon te maken instrumenten en tenslotte pak ik een dildo die opgeblazen kan worden. Ik wil graag weten wat dit geile grietje kan hebben. Ik laat Marieke de opblaasdildo pijpen, zodat hij lekker nat is van haar eigen speeksel. Voorzichtig duw ik hem in haar kutje en kijk goed naar de gelaatsuitdrukking van Marieke.

Als ze twee keer een pijnlijk gezicht trek weet ik zeker dat de dildo helemaal achter in haar lekkere neukgrotje zit. Zacht begin ik hem wat heen en weer te draaien en pomp hem ondertussen op. Ik pomp net zolang door tot Marieke begint te kreunen. Haar kutje is nu tot barstens toe gevuld met lul, haar schaamlipjes staan strak gespannen rond de indringer en haar klitje wijst als een heel klein rood puntje in mijn richting.

.

Escort 18 jaar sexy prive rotterdamlik me pik lekker klein kutje

Zalig pijpte ze me met haar warme mondje. Ze kronkelde en bewoog haar bekken op en neer en werdt steeds geiler. Haar kutje was nu kletsnat geworden van mijn gezuig en gelik,en opeens kwam ze naast me liggen en draaide zodanig dat haar kontje tegen mijn pik aan duwde.. Ze ging wat onderuit liggen en pakte mijn pik vast en zei " kom paps, steek die dikke lul in mijn kut! Strak en nauw sloot haar kut om mij harde neukstaaf! Ze begon weer te kronkelen en te zuchten, ondertussen haalde ik haar kleine maar strak vooruit priemende tietjes tevoorschijn..

Ik kneede haar borstjes en kuste haar in haar nek.. Ik zocht haar kutje,,," iets lager pap" zei ze en bracht haar kontje wat hoger zodat mijn harde neukstaaf moeiteloos in haar kletsnatte kut verdween..

Ik begon haar langzaam te neuken , maar dit was niet wat ze in gedachten had! Haar lange zwarte haren hingen over haar hoofd naar voren en sleepte over het bed! Geil ramde ik mijn lange staaf van 22 cm lang en 5 cm breed in haar kut , er in en er uit, steeds harder..

Ik kreeg een geil idee.. Snel gleed ze van het zachte bed op de harde grond en nam vlug dezelfde positie in als daarnet. Ik ramde hard mijn pik in haar kut achterlangs, en neukte haar met lange halen! Ze gromde en kreunde , ' Ohhja. Lichtjes door mijn knieeen gebogen zat ik nu boven op haar kontje met mijn pik in haar!

Ze begon wild te bewegen, ze had geen controle meer over haar jonge meisjes lichaam, ze schokte en kronkelde tot ze kreunend klaarkwam" Ohhhhh ik kom,ik kOM! Ik greep haar tieten en kneep er hard in ,terwijl ik diep in haar kut neukte..

Uitgeput ging ik op mijn rug liggen,mijn staaf nog steeds keihard van het lekkere neuken! Ze kwam op me met haar gezicht naar me , en we gaven elkaar een geile lange tongzoen.. Toen ging ze rechtop zitten en liet mijn harde neukstaaf langzaam in haar kutje glijden, zodat ze er op zat en hij diep in haar kut gleed! Met haar handen deed ze haar kutlipjes zover mogelijk open. Ze liet zich lichtjes achterover zakken en zei toen " ik wil omdraaien en mijn favoriete standje weer proberen..

Met mijn stijve lul nog steeds in haar kut, worstelde ze haar benen over mijn lichaam en draaide zich zodat ze met haar rug naar me toe op mijn lul zat vastgespietst! Mijn lul voelde aan als een kurketrekker! Ze boog nu haar lichaam voorover en ik zag hoe haar strakke kutje zich rond mijn lul sloot! Ze bewoog voorruit en achteruit met haar bekken, en haar kutje ging strak en nauw rond mijn lul omhoog en omlaag! De buitenste velletjes van haar kutje, en de geile lipjes werden tot het uiterste uitgerekt en schoven langzaam over mijn harde neukstaaf!

Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen. Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen.

Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen. Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt. Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken.

Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken. Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt. Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt.

Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes. Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging naast me en als ik mijn blik hierop richt, zie ik dat Petra en Trudy met geile blikken naar Marieke staan te kijken, maar dat ze tegelijkertijd wel bezig zijn om elkaars tieten te strelen.

Marieke laat mijn pik schieten en haalt een paar keer diep adem en zucht van teleurstelling. Ik streel haar over haar hoofdje en mijn vingers glijden weer naar haar mooie zachte meisjeslippen. Marieke grijpt mijn pik alsof het een honkbalknuppel is en trekt er lekker aan. Ik kijk haar aan en zie dat haar borsten lekker door Trudy gestreeld worden.

Het is weliswaar wat taaier en stroperiger, maar het blijft vloeistof. Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen. Opnieuw voel ik mijn lul de keel van het gulzige meisje binnendringen en ik begin zacht in en uit te stoten. Oh, wat een heerlijk geil gevoel, dit pijpende grietje, flitst het door me heen en doet mijn pik nog verder opstijven.

Ook voel ik hoe Marieke probeert om met haar tongetje mijn pik te beroeren, terwijl haar handjes weer op zoek zijn naar mijn dikke klootzak. Helaas is hij te groot en blijft het bij sporadische kleine likjes aan de onderzijde van haar mond. Ik kijk goedkeurend naar het zuigende mondje en de lange slanke strelende vingers van Petra, die haar dochter zacht aanmoedigt om lekker door te zuigen.

Ze is achter de vrouw gaan staan en heeft haar hand, onder het rokje tussen de dijen van Petra door het kutje aan het masseren. Wat een lekkere geile assistente heb ik tegenwoordig flitst het door me heen. Intussen voel ik hoe het speeksel van Marieke langs mijn pik en zak naar beneden druipt.

Het meisje heeft een behoorlijke speekselfabriek en ik merk dat haar mondje en keeltje steeds gemakkelijker mijn lul verwerkt. Dus ga ik haar mondje ook nadrukkelijker neuken.

Ik moet mezelf blijven zeggen dat ik rustig aan moet doen anders zit het mooie pijpbekkie zo meteen barstens vol met mijn geil. Ik trek mijn staalharde lul opnieuw uit het mondje van Marieke die teleurgesteld zucht. Ik stap opzij en laat Marieke uit de stoel komen.

Ik trek Marieke naar me toe en neem haar op schoot terwijl ik op de tandartsenstoel ga zitten. Als je een andere positie aanneemt dan kan je veel langer en beter in je mondje geneukt worden. Als ze ligt pak ik een klein stevig kussentje en leg dat onder haar nek, zodat haar hoofd wat achterover net op de rand van de bank ligt.

Onmiddellijk begin ik haar nu veel feller te naaien terwijl Marieke geen moeite heeft om mijn harde dikke lange lul te verwerken. Petra is onder de indruk en buigt zich verbaast over haar dochter en ziet hoe ze mijn stevig neukende lul in haar mondje verwerkt.

Marieke knippert koortsig met haar ogen en begint met haar lijfje te bewegen en ook nu weer spelen haar vingertjes heerlijk met mijn volle zak. Ik buig me over haar heen en neem zacht haar kleine kutje tussen duim en wijsvinger en begin er zacht mee te spelen. In deze houding kunnen mannen jouw ook een beetje laten genieten door met dat mooie kale kleine kutje van je te spelen. Word je lekker in je mondje geneukt Marieke? Ook kronkelt ze lekker met haar jonge geile lijfje en ik voel dat haar mooie jonge kutje wat vochtig wordt.

Ik voel dat Marieke probeert om te knikken, maar ik hou het niet meer uit, ik moet mijn zak legen in dat heerlijk pijpende mondje. Ik probeer me in te houden, maar Marieke speelt geestdriftig met mijn zak en uiteindelijk leeg ik hem bijna geheel in haar mondje. Allebei hijgen we van de geleverde inspanning terwijl Petra met een rood hoofd staat te genieten van het sperma wat uit het mondje van haar kleine meid druipt.

Ik help intussen Marieke overeind en neem haar mee terug naar mijn bureau, waar nog steeds een glas limonade voor haar staat en laat haar hiervan drinken.

