Hoeren ontvangen thuis stijve lul in broek

hoeren ontvangen thuis stijve lul in broek

Ok en dan nu mijn waar gebeurd verhaal van inmiddels wel al 2 jaar geleden. Het was op een zonnige morgen, dat ik weer stijf van geilheid stond en ik besloot om eens een bezoekje te gaan brengen aan een seksshop in de stad, waar ze ook cabines hebben waarin je in je eentje een filmpje kan bekijken en jezelf afrukken.

Ook kan je daar de sex bioscoop in of in kamertjes voor meerdere personen, maar ja ik was maar alleen. Thuis had ik me al wat opgegeild en flink aan de poppers gesnoven, zo werd ik bijna grenzeloos geil. Ik had me zomers gekleed, shirtje, korte broek, geen onderbroek, de welvingen van mijn halfstijve lul waren goed zichtbaar, maar dat maakt me alleen maar geiler, slippers en met de poppers op zak    ging ik snel richting de bioscoop.

Daar aangekomen,    keek ik eerst wat rond en ontdekte, dat er ook enkele hokjes waren met glory holes, dus gaten in de tussenwand, waardoor je iemand kan aftrekken of pijpen etc.

Dat leek me wel wat, lekker spannend om iemand te pijpen die je verder niet ziet of kent. Er was best wel wat bedrijvigheid en de muziek stond echt loeihard, dat was zeker tegen de hijg en kreun geluiden.

Ik koos een hokje in de hoek uit en ging naar binnen, het eerst wat ik zag was een dikke stijve pik. Ik sloot snel af en knielde me om die lekkere staaf in mijn mond te nemen, heerlijk smaakte die. Volgens mij was die man aan de andere kant al een tijdje aanwezig, want binnen 2 minuten spoot hij achter in mijn keel en zijn tweede kwak kwam net boven mijn oog, over mijn neus, richting mijn lippen en na zijn 3e   lading in mijn gezicht, nam ik hem snel weer in mijn mond om de laatste druppels door te slikken.

De lul verdween in het gat en ik kleedde me uit, mmm lekker begin dacht ik. Toen ik naakt was, rook ik meteen mijn lul…. Na 2 nog lekkere pikken leeggezogen te hebben kwam er iemand binnen met een soort van bedrijfs kleding, ik kon zo snel geen naam ontdekken en dacht ook meteen, dat niemand met een bedrijfslogo hier binnen zou gaan, maar was wel nieuwsgierig. Hij kleedde zich meteen helemaal, nam een zakje met brood en een blikje red bull en pas toen hij ging zitten, zag ik wie het was……  Mijn buurman van 2 huizen verder en die heeft een winkel hier in de stad.

In ieder geval, moest ik zorgen, dat hij mij niet herkende. We hadden elkaar nooit naakt gezien en tja hij verwacht dit natuurlijk ook niet…. Ik bekeek de rest van zijn lijf eens goed en had gezien, dat hij niet alleen een lekker strak kontje had, maar ook een fijn postuur en een heerlijke pik. Inmiddels stak zijn paal, in ruwe schatting 19 à 20cm lang en 4 à 4,5cm dik, kaarsrecht vooruit, terwijl mijn pik in erectie een 23cm lange en 5,5cm dik omhoog gebogen banaan was. Het was inmiddels Toen hij klaar was en dit ging nogal snel, stak ik 2 vingers door het gaatje, ten teken, dat ik bereid was om hem te pijpen.

Sorry, maar ik heb hem niet gewassen zei hij, mmmmm lekker was mijn reactie, zeker weten zei hij en ten 2e   male gaf ik met mijn vingers aan dat zijn pik welkom was. Vrijwel meteen stak het kopje van zijn eikel door het gaatje en ik rook inderdaad, dat hij stonk, maar dan wel lekker geil, er zat zelfs, net als bij mij, wat smegma achter zijn eikel, mmmmmm, heerlijk dacht ik en sabbelde er meteen aan. Heerlijk de smaak van oud en vers gedroogd en nat zaad, pis etc.

Langzaam maar zeker kwam zijn volledige paal door het gat en probeerde hem zover als mogelijk in mijn mond te krijgen. Ik hoorde aan zijn gekreun, dat hij genoot, maar voordat hij klaarkwam, wilde ik hem lekker in mijn anus voelen. Wil je me neuken vroeg ik met vervormde stem steeds natuurlijk en hij antwoorden positief. Maar mag ik jou ook pijpen vroeg hij, ik ben ook ongewassen, was mijn antwoord, mmmm zalig zei hij, het kan me niet goor genoeg zijn, toen stak ik mijn penis door het gaatje en liet me door mijn vriend en buurman, onwetend voor hem, lekker pijpen, ik hoorde positieve geluiden over mijn pik en de smaak ervan.

Onder het pijpgenot, vingerde ik mezelf in mijn, natuurlijk ook ongewassen, anus en haalde hem vervolgens met een bruin topje eruit. Mede om niet te snel klaar te komen, maar ook om te zien of hij goor genoeg was om mijn bruine vinger te likken, trok ik mijn staaf terug en bood hem mijn poepvingertje aan.

Hij rook er even aan, of liever gezegd, hij snoof de geur van mijn stront en likte gretig mijn vinger schoon. Daarop gaf ik hem een flesje poppers, ook hier snoof hij gretig aan om zodoende zonder remmingen mijn stront reet lekker te rimmen.

Wild ging zijn tong door mijn anus en mede doordat ik wat aan het persen was, om zodoende een keuteltje aan te bieden, liet ik af en toe een scheet. In plaats van terug te trekken, snoof hij ook hier aan en genoot met volle teugen, na een beetje persen, kwam er inderdaad een klein keuteltje uit. Ik draaide me om, om te zien wat hij hiermee zou doen en zag hoe hij het door zijn mond liet rollen en, na een flinke snuif aan de poppers, begon hij erop te kauwen.

Lekker tongen zei ik en hij duwde zijn mond in het gat en begon lekker met mij te stronttongen. Peter, zo heet mijn buurman, je moest eens weten met wie je aan het tongen bent hahaha, ik vond het heerlijk en spannend.

Na een tijdje lekker tongen beval ik hem het door te slikken en ook hiermee had hij geen moeite en toonde mij zijn lege mond. En nu neuken zei ik weer en meteen kwam zijn leuter door het gat. Duw je ballen, samen me je pik door het gaatje zei ik.

Dat gaat niet zei hij, waarop ik zei, jawel, gewoon proberen, maak je kloten nat met speeksel en dan zal het wel lukken. Even trok hij zijn lul terug, maar snel genoeg kwam hij weer terug en probeerde zijn ballen er door te duwen.

Een voor een zei ik weer en ja hoor met een beetje hulp van mij, kwamen zijn zaadballen ook door het gat en het was een heerlijk aanblik, zo een complete lul met ballen zonder er verder een lichaam achter te zien. Groot voordeel voor mij was, dat ik zelf kon bepalen hoe diep ik hem erin wilde, hoe snel het stoten    zou gaan en hij kon nu niet meer zo gemakkelijk terug trekken, hij zat bij wijze van spreken, gewoon vast.

Ik pijpte hem nog even en likte zijn kloten, om me vervolgens om te draaien en hem langzaam in mijn anus te schuiven, hij schoof erin, tot ik met mijn kont tegen de tussenwand zat. Langzaam de snelheid opvoerend schoof ik over zijn staaf. Ik hoorde hem hijgen en op een gegeven moment zwelde zijn pik nog wat op, ten teken, dat ik hem zo diep mogelijk in me liet schuiven. Spuit me vol zei ik, ik wil je zaad voelen en de hele dag mee dragen. Hij moest wel in me spuiten, want zelf kon hij zich niet terug trekken en jaaaa, onder luid gegrom en gekreun, voelde ik de ene na de andere lading zaad in mijn darmen spuiten..

En in plaats van me terug te trekken, bleef ik gewoon staan, genietend van die grote pik in mijn kont, net als twee honden die vast zitten. Langzaam verdween, beetje bij beetje zijn erectie en hij zei dat hij moest pissen. Pis maar in mijn kont zei ik en even later voelde ik de warme vloeistof, mijn anus vullen. Ik liet hem even lekker pissen en opeens     Stop en misschien vanwege de krachtige intonatie, kneep hij meteen af.

Ik liet zijn inmiddels slappe pik uit mijn poepdoos glijden, draaide me om en zei, de rest wil ik opdrinken. Ik nam zijn, in mijn anus, natuurlijk bruin geworden, slappe piemel in mijn mond, pijpte hem schoon en proefde de smaak van mijn kont en stront, inmiddels had hij zich weer ontspannen en begon hij weer te pissen. Zo goed als het kon slikte ik alles door en met wat er naast vloeide, smeerde ik mijn gehele lichaam in, dit maakte me weer enorm geil.

Tijdens het pissen zei hij, dat ik hem ook moest neuken, maar hij moest eerst even naar zijn werk bellen, dat hij wat later terug zou zijn. Op een gegeven moment hoorde ik Peter zeggen, even rustig aan Jose, die dit op dat moment ook deed.

Ik kreeg haar kutje goed op mijn mond gedrukt, zij begon te draaien, nog harder te kreunen toen ik mijn tong diep in haar kutje had. Peter had even de rust en mogelijkheid om haar blouse helemaal uit te doen, een bh had ij niet aan.

Toen hij haar tieten een C cup goed zat te kneden, en ik haar goed te pakken had met mijn tong kwam ze schreeuwen klaar. Op verzoek van Jo kleden wij ons daarna helemaal uit, zelf werd zij verder door Peet helemaal uitgekleed op haar zwarte kousen en jarretelgordeltje na.

Wij zijn toen wederom op verzoek van mijn vrouw naast elkaar op de zitbank gaan zitten en zij op de grond tussen ons in. Zo heeft zij ons om de beurt gepijpt, met onze ballen gespeeld, er bij ons ons allebei tegelijk een vinger in onze kont bij geduwd, met veel passie probeerde zij om ons te laten klaarkomen. Het lag aan ons dat dit niet gebeurde, door steeds alle zeilen bij te zetten om het uit te stellen en in te houden.

Jullie doen het erom lachte zij met een geil bezweet gezicht tegen ons. Jos wel, zij vond zijn lul wel heel geil en erotisch om in volle erectie te zien, maar moet zich goed ontspannen om hem vol in haar kutje te kunnen ontvangen.

Onze enige fysieke overeenkomst is dat wij allebei ook gladgeschoren zijn. Peet is ook grote van postuur, 1. Jose is verder ook slank, tenger, zij is 1.

Ik stond echt op springen toen wij elkaar daarna even goed tongzoende en Jo lekker hard daarbij in mijn stijve kneep. Ik duwde haar van mij af en zei dat ik even een rondje bier en wijn voor ons ging pakken in de keuken. Ik keek wel vanuit de keuken wat zij gingen doen.

Zo zag ik dat Peet haar bovenop de zitbank liet staan, met haar kutje op zijn mond gedrukt begon hij haar goed te likken. Ik had nooit verwacht dat mijn vrouw hiertoe in staat zou zijn, maar zo gebeurde het wel. Net als ik even hiervoor ook al had gedaan, liet hij haar ook goed klaarkomen. Naakt met zijn drieën op de ank dronken wij ons biertje en Jose haar wijntje tussen ons in. Ik begon haar weer te vingeren, Peet nam haar tieten en tepel voor zijn rekening. Wij waren nog niet klaargekomen, en hadden allebei weer een stijve staan.

Jose duwde mijn hand tussen haar benen weg en kroop bovenop mij, mijn lul schoot haar warme kletsnatte kutje in, wij begon elkaar goed te neuken. Peet haalde mij even uit mijn concentratie, hij ging op de bank staan naast ons en duwde zijn leuter haar mond in. Driftig pijpend en snel wippend op mijn lul kwamen wij al snel bijna tegelijk klaar en spoot ik haar kutje vol. Peet zag het natuurlijk ook allemaal gebeuren, ik wurmde mij onder Jose vandaan, mijn sperma lekte uit haar kutje op onze lerenbankstel.

Ze gaf aan zich even willen opfrissen, Peet ging weer op de bank zitten, echter toen Jose wilde opstaan om naar de badkamer te gaan, pakte hij haar vast en trok haar bovenop zijn grote lichaam.

Ik zag zijn dikke eikel en stukje tussen haar glibberige super opgezwollen schaamlippenverdwijnen, Jo begon zich te verzetten en zei dat zij zich eerst even wilde opfrissen. Kom op Jo zei ik op een paar meter afstand vanaf de stoel waar ik tegenover hun was gaan zitten, laat Peet ook even goed in je geile kut klaarkomen.

Met opgewonden blik keek ze mij over haar schouder aan, drukte daarbij haar kutje verder over zijn dikke stijve lul, en richten zich weer volledig op hem. Ja, ze kreeg het even zwaar te voorduren zag ik fysiek en hoorde ik uit haar mond, je bent zo groot hijgde ze en smeekte om het voorzichtig te doen.

Dat deed hij ook, voor mij was dit ook een apart moment in onze relatie om te zien dat haar kutje helemaal werd opgerekt door een andere man, die een stuk groter geschapen was.

Het was een natuurlijke lust op dat moment wat ik een uur hiervoor niet had zien aankomen, waar wij niet vooraf weloverwogen met elkaar over hadden gesproken, maar zich wel voor mijn ogen afspeelde. Achteraf gezien een goed glijmiddel voor haar kutje, anders had Peet haar strakke kutje niet zo makkelijk kunnen neuken met zijn grote lul.

Jo en Peet gingen helemaal in elkaar op, op een gegeven moment tilde hij haar als een veertje op, legde haar op haar rug languit op de bank en pompte haar zo weer vol. Ik heb haar nog nooit zo hard horen gillen, kreunen en hijgen. Echt ik kreeg bijna medelijden met mijn vrouw toen ik haar bijna helemaal zag verdwijnen onder zijn grote lichaam op onze zitbank. Een paar minuten later zag ik Peet zich snel uit haar kutje terug trekken, zijn eigen paal i zijn hand nemen en er een paar laatste snelle rukken aangeven.

