Geile loesje gladde pik

geile loesje gladde pik

.

Sexdate nijmegen siliconen sexpop
geile loesje gladde pik

.

Ik had de moed al opgegeven, toen na een week de eerste kandidate zich eindelijk meldde. Adèle bleek een gehuwde thuiswerkende vrouw van een jaar of vijftig te zijn.

Een paar buurvrouwen en zij hadden een gemeenschappelijke passie voor erotiek ontdekt. Zij zelf en Antje dat was kandidate nummer twee hadden het seksueel best naar hun zin met hun vaste partner. Reuzeporties vrijen 's avonds, 's ochtends, tijdens de vakantie en in het weekeinde waren echter niet in staat hun honger te stillen.

Naar eigen zeggen kon Adèle rustig de klok rond neuken en hetzelfde gold voor Antje. Loes, de derde van het rijtje, bleek er ook pap van te lusten. Helaas had ze sinds haar man haar en haar twee kinderen in de steek had gelaten geen pap meer gehad. Voor alle drie leken seksspeeltjes een leuk alternatief voor een slippertje of algehele kutverkommering.

Ze hadden al overwogen om met zijn drietjes naar de seksshop te stappen. De vrees herkend te worden, de harde sfeer en al die nare mannen die er rondliepen, hadden hen tot nu toe echter afgeschrikt.

Mijn advertentie kwam dus als geroepen. Twee dagen later belde ik met twee flink geladen koffers aan bij Adèle thuis. Ik had lang nagedacht over mijn outfit en tenslotte geopteerd voor een vrij klassiek ogend mantelpak, met heel kort strak om de kont zittend rokje en rode pumps om voor wat kleur te zorgen.

Mijn haar droeg ik hoog en had ik met een kokertje in een fonteinkapsel gestyleerd. Mijn bedoeling was er tegelijkertijd zakelijk en sexy uit te zien. Ik leek ook ouder dan ik was, wat mijn geloofwaardigheid enkel ten goede kon komen. Adèle begeleidde me naar het salon, waar de andere twee leden van het gezelschap me zaten op te wachten.

Enkel het buur-zijn kon drie zo verschillende vrouwen bij mekaar gebracht hebben. Antje was de jongste en leek me vooral voor de gein mee te spelen. Ze had roodbruin haar dat ze in twee zijwaartse vlechten droeg, wat haar in combinatie met haar sproetig gezicht een beetje een Pipi Langkous-look gaf. De knaloranje langharige wollen trui, die haar buik en gepiercte navel vrijliet, en de hippe broek met olifantenpijpen waren evenveel bewijzen van het t‚ gekke imago dat ze zich wou aanmeten.

Dertiger Loes had een ondankbaar gelaat, dat maakt dat vrouwen als zij zich na verloop van tijd onverschillig gaan kleden omdat ze denken dat hun gezicht de belofte van hun lichaam toch niet kan waarmaken.

Mij maakte dat vastbesloten het lijf onder die slobbertrui en jeans een kans te geven. Adèle beantwoordde aan het beeld dat ik mij via de telefoon van haar gevormd had. Haar gezicht was van het type dat de tand des tijds doorstaat. Het had niet dat zachte, zoete dat aantrekkelijk is bij zoveel jonge meisjes, maar met het ouder worden verwelkt. Neen, Adèles gezicht zou nog lang mooi blijven, omdat het structuur had, 'bones' zoals de Amerikanen zeggen, iets waaraan ik altijd de voorkeur heb gegeven.

Dat is de reden waarom ik een vrouw als Barbra Streisand - o ja - stukker knapper vind dan pakweg Pamela Anderson, misschien net omdat ik eerder tot haar type behoor: Loes installeerde zich naast Adèle en Antje op de sofa, terwijl ik in de zetel tegenover ze ging zitten. Ik sloeg de benen hoog over mekaar, zodat ze een ruim stuk dij, de bovenrand van mijn kous en een stukje jarretel te zien kregen.

Dat was meteen het aanknopingspunt voor mijn eerste thema. Om het even hoe je erbij gekleed loopt, om het even wat je aan het doen bent, hoe vervelend ook, knappe lingerie maakt dat je je in alle omstandigheden vrouw gaat voelen". Tijdens mijn uitéénzetting was ik rechtgekomen en kleedde me al pratend uit.

Bij mijn laatste woorden stond ik voor ze in sexy kousen, stringslip en roodzwarte lakjarretelbustier met vetersluiting. Ze kwam overeind en deed allereerst haar jeans uit. Ik kon meteen vaststellen dat ze een prachtig stel benen had. Toen ze haar trui over haar hoofd trok, werd die eerste indruk echter volledig te niet gedaan door de afgrijselijke vleeskleurige bh en slip zien die ze droeg.

Gehoorzaam deed ze wat haar gevraagd werd. Ik nam haar ondergoed van haar over, liep ermee naar de open haard en gooide ze erin. Onmiddellijk schoot het synthetisch spul in de fik. Woest beende ik naar haar toe. Het maakt me woest een prachtlijf als het jouwe zo te zien verminken",. Dat mijn boosheid haar oorsprong vond in mijn respect voor haar schoonheid, beurde haar geweldig op, dat kon ik zo merken.

Ik overdreef trouwens niet. Ze had onbetwistbaar een mooi lichaam, met een stel goeie benen en vooral een paar arrogante kegeltieten, die je normaal gesproken enkel bij jonge negerinnen zag en waar ik geweldig op geilde. Dat agressieve in haar lichaam wou ik doortrekken naar haar persoonlijkheid. Uit mijn lingeriekoffertje gooide ik haar een paar zwarte kousen met brede kanten band toe en een zwart latexsetje, dat bestond uit bh, slip en jarretelgordel. Terwijl zij zich aankleede, zette ik mijn uiteenzetting verder.

