Jongen pijpt zichzelf prive hoeren belgie

En je zult altijd moeten zoeken naar de juiste balans oftewel, ze zullen anders zijn dan jij je nu voorstelt als ideaal.

Ik gun je een goede liefdevolle relatie met een partner die jou aanvult en liefheeft. Ik wens je toe dat je die binnenkort tegen het lijf loopt. Dag zondares, 't Was weeral een tijdje geleden dat ik op je blog verzeild geraakt was.

Maar hij zou wel kunnen zeggen dat hij gewoon een goede vriendschap heeft met een prostituee en dat hij er gratis mee mag neuken. Dan is het eigenlijk nog een eer. Misschien is dat een tussenoplossing. Als je echter ook wilt kussen en zonder condoom zullen er veel mannen afhaken. Dan lijkt geheimhouding nog de beste optie. Bijvoorbeeld emigreren naar een warm land en stigma achter laten. Goed stuk, brengt stof tot nadenken!

Die vorige politieke artikels zijn wat saai. De meeste reacties zijn wel van een stel puriteinen: Mannen zouden geen relatie willen met een hoer omdat dat onnatuurlijk is, niet normaal, of omdat hij zich dan schaamt tov zijn vrienden?

Dus moet je maar liegen, of zelfs emigreren. Ik zal niet beweren dat wat ik vind 'natuurlijk' is en dus alle andere reacties als 'onnatuurlijk' wegzetten , en als 'normaal' is wat de meeste mensen doen, is wijn drinken ook niet heel erg gewoon.

En je vriendin wegdoen omdat je je schaamt tegenover je vrienden? Zou je dan geen andere vrienden nemen of wat minder onzeker moeten worden. En waarom je zondig een partner moet hebben met dezelfde baan snap ik ook niet. Ik werk zelf bij een bank, als ik alleen zou daten met vrouwen in de bankwereld, zou ik heel ongelukkig worden.

Mij lijkt het erg opwindend, een vriendin die in de prostitutie werkt met zoveel plezier als zondares. Ik kan soms heel kwaad worden om je stukjes, Zondares. Niet omdat ik jouw mening stom vindt of iets dergelijks! Maar omdat het me mede door je blog weer eens zo duidelijk wordt, hoe scheef en ongelukkig de sexuele moraal bij een hoop mensen is.

Massa's mannen die beweren dat ze sex en liefde kunnen scheiden, als het op hun eigen vreemdgaan en niet-monogamie aankomt Maar dan gaan ze lopen miepen als hun eigen chickje dat daadwerkelijk doet, en naast haar liefdesrelatie ook nog sex heeft.

Dan kunnen ze het ineens niet aan? Ik vind dat zo oneerlijk en flauw! Een relatie is toch meer dan alleen exclusief sex met elkaar? Je bent als vriendin toch meer dan alleen de exclusieve te neuken kut van je verkering? Liefde is toch samen dingen meemaken, delen en elkaar steunen? Blijkbaar niet voor jouw exen, die vinden dat liefde vooral ook exclusief alleen met hén sexen is. Ik hoop voor je, lieve Zondares, dat je binnenkort een dijk van een vent tegenkomt die niet zo claimerig is als de voorgangers, waarmee je een gelukkige relatie aan kan gaan én gewoon je werk met plezier kan blijven doen.

U is een coolerd! Ik ben partner van een hoerenloper. Of liever gezegd, een gewezen hoerenloper. Mijn man ging natuurlijk stiekem, maar zoals de meeste geheimen, kwam ook deze op een dag uit. De emoties zoals hierboven beschreven heb ik ook gehad. Ik vond het ook wel enigzins opwindend, maar het gevoel van de afwijzing en de boosheid van het bedrog overheersten.

Het heeft heel lang geduurd voordat ik inzag, en het ook zo kon voelen, dat zijn hoerenlopen niets met mij te maken had. Gek genoeg was de onthulling van zijn geheim voor hem gelijk een eind aan zijn behoefte voor zover je van een behoefte kunt spreken om hoeren te bezoeken. Wat was de betekenis van seks dan in deze? Samen heeft het ons ongeveer een jaar gekost om hier overheen te komen.

En dat was zeker niet makkelijk, ik kan me heel goed voorstellen dat relaties hier op stuklopen. Wat ik maar wou zeggen hiermee is dat de eventuele partner van zondares mogelijk ook de tijd nodig zal hebben om uit te vinden hoe hij hier tegenoverstaat en hoe hij er mee om moet gaan. Als de rest goed zit moet het volgens mij kunnen. Je blog praat over behoefte aan intimiteit: Zoek een zacht aardig mannetje die trots op je is, zoek je band in de praktische dingen waar je waarschijnlijk allebei nog wel wat kunt leren.

De seks maak je iets waar je samen in groeit ook al loop je mijlenver vooruit: Een katertje bijvoorbeeld waar je je intimiteit aan kwijt kunt of waar je een beetje tegenaan kunt kletsen. Ik zie het zo vaak. Ik gun het me meer dan meesten. Ik zit niet met jouw probleem. Dat kan inhouden dat je met een bijna seksloze relatie eindigt!

Ik gun je het volle pond, van een goed gespek tot een doos vol zaad. Trouwens, ik heb de indruk dat je ZO eerlijk bent en zo recht voor de raap dat je steeds zegt wat je denkt, want dat moet toch kunnen. Ik dacht ook dat het zo moest in een relatie maar een relatie is als een bemiddelaar in het Midden-Oosten: Lief en leed delen met elkaar? In zijn voor het eerst mmer huwelijk op de klippen gelopen dan er stand houden.

Zondares, geloof me maar, het wordt allemaal te idyllisch voorgesteld. Je bent misschien beter af zonder man. Wees geduldig en misschien na 20 jaar kan je bij uw ware Jacob uitrusten. Zondares er staat nog een volledige naam in je stukje.. Misschien niet zo goed voor haar privacy? Ik kan het heel goed begrijpen dat je behoefte hebt aan een relatie. Ik hoop ook echt dat je vindt wat je zoekt!

Ik vind het vanuit evolutionair perspectief niet zo gek dat je ex-vriendjes het niet aankonden. De beste combinatie om te overleven zijn toch twee ouders die niet teveel van partners wisselen. Hoe minder relatiedenken, hoe kleiner de overlevingskans voor het nageslacht. Een logisch gevolg is dat de meerderheid van de mensheid kinderen zijn van ouders die in het relatiedenken zitten min of meer.

Dat idee en de bijbehorende genen krijgen meer de kans om zich te verspreiden. Jaloezie kan dan makkelijk de kop opsteken. Als een vrouw met andere mannen neukt is de kans dat het kind van de vaste partner is, niet zo groot. En wat heeft het dan voor zin om er in te investeren? Je wil zelf de beste kandidaat zijn voor je partner. Voor je ego en indirect om jezelf er van te verzekeren dat je partner bij je blijft. Nu in deze tijd zit dat er nog steeds ingebakken, ook al is het niet meer nodig om te overleven.

Zelfs als je niet in de evolutie theorie gelooft klopt dit nog steeds voor de laatste paar duizend jaar. Ik kan begrijpen waarom het moeilijk is voor die jongens, want die weten de je vaak op een dag neukt met mooiere mannen, die grotere palen hebben en die het langer kunnen volhouden dit had je zelf ook beschreefen dus ik kan begrijpen dat ze zich onzeker voelen als je bij je zijn.

Ik weet dat ik het niet lang vol zou houden met een vrouw waarbij ik continu zelfbewust moet zijn Ik denk dat als je nog een keer een relatie krijgt, je niet moet liegen, maar ook niet alles moet vertellen over je werk.

Ook al wordt er om gevraagd. Het spreekwoord "iemand flink de waarheid vertellen" betekent dat je ruzie met diegene hebt. Je geliefde mag je wel wat zachter behandelen. Bovenstaand zijn er alvast 2 mannen die met een hoer willen trouwen en daar kom ik als 3e nog bij, dus Zondares wees niet pessimistisch. Het is zo makkelijk om te onderschatten hoe het is. Al de mannen waarmee ik gedate heb sinds ik werk zeiden in het begin dat ze het prima vonden, maar na een maand waren ze allemaal helemaal erop teruggekomen.