Hij spoot zijn sperma tot bijna onderaan haar kin uit over haar lichaam, Jo was een paar minuten lang compleet van de wereld toen hij van haar lichaam af was gegaan. Het was onvoorstelbaar geil zoals dit plotseling was ontstaan, mijn vrouw is daarna even gaan douchen, Peet en ik praten er nog even over na. Hij bekende ook dit niet te hebben verwacht, maar wel aan gedacht te hebben in zijn fantasieën.

Peet erkende dat hij Jo altijd al een aantrekkelijke vrouw te hebben gevonden. Nadat Jo alleen in haar badjas gehuld de kamer in kwam en aan Peter vroeg of hij bleef slapen, zijn wij ook gaan douchen en hebben daarna nog een stevige borrel met zijn drieën gedronken voor wij tegen middennacht met zijn drieën naar onze slaapkamer gingen. Met Jose tussen ons in kwam al snel alles weer op gang toen zijn met onze lullen begon te spelen. Wij werden weer door mijn vrouw gepijpt, hebben haar samen gelikt en met haar tieten gespeeld.

Mijn vrou was echt niet meer te houden, zij daagde ons uit om haar eens goed in beide gaatjes in een trio te nemen. Ik moest ik haar kont lachte ze geil, ze vond Peet daar toen nog een beetje te groot voor. Na haar goed met glijmiddel te hebben voorbewerkt ging zij bovenop peet zitten. Toen hij goed in haar kutje zat, mocht ik erbij komen en zo begonnen wij voorzichtig en rustig aan onze eerste dubbele penetratie.

Ik neuk mijn vrouw regelmatig in haar kont, maar zo strak als die nacht had ik haar nog nooit gevoeld. Onze stijve palen gleden keer op keer over elkaar heen tussen het dunne wandje van haar anus en kutje, het was super geil om haar te horen kreunen en dit zo met zijn drieën te doen.

Jo, was al meerdere keren achter elkaar klaargekomen toen ik uiteindelijk ook voor de tweede keer mijn zaad diep in haar darmen spoot. Nadat ik mij terug had getrokken ging Peet nog even goed met haar door, hij neukte haar snel en fel, en neukte haar helemaal gek. Op een gegeven moment smeekte Jo hem te stoppen, e kon niet meer. Ze had geen kracht meer hijgde ze.

Hij ging nog even flink met haar door voor hij zijn zaad ook in haar kutje spoot, Jo was daarna helemaal op. Na een opfrisbeurt zijn wij die nacht met zijn drieën in slaap gevallen. De volgende ochtend zondag hebben wij met zijn drieën uitgebreid ontbeten en is Peet tegen de middag naar zijn huis gegaan.

Wij hebben er daarna samen een goed gesprek over gehad, was dit éénmalig of voor herhaling vatbaar vroeg ik aan mijn vrouw. Het was Jose goed bevallen, ze vond het spannend en geil, en had er goed van genoten bekende zij.

Hoe vond jij het vroeg ze? Ik kon ook niet ontkennen het heel geil gevonden te hebben, ik vond het super geil om mijn vrouw hier zo van te zien genieten, ze was voor mij betoverend geil geweest die avond en nacht. Wij konden Peet al heel lang, vertrouwde hem ook wel hier heel discreet mee om te gaan, het was voor hem ook een extraatje. Het was een nieuwe fase in ons leven, en zagen dit ook wel als een extra oppepper in one seksuele relatie.

Bij gelegenheid voor herhaling vatbaar dus! De dagen daarna had ik mijn handen vol aan mijn vrouw, ze bleef bloedgeil, ze kleden zich elke dag lekker sexy en wilde weer elke dag seks. De vrijdagavond daarna kwam ik doodmoe uit mijn werk, Jo liep in een sexy kort rokje slip loos rond, had geen bh aan en haar stijve tepels waren constant te zien in haar blouse.

Na het avondeten zei ze dat Peter haar die middag had gebeld, hij had ons uitgenodigd om zaterdagavond bij hem op visite te komen. Ik hoorde van haar dat ze elkaar door de telefoon weer flink hadden opgegeild, hij had het voor elkaar gekregen dat Jo zichzelf tijdens dit gesprek had klaar gevingerd. Haar openhartige bekentenis maakte mij wel weer gelijk geil, maar fysiek was ik te moe om haar weer even goed te neuken.

Ik liet het aan mijn vrouw over of wij naar Peet toe gingen, zeg het maar zei ik tegen haar, heb je er zin in vroeg ik? Jose had er weer werk van gemaakt toen wij die avond bij Peet aankwamen, ze was zeker twee uur met zichzelf bezig geweest in de badkamer, en had haar kledingkast weer eens flink overhoop gehaald.

Ze had gekozen voor een zwart leren bovenkleding outfit, een zwart ultra kort rokje van dun soepel leer, met een kort leren hesje. Daaronder had zij een spierwitte opengewerkte bodystocking, zonder bh waardoor je haar rode stijve dikke tepels goed in kon zien, dit werd alleen bedekt door haar hesje. Verder had zij zwart zijde kousen aan met een dikke naad en hoog gehakte lakpumps. Dit viel niet alleen bij mij in de smaak, al vrij snel na de koffie ronden kwamen de hartversterkers alcohol op tafel en lag mijn vrouw mij binnen een uur al te kluiven pijpen op dit bank bij Peet.

Het hoeft geen betoog dat zij Peet hiermee ook uitdaagde om zijn stijve leuter ook uit zijn broek te halen. Er was even oogcontact tussen ons, ik knikte ja, maar bleef zelf nog even op de bank zitten en dronk mijn biertje. Ik had zoiets van, laat ze maar even samen. Na ongeveer een kwartier ben ik ook naar boven gegaan, in was nog nooit in zijn slaapkamer geweest en ging op het geluid af. Daar wachten mij toch wel een grote verrassing, mijn vrouw hing daar in een soort van schommel in lerenriemen die bevestigt waren aan het plafond.

Jo had al haar kleding in kluis haar schoenen nog aan. Haar handen waren geboeid, haar benen gespreid en er zaten grote strakke tepelklemmen op haar stijve tepels, terwijl zij haar bodystocking nog aan had.

Peet stond spiernaakt voor haar, ik zag op dat moment een dildo in haar kutje onder haar rokje verdwijnen, die hij langzaam begon op te pompen. Jose keek mij met super geile ogen aan, toen zag ik ook dat zij een rubberbal aan een riempje in haar mond had, waarmee zij monddood was gemaakt.

Ik ging zwijgend op het bed zitten en nam de slaakamer verder in mij op. Het licht was er sfeervol gedempt en Peet begon haar te neuken met die dildo, die toen al enorm door hem was opgepompt. Ik kon zien dat Jo hiervan genoot.

Hij ging door alsof ik er niet was, aan haar fysiek kon ik zien dat ze op springen stond, maar dat liet hij niet gebeuren. Peet trok de dildo uit haar kutje terug, haar kutje was een kut geworden die wagenwijd openstond. Hij duwde daarna, ondanks zijn lengte en dikte vrijwel moeiteloos zijn stijve lul haar kut in, en begon haar stevig staande tussen haar benen te neuken.

De schommel deed zijn werk, Jo beukte steeds terug over zijn lul, en draaide met haar hoofd alle kanten op. Gillen kon ze niet, maar kreunen des te harder toen hij haar zo neukte. Ik keek er sprakeloos naar. Hij stopte een paar keer, trok zich even terug en ging dan weer door. Zwel hij al Jo kwamen zo steeds net niet klaar.

Haar gezicht begon te glimmen, de zweetdruppels kwamen op, Jo werd er bijna gek van! Maak jij die mondknevel even los Henk vroeg hij aan mij, nadat ik dat gedaan had schreeuwde ze de hele slaapkamer bij elkaar.

Neuk mij nou klaar gilde ze, laat mij klaarkomen Peter smeekte zij. Echter Peet liet dat niet gebeuren, zijn enorm lul trok hij op een gegeven moment terug uit haar kut, ik zag dat hij dit voor zichzelf ook net op tijd had gedaan. Peet pakte een blinddoekje wat hij bij Jo omdeed, ik zie niets meer krijste zij, dat is ook de bedoeling lachte hij. Zo lieten wij haar hangen, gingen samen naar beneden om een biertje te drinken en bespraken zijn plan. Ik zei zo soort schommel nog nooit te hebben gezien, waarop hij zei dat haar zus er regelmatig had ingehangen, iets wat ik mij bij mijn ex schoonzus totaal niet bij kon voorstellen, maar wel zo zal zijn geweest.

Wij gaan haar helemaal gek maken lachte Peet, stellen zoveel mogelijk het klaarkomen uit, ot ze uiteindelijk ontploft.

.

Online shemale dating gangbang partys


hoeren ontvangen thuis stijve lul in broek

Ok en dan nu mijn waar gebeurd verhaal van inmiddels wel al 2 jaar geleden. Het was op een zonnige morgen, dat ik weer stijf van geilheid stond en ik besloot om eens een bezoekje te gaan brengen aan een seksshop in de stad, waar ze ook cabines hebben waarin je in je eentje een filmpje kan bekijken en jezelf afrukken. Ook kan je daar de sex bioscoop in of in kamertjes voor meerdere personen, maar ja ik was maar alleen. Thuis had ik me al wat opgegeild en flink aan de poppers gesnoven, zo werd ik bijna grenzeloos geil.

Ik had me zomers gekleed, shirtje, korte broek, geen onderbroek, de welvingen van mijn halfstijve lul waren goed zichtbaar, maar dat maakt me alleen maar geiler, slippers en met de poppers op zak    ging ik snel richting de bioscoop. Daar aangekomen,    keek ik eerst wat rond en ontdekte, dat er ook enkele hokjes waren met glory holes, dus gaten in de tussenwand, waardoor je iemand kan aftrekken of pijpen etc.

Dat leek me wel wat, lekker spannend om iemand te pijpen die je verder niet ziet of kent. Er was best wel wat bedrijvigheid en de muziek stond echt loeihard, dat was zeker tegen de hijg en kreun geluiden. Ik koos een hokje in de hoek uit en ging naar binnen, het eerst wat ik zag was een dikke stijve pik. Ik sloot snel af en knielde me om die lekkere staaf in mijn mond te nemen, heerlijk smaakte die. Volgens mij was die man aan de andere kant al een tijdje aanwezig, want binnen 2 minuten spoot hij achter in mijn keel en zijn tweede kwak kwam net boven mijn oog, over mijn neus, richting mijn lippen en na zijn 3e   lading in mijn gezicht, nam ik hem snel weer in mijn mond om de laatste druppels door te slikken.

De lul verdween in het gat en ik kleedde me uit, mmm lekker begin dacht ik. Toen ik naakt was, rook ik meteen mijn lul…. Na 2 nog lekkere pikken leeggezogen te hebben kwam er iemand binnen met een soort van bedrijfs kleding, ik kon zo snel geen naam ontdekken en dacht ook meteen, dat niemand met een bedrijfslogo hier binnen zou gaan, maar was wel nieuwsgierig.

Hij kleedde zich meteen helemaal, nam een zakje met brood en een blikje red bull en pas toen hij ging zitten, zag ik wie het was……  Mijn buurman van 2 huizen verder en die heeft een winkel hier in de stad.

In ieder geval, moest ik zorgen, dat hij mij niet herkende. We hadden elkaar nooit naakt gezien en tja hij verwacht dit natuurlijk ook niet…. Ik bekeek de rest van zijn lijf eens goed en had gezien, dat hij niet alleen een lekker strak kontje had, maar ook een fijn postuur en een heerlijke pik. Inmiddels stak zijn paal, in ruwe schatting 19 à 20cm lang en 4 à 4,5cm dik, kaarsrecht vooruit, terwijl mijn pik in erectie een 23cm lange en 5,5cm dik omhoog gebogen banaan was. Het was inmiddels Toen hij klaar was en dit ging nogal snel, stak ik 2 vingers door het gaatje, ten teken, dat ik bereid was om hem te pijpen.

Sorry, maar ik heb hem niet gewassen zei hij, mmmmm lekker was mijn reactie, zeker weten zei hij en ten 2e   male gaf ik met mijn vingers aan dat zijn pik welkom was.

Vrijwel meteen stak het kopje van zijn eikel door het gaatje en ik rook inderdaad, dat hij stonk, maar dan wel lekker geil, er zat zelfs, net als bij mij, wat smegma achter zijn eikel, mmmmmm, heerlijk dacht ik en sabbelde er meteen aan. Heerlijk de smaak van oud en vers gedroogd en nat zaad, pis etc. Langzaam maar zeker kwam zijn volledige paal door het gat en probeerde hem zover als mogelijk in mijn mond te krijgen. Ik hoorde aan zijn gekreun, dat hij genoot, maar voordat hij klaarkwam, wilde ik hem lekker in mijn anus voelen.

Wil je me neuken vroeg ik met vervormde stem steeds natuurlijk en hij antwoorden positief. Maar mag ik jou ook pijpen vroeg hij, ik ben ook ongewassen, was mijn antwoord, mmmm zalig zei hij, het kan me niet goor genoeg zijn, toen stak ik mijn penis door het gaatje en liet me door mijn vriend en buurman, onwetend voor hem, lekker pijpen, ik hoorde positieve geluiden over mijn pik en de smaak ervan.

Onder het pijpgenot, vingerde ik mezelf in mijn, natuurlijk ook ongewassen, anus en haalde hem vervolgens met een bruin topje eruit. Mede om niet te snel klaar te komen, maar ook om te zien of hij goor genoeg was om mijn bruine vinger te likken, trok ik mijn staaf terug en bood hem mijn poepvingertje aan. Hij rook er even aan, of liever gezegd, hij snoof de geur van mijn stront en likte gretig mijn vinger schoon. Daarop gaf ik hem een flesje poppers, ook hier snoof hij gretig aan om zodoende zonder remmingen mijn stront reet lekker te rimmen.

