Lekkere meiden nl neuken op podium

lekkere meiden nl neuken op podium

Brunette Milf masturbeert in vintage lin Lesbische Wrestling Showdown Met Carmen 8: Petite mooie tiener Lilu Maan geeft haar 5: Amateur slet Zuzana flitste haar tieten 8: Datum Slam - Thaise slet neemt de belast Dildo in haar strakke anus kut 5: Sexy blondje lesbische krijgt haar natte 5: Jonge Blonde Slavin Op Haa 5: Zwart en blauw haar rondborstige latina 5: Man koopt meisje haar jurken voor de ope 5: Blondje sex met haar vriendje 6: Stripper in haar hakken spuit op het pod 7: Lilly Roma pronken haar enorme tieten Skinny blondje oma spreidt haar benen 6: Ze lopen door een lange gang over een prachtig hoogpolig tapijt.

Helga gebaart ze te stoppen, inspecteert nog even de lingerie en klopt op een hoge statige deur. Deze schuift langzaam open en ze zien een grote, klassiek ingerichte kamer met aan de andere kant een prachtige leren fauteuil waar een wat oudere man in zit met een plaid over zijn schoot.

Een jaar of vijfenvijftig tot zestig zal hij ongeveer zijn. Ook Monica en Rita volgen instinctief het voorbeeld van Helga. Het drietal loopt door totdat ze vlak voor mijnheer van Delft staan. Monica ziet naast hem een beeldscherm staan waar de kamer met de draaischijven nog op zichtbaar is.

Het idee dat hij hun lichaam en dus ook hun kutjes zo heeft bekeken bezorgt haar een geil gespannen gevoel in haar onderbuik. Rita wordt gewenkt om naast zijn stoel te komen staan en nadat ze op zijn aanwijzingen gebukt is gaan staan aait de man over haar strakke kontje.

Af en toe glijdt een vinger in haar inmiddels nat geworden kutje. Goedkeurend proeft hij haar kutgeil van zijn vingers. Ook Monica moet er aan geloven en zij voelt de vingers van de man in haar kutje glijden. Zachtjes likt hij ook haar overvloedige geil op en Helga krijgt wederom een goedkeurende blik.

Hij drukt op een knopje en even later klinkt de stem van Geert. Even later gaat een deur open en twee Deense doggen komen naar de man toe lopen. Helga knipt met haar vingers en de meiden gaan op handen en knieën zitten, hun kutjes naar de man toe. De dieren draaien zich om en beginnen aan de meiden hun kutten te likken. De man doet zijn plaid weg en een enorme pik ligt halfstijf op zijn blote bovenbenen. Helga gaat meteen voor hem zitten en begint de knots langzaam diep te pijpen.

De eerste hond is al op Monica gekropen en stoot zijn dikke grijsrode lul richting haar schaamlippen. Monica grijpt naar achteren en begeleid het topje van de hondelul haar kutje binnen. De andere hond heeft meer succes want zijn pik verdwijnt in een keer tussen de kutlippen van Rita, helemaal tot aan zijn ballen naar binnen.

De man kreunt van genot als hij het allem aal voor zich ziet. In een nu hoog tempo neuken de honden door en de meiden gillen het uit van genot. Het “toe maar lekker dier” en “naai me maar verrot” is niet van de lucht en voordat de dieren hun sperma in hun teefjes kunnen spuiten zijn allebei de meiden al klaar gekomen. Nog trillend van genot voelen ze hoe de honden piepend en jankend klaar komen en hun zaad lozen in de drijfnatte kutjes.

Ze zitten niet vast met hun dikke knoop en gaan gelijk na het klaarkomen van hen af. Zo snel als ze binnenkwamen zijn ze ook weer weg, duidelijk goed afgericht voor dit soort zaken. Met een van geilheid vertrokken gezicht kijkt meneer van Delft naar de nog uitdruipende meiden. Ze draaien zich om en kruipen naar de stoel toe tot vlak bij de man.

Hij staat op, gaat op de grond liggen en pakt zijn enorme pik beet om zich af te trekken. Monica en Rita kruipen nog dichterbij en beginnen aan de forse eikel te likken. Helga masseert zijn eveneens grote ballen. Monica komt overeind en laat haar van het hondesperma druipende kutje over de dikke lul zakken. Centimeter voor centimeter schuift het gevaarte naar binnen toe en bijna de hele lul verdwijnt in haar. Rita gaat op zijn aanwijzingen boven zijn hoofd hangen en hij likt het sperma van het dier uit haar kut.

Helga stopt ondertussen haar wijsvinger in zijn kont. Hijgend en steunend neukt en beft het drietal, nu en dan geholpen door Helga. Ja knikt ze instemmend. Rita gaat staan en hurkt daarna boven meneer van Delft zijn gezicht. Even later spat een goudgele straal op zijn neus uiteen.

Ze beweegt haar heupen en zijn hele gezicht wordt ondergezeken. De man opent zijn mond en ze zeikt er middenin. Gulzig slikt hij zoveel mogelijk van het goudgele spul naar binnen. Nog voordat ze helemaal klaar is met plassen komt van Delft met een brul klaar en Monica voelt gewoon het sperma in haar kut spuiten. Helga gebaart Monica om met haar volgespoten kutje op het gezicht van de man te gaan zitten.

