Gewoon lekker neuken kaal kutje likken

gewoon lekker neuken kaal kutje likken

Ze stonden wat met elkaar te kletsen en naar de sportende jongens te kijken, toen een van de meiden haar hand op de billen van Mies legde en giechelde: Mies draaide wat met haar mooie jonge kontje tegen de hand van haar vriendin en fluisterde: Het was grappig bedoeld maar Mies antwoordde: Ze zette haar voeten iets uit elkaar omdat ze voelde dat haar gladde blote kutje al aardig vochtig begon te worden.

Sandra de vriendin met de hand op de kont van Mies draaide een beetje richting Mies en begon het kontje van haar vriendin steviger te masseren zonder dat het echt opviel. Ze merkte dat Mies dit lekker vond aan de versnelde ademhaling en de bewegingen die ze maakte. Ze bewoog haar hand nu iets verder omlaag, en toen ze bij de rand van het jurkje van haar vriendin kwam gleed ze behendig met haar hand onder het jurkje en gleed met haar hand terug omhoog over de blote huid van Mies.

Ze zorgde hierbij dat het jurkje niet mee omhoog gleed, en toen ze bij de billen van Mies was beland fluisterde ze zachtjes: Haar andere vriendin Renate bedacht zich geen moment en duwde ook een hand onder het jurkje van Mies, die nu van beide vriendinnen een hand op haar blote kontje voelde. Ze genoot zichtbaar van de zachte handen van de meiden, en ze voelde de sappen tussen haar gladde kutlipjes druipen.

Ze kreunde zachtjes en fluisterde "hmmm jullie zijn lief, maar volgens mij kunnen we wel een paar stevige pikken gebruiken", en beide vriendinn waren het meteen met Mies eens. Renate duwde haar hand tussen de billen van Mies, en haar vingertoppen raakten de vochtige kutlipjes van Mies.

Mies bukte wat verder voorover, en meteen voelde ze de vinger van Renate in een beweging zo diep mogelijk in haar natte spleetje glijden Mies bewoog haar heupen wat heen en weer, waardoor ze de vinger van Renate lekker diep in en uit haar geile kutje voelde glijden.

Ze realiseerde zich opeens dat ze buiten stonden en iedereen hen kon zien, en ze fluisterde tegen beide vriendinnen: Renate haalde haar vingers uit het nu druipnatte kutje van haar vriendin, en bracht deze naar haar mond.

Ze opende haar lippen en duwde de natte vinger in haar mond en zoog intens de kutsappen van Mies van haar vinger. Heupwiegend en zo geil als boter snelden ze naar het gebouw waar de kleedkamers waren, en doken een van de kleedkamers in.

De jongens zouden nog zeker een uur wegblijven in verband met de wedstrijden dus daar hoefden ze zich geen zorgen om te maken. Mies opende haar mond en likte haar lippen terwijl ze naar de prachtige tieten van haar twee vriendinnen keek, en begon te watertanden terwijl ze haar kutje voelde druipen door de aanblik van de twee heerlijke kaalgeschoren gladde kutjes van de meiden.

Beide meisjes gingen wijdbeens op een van de bankjes zitten en keken Mies geil aan. Ze had ondertussen haar jurkje uitgetrokken en haar beha afgedaan, zodat ze nu alledrie spiernaakt waren en bloedgeil op elkaar. Renate trok haar knieën op, en Mies kroop tussen haar benen en boog haar hoofd richting het gladde kutje van haar vriendin. Ze snoof de geile geur van het natte kutje van haar vriendin op, en werd hier nog geiler van. Ze opende haar mond en kwam dichterbij, en terwijl Renate haar handen op het hoofd van Mies legde en haar vriendin bij haar haren dichter naar zich toe trok, voelde ze een siddering door haar kutje schieten op het moment dat de tong van Mies haar kale kutlipjes raakte Mies was gek op beffen en dat liet ze Renate eens even goed voelen.

Ze schoof haar handen onder de mooie zachte billen van haar vriendin en duwde haar kontje zo een beetje omhoog, waardoor ze meer bewegingsruimte kreeg. Ze bewoog haar tongetje langzaam van onder naar boven over de heerlijke gladde kutlipjes van Renate, en kneep zachtjes in de goed gevormde billen van haar vriendin.

Ze zat op haar knieën tussen de wijdgespreide benen van Renate, en trok met haar beide duimen de kutlipjes van haar vriendin uit elkaar. Zachtjes gleed haar tong over de binnenkant van de kutlipjes van Renate, terwijl Sandra achter Mies kroop en op haar knietjes haar handen op de mooie billen van Mies legde en haar kontje uit elkaar trok.

Ze stak haar tongetje uit, en likte geil heen en weer tussen de gespreide billen van Mies die op haar beurt haar tong diep in het smachtende kutje van Renate duwde om haar kutje eens even lekker intens uit te likken. Terwijl Mies haar vriendinnetje zat te beffen, voelde ze hoe haar kontgaatje gelikt werd door Sandra. Ze genoot van de tong in haar kontje , en duwde haar eigen tong diep in het lekkere kutje van Renate om haar vriendinnetje eens geil te laten klaarkomen.