Wild ging zijn tong door mijn anus en mede doordat ik wat aan het persen was, om zodoende een keuteltje aan te bieden, liet ik af en toe een scheet. In plaats van terug te trekken, snoof hij ook hier aan en genoot met volle teugen, na een beetje persen, kwam er inderdaad een klein keuteltje uit.

Ik draaide me om, om te zien wat hij hiermee zou doen en zag hoe hij het door zijn mond liet rollen en, na een flinke snuif aan de poppers, begon hij erop te kauwen. Lekker tongen zei ik en hij duwde zijn mond in het gat en begon lekker met mij te stronttongen.

Peter, zo heet mijn buurman, je moest eens weten met wie je aan het tongen bent hahaha, ik vond het heerlijk en spannend. Na een tijdje lekker tongen beval ik hem het door te slikken en ook hiermee had hij geen moeite en toonde mij zijn lege mond.

En nu neuken zei ik weer en meteen kwam zijn leuter door het gat. Duw je ballen, samen me je pik door het gaatje zei ik. Dat gaat niet zei hij, waarop ik zei, jawel, gewoon proberen, maak je kloten nat met speeksel en dan zal het wel lukken. Even trok hij zijn lul terug, maar snel genoeg kwam hij weer terug en probeerde zijn ballen er door te duwen. Een voor een zei ik weer en ja hoor met een beetje hulp van mij, kwamen zijn zaadballen ook door het gat en het was een heerlijk aanblik, zo een complete lul met ballen zonder er verder een lichaam achter te zien.

Groot voordeel voor mij was, dat ik zelf kon bepalen hoe diep ik hem erin wilde, hoe snel het stoten    zou gaan en hij kon nu niet meer zo gemakkelijk terug trekken, hij zat bij wijze van spreken, gewoon vast. Ik pijpte hem nog even en likte zijn kloten, om me vervolgens om te draaien en hem langzaam in mijn anus te schuiven, hij schoof erin, tot ik met mijn kont tegen de tussenwand zat.

Langzaam de snelheid opvoerend schoof ik over zijn staaf. Ik hoorde hem hijgen en op een gegeven moment zwelde zijn pik nog wat op, ten teken, dat ik hem zo diep mogelijk in me liet schuiven. Spuit me vol zei ik, ik wil je zaad voelen en de hele dag mee dragen. Hij moest wel in me spuiten, want zelf kon hij zich niet terug trekken en jaaaa, onder luid gegrom en gekreun, voelde ik de ene na de andere lading zaad in mijn darmen spuiten..

En in plaats van me terug te trekken, bleef ik gewoon staan, genietend van die grote pik in mijn kont, net als twee honden die vast zitten. Langzaam verdween, beetje bij beetje zijn erectie en hij zei dat hij moest pissen. Pis maar in mijn kont zei ik en even later voelde ik de warme vloeistof, mijn anus vullen.

Ik liet hem even lekker pissen en opeens     Stop en misschien vanwege de krachtige intonatie, kneep hij meteen af. Ik liet zijn inmiddels slappe pik uit mijn poepdoos glijden, draaide me om en zei, de rest wil ik opdrinken.

Ik nam zijn, in mijn anus, natuurlijk bruin geworden, slappe piemel in mijn mond, pijpte hem schoon en proefde de smaak van mijn kont en stront, inmiddels had hij zich weer ontspannen en begon hij weer te pissen. Zo goed als het kon slikte ik alles door en met wat er naast vloeide, smeerde ik mijn gehele lichaam in, dit maakte me weer enorm geil.

Tijdens het pissen zei hij, dat ik hem ook moest neuken, maar hij moest eerst even naar zijn werk bellen, dat hij wat later terug zou zijn. Op een gegeven moment hoorde ik Peter zeggen, even rustig aan Jose, die dit op dat moment ook deed.

Ik kreeg haar kutje goed op mijn mond gedrukt, zij begon te draaien, nog harder te kreunen toen ik mijn tong diep in haar kutje had. Peter had even de rust en mogelijkheid om haar blouse helemaal uit te doen, een bh had ij niet aan. Toen hij haar tieten een C cup goed zat te kneden, en ik haar goed te pakken had met mijn tong kwam ze schreeuwen klaar.

Op verzoek van Jo kleden wij ons daarna helemaal uit, zelf werd zij verder door Peet helemaal uitgekleed op haar zwarte kousen en jarretelgordeltje na. Wij zijn toen wederom op verzoek van mijn vrouw naast elkaar op de zitbank gaan zitten en zij op de grond tussen ons in. Zo heeft zij ons om de beurt gepijpt, met onze ballen gespeeld, er bij ons ons allebei tegelijk een vinger in onze kont bij geduwd, met veel passie probeerde zij om ons te laten klaarkomen.

Het lag aan ons dat dit niet gebeurde, door steeds alle zeilen bij te zetten om het uit te stellen en in te houden. Jullie doen het erom lachte zij met een geil bezweet gezicht tegen ons. Jos wel, zij vond zijn lul wel heel geil en erotisch om in volle erectie te zien, maar moet zich goed ontspannen om hem vol in haar kutje te kunnen ontvangen. Onze enige fysieke overeenkomst is dat wij allebei ook gladgeschoren zijn. Peet is ook grote van postuur, 1.

Jose is verder ook slank, tenger, zij is 1. Ik stond echt op springen toen wij elkaar daarna even goed tongzoende en Jo lekker hard daarbij in mijn stijve kneep. Ik duwde haar van mij af en zei dat ik even een rondje bier en wijn voor ons ging pakken in de keuken. Ik keek wel vanuit de keuken wat zij gingen doen. Zo zag ik dat Peet haar bovenop de zitbank liet staan, met haar kutje op zijn mond gedrukt begon hij haar goed te likken.

Ik had nooit verwacht dat mijn vrouw hiertoe in staat zou zijn, maar zo gebeurde het wel. Net als ik even hiervoor ook al had gedaan, liet hij haar ook goed klaarkomen. Naakt met zijn drieën op de ank dronken wij ons biertje en Jose haar wijntje tussen ons in.

Ik begon haar weer te vingeren, Peet nam haar tieten en tepel voor zijn rekening. Wij waren nog niet klaargekomen, en hadden allebei weer een stijve staan. Jose duwde mijn hand tussen haar benen weg en kroop bovenop mij, mijn lul schoot haar warme kletsnatte kutje in, wij begon elkaar goed te neuken.

Peet haalde mij even uit mijn concentratie, hij ging op de bank staan naast ons en duwde zijn leuter haar mond in. Driftig pijpend en snel wippend op mijn lul kwamen wij al snel bijna tegelijk klaar en spoot ik haar kutje vol. Peet zag het natuurlijk ook allemaal gebeuren, ik wurmde mij onder Jose vandaan, mijn sperma lekte uit haar kutje op onze lerenbankstel. Ze gaf aan zich even willen opfrissen, Peet ging weer op de bank zitten, echter toen Jose wilde opstaan om naar de badkamer te gaan, pakte hij haar vast en trok haar bovenop zijn grote lichaam.

Ik zag zijn dikke eikel en stukje tussen haar glibberige super opgezwollen schaamlippenverdwijnen, Jo begon zich te verzetten en zei dat zij zich eerst even wilde opfrissen. Kom op Jo zei ik op een paar meter afstand vanaf de stoel waar ik tegenover hun was gaan zitten, laat Peet ook even goed in je geile kut klaarkomen.

Met opgewonden blik keek ze mij over haar schouder aan, drukte daarbij haar kutje verder over zijn dikke stijve lul, en richten zich weer volledig op hem. Ja, ze kreeg het even zwaar te voorduren zag ik fysiek en hoorde ik uit haar mond, je bent zo groot hijgde ze en smeekte om het voorzichtig te doen. Dat deed hij ook, voor mij was dit ook een apart moment in onze relatie om te zien dat haar kutje helemaal werd opgerekt door een andere man, die een stuk groter geschapen was.

Het was een natuurlijke lust op dat moment wat ik een uur hiervoor niet had zien aankomen, waar wij niet vooraf weloverwogen met elkaar over hadden gesproken, maar zich wel voor mijn ogen afspeelde. Achteraf gezien een goed glijmiddel voor haar kutje, anders had Peet haar strakke kutje niet zo makkelijk kunnen neuken met zijn grote lul. Jo en Peet gingen helemaal in elkaar op, op een gegeven moment tilde hij haar als een veertje op, legde haar op haar rug languit op de bank en pompte haar zo weer vol.

Ik heb haar nog nooit zo hard horen gillen, kreunen en hijgen. Echt ik kreeg bijna medelijden met mijn vrouw toen ik haar bijna helemaal zag verdwijnen onder zijn grote lichaam op onze zitbank.

Een paar minuten later zag ik Peet zich snel uit haar kutje terug trekken, zijn eigen paal i zijn hand nemen en er een paar laatste snelle rukken aangeven. Hij spoot zijn sperma tot bijna onderaan haar kin uit over haar lichaam, Jo was een paar minuten lang compleet van de wereld toen hij van haar lichaam af was gegaan. Het was onvoorstelbaar geil zoals dit plotseling was ontstaan, mijn vrouw is daarna even gaan douchen, Peet en ik praten er nog even over na. Hij bekende ook dit niet te hebben verwacht, maar wel aan gedacht te hebben in zijn fantasieën.

Peet erkende dat hij Jo altijd al een aantrekkelijke vrouw te hebben gevonden. Nadat Jo alleen in haar badjas gehuld de kamer in kwam en aan Peter vroeg of hij bleef slapen, zijn wij ook gaan douchen en hebben daarna nog een stevige borrel met zijn drieën gedronken voor wij tegen middennacht met zijn drieën naar onze slaapkamer gingen.

Met Jose tussen ons in kwam al snel alles weer op gang toen zijn met onze lullen begon te spelen. Wij werden weer door mijn vrouw gepijpt, hebben haar samen gelikt en met haar tieten gespeeld. Mijn vrou was echt niet meer te houden, zij daagde ons uit om haar eens goed in beide gaatjes in een trio te nemen. Ik moest ik haar kont lachte ze geil, ze vond Peet daar toen nog een beetje te groot voor. Na haar goed met glijmiddel te hebben voorbewerkt ging zij bovenop peet zitten.

Toen hij goed in haar kutje zat, mocht ik erbij komen en zo begonnen wij voorzichtig en rustig aan onze eerste dubbele penetratie. Ik neuk mijn vrouw regelmatig in haar kont, maar zo strak als die nacht had ik haar nog nooit gevoeld. Onze stijve palen gleden keer op keer over elkaar heen tussen het dunne wandje van haar anus en kutje, het was super geil om haar te horen kreunen en dit zo met zijn drieën te doen. Jo, was al meerdere keren achter elkaar klaargekomen toen ik uiteindelijk ook voor de tweede keer mijn zaad diep in haar darmen spoot.

Nadat ik mij terug had getrokken ging Peet nog even goed met haar door, hij neukte haar snel en fel, en neukte haar helemaal gek. Op een gegeven moment smeekte Jo hem te stoppen, e kon niet meer.

Ze had geen kracht meer hijgde ze. Hij ging nog even flink met haar door voor hij zijn zaad ook in haar kutje spoot, Jo was daarna helemaal op. Na een opfrisbeurt zijn wij die nacht met zijn drieën in slaap gevallen. De volgende ochtend zondag hebben wij met zijn drieën uitgebreid ontbeten en is Peet tegen de middag naar zijn huis gegaan. Wij hebben er daarna samen een goed gesprek over gehad, was dit éénmalig of voor herhaling vatbaar vroeg ik aan mijn vrouw.

Het was Jose goed bevallen, ze vond het spannend en geil, en had er goed van genoten bekende zij. Hoe vond jij het vroeg ze? Ik kon ook niet ontkennen het heel geil gevonden te hebben, ik vond het super geil om mijn vrouw hier zo van te zien genieten, ze was voor mij betoverend geil geweest die avond en nacht.

Wij konden Peet al heel lang, vertrouwde hem ook wel hier heel discreet mee om te gaan, het was voor hem ook een extraatje. Het was een nieuwe fase in ons leven, en zagen dit ook wel als een extra oppepper in one seksuele relatie. Bij gelegenheid voor herhaling vatbaar dus! De dagen daarna had ik mijn handen vol aan mijn vrouw, ze bleef bloedgeil, ze kleden zich elke dag lekker sexy en wilde weer elke dag seks.

De vrijdagavond daarna kwam ik doodmoe uit mijn werk, Jo liep in een sexy kort rokje slip loos rond, had geen bh aan en haar stijve tepels waren constant te zien in haar blouse. Na het avondeten zei ze dat Peter haar die middag had gebeld, hij had ons uitgenodigd om zaterdagavond bij hem op visite te komen.

Ik hoorde van haar dat ze elkaar door de telefoon weer flink hadden opgegeild, hij had het voor elkaar gekregen dat Jo zichzelf tijdens dit gesprek had klaar gevingerd.

Haar openhartige bekentenis maakte mij wel weer gelijk geil, maar fysiek was ik te moe om haar weer even goed te neuken. Ik liet het aan mijn vrouw over of wij naar Peet toe gingen, zeg het maar zei ik tegen haar, heb je er zin in vroeg ik? Jose had er weer werk van gemaakt toen wij die avond bij Peet aankwamen, ze was zeker twee uur met zichzelf bezig geweest in de badkamer, en had haar kledingkast weer eens flink overhoop gehaald. Ze had gekozen voor een zwart leren bovenkleding outfit, een zwart ultra kort rokje van dun soepel leer, met een kort leren hesje.

Daaronder had zij een spierwitte opengewerkte bodystocking, zonder bh waardoor je haar rode stijve dikke tepels goed in kon zien, dit werd alleen bedekt door haar hesje. Verder had zij zwart zijde kousen aan met een dikke naad en hoog gehakte lakpumps. Dit viel niet alleen bij mij in de smaak, al vrij snel na de koffie ronden kwamen de hartversterkers alcohol op tafel en lag mijn vrouw mij binnen een uur al te kluiven pijpen op dit bank bij Peet.