Ik begrijp mensen niet die snel snel in de kleren schieten. Je kleden is een ervaring op zich en dan nog wel een heel belangrijke. Wat je gaat dragen, bepaalt immers wie je die dag zal zijn. Ik voel me veranderen terwijl ik me kleed naar mijn personage van de dag. Heel wat vrouwen hebben geen psycholoog nodig, maar een goeie kleermeester. Als ik me 's morgens soms neerslachtig voel, dan tut ik me helemaal op in sexy lingerie, hoge hakken, ultra kort en diep uitgesneden stretch jurkje.

Dat is voor mij pas een karaktermassage. Ik ga me vrouw voelen tot in de puntjes van mijn tieten en de ochtenddepressie valt zo van me af. Wanneer ik op straat ga en merk dat mensen zich naar me omdraaien en vreugde scheppen uit mijn schoonheid, voel ik de adrenaline door me stuwen en jubel ik binnenin". Om mijn woorden te illustreren wees ik naar Loes, die in de latexoutfit onbetwistbaar een pak meer zelfzekerheid uitstraalde.

Die had haar bovenkledij al verwijderd. Haar ondergoed zou niet het ongenadige lot als dat van Loes ondergaan. De sportieve katoenen korfbh en slip pasten perfect bij haar spring-in-het-veld-uiterlijk. Ik nam haar even van kop tot teen op. Mijn eerste ingreep bestond in het verwijderen van haar vlechten, zodat haar haar tot op schouderlengte kwam te hangen.

Haar gezicht kreeg meteen iets ernstigers en rijpers over zich. Toen liet ik haar strippen. Ze had eerder kleine tieten, wat me deed besluiten een magic push-up bh te kiezen, zodat haar borsten ophoog geduwd en tegen mekaar gedrukt werden. Ik liet haar het cleavage-effect bewonderen in mijn handspiegel. Na Antje opgevampt te hebben, kwam Adèle als laatste aan beurt. Haar broekkostuum was heel stijlvol en hetzelfde gold ook voor haar lingerie.

Ik vond het net iets te braaf zodat ik haar in een strakke mouwkoze visnetbody stak, die haar dat tikje vulgaire gaf dat ze nodig had. Aan de verbeelding liet het kledijstuk niks over, maar wie had verbeelding nodig bij een lijf als het hare? Van voelen gesproken, wat ik zo fijn vind bij lingerie is het puur lichamelijke genot van de stof die in aanraking komt met mijn lijf. Het afrollen van zijden kousen over mijn benen, de sensatie als ik mijn benen kruis, mijn string die spant tussen mijn billen mmmm het is een manier mezelf te strelen, één van de zovele en dikwijls wordt ik bij het aantrekken zo h‚‚t dat ik me nog op een andere manier ga strelen, met mijn handen of met deze bijvoorbeeld Een handige overgang vond ik van mezelf, terwijl ik mijn tweede koffertje openklapte, waarin een ruim aanbod seksspeeltjes was uitgestald: De dames keken zich de ogen uit de kop bij al dat fraais.

Loes zuchtte diep toen ik haar de dikste en langste vib in de handen legde en haar in geuren en kleuren vertelde welke sensaties die allemaal kon opwekken. Geduldig ging ik heel het rijtje af en gaf bij elk apparaat wat deskundige uitleg.

Moeilijk was dat niet, ik had ze immers allemaal uitgeprobeerd. Loes en Adèle luisterden geboeid, maar jammer genoeg voor mijn verdere plannetjes veelte passief. Gelukkig was er Antje nog. Zij liet het verlossend woord vallen.

Verkoopsters van andere apparaten geven altijd een demonstratie. Graag", nam ik de uitdaging aan "Adèle is het ok om je kamer te gebruiken? De omvang van haar bed en de spiegels rondom lieten er geen twijfel over bestaan. Adèle was een hete. Zo heet als ik? Dat viel nog te bezien. Ik klikte de klemmen van mijn jarretels los en stroopte mijn broekje naar beneden. Ik trok eraan en gelijk kwamen mijn geishaballetjes te voorschijn. Ze trillen lekker in je kutje wanneer je wandelt.

Je kan er elke sport mee beoefenen, je kan ermee joggen of paardrijden of benjispringen. Of om dichter bij huis te blijven: Je huishoudtaken worden iets om naar uit te kijken en wanneer je ermee klaar bent, is de pret niet voorbij. Dan is het tijd er lekker te bij gaan liggen en jezelf pas echt te gaan verwennen.

Ik knoopte de rijgsluiting van mijn bustier los, mijn tietend bevrijdend. Met volle handen tilde ik ze op en begon ze te kneden. Ondertussen babbelde ik lustig verder "Adèle, Loes, Antje, ik weet best dat jullie met in de eerste plaats hebben uitgenodigd omdat jullie op zoek zijn naar een aangenaam tijdverdrijf in afwezigheid van jullie partner of bij gebrek eraan". Bij die laatste woorden bloosde Loes. Ik praatte rustig over haar verlegenheid heen. Ik rolde mijn tepels tussen twee vingers.

Een frustratieorgasme interesseert me geen reet" Mijn handen daalden af langs mijn middenrif en buik. Mijn vingers vlinderden over de zachte binnenkant van mijn dijen. Ik deed mijn benen van mekaar, zodat mijn glanslippen zich openden en mijn neukspleetje te voorschijn kwam. Ik ging op handen en knieen zitten. Met één handen trok ik mijn billenhelften van mekaar. Onder mijn lichaam door staarde ik mezelf van tussen mijn neerbengelende tieten en mijn dijen in de ogen en had ik bovendien een prachtzicht op mijn lekkere kont, mijn poepertje, mijn kutlippen en het binnenste van mijn pruim.

Ik draaide me weer om op mijn rug. Langs onder stak ik de midenvinger van mijn rechterhand tot voorbij mijn sluitspier, terwijl ik die van mijn linker diep in mijn spleetje duwde. Gelijk begonnen mijn vingers ritmisch in en uit mijn kut en kont te gaan.