Mies sloot haar lippen rond het gezwollen clitje van haar vriendin, en Renate voelde de tong van Mies over haar clitje flitsen. Hijgend en kreunend trok ze Mies aan haar haren en kreunde: Ondertussen trok Sandra de billen van Mies stevig uit elkaar, en was vol overgave het strakke kontgaatje van haar vriendin aan het likken.

Renate opende haar ogen een beetje omdat ze wilde zien hoe Mies haar kutje aan het likken en vingeren was, en ze schrok heel even van de volwassen congierge die in de deuropening stond toe te kijken hoe de drie mooie jonge meisjes elkaars kutjes en kontgaatjes lagen uit te likken.

Hij had zijn broek op zijn enkels hangen, en stond langzaam aan zijn keiharde pik te trekken. Ze vermande zich en wist dat haar vriendinnen hem niet konden zien, en daardoor gingen al haar remmingen los.

Ze likte haar lippen terwijl ze gebiologeerd naar de keiharde dikke pik van de man stond te kijken, die langzaam de voorhuid heen en weer bewoog. Ze trok Mies harder aan haar haren en kirde hardop zodat de congierge haar kon horen: Lik mijn kutje uit, maak me klaar" en ze knipoogde naar de volwassen man die haar een jaar of 40 leek.

Normaal zou ze nooit op deze manier kijken naar een oudere man, maar mijn hemel wat had deze man een mooie dikke pik. Ze voelde de tong en lippen van Mies in haar kutje en over haar clitje, en haar geile sappen stroomden langs de vingers van haar vriendin terwijl ze zag hoe de congierge zijn schoenen uitdeed en uit zijn broek stapte. Renate wilde die lekkere dikke pik proeven, en wenkte hem dichterbij. Langzaam kwam de oudere man met zijn mooie harde pik dichterbij, en Renate zag hoe hij naar het uitgestoken kontje van Sandra keek die vol overgave het kontgaatje van Mies aan het likken was.

Ze kreeg een ideetje waar haar gladde kale kutje nog natter van werd, en met haar ogen gebaarde ze de congierge richting het mooie jonge kontje van Sandra. Renate zag een druppeltje vocht langs de dikke eikel van de congierge glijden, en knikte goedkeurend toen hij op zijn knieën achter de knappe Sandra ging zitten die nog steeds niks in de gaten had en alleen maar aan het geile kontgaatje van Mies dacht.

Renate voelde haar geile kutje druipend samentrekken toen de congierge ook zijn shirt uittrok. De man was echt zeker weten een jaar of 40, en voor een meisje van 16 dat zo geil is als boter is elke pik welkom maar die van een volwassen man van 40 is toch wel een ander verhaal. Dit was fout, en daardoor bloedgeil en Renate wilde zien hoe hij zijn lekkere dikke pik in haar vriendin zou steken.

Ze knipoogde goedkeurend richting zijn keiharde pik die volledig kaalgeschoren was, en ze zag hoe Sandra schrok toen de congierge zijn grote volwassen handen op het kleine jonge kontje van het meisje legde en haar strakke billen omvatte. Zijn handen waren zo groot dat haar hele billen erdoor bedekt werden, en Sandra kwam heel even een beetje omhoog.

Ze keek over het kontje van Mies naar Renate, en ze zag haar geil glimlachen naar de persoon die achter Sandra was komen zitten. Sandra wilde haar hoofd omdraaien, maar zag Renate zachtjes haar hoofd schudden ten teken dat ze gewoon door moest gaan en het moest laten gebeuren.

Hierdoor voelde Sandra haar kutsappen druipen en duwde haar kontje naar achteren en zo hoog mogelijk, en terwijl ze haar tong weer lekker diep in het geile kontgaatje van Mies duwde, voelde ze iets tussen haar billen duwen.

Renate werd gek van geilheid en duwde haar kutje tegen de likkende tong van Mies en terwijl deze 2 vingers in het kutje van Renate duwde en stevig op haar clitje aan het zuigen was, kwam Renate schokkend en sidderend keihard klaar.

Mies trok haar vingers uit het strakke kutje van Renate en duwde haar geopende mond op het klaarkomende gladde kutje van haar vriendin. Ze wilde de kutsappen en het orgasme van Renate uit diens geile kutje likken, en voelde de kutsappen over haar mond stromen.

Ondertussen duwde Sandra haar tongetje zo diep mogelijk in het strakke kontgaatje van Mies, en voelde hoe de man achter haar zijn dikke eikel tussen haar opengetrokken billen duwde.

De man pakte zijn lekkere dikke pik vast, en haalde hem tussen de kleine mooie billen van het jonge meisje door. Hij duwde zijn pik lager en Sandra duwde haar kontje omhoog tot ze de eikel van de man achter haar tegen haar zeiknatte smachtende kutje voelde. Ze duwde haar heupen wat omhoog en ze voelde hoe haar kontje stevig uit elkaar getrokken werd.