Vlug staat Rita op en Monica neemt gelijk haar plaats in. Ze voelt de tong van de man ver tussen haar schaamlippen dringen. Hij moet wel een uitzonderlijk lange tong hebben om zo diep bij haar te kunnen penetreren.

Hijgend begint ze op zijn gezicht te rijden om na een viertal minuten al klaar te komen. Al zijn eigen geil likt hij op die manier uit haar krampende kutje. Ze rolt even later van zijn van kutgeil glimmende gezicht af.

Helga wuift de twee meiden de deur uit en als ze bij de deur nog even omkijken zien ze Helga voluit staan pissen op mijnheer van Delft. Gebiologeerd blijven ze staan kijken naar het schouwspel. Ze zeikt hem over zijn kleren, zijn gezicht en overal waar ze hem nog raken kan. Ook zien ze hoe hij alweer aan zijn lul ligt te rukken om vervolgens binnen een paar minuten weer klaar te komen.

Helga sluit meteen haar mond om de dikke eikel en ze wordt gevuld met het warme geil. Zodra het schokken van de lul enigszins is gestopt laat ze het sperma uit haar mond in die van van Delft lopen. Even wisselen ze nog een tongzoen maar dan gaat ook Helga naar de uitgang toe. Zonder nog een woord te zeggen bereikt het drietal weer de auto en rijden ze weer op huis aan.

Onderweg gaat de telefoon van Helga. Ze neemt op en luistert naar het geen haar verteld wordt. Een glimlach glijdt over haar gezicht en ze besluit het wat eenzijdige gesprek onder de mededeling dat ze er morgen zullen zijn.

De volgende dag verloopt grotendeels volgens het vaste ritueel. Plassex met Maria in het grote bed, wat luieren met een boek of lekker zonnen in het gras. Monica en Rita wandelen een eindje met de hond in het bos en plagen wat andere wandelaars door halfnaakt rond te lopen. Na het avondeten zoekt Helga wat lingerie bij elkaar en zo rond negen uur gaan ze mooi opgemaakt en schaars gekleed op weg naar hun eerste optreden.

Monica en Rita krijgen instructies van Helga. Ze moeten eerst een stripact geven op het podium en daarna met elkaar vrijen waarbij ze de aanwezigen alles goed moeten laten zien. Het enige wat je niet hoeft toe te staan is buitensporig geweld maar daar hoef je in dit gezelschap niet bang voor te zijn”. De meiden worden naar een kamer gebracht waar ze moeten wachten tot ze op mogen komen.

Deze kamer ligt vlak achter het podium en ze horen muziek met daarna af en toe een applaus. Een man komt bij hun binnen en verteld dat er nu allerlei meisjes strippen en daarna naakt in de zaal bij het publiek blijven.

Zij zijn echter de hoofdattractie en tevens het sluitstuk van de optredens op het podium. Met wat moeite kunnen ze verstaan dat ze nu aan de beurt zijn en de man neemt hen mee naar het podium. Ieder aan een andere kant moeten ze opkomen. Monica knikt dat ze het begrepen heeft. Enigszins zenuwachtig staan ze weerszijden van het toneel te wachten tot dat de muziek begint.

Bij de eerste tonen lopen ze het toneel op naar de twee palen die er staan. De zaal is gevuld met wel zeker honderd mannen in diverse staten van ontkleding. Ze beginnen met wat paaldansen en langzamerhand trekken ze hun topjes en rokjes uit. Doordat Monica goed Rita in de gaten houdt doen ze het redelijk gelijk. Het BH-tje van Rita verdwijnt als eerste en het publiek wordt al wat onrustiger als ze de mooie borsten van de meiden zien.

Even later gaan ook hun slipjes uit en alleen gekleed in kousen en jarretels showen ze hun kutjes aan het steeds hitsiger wordende publiek. Een spotje schijnt constant op hun gladde haarloze schaamlippen. Rita loopt al vingerend naar Monica toe en kust haar vol op de mond. Deze beantwoordt de kus vol passie en de meiden liggen al gauw met elkaar te vrijen op het toneel.

Wellustig wrijven ze hun kutjes over elkaar heen goed zichtbaar voor de steeds geiler wordende mannen in de zaal. Ze gaan over in standje 69 en ze likken elkaars kutjes alsof het de laatste keer is. De zaal wordt opeens doodstil. Wat de meiden niet zien is dat er twee grote Deense doggen het toneel op worden gebracht door Helga die gekleed is in een lederen outfit, ook is ze voorzien van een zweepje.

Op commando gaan de dieren zitten en Helga loopt naar het vrijende tweetal toe. Ze tikt met het zweepje op de billen van Monica die verschrikt overeind schiet. Met de zweep drijft Helga ze ieder naar een hond toe. Monica en Rita begrijpen het spel en doen goed mee.

.

