Geile broer en zus sex tegen betaling

geile broer en zus sex tegen betaling

..

Neuken in de vrachtwagen bi man gezocht

Jouw gratis sex films! Nieuwste "broer en zus" sex films. A Little Family Sex Blackmail. Bezopen trekt ze haar stiefbroer's pik. The Sex Crazed Stepkids. Izzy Fucks Her Stepbro. Zusje laat zich aan zoete doosje likken. My Big Booty Sister. Lil Sis Helps A Hand. Slip It In Bratty Sis. Big Tit Damsel In Distress. Spying On Sleeping Booty Melissa. Charity frunnikt aan de pik van haar slapende stiefbroer.

In bad met Tiny Tailor. Siblings Caught With Mommy's Dildo. Oeps, mijn zusje toch weer geneukt. Sperma op je schoonzus. Roodharig stiefzusje krijgt wat ze wil. Catching My Perverted Brother. Big Bro Heeft z'n pols gebroken en dat trekt kut. Stiefzusje doet een pervers voorstel. Je eigen zus chanteren. Broer en zus moeten verplicht hotelkamer delen. Ik deed mijn best als zus om te luisteren en na wat praten ging hij snel zijn pyjama aandoen en gingen we slapen. Maar het zat hem nog zo hoog en in de donkere kamer bleven we nog praten.

Na een minuut of tien vroeg hij of hij bij me mocht komen liggen, hij had nood aan een knuffel. Goed, zei ik en hij kreeg een knuffel van me zoals alleen een zus die kan geven. Maar in plaats van terug naar zijn eigen bed te gaan bleef hij liggen en begonnen we terug te praten. Ik lag in zijn lepeltje. Na een tijd merkte ik dat hij een stijve had. Ik botste er wat tegen met mijn poep en vroeg wat dat te beteken had.

Hij antwoorde dat dat nu eenmaal gebeurde als hij al twee dagen niet had kunnen spelen met zichzelf omdat ik me er aan stoorde. Ik vroeg hem of hij dan opgewonden was. Hij zei dat het meer een gewone reactie was omdat hij met een meisje in bed lag. Nu begon ik met mijn poep wat te bewegen en vroeg of hij hier dan geil van werd.

Dit was blijkbaar teveel voor hem, want hij werd opeens helemaal wild. Hij begon mij in mijn nek te zoeken en zijn handen lagen opeens op mijn jonge borstjes en hij zat met zijn lul tegen me aan te rijden.

Ik wist niet goed wat ervan te denken, maar ik vond het best leuk eigelijk. Hij begon met zijn handen onder mijn slaapkleedje te prutsen, en dat vond ik maar onhandig, dus ik zette me even recht en deed het uit. Hij vatte zijn handen om mijn prille borstjes en zoende mijn nek nog gretiger. Hij duwde zijn harde lul stevig tegen mijn kleine kontje aan. Hij liet een hand naar beneden zakken,tussen mijn benen. Ik opende ze een beetje om het hem gemakkelijker te maken.

Zijn hand gleed in mijn slipje en opeens was ik in de hemel. Hij wreef met twee vingers over mijn clitje en liet ze af en toe naar binnen glijden. Ik was al snel kletsnat. Mijn broer bleef tegen me aanrijden terwijl hij me vingerde.

Na een minuut of vijf kwam hij opeens zuchtend klaar, in zijn boxershort. Hij moest wat bij zinnen zijn gekomen, want hij begon direct van ' sorry, sorry, ik ging tever '.

Maar ik draaide me om en zei dat het oké was, en ik zoende hem. Hij keek in men ogen en glimlachte. Hij wou terug naar zijn eigen bed, maar ik hield hem tegen. Mijn broer sliep al binnen de tien minuten, maar bij mij duurde het langer.

Mijn natte slip irriteerde me, dus dat deed ik uit. Na een tijdje viel ik ook in slaap. Mijn broer had in zijn slaap zijn armen rond me heen geslagen. Ik verlegde me was zodat ik terug met mijn kontje tegen zijn lul lag. Al snel had hij weer een stijve lul. Nu wou ik zijn lul wel eens zien ook, en het was ondertussen weer wat licht, dus ik draaide me voorzichting om en hefte het laken wat op.