Ik ga er niet verder op in, want ze moet nog wat andere onderzoeken ondergaan, waar ik me op moet concentreren. Ik neem Marieke opnieuw mee naar de onderzoekstafel, waar Trudy en Petra nog steeds staan te geilen. Ik zie nu tot mijn genoegen dat Petra de volle tetters van mijn assistente Trudy gevonden heeft en er opgewonden mee staat te spelen. Ik ga op de bank liggen en vraag Marieke om bovenop me te klimmen, zoals ik haar verteld heb.

Marieke bewijst opnieuw een goede leerlinge te zijn want spoedig voel ik haar zijdezachte haren op mijn buik en haar hete adem op mijn pik. Ik voel het neusje van Marieke op mijn onbehaarde onderbuik en geniet van dat gevoel. Ook voel ik dat de tip van mijn opzwellende lul weer gemakkelijk in haar mondje heen en weer gezogen wordt en dat Marieke schijnbaar moeiteloos mijn pik weer in haar keel laat glijden. Het is nu niet de bedoeling dat ik me door het kleine geile groetje laat verleiden om weer klaar te komen, dus ga ik wat overeind en kus zacht haar bolle kutje en het sterretje van haar anus.

Een beetje onwillig en met een teleurgestelde zucht laat Marieke mijn weer kliedernat gekwijlde pik uit haar mondje glippen en gaat rechtop zitten en klimt uiteindelijk van me af.

Petra is helemaal in een geile roes en ik moet tot drie keer toe mijn vraag herhalen voordat ik een rauw klinkend antwoord krijg. Ik geef haar opnieuw een flink glas priklimonade en start de DVD met daarop de instructies, zoals ik die gemaakt heb als voorlichtingsfilm voor mijn eigen schoolklassen. Ik ga direct naar het hoofdstuk waarin jonge meiden met dikke lullen geneukt worden en waarbij nogal wat sperma langs die mooie jonge gladde dijen stroomt.

Ook zie ik dat Marieke er opgewonden van raakt en af en toe over haar naakte tepeltjes strijkt en vervolgens een handje in haar kruis legt en lekker met haar eigen kutje begint te spelen. Dit laatste had ik nog niet verwacht, maar kennelijk heeft de vooropleiding van Meneer Rob en Tante Saskia hier aan bijgedragen.

Ik geniet van het enthousiasme van de leuke tiener en besluit om haar nog wat geiler te maken, door een prikkelende pasta op haar kutje en tepeltjes te smeren. Het verrast me en maakt me extra geil als ik merk dat haar kleine klitje al een eigen willetje heeft en spontaan stijf begint aan te voelen. Snel duik ik achter de computer en schrijf dit fenomeen op. Ook streel ik nog even over haar kleine harde pukkeltjes van tepeltjes en zet de DVD stil, waarna ik Marieke meeneem naar de gynaecologenstoel en laat haar daarin plaatsnemen.

Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke. Als ze goed in positie ligt zet ik haar benen vast met de brede zachte leren banden die eraan zitten. Vervolgens stel ik de rugleuning zo af dat Marieke goed kan zien wat er tussen haar benen gebeurt. Ik stel haar op haar gemak en vertel haar dat ze haar armen langs haar lijfje moet leggen. Vervolgens knip ik de operatielamp aan en richt die op haar lekker rood opgezwollen kutje en met een snelle blik naar mijn computer zie ik dat de webcam in de lamp prima zijn werk doet.

Snel loop ik even terug naar de pc en zorg ervoor dat alle beelden opgenomen worden. Als ik terug ga naar de gynaecologenstoel zie ik dat Trudy en Petra amechtig hijgend tegen elkaar aanhangen bij de onderzoekstafel. Zo te zien hebben ze elkaar intussen goed verwend. Bij de stoel waarin Marieke zit aangekomen ga ik op mijn kruk tussen haar wijd gespreide benen zitten en open de lade met de eendenbektangen.

Ik neem de kleinste en maak de bek met mijn eigen handen wat warm, waarna ik de bek met KY-gel lekker glad maak. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke, die zacht kreunt als hij contact maakt met haar hete poesje.

