In de kut klaarkomen buurvrouw komt klaar

in de kut klaarkomen buurvrouw komt klaar

.

Neuken voor 50 man zoekt vrouw voor sex

Kreunend van genot laat oma zich door de geile knul neuken. Hij spuit haar oude kut vol sperma. Oma zuigt aan de pik van haar jonge buurjongen.

Na een geile neukbeurt een lekkere pijpbeurt. Dan gil je wel, als een grote lul je goed diep neukt. Neukbeurt in de woonkamer. Gillend op grote zwarte pik.

Kreunend van genot laat de oma haar billen vol zaad spuiten. Wippend op zijn grote stijve lul schreeuwt de geile meid Wippend op de grote lul neukt ze hem. De dikke vette teef geeft de jongen een neukbeurt. Wippend op zijn neger lul masseert ze haar klit. Geile hoerigsex waar de vonken vanaf spatten. Milf met grote tieten neukt haar buurjongen pepijn. Alle mannen zijn ook hetzelfde. En waar wil je dat ik je lik? Ze laat haar vingers nu over mijn balzak glijden.

Voorzichtig buigt ze voorover en trekt met twee vingers het condoom van mijn halfslappe lul. Hij zit vol met mijn zaad. Ze knoopt hem dicht en gooit hem op de grond.

Ook mijn lul glimt van mijn zaad. Dan zie en voel ik haar tong over mijn lul. De heerlijke toegewijde likken van Coby. Even later sluiten haar lippen om mijn glimmende paarse eikel. Al soppend en smakkend werkt ze zich met haar lippen verder over mijn lul. Omdat ik halfslap ben kan ze mijn lul met gemak in z'n geheel in haar mond nemen.

Haar tong krult binnen in haar mond om mijn pik, streelt mijn stam. Ze laat me los, geeft smakkende kusje op mijn eikel, die nu al weer wat fierder overeind staat. Ineens slaat ze haar vuist om mijn stam en begint me in een heel hoog tempo af te trekken. Direct verheft zich mijn lul, terwijl ze mijn eikel verwarmd met haar mond. Dan laat ze zich weer zakken over mijn nu geheel stijve dooraderde lul. Mijn handen grijpen zich vast in het laken, maar nu slaat ze een been over mij heen en manoeuvreert haar poesje boven mijn hoofd.

Ik weet wat ze wil, grijp in haar, van olie gladde, billen en lik haar poesje. Nat is ze, kleddernat. Soms stopt ze even met pijpen om dan met een hoog tempo haar bekken over mijn gezicht te wrijven. Ze beneemt me de adem, maar stort zich dan even later gelukkig weer op mijn lul. Het duurt lang waarschijnlijk omdat ik daarnet ben klaargekomen voordat ik de drang voel om te spuiten. Het duurt zelfs zolang dat Coby, die toch ook al drie keer is klaargekomen, al weer bijna op springen staat.

Maar ze neemt het er ook van. Het is haar avond, dat weet ik. Toch nog onverwacht voel ik ineens dat ik moet klaarkomen. Waarschuwen heeft geen zin met haar druipende doos strak tegen mijn mond aan gedrukt. Mijn hummen vergroot slechts de sensatie in haar kruis en ik spuit dan ook plompverloren in haar mond.

Net als twee weken terug neemt ze mijn zaad zonder maar een moment te haperen in haar mond. Vier, vijf stralen, loos ik op haar tong. Ze zegt niets, maar richt zich iets op. Haar hand verschijnt, en dan, vlak voor mijn ogen, vingert ze zichzelf naar een allesverzengend hoogtepunt.

Haar schuddende dijen tegen mijn wangen. Haar soppende poesje op slechts enkele centimeters van mijn ogen. Ze gilt het uit, waarbij ik mijn zaad vanuit haar geopende mond op mijn buik voel spatten. Ze schokschoudert en valt dan uitgeput zijdelings naast mij neer. Ik kom direct overeind en kijk haar aan. Met haar vermoeide ogen lacht ze me toe. Een glimlach om haar mond. Mijn sperma loopt over haar kin, haar wang en vindt uiteindelijk het laken.

Vind je me vies, of gek, dat ik me zo laat gaan? En ik geniet er enorm van. Dat je dit allemaal doet. En dat dit kan. En dat je alles maar goed vind. En dat je mij zomaar alles van je laat zien.