Het hoeft geen betoog dat zij Peet hiermee ook uitdaagde om zijn stijve leuter ook uit zijn broek te halen. Er was even oogcontact tussen ons, ik knikte ja, maar bleef zelf nog even op de bank zitten en dronk mijn biertje. Ik had zoiets van, laat ze maar even samen. Na ongeveer een kwartier ben ik ook naar boven gegaan, in was nog nooit in zijn slaapkamer geweest en ging op het geluid af. Daar wachten mij toch wel een grote verrassing, mijn vrouw hing daar in een soort van schommel in lerenriemen die bevestigt waren aan het plafond.

Jo had al haar kleding in kluis haar schoenen nog aan. Haar handen waren geboeid, haar benen gespreid en er zaten grote strakke tepelklemmen op haar stijve tepels, terwijl zij haar bodystocking nog aan had. Peet stond spiernaakt voor haar, ik zag op dat moment een dildo in haar kutje onder haar rokje verdwijnen, die hij langzaam begon op te pompen.

Jose keek mij met super geile ogen aan, toen zag ik ook dat zij een rubberbal aan een riempje in haar mond had, waarmee zij monddood was gemaakt. Ik ging zwijgend op het bed zitten en nam de slaakamer verder in mij op. Het licht was er sfeervol gedempt en Peet begon haar te neuken met die dildo, die toen al enorm door hem was opgepompt. Ik kon zien dat Jo hiervan genoot.

Hij ging door alsof ik er niet was, aan haar fysiek kon ik zien dat ze op springen stond, maar dat liet hij niet gebeuren. Peet trok de dildo uit haar kutje terug, haar kutje was een kut geworden die wagenwijd openstond. Hij duwde daarna, ondanks zijn lengte en dikte vrijwel moeiteloos zijn stijve lul haar kut in, en begon haar stevig staande tussen haar benen te neuken.

De schommel deed zijn werk, Jo beukte steeds terug over zijn lul, en draaide met haar hoofd alle kanten op. Gillen kon ze niet, maar kreunen des te harder toen hij haar zo neukte. Ik keek er sprakeloos naar. Hij stopte een paar keer, trok zich even terug en ging dan weer door.

Zwel hij al Jo kwamen zo steeds net niet klaar. Haar gezicht begon te glimmen, de zweetdruppels kwamen op, Jo werd er bijna gek van! Maak jij die mondknevel even los Henk vroeg hij aan mij, nadat ik dat gedaan had schreeuwde ze de hele slaapkamer bij elkaar.

Neuk mij nou klaar gilde ze, laat mij klaarkomen Peter smeekte zij. Echter Peet liet dat niet gebeuren, zijn enorm lul trok hij op een gegeven moment terug uit haar kut, ik zag dat hij dit voor zichzelf ook net op tijd had gedaan. Peet pakte een blinddoekje wat hij bij Jo omdeed, ik zie niets meer krijste zij, dat is ook de bedoeling lachte hij. Zo lieten wij haar hangen, gingen samen naar beneden om een biertje te drinken en bespraken zijn plan.

Ik zei zo soort schommel nog nooit te hebben gezien, waarop hij zei dat haar zus er regelmatig had ingehangen, iets wat ik mij bij mijn ex schoonzus totaal niet bij kon voorstellen, maar wel zo zal zijn geweest. Wij gaan haar helemaal gek maken lachte Peet, stellen zoveel mogelijk het klaarkomen uit, ot ze uiteindelijk ontploft.

.

Wild ging zijn tong door mijn anus en mede doordat ik wat aan het persen was, om zodoende een keuteltje aan te bieden, liet ik af en toe een scheet. In plaats van terug te trekken, snoof hij ook hier aan en genoot met volle teugen, na een beetje persen, kwam er inderdaad een klein keuteltje uit.

Ik draaide me om, om te zien wat hij hiermee zou doen en zag hoe hij het door zijn mond liet rollen en, na een flinke snuif aan de poppers, begon hij erop te kauwen. Lekker tongen zei ik en hij duwde zijn mond in het gat en begon lekker met mij te stronttongen. Peter, zo heet mijn buurman, je moest eens weten met wie je aan het tongen bent hahaha, ik vond het heerlijk en spannend.

Na een tijdje lekker tongen beval ik hem het door te slikken en ook hiermee had hij geen moeite en toonde mij zijn lege mond. En nu neuken zei ik weer en meteen kwam zijn leuter door het gat. Duw je ballen, samen me je pik door het gaatje zei ik. Dat gaat niet zei hij, waarop ik zei, jawel, gewoon proberen, maak je kloten nat met speeksel en dan zal het wel lukken. Even trok hij zijn lul terug, maar snel genoeg kwam hij weer terug en probeerde zijn ballen er door te duwen.

Een voor een zei ik weer en ja hoor met een beetje hulp van mij, kwamen zijn zaadballen ook door het gat en het was een heerlijk aanblik, zo een complete lul met ballen zonder er verder een lichaam achter te zien. Groot voordeel voor mij was, dat ik zelf kon bepalen hoe diep ik hem erin wilde, hoe snel het stoten    zou gaan en hij kon nu niet meer zo gemakkelijk terug trekken, hij zat bij wijze van spreken, gewoon vast.

Ik pijpte hem nog even en likte zijn kloten, om me vervolgens om te draaien en hem langzaam in mijn anus te schuiven, hij schoof erin, tot ik met mijn kont tegen de tussenwand zat. Langzaam de snelheid opvoerend schoof ik over zijn staaf. Ik hoorde hem hijgen en op een gegeven moment zwelde zijn pik nog wat op, ten teken, dat ik hem zo diep mogelijk in me liet schuiven. Spuit me vol zei ik, ik wil je zaad voelen en de hele dag mee dragen. Hij moest wel in me spuiten, want zelf kon hij zich niet terug trekken en jaaaa, onder luid gegrom en gekreun, voelde ik de ene na de andere lading zaad in mijn darmen spuiten..

En in plaats van me terug te trekken, bleef ik gewoon staan, genietend van die grote pik in mijn kont, net als twee honden die vast zitten. Langzaam verdween, beetje bij beetje zijn erectie en hij zei dat hij moest pissen. Pis maar in mijn kont zei ik en even later voelde ik de warme vloeistof, mijn anus vullen. Ik liet hem even lekker pissen en opeens     Stop en misschien vanwege de krachtige intonatie, kneep hij meteen af.

Ik liet zijn inmiddels slappe pik uit mijn poepdoos glijden, draaide me om en zei, de rest wil ik opdrinken. Ik nam zijn, in mijn anus, natuurlijk bruin geworden, slappe piemel in mijn mond, pijpte hem schoon en proefde de smaak van mijn kont en stront, inmiddels had hij zich weer ontspannen en begon hij weer te pissen.

Zo goed als het kon slikte ik alles door en met wat er naast vloeide, smeerde ik mijn gehele lichaam in, dit maakte me weer enorm geil. Tijdens het pissen zei hij, dat ik hem ook moest neuken, maar hij moest eerst even naar zijn werk bellen, dat hij wat later terug zou zijn. We snoven weer wat poppers en hij zei, dat hij ook nog wat lekkers voor me, in zijn darmen had. Laat komen zei ik, hij draaide zich om en of het zo afgesproken was, kwam hij nu dominant over en ik onderdanig.

Rim die strontkut zei hij en ik likte wat ik kon door zijn anus en probeerde met mijn tong naar binnen te glijden, wat gedeeltelijk ook lukte. Ik zag zijn sluitspier langzaam open gaan en het puntje van zijn bolus werd al zichtbaar. Open je bek, beval hij weer en even later gleed een enorme harde keutel in mijn mond en op mijn gezicht. Ik brak de helft eraf en met toch nog een mond vol begon ik te kauwen, intussen, deed de andere helft in een plastic zakje, lekker voor thuis dacht ik nog.

Ook hij begon nu met me te stront tongen en na een tijdje moest ik alles doorslikken, wat nog niet zo eenvoudig was, aangezien de hoeveelheid. Hij was me nog behulpzaam om nog wat in mijn bek te pissen zodat het beter afzakte en weldra was mijn mondje weer leeg.

Nu wil ik geneukt worden slet, zei hij tegen me, ik duwde mijn pik door het gat en iets hardhandiger als ik, trok ook hij mijn kloten erdoor. Voor zich te laten neuken, bewerkte hij mijn pik nogal ruw, maar wel lekker. Een paar flinke meppen tegen kloten en mijn harde paal, maakte hem zowaar nog harder en nu ga ik erop zitten zei hij.

Mede door mijn gelik, de poppers en samen met de nog aanwezige stront, was zijn sluitspier, ontspannen en glad genoeg om mijn staaf te ontvangen.

Langzaam maar zeker zakte hij dieper en dieper en nadat hij een beetje aan de grootte en omvang gewend was, ging hij als een wilde over mijn pik en genoot net als ik intens. Wel maakte dit spel, dat ik niet lang daarna hem diep in zijn darmen spoot. Ook hij bleef op mijn pik zitten en ik kon toch niet terug, dus wachtte maar af. Na ruim 10 minuten, was mijn pik nog maar een beetje geslonken en al die tijd was hij eroverheen geschoven, dat ik bijna voor de 2e   keer had gespoten.

Zover kwam het echter, helaas, niet, maar in plaats daarvan, liet hij mijn lul uit zijn kut schuiven en begon tegen mijn pik en kloten te slaan, tot ze begonnen te slinken, heerlijk geil overigens. Nu schoof hij er weer over en gelaste me hem vol te pissen, korte tijd later, was ik zover dat ik kon pissen en met een krachtige straal zeikte ik zijn darmen vol. Zonder wat te zeggen, liet hij zich,    na een tijdje, van mijn pik glijden en nam hem meteen in zijn mond, ik zeikte gewoon door en ook hij moest alle moeite doen om alles door te slikken.

Wat ik niet in de gaten had, was, dat hij weer zo geil was dat hij een staalharde lul had en die stak hij weer door het gaatje en zei trek mijn kloten erdoor. Ik deed het en nu slaan zei hij zo hard je kan op mijn kloten en lul en niet stoppen voordat ik spuit.

Ik gehoorzaamde en na een paar flinke meppen op lul en kloten spoot zijn zaad weer de lucht in op mijn gezicht en net op tijd ook een lading in mijn mond, het leek net of het nu nog meer was dan zijn eerste keer. Oooooh dit zou ik graag vaker doen zei hij. Dat kan zei ik, maakt het niets uit met wie? Met jou zei hij weer. Ja, maar weet je wel wie ik ben zei ik weer. Uh nee eigenlijk niet waarom  Wil je het wel weten dan?

Ja graag zei hij weer. Ok maar dan ben ik vanaf nu je Meester en gehoorzaam je mij altijd en onvoorwaardelijk zei ik weer. Geen probleem, maar ik heb wel een vrouw en 2 kinderen en mijn werk zei hij weer. Daar zal ik wel rekening mee houden zei ik. Ik nog steeds zo geil zei hij weer, dat ik mijn pik nog volledig stijf is en ik kan me nog niet terug trekken.

Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was. O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen.

O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot. Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis.

Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten.

Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht.

De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden. Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man. De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn.

Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb. De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer!

Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas.

Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten. Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek. Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt.

Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen. In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen.

Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek. Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen.

Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen. Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd.

Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan. Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken.

Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels.

Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten.

Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje. Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft.

Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep. Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam. Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon.

Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken. De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het!

Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken. Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken. Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken.

Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend. Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen.

Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar. Voor de tweede keer binnen 1. De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan. Ik lag nog in bed toen nog geen kwartier daarna mijn zoon naakt de slaapkamer in kwam, ja met weer een stijve plasser. Zo lachte hij toen hij naast mij in bed kwam liggen, die ouwe heb je gisteravond ook nog even een beurt gegeven hoorde ik, Waarna Bas gelijk weer op mijn naakte lichaam kwam liggen.

Ik kon het natuurlijk niet ontkennen, dat heb je goed gehoord zei ik toen ik zijn stijve lul mijn kutje in voelde komen. Bas begon mij gelijk weer diep en stevig te neuken, ik vloog er dan ook weer van in vuur en vlam, jij denk geloof ik dat ik een machine bent hé lachte ik geil tegen hem!

Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij? Ja jaaaa hijgde ik al snel toen ik zijn keiharde lul diep door mijn kutje voelde gaan, maar ik weet niet of ik dit kan volhouden om elke dag twee van die geile mannen over mijn heen te krijgen riep ik uit. Dat kon ik best hebben volgens hem, in een stevig tempo kwam ik die ochtend om 8.

Gevolgd door Bas die mijn kutje wederom vol spoot, om zich gelijk daarna te gaan douchen omdat hij ook om 8. Bevredigd maar toch wel een beetje doorgeneukt ben ik de dag weer in gegaan. Het was bizar wat er allemaal gebeurde, maar ik vond het wel heel spannend en geil om dit zo te beleven.

Wat next dacht ik die dag? Bas bleef mij benaderen, voelde zo maar even onder mijn jurkje tussen mijn benen of gaf mij een tongzoen zodra wij even samen waren. Tricky dingetjes, die mij steeds weer opwonden. Ik bleef wel alert want mijn man is ook niet gek. Bas begon wel steeds meer van mij te eisen, hij drong er steeds vaker op aan dat ik mijn slipje en BH uitliet, maar in het begin durfde ik dat toch niet.

Stel dat dit mijn man ook op ging vallen, en hij daar misschien vragen over ging stellen, waarom ik zonder slipje in huis rond liep? Ik deed dit nooit en zou niet weten wat ik dan tegen hem moest zeggen! Deze risico ’s wilden ik wel vermijden, tot op een dag dat Bas besloot en keer met mij mee te gaan om boodschappen te doen.

Zijn voorwaarden was dat ik dan wel een spannend jurkje aan zou doen, zonder slipje en BH. Hij had dit toen al een paar keer gevraagd en, ondanks dat ik het best eng vond om zo door de winkels te lopen, vond ik het ook wel een spannend idee en besloot het een keer voor mijn zoon te doen. Ik was onze straat nog niet uitgereden in mijn autootje of hij ging al met zijn hand onder mijn jurkje.