Na even de andere reactie te hebben gelezen, nu even de mijne. Bekijk het zo Zondares. Hoe zou jij het ervaren als je man een gigolo was en je thuis gekomen vertelde dat hij een vrouw had gehad die het lichtjaren beter deed dan jij EN dat je gewoon nooit zo goed zo zijn als tegen gewicht voor dat "zijn pik is groter dan de jouwe" van jou Mannen kunnen leven met een ex hoer, maar met iemand die nog in het vak zit kun je gewoon je ziel niet aan koppelen.

It will get ripped. Hallo Zondares, Denk dat het te maken heeft met Venus en Mars. Mannen over het algemeen zijn jaloers. Er zijn er maar weinig die werkelijk kunnen luisteren, inleven en bovenal Als je van elkaar houdt moet je elkaar alles kunnen en willen zeggen. Als je als man van meet af aan bekend bent met het feit dat je vriendin een prostituee hoer vind ik meer een respectloos woord is betekent dat je dit aanvaardt en dit achteraf geen punt van betekenis mag zijn om een relatie te verbreken.

Hij moet zich tevreden stellen met de stelling dat de seks met hem bijzonder is omdat je van hem houdt en hij diegene is waar je je gevoelens bloot legt.

De bijzondere band zal sterker aanwezig zijn op plaatsen daar waar die bij andere stellen veel geringer aanwezig zal zijn. De verhoudingen zullen anders liggen maar ik ben er van overtuigd dat als een man werkelijk om je geeft Dit is in ieder geval hoe ik er over denk. Mocht je er met een kopje koffie op terug willen komen hoor ik het graag, serafino hotmail.

Hallo Zondares, Zie dat ik een foutje in mijn mailadres heb staan, het is: Hi zondares, Sinds een jaar heb ik een relatie met een prostituee, of, wat ik beter vind klinken, een sekswerker. De jaloezie valt wat mij betreft wel mee. Maar een paar dingen die je noemt vind ik erg herkenbaar. Vooral het gevoel dat de seks toch nooit goed genoeg is. Dit gevoel gaat na een paar keer goede seks trouwens wel weg.

Ik maak veel mee, en emotioneel is het soms niet eenvoudig. Goed idee om er een blog over te maken. Ze is helaas gestorven. Mijn vriendin was hoer. Daarna had ze lange relaties die of open waren, of ze ging vreemd, dat weet ik niet precies want ze verteld er niet over of liegt.

In de tijd dat ik haar ontmoette was ze enorm aan het sletten, de dag voor ze mij ontmoette had ze ook een andere man uit de kroeg getrokken. Als ik haar iets over mijn eigen seksualiteit vertel dan kan ze dat niet handelen, maar haar eigen verhalen tot in detail moet ik maar allemaal ok vinden. Het feit dat ze vroeger hoer was kon ik accepteren, maar het constante gelieg en gedraai wat daarna kwam is misselijkmakend. Het klopt wel dat mijn reactie op haar slettengedrag niet prettig is, maar als ik week na week erachter komt dat ze weer liegt hierover dan is dat erg vermoeiend.

Daarnaast hoe kan ik haar dan ooit vertrouwen in onze eigen relatie? Hoe weet ik dat we exclusief zien. Als ze nu nog hoer zou zijn dan zou dat voor mij onacceptabel zijn. Mijn partner is prostituee en daar heb ik geen moeite mee.

Zij vindt het leuk om te doen en dat accepteer ik. Wij waren 10 jaar getrouwd, toen zij mij vertelde dat een vriendin van haar, die ik ook ken, mannen in haar appartement ontving en haar voorstelde om het bij haar ook eens te doen.

Ik heb mijn vrouw gevraagd of ze wist waar ze aan begon en zij antwoordde, dat zij dat wel terdege wist. Dat was ongeveer 20 jaar geleden en mijn vrouw gaat iedere week 2 avonden naar haar vriendin. Moet ik haar dan, als zij het met plezier doet, verbieden dat te doen?

Ik hou van vrouwen die van sex houden! Een hoer die echt van haar vak houd moet ook wel van sex houden en mag daarom ook mijn vriendin worden. Ik persoonlijk neem altijd een hoer voor een hele nacht. Dat is duur natuurlijk maar het is ook veel leuker. Het heeft ook meer van een relatie. Je gaat eerst lekker uit eten, dan een bioscoopje en dan lekker een nacht vrijen om dan lekker met z'n tweetjes te slapen.

En ze moet legaal haar werk doen, ten allen tijden. Ik zie een hoer als sociaal werkster en dat is een eerzaam beroep. Ik zou er opgewonden van worden als mijn vrouw prostituee was. Geen idee hoe ik zo'n vrouw zou kunnen treffen helaas. Op elk potje past een deksel zeggen ze. Het zou helemaal mijn ding zijn. Ik ga nu mijn verhaal mailen waar ik eigenlijk heel veel moeite mee heb.

Ik heb 23 jaar geleden mijn waren gevonden. Ik was haar eerste vriendje waar zei seks mee heeft gehad. We hebben goede jaren gehad tot vorig jaar aan toe. Mijn vriendin nu ex vriendin na 23 jaar wou dan ook het werk gaan doen om dat er geld te kort kwam in ons leven.

Ik heb altijd achter haar gestaan en we zeiden ook altijd prive en werk houden wij gescheiden. Nu kan ik heel goed begrijpen dat er mannen zijn die dit niet zouden kunnen.

Het was voor mij ook heel moeilijk om het mee te maken. Maar nu weet je als man van een vrouw wie het doet, dat ze bij een klant niet klaar zou komen. Mijn ex heeft het werk in mijn tijd 7 maanden gedaan. Tot op een gegeven moment we thuis kwamen van een weekje werk, dat ze mij vertelden dat het over en uit was naar 23 jaar.

Ik als man heb maar mijn koffer gepakt en ben het huis uit gegaan. Na drie weken ben ik er ook achter gekomen waarom mijn ex van mij is afgegaan. Mijn ex heeft in die 7 maanden een klant gehad waar ze 3 keer betaalde seks mee heeft gehad. Nu is mijn ex verlieft geworden op die klant, en heeft mij er voor ingeruild. Na drie weken was die relatie ook voorbij. Maar waar ik het meeste moeite mee had is dat ik om knuffels en liefde vraagde en het bijna nooit kreeg.

Achteraf gaf zei het liever aan het nieuwe vriendje. Ik ben op mijn eigen komen te zitten. En ben aan het bemiddelen gegaan voor andere vrouwen.

Heb ook veel contact met vrouwen in dit vak en praat ook veel over dit vak met deze vrouwen. Na alles wat ik eigenlijk mee heb gemaakt zou ik wel met een vrouw kunnen samenleven en een relatie aan gaan die dit vak doet. En een man blijft altijd een jager zeg ik altijd. Een man moet je tevreden houden. Met liefde en knuffels. Dat wil niet zeggen dat je elke dag seks moet hebben dat is een bonus.

Ik heb vaak naar liefde en knuffels gevraagd en nooit gekregen. Maar ik hoop vanaf een man die zelf in deze positie heeft gezeten jullie geholpen te hebben.

En zijn er nu vrouwen in dit vak die zeggen ik zou nog verder met jou dus mij er op in willen gaan. Dan ben ik altijd bereid om jullie te woord te staan. En zijn er vrouwen die toch nog met mij een date aan durven, nou ik ben ieder geval 45 hihi.

Hoop nog meer van jullie te horen. Oh voor mensen die met mij in contact willen komen. Hai , hier mijn verhaal , ik ben samen met mijn echtgenote in naar haar geboorteland in Z-Amerika verhuisd laten we zeggen door problemen die ik had met justitie hier in NL. In kwam haar nichtje die in NL woont op visite en vroeg of mijn echtgenote een paar maanden naar NL kon komen om op har zoontje te passen , nichtje was toen prostituee in Ierland.

Daar mijn echtgenote stapel gek op NL is vonden wij dit een goed idee , het nichtje zou haar een salaris betalen en aangezien wij een huis aan het bouwen waren was dit geld erg welkom.

Ik had inmiddels een eigen bedrijf geopend wat redelijk begon te lopen. Ze kwam na 3 maanden terug en vertelde me dat ze graag om de 3 maanden naar NL wilde want ze kon veel schoonmaark werk doen! Ze kwam inderdaad om de 3 maanden terug , bleef dan ongeveer 2 maanden en ging weer naar NL.

