Hoerige kut geile kik

hoerige kut geile kik

..

Sex date delft gratis lesbische

Ik duik de douche in, meng het water op de juiste temperatuur, koppel de douchekop los en steek de slang tussen mijn billen. Ik heb geluk dat ik het vandaag zelf mag doen, als mijn Meester het doet, gebruikt hij koud water. Ik spoel me nauwgezet, tot er alleen nog maar schoon water tussen mijn billen vandaan spuit, droog me af en duik de slaapkamer weer in. Ik droog me af voor de spiegel, bekijk mijn lijf mijn tieten staan stevig omhoog en er prijken verchroomde ringen in mijn tepels.

Die heeft mijn meester erin gezet, ondanks het feit dat er regelmatig zware voorwerpen aan worden gehangen staan ze nog fier omhoog. Wil je mijn tieten zien? Bekijk dan mijn fotopagina Ik kijk om me heen en zie een tros bananen liggen met een aantal klemmen, een buttplug ligt er naast en er ligt een briefje bij.

Ik pak de bananen, pel er vier af, ga wijdbeens voor de spiegel liggen en ik prop de eerste in mijn kutgat. Hij gaat gemakkelijk naar binnen en ik duw hem zover ik kan in mijn spleet. Dan pak ik de volgende en schuif hem naar binnen. Mijn Meester heeft een stamper klaargelegd, die ik moet gebruiken om de bananen fijn te duwen en ik zet de stamper voor mijn kutopening en duw hem naar binnen.

Ik maak ruimte voor de volgende banaan en prak hem in mijn kutspleet. De volgende banaan gaat wat moeilijker naar binnen en ik duw door, stamp de bananen helemaal fijn in mijn kut, om ruimte te maken voor zoveel mogelijk bananen, ik pak de vijfde banaan, pel ook die af en prak hem naar binnen, mijn kut zit nu helemaal vol.

Om te kunnen plassen, zonder dat de bananen uit mijn kut kunnen vallen ligt er een slangetje klaar, wat ik in mijn plasgaatje moet steken. Ik schuif de slang zo diep mogelijk in mijn plasgaatje en pak de klemmen en vouw mijn schaamlippen dicht, ervoor zorgend dat het slangetje niet naar buiten kan schieten. De klemmen zetten zich strak op mijn schaamlippen, het zijn sterke getande klemmen en het pijnlijke gevoel verdwijnt maar langzaam Ik heb nog twee bananen over.

Met de andere kant van de stamper duw ik die tussen mijn billen en doe de buttplug in, die het zaakje moet tegenhouden. Als ik opsta voel ik pas hoe vol mijn kut is, de eerste stappen die ik zet vermalen de bananenprak en ik voel hoe mijn schaamlippen strak komen te staan. Ik loop wat rond om te testen of alles wel in mijn onderlijf blijft zitten. Het gaat goed, de klemmen op mijn kutlippen houden het zaakje goed tegen, het zijn écht goeie klemmen die maar moeilijk openen en ik trek mijn rokje weer aan, géén slipje en BH is me bevolen.

Daarna mijn truitje en de laarzen die al klaarstaan, ik ben klaar. Ik kijk in de spiegel, mijn rokje laat mijn dijen goed uitkomen, de laarzen reiken tot boven mijn knieën en ik draai me om en zie een stukje van mijn billen en ik ben klaar voor mijn Meester, ik zie het slangetje tussen mijn schamlippen uitsteken als mijn Meester binnenkomt. Hij draait me rond, tilt mijn rokje even op, inspecteert mijn kut en kontgat, kijkt of de buttplug wel blijft zitten en gromt tevreden.

Mijn Meester inspecteert de klemmen op mijn kutlippen, trekt er aan en ik kreun. Ze is lesbisch, dat is alles wat ik van haar weet, af en toe ligt ze met een andere vrouw naakt in haar tuin, ze is niet eens mooi en niet echt aantrekkelijk maar ze weet de mooiste vrouwen bij haar thuis te krijgen.

In de auto voel ik hoe de buttplug in mijn achterwerk naar buiten dreigt te komen, ik duw hem snel wat dieper in mijn kont en ik ben blij dat ik zit, zodat de bananen niet verder uit me kunnen glijden. Mijn Meester heeft leren stoelen in zijn auto, zijn auto is zijn trots, zelfs ik mag hem niet eens wassen. Hey, het is dan ook een mooie auto, een cabriolet, bijeengespaard door mijn Meester We draaien de autoweg op, het is geen erg drukke weg en mijn Meester beveelt me mijn truitje uit te trekken..