Zo jij ben lekker nat lachte hij toen hij met zijn vinger in mijn kutje ging. Iets wat ik zelf ook wel voelde. Ik vond het echt spannend om door het overige verkeer te rijden en door mijn zoon gevingerd, ik kon mij maar moeilijk op de weg concentreren. Bij de stoplichten krijg je de gedachten dat de automobilisten naast je, zien dat je gevingerd wordt. Ik zat te wippen op mijn stoel en moest vechten tegen mijn orgasme. Eenmaal in de parkeergarage in een parkeervak, kon ik het niet meer houden en kwam ongelooflijk geil klaar.

Zo lachte Bas, nu kunnen wij even rustig boodschappen doen mam, je bent bizar Bas zei ik tegen hem. Ik de winkels ging het niet veel beter, ik had het idee dat iedereen daar zag dat ik niets onder mijn jurkje aan had, en Bas greep steeds even naar mijn kutje zodra er even geen mensen om ons heen waren. Toen wij in de rij bij de kassa in de AH stonden, fluisterde mijn zoon in mijn oor, ik wil zo even lekker gepijpt worden in de parkeergarage mam, soppend pinden in daarna de boodschappen en lag ik Bas vijf minuten later in mijn autootje te pijpen.

Met zijn jeans en onderbroekje op zijn knieën, pijpte ik hem helemaal gek. Op het moment dat ik voelde dat hij klaar ging komen liet in hem los, wat doe je nou vroeg hij? Er komen mensen aan zei ik gelogen.

Dit was overigens een leugentje om best wil, geile spanning en lust om zo snel mogelijk de garage uit te rijden om dit thuis voort te zetten.Priveontvangst heerenveen lekkere tieten zuigen

  • Oooooh dit zou ik graag vaker doen zei hij.
  • Jos wel, zij vond zijn lul wel heel geil en erotisch om in volle erectie te zien, maar moet zich goed ontspannen om hem vol in haar kutje te kunnen ontvangen.
  • NEGERSEKS PIK KOMT KLAAR
  • Jo was op, en kon geen boe of bah meer zeggen. Maar zo af en toe heb ik vreselijk veel zin om lekker geil te neuken. Ze neukte met het halve dorp.

Gay seks contact pijpen tiener


Zij reikte hem de handdoek aan en draaide zich meteen om. Zijn handen ging echter van zijn orgaan af, omdat hij de handdoek aan moest pakken. Tijdens het omdraaien, zag zij uit haar ooghoeken dat hij een man was geworden. Zijn penis was al bijna net zo groot als die van zijn vader, en hij was nog maar veertien. Zij stond daar, aan de vloer genageld, te staren naar de muur, het beeld die stijve piemel bleef op haar netvlies gebrand, terwijl hij zich achter haar stond af te drogen.

Langzaam drong het tot haar door, ondanks de mist die die sinds het eten in haar hoofd hing Misschien zou zij die pint of bitter beter niet gedronken hebben dat zij nu aan de beurt was om een douche te nemen.

Oh, wat was ze weer stom geweest! Zij had zich kunnen uitkleden terwijl Jimmy onder de douche stond, en zich in een handdoek hebben kunnen wikkelen. En dan had ze hem kunnen vragen om zich om te draaien terwijl zij douchte. Maar dat was te laat, en wat nu? Haar zoon schoof langs haar heen voelde ze iets hards langs haar heup strijken?

Pas wel op, want het water is loei heet! Als gehypnotiseerd schopte zij haar schoenen uit en knoopte haar bloes open. Zijn neutrale opmerkingen over hun vliegtocht en hun tochtje op de eerste vakantiedag, ontlokten haar automatische antwoorden terwijl zij haar bloes uitdeed en haar spijkerbroek opende. Toen ze uit haar broek stapte realiseerde ze zich plotseling dat ze in haar ondergoed stond op minder dan twee meter van haar zoon. Haar gezicht bloosde hevig en zij zou wel onder het bed hebben willen duiken, maar ze hield zichzelf de woorden voor waar ze steeds aan probeerde te denken: Hem op de gang laten wachten met alleen zijn handdoek om, terwijl zij een douche nam?

Tenslotte was haar lichaam niet iets waar ze zich voor hoefde te schamen. Zij leek echt nog geen vierendertig jaar. Haar haar was donker en zij droeg het pittig kort geknipt. Haar wipneus en haar kleine mond maakten haar gezicht bijna meisjesachtig, maar haar lichaam was heel volwassen. Zij droeg haar licht doorschijnende, kanten BH, die er niet in slaagde om haar donkere tepels te verbergen. Haar trots was dat haar toch behoorlijk zware borsten, die aan haar slanke lichaam zaten, nog geen extra steun nodig hadden.

Oh ja, ze deinden wel wat, maar ze hingen nog niet slap. Haar taille was slank maar haar heupen waren ruim, zij had een peervromig figuur, dacht ze altijd. Haar doorschijnend witte slip was aan de achterkant behoorlijk uitgesneden, en haar zwarte krulletjes had ze zodanig bijgeschoren dat ze pasten onder de scherpe V-vorm aan de voorkant. Die schimmige donkere pluk haar vormde nu een perfect omlaag gericht lijntje.

Haar benen waren lang in verhouding tot haar lijf - haar kruis zat op bijna dezelfde hoogte als dat van Jimmy wanneer ze naast elkaar stonden. Om kort te gaan, zij besefte dat zij een mooie en begeerlijke rijpe vrouw was, zo mooi als een jongen als Jimmy zich maar zou kunnen voorstellen. Zij realiseerde zich dat zij nu maar het beste kon doorzetten gewoon blijven doen, dus Zij voelde zich nu net een striptease meisje in een rokerige hoerentent.

En zoals dat heet, ze ging helemaal uit haar dak van drift. Wat ter wereld denkt je wel dat je daar aan het doen bent? Deze situatie is geen excuus voor jou om jezelf te gaan bevredigen op een badhandoek! Ik ben je moeder, om Godswil, ik ben geen slet uit de Penthouse. Tranen welden op in zijn ogen. Zij besefte meteen dat zij het had overdreven door dat tijdschrift erbij te halen. Het was nooit haar bedoeling geweest om te laten merken dat zij ervan wist.

Het was zijn geheim: Maar het was haar gewoon ontglipt. Het was alsof haar angsten en frustraties er allemaal tegelijk uit waren gekomen. Kan ik je dan helemaal niet meer vertrouwen? Heb je dan helemaal geen zelfcontrole? Het purperrood van zijn eikel en de de glimmende druppel voorvocht waren het bewijs van zijn opwinding.

Maar toen hij opkeek naar zijn furieuze moeder, haar BH vlak voor zijn gezicht, hervond hij zijn kalmte en zijn gezicht ademde iets uit wat op de woede leek. Het is helemaal mijn schuld dat ik een stijve heb, maar ik probeer alleen het beste te maken van deze idioot kleine kamer, door de situatie zo gewoon mogelijk te laten lijken. Maar U bleef zelf steeds maar kijken naar mijn piemel. Zelfs toen ik onder de douche was, stond U ernaar te gluren.

En nu hebt u mij op mijn rug gerold, zodat u mij van dichtbij kunt bekijken. Wel, kijk dan maar eens goed! Ik kan het niet helpen, ik heb dat soms nodig, maar ik doe het nooit als U erbij bent! Zij viel op haar knieen naast het bed en streelde over zijn haren. Oh, kun je mij vergeven? Natuurlijk werd je opgewonden door mij. Je kunt het echt niet helpen. Ik was verbaasd en trots, hoeveel je al een man bent geworden.

En dank je voor de complimenten over mijn uiterlijk. Maar echt, je oude moeder kan niet concurreren met jonge meisjes. Ik ben realistisch genoeg om dat te beseffen! En geloof me, ik vind het echt niet erg, dat van die blote meisjes tijdschriften. Als je niet masturbeerde, dan zou ik me pas echt zorgen moeten maken! Ik was zonet wat gefrusteerd en moe en ik reageerde het op jou af. Ik heb zelf een standje verdiend, niet jij Zijn kin lag op haar schouder, zodat zij zijn gezichtsuitdrukking niet kon zien.

Met zachte en lieve stem vroeg hij: Zelfs als ik het zo nu en dan niet kan helpen om opgewonden te raken? Ik doe het echt niet met opzet! Maar we mogen niet vergeten dat we moeder en zoon zijn. Als jij een erectie krijgt, dan zal ik proberen het te negeren en het als een compliment te beschouwen. Waar was ze aan begonnen? Zij hem liet hem los en stond op. Nu kon ze niet meer terug, dat zou laf zijn. Hij bleef naar haar kijken, op zijn zij liggend, zijn erectie stak parmantig naar voren.

Zij deed haar BH uit en legde hem naast Jimmy en boog zich om haar slipje uit te doen. Hij volgde haar bewegingen met onverholen belangstelling, toen eerst haar borsten bungelend vrijkwamen en daarna haar venusheuvel ook in zicht kwam.

Zij ging rechtop staan, haar benen een beetje uit elkaar, haar armen over elkaar, onder haar borsten.

Zijn ogen gleden over haar schaamstreek, haar schaamlippen staken een klein beetje uit en het roodbruine vlees scheen door de schaamhaartjes heen. Een vochtige glinstering van lag over haar gleufje. En als je eindelijk klaar bent met mij aan te gapen, waarom ga je dan je tas niet uitpakken, terwijl ik ga douchen! Haar zoon kwam bijna klaar bij het gezicht van haar ver naar achteren uitstekende, stevige billen.

Het volgende kwartier leken beiden heel doelgericht bezig met hun eigen activiteiten. Danielle wast haar haren met shampoo en zeepte haar hele lichaam in.

Maar zij hield haar ogen gehouden gesloten of naar beneden gericht. Zij wilde vooral haar zoon niet betrappen als hij naar haar gluurde, en diep in zichzelf wist ze best dat hij dat deed. Dus draaide zij rond in de douche, presenteerde elk deel van zichzelf ruimschoots aan zijn blik, in de hoop dat dan de nieuwigheid eraf zou gaan, en dat het eindelijk voor hen beiden mogelijk zou worden om gewoon te doen tegen elkaar. Jimmy was aan het uitpakken, maar zijn ogen gleden steeds weer terug naar zijn moeders lichaam.

Hij ondervond hoe aantrekkelijk een vrouw kan lijken als zij nat is en ingezeept met doucheschuim. Haar tepels waren opgezwollen en de haren op haar poesje glommen van het natte schuim.

Zij spreidde zelfs haar schaamlippen uit elkaar om ze te wassen, alsof zij graag wilde dat hij het allemaal zou zien. Hij leek aan te voelen dat zij niet zou opkijken, dat zij een of andere manier te verlegen was om hem te willen betrappen.

Hij dacht erover om zich nog snel even af te trekken. Jezus wat was hij geil! Maar onbewust realiseerde hij zich dat hij zijn moeder dan liet ontsnappen, vooral als zij het zou merken. Het was beter als zij het gevoel hield dat zij op medeverantwoordelijk was voor zijn seksuele opwinding. Toen zij eindelijk klaar was met douchen, zag zij dat hij zijn onderbroek had aangedaan - zij nam aan dat hij daarin wilde slapen - en ze zag dat hij een handdoek voor haar ging pakken. Hij kwam op haar toe en legde de handdoek zachtjes om haar schouders, en duwde om haar om te draaien.

Voordat zij tijd had om te protesteren, begon hij stevig te wrijven om haar rug af te drogen. De spanning die zij eerst voelde door zijn aanraking werd snel vervangen door golven van genot die in haar kruin begonnen en via haar nek over haar rug liepen en dan door haar hele lichaam tintelden. Ik ga je zakgeld verdubbelen. Dit mag je elke dag van de vakantie doen! Zij protesteerde niet toen hij haar haren droog wreef en hij daarna doorging met het afdrogen van haar schouders.

Zijn sterke handen kneedden, met de handdoek ertussen, haar schouders, en ontlokten haar een een sensueel gekreun. Terwijl hij langs haar rug omlaag werkte, begon zij zich te spannen - hij zag dat aan haar billen die zich samentrokken, - dus sloeg hij haar billen over en sprong over naar haar dijbenen, en hij bleef maar drogen en kneden.

Nadat zij zijn vorige attenties had toegestaan, kon zij zo snel geen goede woorden vinden om hem te stoppen. Hoe wist hij dat haar billen de sleutel tot haar seksualiteit waren? Hij deed het heel zorgvuldig, hij droogde elke centimeter, terwijl hij tegelijk haar billen stevig masseerde. Hij liet zelfs de punt van de handdoek door haar bilspleet glijden, aangeduwd met zijn vingers, eerst naar beneden en toen weer langzaam omhoog. Zij rilde en was ten prooi aan in een verwarde hausse van gedachten en prikkelingen.

Toen pakte hij zachtjes haar arm en propbeerde haar om te draaien. Nee, dat kon ze hem niet laten doen, niet haar voorkant! Zij draaide zich wel om, maar pakte de handdoek van hem af. Zij stond naar hem toe gekeerd, bedekt door de handdoek, en begon zich af te drogen. Hij deed een stapje achteruit en probeerde achteloos op het bed te gaan zitten. Ondanks zijn inspanningen, kon zij de erectie in zijn onderbroek duidelijk zien.

Zij voelde zich gerustgesteld door zijn jongensachtige verlegenheid. Hij ligt onder mijn kussen. Hij pakte hem en reikte hem aan, waarbij het opgevouwen nachthemd uit elkaar viel.

Hij stopte en keek misprijzend naar het lange, flanellen kledingstuk. Wil je echt deze pyjama gaan dragen? Kijk eens wat een lange mouwen en hij reikt helemaal tot je enkels. Je zult het veel te warm krijgen! Hij ging rechtop zitten, zijn erectie leek nu bijna volledig verdwenen. Dit is wat ik wil dragen. Het prijskaartje zit er nog op, 7. Sinds wanneer koopt je daar je kleren? En waarom heb je deze gekocht voor een zomervakantie?

