Geile afspraak twee jongens pijpen elkaar

geile afspraak twee jongens pijpen elkaar

..

Vochtig kutje stel zoekt vrouw voor trio

Hij deed mijn slipje uit en Jeremy liet me knielen. Ik moest mijn ogen dichtdoen en mijn mond open. Ik hoorde zijn rits open gaan en niet veel later drukte hij zijn penis in mijn mond. Hij was fris, hard en de eikel was mooi groot. Wat vreemd en wat opwindend om een penis te pijpen die ik nog nooit had gezien. Ik deed mijn ogen verrast open toen Robert ineens zijn middelvinger tegen mijn aars zette en naar binnen drukte.

Jeremy keek me alleen maar aan en knikte vragend. Ik knikte om aan te geven dat het goed was. Ik hield mijn ogen nu open terwijl ik verder zoog en ondertussen anaal gevingerd werd.

Echt waar, ik was nog nooit anaal geneukt. Het gevoel was… hoe beschrijf je dat…niet ontzettend erotisch, ook niet pijnlijk, maar wel duidelijk voelbaar.

Maar het idee dat zoiets met me gedaan werd en dat ik dat toeliet…. Jeremy deed zijn broek uit en vingerde me in mijn vagina, terwijl Robert nog steeds van achteren bezig was. Ooohhh… ze kwamen voor me staan en ik pijpte eerst de ene en toen de ander. Eigenlijk heb ik een hekel aan het woord pijpen, maar voor dat moment was het echt passend.

Beiden waren ze redelijk fors, maar zeker niet abnormaal. Goed verzorgd, ik had het echt getroffen. Robert boog zich voorover en Jeremy lachte even. Hij zei dat hij wilde dat ik Robert zou rimmen.

Ik werd rood en aarzelde. En toen besloot ik all the way te gaan. Dit zou ik echt nooit bij een relatie hebben kunnen doen. Ik boog me voorover en begroef mijn hoofd tussen zijn billen.

Ik stak mijn tong uit en begon zijn aars te likken. Het idee dat ik dat aan het doen was… Harder, zei Robert, en ik puntte mijn tong en duwde ermee tegen zijn aars. Hij lachte en ik kon de lust eruit horen. Ook Jeremy heb ik moeten rimmen. Ik deed het lang, want hij genoot er kennelijk heel erg van. Bij hem vond ik het fijner, ik voelde gewoon me wat fijner bij hem dan bij Robert. Die zette ondertussen zijn penis tegen mijn aars. Omdat ik weinig lucht kreeg, draaide Jeremy zich om en moest ik hem weer pijpen.

Hij gaf me zachtjes allerlei opdrachten. Hij trok zichzelf af in mijn mond en sloeg met zijn eikel op mijn tong die ik uit moest steken. Dat was echt heel erg fijn. Ik hoor best vaak verhalen van meisjes die niet willen pijpen, maar eerlijk gezegd begrijp ik daar heel weinig van. Uiteindelijk hield Robert op met me te neuken.

Nu nam Jeremy me, terwijl Robert me van voren vingerde en in mijn vagina graaide. Jeremy was wat forser en ik voelde me gevuld. Steeds harder nam hij me, steeds gemakkelijker ging het. Robert ging in een stoel zitten en keek terwijl hij zichzelf betastte.

Ik vermeed om naar hem te kijken zodat ik me nu volledig op Jeremy kon concentreren. Hij trok zich terug en liet me hem weer afzuigen. Hoe lang het duurde weet ik niet meer. Uiteindelijk moest ik voor hem knielen. Hij trok zich af, hield mijn kin vast en kwam klaar in mijn open mond. Het was veel en hij kwam hard. Ik voelde de straaltjes tegen mijn wang komen. Het smaakte een beetje wee, naar nootjes of zo. Ik kneep op bevel in zijn stam en zag een dik wit kloddertje verschijnen.

Die moest ik aflikken. Ik moest met open mond geknield blijven zitten, terwijl ik hem in de ogen keek en liet zien wat er in mijn mond zat. Robert was er inmiddels weer bij gekomen en trok zich af. Ik voelde er niet zo veel voor, maar het kwam ook niet in me op om het spel te beëindigen. Jeremy knielde naast me en zat op de eerste rang te kijken , toen ook Robert in mijn mond klaarkwam.

Ik moest het aan beiden laten zien en toen doorslikken. Daarna was het spel gedaan. Ze kleedden zich rustig aan, wat lachend naar elkaar. Ik kreeg het gevoel dat ik er niet meer zo bij hoorde. Ik kleedde me snel aan. Jeremy bood me nog wat te drinken aan, maar ik stamelde iets van dat ik echt weg moest.