Ik weet nog hoe prachtig ik hem vond, althans het deel dat ik kon zijn. Zijn eikel en een klein stukje van zijn lul staken boven zijn boxershort uit. Ik voelde me opeens supergeil worden, omdat ik naakt naast mijn broer lag, terwijl ik naar zijn lul zat te staren. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en legde twee vingers op zijn harde eikel.

Toen werd ik moediger en liet mijn hand in zijn boxershort glijden en nam zijn lul vast. Ik ging er zachtjes mee op en neer, maar dat ging niet zo vlot vanwege de positie.

Ik zoende mijn broer wakker en eerst was hij erg geschrokken omdat ik zijn lul vasthad. Maar ik zei hem dat ik zijn lul wilde zien.

En hij ging op zijn rug liggen. Ik weet nog hoe groot zijn lul leek. Ik was toen nog een klein meisje, dus hij had echt een grote voor mijn gestalte. Ik liet mijn handen over zijn lul glijden en nam die vast. Ik vond het leuk hoe het vel op en neer schoof.

Opeens kwam mijn broer klaar. Kledders sperma vlogen op mijn gezicht en op mijn borstjes. Dat vond ik maar niks dus ik sprong recht en wou alles er snel afdouchen. Toen ik terug uit de badkamer kwam was mijn broer ook aangekleed en gingen we naar het ontbijt met mijn ouders. De hele dag deden we alsof er niets aan de hand was.

We begonnen weer te zoenen en te strelen en al snel lagen we beide naakt in bed, met mijn hand rond zijn lul. Hij antwoorde dat we dat enkel zou doen als ik dat wou. Ik zei dat ik het wou proberen. Ik knipte het licht aan en vroeg hem of hij weer op zijn rug wou liggen.
geile broer en zus sex tegen betaling

..
Voet fetish escort ze wil geneukt worden


Ik stond nog maar net onder de douche mijn haren te wassen toen hij ineens onze badkamer binnenkwam, wat kon je doen vroeg ik aan hem, ik wil even normaal douchen Max. Hij bleef gewoon staan en stond mij te bekijken, je tieten groeien lekker hé lachte hij, hij zag dat ik geschoren was en bukte zelfs een beetje voor de douchecabine om nog beter naar mijn kale kutje te kijken.

Doe normaal riep ik, ga weg en doe dat lekker bij Mirjam, dat is zijn meisje. Ik kreeg shampoo in mijn ogen omdat ik met mijn hand mijn kutje probeerde te bedekken, het prikte in mijn ogen en ik riep weer, rot op Max. Hij luisterde niet, zei dat ik niet zo preuts moest doen en dat hij ook onder de douche kwam.

Ik had op dat moment mijn ogen dicht omdat die shampoo onwijs prikte in mijn ogen. Voor ik het door had opende Max de deur, ik was bezig mijn ogen te spoelen met water toen ik hem ineens naakt tegen mijn lichaam voelde, hij pakte brutaal mijn tieten vast, lekkere geile knoppen lachte hij.

Max ben je niet normaal of zo zei ik, ga weg. Ik ben geil zei hij, er is nu niemand, laten wij het een keer met elkaar doen Christina. Ik schrok er best wel van, hij had zoiets nog nooit aan mij gevraagd of het geprobeerd, mijn broers zijn toch een paar jaar ouder en ik sprak nooit over seks met hun. Toen de shampoo uit mijn ogen was keek ik naar zijn lul, die stond recht omhoog tegen mijn buik, hij lachte wat stom en zei dat ik mij niet zo moest aanstellen.

Ik werd niet boos of zo, maar dit was niet normaal, al helemaal niet toen hij ineens op zijn knieën voor mijn ging zitten en zijn gezicht tussen mijn benen drukte. Ik voelde zijn tong snel over mijn kale doos gaan en ik moet zeggen, dat moet je bij mij dus niet doen!