Geile marokkaanse vrouw zoekt sexdate

Ai in een schoolmeisje uniform spreidt h 7: Brunette Milf masturbeert in vintage lin Lesbische Wrestling Showdown Met Carmen 8: Petite mooie tiener Lilu Maan geeft haar 5: Amateur slet Zuzana flitste haar tieten 8: Datum Slam - Thaise slet neemt de belast Dildo in haar strakke anus kut 5: Sexy blondje lesbische krijgt haar natte 5: Jonge Blonde Slavin Op Haa 5: Zwart en blauw haar rondborstige latina 5: Man koopt meisje haar jurken voor de ope 5: Blondje sex met haar vriendje 6: Stripper in haar hakken spuit op het pod 7: Lilly Roma pronken haar enorme tieten Helga knipt met haar vingers en de meiden gaan op handen en knieën zitten, hun kutjes naar de man toe.

De dieren draaien zich om en beginnen aan de meiden hun kutten te likken. De man doet zijn plaid weg en een enorme pik ligt halfstijf op zijn blote bovenbenen. Helga gaat meteen voor hem zitten en begint de knots langzaam diep te pijpen. De eerste hond is al op Monica gekropen en stoot zijn dikke grijsrode lul richting haar schaamlippen. Monica grijpt naar achteren en begeleid het topje van de hondelul haar kutje binnen.

De andere hond heeft meer succes want zijn pik verdwijnt in een keer tussen de kutlippen van Rita, helemaal tot aan zijn ballen naar binnen. De man kreunt van genot als hij het allem aal voor zich ziet.

In een nu hoog tempo neuken de honden door en de meiden gillen het uit van genot. Het “toe maar lekker dier” en “naai me maar verrot” is niet van de lucht en voordat de dieren hun sperma in hun teefjes kunnen spuiten zijn allebei de meiden al klaar gekomen. Nog trillend van genot voelen ze hoe de honden piepend en jankend klaar komen en hun zaad lozen in de drijfnatte kutjes.

Ze zitten niet vast met hun dikke knoop en gaan gelijk na het klaarkomen van hen af. Zo snel als ze binnenkwamen zijn ze ook weer weg, duidelijk goed afgericht voor dit soort zaken. Met een van geilheid vertrokken gezicht kijkt meneer van Delft naar de nog uitdruipende meiden. Ze draaien zich om en kruipen naar de stoel toe tot vlak bij de man. Hij staat op, gaat op de grond liggen en pakt zijn enorme pik beet om zich af te trekken.

Monica en Rita kruipen nog dichterbij en beginnen aan de forse eikel te likken. Helga masseert zijn eveneens grote ballen. Monica komt overeind en laat haar van het hondesperma druipende kutje over de dikke lul zakken. Centimeter voor centimeter schuift het gevaarte naar binnen toe en bijna de hele lul verdwijnt in haar. Rita gaat op zijn aanwijzingen boven zijn hoofd hangen en hij likt het sperma van het dier uit haar kut.

Helga stopt ondertussen haar wijsvinger in zijn kont. Hijgend en steunend neukt en beft het drietal, nu en dan geholpen door Helga. Ja knikt ze instemmend. Rita gaat staan en hurkt daarna boven meneer van Delft zijn gezicht.

Even later spat een goudgele straal op zijn neus uiteen. Ze beweegt haar heupen en zijn hele gezicht wordt ondergezeken. De man opent zijn mond en ze zeikt er middenin. Gulzig slikt hij zoveel mogelijk van het goudgele spul naar binnen. Nog voordat ze helemaal klaar is met plassen komt van Delft met een brul klaar en Monica voelt gewoon het sperma in haar kut spuiten. Helga gebaart Monica om met haar volgespoten kutje op het gezicht van de man te gaan zitten. Vlug staat Rita op en Monica neemt gelijk haar plaats in.

Ze voelt de tong van de man ver tussen haar schaamlippen dringen. Hij moet wel een uitzonderlijk lange tong hebben om zo diep bij haar te kunnen penetreren. Hijgend begint ze op zijn gezicht te rijden om na een viertal minuten al klaar te komen. Al zijn eigen geil likt hij op die manier uit haar krampende kutje. Ze rolt even later van zijn van kutgeil glimmende gezicht af. Helga wuift de twee meiden de deur uit en als ze bij de deur nog even omkijken zien ze Helga voluit staan pissen op mijnheer van Delft.

Gebiologeerd blijven ze staan kijken naar het schouwspel. Ze zeikt hem over zijn kleren, zijn gezicht en overal waar ze hem nog raken kan. Ook zien ze hoe hij alweer aan zijn lul ligt te rukken om vervolgens binnen een paar minuten weer klaar te komen. Helga sluit meteen haar mond om de dikke eikel en ze wordt gevuld met het warme geil.

Zodra het schokken van de lul enigszins is gestopt laat ze het sperma uit haar mond in die van van Delft lopen. Even wisselen ze nog een tongzoen maar dan gaat ook Helga naar de uitgang toe. Zonder nog een woord te zeggen bereikt het drietal weer de auto en rijden ze weer op huis aan.

Onderweg gaat de telefoon van Helga. Ze neemt op en luistert naar het geen haar verteld wordt. Een glimlach glijdt over haar gezicht en ze besluit het wat eenzijdige gesprek onder de mededeling dat ze er morgen zullen zijn.