Gehoorzaam doe ik wat hij van me verlangt en ik leg mijn truitje netjes op de achterbank, naast de tas die mijn Meester heeft meegenomen. Het is altijd weer een verrassing wat er in die tas zit “Laat je tieten maar goed zien teef!

We blijven nog even op de rechterrijstrook rijden, straks zal mijn Meester in gaan halen en zal ik mijn tieten moeten showen. Ik weet dat het hem opwindt als ik in mijn blote tieten naast hem in de auto zit. Straks zal ik hem moeten pijpen Maar eerst moet ik met mijn tieten spelen en ik raak opgewondener, het maakt ook mij geil, zo in mijn blote tieten naast mijn Meester te zitten, het vocht in mijn kut hoopt zich op, de bananenprak wordt steeds weker.

Ik hoop echt dat de klemmen het houden, ik voel stiekem even tussen mijn benen. Mijn Meester is streng vandaag, ik ben benieuwd wat hij allemaal voor me in petto heeft.

Het is nog vroeg, het is nog geen negen uur, we hebben de hele dag nog voor ons. Nou ja, ‘we’ is eigenlijk niet het juiste begrip, mijn Meester heeft de hele dag nog voor zich met mij als gebruiksvoorwerp, ik ben nou eenmaal zijn ‘willoze ding’ en ik voel aan zijn stemming dat ik vandaag niets heb te willen. Kon ik maar even in de tas kijken, daar kan van alles inzitten, van touwen tot klemmen voor op mijn tieten en kut, mijn Meester heeft in de loop van de tijd heel wat dingen verzameld die hij op me uitprobeert.

Ik schrik op uit mijn gedachten. Mijn Meester draait de auto de vluchtstrook op, reikt onder zijn stoel en haalt de halsband tevoorschijn, hét teken voor mij dat ik vandaag niets maar dan ok helemaal niets in heb te brengen Het gaat niet alleen om die bewuste zaterdag Gister heeft hij ruzie gehad op zijn werk, gisteravond kwam hij thuis en bereidde me al voor: Hij kijkt nijdig, knijpt me hard in mijn tieten.

Ik stap uit, ik sta verdorie naakt naast de auto, auto’s razen claxonerend voorbij. Ik sta naakt te kijk en normaal windt me dat wel op maar het onverwachte van de hele situatie maakt dat ik me onzeker voel, ik moet dit ook weer goedmaken De knuppel dringt tussen mijn billen naar binnen en mijn Meester perst de rest van de bananen diep in me. De knuppel wordt meedogenloos tussen mijn billen gedreven en even ben ik bang dat de inhoud van mijn kut naar buiten zal komen. Mijn kutlippen worden pijnlijk uitgerekt, maar ik geef geen kik en de klemmen houden het gelukkig..

De buttplug wordt in me geschoven, diep, mijn kringspier sluit zich er omheen “Als je nog moet plassen moet je het NU doen, maar niet bij de auto begrepen?! Ik weet ook dat hij van me houdt maar ook dat hij het dreigement uit zal voeren, ik ken hem lang genoeg om te weten dat hij het meent. Als ik instap weet ik zeker dat ik mijn plas niet in zal kunnen houden en ik loop gebukt de berm in..

Er is totaal geen beschutting en ik kan me nergens verbergen. Auto’s rijden langs, langzamer dan normaal en ik hoor vage kreten boven de geluiden van de snelweg uit. Eindelijk is mijn blaas leeg en ik pak wat gras en veeg mijn benen af. Een ruk aan de riem laat me omvallen Jeemig, door het persen om mijn blaas zo snel mogelijk te legen is de inhoud van mijn kontgat weer naar buiten gekomen.

Mijn Meester is vandaag hard en wel heel erg streng, hij rijdt nog iets vooruit ook en ik lig met mijn benen wijd te kijk voor iedereen die het maar zien wil. Raampjes gaan open, de auto’s rijden heel erg langzaam nu en ik kan horen wat ze tegen me schreeuwen Haastig veeg ik mijn billen af. Ook mijn Meester vindt het nu wel genoeg en gebaart dat ik naar de auto mag komen. Ik ren zo snel ik kan naar de veilige plaats die de auto me zal bieden. Waar is de buttplug??

