Gangbang vandaag schoonmoeder neukt schoonzoon

gangbang vandaag schoonmoeder neukt schoonzoon

Mijn erectie bereikt na het zien van al dat moois een hoogtepunt en het enige waar ik aan kan denken is: Ze loopt voor me uit de zolder op en zwaait een muurkast open.

Zet hem daar maar onderin. Ze houd de deur open en door dat te doen moet ze haar arm achter haar houden waardoor haar blouse zich behoorlijk spant. Haar andere hand zet ze in haar zij zodat ook deze handeling haar blouse spant. De blouse staat boven wijd open, het tweede knoopje kan het maar ternauwernood houden en haar borsten prijken in het strak gespannen bloesje naar voren als nooit tevoren met twee enorme knoppen erop. Ik zet de doos voor de kast op de grond om hem daarna in de kast te schuiven wat redelijk moeilijk zal gaan over de stroeve vloerbedekking en ik heb de doos zo zeer gezet dat iemand de doos even moet lichten om over de drempel te kunnen schuiven.

Eerst kom ik nog eerst even overeind om mijn rug te strekken na de zware inspanning. Tijdens het strekken va mijn rug beweeg ik mijn heupen naar voren en kijk ik naar mijn schoonmoeder en zie dat ze weer haar ogen niet van mijn lul af kan houden. Dan ga ik op de knieën zitten en schuif half over de doos hangend de doos tegen de drempel. Kom ik help je even, zegt ze. Ze gaat naast me staan en bukt zich voorover om de doos aan de voorkant iets op te lichten.

Haar tepels kijken nu allebei net over de rand van de BH. Dit ziet er zo geil uit dat mijn stijve pik gewoon pijn begint te doen in mijn strakke broek. De deksel van de doos scheurt in. Ik moet hem wat lager pakken, zegt ze, en ze verzet zich een beetje naar mijn richting en bukt nu nog wat dieper om de zijkant van de doos te kunnen benaderen waar zich een handvat bevind.

Om er bij te kunnen moet ze zich zo diep bukken dat ze haar linker borst op mijn schouder moet drukken. Duidelijk voel ik haat harde tepel op mijn schouder.

Haar rechter borst hangt weer langs me en ik kan het niet laten op even te kijken, maar ik zie niets omdat de blouse nu zo gespannen staat, dat hij strak om haat tiet kom te zitten, wat over de plek van haar tepel niets te vragen over laat.

De hand waarmee ik de doos moet duwen houd ik aan de zijkant van de doos, vlak bij mijn piemel. Tijdens haar manoeuvres om goed bij de doos te komen voel ik even hoe het zit met mijn lul en moet hem iets verleggen omdat er gewoon te weinig plek is voor zo veel lul.

Ik sjor mijn piemel op zijn plek en heb eigenlijk niet in de gaten dat zij tussen de doos en mijn buik door kan kijken. Dus op het moment dat zij zich aan het positioneren is drukt ze haar tieten tegen mijn schouder en is ze schaamteloos aan het kijken hoe ik mijn stijve lul in mijn broek herpositioneer.

Terwijl ze me niet in mijn ogen kijkt maar naar mijn hand. Ja hoor, zeg ik alsof ik niet weet wat zij gezien heeft. Zij tilt de doos een beetje op waardoor ze nog steviger haar borst op mijn schouder drukt en ik geef de doos een zet. Door de zet schiet de doos de kast in waar door haar arm zich snel strekt. Hierdoor word de spanning op het knoopje te groot en schiet los. Ze laat de doos los en pakt de deurkozijn vast en blijft in die houding staan.

Ik schuif de doos op zijn plek. Ik probeer overeind te komen maar zij hangt nog half op me dus gezamenlijk komen we overeind. Aangezien we in een hoek staan waar weinig plaats is schuren we langs elkaar als we overeind komen. Haar nog beklede linkerborst glijdt over mijn schouder naar beneden omdat ik een stuk groter ben dan haar.

En niet geheel per ongeluk wrijf ik met mijn blote bovenarm haar vrijgekomen blote borst. Als we overeind staan probeert ze haar tiet te verbergen. Nu staan we bijna tegen elkaar en de deur moet nog dicht. Ik kan geen kant op dus moet ik wachten totdat zij iets doet. Nu moeten we hier nog uit, zeg ik. Ik maak de deur wel even dicht en dan gaan we maar even koffie drinken, zegt ze. Dus ze laat haar borst weer los en pakt de deurknop vast en draait de deur naar ons toe. Dan komt ze erachter dat er te weinig plek is voor ons tweeën achter de deur en draait haar rug naar me toe en doet een stapje terug.