De volgende dag verloopt grotendeels volgens het vaste ritueel. Plassex met Maria in het grote bed, wat luieren met een boek of lekker zonnen in het gras. Monica en Rita wandelen een eindje met de hond in het bos en plagen wat andere wandelaars door halfnaakt rond te lopen. Na het avondeten zoekt Helga wat lingerie bij elkaar en zo rond negen uur gaan ze mooi opgemaakt en schaars gekleed op weg naar hun eerste optreden. Monica en Rita krijgen instructies van Helga.

Ze moeten eerst een stripact geven op het podium en daarna met elkaar vrijen waarbij ze de aanwezigen alles goed moeten laten zien. Het enige wat je niet hoeft toe te staan is buitensporig geweld maar daar hoef je in dit gezelschap niet bang voor te zijn”.

De meiden worden naar een kamer gebracht waar ze moeten wachten tot ze op mogen komen. Deze kamer ligt vlak achter het podium en ze horen muziek met daarna af en toe een applaus. Een man komt bij hun binnen en verteld dat er nu allerlei meisjes strippen en daarna naakt in de zaal bij het publiek blijven.

Zij zijn echter de hoofdattractie en tevens het sluitstuk van de optredens op het podium. Met wat moeite kunnen ze verstaan dat ze nu aan de beurt zijn en de man neemt hen mee naar het podium. Ieder aan een andere kant moeten ze opkomen. Monica knikt dat ze het begrepen heeft. Enigszins zenuwachtig staan ze weerszijden van het toneel te wachten tot dat de muziek begint. Bij de eerste tonen lopen ze het toneel op naar de twee palen die er staan. De zaal is gevuld met wel zeker honderd mannen in diverse staten van ontkleding.

Ze beginnen met wat paaldansen en langzamerhand trekken ze hun topjes en rokjes uit. Doordat Monica goed Rita in de gaten houdt doen ze het redelijk gelijk. Het BH-tje van Rita verdwijnt als eerste en het publiek wordt al wat onrustiger als ze de mooie borsten van de meiden zien. Even later gaan ook hun slipjes uit en alleen gekleed in kousen en jarretels showen ze hun kutjes aan het steeds hitsiger wordende publiek. Een spotje schijnt constant op hun gladde haarloze schaamlippen. Rita loopt al vingerend naar Monica toe en kust haar vol op de mond.

Deze beantwoordt de kus vol passie en de meiden liggen al gauw met elkaar te vrijen op het toneel. Wellustig wrijven ze hun kutjes over elkaar heen goed zichtbaar voor de steeds geiler wordende mannen in de zaal. Ze gaan over in standje 69 en ze likken elkaars kutjes alsof het de laatste keer is. De zaal wordt opeens doodstil. Wat de meiden niet zien is dat er twee grote Deense doggen het toneel op worden gebracht door Helga die gekleed is in een lederen outfit, ook is ze voorzien van een zweepje.

Op commando gaan de dieren zitten en Helga loopt naar het vrijende tweetal toe. Ze tikt met het zweepje op de billen van Monica die verschrikt overeind schiet. Met de zweep drijft Helga ze ieder naar een hond toe. Monica en Rita begrijpen het spel en doen goed mee. In eerste instantie doen ze alsof ze niet willen maar daarna geven ze toe aan de grillen van Helga. De honden moeten van Helga op hun zij gaan liggen, wat ze dan ook meteen doen.

Ze dwingt daarna de meiden om de honden te gaan pijpen wat ze ogenschijnlijk met tegenzin doen. Ademloos volgen de mannen in de zaal de voorstelling. Ze zien hoe de grote pikken in en uit de monden van de vrouwen verdwijnen en hoe even later de twee met hun drijfnatte kutjes richting de zaal op handen en knieën worden neergezet.

De honden worden dan geroepen en met zwaaiende lullen lopen ze naar hun teefjes toe. Goed afgericht als ze zijn bespringen ze Rita en Monica en weldra kan het publiek zien hoe de dikke pikken in en uit de kutjes van Monica en Rita schuiven. Veel mannen staan zich af te trekken op het schouwspel.

De meisjes die eerder gestript hebben bewijzen nu hun geile diensten aan welke man dan ook. Een paar van hun zijn aan het pijpen, weer anderen worden geneukt en weer een paar anderen hebben hun gezicht al bedekt met klodders zaad.

De doggen gaan steeds sneller en na een vijftal minuten spuiten ze jankend en piepend hun zaad in de kutjes van de meiden. Bij Rita is zelfs de knoop naar binnen geschoten en ze zit dan ook meteen vast aan haar partner. Monica voelt de lul uit haar glijden een plas sperma met zich meenemend. Meteen daarna voelt ze dat er iemand haar begint te neuken. Door loting waren twee mannen aangewezen die meteen na de honden met de meiden mochten neuken.


lekkere meiden nl neuken op podium

Brunette Milf masturbeert in vintage lin Lesbische Wrestling Showdown Met Carmen 8: Petite mooie tiener Lilu Maan geeft haar 5: Amateur slet Zuzana flitste haar tieten 8: Datum Slam - Thaise slet neemt de belast Dildo in haar strakke anus kut 5: Sexy blondje lesbische krijgt haar natte 5: Jonge Blonde Slavin Op Haa 5: Zwart en blauw haar rondborstige latina 5: Man koopt meisje haar jurken voor de ope 5: Blondje sex met haar vriendje 6: Stripper in haar hakken spuit op het pod 7: Lilly Roma pronken haar enorme tieten Skinny blondje oma spreidt haar benen 6: Ze lopen door een lange gang over een prachtig hoogpolig tapijt.