Wat draag je eigenlijk normaal in bed? Ja, hadden zij die flanellen nachtpon speciaal voor deze reis gekocht, juist om zichzelf volledig te kunnen bedekken.

Zij was niet van plan om hem na de vakantie nog te dragen dus had zij een heel goedkope gekocht. En ze wilde zeker niet toegeven dat zij altijd naakt sliep Zij wilde eigenlijk niet toegeven, maar ze kon geen goed argument bedenken. Hij haalde de tas van het bed af en legde haar ondergoed op de bedsprei. Hij pakte een kledingstuk in elke hand en keek kritisch naar de BH.

Ik zag van die diepe striemen op je huid, toen je hem uitdeed. Ik heb toch ook alleen maar een onderbroek aan? Je hebt die BH echt niet nodig! Ik zal wel alleen mijn slipje aandoen. Mij fop je niet, mannetje, je wilt gewoon mijn blote tieten zien! Zij liep de kleine kamer rond, deed alle lichten uit, beseffend dat haar kleine sexmaniak, nee, dat was niet eerlijk, dat haar puberzoon lag te kijken naar het bungelen van haar borsten, naar schommelen van haar billen.

Met een zucht van verlichting gleed zij eindelijk onder het dekbed. We zullen elkaar soms wel aanraken, als we ons ondraaien in onze slaap, daar moeten we maar mee leven. Twee minuten stilte, en toen: Daar kunnen ze niets aan doen. Maar gebeurt er ook zoiets met een meisje wanneer zij opgewonden wordt? Ik wil dat zo graag weten. Het was een redelijke vraag, na alle problemen die hij die avond had ervaren. Zij was zijn enige ouder, nu Gerard er niet meer was, ze was nu verantwoordelijk voor zijn seksuele opvoeding.

Veel vrouwen krijgen stijve tepels. Een soort erectie van de borsten. Dat heet afscheiding, en als een vrouw heel opgewonden raakt, kan het zelfs gaan lekken uit haar schaamlippen en over haar dijbenen. Haar eigen afscheiding begon meteen te lopen, nu ze er hardop over praatte. Zij had peentjes gezweet om aan een veertienjarige jongen uit te moeten leggen hoe geile kutjes nat worden, en alles wat ze kreeg was: Een vreemd einde van een vreemde dag.

Zij sloot haar vermoeide ogen en geprobeerde die rare tintelingen in haar kruis te negeren. Zij werd wakker doordat het bed zachtjes schudde. Het was al een beetje licht, de rode cijfers op de wekkerradio gaven 5: Met flarden van gedachten realiseerde ze zich dat het half zes in de ochtend was, Engelse tijd. Langzaam gleed een nare droom uit haar slaperige hoofd en alleen het mysterieus trillende bed bleef over.

Danielle draaide zich om naar de jongen die naast haar sliep. Hij lag op zijn buik, zijn mond open, een grimas vervormde zijn gezicht. De deken was van hem af gegleden en zij kon zien dat zijn heupen over de matras wreven.

Zijn ademhaling ging in korte vlugge stootjes en zijn hand lag onder zijn buik. Bijna raakte ze in paniek, ze wilde aan hem gaan schudden of hard om hulp roepen of iets anders doms. Nog net op tijd gerealiseerde zij zich dat zij voor de eerste keer in haar leven getuige was van een man die een natte droom had. Het was iets wat zij zich vaak had geprobeerd voor te stellen.

Zij keek zwijgend toe hoe het tempo toenam, hij verstijfde, ramde vervolgens zijn heupen tegen het bed en bereikte kreunend zijn hoogtepunt. Zij voelde plotseling grote behoefte om haar vingers, of een kussen of iets anders, te gebruiken om met haar eigen, nu wakkere en opgewonden, lichaam te doen wat haar zoon daar zojuist in zijn slaap had gedaan.

Gelukkig werd hij niet wakker, zodat zij tijd had om haar gedachten te ordenen. Het strekte haar tot eer dat ze geen boosheid voelde, hoewel ze wel wist dat hij zojuist was klaargekomen vanwege een incestueus lustgevoel voor haar lichaam. In plaats daarvan voelde ze warme sympathie voor hem. De vorige avond had hij haar gehele lichaam bekeken, gewreven en afgedroogd met een handdoek. Hij had dingen geziendie buiten de wildste dromen lagen van een veertienjarige jongen.

Zij was er verbaasd over dat hij had kunnen slapen zonder deze spanning te ontladen. Zij had er zelf ook moeite mee gehad. En nu wordt hij dadelijk wakker met een beschamende natte plek in zijn onderbroek, die hij niet kan verbergen. Zij probeerde te bedenken of kon zij doen alsof niets gebeurd was, of zij moest opstaan voordat hij wakker wordt.

Zij vermoedde dat dat niet zou werken. Wel, zij was er zelf nauw bij betrokken, ze was zijn moeder en alleen eerlijkheid zou in deze situatie kunnen werken. Dus zij sloot ze haar ogen maar weer en probeerde nog een beetje slaap te vatten voordat hij wakker zou worden.

Het was nog pas zes uur uur toen zij een doelbewuste beweging tegen haar heup aan voelde. En vervolgens een gegrom en een levendig gefluisterd: Zij rolde naar hem toe en richtte zich op, op haar elleboog.

Haar bekken lag tegen zijn zijkant en haar borst rustte tegen zijn schouder. Zij realiseerde zich plotseling dat zij hem confronteerde met close-up van haar blote borst, maar zij wilde op dit moment geen plotselinge bewegingen maken.

Vroeg licht hier, nietwaar? Zij kon voelen dat hij twijfelde tussen de wens zich om te te draaien zodat zij de natte plek niet zou voelen, of lekker tegen haar aan te kruipen, tegen de warme borst die tegen zijn schouder aanlag. Hij kromp in elkaar alsof hij een electrische schok kreeg. Het gebeurt alle jonge mannen wel eens, vooral na een seksueel frustrerende avond.

Hij legde zijn hoofd tegen haar aan, met zijn wang tegen haar ene borst, terwijl zijn adem vuurkooltjes aanblies in haar andere borst. Zij bloosde terwijl hij toekeek hoe haar tepel zich oprichtte en hard werd. Zij haalde diep adem maar trok zich niet terug.

Er is niets gebeurd, alleen een natte onderbroek die ik wel voor je zal wassen. En nu stil blijven liggen zoals je ligt, jonge man, en dat is een bevel! De wastafel zat aan haar kant zodat zij alleen de kraan maar open hoefde te draaien om een washandje grondig met warm water te kunnen bevochtigen.

Gedurende de nacht was haar slipje volledig in haar bilnaad getrokken, zodat Jimmy een prachtige uitzicht had op haar billen.

Hij vroeg zich af waarom zij juist dit specifieke slipje had aangedaan, een slipje dat gemaakt was om door mannen bewonderd te worden. Hem omdraaiend, legde zijn moeder het warme washandje op zijn buik en begon zachtjes zijn onderbroek omlaag te trekken. Zij trok zijn onderbroek over zijn voeten heen en gooide hem in de wasbak.

Vervolgens pakte ze het de washandje, en begon voorzichtig zijn buik en en zijn jongensachtige geslachtsdelen te wassen. Haar oorspronkelijke bedoeling was om hem op zijn gemak te stellen met wat moederlijk zorg, maar vanaf het moment dat haar vingers zijn schaamdelen raakten, begon een ander deel van haar het over te nemen. Zij voelde een bijna onweerstaanbare aandrang om zijn slap geworden penis te kussen, maar ze kon dit nog net onderdrukken en ze begon met zachte vingers, en met het washandje, hem zorgvuldig schoon te wassen.

Het feit dat er pas dertig minuten verstreken waren sinds zijn orgasme, betekende niets voor een veertienjarige jongen die door een mooie, bijna naakte vrouw met zachte handen wordt gestreeld.

Hij werd opnieuw hard binnen een paar seconden. Haar gezichtsuitdrukking veranderde niet, ook al verdubbelde haar hartfrequentie zich, terwijl zij zijn stijve lid omhoog hield en het voorzichtig, maar oh zo grondig, schoonveegde. Wacht even, dan pak ik een handdoek. Zij hulde zijn lid in de doek en wreef en wreef en wreef, om hem goed af te drogen. Tenslotte sloot zij haar hand stevig om zijn stijve piemel en trok de handdoek omhoog, om zijn voorhuid weer om zijn eikel te laten glijden.

Terwijl de ruwe handdoek omhoog gleed kwam hij bijna klaar. Een moment van stilte volgde, terwijl zijn hijgende ademhaling zich langzaam weer vertraagde. Beiden keken gehypnotiseerd naar zijn kloppende erectie. God, wat voelde dat goed! Maar wat moet ik nu doen? Het gaat vanavond vast weer gebeuren. Mams, ik denk dat ik het niet eens tot vanavond ga uithouden.

Elke keer dat ik iets voor hem doe, werk ik mij dieper in de nesten. Nu begint hij al te eisen dat er een seksuele activiteit moet plaatsvinden. Zij kwam langzaam uit haar trance, en schakelde over op haar moeder-modus. Had zij hem maar meteen gewassen, toen hij net klaargekomen was Maar nee, bij een tiener is de hersteltijd waarschijnlijk nul.

Ik wilde je alleen geruststellen. Het klinkt misschien raar, maar wij ik denk dat we onze regels maar moeten veranderen, zodat masturberen ook is toegestaan. Nee, niet alleen toegestaan, het wordt zelfs aangemoedigd. Als je wilt, mag je jezelf gerust bevredigen. Hij leek wel een schaakmeester die zijn strategie uitdenkt tot vele zetten in de toekomst. Zijn uitdrukking ging over in onschuldige nieuwsgierigheid. Want ik zie dat jij ook heel opgewonden bent! Tussen haar gespreide dijen was het hele gebied verkleurd en zichtbaar vochtig geworden.

Zij liet haar armen zakken en keek verslagen, tot vreugde van haar zoon, die wist dat er een grote kans was dat zij opnieuw iets aan hem zou toegeven. En ja, ik denk dat ik seksueel opgewonden ben doordat ik jou heb gewassen. Maar ik denk niet dat het een goed idee is voor mij om die dingen te doen Vergeet niet dat ik je moeder ben, en jij bent pas veertien!

Denk je soms dat het gemakkelijk voor mij is om mij af te trekken als jij zit toe te kijken? En jij hebt het net zo nodig als ik, is het niet?

Je was gisteravond al opgewonden en jij hebt niet eens een natte droom gehad, zoals ik! Toen zijn moeder niet antwoordde, maar hem alleen uitdrukkingsloos aanstaarde, voelde hij dat hij op het punt stond te winnen, als hij voorzichtig te werk ging, zonder haar verantwoordelijkheids gevoel op te wekken.

Hij legde voorzichtig zijn handen op haar schouders en trok haar naar beneden, naast zich op het bed. Zij bood geen verzet. Hij ging naast haar liggen en trok haar slipje met twee handen langs haar lichaam omlaag.

Terwijl hij het uit haar bilspleet trok voelde hij hoe de plakkerige kleverigheid het slipje op zijn plaats probeerde te houden.

Zijn moeder voelde het ook, maar zij leek zich over te leveren aan haar geheime lustgevoelens, want ze hief haar heupen en benen op, om hem te helpen. Hij wierp het slipje in de wastafel. Hij deed haar benen uit elkaar, net zoals op de Penthouse-foto's. Zij had zich daar niet gschoren, zoals de meeste van de fotomodellen, maar hij zag wel een klein knopje door de haren heen steken, en wist dat dit haar kietelaar was.

En die was nu veel groter en roder dan hij gisteravond was geweest. Hij hoorde iets wat klonk als een gesmoorde snik in haar keel. Hij nam haar verste hand op, en legde die op haar buik en duwde haar wijsvinger omlaag tussen haar benen.

Haar andere hand legde hij op haar boezem. Hij zag hoe ze haar borst behoedzaam streelde, vervolgens begon ze haar tepel met de toppen van haar vingers te strelen. Kleine pukkeltjes vormden zich op de bruine vlek rond haar stijve tepel. Zij begon te knijpen en te trekken aan de donkere centrale pukkel, harder en harder. Zij kreunde maar ging door, schijnbaar in trance. Tegelijkertijd begon haar andere hand te bewegen, haar vingers gleden zachtjes over de hele regio van haar navel, tot aan haar heupbeenderen en het schaamhaar, rondom haar opgezwollen schaamlippen en over de binnenkant van haar dijen.

Na een aantal minuten vingeren, begonnen haar drie middelste vingers zich te concentreren op haar schaamlippen, de middelste draaide zachtjes om het rode opgezwollen knopje, haar kietelaar! De andere twee streelden naast haar klitje tussen schaamlippen. Volgens de ingezonden brieven in Penthouse was dit het gebied waar vrouwen echt geprikkeld van werden. En wow, het werkte inderdaad zo bij zijn moeder! Haar heupen begonnen mee te schokken in het ritme van haar strelingen.

Het verbazingwekkende succes van zijn gedurfde gok maakte dat hij nog wel iets meer wilde proberen. Haar ogen waren nu helemaal open, maar zij staarde zonder iets te zien naar het plafond, alsof ze zichzelf probeerde wijs te maken dat zij alleen was. Hij pakte haar andere hand en probeerde hem zachtjes weg te trekken van haar borst. Hij legde haar arm tussen hun beider lichamen, en terwijl hij zich iets omdraaide, zorgde hij ervoor dat haar hand tegen zijn penis aan kwam te liggen.

Toen hij ook die hand wilde weghalen, zodat zij haar haast dwangmatige masturbatie moest stoppen, stuitte hij op verzet en hij moest flink trekken terwijl zij hevig kreunde en zich verzette.