En dat je mij zomaar bevredigt en doet wat ik je vraag. Je bent toch veel ouder, en al getrouwd? Zijn alle vrouwen zo? Ook lang niet alle mannen. Maar veel wel hoor. Het ligt eraan wie je ontmoet en wat je bij elkaar toelaat. We kunnen helemaal onszelf zijn bij elkaar en hebben ook geen grenzen. Hij is een groot minnaar. De beste die ik ooit heb ontmoet, en daarnaast ook nog mijn man en maatje.

Ik heb dus niets te wensen. Zoals hij me bevredigt, kan geen ander. Nee, ook niet jij. Dat geeft ook niet. Ik ben er voor jou. Ik zie je graag gelukkig. Met alles wat wij samen meemaken kun je straks op pad. Gebruik het, wanneer nodig en je zult jezelf en de meisjes die je ontmoet slechts gelukkig maken.

Misschien heb ik de spanning nodig. Misschien is mijn genegenheid wel te groot voor jou. Zelfs als hij het vermoed, zo discreet is hij. Ik wil ook niet weten wat hij doet. Als hij maar trouw is aan mij, in die zin dat hij er is als ik hem nodig heb. Ik lach ook, maar twijfel wel een beetje. Ze is tenslotte zo lief en geweldig. Wat zou Jurgen tot zo'n grote minnaar maken? Pff, nou ik geniet voorlopig wel mooi even van zijn vrouw.

Inwendig moet ik een beetje lachen. Het is een uur later als ik hoe is dit mogelijk? We hebben samen gedoucht en elkaar heerlijk ingesopt. Ze lijkt wel onverzadigbaar want ze vraagt me onder de douche of ik haar nog een keer wil likken. Dus komt ze voor de vijfde keer deze avond klaar. Met een lome geeuw rek ik me uit, tot ik ineens besef waar ik ben. Zaterdagochtend en bij Coby in bed.

Nou ja, in haar bed dan. Want als ik me opricht zie ik dat ik alleen in het grote bed lig. Uit de badkamer komen de herkenbare geluiden van de stromende douche.

Ik val achterover terug in de kussen. Een brede lag op mijn lippen, als ik terugdenk aan gisteravond. Ik kijk eens om mij heen. De slaapkamer is licht. Door de dunne gordijnen zie ik de bomen langs de straat. De witte muren staan mooi bij het gebleekte hout, dat overheerst in de slaapkamer. Het geeft me het gevoel van een verweerd huis aan het strand.

Terwijl ik zo rond kijk valt mijn blik weer op het nachtkastje naast het bed. Nieuwsgierig open ik het deurtje om toch eens te kijken wat er nu precies in zit. Op de beide plankjes staan een heel aantal boekjes.

Ik trek er een paar uit. De omslagen liegen er niet om. Naakte vrouwen in verschillende opwindende poses vertellen de lezer dat het hier om een erotisch werkje gaat. Op sommige omslagen staan ook schaars geklede mannen, maar nooit zo open en bloot als de vrouwen. Hoewel, vrouwen zijn natuurlijk veel mooier om af te beelden.

Behalve de pockets staan er op de onderste plank ook nog een aantal grotere romans. Nieuwsgierig trek ik er een aantal uit. Maar ineens blijkt dat ik me vergist heb. Er is slechts een grote roman. Een boek van Nancy Friday. De andere omslagen blijken video banden te zijn. De omslagen zijn nog explicieter dan die van de romans. Als ik het nachtkastje in duik om ze weer terug te zetten, zie ik dat er achter de eerste stapel videobanden, zelfs nog een tweede stapel staat.

Maar hier geen pornografische afbeeldingen op de hoezen, maar slechts data. Het prikkelt mijn nieuwsgierigheid, maar er is verder niets aan de banden te zien. Ik zet mijn zoektocht verder in het laatje. Tussen de gebruikelijke vrouwelijke rommel zwerven diverse doosjes condooms door de rommelige inhoud.