Helga gebaart ze te stoppen, inspecteert nog even de lingerie en klopt op een hoge statige deur. Deze schuift langzaam open en ze zien een grote, klassiek ingerichte kamer met aan de andere kant een prachtige leren fauteuil waar een wat oudere man in zit met een plaid over zijn schoot. Een jaar of vijfenvijftig tot zestig zal hij ongeveer zijn. Ook Monica en Rita volgen instinctief het voorbeeld van Helga. Het drietal loopt door totdat ze vlak voor mijnheer van Delft staan.

Monica ziet naast hem een beeldscherm staan waar de kamer met de draaischijven nog op zichtbaar is. Het idee dat hij hun lichaam en dus ook hun kutjes zo heeft bekeken bezorgt haar een geil gespannen gevoel in haar onderbuik. Rita wordt gewenkt om naast zijn stoel te komen staan en nadat ze op zijn aanwijzingen gebukt is gaan staan aait de man over haar strakke kontje.

Af en toe glijdt een vinger in haar inmiddels nat geworden kutje. Goedkeurend proeft hij haar kutgeil van zijn vingers. Ook Monica moet er aan geloven en zij voelt de vingers van de man in haar kutje glijden.

Zachtjes likt hij ook haar overvloedige geil op en Helga krijgt wederom een goedkeurende blik. Hij drukt op een knopje en even later klinkt de stem van Geert. Even later gaat een deur open en twee Deense doggen komen naar de man toe lopen. Helga knipt met haar vingers en de meiden gaan op handen en knieën zitten, hun kutjes naar de man toe. De dieren draaien zich om en beginnen aan de meiden hun kutten te likken. De man doet zijn plaid weg en een enorme pik ligt halfstijf op zijn blote bovenbenen.

Helga gaat meteen voor hem zitten en begint de knots langzaam diep te pijpen. De eerste hond is al op Monica gekropen en stoot zijn dikke grijsrode lul richting haar schaamlippen.

Monica grijpt naar achteren en begeleid het topje van de hondelul haar kutje binnen. De andere hond heeft meer succes want zijn pik verdwijnt in een keer tussen de kutlippen van Rita, helemaal tot aan zijn ballen naar binnen. De man kreunt van genot als hij het allem aal voor zich ziet.

In een nu hoog tempo neuken de honden door en de meiden gillen het uit van genot. Het “toe maar lekker dier” en “naai me maar verrot” is niet van de lucht en voordat de dieren hun sperma in hun teefjes kunnen spuiten zijn allebei de meiden al klaar gekomen. Nog trillend van genot voelen ze hoe de honden piepend en jankend klaar komen en hun zaad lozen in de drijfnatte kutjes.

Ze zitten niet vast met hun dikke knoop en gaan gelijk na het klaarkomen van hen af. Zo snel als ze binnenkwamen zijn ze ook weer weg, duidelijk goed afgericht voor dit soort zaken. Met een van geilheid vertrokken gezicht kijkt meneer van Delft naar de nog uitdruipende meiden. Ze draaien zich om en kruipen naar de stoel toe tot vlak bij de man.

Hij staat op, gaat op de grond liggen en pakt zijn enorme pik beet om zich af te trekken. Monica en Rita kruipen nog dichterbij en beginnen aan de forse eikel te likken.

Helga masseert zijn eveneens grote ballen. Monica komt overeind en laat haar van het hondesperma druipende kutje over de dikke lul zakken. Centimeter voor centimeter schuift het gevaarte naar binnen toe en bijna de hele lul verdwijnt in haar. Rita gaat op zijn aanwijzingen boven zijn hoofd hangen en hij likt het sperma van het dier uit haar kut. Helga stopt ondertussen haar wijsvinger in zijn kont. Hijgend en steunend neukt en beft het drietal, nu en dan geholpen door Helga.

Ja knikt ze instemmend. Rita gaat staan en hurkt daarna boven meneer van Delft zijn gezicht. Even later spat een goudgele straal op zijn neus uiteen. Ze beweegt haar heupen en zijn hele gezicht wordt ondergezeken.

De man opent zijn mond en ze zeikt er middenin. Gulzig slikt hij zoveel mogelijk van het goudgele spul naar binnen. Nog voordat ze helemaal klaar is met plassen komt van Delft met een brul klaar en Monica voelt gewoon het sperma in haar kut spuiten.

Helga gebaart Monica om met haar volgespoten kutje op het gezicht van de man te gaan zitten. Vlug staat Rita op en Monica neemt gelijk haar plaats in. Ze voelt de tong van de man ver tussen haar schaamlippen dringen.