Ze voelde de dikke eikel tussen haar natte gladde kutlipjes en duwde haar kontje in een keer naar achteren, waardoor haar strakke jonge kutje in een beweging zo ver mogelijk over de keiharde pik gleed. Door deze heerlijke dikke pik zo diep in haar geile kutje kwam ze al bijna klaar, en ze begon neukende bewegingen te maken waardoor haar natte kutje nu heerlijk geil over de pik bewoog. Aan de handen en de dikke pik voelde ze wel dat de man achter haar wist wat hij deed, en terwijl ze haar tong terughaalde en een vinger in het kontgaatje van Mies duwde om haar geile kontje te vingeren draaide ze haar hoofd een beetje om om te kunnen zien wiens geile pik ze in haar kutje voelde.

Renate liet haar geile kutje heerlijk uitlikken door Mies, en lag nog trillend na te genieten van haar orgasme. Mies genoot van de kutsappen van Renate en wilde niet loslaten. Ze bleef likken en zuigen en dronk de kutsappen van haar vriendin uit diens heerlijke kale kutje, totaal onwetend van wat er achter haar allemaal gebeurde. Ze genoot van de vinger in haar kleine strakke kontgaatje en begon te verlangen naar een lekkere dikke pik in haar strakke geile kontje. Ik vind schaamhaar echt mooi en vrouwelijk,toen ik 9 was begon het te groeien,op me 12 ging het Echt groeien en nu op me 14e heb ik al een volle bos.

Ik vind een streepje erg mooi en sexy, kaal ook trouwens. Beide kun je lekker het kutje likken. Maar met een streepje heb je nog iets extra's: Vaak dezelfde kleur als de wenkbrauwen van het meisje!! Ja, het komt weer terug. Ik vind het mooi om te zien bij een meisje en trouwens ook bij jongens staat het erg mannelijk.

Het is ook zeker niet minder hygienisch dan kaal, wat wel eens gedacht wordt. Wel goed schoonhouden natuurlijk, maar dat geldt voor alles. Ben een andere jongen dan die van 19 hierboven.

Maarre, ik zou seks mét schaamhaar natuurlijk niet afwijzen. Maar als ik het voor het zeggen heb dan zie en voel ik toch wel heel graag dat een meisje haar kutlippen glad scheert, Haartjes tussen mijn tanden, brrr.

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Ik vind schaamhaar wel prachtig om te zien, maar helaas gebeurt dat niet zo heel veel. Ik vind het vies ben blij dat ik het nog niet heb. Schaamhaar is best mooi, en lekker om doorheen te kroelen. Maar, mijn kutje scheer ik graag glad, veel lekkerder om te laten likken.

En het scheren zélf is elke keer weer erg lekker om te doen. Nee, geef mij maar lekker kaal, ook bij mijn vriendje. Nee ik vind het niet aantrekkelijk Scheer het van het begin al af. Ik vind schaamhaar mooi en ik laat het gewoon staan. Vind het ook heerlijk om erdoorheen te kroelen. Alleen zomers bikinilijntjes scheer ik maar nu nog lekker niet. Ik vind wel sexy maar moet geen oerwoud worden een mooi bermuda 3hoekje boven schaamlippen en de rest glad ook lekker om te beffen. Schaamhaar is lekker kieteld tijdens het beffen, voor laten staan.

Mijn vriendin heeft een lekker geil oerwoud. Nee, ik vind dat niet mooi. Zit een jongen naast zijn meisje op een bank.

Het meisje met de poes op schoot. Zegt zij "wil je mijn poesje niet aaien? Nee niet echt ik heb liever iemand zonder. Ja vind schaamhaar aantrekkelijk. Heerlijk om er doorheen heen te kroelen en met vingeren er aan te trekken. Ik scheer niet en ga dat ook niet doen ben er gek op mijn bos. Ik houw er ook van om er doorheen te kroelen dat maakt me altijd geil.

Klein3hoekje kan wel maar vindt glad t lekkerst. Er zijn ook genoeg jongens die het wel aantrekkelijk vinden. De meesten zullen schaamhaar bij neuken geen enkel probleem vinden, bij beffen vinden sommigen het wel fijner als het geschoren of bijgewerkt is maar er zijn ook genoeg jongens die het juist geil vinden om te beffen als het harig is. Ik hou niet van een heel oerwoud of een kokosmat tussen de benen   D.

Ook als er een 'heel oerwoud' staat kun je prima beffen, is mijn ervaring.

...

Gratis sex amsterdam body to body massage eindhoven
gewoon lekker neuken kaal kutje likken

Ze stonden wat met elkaar te kletsen en naar de sportende jongens te kijken, toen een van de meiden haar hand op de billen van Mies legde en giechelde: Mies draaide wat met haar mooie jonge kontje tegen de hand van haar vriendin en fluisterde: Het was grappig bedoeld maar Mies antwoordde: Ze zette haar voeten iets uit elkaar omdat ze voelde dat haar gladde blote kutje al aardig vochtig begon te worden.