Om een lang verhaal kort te maken - medio waren er veel problemen in het bedrijf en maakte ik een enorme fout en moest eigenlijk naar NL terug "vluchtten". Door al deze problemen liep de relatie een grote deuk op en woonden wij niet meer bij elkaar maar zagen we elkaar heel regelmatig. Door anonieme berichtjes sms werd ik er op gewezen dat zij dingen voor mij verborg en inderdaad medio kwam ik haar foto"s tegen op Kinky. Dan vallen er ineens heel veel dingen op zijn plaats , te veel geld , veranderd gedrag in bed etc.

We hebben na heel veel praten in Juni zelfs besloten om weer gaan samen te wonen! Laat ik dus gelijk zeggen dat het in mijn optiek dus gewoon onmogelijk om een relatie te hebben met een hoer , in mijn geval , in het begin , ging ik naar een andere slaapkamer als zij een klant ontving , ik had toen geen werk. Maar ook later was het verschrikkelijk , zoals wanneer er met een klant ge smst werd , ik begon dan ook later stiekem in haar berichten te kijken en als een klant die nog geen 10 minuten de de deur uit is smst dat het heerlijk was stort je wereld steeds een beetje meer in.

Gigantische ruzies waren het gevolg , sinds nov. En ja het is hard , heel hard om door opmerkingen etc. Het zal best dat er mannen zijn die dit allemaal geen probleem vinden maar dan moet je volgens mij als pooier zijn geboren.

Ik heb mijn vriendinnetje tijdens haar werk leren kennen Ik was een klant Ik werd al snel een speciale klant Na een jaar werden zagen wij elkaar regelmatig buiten haar werk om en hadden en hebben wij een ontzettend goede sexrelatie. Naast dat ook ontzettend veel lol en kunnen we heel goed over van alles en nog wat praten. Nu begint het allemaal wat serieuspzer te worden. Ik heb er geen probleem mee als ze zo nu en dan nog eens een klant ontvangt. Tsja soms wel maar dat hoort er denk ik bij.

Zolang het goed voelt is er voor mij niets aan de hand. We weten wat wij aan elkaar hebben Voor de buitenwereld is het voor mij wel een probleem. Ik heb geen idee hoe dat zal zijn of hoe men er op gaat reageren als het bekend gaat worden Eens komt de dag dat het bekend gaat worden in onze nabije omgeving. Ik zou juist graag een relatie met een prostituee willen hebben of een prostituee willen trouwen: Maar dan wil ik wel de echt intieme dingen en gevoelens met haar delen!

En haar zonder condoom neuken rond haar ongesteldheid. Kom op dames, laat eens wat van je horen als je interesse hebt! Ik had een partner die hoer was,ze was ermee gestopt. Om een lang verhaal kort te maken,onze relatie liep toch stuk,ze wou een nieuw leven beginnen. Ik zei haar dat ik haar financieel zou steunen. Na drie dagen echter begon ze zich opnieuw te prostitueren. Ik kan het niet aan dat ze in een paar weken tijd 40 mannen over zich heeft gehad.

Indien ze zich had ingehouden,was onze relatie wellicht terug goed gekomen. Het gaat er me niet om of het 1 of mannen waren. Ze zei steeds dat ze blij was er van af te zijn en dan toch die keuze. Ik heb gewoon mijn twijfels of een vrouw sowieso kan liefhebben,het is volgens mij allemaal berekend. Ik heb zogenaamd een hoer uit de prostitutie gehaald maar ben er nooit in geslaagd de prostitutie uit de hoer te halen, zodat het dus nog steeds een hoer is, ook al werkt ze zogenaamd niet meer.

Laat deze vrouwen in hun bordeel als je er zelf niet kapot aan wil gaan. Ze hebben allemaal een persoonlijkheidsstoornis en zijn pathologische leugenaars. Wees gewaarschuwd ik heb het einde bijna bereikt.

Ben een man van 36 jaar. Anoniem kan nu wel zeggen dat de man van 36 jaar eerst eens 10 keer na moet denken, maar ik begrijp de man van 36 jaar helemaal. Ik zou niet anders willen Ik ben een man van 57 jaar en al 38 jaar zeer gelukkig getrouwd. Toen wij 3 jaar getrouwd waren, is mijn vrouw op 22 jarige leeftijd als hoer in een sexclub gaan werken en dat heeft ze 1,5 jaar gedaan. Ik was en ben er nog steeds zeer trots op dat ze een hoer was en ben hierdoor zeker te weten nog meer van haar gaan houden dan ik al deed en het heeft ook zeker onze relatie sterker gemaakt.

Doordat we kinderen wilden is ze er toen mee gestopt, maar na die tijd liet zij zich weer regelmatig neuken door andere mannen, niet meer als hoer, maar als slet, vooral ook omdat ik dat ook wilde. Ze heeft zich lange tijd ook regelmatig laten neuken door een flinke groot geschapen collega van mij, ze was gek op zijn grote lul. En daar kwam ze ook eerlijk voor uit dat ze zijn pik lekkerder vond dan de mijne en dat hij ook veel beter neukte. Heerlijk vond ik dat om te horen, want ik gunde het haar zo erg.

Moet ik dan zo egoïstisch zijn om dat genot haar te ontnemen? Zou ik de beste neuker voor haar moeten zijn, alleen omdat ik toevallig met haar getrouwd bent? Wat een bullshit zeg, ik geloof niet in die onzin. Ik hou van haar om wie ze is en gun haar het beste. En zij houd van mij, want in haar ogen is er geen betere en lievere man voor haar als ik. Mijn collega neukt haar niet meer, maar gelukkig nog wel andere mannen, gewoon omdat zij het nodig heeft om haar kut regelmatig uit te laten wonen door een vreemde lul.

En ik zie dat absoluut niet als een tekortkoming van mijzelf, maar als een geweldige aanvulling voor haar. En ik geniet er nog steeds van dat zij van andere palen in haar kut geniet! Pooiers bestaan maar die heb ik nooit begrepen! Je moet toch wel een ongelofelijke slappeling zijn om je vrouw door een ander te laten neuken al dan niet tegen betaling.

Ik weet niet of de laatste anonieme schrijver reageert op mijn bericht, maar dan wil ik toch graag even duidelijk stellen dat ik GEEN pooier ben, maar een liefhebbende echtgenoot! En volgens mij moet je toch wel een ongelofelijke slappeling zijn om het je vrouw niet te gunnen dat zij zich, al dan niet tegen betaling, door een ander laat neuken als zij dat zelf graag en uit vrije wil doet!

En slappeling is idd het juiste woord, want je kan het gewoon niet aan dat je vrouw het met een ander evt. Angst voor je zelf zeg maar Dit is een standaard reactie van pooiers Cees; jij bent een pooier en ik ben chirurg ieder zijn vak!

Nogmaals, ik ben geen pooier. Je leest dus gewoon niet, of je weet niet wat een pooier is! Walgelijk gewoon zulke lui! Beste Cees ik ben bereid je tegen kostprijs van je geslachtsdeel af te helpen aangezien je er blijkbaar toch weinig mee kunt.

Beste chirurg, Is goed. Heb je eindelijk wat in hander om jeigen vrouw eens goed mee te verwennen Ik kwam dit blog tegen via serven op internet en dacht laat ik ook eens reageren. Ik heb haar ontmoet op haar werk, ik was dus klant. Op het eerste moment nieteens seks met haar gehad, in het begin was dit wel mijn bedoeling maar uiteindelijk hebben we alleen maar wat gepraat omdat er van beide kanten een klik was.

Daarop ben ik ik denk nog 3 of 4 keer terug geweest en uiteindelijk hebben we een aantal keer buiten haar werktijden afgesproken uiteindelijk is daar een relatie uitvoort gekomen.

Ik kan zeggen dat een deze relatie gewoon is als ieder ander. Enkel is het voor mij persoonlijk soms erg moeilijk dat zijn dit werk doet, ookal wist ik van te voren waaraan ik begon. Zo vaak als mogelijk slaapt mijn vriendin bij mij, uiteraard hebben wij ook seks met elkaar daarbij denk ik persoonlijk nooit aan het feit dat ik al de zoveelste ben die op haar kruip. Voor mij is seks met je vriendin of vriend gewoon iets wat bij liefde hoord.

En de intentie en vorm van de seks is ook totaal anders dan die bij een prostituee is. Ik spreek hier uit ervaring zei was niet de eerste prostituee die ik bezocht.