Hij moet wel een uitzonderlijk lange tong hebben om zo diep bij haar te kunnen penetreren. Hijgend begint ze op zijn gezicht te rijden om na een viertal minuten al klaar te komen. Al zijn eigen geil likt hij op die manier uit haar krampende kutje.

Ze rolt even later van zijn van kutgeil glimmende gezicht af. Helga wuift de twee meiden de deur uit en als ze bij de deur nog even omkijken zien ze Helga voluit staan pissen op mijnheer van Delft. Gebiologeerd blijven ze staan kijken naar het schouwspel. Ze zeikt hem over zijn kleren, zijn gezicht en overal waar ze hem nog raken kan. Ook zien ze hoe hij alweer aan zijn lul ligt te rukken om vervolgens binnen een paar minuten weer klaar te komen. Helga sluit meteen haar mond om de dikke eikel en ze wordt gevuld met het warme geil.

Zodra het schokken van de lul enigszins is gestopt laat ze het sperma uit haar mond in die van van Delft lopen. Even wisselen ze nog een tongzoen maar dan gaat ook Helga naar de uitgang toe. Zonder nog een woord te zeggen bereikt het drietal weer de auto en rijden ze weer op huis aan.

Onderweg gaat de telefoon van Helga. Ze neemt op en luistert naar het geen haar verteld wordt. Een glimlach glijdt over haar gezicht en ze besluit het wat eenzijdige gesprek onder de mededeling dat ze er morgen zullen zijn.

De volgende dag verloopt grotendeels volgens het vaste ritueel. Plassex met Maria in het grote bed, wat luieren met een boek of lekker zonnen in het gras. Monica en Rita wandelen een eindje met de hond in het bos en plagen wat andere wandelaars door halfnaakt rond te lopen. Na het avondeten zoekt Helga wat lingerie bij elkaar en zo rond negen uur gaan ze mooi opgemaakt en schaars gekleed op weg naar hun eerste optreden.

Monica en Rita krijgen instructies van Helga. Ze moeten eerst een stripact geven op het podium en daarna met elkaar vrijen waarbij ze de aanwezigen alles goed moeten laten zien. Het enige wat je niet hoeft toe te staan is buitensporig geweld maar daar hoef je in dit gezelschap niet bang voor te zijn”.

De meiden worden naar een kamer gebracht waar ze moeten wachten tot ze op mogen komen. Deze kamer ligt vlak achter het podium en ze horen muziek met daarna af en toe een applaus. Een man komt bij hun binnen en verteld dat er nu allerlei meisjes strippen en daarna naakt in de zaal bij het publiek blijven. Zij zijn echter de hoofdattractie en tevens het sluitstuk van de optredens op het podium. Met wat moeite kunnen ze verstaan dat ze nu aan de beurt zijn en de man neemt hen mee naar het podium.

Ieder aan een andere kant moeten ze opkomen. Monica knikt dat ze het begrepen heeft. Enigszins zenuwachtig staan ze weerszijden van het toneel te wachten tot dat de muziek begint.

Bij de eerste tonen lopen ze het toneel op naar de twee palen die er staan. De zaal is gevuld met wel zeker honderd mannen in diverse staten van ontkleding. Ze beginnen met wat paaldansen en langzamerhand trekken ze hun topjes en rokjes uit. Doordat Monica goed Rita in de gaten houdt doen ze het redelijk gelijk.

Het BH-tje van Rita verdwijnt als eerste en het publiek wordt al wat onrustiger als ze de mooie borsten van de meiden zien. Even later gaan ook hun slipjes uit en alleen gekleed in kousen en jarretels showen ze hun kutjes aan het steeds hitsiger wordende publiek.

Een spotje schijnt constant op hun gladde haarloze schaamlippen. Rita loopt al vingerend naar Monica toe en kust haar vol op de mond. Deze beantwoordt de kus vol passie en de meiden liggen al gauw met elkaar te vrijen op het toneel. Wellustig wrijven ze hun kutjes over elkaar heen goed zichtbaar voor de steeds geiler wordende mannen in de zaal.

Ze gaan over in standje 69 en ze likken elkaars kutjes alsof het de laatste keer is. De zaal wordt opeens doodstil. Wat de meiden niet zien is dat er twee grote Deense doggen het toneel op worden gebracht door Helga die gekleed is in een lederen outfit, ook is ze voorzien van een zweepje.

Op commando gaan de dieren zitten en Helga loopt naar het vrijende tweetal toe. Ze tikt met het zweepje op de billen van Monica die verschrikt overeind schiet.

Met de zweep drijft Helga ze ieder naar een hond toe. Monica en Rita begrijpen het spel en doen goed mee.

.