Sandra de vriendin met de hand op de kont van Mies draaide een beetje richting Mies en begon het kontje van haar vriendin steviger te masseren zonder dat het echt opviel. Ze merkte dat Mies dit lekker vond aan de versnelde ademhaling en de bewegingen die ze maakte. Ze bewoog haar hand nu iets verder omlaag, en toen ze bij de rand van het jurkje van haar vriendin kwam gleed ze behendig met haar hand onder het jurkje en gleed met haar hand terug omhoog over de blote huid van Mies.

Ze zorgde hierbij dat het jurkje niet mee omhoog gleed, en toen ze bij de billen van Mies was beland fluisterde ze zachtjes: Haar andere vriendin Renate bedacht zich geen moment en duwde ook een hand onder het jurkje van Mies, die nu van beide vriendinnen een hand op haar blote kontje voelde. Ze genoot zichtbaar van de zachte handen van de meiden, en ze voelde de sappen tussen haar gladde kutlipjes druipen. Ze kreunde zachtjes en fluisterde "hmmm jullie zijn lief, maar volgens mij kunnen we wel een paar stevige pikken gebruiken", en beide vriendinn waren het meteen met Mies eens.

Renate duwde haar hand tussen de billen van Mies, en haar vingertoppen raakten de vochtige kutlipjes van Mies. Mies bukte wat verder voorover, en meteen voelde ze de vinger van Renate in een beweging zo diep mogelijk in haar natte spleetje glijden Mies bewoog haar heupen wat heen en weer, waardoor ze de vinger van Renate lekker diep in en uit haar geile kutje voelde glijden. Ze realiseerde zich opeens dat ze buiten stonden en iedereen hen kon zien, en ze fluisterde tegen beide vriendinnen: Renate haalde haar vingers uit het nu druipnatte kutje van haar vriendin, en bracht deze naar haar mond.

Ze opende haar lippen en duwde de natte vinger in haar mond en zoog intens de kutsappen van Mies van haar vinger. Heupwiegend en zo geil als boter snelden ze naar het gebouw waar de kleedkamers waren, en doken een van de kleedkamers in. De jongens zouden nog zeker een uur wegblijven in verband met de wedstrijden dus daar hoefden ze zich geen zorgen om te maken. Mies opende haar mond en likte haar lippen terwijl ze naar de prachtige tieten van haar twee vriendinnen keek, en begon te watertanden terwijl ze haar kutje voelde druipen door de aanblik van de twee heerlijke kaalgeschoren gladde kutjes van de meiden.

Beide meisjes gingen wijdbeens op een van de bankjes zitten en keken Mies geil aan. Ze had ondertussen haar jurkje uitgetrokken en haar beha afgedaan, zodat ze nu alledrie spiernaakt waren en bloedgeil op elkaar. Renate trok haar knieën op, en Mies kroop tussen haar benen en boog haar hoofd richting het gladde kutje van haar vriendin.

Ze snoof de geile geur van het natte kutje van haar vriendin op, en werd hier nog geiler van. Ze opende haar mond en kwam dichterbij, en terwijl Renate haar handen op het hoofd van Mies legde en haar vriendin bij haar haren dichter naar zich toe trok, voelde ze een siddering door haar kutje schieten op het moment dat de tong van Mies haar kale kutlipjes raakte Mies was gek op beffen en dat liet ze Renate eens even goed voelen.

Ze schoof haar handen onder de mooie zachte billen van haar vriendin en duwde haar kontje zo een beetje omhoog, waardoor ze meer bewegingsruimte kreeg. Ze bewoog haar tongetje langzaam van onder naar boven over de heerlijke gladde kutlipjes van Renate, en kneep zachtjes in de goed gevormde billen van haar vriendin. Ze zat op haar knieën tussen de wijdgespreide benen van Renate, en trok met haar beide duimen de kutlipjes van haar vriendin uit elkaar.

Zachtjes gleed haar tong over de binnenkant van de kutlipjes van Renate, terwijl Sandra achter Mies kroop en op haar knietjes haar handen op de mooie billen van Mies legde en haar kontje uit elkaar trok. Ze stak haar tongetje uit, en likte geil heen en weer tussen de gespreide billen van Mies die op haar beurt haar tong diep in het smachtende kutje van Renate duwde om haar kutje eens even lekker intens uit te likken.

Terwijl Mies haar vriendinnetje zat te beffen, voelde ze hoe haar kontgaatje gelikt werd door Sandra. Ze genoot van de tong in haar kontje , en duwde haar eigen tong diep in het lekkere kutje van Renate om haar vriendinnetje eens geil te laten klaarkomen.

Mies sloot haar lippen rond het gezwollen clitje van haar vriendin, en Renate voelde de tong van Mies over haar clitje flitsen. Hijgend en kreunend trok ze Mies aan haar haren en kreunde: Ondertussen trok Sandra de billen van Mies stevig uit elkaar, en was vol overgave het strakke kontgaatje van haar vriendin aan het likken.