Wat voor mij het moeilijke is is hetgeen dat ik soms alleen in bed lig en denk ja nu heeft ze misschien wel seks met een ander. Ja ik weet dat dat geen liefde is maar toch geeft dat voor mij geen prettig gevoel.

En ik zal eerlijk zeggen ik heb hier regelmatig een traan om gelaten. In het begin dacht ik en vroeg ik haar van waarom stop je niet gewoon ze vindt haar werk ook niet je van het, het is voor haar puur geld verdienen wat zo uit noodzaak gekomen is achteraf is dit wel erg kort door de bocht van mij geweest, voordat ze stop wil ze graag eerst zekerheid van een goede relatie met mij hebben in zover je zekerheid kan hebben in een relatie en ander werk hebben zij heeft namelijk iemand in haar thuisland die ze moet voeden en verzorgen.

Hetgeen wat je als prostituee zeinde dus nooit aan je partner moet vertellen dat het leuk was met een klant of iets in die richting, althans dit is voor mij persoonlijk. Jij wil tenslotte ook niet horen van je partner dat hij sjans had met een ander meisje in de supermarkt. Dan denk ik weer mens stop alsjeblieft voor jezelf en voor ons samen. Alhoewel ik dat op dat moment voor me probeer te houden. Uiteraard hebben wij zo nu en dan eens een ruzie soms gaat dit over haar werk en de problemen die ik er me heb.

Ik heb wel eens tegen haar gezegd: Ik houd van jou en ik moet seks hebben voor mijn werk met ander mannen, mannen waar ik niet van houd.

Mijn conclusie tot nu toe is dat het zeer zeker niet makkelijk is om een relatie te hebben met een prostituee maar ik denk zeer zeker dat als je echt van elkaar houd en ervoor wilt gaan dat het uiteindelijk gaat werken of ze nou in dit werk blijft of er uiteindelijk me stopt. Dag zondares, Mijn vrouw is al zeker 20 jaar hoer.

Wij waren 15 jaar getrouwd toen zij mij vertelde, dat zij samen met een goede vriendin van ons Els wilde gaan werken. Zolang wij Els kennen, en dat is al van voor dat we getouwd waren, weten wij, dat Els in haar appartement mannen ontvangt. Zij doet dat met veel plezier. Daarom heb ik er geen moeite mee.

Eigenlijk ben ik best wel trots op haar, dat ze het durft en na 20 jaar er nog steeds plezier in heeft. Alleen vinden wij het jammer, dat het geheim moet blijven. Alleen een andere goede vriendin en haar man weten het.

Een hartelijke groet, Eef. Mmmm, enigszins begrijpelijk hoe andere mannen er tegenaan kijken, maar toch ook weer niet! IK zou graag een relatie met een "hoer" willen hebben, ÉN trots op haar zijn! IK zou er ook geen probleem mee hebben, als zij vrijuit tegen mij over haar werk zou vertellen, waarom niet? Ook niet met haar werktijden ik ben een nachtmens, haha Ben ik ZÓ vrijdenkend? Vorig jaar heb ik een aantal keren een prostitue bezocht uit Bulgarije.

Van het een kwam het ander Kwam er achter dat er werkelijk niemand iets doet om deze meiden te helpen met bijvoorbeeld een inschrijving in een gemeente Er is werkelijk geen begeleiding en de raamverhuurder doet niets voor deze meisjes. Bij ziekte gewoon het raam doorbetalen, hygiene Ik heb haar geholpen een aantal zaken te regelen, inschrijving GBA, ziektenkostenverzekering..

Inschrijven bij de KVK Dit is lastig omdat werk vinden hier toch niet zo makkelijk is. We hebben nu stiekum een relatie Zien elkaar een paar keer per week en gaan wel eens op stap in een plaats waar niemand haar en haar werk kent.

Ze heeft mij nooit om geld gevraagd en ik heb dat ook nooit gegeven. Wel weet ik dat het zwaar is in dit vak als je niet alles met een klant wilt doen.

Dit meisje speelt geen spelletjes met klanten door ze het idee te geven dat ze gek op de klant is.. Veel meisje doen dit en verdienen hierdoor een redelijke boterham. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke erotische massage of vrijpartij. Met heel mijn lichaam breng ik je tot een Af en toe vind ik het geil en spannend een nette verzorgde heer te ontvangen bij mij thuis. Ik kan jou discreet ontvangen. Ik zal jou jij onderdanig of wil dit graag eens beleven uitvoerig Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar.

In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Ik heb niet veel Ik ben een liefdevolle onafhankelijke escort, de perfecte metgezel voor degene die houdt van verkennen. Een prachtige jonge vrouw vol passie en Zie onderaan de advertentie Over Ik ben voor alles in Ik ben voor alles in maar Ik heb altijd zin in seks. Een echte tijger in bed. Ik ben een botergeile vrouw van 59 jaar die het heerlijk vind om jou te verwennen in een relexte Darkness, 38jr en zoek jullie, beginners of ervaren!!

Ik ben al jaren dominant en in mijn vrije tijd Meesteres.

Geile neuk film wederzijdse massage

Welke dame wil een of twee keer per maand kort snel daten. Wie wil ook even de spanning van het vreemdgaan voelen en op een verantwoordelijke manier genieten zonder verdere verplichtingen.

Graag discreet verantwoord kinky en safe. Ik weet ook dat voor niks de zon opgaat dus Oprechte single man opzoek naar amateur foto's. Hallo, ik ben single man uit het waasland.

Steeds opzoek naar foto's van ondeugende koppels, vrouwen ,milfs of grannys. Sensuele, uitdagende of erotisch artistieke amateur foto's, soft bdsm of fetisch, sm, alles is welkom. Ik geef dan ook graag indien gewenst geile commentaar terug. Bekijk ook de foto's vanuit mijn standpunt als hobby fotograaf. Verder ben ik zeer discreet. NOOIT zal iemand anders deze te zien krijgen. Ik kijk dan ook vol verwachting uit naar de plaatjes die jullie mij toesturen.

Advertentie Foto's E-mail Website gisteren. Bij ons ben je geen nummer, wel een genodigde! Actieve koppels betalen € Advertentie E-mail 2 dagen. Amateur gezocht voor massage en meer. Ikzelf ben verzorgd en geschoren intresse? Wij verwachten dat de dames en heren zich bewust zijn De perfecte ingrediënten voor een heerlijke erotische massage of vrijpartij.

Met heel mijn lichaam breng ik je tot een Af en toe vind ik het geil en spannend een nette verzorgde heer te ontvangen bij mij thuis. Ik kan jou discreet ontvangen. Ik zal jou jij onderdanig of wil dit graag eens beleven uitvoerig Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar.

In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Ik heb niet veel Ik ben een liefdevolle onafhankelijke escort, de perfecte metgezel voor degene die houdt van verkennen. Een prachtige jonge vrouw vol passie en Zie onderaan de advertentie Over Ik ben voor alles in Ik ben voor alles in maar Ik heb altijd zin in seks. Een echte tijger in bed. Ik ben een botergeile vrouw van 59 jaar die het heerlijk vind om jou te verwennen in een relexte Darkness, 38jr en zoek jullie, beginners of ervaren!!


En je zult altijd moeten zoeken naar de juiste balans oftewel, ze zullen anders zijn dan jij je nu voorstelt als ideaal. Ik gun je een goede liefdevolle relatie met een partner die jou aanvult en liefheeft. Ik wens je toe dat je die binnenkort tegen het lijf loopt. Dag zondares, 't Was weeral een tijdje geleden dat ik op je blog verzeild geraakt was.

Maar hij zou wel kunnen zeggen dat hij gewoon een goede vriendschap heeft met een prostituee en dat hij er gratis mee mag neuken. Dan is het eigenlijk nog een eer. Misschien is dat een tussenoplossing. Als je echter ook wilt kussen en zonder condoom zullen er veel mannen afhaken.

Dan lijkt geheimhouding nog de beste optie. Bijvoorbeeld emigreren naar een warm land en stigma achter laten. Goed stuk, brengt stof tot nadenken!

Die vorige politieke artikels zijn wat saai. De meeste reacties zijn wel van een stel puriteinen: Mannen zouden geen relatie willen met een hoer omdat dat onnatuurlijk is, niet normaal, of omdat hij zich dan schaamt tov zijn vrienden? Dus moet je maar liegen, of zelfs emigreren. Ik zal niet beweren dat wat ik vind 'natuurlijk' is en dus alle andere reacties als 'onnatuurlijk' wegzetten , en als 'normaal' is wat de meeste mensen doen, is wijn drinken ook niet heel erg gewoon.