Met de vingers van mijn linkerhand duw ik zacht de buitenste lipjes opzij, waarbij ook de binnenste lipjes wijken en het neukgaatje van het meisje zichtbaar wordt.

Snel richt ik de operatielamp wat bij en duw de bek zacht een vijftal centimeter in het kleine kutje. Tijdens deze woorden duw ik de tang helemaal naar binnen en begin haar kutje te openen door de bekken van de tang uit elkaar te draaien. Al snel blijkt dat deze tang veel te klein is en vervang in hem door een middelmaat.

Nu krijg ik al een prachtig inzicht in de ribbels, die de binnenzijde van het vaginaatje van het meisje bekleedt. Ook schijn ik er even met een fel lichtje in en alles ziet er prima en lekker geil uit. Nu laat ik de bekken van de tang open en trek hem voorzichtig uit haar kleine kutje. Ik pak nu de grootste tang en smeer hem in met KY-gel en duw de top tussen de iets openstaande lipjes van Marieke. Ik vertel haar maar niet dat ik dat expres heb gedaan om te kijken hoe ze daar op reageert.

Ik stop de penetratie onmiddellijk, maar laat de tang op zijn plaats en begin ook deze open te draaien. Trudy is aan de andere kant naast me komen staan en richt de operatielamp op de opening die ontstaat door het opendraaien van de tang.

Als we alle drie nog een keer genietend gegluurd hebben pak ik de maatdildo uit het tweede laatje en duw die voorzichtig door de opening in de eendenbektang naar binnen. Als Marieke kreunt en grote ogen opzet, lees ik 22 cm af en laat het aan Trudy zien. Na deze uitleg, die nu ook op de computer staat, verwijder ik de dildo en de eendenbektang. Zacht kneed ik het nog steeds openstaande bolle kutje van Marieke en geniet van het zachte vel onder mijn vingers.

Ik voel dat mijn lul weer stijf overeind staat en me eigenlijk wil dwingen om het meisje te gaan neuken, maar ik wil eerst mijn onderzoek afmaken. Zacht kneed ik om de beurt de twee bolle stukjes vlees die haar buitenste lipjes vormen. Ze zit nog heerlijk in het z. Vervolgens rek en rol ik ook om de beurt de beide binnenste lipjes en voel dat Marieke natter en natter wordt tijdens dit stukje van het onderzoek.

Hier voel ik hoe haar kleine klitje opstandig begint te worden en ik merk ook dat Marieke harder begint te zuchten. Het is een stangetje met een viertal klemmetjes erop. Voorzichtig zet ik het buitenste lipje van Marieke klem en daarna het binnenste lipje, daarna de andere binnenste lip en tenslotte de tweede buitenste.

Langzaam schuif ik de klemmetjes naar buiten totdat alle vier de lipjes maximaal opgerekt naar buiten open kieren. Ik wil graag weten wat dit geile grietje kan hebben Opnieuw geniet ik van het geile uitzicht op het lekkere kutje.

Rustig duw ik de dildo al draaiend naar binnen en opnieuw gaat hij iets meer dan 22 cm naar binnen. Zacht maak ik pompende bewegingen met de dildo en probeer met mijn andere hand de lipjes nog wat verder uit elkaar te trekken met de stang.

Als Marieke begint te hijgen pomp ik de dildo wat feller in en uit haar kleine kutje en beweeg ik de stand van links naar rechts en terug. Marieke zit nu helemaal te shaken in de stoel en ik vraag haar opnieuw of er iets zeer doet. Natuurlijk wist ik wel dat ze geen pijn had, maar dat ze nog mar nauwelijks haar opkomende orgasme kan keren, ondanks het feit dat ze zich van dit laatste niet eens bewust is.

Als Marieke wat gekalmeerd is verlos ik haar lipjes van de spreider en leg die weg. Ook de dildo verdwijnt in de bak met schoon te maken instrumenten en tenslotte pak ik een dildo die opgeblazen kan worden. Ik wil graag weten wat dit geile grietje kan hebben. Ik laat Marieke de opblaasdildo pijpen, zodat hij lekker nat is van haar eigen speeksel.