Dom, want de hele terugreis had ik die smaak en dat stroeve gevoel in mijn mond. De volgende dag had ik echt een zware tijd. Het anaal neuken was op zich goed gegaan, maar de dag erna had ik er toch wel flink last van. Maar ik had het wel gedaan, ik had het met me laten doen… Ik denk er nog regelmatig aan terug en dan vinger ik mezelf makkelijk naar een hoogtepunt. Jeremy heb ik nog een keer gesproken via de chat. Hij zei dat ik geweldig was, en dat hij zelden zo gave sex had gehad, waarbij het meisje zich puur naar zijn wensen richtte.

Maar hij beschouwde het echt als een eenmalige experiment en ging liever op zoek naar een ander meisje. Ik snap dat, maar vind het ook jammer. En soms vraag ik me af of er op dat moment een meisje zo gaaf wordt misbruikt door hem als ik toen. Het erge is dat ik sindsdien nog wat kieskeuriger ben geworden met daten via de chat.

Wie kan me dat bieden, of zelfs nog beter? Ook ik zou je wel eens aan de tand willen voelen wat sex betreft, ik wij kunnen je heel wat bieden. Reactie van xaffier op 11 september om Je moet het inderdaad ook helemaal zelf weten. Je kan nieuwsgierig zijn, maar toch zeer overtuigd van het rare om het maar zo te noemen. Voor jou is die overtuiging belangrijker, dus kun je het het beste ook niet doen nu. Je had toen een vriendin jongen 22 en toen lag het even stil,en nu dan?

Heb helemaal geen ouders die tegen zijn,zijn juist heel vrij over allerlei dingen dus begrijp ik mezelf niet,toch wil ik die vriendschap met die jongen niet kwijt,en begrijp ik hem ook wel,we doen zoveel samen zegt hij en alleen dit niet.

Je wilt niet jongen 17, jongen 22 heeft gelijk niet doen als dit speelt, alleen misschien later spijt,beetje jongens onder elkaar. Ik ben nu ook single, maar voor mij heeft het best lang geduurd voordat ik enigzins doorhad hoe mijn geaardheid in elkaar steekt. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik een soort van biseksueel ben.

Voor mij houdt dat in dat ik het fysieke van jongens erg aantrekkelijk vind, zolang het maar bij kijken blijft. Daadwerkelijk dingen met jongens doen vind ik tamelijk ongemakkelijk en ook een relatie met een jongen zou ik niet willen.

Het fysieke van een meid vind ik doorgaans minder interessant, maar het seksuele vind ik juist niet ongemakkelijk en voor mijn gevoel heb ik ook liever een relatie met een meid. Dat ik telkens met die vriend dingen deed was de opwinding, nieuwsgierigheid en gewoonte dat we dat deden. Echter wilde ik op een gegeven moment wat verder gaan als alleen wat samen trekken en pijpen en ook al nam ik hierin zelf het initiatief, ik stuitte toen voor mijzelf op een grens die ook de opwinding en nieuwsgierigheid doodde.

Daar nam de ongemakkelijkheid het over. Het seksuele met mijn ex-vriendin was ook altijd veel comfortabeler en vanzelfsprekender als met die vriend. Ik dacht eerst dat dat kwam door hoe die vriend zelf over de handelingen met mij dacht. Hij is namelijk hetero en wil absoluut geen relatie met een jongen, maar ken je hem, dan weet je ook hoe je hem kan opwinden.

Ik dacht eerst dat het ongemakkelijke gevoel daardoor meer vanuit hem kwam, maar later besefte ik ook pas hoeveel er stiekem ook vanuit mezelf kwam. Begrijp je verhaal jongen jongen 22, een relatie met een jongen zou ik ook niet willen,maar dat wil die vriend ook niet. Dat is wel heel duidelijk,dat weet ik zeker. Al heeft hij het wel eens over samen trekken,dit vindt hij acceptabel.

Voelde weerstand maar ergens ook wel spannend,heb met hem er over gepraat en zal eerlijk zijn,het lijkt me nu ook wel spannend en heb dit hem ook gezegd. Maar dit verandert niet dat we ons alle twee tot meisjes aangetrokken voelen. Jongen van 17 ik zou zeggen, ga eens op je gevoel af en niet op je denken en kijk wat er dan gebeurt. Kijk ook eens wat er met je gebeurt als je elkaar wat opgeilt met blootfoto's of porno filmpje of bv. Krijg je dan een stijve en wil je dan meer met hem?