Mijn rechterhand kwam van tussen mijn reet en greep één van mijn lievelingvibs, met vibrerende top, roterende pareltjes, clitstimulator met twee lipjes om dat liefdesknobbeltje te omhelzen en anaalstaaf.

Ik liet de kop roteren en ging er masserend mee over en langs mijn tieten. Meteen begon ik het ding in mijn kut te duwen, de anaalverwenner tegelijk in mijn aarsgat leidend. De trillingen in mijn kut, in mijn kont, tegen mijn schaamlippen en tegen mijn klit maakten me al snel door het dolle heen. Ik kwam en hoe ik kwam. Toe toe", brulde ik het uit, "aaah eindelijk ik kom hemeltje toch ik kom wat fijn toch ooooh mmmmmm".

Het duurde het ganse tijd eer mijn orgasme tot bedaren was gekomen. Antje hoefde ik niks te vragen. Die had haar ene hand in haar slipje en stond zich ongegeneerd te vingeren. Loes en Adèle hadden een ferme blos en glazige ogen gekregen. Ze knikten alleen maar. Alsof ik dat niet zag, ging ik verder "Misschien denken jullie dat ik het jullie allemaal maar voorgehuicheld heb. Jullie mogen de toestelletjes heus zelf eens uitproberen".

Daar zagen ze wel wat in. Mijn gastvrouw strekte zich naast me uit. Ik nam een grote baas uit mijn kit, sterkgeaderd en met zijn 32 cm lengte en 8 cm doorsnee niet anders dan enorm te noemen. Ik opende haar body aan de kruissluiting en perste de vib bij haar naar binnen. Het openstulpen van haar kut door de druk van het gevaarte weerspiegelde zich in haaar steeds verder opensperrende mond. Een rauwe kreet ontsnapte haar. Het was een ongemeen obsceen zicht, dat monsterachtige ding in die rijhuisjeskut van Adèle.

Toen ik de vib in gang zette, ging ze meteen onweerstaanbaar aan het gillen. Haar onderlichaam kronkelschokte over de matras heen. Die had zich al uitgekleed en kon nauwelijks wachten welk speeltje ik had zou toebedelen. Ze vleide zich naast Adèle en met de magic massager die ik haar in de hand stopte, spartelde ze al even snel, zodat ik eindelijk vrij was al mijn aandacht aan Loes te besteden. Ze kwam naast me liggen en liet me haar bh en slipje uitdoen.

Haar tepels waren erg gezwollen en ze ademde zwaar. Ik moest mezelf bedwingen om me niet onmiddellijk op haar te storten en aan haar tieten en flamoes te gaan zuigen en likken.

Ik plaatste haar dan maar twee borstvergroters op haar prammen, niet dat die moesten vergroot worden. De nevenwerking van de apparaten vormde echter hun grote aantrekkingskracht Telkens wanneer ze in de pompjes kneep, zogen die immers alle lucht weg, waardoor het leek op er daadwerkelijk iemand aan haar memmen zoog. Haar tepels werden er sterk door geprikkeld. Ook voor haar kutje regelde ik iets soortgelijks.

Ik bracht een jelly kutlikker aan op haar vochtig pruimpje. Dit pompje bediende ik. Door erop te duwen, zoog het toestel zich vast aan haar kutlippen, drukte die uiteen, haar vagina openend en haar klit naar buiten zuigend zodat het aanvoelde alsof haar kittelaar keer op keer nat en hongerig gekust werd. Ik zette de vibratie-eenheid aan, die haar kut en klit aan het trillen bracht. Ze hield ervan, dat was duidelijk.

We lagen op onze zij, mekaar aankijkend. Haar lichaam helde steeds meer naar het mijne over, haar hoofd kwam alsmaar dichter, haar lippen openden zich.

Ik kon de electriciteit tussen ons voelen. Haar hete adem sloeg me in het gezicht. Feeks als ik was doorbrak ik de spanning net toen onze lippen mekaar zouden raken. Met deze zul je je nog zaliger gaan voelen. Ik nam een anaalstreng met pareltjes en bracht die in. Bij elk bolletje dat voorbij haar sluitspier schoof, slaakte ze reeks steeds hogere gilletjes. Haar orgasme was niet meer veraf. Toen het doorbrak trok ik de anusstaaf in een vlotte beweging weer naar buiten.

Dat bracht haar helemaal buiten zichzelf. Adèle, Antje hadden hun climax al achter de rug en keken samen met mij gefascineerd toe hoe Loes klaarkwam.

Ik vind het zalig me langs achter te laten nemen en ondertussen mijn kut en klit te bespelen met een vib of vice versa. Zal ik even de man spelen om het te tonen? Het cruciale moment was aangebroken. Totnogtoe hadden de dames enkel met zichzelf gespeeld. Nu stelde ik echter in nauwelijks bedekte termen voor eentje van hen te neuken.

Ze waren zo ver weg dat ze er niks op tegen hadden en zich alledrie dolenthousiast als proefkonijn aandienden. Ik vond het niet meer dan rechtvaardig Loes als eerste aan beurt te laten komen.

Naar Adèles zeggen bij ons contacttelefoontje was het al een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. Ik nam een neukharnas met binnen- waarom zou ik mezelf ook niet wat gunnen?

Loes keek met hongerige ogen naar het extra dikke en lange geval dat ik had uitgekozen. Ik liet haar op handen en voeten in de lengte van het bed plaatsnemen, zodat ze zichzelf goed kon bekijken in de spiegel aan de wand tegenover ons. Ik knielde achter haar, trok haar dijen nog wat verder uit mekaar en legde dan mijn rechterborst in haar billenspleet. Ik duwde mijn stijve tepel in haar kontrozetje. Er ging een geweldige siddering door me heen, die ik tot in mijn tenen voelde.

Ze was zo nat dat het ganse gevaarte moeiteloos in Loesjes poesje schoof. Ik was haast vergeten hoe het voelde een pik in me te hebben", stamelde Loes. Zij wist het speeltje moeiteloos te vinden en overhandigde het aan Loes. Ze sloeg mijn goeie raad niet in de wind.