Weer ren ik zo snel ik kan naar de auto, het geschreew van de automobilisten is niet van de lucht. Als ik hem tot drie meter genaderd ben slaat de deur dicht en word ik aan de riem voortgetrokken Ik moet hollen om hem bij te houden, mijn tieten dansen op en neer en ik voel de klemmen aan mijn kutlippen trekken.. De kreten zijn niet van de lucht. Niemand die stopt om me te helpen. Ik barst nu in tranen uit maar niemand die stopt of mijn Meester tegenhoudt Het blauwe zwaailicht dat mijn Meester op het dak van zijn auto heeft gezet draagt daar ongetwijfeld aan bij..

De bijrijder heeft zijn hoofd uit het raampje gestoken. Maar de kerel heeft geen medelijden met me. Naast mijn Meester rijdt een andere auto en ze praten met elkaar, ik kan niet horen wat er gezegd wordt maar de bijbehorende gebaren zeggen me genoeg De man naast me grijnst.. Verbeten zet ik mijn tanden op elkaar, dring mijn tranen terug, ik zal de vernedering doorstaan ook. Mijn kut doet zeer, de klemmen drukken in mijn kutlippen, houden ze nog steeds bij elkaar..

Daar past vast heel veel in. Zijn lul is hard, stijf en enorm groot De auto rijdt nu vlak naast me, de bestuurder draait de auto zover mogelijk naar me toe en ik kan een klap op mijn schuddende billen niet vermijden. De man strekt zijn arm uit en weet een van mijn tieten te grijpen. Brutaal knijpt hij in mijn tiet, kneedt hem, hij krijgt de ring in mijn tepel te pakken, haakt zijn vinger erin en trekt me naar zich toe Ik word tegen de auto aangetrokken en hij weet een vinger tussen mijn billen te krijgen.

Net goed je zult het wel verdiend hebben teef! De bijrijder steekt zijn paal omhoog en trekt zich af en zijn sperma schiet tegen me aan. Ik gooi de buttplug in mijn hand naar hem toe en hij vangt hem behendig op en ruikt er aan.. Dan maakt de auto vaart, naast de auto van mijn Meester is de andere auto weg, ik hoor de bijrijder nog roepen: Er zitten twee vrouwen in. De vrouw heeft een parapluie in haar hand en geeft me een harde klap tegen mijn billen.. Ik probeer de volgende klap te ontwijken maar mijn Meester houdt me in zijn achteruitkijkspiegel in de gaten en geeft me geen kans, ik word voortgesleurd aan de riem en de halsband klemt zich rond mijn hals, ik moet wel meehollen om voldoende lucht te krijgen..

De volgende klap komt op mijn dansende tieten terecht. Ze heeft het raampje helemaal opengedraaid, de vrouw naast haar heeft haar rok helemaal omhooggeschoven en zit zich te vingeren! Ze steekt haar arm helemaal uit het raam, haar hand met de parapluie laag boven de weg, ze probeert de punt tussen mijn billen te krijgen. Vuile smerige vieze slet, je verdient het om gestraft te worden, HOER! Ze is erin geslaagd om de punt tussen mijn billen te krijgen en duwt door, het doet pijn!

Als ze hem terugtrekt is de punt besmeurd met banaan.. Dat levert me een regen van slagen op mijn deinende tieten en billen op terwijl mijn buurvrouw me de smerigste verwensingen toewerpt.

Dan port ze met de punt waar ze me maar kan raken, pijnlijk drukt de punt telkens in mijn huid. Dán duwt ze de punt weer diep in mijn tieten om hem vervlogens hardhandig in mijn billen te duwen en ik kan niet meer, houdt het dan helemaal niet op? Ik zie mijn Meester genieten van wat er achter hem gebeurt, af en toe steekt hij zijn hoofd uit het raam om naar me te kijken en hij lacht..

Ik kijk om of er achter me hulp is te verwachten en ik zie een zwaailicht in de verte. Dan maar de cel Dan stopt mijn Meester, hij heeft het zwaailicht waarschijnlijk ook in de gaten. Driftig veeg ik het sperma van mijn lijf. Ik stap snel in en mijn Meester voegt zich in de rij Hij zwijgt, hij heeft zijn broek uitgetrokken en heeft een enorme erectie.