Wacht even, zeg ik terwijl ik me bedenk dat ik haar nog wel eens een keer kan trakteren en zeg, dan wurm ik me wel even voor die balk langs, en doe een klein stapje voorwaarts.

Tussen haar en de balk is ongeveer 30 cm plaats en ik kruip dicht achter haar om mezelf door de kleine ruimte te drukken. Als ik recht achter haar sta is het moment daar. Ik druk mijn keiharde lul tegen haar heup, en leg mijn handen in haar zij. Ondertussen kijk ik even over haar schouder en zie dat nu beide borsten uit de blouse zijn gewipt alleen de linker wordt nog bekleed door de BH, ook valt me op dat er voor haar nog best wel een beetje plek is om te schikken maar blijkbaar wil ze dat niet.

Okay, dan niet, denk ik bij mezelf, wie niet schikken wil moet maar voelen. Ik schuif achter haar langs en ga een beetje door de knieën om zogenaamd beter onder de balk door te kunnen. Als ik recht achter haar sta voel ik hoe mijn harde pik door het luchtig rokje heen tussen haar billen terecht komt en druk nog wat harder. Ze slaakt een kleine maar hoorbare zucht. Nu moet ik even mijn voeten verzetten, zeg ik.

Door het geschuifel van mijn voeten ga ik een beetje omhoog en omlaag. Door dit gewrijf schuift haar rokje iets omhoog en zie ik de kans om mijn lul nog dieper tussen haar billen te drukken.

Een lichte kreun is het gevolg. Op het moment dat ik een beetje druk ze ten teken dat ik me weer ga verplaatsen, drukt zij haar kont naar achteren, kreunt een keer en vraagt, wat voel ik tussen mijn billen, heb je nog gereedschap in je zak of zo van het klussen? Nee, zeg ik, Ik heb alles uit mijn zakken gedaan voordat ik hier naar toe kwam, stiekem hoop ik dat dit antwoord voldoende is en dat ze het hier bij laat. Maar blijkbaar wil ze uitgesproken hebben dat ze de stijve van haar schoonzoon in haar kont heeft.

Wat is het dan, vervolgt ze, je gaat me er toch geen pijn mee doen he. Ligt er aan, zeg ik. Vraagt ze een beetje plagend. Het ligt eraan hoe groot jij vind dat Jan geschapen is, want het enige wat ik in mijn broek heb is mijn lul en ik heb met Jan gesport en na het sporten gedoucht dus ik weet wat jij gewend bent en hoe groot het is wat jij nu in je kont hebt zitten dus het zou best wel eens pijn kunnen doen.

O, zegt ze, en ze wiebelt een beetje met haar kont om nu onbeschaamd te kunnen voelen wat er zich tussen haar billen bevind. Heb jij een stijve, Jurgen? Wat denk je zelf waar lijkt het op, zeg ik. Het lijkt van wel, zegt ze terwijl ze weer haar kont wiebelt en nu ook haar bekken een beetje kantelt. Natuurlijk heb ik een stijve, nu kantel ik ook mijn heupen en druk behoorlijk hard mijn stijve lul tegen haar kut.

En dat had jij allang gezien volgens mij, vervolg ik, Jij kijkt toch altijd naar mijn piemel en straks zag ik je weer naar mijn lul kijken in de kamer.

Toen had je al gezien dat ik een stijve had, maar vond je hem niet stijf genoeg? Dat je je knoopje los moest maken en je tweede knoopje op scherp moest zetten? Ik moet zeggen dat het wel gewerkt heeft het gezwiep van jouw tieten en nu het rijden tegen mijn stijve lul maakt me super geil. Even twijfel ik maar al snel besef ik dat dit een mooie mogelijkheid is, want dit waar we het nu over hebben kan zij niet tegen Jan vertellen en ik niet tegen haar dochter dus ik pak mijn schoonmoeder van achteren bij haar tieten en knijp er stevig in.

Verschrikt kijkt ze om. Dit kunnen we niet doen, zegt ze, dit is niet goed. Ondertussen ontbloot ik ook haar linker borst. Dus of je het graag heb of niet, jouw geef ik nu een beurt, net zoals ik jouw dochter gisteren nog geneukt heb, neuk ik zo meteen ook even mijn schoonmoeder. En trouwens, ik zag dat Jan aan de Viagra zat, dus je zult wel al een tijdje droog staan, het moet toch geweldig zijn om weer eens een jonge stijve pik in de buurt te waar je me kunt doen wat je wilt.