Geile meid komt klaar sex oma gratis

  • Zwarte meiden sex oudewijven
  • De man doet zijn plaid weg en een enorme pik ligt halfstijf op zijn blote bovenbenen.
  • Ze stoot Rita aan maar meteen klinkt de stem van Helga snijdend door de ruimte:


Free pjes klaarkomende kut


lekkere meiden nl neuken op podium

Hoeren prive ontvangst geile natte meiden


Ai in een schoolmeisje uniform spreidt h 7: Brunette Milf masturbeert in vintage lin Lesbische Wrestling Showdown Met Carmen 8: Petite mooie tiener Lilu Maan geeft haar 5: Amateur slet Zuzana flitste haar tieten 8: Datum Slam - Thaise slet neemt de belast Dildo in haar strakke anus kut 5: Sexy blondje lesbische krijgt haar natte 5: Jonge Blonde Slavin Op Haa 5: Zwart en blauw haar rondborstige latina 5: Man koopt meisje haar jurken voor de ope 5: Blondje sex met haar vriendje 6: Stripper in haar hakken spuit op het pod 7: Lilly Roma pronken haar enorme tieten Ze neemt op en luistert naar het geen haar verteld wordt.

Een glimlach glijdt over haar gezicht en ze besluit het wat eenzijdige gesprek onder de mededeling dat ze er morgen zullen zijn. De volgende dag verloopt grotendeels volgens het vaste ritueel. Plassex met Maria in het grote bed, wat luieren met een boek of lekker zonnen in het gras. Monica en Rita wandelen een eindje met de hond in het bos en plagen wat andere wandelaars door halfnaakt rond te lopen. Na het avondeten zoekt Helga wat lingerie bij elkaar en zo rond negen uur gaan ze mooi opgemaakt en schaars gekleed op weg naar hun eerste optreden.

Monica en Rita krijgen instructies van Helga. Ze moeten eerst een stripact geven op het podium en daarna met elkaar vrijen waarbij ze de aanwezigen alles goed moeten laten zien. Het enige wat je niet hoeft toe te staan is buitensporig geweld maar daar hoef je in dit gezelschap niet bang voor te zijn”. De meiden worden naar een kamer gebracht waar ze moeten wachten tot ze op mogen komen. Deze kamer ligt vlak achter het podium en ze horen muziek met daarna af en toe een applaus.

Een man komt bij hun binnen en verteld dat er nu allerlei meisjes strippen en daarna naakt in de zaal bij het publiek blijven.

Zij zijn echter de hoofdattractie en tevens het sluitstuk van de optredens op het podium. Met wat moeite kunnen ze verstaan dat ze nu aan de beurt zijn en de man neemt hen mee naar het podium. Ieder aan een andere kant moeten ze opkomen. Monica knikt dat ze het begrepen heeft. Enigszins zenuwachtig staan ze weerszijden van het toneel te wachten tot dat de muziek begint. Bij de eerste tonen lopen ze het toneel op naar de twee palen die er staan. De zaal is gevuld met wel zeker honderd mannen in diverse staten van ontkleding.

Ze beginnen met wat paaldansen en langzamerhand trekken ze hun topjes en rokjes uit. Doordat Monica goed Rita in de gaten houdt doen ze het redelijk gelijk. Het BH-tje van Rita verdwijnt als eerste en het publiek wordt al wat onrustiger als ze de mooie borsten van de meiden zien. Even later gaan ook hun slipjes uit en alleen gekleed in kousen en jarretels showen ze hun kutjes aan het steeds hitsiger wordende publiek.

Een spotje schijnt constant op hun gladde haarloze schaamlippen. Rita loopt al vingerend naar Monica toe en kust haar vol op de mond. Deze beantwoordt de kus vol passie en de meiden liggen al gauw met elkaar te vrijen op het toneel.

Wellustig wrijven ze hun kutjes over elkaar heen goed zichtbaar voor de steeds geiler wordende mannen in de zaal. Ze gaan over in standje 69 en ze likken elkaars kutjes alsof het de laatste keer is. De zaal wordt opeens doodstil. Wat de meiden niet zien is dat er twee grote Deense doggen het toneel op worden gebracht door Helga die gekleed is in een lederen outfit, ook is ze voorzien van een zweepje.

Op commando gaan de dieren zitten en Helga loopt naar het vrijende tweetal toe. Ze tikt met het zweepje op de billen van Monica die verschrikt overeind schiet. Met de zweep drijft Helga ze ieder naar een hond toe.

Monica en Rita begrijpen het spel en doen goed mee. In eerste instantie doen ze alsof ze niet willen maar daarna geven ze toe aan de grillen van Helga. De honden moeten van Helga op hun zij gaan liggen, wat ze dan ook meteen doen. Ze dwingt daarna de meiden om de honden te gaan pijpen wat ze ogenschijnlijk met tegenzin doen.

Ademloos volgen de mannen in de zaal de voorstelling. Ze zien hoe de grote pikken in en uit de monden van de vrouwen verdwijnen en hoe even later de twee met hun drijfnatte kutjes richting de zaal op handen en knieën worden neergezet. De honden worden dan geroepen en met zwaaiende lullen lopen ze naar hun teefjes toe.

Goed afgericht als ze zijn bespringen ze Rita en Monica en weldra kan het publiek zien hoe de dikke pikken in en uit de kutjes van Monica en Rita schuiven. Veel mannen staan zich af te trekken op het schouwspel. De meisjes die eerder gestript hebben bewijzen nu hun geile diensten aan welke man dan ook. Een paar van hun zijn aan het pijpen, weer anderen worden geneukt en weer een paar anderen hebben hun gezicht al bedekt met klodders zaad. De doggen gaan steeds sneller en na een vijftal minuten spuiten ze jankend en piepend hun zaad in de kutjes van de meiden.