En je vriendin wegdoen omdat je je schaamt tegenover je vrienden? Zou je dan geen andere vrienden nemen of wat minder onzeker moeten worden. En waarom je zondig een partner moet hebben met dezelfde baan snap ik ook niet. Ik werk zelf bij een bank, als ik alleen zou daten met vrouwen in de bankwereld, zou ik heel ongelukkig worden. Mij lijkt het erg opwindend, een vriendin die in de prostitutie werkt met zoveel plezier als zondares.

Ik kan soms heel kwaad worden om je stukjes, Zondares. Niet omdat ik jouw mening stom vindt of iets dergelijks! Maar omdat het me mede door je blog weer eens zo duidelijk wordt, hoe scheef en ongelukkig de sexuele moraal bij een hoop mensen is.

Massa's mannen die beweren dat ze sex en liefde kunnen scheiden, als het op hun eigen vreemdgaan en niet-monogamie aankomt Maar dan gaan ze lopen miepen als hun eigen chickje dat daadwerkelijk doet, en naast haar liefdesrelatie ook nog sex heeft. Dan kunnen ze het ineens niet aan? Ik vind dat zo oneerlijk en flauw!

Een relatie is toch meer dan alleen exclusief sex met elkaar? Je bent als vriendin toch meer dan alleen de exclusieve te neuken kut van je verkering? Liefde is toch samen dingen meemaken, delen en elkaar steunen? Blijkbaar niet voor jouw exen, die vinden dat liefde vooral ook exclusief alleen met hén sexen is. Ik hoop voor je, lieve Zondares, dat je binnenkort een dijk van een vent tegenkomt die niet zo claimerig is als de voorgangers, waarmee je een gelukkige relatie aan kan gaan én gewoon je werk met plezier kan blijven doen.

U is een coolerd! Ik ben partner van een hoerenloper. Of liever gezegd, een gewezen hoerenloper. Mijn man ging natuurlijk stiekem, maar zoals de meeste geheimen, kwam ook deze op een dag uit. De emoties zoals hierboven beschreven heb ik ook gehad. Ik vond het ook wel enigzins opwindend, maar het gevoel van de afwijzing en de boosheid van het bedrog overheersten.

Het heeft heel lang geduurd voordat ik inzag, en het ook zo kon voelen, dat zijn hoerenlopen niets met mij te maken had. Gek genoeg was de onthulling van zijn geheim voor hem gelijk een eind aan zijn behoefte voor zover je van een behoefte kunt spreken om hoeren te bezoeken. Wat was de betekenis van seks dan in deze? Samen heeft het ons ongeveer een jaar gekost om hier overheen te komen. En dat was zeker niet makkelijk, ik kan me heel goed voorstellen dat relaties hier op stuklopen.

Wat ik maar wou zeggen hiermee is dat de eventuele partner van zondares mogelijk ook de tijd nodig zal hebben om uit te vinden hoe hij hier tegenoverstaat en hoe hij er mee om moet gaan. Als de rest goed zit moet het volgens mij kunnen.

Je blog praat over behoefte aan intimiteit: Zoek een zacht aardig mannetje die trots op je is, zoek je band in de praktische dingen waar je waarschijnlijk allebei nog wel wat kunt leren.

De seks maak je iets waar je samen in groeit ook al loop je mijlenver vooruit: Een katertje bijvoorbeeld waar je je intimiteit aan kwijt kunt of waar je een beetje tegenaan kunt kletsen. Ik zie het zo vaak. Ik gun het me meer dan meesten. Ik zit niet met jouw probleem. Dat kan inhouden dat je met een bijna seksloze relatie eindigt! Ik gun je het volle pond, van een goed gespek tot een doos vol zaad.

Trouwens, ik heb de indruk dat je ZO eerlijk bent en zo recht voor de raap dat je steeds zegt wat je denkt, want dat moet toch kunnen. Ik dacht ook dat het zo moest in een relatie maar een relatie is als een bemiddelaar in het Midden-Oosten: Lief en leed delen met elkaar? In zijn voor het eerst mmer huwelijk op de klippen gelopen dan er stand houden. Zondares, geloof me maar, het wordt allemaal te idyllisch voorgesteld.

Je bent misschien beter af zonder man. Wees geduldig en misschien na 20 jaar kan je bij uw ware Jacob uitrusten. Zondares er staat nog een volledige naam in je stukje.. Misschien niet zo goed voor haar privacy? Ik kan het heel goed begrijpen dat je behoefte hebt aan een relatie. Ik hoop ook echt dat je vindt wat je zoekt! Ik vind het vanuit evolutionair perspectief niet zo gek dat je ex-vriendjes het niet aankonden. De beste combinatie om te overleven zijn toch twee ouders die niet teveel van partners wisselen.

Hoe minder relatiedenken, hoe kleiner de overlevingskans voor het nageslacht. Een logisch gevolg is dat de meerderheid van de mensheid kinderen zijn van ouders die in het relatiedenken zitten min of meer. Dat idee en de bijbehorende genen krijgen meer de kans om zich te verspreiden. Jaloezie kan dan makkelijk de kop opsteken. Als een vrouw met andere mannen neukt is de kans dat het kind van de vaste partner is, niet zo groot. En wat heeft het dan voor zin om er in te investeren?

Je wil zelf de beste kandidaat zijn voor je partner. Voor je ego en indirect om jezelf er van te verzekeren dat je partner bij je blijft. Nu in deze tijd zit dat er nog steeds ingebakken, ook al is het niet meer nodig om te overleven. Zelfs als je niet in de evolutie theorie gelooft klopt dit nog steeds voor de laatste paar duizend jaar. Ik kan begrijpen waarom het moeilijk is voor die jongens, want die weten de je vaak op een dag neukt met mooiere mannen, die grotere palen hebben en die het langer kunnen volhouden dit had je zelf ook beschreefen dus ik kan begrijpen dat ze zich onzeker voelen als je bij je zijn.

Ik weet dat ik het niet lang vol zou houden met een vrouw waarbij ik continu zelfbewust moet zijn Ik denk dat als je nog een keer een relatie krijgt, je niet moet liegen, maar ook niet alles moet vertellen over je werk. Ook al wordt er om gevraagd. Het spreekwoord "iemand flink de waarheid vertellen" betekent dat je ruzie met diegene hebt. Je geliefde mag je wel wat zachter behandelen.

Bovenstaand zijn er alvast 2 mannen die met een hoer willen trouwen en daar kom ik als 3e nog bij, dus Zondares wees niet pessimistisch. Het is zo makkelijk om te onderschatten hoe het is. Al de mannen waarmee ik gedate heb sinds ik werk zeiden in het begin dat ze het prima vonden, maar na een maand waren ze allemaal helemaal erop teruggekomen. Na even de andere reactie te hebben gelezen, nu even de mijne.

Bekijk het zo Zondares. Hoe zou jij het ervaren als je man een gigolo was en je thuis gekomen vertelde dat hij een vrouw had gehad die het lichtjaren beter deed dan jij EN dat je gewoon nooit zo goed zo zijn als tegen gewicht voor dat "zijn pik is groter dan de jouwe" van jou Mannen kunnen leven met een ex hoer, maar met iemand die nog in het vak zit kun je gewoon je ziel niet aan koppelen.

It will get ripped. Hallo Zondares, Denk dat het te maken heeft met Venus en Mars. Mannen over het algemeen zijn jaloers. Er zijn er maar weinig die werkelijk kunnen luisteren, inleven en bovenal Als je van elkaar houdt moet je elkaar alles kunnen en willen zeggen. Als je als man van meet af aan bekend bent met het feit dat je vriendin een prostituee hoer vind ik meer een respectloos woord is betekent dat je dit aanvaardt en dit achteraf geen punt van betekenis mag zijn om een relatie te verbreken.

Hij moet zich tevreden stellen met de stelling dat de seks met hem bijzonder is omdat je van hem houdt en hij diegene is waar je je gevoelens bloot legt. De bijzondere band zal sterker aanwezig zijn op plaatsen daar waar die bij andere stellen veel geringer aanwezig zal zijn. De verhoudingen zullen anders liggen maar ik ben er van overtuigd dat als een man werkelijk om je geeft Dit is in ieder geval hoe ik er over denk. Mocht je er met een kopje koffie op terug willen komen hoor ik het graag, serafino hotmail.