Voorzichtig duw ik hem in haar kutje en kijk goed naar de gelaatsuitdrukking van Marieke. Als ze twee keer een pijnlijk gezicht trek weet ik zeker dat de dildo helemaal achter in haar lekkere neukgrotje zit. Zacht begin ik hem wat heen en weer te draaien en pomp hem ondertussen op.

Ik pomp net zolang door tot Marieke begint te kreunen. Haar kutje is nu tot barstens toe gevuld met lul, haar schaamlipjes staan strak gespannen rond de indringer en haar klitje wijst als een heel klein rood puntje in mijn richting.

.


Mondneuken sex massage in utrecht

  • Ongelooflijk die dikke tieten van haar, het waren mooie grote ronde tieten.
  • Lik me pik lekker klein kutje
  • Petra toont zich solidair met haar dochter en trekt zelf ook geen slipje aan. Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen. Vervolgens legt ze uit waarom ze contact met hem zoekt.
  • Jij bent mijn lieve geile lolita en ik wil graag weten hoe ik je nog beter moet voorbereiden om een volleerd lolita te worden!
  • Sex oma com priveontvangst amsterdam noord

Sex contact schiedam erotisch massage zwolle


Natte kut beffen anaal spuiten


Het is een tekening van een grote blote pik en ze tekent hem verrassend echt flitst het door Petra heen. Haar meisje is helemaal geobsedeerd door grote mannenpikken, goed dat ze een afspraak met die dokter gemaakt heeft, mijmert ze verder. Eigenlijk zou ze best wel willen weten hoe ze haar kleine meid nog beter op kan leiden tot een zeer ervaren kleine geile lolita.

Ze neemt zich voor om woensdag aan dokter Jos om de nodige adviezen te vragen. Jij bent mijn lieve geile lolita en ik wil graag weten hoe ik je nog beter moet voorbereiden om een volleerd lolita te worden! Petra weet zeker dat haar kleine ondernemende dochter dat a.

Gelukkig heeft Marieke woensdag de hele dag vrij, dus kunnen ze op de afgesproken tijd bij de dokter zijn, ze moeten tenslotte best wel een eindje rijden om er te komen. Al vroeg maakt Petra Marieke wakker en neemt haar mee naar de douche om de gevraagde plas te doen. Marieke heeft er geen probleem mee dat haar moeder toekijkt terwijl zij met haar beentjes wijdt op de wc zit met een schaaltje ertussen om het door de dokter gevraagde plasje op te vangen.

Best wel geil denkt Petra terwijl ze belangstellend toekijkt hoe het straaltje urine tussen de strakke lipjes van haar meisje tevoorschijn komt en kletterend in het schaaltje neerkomt. Marieke op haar beurt kijkt naar de stevige volle borsten van haar moeder die voor haar neus zacht heen en weer zwaaien. Schaamte hebben ze niet voor elkaar en al meer dan een jaar staan ze samen naakt in de badkamer als het zo uitkomt.

Zou ik ook van die dikke borsten krijgen mijmert Marieke en kijkt even steels naar haar eigen pukkeltjes. Marieke stapt in de ruime douchecabine en zet de massagekolom aan. Ook richt ze een van de stralen op haar kleine bolle kutje en staat bijna kreunend te genieten van het gevoel van de harde straal tegen haar kale kutje.

Onder de straal schiet er een lekker gevoel door haar buikje heen als ze plots een pets voor haar kleine strakke meisjeskontje krijgt. Maar Petra moet onverbiddelijk zijn en draait de kraan dicht, waarna Marieke zichzelf afdroogt. Petra toont zich solidair met haar dochter en trekt zelf ook geen slipje aan. Best wel geil, flitst het door haar heen terwijl ze zelf een leuk kort zwart rokje aantrekt en er een bijna doorzichtige zwarte blouse bij kiest, zodat haar donker paarse kwartcup beha royaal door het bloesje schijnt.