Daar wordt ik altijd supergeil van, gebeft worden vind ik heel lekker. De meeste jongens die dit bij mij hadden gedaan, deden maar wat en hadden daar nog niet zoveel ervaring mee, ik moest meestal zelf zeggen hoe ik het lekker vond.

Maar bij Max voelde ik gelijk al dat hij het anders deed, hij drukte mijn schaamlippen wijd open tussen zijn duimen en likte gelijk al over mijn kittelaar, ik kon hem niet meer afweren en liet hem maar gaan omdat ik er heel geil van werd. Hij likte en zoog op mijn kittelaar, ik pakte zijn haren vast en stond hem gewoon op mijn kutje te drukken. Hij duwde een vinger mijn kutje in en bleef lekker hard op mijn klitje zuigen, ik ging los en kreeg na een paar minuten al een reten lekker orgasme.

Het water uit de douchekop gaf mij nog een beetje verkoeling, want ik stond in brand. Vuile schoft schold ik mijn broer niet gemeend uit, niet lullen hoorde ik hem zeggen, je bent klaar gekomen en vind het gewoon geil Christina. Ik ontkende het maar niet en trok hem aan zijn eveneens natte haren naar boven, toen ging ik door mijn knieën. Ik pakte zijn stijve lul beet en begon mijn broer te pijpen, dat vinden de meeste jongens altijd geil en zo ook mijn broer, hij liet mij lekker gaan.

Ik likte zijn ballen en lul, hij was behoorlijk groot was mijn eerste ontdekking. Al gauw begon hij te roepen dat ik moest stoppen, hij zou anders klaarkomen en zei dat hij mij wilde neuken. Ik was zelf heel geil van het beffen geworden en zei dat het goed was, maar dan niet onder de douche, maar in mijn bed.

Vijf minuten laten lagen wij in mijn kamer op mijn bed en was ik alweer bezig om op zijn lul te zuigen. Max was even wat slappe geworden toen wij ons af stonden te drogen in de badkamer, maar zijn lul stond al snel weer lekker stijf.

Ik wil je neuken onderbrak hij mij weer, ik ging op mijn rug liggen en trok mijn geile broer snel op mijn lichaam. Ik dacht zelf ook alleen maar aan neuken, ik dacht nergens anders meer aan, ook niet aan een condoom. Max had zijn lul al in mijn kutje geduwd en lag al te pompen, voor een condoom was het al te laat. Op dat moment voelde ik ook dat hij de grootste had, waar ik mee ging neuken.

Allebei waren wij supergeil, hij neukte in een lekker tempo wat ik ook kon bijhouden. Ik schrok mij helemaal wezenloos toen ineens mijn kamerdeur open ging, wat zijn jullie godver… aan het doen riep onze oudste broer Jeroen.

Ook Max schrok zich rot, hij lag gelijk stil bovenop mij, maar zijn lul zat er nog wel helemaal in. Dat doen jullie toch niet als ik er niet bij ben lachte hij, zo te zien is ons kleine zusje volwassen aan het worden, is het lekker sletje lachte hij. Jeroen zag natuurlijk dat Max zijn lul nog helemaal in mijn kutje zat, zelf voelde ik hem wel wat slapper worden.

Ik doe mee zei Jeroen, ik vlieg even de douche in en dan neuken wij ons geile zusje wel even met zijn tweeën Max zei hij. Ik dacht nog toen hij ging douchen, heb ik daar zelf ook nog iets over te zeggen? Nee dus, want ondanks dat Max uit mij was gegaan, lagen wij allebei in mijn bed af te wachten wat er verder ging gebeuren. Jeroen was heel snel gedoucht, hij kwam naakt mijn kamer in en zei dat wij naar de slaapkamer gingen van onze ouders, daar hebben wij de ruimte en krijg jij deze jongen,.

Toen ik 13 was gingen we zoals elk jaar met de familie op vakantie. Normaal huurden we een huisje met zwembad, maar deze keer hadden mijn ouders voor een strandvakantie in een hotel gekozen.

Kwestie van eens iets anders te proberen. In het hotel hadden we twee kamer gehuurd. Een kamer met een twee persoonsbed voor mijn ouders en een kamer met twee aparte bedden voor ik en mijn broer. Mijn broer was toen 15 en mama vond dat hij verantwoordelijk genoeg was voor de aparte kamer en om daar op mij te letten.