Haar tieten springen in het rond. Ze begint als een bezetene mijn t-shirt uit te trekken en vervolgens begint ze aan mijn broek te sjorren.

Kom hier met je lul, zegt ze als ze alle knopen los maakt en in een ruk trekt ze mijn broek omlaag. Nu volgen mijn schoenen en sokken en de broek is verleden tijd. Nu sta ik in mijn slip met een stijve voor mijn schoonmoeder, die haar tieten eruit heeft hangen, die op haar knieën voor me zit.

Ze streelt mijn lul en trekt vervolgens mijn onderbroek omlaag en legt deze bij de rest van mijn kleren. Ze pakt mijn enorme stijve lul vast en begint me af te trekken. Ze neemt hem in haar mond en begint me als een bezetene te pijpen.

Mijn god, wat kan mijn schoonmoeder pijpen zeg. Na een tijdje help ik haar overeind en kleed haar verder uit tot ze helemaal naakt is dan dirigeer ik haar naar de naai tafel. Ga hier maar liggen, dan gaan we deze tafel even gebruiken waar hij voor bedoeld is. Ik leg haar op haar rug en stoot in een keer mijn pik in haar kut. Niet te geloven, ik neuk mijn eigen schoonmoeder op haar eigen naaitafel!! Dan gaat de telefoon. Dat kan Jan zijn, zegt ze springt overeind rent naar haar slaapkamer, pakt een zijde ochtendjas rent naar beneden, doet ondertussen de ochtendjas aan en neemt de telefoon op.

Het is Jan,ze kletst even. Ondertussen loop ik ook naar beneden en pak Jan zijn ochtendjas en loop ook de kamer in waar Lies aan het bellen is en ga naast haar staan. Ze praat met Jan en komt erachter dat hij nog lang niet thuis zal komen en knoopt mijn ochtendjas weer open en neemt mijn nu half slappe lul weer in haar hand en begint mijn pik, terwijl ze met haar man belt, te masseren.

Als ze ophangt kust ze me en beginnen we te tongen, ondertussen speelt ze met mijn piemel. Achteraf realiseer ik me pas dat alle gordijnen gewoon open stonden en iedereen kon gewoon dwars door de kamer heen kijken waar de vrouw des huizes met haar schoonzoon stond te vrijen en hem af stond te trekken.

Ik moet even het vlees uithalen, zei ze, Jan komt later en vanavond eten we worst, dat zal voor mij de tweede keer zijn vandaag zegt ze lachend. Ze bukt zich en neemt mijn lul weer in haar mond, zuigt er een paar keer aan tot mijn staaf weer in vol ornaat overeind staat en loopt naar de keuken.

Als een geile hond loop ik achter haar aan de keuken in en zie haar gebukt voor de koelkast staan als ze in het vriesvak staat te turen waar de worst zal liggen. Wat doe je dan, als je met een enorme paal achter je schoonmoeder staat die gebukt staat in de keuken?? Juist, dan ram je hem er in. Zo gezegd zo gedaan. Ik gooi haar badjas op haar rug, ga een beetje door mijn knieën en plant mijn pik weer van achteren in haar grot en begin haar te neuken.

Dit had ze dus niet verwacht en kermt behoorlijk luid op het moment dat ik haar penetreer, maar zegt gelijk er achteraan dat ik niet mag stoppen.

Haar gekreun wordt steeds luider en aangezien de ramen open staan ben ik even bang dat iemand het zal horen, maar die gedachte verstomt snel bij de gedachte dat ze dan maar denken dat Jan het is die zijn vrouw een beurt geeft, dus ik neuk nog even lekker door en het kan me niet schelen hoe hard ze schreeuwt.

En schreeuwen doet ze. Ze houd zich stevig met twee handen vast aan het aanrecht en ik stoot niet echt voorzichtig op haar in.

Ik ga komen, kermt ze. Op dat moment hou ik op met neuken. Ik wil nog niet dat je klaar komt, zeg ik, ik wil nog even door gaan, en ik trek me terug. De worst wordt nu toch nog uit de vriezer gehaald en op een bordje gelegd. Dan draait ze zich om en maakt haar badjas los en stapt naar me toe. Ondertussen pakt ze weer mijn nog steeds harde paal. Misschien is het ook wel een beetje omdat ik al een tijdje minder aan mijn trekken kom, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heerlijk geneukt ben.