Het zwaailicht is snel naderbij gekomen Ik hap vertijfeld naar lucht, ik hijg van het harde lopen en ik kom slechts langzaam bij. Mijn Meester kijkt zijdelings naar me, mijn tieten gaan op en neer, ik weet dat dat hem opwindt, maar het kan me even niets schelen Dan gaat mijn Meester naar links, auto’s gaan opzij voor zijn zwaailicht en we halen in tot we weer op een rustiger deel van de autoweg komen. Het kan me even niet schelen, de krachtmeting begint. Al weet ik bij voorbaat al wie er gaat winnen..

Opstandig trek ik het truitje weer aan.. Mijn Meester scheurt het truitje van mijn lijf.. Het wordt een lange dag.. Hij draait de weg af en we stoppen op een beschutte parkeerplaats. Dan stapt mijn Meester uit en rukt het portier aan mijn kant open. De tas wordt uit de auto gehaald. Ik hoor de rits opengaan en sluit mijn ogen Ok hij is mijn Meester maar er zijn grenzen toch? Die grenzen hebben we al lang geleden bepaald maar ik wil hem er toch even fijntjes aan herrinneren dat ook ik niet altijd alles tolereer..

Ik weet alleen dat het niet zal helpen maar ik heb even geen zin om toe te geven.. Ik ben gewoon even lekker opstandig, mag ik ook eens een keer? Ja hij kan me dwingen, ook daar hebben we afspraken over gemaakt en gezien ik een hoge pijngrens heb is dat allemaal duidelijk vastgelegd met de bijbehorende stopwoorden. Tegen beter weten in houd ik vol, i k w i l n i e t.

Uiteindelijk is er maar één winnaar en ik zet me schrap. Het komt sneller dan ik dacht. De naald wordt door mijn tepel gedreven Ik geef geen kik. Ik doe het niet, ik geef me niet zomaar gewonnen! Een ruk aan de halsband zou genoeg moeten zijn maar in deze situaties gaat het er anders aan toe En ik geniet ervan, deze machtsspelletjes, mijn Meester ook trouwens. Ik vind van niet en het is het waard om te laten merken dat ik ook nog wat te vertellen heb.

Is dat wel zo? De stoel gaat achterover.. Een riem om mijn buik Ik lig vastgesnoerd in de stoel en kan nu geen kant meer op, zal moeten ondergaan wat mijn Meester voor me bedacht heeft.

Ik heb het zelf gewild en zet me schrap op de volgende actie om me te onderwerpen aan zijn wil. Hij zal er zelfs zijn auto aan opofferen als het moet. Het zij zo, dan heb ik op dat gebied toch ook een kleine overwinning geboekt. Gerommel in de tas Gerommel aan de klemmen op mijn kutlippen. Dan, de lieverd houdt zijn eikel tgen mijn lippen, geeft mijn lieve Meester me toch nog een kans. Ik kan de verleiding bijna niet weerstaan om toe te happen en er flink in te bijten, maar doe het niet..

De stroomstoot is hevig en mijn onderlijf veert omhoog Aha gaan we op die toer? Je doet maar, ik wil nog steeds niet Er worden klemmen op mijn tepels gezet.

De volgende stroomstoot trekt door me heen.. Ik schud mijn hoofd. Er gebeurt even niets, de spanning wordt opgevoerd? Ik kan moeilijk haar moeder gaan versieren als dat kind erbij is, dacht ik. Maar niet getreurd; er zal zich ongetwijfeld een betere gelegenheid aan gaan dienen. Even later kwam Tessa terug met een lief meisje met een guitig kopje, met donker bruin lang haar.

Ze neigde een beetje naar overgewicht. Ze had onmiskenbaar de bouw van haar moeder. Haar rok zat nu bijna helemaal tot haar kruis opgestroopt. Ik serveerde haar, ik zeg het eerlijk, met bijna klamme handen, een glas rode wijn en schonk daarna voor Manon een glas cola in.

Ik nam zelf een pilsje en ging weer op de bank zitten. Ik kon nu duidelijk meer van haar kruis zien dan daar straks en mijn god, ze had nu geen string meer aan, maar zat onmiskenbaar in haar blote kut.