Hallo Zondares, Zie dat ik een foutje in mijn mailadres heb staan, het is: Hi zondares, Sinds een jaar heb ik een relatie met een prostituee, of, wat ik beter vind klinken, een sekswerker.

De jaloezie valt wat mij betreft wel mee. Maar een paar dingen die je noemt vind ik erg herkenbaar. Vooral het gevoel dat de seks toch nooit goed genoeg is.

Dit gevoel gaat na een paar keer goede seks trouwens wel weg. Ik maak veel mee, en emotioneel is het soms niet eenvoudig. Goed idee om er een blog over te maken. Ze is helaas gestorven. Mijn vriendin was hoer. Daarna had ze lange relaties die of open waren, of ze ging vreemd, dat weet ik niet precies want ze verteld er niet over of liegt. In de tijd dat ik haar ontmoette was ze enorm aan het sletten, de dag voor ze mij ontmoette had ze ook een andere man uit de kroeg getrokken.

Als ik haar iets over mijn eigen seksualiteit vertel dan kan ze dat niet handelen, maar haar eigen verhalen tot in detail moet ik maar allemaal ok vinden.

Het feit dat ze vroeger hoer was kon ik accepteren, maar het constante gelieg en gedraai wat daarna kwam is misselijkmakend. Het klopt wel dat mijn reactie op haar slettengedrag niet prettig is, maar als ik week na week erachter komt dat ze weer liegt hierover dan is dat erg vermoeiend. Daarnaast hoe kan ik haar dan ooit vertrouwen in onze eigen relatie? Hoe weet ik dat we exclusief zien. Als ze nu nog hoer zou zijn dan zou dat voor mij onacceptabel zijn. Mijn partner is prostituee en daar heb ik geen moeite mee.

Zij vindt het leuk om te doen en dat accepteer ik. Wij waren 10 jaar getrouwd, toen zij mij vertelde dat een vriendin van haar, die ik ook ken, mannen in haar appartement ontving en haar voorstelde om het bij haar ook eens te doen.

Ik heb mijn vrouw gevraagd of ze wist waar ze aan begon en zij antwoordde, dat zij dat wel terdege wist. Dat was ongeveer 20 jaar geleden en mijn vrouw gaat iedere week 2 avonden naar haar vriendin. Moet ik haar dan, als zij het met plezier doet, verbieden dat te doen? Ik hou van vrouwen die van sex houden!

Een hoer die echt van haar vak houd moet ook wel van sex houden en mag daarom ook mijn vriendin worden. Ik persoonlijk neem altijd een hoer voor een hele nacht.

Dat is duur natuurlijk maar het is ook veel leuker. Het heeft ook meer van een relatie. Je gaat eerst lekker uit eten, dan een bioscoopje en dan lekker een nacht vrijen om dan lekker met z'n tweetjes te slapen. En ze moet legaal haar werk doen, ten allen tijden. Ik zie een hoer als sociaal werkster en dat is een eerzaam beroep.

Ik zou er opgewonden van worden als mijn vrouw prostituee was. Geen idee hoe ik zo'n vrouw zou kunnen treffen helaas. Op elk potje past een deksel zeggen ze. Het zou helemaal mijn ding zijn. Ik ga nu mijn verhaal mailen waar ik eigenlijk heel veel moeite mee heb. Ik heb 23 jaar geleden mijn waren gevonden. Ik was haar eerste vriendje waar zei seks mee heeft gehad. We hebben goede jaren gehad tot vorig jaar aan toe. Mijn vriendin nu ex vriendin na 23 jaar wou dan ook het werk gaan doen om dat er geld te kort kwam in ons leven.

Ik heb altijd achter haar gestaan en we zeiden ook altijd prive en werk houden wij gescheiden. Nu kan ik heel goed begrijpen dat er mannen zijn die dit niet zouden kunnen. Het was voor mij ook heel moeilijk om het mee te maken. Maar nu weet je als man van een vrouw wie het doet, dat ze bij een klant niet klaar zou komen. Mijn ex heeft het werk in mijn tijd 7 maanden gedaan.

Tot op een gegeven moment we thuis kwamen van een weekje werk, dat ze mij vertelden dat het over en uit was naar 23 jaar. Ik als man heb maar mijn koffer gepakt en ben het huis uit gegaan. Na drie weken ben ik er ook achter gekomen waarom mijn ex van mij is afgegaan. Mijn ex heeft in die 7 maanden een klant gehad waar ze 3 keer betaalde seks mee heeft gehad. Nu is mijn ex verlieft geworden op die klant, en heeft mij er voor ingeruild.

Na drie weken was die relatie ook voorbij. Maar waar ik het meeste moeite mee had is dat ik om knuffels en liefde vraagde en het bijna nooit kreeg. Achteraf gaf zei het liever aan het nieuwe vriendje. Ik ben op mijn eigen komen te zitten. En ben aan het bemiddelen gegaan voor andere vrouwen. Heb ook veel contact met vrouwen in dit vak en praat ook veel over dit vak met deze vrouwen.

Na alles wat ik eigenlijk mee heb gemaakt zou ik wel met een vrouw kunnen samenleven en een relatie aan gaan die dit vak doet. En een man blijft altijd een jager zeg ik altijd. Een man moet je tevreden houden. Met liefde en knuffels. Dat wil niet zeggen dat je elke dag seks moet hebben dat is een bonus. Ik heb vaak naar liefde en knuffels gevraagd en nooit gekregen. Maar ik hoop vanaf een man die zelf in deze positie heeft gezeten jullie geholpen te hebben.

En zijn er nu vrouwen in dit vak die zeggen ik zou nog verder met jou dus mij er op in willen gaan. Dan ben ik altijd bereid om jullie te woord te staan. En zijn er vrouwen die toch nog met mij een date aan durven, nou ik ben ieder geval 45 hihi.

Hoop nog meer van jullie te horen. Oh voor mensen die met mij in contact willen komen. Hai , hier mijn verhaal , ik ben samen met mijn echtgenote in naar haar geboorteland in Z-Amerika verhuisd laten we zeggen door problemen die ik had met justitie hier in NL.

In kwam haar nichtje die in NL woont op visite en vroeg of mijn echtgenote een paar maanden naar NL kon komen om op har zoontje te passen , nichtje was toen prostituee in Ierland. Daar mijn echtgenote stapel gek op NL is vonden wij dit een goed idee , het nichtje zou haar een salaris betalen en aangezien wij een huis aan het bouwen waren was dit geld erg welkom.

Ik had inmiddels een eigen bedrijf geopend wat redelijk begon te lopen. Ze kwam na 3 maanden terug en vertelde me dat ze graag om de 3 maanden naar NL wilde want ze kon veel schoonmaark werk doen! Ze kwam inderdaad om de 3 maanden terug , bleef dan ongeveer 2 maanden en ging weer naar NL.

Om een lang verhaal kort te maken - medio waren er veel problemen in het bedrijf en maakte ik een enorme fout en moest eigenlijk naar NL terug "vluchtten". Door al deze problemen liep de relatie een grote deuk op en woonden wij niet meer bij elkaar maar zagen we elkaar heel regelmatig. Door anonieme berichtjes sms werd ik er op gewezen dat zij dingen voor mij verborg en inderdaad medio kwam ik haar foto"s tegen op Kinky. Dan vallen er ineens heel veel dingen op zijn plaats , te veel geld , veranderd gedrag in bed etc.

We hebben na heel veel praten in Juni zelfs besloten om weer gaan samen te wonen! Laat ik dus gelijk zeggen dat het in mijn optiek dus gewoon onmogelijk om een relatie te hebben met een hoer , in mijn geval , in het begin , ging ik naar een andere slaapkamer als zij een klant ontving , ik had toen geen werk.

Maar ook later was het verschrikkelijk , zoals wanneer er met een klant ge smst werd , ik begon dan ook later stiekem in haar berichten te kijken en als een klant die nog geen 10 minuten de de deur uit is smst dat het heerlijk was stort je wereld steeds een beetje meer in.