Toch legde ze de vib snel opzij, omdat het haar aandacht afleidde van het geneukt worden. Daar wou ze zich op concentreren en na de lange periode van onvrijwillige neukdeprivatie die ze achter de rug had kon ik daar best inkomen. Ik kon me heel goed in haar inleven. Me in haar uitleven ging me nog beter af. Wat maakten we een leven!

Ik zette mijn scherpe nagels diep in haar billen, wat haar nog verder ophitste. Bij elke stoot gingen haar tieten aan het dansen.

Blij terug een actief aandeel te kunnen spelen, schoven Adèle en Antje op hun rug tussen Loes' armen, die zij wat verder uit mekaar had gezet. Hun benen bengelden over de rand van het bed. Ze zogen zich elk op een verschillende tiet vast. Loes en ik hadden een prachtzicht op hun open kutjes en kontrozetjes, die nog eens een keertje weerspiegeld werden in de wand tegenover ons.

Adèles rechter- en Antjes linkerhand kruisten en vingerden mekaars spleetje, terwijl ze de middenvinger van hun andere hand in hun anus staken. Beide verplaatsten ze hun aandacht naar Loes' linkerborst. Ze zogen zich erop vast. Spoedig legden ze zich op de tepel toe. Hun spitse tongen speelden verstoppertje met mekaar, zichzelf aan één kant schuilhoudend, mekaar plots achterna rennend rond Loes' tepel heen, mekaar ontwijkend en tenslotte toch op mekaar stotend.

Ze tongden elkaar over en langs de tepel heen. Hun lippen vonden mekaar en zogen die schrijnende tepel in hun gemeenschappelijke mondholte. Loes wist niet meer waar ze had van dat geile schouwspel.

Ik beet haar hard in de schouder. De schokken in haar onderlichaam plantten zich tot diep in het mijne verder. Ze kwam klaar met een ontzagwekkende intensiteit. De meisjes knikten van ja. De fotograaf antwoordde, ondertussen de mate van gulheid van de oom waarderend: Sjarl had weer eens een koopje Opgelucht keken de meisjes elkaar aan, ze konden zich ten minste discreet verkleden Een verdieping lager schakelde Sjarl in zijn werkkamer een monitor in.

Via een intern video circuit waarvan de camera's ook boven geïnstalleerd waren, kon hij de beide meisjes, die natuurlijk niet op de hoogte waren van de sliver achtige aanwezigheid van big brother Sjarl, optimaal observeren. Hij kon ze ook met elkaar horen praten: Laten we ons maar gauw verkleden voor hij terugkomt en ons in onze blote kont ziet staan.

Spijkerbroek en slipje volgden, het mooie lichaam van het halfbloedje prijsgevend aan de nieuwsgierige blik van de alles op het scherm volgende Sjarl.

Sandra had een klein plukje zwart schaamhaar boven een zo op het oog ongerept kutje met mooi gesloten schaamlipjes zitten. Vlug trok ze de uitgekozen rode string aan waarin haar billen prachtig uitkwamen, het minuscule broekje was zo hoog opgesneden dat ook met slipje aan te zien was dat ze maar weinig schaamhaar had en haar prachtige strakke buikje met een mooi diepliggend naveltje werden er zeer door benadrukt.

Een luchtig nethemdje completeerde haar kleding en ze checkte haar uiterlijk in de grote spiegel. Door het hemdje heen zag je de contouren van haar prikkertjes schemeren, maar ze was best trots op haar lichaam, vond dat het er goed uitzag en begon haar make up bij te werken.

Ondertussen kleedde ook Loesje zich uit. Ze was een stukje forser gebouwd dan haar vriendin en had lekkere stevige tieten met grote tepelhoven die donker afstaken tegen haar verder lichtgekleurde huid. Verder was ze toch wel heel strak, haar neusjes wezen omhoog en op de achterkant van haar bovenbenen was nog geen spoor te zien van de cellulitis, waar ze met haar bouw ongetwijfeld binnen een paar jaar aan ten prooi zou vallen.

Toen ze haar slip uit trok om in de uitgekozen witte bikini te stappen werd duidelijk dat ze een nep blondine was: Snel stopte ze ook haar tietjes in het hesje en trok een vrolijk T-shirtje en een kort rokje aan om haar outfit te voltooien. Vervolgens begon ze met lippenstift in dezelfde rode kleur als van haar rokje haar lippen bij te kleuren. Ondertussen babbelden de meisjes over van alles en nog wat, speculerend op wat die middag misschien nog komen zou.

Loes bekeek haar vriendin eens goed en realiseerde zich dat ze knap opgewonden raakte van haar prikkelend tentoongestelde lijfje. Ze kneep haar bovenbenen tegen elkaar in een poging het onrustige gevoel onder haar rokje tot bedaren te brengen. Sjarl besloot dat de meisjes voldoende tijd hadden gehad om zich te verkleden, het werd tijd voor actie, het zou hem benieuwen hoever hij de twee vriendinnen kreeg en hij overweeg dat zijn kansen er niet slecht uitzagen.

Hij liep de trap op en prees de meiden met hun leuke verschijninkjes. Sandra besloot het spits af te bijten en de fotograaf liet haar plaats nemen op een witte stip van circa anderhalve meter doorsnede, die op de verder donkergrijze vloerbedekking lag.

Hij stelde wat lichten in, liet het meisje een gemakkelijke positie aannemen en begon te fotograferen. De inmiddels van opwinding harde tepeltjes van het halfbloedje waren in het licht van de fotolampen heel goed door de fijnmazige stof van het nethemdje heen te zien en haar bolle venusheuveltje kwam goed uit door de rode stof van het stringetje.

Sjarl liet haar zich omkeren en nam wat opnames van haar adembenemend strakke kontje. De fotograaf vroeg aan de toekijkende Loesje om even een rode shawl in de kast op te zoeken en toen ze er mee terugkwam vroeg hij Sandra het nethemdje uit te trekken en zich met het rode voile van de shawl te bedekken.