Om elf uur vertrekken ze om op tijd bij dokter Jos te zijn. Woensdag even voor een uur, de praktijk van schoolarts Jos. Trudy is bezig om het onderzoek van Marieke voor te bereiden. Zowel zij als Jos hebben de verhalenserie over Marieke en haar vriendinnetjes gelezen en daar al de nodige geile insinuaties over gemaakt. Zoals gewoonlijk heeft Jos alleen zijn witte artsenpak aan en is Trudy gekleed in een witte jas, waaronder ze alleen een mooie donkerrode stringslip draagt.

Natuurlijk weet ze dat dit door haar dunne witte jas heen goed te zien is en wat voor effect het sorteert. Het heeft al talloze malen geleid tot een heerlijke geile vrijpartijtjes met Jos in de gynaecologenstoel en zelfs al twee keer met een schooljongen die voor onderzoek langs moest komen. Ook test hij, vanaf de pc, nog even de webcam camera die is ingebouwd bij de lamp van de onderzoekstafel, zodat hij later gebruik kan maken van deze beelden.

Gelukkig was deze speciale voorziening net gisteren aangebracht, dus kan hij deze nu mooi als test in dit onderzoek gebruiken. Iets na enen gaat de bel en Trudy gaat opendoen. Voor de deur staan Marieke en haar moeder. Trudy nodigt hen binnen en hangt de jassen op de kapstok in het kleine wachtkamertje en loodst Marieke en Petra mee naar de spreekkamer. Ik stel me voor als Dokter Jos en geef beiden een hand.

Ook Petra en Marieke doen hetzelfde, waarna ik ze allebei vraag om in de diepe fauteuils voor het bureau plaats te willen nemen. Ik begin het gesprek door naar de personalia van Marieke te vragen, terwijl Trudy de antwoorden onmiddellijk via haar terminal begint in te voeren. Ook vraag ik waarom Petra vindt dat Marieke door mij onderzocht moet worden. Petra is duidelijk en vertelt me dat Marieke, na haar laatste lolita actie klaagde over pijn in haar mondje na het pijpen en pijn in haar kutje omdat ze daar met een komkommer in had zitten peuteren.

Ik kijk nog eens goed naar het kleine meisje voor me en vindt dat ze een lekker geil pijpbekkie heeft. Daar zal ik straks eens even goed gebruik van maken flitst het door me heen en hierbij voel ik dat mijn pik omhoog komt.

Ook mama Petra ziet er goed uit, vind ik, lekker geil met die tieten half bloot onder dat doorschijnende bloesje. Kan Trudy fijn wat mee proberen, gaat het door mijn hoofd. Ik kijk Marieke nogmaals aan en vraagt haar om haar rokje uit te doen en zich aan mij te presenteren. Marieke staat snel op en met een glinsterende blik in haar oogjes, ze duwt haar rokje naar beneden en zet haar handjes in haar zijde, drukt haar buikje naar voren en zet haar beentjes goed uit elkaar zodat ik haar onderlijfje met het mooie kleine bolle lolitakutje goed kan zien.

Ik heb er geen moeite mee dat zowel Petra als Marieke kunnen zien dat ik een erectie heb, want hij zit immers nog steeds opgesloten in mijn dunne witte broek. Ik loop naar Marieke toe en pak haar stropdasje vast en bekijkt die.

Zacht streel ik met mijn vingertoppen over de parmantige lipjes van het jonge ding terwijl zij bereidwillig haar mondje opent. Met een wijsvinger duw ik haar tongetje naar beneden en kijk zo haar keelgat in. Marieke zuigt enthousiast aan mijn vinger en al snel voel ik haar huigje tegen mijn vingertop aan botsen.

Hierbij maakt Marieke even een kokhalzende geluid. Tegen haar zuigende werking in trek ik mijn vinger terug en streel weer langs haar lipjes. Het is net of ze iets opzwellen. Hierbij laat ik Marieke aan mijn binnendringende vinger likken, die ik tot halverwege in haar mondje duw.

Hierbij duw ik mijn vinger met zachte neukende bewegingen in haar mondje in en uit. Mijn pik staat ondertussen snoeihard in mijn broek en ik wou dat Petra of Trudy actie ondernamen om hem te bevrijden. Dit gebeurt niet, want zeker Petra is een en al aandacht voor mijn vinger die in het mondje van haar meisje neukt. Ik trek mijn vinger, die kleddernat is terug en wrijf het speeksel over haar lipjes. Nu haar mondje helemaal open is voel ik zacht aan haar lipjes, die nog steeds heerlijk elastisch en uitrekbaar zijn.