Renate opende haar ogen een beetje omdat ze wilde zien hoe Mies haar kutje aan het likken en vingeren was, en ze schrok heel even van de volwassen congierge die in de deuropening stond toe te kijken hoe de drie mooie jonge meisjes elkaars kutjes en kontgaatjes lagen uit te likken. Hij had zijn broek op zijn enkels hangen, en stond langzaam aan zijn keiharde pik te trekken.

Ze vermande zich en wist dat haar vriendinnen hem niet konden zien, en daardoor gingen al haar remmingen los. Ze likte haar lippen terwijl ze gebiologeerd naar de keiharde dikke pik van de man stond te kijken, die langzaam de voorhuid heen en weer bewoog.

Ze trok Mies harder aan haar haren en kirde hardop zodat de congierge haar kon horen: Lik mijn kutje uit, maak me klaar" en ze knipoogde naar de volwassen man die haar een jaar of 40 leek. Normaal zou ze nooit op deze manier kijken naar een oudere man, maar mijn hemel wat had deze man een mooie dikke pik.

Ze voelde de tong en lippen van Mies in haar kutje en over haar clitje, en haar geile sappen stroomden langs de vingers van haar vriendin terwijl ze zag hoe de congierge zijn schoenen uitdeed en uit zijn broek stapte.

Renate wilde die lekkere dikke pik proeven, en wenkte hem dichterbij. Langzaam kwam de oudere man met zijn mooie harde pik dichterbij, en Renate zag hoe hij naar het uitgestoken kontje van Sandra keek die vol overgave het kontgaatje van Mies aan het likken was. Ze kreeg een ideetje waar haar gladde kale kutje nog natter van werd, en met haar ogen gebaarde ze de congierge richting het mooie jonge kontje van Sandra.

Renate zag een druppeltje vocht langs de dikke eikel van de congierge glijden, en knikte goedkeurend toen hij op zijn knieën achter de knappe Sandra ging zitten die nog steeds niks in de gaten had en alleen maar aan het geile kontgaatje van Mies dacht. Renate voelde haar geile kutje druipend samentrekken toen de congierge ook zijn shirt uittrok. De man was echt zeker weten een jaar of 40, en voor een meisje van 16 dat zo geil is als boter is elke pik welkom maar die van een volwassen man van 40 is toch wel een ander verhaal.

Dit was fout, en daardoor bloedgeil en Renate wilde zien hoe hij zijn lekkere dikke pik in haar vriendin zou steken. Ze knipoogde goedkeurend richting zijn keiharde pik die volledig kaalgeschoren was, en ze zag hoe Sandra schrok toen de congierge zijn grote volwassen handen op het kleine jonge kontje van het meisje legde en haar strakke billen omvatte. Zijn handen waren zo groot dat haar hele billen erdoor bedekt werden, en Sandra kwam heel even een beetje omhoog.

Ze keek over het kontje van Mies naar Renate, en ze zag haar geil glimlachen naar de persoon die achter Sandra was komen zitten. Sandra wilde haar hoofd omdraaien, maar zag Renate zachtjes haar hoofd schudden ten teken dat ze gewoon door moest gaan en het moest laten gebeuren. Hierdoor voelde Sandra haar kutsappen druipen en duwde haar kontje naar achteren en zo hoog mogelijk, en terwijl ze haar tong weer lekker diep in het geile kontgaatje van Mies duwde, voelde ze iets tussen haar billen duwen.

Renate werd gek van geilheid en duwde haar kutje tegen de likkende tong van Mies en terwijl deze 2 vingers in het kutje van Renate duwde en stevig op haar clitje aan het zuigen was, kwam Renate schokkend en sidderend keihard klaar. Mies trok haar vingers uit het strakke kutje van Renate en duwde haar geopende mond op het klaarkomende gladde kutje van haar vriendin.

Ze wilde de kutsappen en het orgasme van Renate uit diens geile kutje likken, en voelde de kutsappen over haar mond stromen. Ondertussen duwde Sandra haar tongetje zo diep mogelijk in het strakke kontgaatje van Mies, en voelde hoe de man achter haar zijn dikke eikel tussen haar opengetrokken billen duwde.

De man pakte zijn lekkere dikke pik vast, en haalde hem tussen de kleine mooie billen van het jonge meisje door. Hij duwde zijn pik lager en Sandra duwde haar kontje omhoog tot ze de eikel van de man achter haar tegen haar zeiknatte smachtende kutje voelde.

Ze duwde haar heupen wat omhoog en ze voelde hoe haar kontje stevig uit elkaar getrokken werd. Ze voelde de dikke eikel tussen haar natte gladde kutlipjes en duwde haar kontje in een keer naar achteren, waardoor haar strakke jonge kutje in een beweging zo ver mogelijk over de keiharde pik gleed. Door deze heerlijke dikke pik zo diep in haar geile kutje kwam ze al bijna klaar, en ze begon neukende bewegingen te maken waardoor haar natte kutje nu heerlijk geil over de pik bewoog.

Aan de handen en de dikke pik voelde ze wel dat de man achter haar wist wat hij deed, en terwijl ze haar tong terughaalde en een vinger in het kontgaatje van Mies duwde om haar geile kontje te vingeren draaide ze haar hoofd een beetje om om te kunnen zien wiens geile pik ze in haar kutje voelde.