Overweeg het eens en als het een nee in je hoofd blijft echt niet doen. Jongen 21 vanmiddag op mijn gevoel afgegaan, was alleen thuis en heb hem gebeld en gezegd dat ik het toch wel wou proberen. Had zoiets waarom niet, het is best een leuke jongen,nu,we kwamen allle twee tot ontdekking dat het toch een fijn iets is tussen 2 jongens,en zeker voor herhaling vatbaar,thanks voor je advies en tip e.

Goed te horen dat jullie het allebei fijn vonden en vinden. Vaak wordt je dan neergezet als homo, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Het kan, maar hoeft niet. Je hebt ook nog bi en hetero vormen dus, maak er geen probleem van en geniet van het leven zoals jij dat wil.

Je hebt gelijk jongen 21,mijn vriend zegt dit ook. Merk wel dat onze vriendschap intenser is dan als ik dacht. Maar wil me niet betitelen nu als hetero of homo,maakt me eigenlijk niet uit op dit moment. Merk wel en hij ook niet,mijn ouders en ook zijn ouders denken weleens dat we homo zijn,dus problemen geeft het niet echt. Als je 17 bent geniet er dan van, en denk niet steeds ben ik hetero of homo,je bent je zelf.

Topics in dit forum. Eikel aanraken jongen, Naakte vrouwen jongen, Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https? Drinken tijdens de zwangerschap Van jullie eerste date tot een relatie Artsen stappen op rokers af.

Contact Denk en doe met ons mee! Over de site Wie schrijven er? Spelregels Privacy Forumregels Proclaimer Cookies.


geile afspraak twee jongens pijpen elkaar

..Picer sex slagroom kut


Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. We waren onderweg al bezig met het opgeilen van elkaar. Ik was al lopend Rudolf al wezen aftrekken. Altijd spannend als je mensen tegen kan komen.

Toen we eenmaal thuis waren hebben we ons uitgekleed en zijn we direct op elkaars lullen gedoken. Dat zou een hete nacht worden waar een heleboel geloost zaad zal worden Klik hier hun gratis gay fucker trailer »».

Claus wil altijd dat ik hem rauw in zijn reet neuk! Daar kickt hij gewoon op dus ik ga achter hem zitten en ram in een keer mijn stijve paal in zijn sterretje. Kreunt Claus, ik begin steeds harder te pompen in zijn reet en pak hem bij zijn ballen. Claus heeft het niet meer en word helemaal wild. Als ik voel dat ik moet komen pakt Claus mijn lul en zuigt alle zaad uit mijn ballen. Daarna begint hij me te tongen met mijn eigen zaad Wist ik veel dat Ramon op jongens viel.

Toen hij het mij vertelde was ik in de wolken. Kijk dat ik homo ben is algemeen bekend in onze vriendenkring. Ja hoe nu verder vroeg ik Ramon. Weet je wat het is Winston, als ik het met een jongen ga doen moet jij mijn eerste zijn. Dit vond ik zo lief van hem. Toen zijn elkaar heerlijk gaan ontdekken en zijn we echt intens gaan vrijen Hey Jimmy ben jij ook zo geil? Vroeg Richard aan mij.

Wat denk ik ben altijd geil en vandaag is het pikstaanderig weer. Kom laten we bij mij naar binnen gaan. Kunnen we samen gaan rukken. Okay lijkt me wel geil man. Eenmaal binnen haalde Richard zijn stijve pik uit zijn broek en begon zich aftetrekken. Ik werd hier wel geil van en zei tegen hem zal ik je pijpen? Jahoor en hij propte zijn pik in mijn mond.

Wat er toen allemaal nog gebeurde Hugo is een echte dominante top en ik neem de onderdanige bottom rol op mij. Zo hebben we onze rollen verdeeld. Hugo kan zo lekker neuken en heeft een goddelijke pik. En hij zegt dat ik het lekkerste neukgaatje heb wat hij ooit heeft genomen. En dat kan wel kloppen hoor meestal als hij mij 10 min goed hard heeft geneukt komt hij kermend klaar in mijn krappe kontgaatje.

Jou reet is gewoon goud waard lacht Hugo! Kom we gaan weer.. Ik had nog nooit zo'n grote dikke snikkel gezien voordat ik Boris ontmoette. Ja lacht Boris Wouter was in het begin bang voor mijn pik. Whahaha ik vond dat wel schattig van hem. Maar toen hij hem eenmaal gevoeld had in zijn kontje wilde hij niet anders meer. Nee die neukstaaf van hem vult me helemaal op.