Even later zit mijn vinger weer lekker nat in haar mondje. Hierbij wrijf ik met de vingers van mijn andere hand zacht over de plaats waar haar kaken bij elkaar komen. Marieke knikt begrijpend en kijkt met grote ogen naar mijn kruis terwijl ik mijn witte broek laat zakken en mijn pik tevoorschijn springt.

Snel laat ik de stoel zover zakken dat Marieke lekker ontspannen rechtop kan zitten en mijn pik op de hoogte van haar mondje is. Gelukkig is de stoel vrij smal en kan ik er gemakkelijk in spreidstand overheen staan en posteer mezelf op enkele centimeters van haar mondje.

Oh, wat kan dit kind heerlijk likken, bijna nog beter dat Trudy en Sonja haar dochter , gaat het door me heen. Gulzig slurpt Marieke mijn pik naar binnen, maar in haar enthousiasme bijt ze ook gevoelig in de stam van mijn lul. Opnieuw breng ik mijn stijve pik voor haar mondje en begint Marieke er opnieuw heerlijk aan te likken en op te sabbelen. Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen.

Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen. Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen. Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt. Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken.

Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken. Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt. Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt. Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes. Na een klein minuutje te hebben gestreeld en getrokken kwam ze dichterbij zitten en zonder te denken ging ik haar tietjes masseren, nog lekker glad van de zonnebrand en ze vond het blijkbaar heerlijk, haar tepeltjes werden hard en staken recht vooruit, wat een geweldig jong meisje, wat een stel geile tietjes.

Ze zette haar mondje om mijn eikel heen en ging langzaam omlaag, ze kwam niet diep maar dat vond ik ook niet gek, maar het tafereel was al geil genoeg om me hard te houden. Ze begon me wat intenser te pijpen en ze keek soms naar me, alsof ze goedkeuring zocht met haar geile blik.

Ze begon me dieper te pijpen en ja hoor, ze begon al te kokhalzen op de helft, heerlijk dat geluid en de blik van een meisje die kokhalst op je pik en er zichtbaar van geniet. Ze lachte en keek me aan, met slijmdraadjes uit haar mondhoek, ze begon gelijk weer te pijpen en ze kwam steeds dieper, haar mond was kleddernat en me pik ook, wat een lekker sletje zeg, 14 jaar en nu al zo willen pijpen. Ik pakte haar hoofd lichtelijk vast en terwijl ze dieper me pik in haar mond nam begon ik wat te duwen, ze kreunde en kokhalsde dus ik stopte waarop ze zei ‘ga maar gewoon door als je dat lekker vind, ik vind het ook lekker’ en ze gaf me weer een knipoogje.

Ze ging weer pijpen en ik pakte haar hoofdje nu steviger vast en drukte haar omlaag op me pik, ze zal het dan krijgen ook dacht ik, ‘kom op meisje, laat maar eens zien hoe diep je komt’ zei ik en ze kreunde, ze genoot ervan, ik duwde haar hoofd omlaag en ze begon stevig te kokhalzen en te stikken, maar ze kwam dieper, er liep veel slijm uit haar mond en dat maakte het echt lekker om te zien. Ze voelde me pik kloppen in haar keel en begon hevig te kreunen. Ze pakte me pik vast en begon me hard af te trekken en likte het slijm van me ballen af.

Ze opende haar mond en ik spoot haar helemaal vol, het liep haar mondhoeken uit en ze probeerde het nog weg te slikken, maar het was teveel voor haar keeltje en ze liet het over haar tietjes lopen. Haar handen veegde het sperma bij elkaar en ze nam haar vingers in de mond, ze likte haar vingers af en zei dat ze dat wel vaker wilde proeven.

Ik liet me tevreden zakken op de bank en ze kwam naast me zitten, ze hield me pik vast en bleef gefascineerd kijken naar me pik. Ze sprong lachend op en deed haar bikini slipje uit, wat een mooi kutje zeg, haar lipjes nog bij strak bij elkaar, een klein plukje haar erboven, wat een geil kutje, die wil ik echt wel even goed klaar likken dacht ik. Ze ging liggen naast me op de bank en ik pakte haar tietjes vast, masseerde ze stevig en ik ging bij haar omlaag, ‘weet je zeker dat je dit wilt?