Na een korte aarzeling trok het donkere meisje het hemdje wat ze aanhad uit en bedekte zich snel met de door haar vriendin aangereikte vervangende kleding. Even kon Sjarl genieten van de kleine strakke tietjes waar hij maar geen genoeg van kon krijgen.

Het fotograferen ging verder en gaandeweg werd het rode shawltje steeds minder belangrijk, totdat Sandra uiteindelijk frank en vrij haar ontluikende tietjes aan de camera durfde te tonen.

Vervolgens liet Sjarl haar plaats nemen op een tot klein podium omgebouwde salontafel, die voor deze gelegenheid met grote witte handdoeken bekleed was. Hij zette het meisje er in "mambo" houding op neer, met haar voeten zover mogelijk uit elkaar en haar handen als steun achter zich op de grond.

Zelf knielde de fotograaf in het verlengde van het goddelijke lijfje voor haar neer. In deze houding fotograferend had hij prachtig uitzicht op de gespreide dijen met het kleine lapje stof ertussen, iets hoger de mooie kleine borstjes met de rechtopstaande tepels en daar boven het geile koppie wat over al dit moois heen uitdagend in de camera keek.

Sjarl zette zijn fototoestel op statief neer en nam wat foto's van het donkere snoepje terwijl hij afwisselend scherp stelde op haar geile bekkie, lekkere tienertietjes en strakke pannetje. Hij liet haar haar pose iets veranderen door de knieën iets meer te laten buigen, haar onderbenen kwamen zo iets meer verticaal en haar bilpartij kwam zo nog iets prominenter in beeld.

Hij liep naar Sandra toe en trok het bandje van haar string aan de voorkant iets omhoog terwijl hij zei: Ook aan de achterkant bij de lekkere tienerhammetjes trok Sjarl het miniscule kledingstuk iets omhoog, met als gevolg dat de stof zich in haar bilspleet verzamelde, het donkere vlekje aan de voorkant als het ware achterlangs getrokken werd en er tussen de dijtjes de buitenkant van twee malse donkere schaamlipjes zichtbaar werden.

Er piepten nu ook wat borstelachtige pikzwarte schaamhaartjes om de randen van het slipje. Sjarl begon licht te transpireren terwijl hij nog wat opnamen van het schatje maakte. Weer liep hij naar zijn modelletje toe en probeerde de speling van het broekje aan de voorkant nog iets op te rekken, waardoor het donkere vlekje weer op z'n plaats kwam, zefs groter leek te worden.

Hij werd steeds brutaler en duwde de randjes van de stof iets meer naar elkaar, zodat het grootste gedeelte van Sandra's schaamlipppen in het zicht van zijn camera kwam, na nog wat opname's vroeg hij haar de benen nog iets te spreiden, maar in deze houding kon het meisje het niet langer volhouden, ze viel achterover op haar rug en de magie van het moment was verbroken.

Gezucht en gesteun, of was het Loesje die aan het protesteren sloeg. Het andere meisje liet zich niet onbetuigd in haar aandacht voor de zojuist beschreven scenes. Ze vond Sandra een een leuke meid en had in het verleden menig geil avondje met haar doorgebracht. Sjarl had zich iets te lang laten meeslepen door het donkere doerakje en kon zich wel voor zijn kop slaan dat hij haar blonde vriendinnetje niet eerder betrokken had bij de fotosessie. Snel nam hij zich voor om zijn onachtzaamheid te compenseren.

Zo en nu jij Loes, " Vind je het een beetje spannend zoals het tot nu toe gegaan is? Sandra schonk zichzelf een drankje in en ging op de bank liggen uithijgen, terwijl haar vriendinnetje op aan wijzingen van de fotograaf plaats nam voor een witte wand. Sjarl schoot wat opnames van het jonge ding, maar leek nog niet tevreden. Na de spanning van de foto's met het halfbloedje, viel het hem zwaar om weer opnieuw te beginnen met het blonde mokkel.

Eigenlijk had ze zijn voorkeur niet helemaal en dacht Sjarl in stilte wat hij allemaal voor heerlijks met zijn kleine Sandraatje had kunnen uithalen. En nu je rug naar de camera", stelde hij voor. Al snel vroeg hij haar het rokje uit te trekken en toen zag Sjarl de meer dan normale schaambeharing van Loes uit haar broekje piepen. Na nog wat foto's gemaakt te hebben vroeg hij het meisje om haar hand op haar broekje te leggen en met haar tong langzaam langs haar lippen te likken, al snel was het resultaat dat Loesje met haar ene hand in haar broekje en haar andere over haar tietje aan het wrijven was, het meisje bleek hier danig opgewonden door te worden.

Sjarl wist niet dat Loes zich minstens tweemaal daags naar een goddelijk hoogtepunt vingerde en dat ze deze houding daarom wel kon appreciëren De fotograaf vroeg Loes zonder omwegen om het bovenstukje van haar bikini uit te trekken en het meisje gaf gedwee aan zijn verzoek gehoor. Twee strakke blanke tienertietjes sprongen tevoorschijn en aan de keiharde tepels te zien, was eventuele gereserveerdheid omgeslagen in onvervalste lust. Weliswaar met een rood hoofd, maar aan haar reactie was te merken dat ze wel in was voor een beetje spanning, sensatie en seks Sjarl haalde wat scheerspulletjes en liet Loes plaats nemen in een fauteuil, met haar benen over de armleuningen ervan, zodat haar uitdagende heuveltje in het strakzittende, inmiddels wat donkerder gekleurde slipje, goed in beeld gebracht kon worden.

Sjarl legde Sandra uit dat ze de plek waar de haartjes weggeschoren moesten worden met scheerschuim moest insmeren en het meisje ging ijverig aan de slag. Tussendoor maakte Sjarl wat foto's van de bezige tienerlijfjes. Sandra ging geheel in haar werk op en had het zoompje van het broekje van Loes, dat normaal haar linkerbeen moest omsluiten zover opzij geduwd dat het midden door het inmiddels zeer natte kutje van haar vriendinnetje liep.