Daarnaast de vibrator die ik gisteren ook al voelde. Ik pak hem eruit en neem hem op. Tot mijn genoegdoening is hij kleiner dan mijn eigen lul. Je kan als jonge minnaar niet genoeg bevestiging hebben om de af en toe opstekende onzekerheid het hoofd te bieden. Voldaan leg ik hem terug. Ik hoor dat Coby de douche dichtdraait en wil al snel de boeken die nog op bed liggen weer terugstoppen in het kastje als ik me bedenk hoor raar dit is. Gisteren heeft ze me zonder schaamte haar eigen lichaam laten zien, en mij zelf gevraagd om in het nachtkastje te gaan zoeken, dus geheimen hoeft ze voor mij niet meer te hebben.

Rustig blader ik in het dikke boek van Nancy Friday. Het is verbazingwekkend waar vrouwen over fantaseren. Zaken waarbij je zou denken dat alleen mannen dit opwindend vinden. Vreemdgaan, bekeken worden, seks met meerdere mannen, gedwongen seks, seks met andere vrouwen. Je bent ook wakker, zie ik? Ze is zich terdege bewust van de indruk die ze op me maakt.

Heb je lekker geslapen? Ik zie dat jij je gestort hebt op de inhoud van mijn nachtkastje. En warempel ze moet even blozen. Ik zag ze zomaar staan. Geeft ook niet hoor', hersteld ze zich. Ze vind het geloof ik zelfs leuk, want ze moet even glimlachen, voor ze antwoordt: Maar op die video's doen ze het zelfs met meerdere mannen enzo. Dus wat dat betreft ben ik niet zo heftig. Dat is wat anders Maar niet alles wat je droomt is geschikt om echt uit te voeren. Anders lag je nu niet waar je ligt. Ik ruik haar parfum.

We genieten van een heerlijk ontbijt, terwijl we over van alles en nog wat praten. Als we een half uur later aan de koffie zitten vraag ik haar ' Coby, wat meer moet ik nog leren? Maar ik wil nog wel tot aan mei bij jou in de leer hoor! Met een verleidelijke blik had ze me nog een keer de slaapkamer ingelokt. Ze had achter mij aangelopen op de trap en mij boven achterlangs bij mijn lul beetgepakt.

Zo drukte ze mij de slaapkamer in en begon me af te trekken, terwijl ze achter mij stond. Langzaam duwde ze me verder, tot we voor de spiegel stonden. Met haar vingers om mijn stam bracht ze mijn hoofd op hol. Ze drukte haar borsten tegen mijn rug, sloeg haar handen om mijn heupen. Haar ene hand woog mijn ballen en haar andere hand schoof langs mijn stam. Met haar mond vlak bij mijn oor, fluisterde ze stoute, geile woordjes in mijn oor. Het duurde niet lang of ik kwam heerlijk klaar, terwijl mijn zaad uiteenspatte op de spiegel.

Ze vroeg me om haar nog een keer klaar te likken, wat ik maar al te graag deed. Ik proefde haar sappen, voelde haar dijen verstrakken en haar handen in mijn haar, waarop ze kermend klaarkwam. Vertederd nam ze mijn hoofd in haar handen en zoende mijn natte lippen. Zo deelden we haar geil. Je hoort wel wanneer je weer kunt komen. Ik voelde me nu op mijn gemak bij haar. Ze wenkte me, waarop ze mijn gulp openmaakte en mijn lul nogmaals in haar handen nam. Ze gaf een zacht kusje op mijn eikel en zei: Coby is naar tennis en hij moet plotseling naar een urgente situatie op het werk.

En zo zit ik nog geen vijf minuten later zit alleen op de bank. Als ik even later in de boekenkast kijk, zie ik daar opnieuw een ander erotisch boek staan.

Ik begin er in te bladeren en lees een hoofdstuk vol heerlijke seks, maar dan ineens schiet mij te binnen dat het nachtkastje vol staat met videobanden. Razendsnel loop ik naar boven en neem twee banden mee. Een echte pornofilm en een videoband waarop slechts een datum staat. Twee mannen hebben seks met een vrouw. De vrouw wordt in allerlei standjes genomen, maar lijkt er erg van te genieten. Uiteindelijk schieten de mannen hun zaad in haar mond, waarop zij het gedeeltelijk doorslikt. Dan laat ze ook iets uit haar mond lopen terwijl ze geil de camera inkijkt.

Ik moet zeggen dat de film me niet ongemoeid laat en ik voel mijn lul verstrakken. Een dringt haar kutje binnen en de ander haar kontje. Ze schreeuwt enorm en komt ongelofelijk klaar, waarop de mannen hun zaad in haar spuiten. Nieuwsgierig stop ik nu de andere band even in de video om te kijken wat daar op staat.