Ik begon haar klitje te likken en te zuigen, ze vond het heerlijk en ze kreunde intens, na 2 minuten kwam ze al klaar en ze begon hevig te schokken met haar lichaam, me pik werd al hard van haar geil smakende kutje maar nu was ik echt keihard weer. Mijn ex vond het altijd lekker om haar kontje gelikt te hebben nadat ze klaarkwam en ik stelde dat voor aan haar ‘maar is dat niet vies buurman en is dat wel lekker’.

Ik zei haar dat ik dat niet wist en dat we het konden proberen, ‘mijn ex vriendin vond het geweldig en werd er heel geil van’. Dat was genoeg voor mijn jarige buurmeisje om toe te stemmen en deed haar benen verder omhoog, ik pakte haar benen vast en ik likte vanaf haar natte kutje omlaag naar haar kontgaatje, zo strak en lekker, ik begon haar kontje te likken en ik hoorde haar gelijk kreunen, ‘dat is zo fijn zeg, hmmm ga door buurman, het is echt lekker’.

Ik begon haar steviger te likken bij haar kont en stak nu voorzichtig 2 vingers in haar kutje, ze genoot er duidelijk van en liet zich helemaal gaan, haar kontje draaide zich om mijn tong heen ik besloot m’n tong in haar kontje te duwen.

Ik voelde haar kontje om mijn tong samentrekken en nu ook haar kutje knelde mijn vingers bijna af, ze ging klaarkomen en niet zo’n klein beetje ook, de 2de keer nog heviger dan de eerste, ze kreunde het uit van genot en ik kwam boven haar te liggen en kwam met me pik tegen haar kutje. Ze stopte bij mijn slaapkamerdeur die open stond. Ze had alleen een grijs topje aan waaronder haar ferme borstjes, maat A, priemden en een klein slipje,waarvan ze de achterkant in haar bilnaad had getrokken zodat haar strakke billen eruit staken en me uitdagend aankeken..

Haar goddelijke lichaam was strak en perfect. Mijn tot nu toe slapende pik stond meteen hard overeind en ze zei" Hai paps, ik wist niet dat je al wakker was.. Ik deed mijn T shirt uit, zodat ik alleen nog mijn onderbroek aan had en ze drukte haar warme meisjes lichaam tegen me aan..

Ik ontdekte een kaal geschoren meisjes kut! Inderdaad was haar kutje lekker glibberig en nat toen ik haar lipjes spreide en mijn vingers door haar kutje liet gaan!

Ze deed haar slipje uit en gooide het een eind weg, gooide het dekbed opzij en kwam met haar zalige kutje vlak boven mijn gezicht.. Plotseling voelde ik een warm mondje rond mijn strakke pik schuiven ,en ik begon haar glibberige kutje te likken. Ik stak mijn spitse tong in haar kutje zover als het ging en likte haar genots knobbeltje heftig.. Zalig pijpte ze me met haar warme mondje.

Ze kronkelde en bewoog haar bekken op en neer en werdt steeds geiler. Haar kutje was nu kletsnat geworden van mijn gezuig en gelik,en opeens kwam ze naast me liggen en draaide zodanig dat haar kontje tegen mijn pik aan duwde..

Ze ging wat onderuit liggen en pakte mijn pik vast en zei " kom paps, steek die dikke lul in mijn kut! Strak en nauw sloot haar kut om mij harde neukstaaf! Ze begon weer te kronkelen en te zuchten, ondertussen haalde ik haar kleine maar strak vooruit priemende tietjes tevoorschijn..

Ik kneede haar borstjes en kuste haar in haar nek.. Ik zocht haar kutje,,," iets lager pap" zei ze en bracht haar kontje wat hoger zodat mijn harde neukstaaf moeiteloos in haar kletsnatte kut verdween.. Ik begon haar langzaam te neuken , maar dit was niet wat ze in gedachten had!