Hij legde hem op aan haar andere borst waar zij automatisch in de gezwollen tepel begon te knijpen en te rollen met drie vingers. Hij legde nu zijn eigen hand op haar onderbuik. De huid, de gevoelige huid van zijn moeder, was soepel en zacht. Haar buikspieren spanden zich en ze mompelde zachtjes "Nee.. Maar zij liet zijn hand toe om precies doen wat haar eigen hand eerder had gedaan en zijn vingers streelden zachtjes langs de binnenkant van haar dijen.

Hij concentreerde zich op het juiste gebied, raakte haar kietelaar heel even aan, en vervolgens plaatste hij zijn drie vingers, net zoals hij het haar had zien doen, op haar schaamlippen naast haar clitoris.

Hij drukte op de kern met zijn middelste vinger, trok weer terug en drukte wijs en ringvinger in de gleuf ernaast, en herhaalde dit patroon ritmisch totdat haar bekken opnieuw begon te bewegen. Zijn ontdekkingsreis was nog niet compleet.

Hij besloot om deze puzzel helemaal op te lossen. De ultieme vraag van alle puberende jongens is altijd "Waar zit het gaatje? Jimmy wilde dit uitzoeken. Zijn vingers gleden door zijn moeders gleuf, probeerden zich naar binnen te drukken, verplaatsten zich verder naar beneden en, heel plotseling, en tot zijn grote verbazing, werden ze naar binnen gezogen in een warme natte zuigende put!

Hij voelde aan, dat hij zich niet aan haar aan haar woorden hoefde te houden. Zij probeerde de verantwoordelijkheid van zich af te schuiven, omdat ze zijn moeder was, verder niet. In plaats daarvan nam hij zijn andere hand van haar borst en gebruikte die om haar vrije hand rondom zijn erectie te leggen. Zij greep zijn erectie vast met een kracht die bijna pijnlijk voor hem was.

Terwijl hij zijn vingers in en uit haar glibberige kut bewoog, voerde zij een tegengestelde beweging uit op zijn stijve lul. Na een paar seconden voelde hij dat hij zou klaarkomen, als zij hiermee doorging. Hij verplaatste haar hand van zijn piemel naar zijn ballen. Dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik wil nog niet klaarkomen!

Zij stootte een dierlijke kreun uit en kuste hem hartstochtelijk met open mond en haar tong drong bij hem binnen. Hij leerde snel, zijn vingers gingen dieper en dieper, steeds verder in haar glibberige kut. Ondertussen streelden haar vingers zachtjes over zijn binnenste dijen, over zijn ballen en zijn kloppende lul, met vrouwelijke deskundigheid.

Tenslotte werden haar heupbewegingen wilder. Vreemde geluiden kwamen achter uit haar keel. Zij kneep haar vuist bikkelhard om zijn lul en bewoog hem snel omhoog en omlaag. Hij probeerde haar tempo bij te houden met zijn vingers in haar vagina. Toen zijn sperma onverbiddelijk uit zijn ballen begon op te borrelen, gingen de heupen van zijn moeder omhoog vanaf het bed, en haar kut sperde zich zo ver open, dat zijn vingers de zijkanten niet meer konden voelen.

Haar gezicht vertrok zich tot een grimas terwijl zij wilde een wilde kreet probeerde te smoren. Haar kringspieren krompen plotseling ineen en knepen in zijn vingers alsof het een bankschroef was. Hijgend opende zij haar kut opnieuw, precies op het moment dat de tweede golf zaad over haar borsten spoot. Hun wederzijdse krampen gingen door en door Hij viel op zijn rug, volledig uitgeput.

Zij lagen naast elkaar, bang om elkaar aan te kijken, terwijl hun ademhaling langzaam weer normaal werd. Zij kon niets bedenken om te zeggen, niets om de emoties uit te drukken die zij voelde. Maar dat gebeurde niet. En Ina scheen er veel plezier in te hebben. Op een gegeven moment stootte hij Ina van zich af. Ze tuimelde achterover op de stapel zakken.

Ik ga je naaien, vuile slet'. Ina spreidde opnieuw gewillig haar dijen en tilde haar heupen zo hoog mogelijk op.

Neuk me met die grote, geile pik van je. Ram hem in m'n kut. Ik wil je voelen stoten in m'n geile hoerenpruim. Laat me niet wachten.

Je ziet toch wel dat ik geil ben. Ik ben zo verdomde geil. Neuk me de kut vol met je lekkere vette geil. Steek je pik er in. Spuit je geil er bij me in. Maak een kind bij me! Je weet wel hoe ik het wil hebben. Je hebt er om gevraagd. Ik ga die geile, gore hoerenkut van je helemaal volkotsen.

Net zolang tot je je buik van me vol hebt! De dikke eikel kwam natglanzend en blauwpaars te voorschijn. Hij plaatste hem voor het opengehouden kutgat van z'n zus en stootte toe. En toen Herman hem terughaalde voor een nieuwe stoot schreeuwde ze het uit van geilheid. Neuk me zo hard je kunt, geile neukstier. Bij elke stoot ramde hij haar als het ware de stapel zakken in, maar iedere keer weer hief ze haar heupen geil genietend naar hem op om een nieuwe stoot te ontvangen.

Ik stond er als in trance bij. Ook toen Herman grommend op haar bleef liggen en zich leegspoot. Zonder zich verder om Ina te bekommeren kroop hij van haar af. Kwam naar me toe en hield zijn hand op. Ik gaf hem het pakje sigaretten. Je hebt gezien hoe het moet. Ik haalde m'n pik tevoorschijn die keihard was geworden van de voorstelling die ik zojuist had meegemaakt. Ina lag nog wijdbeens achterover.

Ik zag het geil van Herman uit haar kut druipen. Ze lachte naar me. Met de andere pakte ze me bij de kont. Ze hield me bij de heupen vast en begon me in en uit zich te bewegen. Ondanks dat haar kut behoorlijk was opgerekt door Herman en droop van zijn sperma voelde het heerlijk aan. Toen ik het ritme te pakken had, beukte ik op eigen kracht op haar in, zoals ik Herman had zien doen. Ina begon opnieuw te kreunen. Je doet het goed. Lekker zo'n kaal pikkie in m'n hoerenkut.

Neuk je lekker klaar! Als een pudding zakte ik op het hitsige lijf van Ina en liet me leeglopen. Je spuit je geile zaad in m'n kut. Gelukkig was dat niet het geval.

Hij gaf me een zet met z'n voet. Ik vroeg me af of ik moest groeten voor ik vertrok, maar Herman hielp me toen hij herhaalde: Meneer en mevrouw de Vries zaten nog aan de tafel te drinken. De jurk van mevrouw hing open.

Er hing een dikke, zware tit uit. Ze trok aan de grote speen, terwijl ze met de andere de fles aan haar mond zette. Ik zou willen dat je mij ook eens zo geil in de reet naaide als je dochter! Zou Ina weer een beurt krijgen? Ik besloot nog wat te blijven rondhangen. Aan de zijkant had de schuur een klein raam. Als ik op m'n tenen ging staan, kon ik er net doorheen kijken.

Door het vuile glas zag ik meneer de Vries de schuur binnenkomen. Ina lag nog net zo als ik haar achtergelaten had. Ze had alleen haar titten tevoorschijn gehaald en bewoog haar hand tussen haar druipende kutlippen. Haar vingers gleden in en uit haar zeiknatte pruim.

Ina's woordenschat was weliswaar beperkt, maar niettemin doelmatig. In plaats daarvan zei hij: Zijn pik was snaarstijf en stak ver uit z'n broek.

Die van hem was nog veel groter en knoestiger dan die van Herman. Hij rochelde even en spuugde een vette klodder in z'n hand, waar hij z'n gezwollen eikel een paar keer genietend doorheen haalde.

Haar armen met daarop het hoofd op de grond. Haar kont stak ver omhoog. Ze had haar benen flink gespreid en haar gezwollen en nog steeds druipende kut puilde tussen de dijen door naar achteren. Haar titten hingen uit haar bloes. Ik keek geboeid toe en wachtte af wat er ging gebeuren. Meneer de Vries zette zijn pik tegen het rosetje van Ina en duwde door. Ondanks het vuile glas kon ik toch goed zien hoe zijn eikel haar openwrikte en zijn pik langzaam maar zeker in haar reet verdween.

Ina schreeuwde het uit. Wat is dit godallemachtig, lekker geil. Zo'n dikke, vette lul in de reet. Neuk me in de kont. Ram hem er tot de kloten in. Stoot me lekker hard. Bij elke stoot sloegen de kloten tegen haar kut. Het gaf een vettig, kletsend geluid. Tenslotte maakte hij zijn zak hijgend en grommend in haar kont leeg en trok zich voldaan terug. Er was jammergenoeg geen tijd meer om me nog een keer af te trekken. Voorzichtig gluurde ik om de hoek van de schuur en keek de keuken in waar mevrouw de Vries was achtergebleven.

Ze zat nog steeds wijdbeens op dezelfde stoel als eerder. Haar mond hing open en ze hijgde zwaar. De rok was nu helemaal opgeschoven en beide uiers met dikke gezwollen spenen hingen uit de bloes. Ze waren echt groot. Zoals ze zat, lagen ze bijna op haar bolle, witte buik. Vlak voor haar zat Herman op de tafel. Zijn broek was open en z'n pik stond alweer keihard.

Met lange halen trok hij zich af, terwijl hij naar z'n moeder keek, die de bierfles bij de hals vasthield en het dikke eind met kracht in haar kut pompte.

Ja, dat wil ik nog een keer meemaken: Ik kom weer klaar. Godverdomme, ik ga je recht in je smoel spuiten. Ram die fles in je kut! Helemaal moet ie er in! Neuk jezelf klaar met die bierfles. Laat het me zien! Even later kwam ze zelf ook schreeuwend klaar. Ik sloop stilletjes weg. M'n jongenspik was hard en geil als nooit tevoren Ik neukte Ina zo vaak ik aan sigaretten kon komen.

Iedere keer daagde ze me uit alle zaad in haar buik te spuiten. Ik deed het maar al te graag. En haar broer merkte er iets van, de sukkel! Ook al was ik pas twaalf jaar oud, ik raakte aardig verslaafd aan neuken. Na een paar maand werd ik zo'n beetje beschouwd als familie en mocht ik ook wel gebruik maken van Ina haar geile kut als ik eens geen sigaretten of shag had.

Natuurlijk zei ik geen nee en neukte haar toen vrijwel dagelijks. Ina zelf vond het misschien wel het lekkerst. Ze was volgens mij nymphomaan. Hoe meer pik ze kreeg, hoe geiler ze er van werd. Aardig was ook, dat ik niet meer hoefde te vertrekken als Herman of vader de Vries Ina gebruikten.

Zodoende kon ik lekker toekijken als ze haar neukten en net als ik al hun geil in haar spoten. Herman kreeg ik zelfs zo ver dat hij Ina de kut volspoot voordat ik mijn pik erin stak, als ik er om vroeg.

Toen al was ik er gek op om een volgeneukte kut te naaien. Vader de Vries neukte z'n dochter alleen maar in de reet met zijn vette lul. Hij vond het met name lekker om haar te pakken als Herman en ik er allebei overheen waren geweest en haar de kut goed hadden volgespoten. Vader de Vries sopte dan eerst zijn toch wel grote pik in haar kleddervette zaadkut en propte 'm dan in haar reet.

In die tijd heb ik nooit kunnen vaststellen dat Herman zijn net zo supergeile moeder neukte. Wel merkte ik dat ze er zo geil als boter van werd als haar man en haar zoon haar dochter neukten.

Ze braakte dan buitengewoon vulgaire taal uit en masturbeerde zich met alles wat ze maar kon vinden, bij voorkeur als het groot en dik was. Het dikke eind van een bierflesje bijvoorbeeld, ging tot aan de hals in haar enorme kut, maar ook heb ik haar wel zien geilen met rapen en wortels.

Voor het einde van het schooljaar kwam Ina plots niet meer op school. Toen ik naar haar huis ging om haar te neuken was ze er niet. Haar moeder zei dat ze voor langere tijd bij een tante was gaan wonen. Later hoorde ik boze tongen beweren dat ze 'een slecht meisje was en nu in een opvoedingsgesticht zat'.

Ik kon het niet geloven, maar ik heb haar nooit teruggezien. Hoe dan ook, ik kwam bloedgeil en met een stijve pik van de voorpret bij de familie de Vries aan. Ook geen Herman en geen vader. Wel een mevrouw de Vries, die zoals meestal aan de keukentafel zat en bier uit een fles dronk.

Haar bloes hing weer ver open en ik keek recht tegen haar grote, geile titten aan. Hier had ik dus niet op gerekend. Had ik nog niet meegemaakt. Meestal lag ze op de tijd dat ik kwam wijdbeens al in de schuur en werd ze geneukt door Herman. Of hij was net klaar en wachtte ze met een kut vol zaad op mij.

Jezus, wat was dit balen! Van teleurstelling was mijn stijve leuter geheel verdwenen. Maar eigenlijk wist ik niet goed wat ik hier nog moest. Als je net zo goed neukt als je zuipt, dan zul je het nog ver brengen. We zijn toch alleen! Herman en Sjaak haar man komen nog lang niet. De drank deed me goed. Ik voelde me langzaam heerlijk rozig worden. Mevrouw de Vries dronk mee. Het was duidelijk dat ze wel wat gewend was.

Je komt de laatste tijd haast elke dag om Ina te neuken', zei ze plotseling. Ben je zo'n geil ventje? Ik was inmiddels bezig met m'n derde flesje bier enbehoorlijk aangeschoten. Ik durfde de hele wereld wel aan. Soms trek ik me alleen stijf en spuit ik niet.

Dan blijf ik de hele tijd lekker geil. En soms ben ik zo ontzettend geil dat ik gewoon spuit en toch een stijve pik hou zodat ik me meteen nog een keer kan aftrekken'. Andere meiden zijn zo kinderachtig' 'En met jongens?