Ik keek ook eens goed naar haar boezem en het was buiten kijf, ze had nu ook geen BH meer aan, die ze volgens mij wel degelijk eerder had aangehad. Ik snapte er even geen hout van waarom ze überhaupt haar dochtertje had gehaald, als ze bij de eerste kennismaking, door haar provocerende wijze waarop ze in de fauteuil haar kruis en dijen aan me toonde, zo duidelijk signalen gaf dat ze er kennelijk niet vies van zou zijn als ik avances zou maken bij dit kennismakingsgesprekje.

Wat een feeks, dacht ik; mij eerst ontiegelijk opgeilen, en dan haar dochtertje erbij halen, waardoor ik buiten spel sta. Oké, ik zal het spel meespelen en doe net of je me niks doet, dacht ik. Ik informeerde hoelang ze single was en wat voor werk ze deed. Vijf jaar gescheiden en werkzaam in de verpleging, vernam ik. Van haar kant wilde ze soortgelijke dingen over mij weten. Met name of ik er een vriendin op na hield en zo.

Ik hield me een beetje op de vlakte en zei dat ik af en toe wel een vriendinnetje had, maar niet iets voor vast. Als je seks met me wil dan doe ik daar helemaal niet moeilijk over.

Ik doe het ook graag en ik vind jou wel een lekkere vent. Ik ben wel geil op je. Ik weet wel, er zijn vrouwen die heel onbevangen met seks omgaan en openlijk hun verlangens op dat gebied uiten, en mijn god, zo iemand is nu recht boven me komen wonen. Manon weet wat seks is en vind dat ook heel lekker. We kunnen gewoon neuken waar ze bij is, en als ze zin heeft mag ze ook meedoen. Zou jij het niet geil vinden om een kutje van 10 jaar te neuken? Dat is toch de natte droom van veel mannen?

Manon begon direct haar spijkerbroekje los te knopen. Manon ging wijdbeens op de bank zitten en trok met haar vingers haar kutje open, zodat ik de zacht roze binnenzijde van haar neukgleufje en haar kleine kittelaartje goed kon zien. Ze had voor haar leeftijd behoorlijk dikke schaamlipjes en stevige dijtjes; wellicht kwam dat ook door haar bouw. Kortom, ik zag een heerlijk, sappig, kinderkutje en een stevig lijfje waar het eerste begin van tietjes al goed zichtbaar was. Ze is nu neukbaar en je kan wat dat betreft dus rustig je gang gaan.

Je mag in haar kutje of mondje klaarkomen. Ik ging voorzichtig dieper bij haar naar binnen. Ik keek opzij naar Tessa, die wijdbeens in de fauteuil zat en haar eigen kut vingerde, terwijl ze mijn handelingen met haar dochtertje observeerde. Ik werd steeds vrijmoediger en ik begon haar te likken en op haar klitje te sabbelen.

Door de spierspasme in haar kutje merkte ik dat ze begon te reageren. Mijn god, ongelooflijk, ik was bezig een jarig grietje klaar te likken. Ik voelde dat ik het niet veel langer zou kunnen volhouden om een zaadlozing tegen te houden. Waar is de slaapkamer?

Manon ging met hoog opgetrokken benen op haar ruggetje liggen en Tessa nam de beide hoofdkussens en propte die onder het kontje van haar kind, zodat haar kontje een stuk hoger lag dan haar hoofd. Veel vrouwen hebben daar naar ik mag aannemen aangename herinneringen aan. Een kutje van een jarig kind had ik echter nog nooit geneukt. Kan ze een pik van mijn afmetingen wel hebben, is wat ik me afvroeg. Wacht als je eerst je pik wat glad maakt met mijn kutsap, want ik ben intussen ook zeiknat van de aanblik van je heerlijke lul; dan glijdt ie zo bij haar naar binnen.

Ik voelde Tessa tussen haar benen en inderdaad, haar kutsap liep zelfs met een dun straaltje langs naar dijen. Tessa hielp me door haar schaamlipjes wat uit elkaar te trekken. Door deze extra stimulatie kwamen de genotprikkels bij Manon als een storm over haar heen. Ze begon na een tijdje te hijgen en te kreunen en de spieren in haar buik en bekken deden haar sidderen en schokken van genot.