Gigantische ruzies waren het gevolg , sinds nov. En ja het is hard , heel hard om door opmerkingen etc. Het zal best dat er mannen zijn die dit allemaal geen probleem vinden maar dan moet je volgens mij als pooier zijn geboren. Ik heb mijn vriendinnetje tijdens haar werk leren kennen Ik was een klant Ik werd al snel een speciale klant Na een jaar werden zagen wij elkaar regelmatig buiten haar werk om en hadden en hebben wij een ontzettend goede sexrelatie. Naast dat ook ontzettend veel lol en kunnen we heel goed over van alles en nog wat praten.

Nu begint het allemaal wat serieuspzer te worden. Ik heb er geen probleem mee als ze zo nu en dan nog eens een klant ontvangt. Tsja soms wel maar dat hoort er denk ik bij. Zolang het goed voelt is er voor mij niets aan de hand. We weten wat wij aan elkaar hebben Voor de buitenwereld is het voor mij wel een probleem. Ik heb geen idee hoe dat zal zijn of hoe men er op gaat reageren als het bekend gaat worden Eens komt de dag dat het bekend gaat worden in onze nabije omgeving.

Ik zou juist graag een relatie met een prostituee willen hebben of een prostituee willen trouwen: Maar dan wil ik wel de echt intieme dingen en gevoelens met haar delen!

En haar zonder condoom neuken rond haar ongesteldheid. Kom op dames, laat eens wat van je horen als je interesse hebt! Ik had een partner die hoer was,ze was ermee gestopt.

Om een lang verhaal kort te maken,onze relatie liep toch stuk,ze wou een nieuw leven beginnen. Ik zei haar dat ik haar financieel zou steunen. Na drie dagen echter begon ze zich opnieuw te prostitueren. Ik kan het niet aan dat ze in een paar weken tijd 40 mannen over zich heeft gehad.

Indien ze zich had ingehouden,was onze relatie wellicht terug goed gekomen. Het gaat er me niet om of het 1 of mannen waren. Ze zei steeds dat ze blij was er van af te zijn en dan toch die keuze. Ik heb gewoon mijn twijfels of een vrouw sowieso kan liefhebben,het is volgens mij allemaal berekend.

Ik heb zogenaamd een hoer uit de prostitutie gehaald maar ben er nooit in geslaagd de prostitutie uit de hoer te halen, zodat het dus nog steeds een hoer is, ook al werkt ze zogenaamd niet meer. Laat deze vrouwen in hun bordeel als je er zelf niet kapot aan wil gaan.

Ze hebben allemaal een persoonlijkheidsstoornis en zijn pathologische leugenaars. Wees gewaarschuwd ik heb het einde bijna bereikt. Ben een man van 36 jaar. Anoniem kan nu wel zeggen dat de man van 36 jaar eerst eens 10 keer na moet denken, maar ik begrijp de man van 36 jaar helemaal.

Ik zou niet anders willen Ik ben een man van 57 jaar en al 38 jaar zeer gelukkig getrouwd. Toen wij 3 jaar getrouwd waren, is mijn vrouw op 22 jarige leeftijd als hoer in een sexclub gaan werken en dat heeft ze 1,5 jaar gedaan.

Ik was en ben er nog steeds zeer trots op dat ze een hoer was en ben hierdoor zeker te weten nog meer van haar gaan houden dan ik al deed en het heeft ook zeker onze relatie sterker gemaakt. Doordat we kinderen wilden is ze er toen mee gestopt, maar na die tijd liet zij zich weer regelmatig neuken door andere mannen, niet meer als hoer, maar als slet, vooral ook omdat ik dat ook wilde. Ze heeft zich lange tijd ook regelmatig laten neuken door een flinke groot geschapen collega van mij, ze was gek op zijn grote lul.

En daar kwam ze ook eerlijk voor uit dat ze zijn pik lekkerder vond dan de mijne en dat hij ook veel beter neukte. Heerlijk vond ik dat om te horen, want ik gunde het haar zo erg. Moet ik dan zo egoïstisch zijn om dat genot haar te ontnemen? Zou ik de beste neuker voor haar moeten zijn, alleen omdat ik toevallig met haar getrouwd bent? Wat een bullshit zeg, ik geloof niet in die onzin. Ik hou van haar om wie ze is en gun haar het beste. En zij houd van mij, want in haar ogen is er geen betere en lievere man voor haar als ik.

Mijn collega neukt haar niet meer, maar gelukkig nog wel andere mannen, gewoon omdat zij het nodig heeft om haar kut regelmatig uit te laten wonen door een vreemde lul. En ik zie dat absoluut niet als een tekortkoming van mijzelf, maar als een geweldige aanvulling voor haar.

En ik geniet er nog steeds van dat zij van andere palen in haar kut geniet! Pooiers bestaan maar die heb ik nooit begrepen! Je moet toch wel een ongelofelijke slappeling zijn om je vrouw door een ander te laten neuken al dan niet tegen betaling. Ik weet niet of de laatste anonieme schrijver reageert op mijn bericht, maar dan wil ik toch graag even duidelijk stellen dat ik GEEN pooier ben, maar een liefhebbende echtgenoot!

En volgens mij moet je toch wel een ongelofelijke slappeling zijn om het je vrouw niet te gunnen dat zij zich, al dan niet tegen betaling, door een ander laat neuken als zij dat zelf graag en uit vrije wil doet! En slappeling is idd het juiste woord, want je kan het gewoon niet aan dat je vrouw het met een ander evt.

Angst voor je zelf zeg maar Dit is een standaard reactie van pooiers Cees; jij bent een pooier en ik ben chirurg ieder zijn vak! Nogmaals, ik ben geen pooier. Je leest dus gewoon niet, of je weet niet wat een pooier is! Walgelijk gewoon zulke lui! Beste Cees ik ben bereid je tegen kostprijs van je geslachtsdeel af te helpen aangezien je er blijkbaar toch weinig mee kunt. Beste chirurg, Is goed. Heb je eindelijk wat in hander om jeigen vrouw eens goed mee te verwennen Ik kwam dit blog tegen via serven op internet en dacht laat ik ook eens reageren.

Ik heb haar ontmoet op haar werk, ik was dus klant. Op het eerste moment nieteens seks met haar gehad, in het begin was dit wel mijn bedoeling maar uiteindelijk hebben we alleen maar wat gepraat omdat er van beide kanten een klik was. Daarop ben ik ik denk nog 3 of 4 keer terug geweest en uiteindelijk hebben we een aantal keer buiten haar werktijden afgesproken uiteindelijk is daar een relatie uitvoort gekomen. Ik kan zeggen dat een deze relatie gewoon is als ieder ander.

Enkel is het voor mij persoonlijk soms erg moeilijk dat zijn dit werk doet, ookal wist ik van te voren waaraan ik begon. Zo vaak als mogelijk slaapt mijn vriendin bij mij, uiteraard hebben wij ook seks met elkaar daarbij denk ik persoonlijk nooit aan het feit dat ik al de zoveelste ben die op haar kruip. Voor mij is seks met je vriendin of vriend gewoon iets wat bij liefde hoord.

En de intentie en vorm van de seks is ook totaal anders dan die bij een prostituee is. Ik spreek hier uit ervaring zei was niet de eerste prostituee die ik bezocht. Wat voor mij het moeilijke is is hetgeen dat ik soms alleen in bed lig en denk ja nu heeft ze misschien wel seks met een ander.

Ja ik weet dat dat geen liefde is maar toch geeft dat voor mij geen prettig gevoel. En ik zal eerlijk zeggen ik heb hier regelmatig een traan om gelaten. In het begin dacht ik en vroeg ik haar van waarom stop je niet gewoon ze vindt haar werk ook niet je van het, het is voor haar puur geld verdienen wat zo uit noodzaak gekomen is achteraf is dit wel erg kort door de bocht van mij geweest, voordat ze stop wil ze graag eerst zekerheid van een goede relatie met mij hebben in zover je zekerheid kan hebben in een relatie en ander werk hebben zij heeft namelijk iemand in haar thuisland die ze moet voeden en verzorgen.

Hetgeen wat je als prostituee zeinde dus nooit aan je partner moet vertellen dat het leuk was met een klant of iets in die richting, althans dit is voor mij persoonlijk. Jij wil tenslotte ook niet horen van je partner dat hij sjans had met een ander meisje in de supermarkt. Dan denk ik weer mens stop alsjeblieft voor jezelf en voor ons samen.