Renate liet haar geile kutje heerlijk uitlikken door Mies, en lag nog trillend na te genieten van haar orgasme. Mies genoot van de kutsappen van Renate en wilde niet loslaten.

Ze bleef likken en zuigen en dronk de kutsappen van haar vriendin uit diens heerlijke kale kutje, totaal onwetend van wat er achter haar allemaal gebeurde. Ze genoot van de vinger in haar kleine strakke kontgaatje en begon te verlangen naar een lekkere dikke pik in haar strakke geile kontje. Ik vind schaamhaar echt mooi en vrouwelijk,toen ik 9 was begon het te groeien,op me 12 ging het Echt groeien en nu op me 14e heb ik al een volle bos.

Ik vind een streepje erg mooi en sexy, kaal ook trouwens. Beide kun je lekker het kutje likken. Maar met een streepje heb je nog iets extra's: Vaak dezelfde kleur als de wenkbrauwen van het meisje!! Ja, het komt weer terug. Ik vind het mooi om te zien bij een meisje en trouwens ook bij jongens staat het erg mannelijk. Het is ook zeker niet minder hygienisch dan kaal, wat wel eens gedacht wordt.

Wel goed schoonhouden natuurlijk, maar dat geldt voor alles. Ben een andere jongen dan die van 19 hierboven. Maarre, ik zou seks mét schaamhaar natuurlijk niet afwijzen.

Maar als ik het voor het zeggen heb dan zie en voel ik toch wel heel graag dat een meisje haar kutlippen glad scheert, Haartjes tussen mijn tanden, brrr. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Ik vind schaamhaar wel prachtig om te zien, maar helaas gebeurt dat niet zo heel veel. Ik vind het vies ben blij dat ik het nog niet heb. Schaamhaar is best mooi, en lekker om doorheen te kroelen. Maar, mijn kutje scheer ik graag glad, veel lekkerder om te laten likken. En het scheren zélf is elke keer weer erg lekker om te doen.

Nee, geef mij maar lekker kaal, ook bij mijn vriendje. Nee ik vind het niet aantrekkelijk Scheer het van het begin al af. Ik vind schaamhaar mooi en ik laat het gewoon staan. Vind het ook heerlijk om erdoorheen te kroelen. Alleen zomers bikinilijntjes scheer ik maar nu nog lekker niet.

Ik vind wel sexy maar moet geen oerwoud worden een mooi bermuda 3hoekje boven schaamlippen en de rest glad ook lekker om te beffen. Schaamhaar is lekker kieteld tijdens het beffen, voor laten staan. Mijn vriendin heeft een lekker geil oerwoud. Nee, ik vind dat niet mooi. Zit een jongen naast zijn meisje op een bank. Het meisje met de poes op schoot. Zegt zij "wil je mijn poesje niet aaien?

Nee niet echt ik heb liever iemand zonder. Ja vind schaamhaar aantrekkelijk. Heerlijk om er doorheen heen te kroelen en met vingeren er aan te trekken. Ik scheer niet en ga dat ook niet doen ben er gek op mijn bos. Ik houw er ook van om er doorheen te kroelen dat maakt me altijd geil. Klein3hoekje kan wel maar vindt glad t lekkerst.

Er zijn ook genoeg jongens die het wel aantrekkelijk vinden. De meesten zullen schaamhaar bij neuken geen enkel probleem vinden, bij beffen vinden sommigen het wel fijner als het geschoren of bijgewerkt is maar er zijn ook genoeg jongens die het juist geil vinden om te beffen als het harig is. Ik hou niet van een heel oerwoud of een kokosmat tussen de benen   D.

Ook als er een 'heel oerwoud' staat kun je prima beffen, is mijn ervaring.

...


Ik vind schaamhaar wel prachtig om te zien, maar helaas gebeurt dat niet zo heel veel. Ik vind het vies ben blij dat ik het nog niet heb. Schaamhaar is best mooi, en lekker om doorheen te kroelen.

Maar, mijn kutje scheer ik graag glad, veel lekkerder om te laten likken. En het scheren zélf is elke keer weer erg lekker om te doen. Nee, geef mij maar lekker kaal, ook bij mijn vriendje. Nee ik vind het niet aantrekkelijk Scheer het van het begin al af. Ik vind schaamhaar mooi en ik laat het gewoon staan. Vind het ook heerlijk om erdoorheen te kroelen.

Alleen zomers bikinilijntjes scheer ik maar nu nog lekker niet. Ik vind wel sexy maar moet geen oerwoud worden een mooi bermuda 3hoekje boven schaamlippen en de rest glad ook lekker om te beffen. Schaamhaar is lekker kieteld tijdens het beffen, voor laten staan. Mijn vriendin heeft een lekker geil oerwoud. Nee, ik vind dat niet mooi. Zit een jongen naast zijn meisje op een bank.