En uiteindelijk maakte het zoveel niet uit want we sliepen enkel in die kamers, overdag zaten we aan het strand of in de stad. De eerste dagen gingen allemaal perfect, we hadden veel plezier samen. Buiten één ding dan. Als we 's avonds gingen slapen merkte ik dat mijn broer rare dingen begon te doen onder zijn laken.

Nu was ik toen mss nog jong, maar niet dom. We hadden thuis een vrij liberale opvoeding gekregen en ik wist best wel wat hij daar aan het doen was. Ik vond het vooral een beetje vreemd, en ook lastig, omdat ik me niet meer durfde bewegen eens ik die geluiden hoorden, zodat mijn broer niet zou weten dat ik nog wakker was. De vierde nacht werd het me eigelijk wat teveel, want ik was erg moe en wou eens rustig kunnen slapen.

Dus opeens zei ik ' kan je daar eens mee stoppen verdorie, ik zou graag slapen '. Mijn broer moest serieus geschrokken zijn want alles stopte en hij zei niets meer en ik viel niet lang daarna in slaap. De zesde avond kwam mijn broer erg laat op onze kamer. Hij had van mama mogen uitgaan met wat mensen die hij had leren kennen. Nu zag ik onmiddelijk dat er wat met hem scheelde. Toen ik het vroeg barste hij in tranen uit en vertelde hij hoe een meisje waar hij verliefd op was geworden hem had gedumpt voor een ander jongen in het hotel.

Hij was er echt kapot van op die moment. Ik deed mijn best als zus om te luisteren en na wat praten ging hij snel zijn pyjama aandoen en gingen we slapen. Maar het zat hem nog zo hoog en in de donkere kamer bleven we nog praten. Na een minuut of tien vroeg hij of hij bij me mocht komen liggen, hij had nood aan een knuffel.

Goed, zei ik en hij kreeg een knuffel van me zoals alleen een zus die kan geven. Maar in plaats van terug naar zijn eigen bed te gaan bleef hij liggen en begonnen we terug te praten. Ik lag in zijn lepeltje. Na een tijd merkte ik dat hij een stijve had.

Ik botste er wat tegen met mijn poep en vroeg wat dat te beteken had. Hij antwoorde dat dat nu eenmaal gebeurde als hij al twee dagen niet had kunnen spelen met zichzelf omdat ik me er aan stoorde. Ik vroeg hem of hij dan opgewonden was. Hij zei dat het meer een gewone reactie was omdat hij met een meisje in bed lag. Nu begon ik met mijn poep wat te bewegen en vroeg of hij hier dan geil van werd.

Dit was blijkbaar teveel voor hem, want hij werd opeens helemaal wild. Hij begon mij in mijn nek te zoeken en zijn handen lagen opeens op mijn jonge borstjes en hij zat met zijn lul tegen me aan te rijden. Ik wist niet goed wat ervan te denken, maar ik vond het best leuk eigelijk. Hij begon met zijn handen onder mijn slaapkleedje te prutsen, en dat vond ik maar onhandig, dus ik zette me even recht en deed het uit.

Hij vatte zijn handen om mijn prille borstjes en zoende mijn nek nog gretiger. Snuffelen aan je stiefzus. Broer en zus hebben een stiekeme affaire. Me And Sis Playing Games. Sletje maakt het goed door haar broer te pijpen. Broer en zus neuken stiekem. Gast ontmaagd het krappe kutje van zijn stiefzus. Betrapte stiefzus wil alleen de pik van haar broer.

Stiekem geeft ze haar broertje viagra. Stiefzus betrapt rukkend broertje en maakt het af. Stiefbroer betrapt tijdens aftrekken. Bitchy stiefzus neemt genadeloos wraak. Fucking My Little White Stepbrother. Zijn dronken vriendin slaapt, dus neukt hij zijn zusje. Gekke Dolly neukt haar stiefbroer. Joeri neukt zijn stiefzus naar een hoogtepunt.

geile broer en zus sex tegen betaling