Bij Rita is zelfs de knoop naar binnen geschoten en ze zit dan ook meteen vast aan haar partner. Monica voelt de lul uit haar glijden een plas sperma met zich meenemend. Meteen daarna voelt ze dat er iemand haar begint te neuken. Door loting waren twee mannen aangewezen die meteen na de honden met de meiden mochten neuken.

Genietend van het warme hondezaad rond zijn lul neukt de man zich met een van geilheid ver trokken gezicht naar een orgasme. Net voordat hij klaarkomt gaat hij voor Monica staan en grote klodders sperma schieten in haar gezicht. Monica wordt door Helga overeind geholpen en getoond aan het publiek. Een luid applaus is het gevolg. Bij Rita begint de hond langzaamaan los te raken en ook nu mag een man zijn gang met haar gaan. Hij laat er geen gras over heen groeien en zodra de hondelul naar buiten floept steekt hij gelijk zijn vrij grote lul naar binnen.

Hij was echter al vrij geil geworden van wat hij gezien had en na slechts een tiental stoten spoot hij zijn zaad naar binnen toe. Rita staat op en in navolging van Monica showt ze haar van sperma druipende kut aan het publiek. Het feest begint nu echter pas goed en de meiden worden door een paar mannen van het podium afgetild. De ene na de andere man neukt hen in kut of kont en menige lading sperma verdwijnt in de kelen of op de gezichten van de twee vrouwen.

Ook zelf genieten ze met volle teugen en komen ze meer dan eens klaar. Als er geen enkele man zich meer aanbiedt geven ze nog een geile plassexshow weg. Rita gaat op de grond liggen en Monica plast haar al lopende nat.

Ze begint bij de voeten en uiteindelijk zeikt ze Rita vol in haar mond. Monica gaat nu tussen de benen van Rita zitten en leunt achterover.

Rita zet kracht en een grote boog pis vliegt door de lucht en gaat in het begin zelfs over Monica heen. De man die achter haar staat krijgt wat van de pis over zijn lul en benen en hij smeert het gelijk over zijn lijf heen. De straal wordt iets minder en treft Monica vol in het gelaat. Met open mond probeert ze zoveel mogelijk van de urine op te vangen. Het laatste beetje krijgt Monica tegen haar kutje en dan is het feest over. Na die laatste druppels worden ze door een paar mannen ruggelings zittend op de grond gezet en van alle kanten beginnen de aanwezigen op het tweetal te pissen.

Ook de meisjes die van het podium kwamen doen er aan mee. Een gaat met haar kutje op het hoofd van Monica zitten en piest het haar drijfnat. De zeik druipt over haar gezicht heen. Het meisjes zelf krijgt ook nog het nodige te verwerken van de mannen die er gewoon mee doorgaan. Af en toe zeiken ze met zijn achten tegelijk en kost het Rita en Monica moeite om nog adem te kunnen halen. Nadat de laatste man zijn blaas in de mond van Monica heeft geleegd, ze heeft bijna alles kunnen opdrinken, was het feestje afgelopen.

Druipend van de urine worden ze weer op het podium gezet en na een donderend applaus verdwijnen ze weer achter de coulissen. Ze worden opgewacht door Helga en meegenomen naar de kamer van Mijnheer van Delft. Ze laten een spoor van urine achter op de vloer maar dat lijkt geen bezwaar te zijn. Nadat deze zijn goedkeuring heeft geuit aan de beide meiden is het tijd om naar huis te gaan.

Net als de eerste keer blijft Helga bij van Delft en ook nu zeikt ze weer over hem heen. Het zal wel een vaste gewoonte zijn want zodra zijn lul sperma begint uit te braken heeft Helga de eikel alweer in haar mond en pijpt ze hem helemaal leeg. Ze laat ook nu het sperma bij van Delft in zijn mond lopen en gaat naar de deur toe. Ze pakt nu echter Monica vol op haar mond en geeft haar wat geil wat ze achtergehouden heeft.

Ook Rita mag wat van het zaad van de grote baas proeven. Ik ben heel tevreden over vandaag alhoewel dit slecht het begin is geweest. Er komt nog veel meer, wees maar niet ongerust”. Ze rijden terug naar huis, Helga nog steeds in het leer en de beide meiden spiernaakt achterin. Het is een halfuurtje rijden maar de twee slapen al na vijf minuten als roosjes. Thuis aangekomen gaan ze ongewassen en stinkend naar sperma en pies het bed in. Helga gaat op haar rug liggen en de beide meiden op hun zij liggend tegen haar aan.

Helga geeft ze om beurten een lekkere natte tongzoen. Jullie moeten vast nog wel plassen, nietwaar? Alle door de meiden opgedronken pis heeft gezorgd voor volle blazen die ze nu met volle kracht legen op hun meesteres. Genietend van de warme urine die de twee tegen en ook over haar heen laten lopen vingert ze zichzelf naar een snel hoogtepunt.

lekkere meiden nl neuken op podium