Het meisje met de poes op schoot. Zegt zij "wil je mijn poesje niet aaien? Nee niet echt ik heb liever iemand zonder. Ja vind schaamhaar aantrekkelijk. Heerlijk om er doorheen heen te kroelen en met vingeren er aan te trekken.

Ik scheer niet en ga dat ook niet doen ben er gek op mijn bos. Ik houw er ook van om er doorheen te kroelen dat maakt me altijd geil. Klein3hoekje kan wel maar vindt glad t lekkerst. Er zijn ook genoeg jongens die het wel aantrekkelijk vinden. De meesten zullen schaamhaar bij neuken geen enkel probleem vinden, bij beffen vinden sommigen het wel fijner als het geschoren of bijgewerkt is maar er zijn ook genoeg jongens die het juist geil vinden om te beffen als het harig is.

Ik hou niet van een heel oerwoud of een kokosmat tussen de benen   D. Ook als er een 'heel oerwoud' staat kun je prima beffen, is mijn ervaring. En ik ben zowel kaal, als streepje, als volle bos gewend. Ik heb nog nooit meegemaakt dat het zo harig is dat je het niet kan beffen. Ik vind het niet Maar tis je eigen keus. Ik heb het nog nooit geschoren maar heb nog niet echt een groot bos zeg maar.

Ik vind van wel, dat schaamhaar erg aantrekkelijk is. Vind het beter staan dan kaal en is lekker zacht vind lekjer ruiken en met vingeren gaa ik er altijd doorheen met mn vingers en hand en trek er zachtjes aan. Het belangrijkste is dat een meid doet waar ze zich zelf prettig bij voelt. Dus of ze zich wel of niet wil scheren, dat is haar eigen keuze. Ik vind zelf een behaarde poes mooier dan kaal, maar ik heb er geen problemen mee als een meid het wel liever kaal heeft.

Ik vind het ook supergeil als er een flinke bos staat. Ik voel me zo'n jongentje als ik het Kaal scheer. Bij meisjes precies het zelfde. Nu begint het weer wat terug te komen. Maar dan wel gewoon netjes. Volgens mijn vriendin zijn er bij haar op de sportschool steeds meer meiden die hun schaamhaar weer laten staan. Volgens haar is het inderdaad weer aan het terugkomen.

Grunnenboy Bij een kale kut is het net of je een minder jarige neukt. Bekijk alles 33 reacties. Pimpeltje Die bovenste heeft een scheve kut. Fripouille zelfs in foto's vind ik open kutjes zien erg geil. Peter Is dat zo sofie.

Bekijk alles 29 reacties. Yoka mijn rijpe kutje gestuurd. Young sexboy Yoka, ik ben heel benieuwd. Mag ik ook eens vergelijken? Yoka heb je mijn rijpe kutje gestuurd Bekijk alles 34 reacties. Vinnie Villain in Kutjes close up , Onder het rokje. Steven yoga, heb je ook leuke foto voor me?

Bekijk alles 51 reacties. Iain Heb je kik anna? Zo ja voeg me toe. Yoka mijn rijpe Indokutje gestuurd Denny En dan zeggen Molecul zoals penny haha. Yoka dat mag Otto, wat is je e-mail???? Bij foto 1 spat het plezier er van af. Jou wil ik graag komen verwennen.

Xxx Mail mij en wie weet Bekijk alles 45 reacties. Joey Heb jij dat dan? Stuur me maar het bewijs haha sabotagewaddinxveen gmail.

A3 Behaard schijnt de nieuwe norm te zijn. Ik zie toch liever een kale uit. Bekijk alles 47 reacties. A3 Vrouw nr 5 heerlijk om hem daar eens naar binnen te schuiven en lekker klaar te komen. Mathijs L Lekker lekker lekker lekker it giet oan godverdome wat mooi als het kontje gespannen staan ben je gek als je er niet vol voor gaat. Bekijk alles 11 reacties. Yoka mijn lekkere kutje gestuurd Mats Hoi Yoka, Mag ik ook je lekkere kutje zien? Stuur maar naar Matsswart gmail.

Yoka sappig rijp kutje gestuurd Bekijk alles reacties. Jaap Waar en wanneer Anoniem? Toch wel lekker glad he? Marcel Echt de geilste van allemaal!! Stuur maar wat leuks Bekijk alles 65 reacties. Vinnie Villain in Amateur , Benen wijd , Kutjes close up. Dirk hmm zou het wel overnemen van je en dan een 4de keer? Bekijk alles 17 reacties. Antoon wat een lekkere kutjes eentje staat zelfs een beetje open beffen en dan lekker neuken. Bekijk alles 32 reacties. Taino Welke rijpe vrouw zou ik eens mogen verwennen?

Vanaf 50 jaar tot 70 jaar. Ik zelf ben 43 jaar. Reageren kan op tdl. Paul Alleen mijn ballen. Ik bef graag met of zonder haartjes. Klitj er likken neus in tapijtje. Mail maar naar panter. Chris Stuur al je lekkere kutjes naar Dikkepik yopmail.