Door het met haar ene hand vast te houden wist Sandra dit stukje stof op haar plaats te houden, maar daarmee stimuleerde ze ook een van de gevoeligste plekjes van haar vriendin.

In dezelfde houding teruggelegd leverde dit een toch wel spectaculair schouwspel op: Sandra kon de verleiding niet weerstaan en zat met haar ene hand zowat in het lekkere poesje terwijl ze met de andere pogingen deed om het schaamhaarwoud te bedwingen.


Turkse meid geneukt grote memmen


Ja het was zijn buurvrouw Wat deed zij daar in dat hok? Hij bespeurde geen enkel teken van leven. Het lichaam lag uitgestrekt op haar buik en bij nader toezien ontdekte de buurman dat die juf volledig naakt moest zijn. Weken terug had hij kunnen toezien hoe de juf in haar tuin lag te zonnen en hij had ongemerkt kunnen staren naar haar jeugdig en welgevormd lijf. Toen reeds had het tafereel hem wilde fantasieen gebracht.

Maar nu lag ze daar blijkbaar volledig uitgeteld en dat opende andere perspectieven. De buurman overdacht vlug de situatie en in zijn brein ontsproot een duivels, gemeen plannetje. Hij zou nu zijn kans grijpen om nader kennis te maken met zijn buurvrouwtje. Hij haastte zich opnieuw naar binnen en zocht wat spullen bij elkaar.

Je moet weten dat de buurman helemaal alleen woonde en trek had in jong, maagdelijk vlees. Dus deze kans zou hij zich nu niet laten ontglippen! Het enige gezelschap dat hij genoot was zijn labrador Kazan maar die lag ook nog in dromenland. Straks zou hij wel wakker worden. De buurman had snode plannen als je dat maar weet! Eventjes later stond hij opnieuw buiten en klom door de haag de tuin van de buren in. Hij naderde voorzichtjes het hondenhok. Hij zette de spullen die hij bij zich had naast zich op de grond.

Toen keek hij naar zijn uurwerk: Het werd hoogtijd dat hij dit juffertje wakker maakte want straks zou ze nog te laat komen op school. Deze keer zou hij ervoor zorgen dat ze voor de rest van haar leven dit ontwaken zou blijven herinneren!

De buurman stond nu aan de ingang van het hok en moest zich inhouden om niet meteen tot een brute daad over te gaan. Wat een prachtig lichaam lag hier voor zijn voeten: Hij hoorde hoe de juf diep verzonken in slaap lag. Haar borstkas ging langzaam op en neer.

De twee lange vlechten lagen op haar rechterwang en haar gezicht kon hij ook niet echt zien. Het hok had een groot formaat zodat hij ook net nog naar binnen kon stappen. Hij zorgde ervoor om haar niet wakker te maken.

Dat kostte hem heel veel moeite maar toch slaagde hij er in om ongemerkt en heel stilletjes naar binnen te sluipen zodat hij ter hoogte van haar hoofd gehurkt naast haar zat.

In zijn handen klemde hij een halsband. Hij verkneukte zich reeds bij de gedachte wat hij met haar van plan was. Voorzichtjes opende hij de halsband en schoof die traag, heel traag om haar hals.

Gelukkig was er een opening, weliswaar klein, tussen haar hoofd en haar schouders zodat de halsketting er onderdoor kon geschoven worden. De brede halsketting werd nu met 2 sloten dichtgeklikt zodat die stevig om haar hals vastzaten. Nu sloop de buurman opnieuw het hok uit en verlengde met een elastiek de halsketting zodat hij er op een afstand mee kon doen wat hij wilde.

Nu vond hij het hoogtijd om een einde te maken aan de droompartij van de juf. Hij zat nu geknield neer naast haar slanke dijen en bewoog zijn ene hand toen heel eventjes, zachtjes over haar dijen.

Het contact met dit warm en prachtig lichaam bezorgde de buurman opnieuw een wild verlangen maar hij hield zich in en begon toen verder te strelen Heen en weer , traag maar vastberaden. Nu zag hij hoe Loesje eventjes haar ogen knipperde maar ze kort daarop opnieuw sloot. Zou ze verder liggen soezen en genieten van de strelingen of was ze echt nog niet wakker? Waar was ze nu?

Loesje voelde zich nog slapjes en helemaal niet uitgerust maar toch was ze nu beetje bij beetje aan het ontwaken en voelde ze hoe iemand haar lichaam met zijn vingers verkende. Het bezorgde haar een warm maar onwennig gevoel.

Hoe was ze hier terecht gekomen? Welke dag was het vandaag? Met zoveel vragen kwam Loesje rechtop te zitten en keek verbaasd haar buurman aan. Doordat Loesje nu rechtop zat kon de buurman haar goddelijke borstjes gadeslaan. Hij bracht zijn ene hand ernaar toe en wilde ook die eens van dichtbij onderzoeken. Wat een kans om die eens stevig in zijn hand te voelen. Maar Loesje was nu klaarwakker want zij weerde met een bruusk gebaar zijn hand af.

Dat was er te veel aan en hij snauwde haar toe: De buurman keek haar kwaad aan en dacht niet aan opgeven. Hij gaf haar een por in de lenden, trok aan de halsband en duwde haar bovenlichaam neer. In zijn andere hand lag een korte, stevige lat en daarmee sloeg hij nu krachtig op haar slanke billen en op haar kontje.

Het meppend geluid verbrak de stilte: De buurman verkneukelde zich. Loesje kreunde en schreeuwde met schorre stem: Maar de buurman wilde meer en bleef de korte lat maar neerpletsen op haar slanke dijen.