Haar gekreun en gehijg ging over in regelrecht gejank. Door het neuken van haar dochtertje raakte Tessa zelf ook steeds meer in een staat van opwinding. Ze begon vuile, platvloerse taal uit te slaan. Ik kon de ejaculatie niet langer uitstellen, ik kwam schokkend klaar in haar kutje. Bij iedere stoot spuit ik een nieuwe lading zaad in haar baarmoedertje.

Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen. Kennelijk was ik zo geil dat ik verborgen reserves had. Ik gaf Manon de tijd om wat op adem te komen en begon haar toen opnieuw te neuken. De lading zaad in haar kutje maakte soppende en slurpende geluiden bij het verder neuken. Tessa ving het met haar hand en vingers op en liet Manon het oplikken. Geef niet al je geil aan die meid; nu wil ik ontiegelijk gepakt worden. Maar je kunt vannacht Manon wel bij je houden; je zal haar ongetwijfeld nog een keertje willen naaien.

Tessa ging met wijd gespreide benen op bed liggen. Jezus, wat heeft dat wijf een geile kut, dacht ik. Van die lubberende schaamlippen en een dikke clitoris, die net op een klein pikkie leek. Ik ging steeds dieper in haar neukgrot. Ze kwam nu helemaal in extase, jankte, kronkelde en schokte alsof ze een toeval had.

Het ene orgasme volgde op de andere. Ik stootte in haar alsof ik een muur moest slopen. Ze krijste toen ik haar klaar neukte. Op een gegeven moment spoot ik een lading zaad diep in haar hoerige moederkut.

Wat zag het er ongelooflijk smerig en geil uit om dat kleine meisje zo luid en enthousiast op de kleddernatte scheur van haar eigen moeder te zien zuigen.

En om te zien hoe die vrouw daarvan genoot; haar kut smerig wentelend en stotend tegen het kleverige gezichtje van dat jonge meisje. We bleven alle drie nog een kwartiertje liggen om weer op krachten te komen. Zal je lief voor Peter zijn? Wil jij ook dat mama en ik geen broekje aan hebben? Vaak deden ze ook met me wat er op die film gebeurde.

Soms maakte ze met mij ook een film; dat vond ik wel leuk. We gingen ook wel naar een ander huis. Een heel groot huis vlak bij een bos. Ik stond op en ging het beloofde drankje voor haar inschenken, en deed er stiekem een scheut wodka in. Dan slaapt ze straks dubbel goed, dacht ik, gniffelend. Jezus, hoe kan het lopen, dacht ik. Een bovenbuurvrouw en een lekker jong dochtertje die allebei niet vies waren van een turbulent seksleven. Ze zat met haar benen wijd op de bank.

Moet ik je weer neuken of klaarlikken? Mijn kont schoot langzaam naar voren en achteren en mijn kloten schommelden mee terwijl ik mijn paarse eikel in en uit haar mondje liet glijden.

Op een gegeven moment begon ze weer te schokken en te sidderen en kwam ze kreunend klaar. Manon ging naast me liggen en in lepeltjes houding vielen we uiteindelijk alle twee in slaap. Ik vroeg haar fluisterend: Toen ze terug kwam kroop ze boven op me. Ik bewoog niet teveel omdat ik niet te snel willen klaarkomen, want ik wilde zo lang mogelijk in haar heerlijke lijfje blijven zitten. Ik voelde toenemende trillingen in haar lijfje door deze prikkeling van haar sterretje.

We lagen in elkaar verstrengeld nog een tijdje uit te hijgen tot de wekker aangaf dat het tijd was om op te staan. Ik maakte een ontbijt klaar, en om 8 uur kwam Tessa thuis van haar werk.

Ik zal eens een kleine butt-plug gaan kopen, dan kan ik haar poepgaatje wat gaan oprekken, zodat ze binnenkort ook in haar kont genomen kan gaan worden. Kom je vanavond bij mij eten? Ik zal wat lekkers klaarmaken. Vanmiddag ga ik nog wat verhuisdozen uitpakken, zodat de boel een beetje op orde komt.hoerige kut geile kik

..

Sex friesland 2 lullen in kut

  • Hoerige kut geile kik
  • Uiteindelijk is er maar één winnaar en ik zet me schrap.
  • Gratis pjes sexs
  • Mijn ogen werden groot van opwinding en ik hoorde mezelf hijgend vragen: Ik draaide me om naar Robert en vroeg hem of dat geld gedeeld moest worden.