Bekijk alles 50 reacties. Yoka wat lekkers gestuurd. Sebastiaan Jeetje je zijn allemaal wel erg lekker!! Ik zou de 4e wel willen likken en neuken! Als er iemand mij wat foto's wikt sturen stuur dan naar sebastiaanmariner gmail.

Paul Nummer 1 is toch wel een zeldzaam lekker kutje Bekijk alles 75 reacties. Marcel Hier zitten weer lekkere kutjes tussen om je pik in te stoppen. Jack Loop jij er ook graag naakt rond Nienke.Thuisontvangst roermond twente sex

  • Keihard vingeren gehandicapte neuken
  • 192
  • 502
  • Het was zon 20 minuten van mij thuis naar de stad.Sperma in anus sexdate heerlen


gewoon lekker neuken kaal kutje likken

Elkaar beffen man zoekt stel


Ik vind schaamhaar echt mooi en vrouwelijk,toen ik 9 was begon het te groeien,op me 12 ging het Echt groeien en nu op me 14e heb ik al een volle bos. Ik vind een streepje erg mooi en sexy, kaal ook trouwens. Beide kun je lekker het kutje likken. Maar met een streepje heb je nog iets extra's: Vaak dezelfde kleur als de wenkbrauwen van het meisje!!

Ja, het komt weer terug. Ik vind het mooi om te zien bij een meisje en trouwens ook bij jongens staat het erg mannelijk. Het is ook zeker niet minder hygienisch dan kaal, wat wel eens gedacht wordt.

Wel goed schoonhouden natuurlijk, maar dat geldt voor alles. Ben een andere jongen dan die van 19 hierboven. Maarre, ik zou seks mét schaamhaar natuurlijk niet afwijzen. Maar als ik het voor het zeggen heb dan zie en voel ik toch wel heel graag dat een meisje haar kutlippen glad scheert, Haartjes tussen mijn tanden, brrr.

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Ik vind schaamhaar wel prachtig om te zien, maar helaas gebeurt dat niet zo heel veel. Ik vind het vies ben blij dat ik het nog niet heb. Schaamhaar is best mooi, en lekker om doorheen te kroelen. Maar, mijn kutje scheer ik graag glad, veel lekkerder om te laten likken.

En het scheren zélf is elke keer weer erg lekker om te doen. Nee, geef mij maar lekker kaal, ook bij mijn vriendje. Nee ik vind het niet aantrekkelijk Scheer het van het begin al af. Ik vind schaamhaar mooi en ik laat het gewoon staan. Vind het ook heerlijk om erdoorheen te kroelen. Alleen zomers bikinilijntjes scheer ik maar nu nog lekker niet. Ik vind wel sexy maar moet geen oerwoud worden een mooi bermuda 3hoekje boven schaamlippen en de rest glad ook lekker om te beffen.

Schaamhaar is lekker kieteld tijdens het beffen, voor laten staan. Mijn vriendin heeft een lekker geil oerwoud. Nee, ik vind dat niet mooi. Zit een jongen naast zijn meisje op een bank. Het meisje met de poes op schoot. Zegt zij "wil je mijn poesje niet aaien? Nee niet echt ik heb liever iemand zonder. Ja vind schaamhaar aantrekkelijk.

Heerlijk om er doorheen heen te kroelen en met vingeren er aan te trekken. Ik scheer niet en ga dat ook niet doen ben er gek op mijn bos. Ik houw er ook van om er doorheen te kroelen dat maakt me altijd geil. Klein3hoekje kan wel maar vindt glad t lekkerst. Er zijn ook genoeg jongens die het wel aantrekkelijk vinden. De meesten zullen schaamhaar bij neuken geen enkel probleem vinden, bij beffen vinden sommigen het wel fijner als het geschoren of bijgewerkt is maar er zijn ook genoeg jongens die het juist geil vinden om te beffen als het harig is.

Ik hou niet van een heel oerwoud of een kokosmat tussen de benen   D. Ook als er een 'heel oerwoud' staat kun je prima beffen, is mijn ervaring. Blondje vergevingsgezind voor mislukte straatrover.

Tobi spoort al zijn charmes aan om rondborstige Manuela te winnen. Jonge gast zijn eerste ervaring met een ervaren MILF. Handyman besteld speciale roomservice. Babysitter nodigt vriendje uit om de tijd te doden. Dikke lul in een krap kutje. Amateur tiener is om door een ringetje te halen en slikt alles weg. Een stralend wit gebit na een krachtige facial. Ik trek je af met m'n blote voetjes.

Straatmeisje verleidt om voor een paar euro uit de kleren te gaan. Dat stippeltjes badpak staat je goed, Chastity Lynn. Tieners zoeken een rustig plekje om te rukken. Of je even naar binnen wil om een Spaanse lul te zuigen. Beetje angstig betrapt te worden maar toch neukt ze hem langs de Maas. Ebony smeekt om afgeranseld te worden.

Gulzig en goedlachs blondje slikt moeiteloos alles door. Mollige brunette gebruikt skype om aan haar gerief te komen.

gewoon lekker neuken kaal kutje likken