Loesje probeerde het geklets af te slaan maar moest de wet van de sterkste ondergaan. Toen even plots als het was begonnen hield de billenkoek op. De buurman trok aan de halsband waardoor Loesje verplicht was om haar bovenlichaam op te richten. Daardoor kreeg de buurman opnieuw volledig mooi zicht op haar borstjes en raakte die meteen aan met zijn vrije hand. Loesje liet hem betijen waardoor de buurman vrij spel had. Hoe lang had hij niet op dit moment gewacht?

Zijn ruige handen pakten nu elk een van die borstjes vast en zijn vingers draaiden kringetjes om haar tepels. Hij wierp Loesje de pantykousen toe en de naaldhakken. Hij keek nu toe hoe Loesje verbouwereerd de pantykousjes vastnam en ze een voor een over haar voeten schoof. Daardoor kreeg hij een prachtig zicht op haar kutje die natuurlijk openstond en op die paar geile schaamlippen die uitnodigend uiteen stonden.

Zijn ogenblik zou nog wel komen om dat plekje onder handen te nemen, dacht hij. De pantykousjes kwamen precies tot aan haar knieen, toen deed ze de naaldhakken aan haar voeten en wachtte verder af. Ze wist niet wat de buurman verder met haar van plan was anders had ze het dadelijk op een lopen gezet. Loesje probeerde nogmaals tegen te stribbelen maar moest algauw ondervinden dat het de buurman menens was want opnieuw raakte het latje haar kontje en werd ze aan de leiband mee vooruit getrokken in de richting van het huis van de buurman.

Eens zover kreeg ze te horen: Hij liet Loesje binnen in zijn woonkamer en zorgde ervoor dat ze geknield naast hem zat. De buurman zette zich in de sofa en zei toen: De volledige wand in de woonkamer leek open te schuiven en daarachter werd een muur van televisies zichtbaar. Wel 20 schermen staarden Loesje aan en op elk van die zag ze zichzelf in tal van geile posities.

Loesje schrok zich een bult bij het zien van die 20 schermen waarop ze zichzelf zag: Ze kreeg er de rillingen van! Ze sloeg haar ogen neer en keek de buurman smekend aan: Waarom heb je dit gedaan? Was dat echt wel nodig?

Komaan juffie, niet teveel vragen ineens stellen he?! De buurman stond nu op en liep naar de deur van de woonkamer en riep: Toen hoorde Loesje hoe voetstappen de woonkamer naderden en plots verschenen daar de gezichten van enkele mensen die ze maar al te goed kende: Die zagen nu hoe Loesje daar praktisch naakt op haar knieen zat en hen stomverbaasd en gegeneerd aanstaarde.

Loesje kon haar ogen niet geloven. Wat had dit te betekenen? Wat stond haar nog allemaal te wachten? Ze probeerde haar naaktheid te verbergen maar de buurman snauwde haar toe: De pastoor deed kort het verhaal van toen Loesje als jeugdige puber haar "dagelijkse zonden"? Ook de directeur van de dorpsschool wist te vertellen dat Loesje wel eens de belhamel had gespeeld en erom bekend stond om guitestreken uit te halen.

Haar vader deed er een schepje bovenop met mee te delen dat zijn dochter veel te preuts was voor haar leeftijd en weinig vriendjes had gekend. Tenslotte verklaarde haar verloofde dat hij vond dat ze te braaf en te maagdelijk door het leven ging en weinig om sex gaf. Zodoende had het viertal een complot gesmeed: Daarvoor hadden ze alle middelen ingezet lees de verhalen van Loesje en je begrijpt wat ik daarmee bedoel.

Dus om een lang verhaal kort te maken: Bovendien hadden ze ervoor gezorgd dat Loesje keer op keer vernederd, belachelijk en misbruikt kon worden. Op bepaalde momenten werd ze suf geneukt, verkracht en volgespoten in al haar gaatjes en zo hadden ze nu een grote verzameling filmmateriaal in hun bezit waarmee ze Loesje verder konden chanteren. Om hun woorden kracht bij te zetten, kreeg Loesje nu te horen wat de volgende stap in haar opleiding was: Loesje hoorde hoe het bezoek schaterlachend hun gesprek verderzetten en haastte zich om aan de eisen van het gezelschap te voldoen.

Ze bekeek zichzelf in de spiegel. Het was allemaal wat teveel geweest het voorbije uur en ze barstte in tranen uit. Dat haar eigen vader en haar verloofde ook mee in het complot zaten en haar chanteerden was voor Loesje een echte kwelling! Ze was er zich van bewust dat het de heren niets kon schelen wat zij ervan dacht.

Zij zou moeten meespelen ook al voelde ze het erg gênant en wist ze niet wat er haar nog te wachten stond. Dus begon Loesje toen maar uit te voeren wat haar werd meegedeeld. Binnen de kortste keren waren haar lange haren omgetoverd tot een bos krulletjes die net zoals bij een poedel over en door elkaar gevlochten waren.

Het moeilijkste bleek het corsetje te zijn: Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK! De meisjes knikten van ja. De fotograaf antwoordde, ondertussen de mate van gulheid van de oom waarderend: Sjarl had weer eens een koopje Opgelucht keken de meisjes elkaar aan, ze konden zich ten minste discreet verkleden Een verdieping lager schakelde Sjarl in zijn werkkamer een monitor in. Via een intern video circuit waarvan de camera's ook boven geïnstalleerd waren, kon hij de beide meisjes, die natuurlijk niet op de hoogte waren van de sliver achtige aanwezigheid van big brother Sjarl, optimaal observeren.

Hij kon ze ook met elkaar horen praten: Laten we ons maar gauw verkleden voor hij terugkomt en ons in onze blote kont ziet staan. Spijkerbroek en slipje volgden, het mooie lichaam van het halfbloedje prijsgevend aan de nieuwsgierige blik van de alles op het scherm volgende Sjarl. Sandra had een klein plukje zwart schaamhaar boven een zo op het oog ongerept kutje met mooi gesloten schaamlipjes zitten.