En als hij klaarkomt wil ik dat hij dat in mijn mond doet. Hij spuit zo krachtig.. Ik moet een paar keer slikken Marcel en ik zijn al jaren vrienden van elkaar. Sinds onze tienerjaren wisten we allebei al heel stellig dat we niet op meisjes vielen.

geile afspraak twee jongens pijpen elkaar

Wie wil mijn vrouw neuken oma met dildo


Bij sommigen was dit nog veel eerder. Ik was 11 jaar toen ik voor het eerst aan een kutje speelde maar dat kwam ook doordat mijn buurmeisje die toen al 14 was bij ons doctertje speelde. Echt neuken deden we met haar vanaf 14 jaar. Nu heb ik een eigen vriendinnetje en doen we het 3 - 4 keer per week. Ik zou mijn twee sexvriendjes pijpen na de zwemles. Ik heb het dan ook gedaan en het was eigenlijk best lekker. Hun sperma smaakte niet echt vies maar ook niet echt lekker. Ik ben zelf ook nog lekker gepijpt door een van hen en ik moet zeggen dat ik alleen heel erg snel moet spuiten als ik wordt gepijpt.

Alweer een hele ervaring rijker. Trekken na de zwemles Jij vraagt je af als je 15 bent zit je toch niet meer op zwemles.

Nou als je aan wedstrijd zwemmen doet blijf je steeds op zwemles. Je slagen zijn altijd aan verbetering toe. Nu begrijp je het waarschijnlijk iets beter. Ze waren een jaar of 12 denk ik. Het meisje was de jongen aan het aftrekken en even later begon hij haar te vingeren. Het zag zo geil uit dat ik gelijk begon te spuiten. Ik heb er echt van genoten. Ik laat de bubbels dan lekker langs mijn piemel gaan zodat ik een stijve krijg.

Daarna vlug naar het omkleed hokje e dan begin ik mij af te trekken. Ik vraag mij eigenlijk af of mmeer jongens dit doen na het zwemmen of heb ik dit alleen. Ook Ik heb ook altijd na t zwemmen zin om te trekken, laatst was ik bij een zwembad in een hokje die niet dicht kon, vond dit wel spannend was toen ook lekker aan t aftrekken, kwam er ineeens een best wel geile vrouw binnen, we schrokken allebei en toen ze weg was kwam ik heerlijk klaar!

Heb ik nog nooit meegemaakt, maar het lijkt me wel super geil!!! Vraag Is aftrekken voor homo's. Hij was veel ouder, ik denk 17 ofzo. In het bubbelbat voelde hij ineens aan me piemel tottie hard werd.

Toen zijn we naar de hokjes gegaan en hebben we elkaar gepijpt. Zijn sperma ging helemaal over me kin heen. Later gingen we vaker zwemme en hebben we het ook gedaan.

Hij heeft mij ook geneukt, maar ik mocht hem niet want mijn piemel is nog te klijn. Sinds heeft iemand wel een stijve. En dan gaat die soms beetje trekken. Ik ook wel soms. Volgende keer wil ik ze allemaal pijpen en dan alle zaad over mijn gezicht. Toen kregen er nog twee een stijve.

Gingen we eerst beetje trekken voor de grap. Paar jongens gingen lachen en riepen homo enzo. Zei een dat hij echt homo is. Die moest ons toen pijpen vonden ze. En dat deed hij echt. Heel kort maar, maar ik hoop volgende week meer. Omg Doe het gwn niet zou ik zeggen. Gluren onder het hokje Laatst keek er iemand onder mijn hokje door omdat ik me stond te rukken. Ik wist niet wat ik moest doen, t was wel geil. Zwembad Helaas heb ik geen ervaring met jongens. In een sauna heb ik me door een gozer mij zo ver te krijgen dat ik me door hem 2x heb laten afzuigen.

Die gozer was echt goed. Een uur later heb ik hem weer opgezocht en zoog die me voor de 2e keer. Ik trek me ook altijd af na het zwemmen. Soms vraag ik iemand mee in een hokje en trekken we elkaar af. Ik doe het altijd met mijn vriendje in zon hokje. Eerst ruk ik hem totdat ik nat ben en dan vingert hij mij. Ik denk wel eens vaak aan dat ik met een vriend zit af te rukken. Lijkt me toch best wel geil! Heb me al regelmatig met een vriend afgetrokken maar vorige zomer in een bus met andere mensen bij onder een laken het was echt zo spannend nu trekken we elkaar nog af na zwemmen of bij hem thuis zo geil.