Doe je het ook wel met jongens? Ik vertelde haar dat ik dikwijls samen met Jan rukte en hem ook wel pijpte en aftrok en dat hij hetzelfde bij mij deed. En dat Jan een veel grotere lul had dan ik en zijn zuster mocht neuken, alleen z'n zaad er niet bij haar in mocht schieten. Eigenlijk was ze helemaal niet lelijk, zag ik nu. Goed halverwege de dertig schatte ik.

Een vriendelijk, maar wat slonzig en vooral hoerig gezicht. Rood haar, blanke huid. Eigenlijk was ze helemaal wel stevig. Seks was bij ons thuis niet aan de orde en er werd al helemaal niet over gepraat.

Ik gaf geen antwoord. Mevrouw de Vries vertelde ongevraagd verder. Hoe oud was ik toen? Een jaar of achtentwintig, denk ik. Niet dat ik nog melk had, maar ik werd er hartstikke geil van als hij aan m'n spenen zoog. Ik pakte z'n lul in de hand. Hij was keihard en schokte met heel z'n lijf toen ik hem heel zachtjes begon af te trekken. God, wat werd ik daar geil van. M'n zoon van twaalf die aan m'n uiers zoog, terwijl ik hem aftrok.

Op een gegeven moment verstrakte hij en kreunde. Toen ik hem vroeg wat er was, zei hij alleen maar: Ik legde hem uit, dat ik hem had afgetrokken en dat hij het zelf ook wel kon, maar dat ik hem altijd wilde helpen als hij dat lekkerder vond. Vanaf die tijd kwam hij wel een keer of drie op een dag bij me om afgetrokken te worden. Hij werd geiler en geiler. Ik begon hem te pijpen en liet m'n klit door hem aftrekken. Geheel onverwacht spoot hij me in de bek toen ik hem een keer pijpte.

Eerst was het maar een beetje, maar korte tijd later schoot hij zoveel geil als een volwassen vent. Ik liet hem z'n jongenspik in mijn kut steken en leerde hem lekker geil neuken. Ik genoot er zeker net zo van als hij. Het lekkerste voor mij was als hij z'n geil er bij me in spoot.

Wat was ik trots. Mijn zoon die me op z'n twaalfde al neukte als een echte vent en z'n geil in de kut schoot waar hij zelf uit was gekropen. Waar ik niet op had gerekend was dat hij volkomen oversekst zou raken. Toen hij dertien was neukte hij Ina voor het eerst in haar strakke meidenkut. Toen hij merkte dat Ina het ook erg lekker vond, naaide hij haar steeds meer en mij steeds minder.

Waarschijnlijk omdat hij haar strakke kut lekkerder vond dan die grote zaaddoos van mij. Ook Sjaak, mijn man begon Ina te neuken. Hij wilde het nog strakker en naaide haar in de kont. Eerst was ik jaloers, omdat ik haast geen pik meer kreeg. Later werd ik er alleen maar geil van als ik zag hoe ze haar met z'n beiden afnaaiden en lekker volspoten met hun dikke geil. Ik keer er graag naar en maakte mezelf klaar. Maar zo af en toe heb ik vreselijk veel zin om lekker geil te neuken. Ik geil vooral op jonge jongens Ik probeerde me voor te stellen hoe het er uit gezien moet hebben: Door m'n broek heen begon ik zachtjes in m'n inmiddels keiharde pik te knijpen.

Met ogen die troebel zagen van de drank, keek ik naar mevrouw de Vries. Ze had haar bloes nu helemaal open hangen en bepotelde de pinklange spenen. Neuken, geilen en zaad spuiten is het lekkerste wat er is! Ik kon me er alleen helemaal niets bij voorstellen om iets met m'n moeder te hebben. Maar dit supergeile wijf wist me ontzettend op te winden. Een jongen van twaalf, nota bene!

God, wat kreeg ik een zin om m'n harde, geile jongenslul in dit hoerige wijf te steken Knijp maar lekker in je pik. Maak 'm lekker hard en geil. Wil je 'm niet liever uit je broek halen? Dat is toch veel lekkerder! Kijk ik ga m'n kut vingeren. Ik ben zeiknat, verdomme! Moet je eens voelen! Met twee handen greep ze me beet en drukte m'n hand tussen haar vette schaamlippen.

Nat was ze zeker, dat was duidelijk. Haar kutgeil droop tussen haar billen op de zitting van de stoel. Ze kreunde luid en begon mijn hand op en neer te bewegen tussen haar kutlippen. Ina had een lekkere kut, maar wat dit wijf tussen haar poten had was helemaal het einde.

Groot, dik, open en nat. M'n pik stond op springen. Ik was volkomen van de wereld, toen ze met haar andere hand m'n geile jongenslul greep en me naar haar toe trok. Toen ik weer bij m'n positieven kwam, had ze me met twee handen bij de kont vast en zat ik met kloten en al in haar kut. Ik ga je met m'n kutspieren aftrekken tot je je geil spuit'. En dat deed ze.

Mensen nog aan toe, wat was dit een belevenis. Haar kutlippen strak om m'n kloten. Mijn pik diep in dat hoerige, natte gat. Alsof ik door een warme, natte hand werd afgetrokken.

Ik spoot als nooit tevoren en mevrouw de Vries schreeuwde het uit, toen ik met heftig kloppende lul in haar klaarkwam. Vanaf die dag deed ik het elke dag met mevrouw de Vries. Ze leerde me alles wat een geil wijf van een bloedjonge knul wil om zelf smerig geil klaar te komen. En ik kan je verzekeren dat mevrouw de Vries een smerig geil wijf was.

Als ik kwam was ze naakt onder haar slobber jurk. Ze trok het kleed ook niet uit als we het deden. Ze trok het gewoon op zodat het vette kut en kont er onder uit kwamen en haar titten hingen gewoon voor het grijpen. Ze pijpte me en ik befte haar.

Ik kwam klaar tussen haar machtige titten. Ik naaide haar in de reet en zij stak haar vingers in de mijne. Zij masturbeerde zich voor mij en ik trok me voor haar af. Als ze half bezopen was, kleedde ze me naakt uit en zeek over me heen met haar kut wijdopen.

Ik piste op mijn beurt recht in haar smoel. Ik vuistneukte haar, terwijl ze me afzoog. Ik trok me af en stak mijn vuist met m'n stijve pik er nog in bij haar in de kut.

Binnenin haar buik trok ik me verder af tot ik m'n geil spoot. Aan gewoon aftrekken kwam ik niet mee toe. Haast elke dag kwam ik vier, vijf keer op, over en in mevrouw de Vries klaar. Herman en meneer de Vries zag ik nooit meer. Het was een mooie, maar zeer vermoeiende tijd. Ik begon er slecht uit te zien. M'n ouders maakten zich zorgen om mijn gezondheid. Op een dag stapte ik weer de achterdeur binnen bij huis de Vries om m'n zaad te lozen.

Er was niemand in de keuken. Ik liep door naar de woonkamer. Mevrouw de Vries zat in de grote leunstoel van haar man met Herman op haar schoot.

Haar rok was opgeschoven tot in de taille. Het bovenstuk hing helemaal open. Herman zoog hard op haar dikke, stijve spenen. Zijn broek was opengeknoopt en zijn lul stak er uit. Groot en hard zoals altijd. Mevrouw de Vries had haar hand er omheen en trok hem langzaam af. Beiden hadden mij niet gezien en niet gehoord.

Ik bleef staan om te kijken en te luisteren. Je bent een jongen die moet neuken. Je mag me helemaal hebben. Alles mag je met me doen. Je kunt me neuken in de kut en in de kont, wat je maar wilt. Je mag lekker je vuist in die grote kut van me proppen en me lekker diep stoten. Enne, je had het eens een keer over een paardenlul. Als je wilt laat ik me door een paard neuken.

Een grote hond lijkt me ook wel lekker in m'n reet bijvoorbeeld. Ik wil je hoer worden, net zoals Ina dat was. Ik doe het met alles en iedereen als jij dat vraagt. Maar nu moet je me neuken. Je hebt zo'n lekkere, grote, stijve pik. Ik wil 'm in me voelen. Neuk me lekker geil in de reet, toe dan!

Hij leek veel ouder geworden. Z'n pik stak dik en snaarstijf uit de broek. Dan kun je het krijgen. Voortaan zul je mijn hoer zijn. Niemand steekt z'n pik nog in dat geile slettenlijf van je zonder mijn toestemming. Ik zal je laten naaien tot je er bij neervalt. Maar niet in dit klotendorp. Ik heb vrienden gekregen in de bak, die precies weten wat ze met zo'n wijf als jij moeten. Maar eerst vertel je me precies van wie allemaal je het zaad in je geile kut hebt gehad, toen pa en ik in de bak zaten.

Mevrouw de Vries begon te vertellen. Ze noemde namen die ik wel en niet kende. Het waren er veel. En ik dacht dat ze met mij neukte, omdat ze anders alleen haar hand had om op klaar te komen. Idioot die ik was! Ze neukte met het halve dorp. Alleen mijn naam noemde ze niet. Opnieuw begon mevrouw de Vries te vertellen. Al gauw bleek dat wat ik met haar had gedaan nog maar een kleinigheid was vergeleken met de perversiteiten die ze met andere kerels had uitgehaald. Het bleek ook dat ze zich elke vrijdagavond na afloop van de club-bijeenkomst door de jongens van het CJMV liet afnaaien, waarna ze letterlijk droop van hun sperma.

Allemaal knullen van tussen de vijftien en de achttien waren het. Een stuk of tien. Ook Jan hoorde daarbij! Maar het geilst vond ik nog dat ze twee keer in de week bezoek kreeg van de jachtopziener, die haar eerst flink liet naaien door zijn Labrador voor hij er zelf op kroop. Je bent helemaal van mij nu.

Jij bent mijn hoer. En ik ben je pooier. En een hoer vraagt niks en zanikt niet aan m'n kop. Ze doet gewoon haar hoerenpoten wijd en laat zich neuken. Jij wordt er een die alles doet, wat het ook is. Je neukt en pijpt zonder kapotje. Als meer kerels je tegelijk willen hebben dan gebeurt dat.

Als ze over je willen zeiken dan kan dat. Desnoods laat je je in je bek schijten als en vent dat wil. En als je daarover problemen maakt, dan krijg je genadeloos op je flikker.

Van mij, je pooier! En wat dat betekent laat ik je nu al vast even weten. Uit die jurk, slet! Even later stond ze spiernaakt voor haar zoon. God, wat had dat mensen een titten. Uiers waren het, echte uiers met joekels van spenen. Met een flitsende beweging haalde Herman zijn voet aan en raakte zijn moeder vol in het kruis. Het bovenleer van zijn laars maakte een vochtig kletsend geluid. Mevrouw de Vries kreunde zacht, maar gaf verder geen krimp.

Mevrouw de Vries opende haar vette mossel en toonde haar zoon een klit die opmerkelijk stijf en gezwollen was. Laat me zien hoe je aftrekt als een vent'. Mevrouw de Vries nam de klit, die zo groot als haar pink was, tussen duim en wijsvinger en begon zich af te trekken. Zelf van de afstand waar ik stond, was te zien dat het kleine eikeltje iedere keer goed bloot kwam. Mevrouw de Vries kromp even in elkaar, maar zei: Ik heb het verdiend.

Druk je hoerenkut naar achteren, zoals je deed toen je door die geile hond werd genaaid. Godverdomme, neuken met een hond en mij niet laten kijken, terwijl je weet dat ik dat geil vind.

Ik zal je leren. Ik zal die kut van je eens goed polijsten'. Herman ranselde z'n moeder genadeloos af met de leren broekriem. Met name haar kut moest het ontgelden, die bij elke klap dikker werd.

Keer op keer raakte hij haar recht in de kutspleet. Eerst wilde ik weglopen, maar raakte toch wel opgewonden van het schouwspel. Ik maakte stilletjes m'n broek open en begon me langzaam af te trekken. Ondanks dat de klappen zo te zien behoorlijk aankwamen maakte mevrouw de Vries geen aanstalten om te vluchten.

Integendeel, ze boog diep door. Haar zware titten lagen op grond en haar reet stak ver omhoog. Tussen haar wijdgespreide dijen puilde haar vette kut rood en gezwollen naar achteren.

Ze kreunde inmiddels luidkeels. Sla op m'n hoerige zaadkut. Ik zal me laten neuken door een geile hond als je dat wilt zien. Ik had z'n pik nog nooit zo groot en zo hard gezien. Trek je geile hoerenkut open'. Mevrouuw de Vries deed wat hij zei. Ze ging weer in de leunstoel zitten en spreidde haar benen over de leuningen. Met twee handen trok ze haar grote kutlippen open. Haar neuktunnel lag wijdopen. Herman zette z'n voet tussen haar dijen en schoof de punt van zijn leren laars naar binnen.

Mevrouw de Vries pakte zijn voet beet en duwde die met kleine rukken verder haar kut in. Het was onwaarschijnlijk zover als die laars er in ging.

Ze begon te hijgen en het leer begon donker te kleuren van haar kutgeil. Verdomme, dit voelt zo lekker strak'. Ze neukte hard en wild op de voet die Herman in haar kut gestoken had. Haar zware titten zwabberden op en neer. Maar voordat ze klaarkwam, haalde Herman zijn voet terug. Hij trok een veter uit z'n laars, vouwde hem dubbel en trok hem strak om z'n pik en ballen voordat hij een strikknoop legde. De aderen zwollen enorm, de eikel kreeg de omvang van pingpongbal en werd glimmend, diep donkerpaars.

Heb ik in de bak plezier in gekregen. Denk maar heus niet dat ik me alleen heb afgerukt. Elke avond was het neuken geblazen met de jongens'.

Genadeloos hard en diep naaide hij haar, terwijl mevrouw de Vries het uitschreeuwde. Wat is dit allemachtig lekker. Harder, doe het harder. Laat me voelen dat je m'n pooier bent. Neuk me aan flarden.

Ram die geile pik in de reet van je hoer. Geef me je geil.

hoeren ontvangen thuis stijve lul in broek