Vlug trok ze de uitgekozen rode string aan waarin haar billen prachtig uitkwamen, het minuscule broekje was zo hoog opgesneden dat ook met slipje aan te zien was dat ze maar weinig schaamhaar had en haar prachtige strakke buikje met een mooi diepliggend naveltje werden er zeer door benadrukt. Een luchtig nethemdje completeerde haar kleding en ze checkte haar uiterlijk in de grote spiegel.

Door het hemdje heen zag je de contouren van haar prikkertjes schemeren, maar ze was best trots op haar lichaam, vond dat het er goed uitzag en begon haar make up bij te werken. Ondertussen kleedde ook Loesje zich uit. Ze was een stukje forser gebouwd dan haar vriendin en had lekkere stevige tieten met grote tepelhoven die donker afstaken tegen haar verder lichtgekleurde huid.

Verder was ze toch wel heel strak, haar neusjes wezen omhoog en op de achterkant van haar bovenbenen was nog geen spoor te zien van de cellulitis, waar ze met haar bouw ongetwijfeld binnen een paar jaar aan ten prooi zou vallen. Toen ze haar slip uit trok om in de uitgekozen witte bikini te stappen werd duidelijk dat ze een nep blondine was: Snel stopte ze ook haar tietjes in het hesje en trok een vrolijk T-shirtje en een kort rokje aan om haar outfit te voltooien.

Vervolgens begon ze met lippenstift in dezelfde rode kleur als van haar rokje haar lippen bij te kleuren. Ondertussen babbelden de meisjes over van alles en nog wat, speculerend op wat die middag misschien nog komen zou. Loes bekeek haar vriendin eens goed en realiseerde zich dat ze knap opgewonden raakte van haar prikkelend tentoongestelde lijfje. Ze kneep haar bovenbenen tegen elkaar in een poging het onrustige gevoel onder haar rokje tot bedaren te brengen.

Sjarl besloot dat de meisjes voldoende tijd hadden gehad om zich te verkleden, het werd tijd voor actie, het zou hem benieuwen hoever hij de twee vriendinnen kreeg en hij overweeg dat zijn kansen er niet slecht uitzagen.

Hij liep de trap op en prees de meiden met hun leuke verschijninkjes. Sandra besloot het spits af te bijten en de fotograaf liet haar plaats nemen op een witte stip van circa anderhalve meter doorsnede, die op de verder donkergrijze vloerbedekking lag.

Hij stelde wat lichten in, liet het meisje een gemakkelijke positie aannemen en begon te fotograferen. De inmiddels van opwinding harde tepeltjes van het halfbloedje waren in het licht van de fotolampen heel goed door de fijnmazige stof van het nethemdje heen te zien en haar bolle venusheuveltje kwam goed uit door de rode stof van het stringetje. Sjarl liet haar zich omkeren en nam wat opnames van haar adembenemend strakke kontje. De fotograaf vroeg aan de toekijkende Loesje om even een rode shawl in de kast op te zoeken en toen ze er mee terugkwam vroeg hij Sandra het nethemdje uit te trekken en zich met het rode voile van de shawl te bedekken.

Na een korte aarzeling trok het donkere meisje het hemdje wat ze aanhad uit en bedekte zich snel met de door haar vriendin aangereikte vervangende kleding. Even kon Sjarl genieten van de kleine strakke tietjes waar hij maar geen genoeg van kon krijgen. Het fotograferen ging verder en gaandeweg werd het rode shawltje steeds minder belangrijk, totdat Sandra uiteindelijk frank en vrij haar ontluikende tietjes aan de camera durfde te tonen.

Vervolgens liet Sjarl haar plaats nemen op een tot klein podium omgebouwde salontafel, die voor deze gelegenheid met grote witte handdoeken bekleed was. Hij zette het meisje er in "mambo" houding op neer, met haar voeten zover mogelijk uit elkaar en haar handen als steun achter zich op de grond.

Zelf knielde de fotograaf in het verlengde van het goddelijke lijfje voor haar neer. In deze houding fotograferend had hij prachtig uitzicht op de gespreide dijen met het kleine lapje stof ertussen, iets hoger de mooie kleine borstjes met de rechtopstaande tepels en daar boven het geile koppie wat over al dit moois heen uitdagend in de camera keek.

Sjarl zette zijn fototoestel op statief neer en nam wat foto's van het donkere snoepje terwijl hij afwisselend scherp stelde op haar geile bekkie, lekkere tienertietjes en strakke pannetje. Hij liet haar haar pose iets veranderen door de knieën iets meer te laten buigen, haar onderbenen kwamen zo iets meer verticaal en haar bilpartij kwam zo nog iets prominenter in beeld. Hij liep naar Sandra toe en trok het bandje van haar string aan de voorkant iets omhoog terwijl hij zei: Ook aan de achterkant bij de lekkere tienerhammetjes trok Sjarl het miniscule kledingstuk iets omhoog, met als gevolg dat de stof zich in haar bilspleet verzamelde, het donkere vlekje aan de voorkant als het ware achterlangs getrokken werd en er tussen de dijtjes de buitenkant van twee malse donkere schaamlipjes zichtbaar werden.

Er piepten nu ook wat borstelachtige pikzwarte schaamhaartjes om de randen van het slipje. Sjarl begon licht te transpireren terwijl hij nog wat opnamen van het schatje maakte. Weer liep hij naar zijn modelletje toe en probeerde de speling van het broekje aan de voorkant nog iets op te rekken, waardoor het donkere vlekje weer op z'n plaats kwam, zefs groter leek te worden. Hij werd steeds brutaler en duwde de randjes van de stof iets meer naar elkaar, zodat het grootste gedeelte van Sandra's schaamlipppen in het zicht van zijn camera kwam, na nog wat opname's vroeg hij haar de benen nog iets te spreiden, maar in deze houding kon het meisje het niet langer volhouden, ze viel achterover op haar rug en de magie van het moment was verbroken.

geile loesje gladde pik