Die 1e dag al samen gezwommen, onder water wat in zn broekje gevoelt, een gladde pik met klein beetje haar! Heerlijk, die avond de camping over en we waren in het donker op het strand, al snel voelde ik zijn hand in mn broek die al snel uit ging, ook mijn hand ginng zijn broek in!

Meteen nam hij mn lul in zn mond en binnen een minuut spoot ik zn mond vol, en hij de mijne! Daarna neukten we elkaar, die nacht spraken we af bij het wc gebouw, waar we elkaar flink afzogen, neukten en zoenden! Beide kwamen we 3 x klaar ofzo in elkaars mond en gezicht! Ook vingerden we elkaar! De 13 nachten erna lagen we bij elkaar in de tent, zodra de ouders in de campers lagen duikten wij boven op elkaar, elke dag hadden we veel seks!

Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Twee goede vrienden pijpen elkaar grote pikken op de bank angeboden door pornozot. Twee getatoeëerde jongens pijpen elkaar Twee sportpartners neuken elkaar in de kont Homo trio met goede vrienden Elkaar pijpen na de massage Kindertijd vrienden pijpen Het verhaal van twee lullen die elkaar hebben gevonden Twee grote zwarte pikken voor deze jongen Twee vrienden neuken in zomerschool Eerst via foto's en liefst cam checken wie je voor je hebt.

Ik zou niet willen dat jullie een vervelende ervaring meemaken. En nooit de 1e keer bij iemand thuis afspreken, maar op een drukke plek zoals een café of station. Als er dan heel iemand anders blijkt te staan, kan je altijd nog gemakkelijk weggaan en de date niet door laten aan. Take care en veel plezier!

En hou het veilig uiteraard.. Ik zoek ook de geschikte jongen. Op internet zie ik zoveel jongens die hetzelfde hebben.

Waarom kom ik die in het echt niet tegen haha. Mijn beste vriend is hetero,ik ook, maar hij begint de laatste tijd steeds er over om samen eens te trekken,wil dit niet,is toch te gek. Maar hij zegt we doen zoveel samen dus waarom dit niet,heft hij ergens dan toch gelijk? Het is niet gek dat hij dat wilt, maar het is ook niet gek dat jij dat niet wilt. Voor jou is er een grens wat seksualiteit betreft.

Je hoeft het dus niet te doen als je het persé niet wilt. Mocht je stiekem nieuwsgierig zijn, dan zou ik het juist weer wel doen. Als je het niet wil dan moet je het zeker niet doen. Maar ik voel zo dat je misschien toch wel nieuwsgierig bent om het te doen. Jongen 22 en 16 dank voor jullie antwoord, heb grenzen zeer zeker, hij ook wel,alleen hij wil als goede vriend dit samen eens doen. Uit nieuwsgierigheid alleen heb zoiets ben al 17 en doe je dit niet,en ergens zal eerlijk zijn,ben ik toch wel nieuwsgierig,misschien toch iets gemist toen we jonger waren.

Maar heb grenzen en hij ook,alleen dit wil hij dus graag,we kennen elkaar wel heel goed,en hij zegt ook nog,met een ander zal ik dit nooit doen. Ah okay, je denkt dat je te oud bent. Dat is in ieder geval niet zo. Ik begon ook pas met m'n 17 dingen te ondernemen met een jongen omdat ik eerder de kans niet kreeg. Dit heeft nog tot een half jaar geleden geduurd omdat het een soort gewoonte was geworden met die vriend.

Daarbij zijn we ook hartstikke single dus moesten we af en toe wat hitsigheid kwijt. Begrijp ik het goed jongen 22 dat je sinds een half jaar gestopt bent,en jullie zijn nog single. Wil je geen vaste relatie, heb weleens een vriendin gehad,maar die jongen is wel een heel goede vriend,anders had hij ook niet gevraagd. Maar tot nu toe geweigerd, en hij zegt wel eens wat geirritteerd, is het zo gek, lijkt wel of ik je versieren moet net als een meid,terwijl ik gewoon wat vraag wat onder jongens wel meer gebeurd,spreek hem dan tegen,ergens wil ik wel en ergens niet,beetje zovan,hoe leg ik dit uit.

Je snapt het wel denk ik. Niet te veel denken jongen 17,zo van wat is dat en hoe zit dat,gewoon denken we zijn twee gezonde knapen die iets moois willen beleven,veel jongens willen dit wel graag,soms bewust of onbewust. Ook wel eens gedaan,nu vriendin,maar mooie herinneringen. Ik heb in de tussentijd een vriendin gehad en toen lag het ook stil.

geile afspraak twee jongens pijpen elkaar