Alhoewel ik dat op dat moment voor me probeer te houden. Uiteraard hebben wij zo nu en dan eens een ruzie soms gaat dit over haar werk en de problemen die ik er me heb. Ik heb wel eens tegen haar gezegd: Ik houd van jou en ik moet seks hebben voor mijn werk met ander mannen, mannen waar ik niet van houd. Mijn conclusie tot nu toe is dat het zeer zeker niet makkelijk is om een relatie te hebben met een prostituee maar ik denk zeer zeker dat als je echt van elkaar houd en ervoor wilt gaan dat het uiteindelijk gaat werken of ze nou in dit werk blijft of er uiteindelijk me stopt.

Dag zondares, Mijn vrouw is al zeker 20 jaar hoer. Wij waren 15 jaar getrouwd toen zij mij vertelde, dat zij samen met een goede vriendin van ons Els wilde gaan werken. Zolang wij Els kennen, en dat is al van voor dat we getouwd waren, weten wij, dat Els in haar appartement mannen ontvangt.

Zij doet dat met veel plezier. Daarom heb ik er geen moeite mee. Eigenlijk ben ik best wel trots op haar, dat ze het durft en na 20 jaar er nog steeds plezier in heeft. Alleen vinden wij het jammer, dat het geheim moet blijven. Alleen een andere goede vriendin en haar man weten het.

Een hartelijke groet, Eef. Mmmm, enigszins begrijpelijk hoe andere mannen er tegenaan kijken, maar toch ook weer niet! IK zou graag een relatie met een "hoer" willen hebben, ÉN trots op haar zijn! IK zou er ook geen probleem mee hebben, als zij vrijuit tegen mij over haar werk zou vertellen, waarom niet?

Ook niet met haar werktijden ik ben een nachtmens, haha Ben ik ZÓ vrijdenkend? Vorig jaar heb ik een aantal keren een prostitue bezocht uit Bulgarije. Van het een kwam het ander Kwam er achter dat er werkelijk niemand iets doet om deze meiden te helpen met bijvoorbeeld een inschrijving in een gemeente Er is werkelijk geen begeleiding en de raamverhuurder doet niets voor deze meisjes. Bij ziekte gewoon het raam doorbetalen, hygiene Ik heb haar geholpen een aantal zaken te regelen, inschrijving GBA, ziektenkostenverzekering..

Inschrijven bij de KVK Dit is lastig omdat werk vinden hier toch niet zo makkelijk is. We hebben nu stiekum een relatie Zien elkaar een paar keer per week en gaan wel eens op stap in een plaats waar niemand haar en haar werk kent.

Ze heeft mij nooit om geld gevraagd en ik heb dat ook nooit gegeven. Wel weet ik dat het zwaar is in dit vak als je niet alles met een klant wilt doen. Dit meisje speelt geen spelletjes met klanten door ze het idee te geven dat ze gek op de klant is..

Veel meisje doen dit en verdienen hierdoor een redelijke boterham. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke erotische massage of vrijpartij. Met heel mijn lichaam breng ik je tot een Af en toe vind ik het geil en spannend een nette verzorgde heer te ontvangen bij mij thuis. Ik kan jou discreet ontvangen.

Ik zal jou jij onderdanig of wil dit graag eens beleven uitvoerig Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar. In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Ik heb niet veel Ik ben een liefdevolle onafhankelijke escort, de perfecte metgezel voor degene die houdt van verkennen. Een prachtige jonge vrouw vol passie en Zie onderaan de advertentie Over Ik ben voor alles in Ik ben voor alles in maar Ik heb altijd zin in seks.

Een echte tijger in bed. Ik ben een botergeile vrouw van 59 jaar die het heerlijk vind om jou te verwennen in een relexte Darkness, 38jr en zoek jullie, beginners of ervaren!! Ik ben al jaren dominant en in mijn vrije tijd Meesteres.

Spuitende shemale sexhuis eindhoven


Zoek in alle advertenties: Welke dame wil een of twee keer per maand kort snel daten. Wie wil ook even de spanning van het vreemdgaan voelen en op een verantwoordelijke manier genieten zonder verdere verplichtingen. Graag discreet verantwoord kinky en safe.

Ik weet ook dat voor niks de zon opgaat dus Oprechte single man opzoek naar amateur foto's. Hallo, ik ben single man uit het waasland. Steeds opzoek naar foto's van ondeugende koppels, vrouwen ,milfs of grannys. Sensuele, uitdagende of erotisch artistieke amateur foto's, soft bdsm of fetisch, sm, alles is welkom. Ik geef dan ook graag indien gewenst geile commentaar terug.

Bekijk ook de foto's vanuit mijn standpunt als hobby fotograaf. Verder ben ik zeer discreet. NOOIT zal iemand anders deze te zien krijgen. In deze categorie vind je de mooiste 'natuur films en foto's'. Laat je kutje zien Geile vrouwen laten hier hun natte kutje zien.

Geniet van strakke poesjes of rijpe kutten met flinke schaamlippen. Jong, oud, dun, mollig; ze willen allemaal dat jij komt kijken naar hun geilste foto's. Laat ze weten jij met dat sappige kutje zou willen doen. Welke flamoes wil jij het liefst afneuken en vol spuiten? Laat je tieten zien Hmmm Kom genieten van deze amateur meiden; ze willen dat jij naar hun tieten komt kijken! Je ziet ze in alle soorten en maten en van alle leeftijden.

Geniet van sexy dames die hun boezem aan jou laten zien! Laat je kontje zien Wat is er geiler dan naar mooie kontje kijken? Ben jij een billen-man of vrouw , kom dan snel genieten van deze lekkere billen!

Lekkere strak, of een volle kont, je komt het allemaal hier tegen. Geef je mening over deze billen, of plaats een foto van je eigen achterwerk en kijk wat de anderen er van vinden! Foto van mijn ex Sex met je ex, je hebt vast nog geile foto's of films van hete vrijpartijen met je ex-vriendin.

Plaats ze hier en laat ons lekker meegenieten van haar. Foto's waarop ze je pik afzuigt of shots waar je haar kutje afvult met jouw harde lul, we kijken allemaal graag even mee. Heerlijke sex met je ex, hier vind je het! Mijn blowjob Niks is lekkerder dan een geile vrouw die een lange, uitgebreide blowjob geeft. Zalig, een meid die met haar mond je harde pik verwent. De amateur meiden in deze categorie geven graag een pijpbeurt en genieten intens van pijpen, zuigen, sabbelen, likken en slikken.

Kom snel genieten van blow job foto's en films. Stelletjes en trio Koppels, spannende trio sex en heftige gang bangs Porno met zijn allen tegelijk. Doe mee en plaats foto's en filmpjes van sex met je partner, een wildvreemde of met meerdere mensen tegelijk! Natuurlijk kun je ook genieten van foto's en films van andere geile stelletjes en trio's! Meiden onder elkaar Sex foto's en geile filmpjes van lesbische of bi amateur meiden, mmm Meisjes die elkaar lekker zoenen, overal strelen en likken?

Kom snel verder kijken naar deze lesbische kanjers. Als je zelf ondeugende plaatjes of hete videos hebt, plaats deze dan hier en laat iedereen lekker meegenieten! Mijn sex toy Lekker spelen met dildo's, vibrators en andere geile sex toys maken het extra spannend. Doe mee en laat jouw favoriete sexspeeltje zien. Foto's en filmpjes waarin je jezelf verwent met je favoriete toy kun je hier plaatsen, en ontdek wat andere leden er van vinden.

Anderzijds geniet ik zoals vele vrou Even ontstressen en weg uit de dagelijkse sleur? Ik ben Chloé uit Oost-Vlaanderen. Ik wil graag eens lekker vreemdgaan Ik wil graag vreemdgaan. Ik vind dat stiekeme gedoe gewoon ontzettend opwindend, en de seks met mijn man is o Lovenjoy, the best little whorehouse! Je durft toch wel he? Wil jij me misschien helpen?? Hoi ik ben Janny een leuke spontane een tikkeltje verlegen meid op zoek naar wat meer ervaring.

Ik ben geen ma Zin in een shemale Ben je op zoek naar een eerste ervaring met een shemale? Of ben je er al in thuis? Bij ons vind je de grootst Kom eens naar Lovenjoy in Leeuwarden!

Bij ons kunt u Ja ik ben nu eenmaal een beetje eng: Profiel van marzia Aangemeld als: Elke donatie is welkom;- Profiel van DoosWerkeloos Aangemeld als: Zin om ondeugend te zijn met mij??

Lekkere hete meiden een man pijpen