De hoes vermeldt slechts 'Terschelling '. Tot mijn verbazing zie ik ineens een tien jaar jongere Coby door een vakantiehuisje lopen.

Ze heeft alleen een bikini aan en duidelijk gefilmd met een amateur-camera. Nonchalant kijkt ze in de camera en houdt haar borsten even vast. Even later een volgend shot: Een naakte Coby, slapend op bed, terwijl de camera rakelings over haar lichaam scheert.

De camera legt elk detail haarfijn vast; Coby ziet er werkelijk prachtig uit. Het is duidelijk een soort 'thuisband'. Coby zit op de rand van het bed en ineens komt Jurgen het beeld ingelopen; zijn lul staat stijf overeind.

Ze begint hem vol overgave te pijpen. Hij pakt haar hoofd en zonder pardon drukt hij zijn lul in Coby's mond. Vijf, tien, vijftien minuten loopt de band al en Coby wordt vermoeid, maar Jurgen weet niet van ophouden. Hij gaat net zolang door tot hij eindelijk zijn zaad in haar mond loost. Coby kan het niet binnenhouden, verslikt zich en laat het over haar kin lopen. Ik merk pas dat Jurgen uit beeld is verdwenen als de camera weer beweegt en op Coby komt toelopen. Coby glimlacht en likt het zaad van haar lichaam en slikt het door.

Dan draait ze zich om en toont haar kleine stevige billen. Haar kut druipt van het vocht en op handen en voeten gezeten vraagt ze Jurgen om haar te nemen. De camera beweegt van haar weg en wordt op een statief gezet.

Even later loopt Jurgen het beeld weer in en begint Coby met zijn nog steeds stijve grote lul te neuken. Minutenlang gaat dit door. Minuten waarin Coby een paar keer klaarkomt. Het stopt pas als Jurgen zijn zaad diep in haar kutje spuit.

Ze valt voorover en trekt zo zijn druipende lul uit haar gapende kutje. Coby naakt in de golven. Nu is het Jurgen naakt op het strand. Zijn lul is slap, maar nog steeds groot. Hij kijkt de camera in en begint zichzelf af te trekken waardoor zijn lul weer uitgroeit tot het machtige wapen waarmee hij Coby aan zich bindt.

Weer wordt de camera weggezet en vanuit een onmogelijke hoek zie ik hoe ze zich over zijn pik buigt en hem pijpt. Even later spietst ze haar lichaam op zijn lul door zich met haar kut over zijn lul te laten zakken. Het is vrijwel donker. Het beeld is erg onduidelijk, maar de geluiden zijn onmiskenbaar. Dan, net als Coby zich op de vakantievideo opnieuw naakt laat filmen terwijl ze op het strand een boekje ligt te lezen, hoor ik haar door de achterdeur het huis binnenkomen.

De tijd is omgevlogen en ze verrast me volkomen. Ze heeft mijn fiets buiten blijkbaar al zien staan, want vanuit de keuken roept ze al: Ik kijk haar afwachtend aan. Door mijn broek heen wrijft ze langs mijn stam. Maar zo belangrijk is dat toch niet? Ik streel haar tepels door de zachte stof heen, en ze zucht. Eerst even Jurgen bellen Terwijl ze voorover bukt til ik haar rokje op en trek aan haar slipje, zodat het spant tussen haar liezen. Terwijl ze met hem praat laat ik mijn vinger door haar bilnaad glijden op zoek naar de aanzet van haar lipjes.

Ik kom mmm, net terug van tennis Ze draait zich niet eens om, maar zonder omhaal trekt ze haar slipje op haar enkels en commandeert me bijna: Ik zal je laten zien wat een vluggertje is! In een stoot dring ik bij haar binnen. Ze gromt en brengt haar hand naar haar klitje, terwijl ze haar kont naar achter drukt.


in de kut klaarkomen buurvrouw komt klaar

.


Erotische massage weert gratis sex advertenties

  • In de kut klaarkomen buurvrouw komt klaar
  • 771
  • NAAKTE VROUWEN BORSTEN SEX DATES WHATS APP
  • EROTISCHE MASSAGE VOOR VROUWEN AMSTERDAM PRIVE SEX BREDA
  • In de kut klaarkomen buurvrouw komt klaar