Toen ging ze weer op haar knieën zitten en begon me heerlijk te pijpen. Een hand had ze onder aan de schacht, met de andere hand had ze mijn zak vast en speelde ze met mijn ballen. Op deze manier leek mijn lul nog langer als anders, en toch verdween deze bijna helemaal in haar mond. Als helemaal verdoofd liet ik het over me heen komen, van de omgeving kreeg ik niets meer mee en blijkbaar mijn schoonmoeder ook niet, want na een tijdje had ze haar badjas uit gedaan en zat ze dus poedelnaakt in haar eigen keuken op een normale zaterdagmiddag haar schoonzoon een pijpbeurt te geven.

Totdat de keuken deur langzaam en bijna zonder geluid open ging. Van schrik reageerde ik helemaal niet maar ik zag de deur zich wel openen. Een stomverbaasde schoonzus aanschouwde het tafereel. Zij was getrouwd met de jongere broer van mijn vrouw en zag dus in de keuken van haar schoonouders dat haar eigen poedelnaakte schoonmoeder haar zeer opgewonden zwager ongelooflijk aan het pijpen was.

Ik keek mijn schoonzus aan en was me aan het bedenken wat te doen. Mijn schoonzus was klaarblijkelijk het zelfde aan het doen en pendelde met haar ogen tussen mijn schoonmoeder en mij, en op een gegeven ogenblik stopte haar ogen bij mijn schoonmoeder en wat ze in haar mond had. Lies had nog niets door en zoog aan mijn lul of haar leven er van af hing. Omdat ik niets anders uit kon brengen tussen mijn eigen gekreun door voeg ik of ze koffie wilde.

Deze vraag haalde mijn schoonmoeder uit haar trans, haalde mijn lul uit haar mond en keek naar de deuropening met mijn lul nu voor het eerst in het zicht van mijn schoonzus. Ik weet niet wat ik zie!! Mijn eigen schoonmoeder pijp in haar eigen keuken mijn zwager, haar eigen schoonzoon. Mijn schoonmoeder krabbelt zo snel mogelijk overeind en probeert zich met haar badjas te bedekken.

Mijn schoonzus kijkt ondertussen nog maar naar een ding en dat is mijn paal. De jongens liepen achter haar aan en ontkleedden zich. Het sletje lag al naakt op bed. Mooi slank lichaam en mooi tieten. Ik laat me even lekker pijpen.

Hij klom op mijn vrouw en drukte zonder meer zijn lat in haar kut. Stevig begon hij haar te neuken. Henny hield zijn lul voor haar gezicht en ze nam zijn paal in haar mond en begon te zuigen. Bert neukte haar hard en mijn vrouw kwam klaar. Bert ook en hij spoot zijn zaad in haar kut. Die wil ik wel vaker op mijn lul schuiven.

We kunnen haar geregeld afneuken. Laat jij je nu maar weer stijf pijpen, dan neuk ik haar. De jongens ruilden van plaats en mijn vrouw begon de andere lul stevig te pijpen. Dit spel ging door en ik ging naar beneden. Meer dan twee uur gebruikten de jongens hun speelgoed. Toen ze uit geneukt waren kwamen de jongens opgewekt naar beneden. Nou, ze heeft een heerlijke slettekut. Ik heb nog nooit zo lekker geneukt. U bent beter dan mijn moeder.

Je hebt nog niet eerder zo van seks genoten als de laatste tijd. En andere mannen mogen ook van je kut genieten. En jij kan steeds van andere lullen genieten. Een hoer wordt betaald en wij zorgen alleen dat iedereen geniet. Ze wist niet wat er nog op haar af zou komen. Ik besloot mijn zoon weer te polsen. Die kunnen meermalen klaar komen. Met reserves mee en mijn pik zijn het er zestien. Als U meedoet zeventien. Maar ze moeten kunnen zwijgen. Ik ga ze niet vertellen dat het mijn moeder is. Dat is dus achttien palen.

Het zou op een maandagavond gebeuren. De avond brak aan. Bij de kantine aangekomen haalde Henny een blinddoek tevoorschijn en bond die voor haar ogen. Zo voerde hij haar naar binnen. Ze droeg een rokje en een blouse. Henny trok de rits van haar rok neer en ze stond direct half naakt. Ik was ook binnen gegaan en zag dat iedereen naakt stond. Ik ontkleedde me en Henny ook.

Nu deed hij haar doek af. Verbijsterd keek ze naar die enorme massa stijve lullen. Henny trok ook haar blouse uit en nu stond ze ook naakt.

We gaan nu allemaal van jouw kut genieten. Ook van je mond en je kont. Dan begonnen er enige jongens zich af te trekken en spoten hun zaad over haar lijf. Het waren merendeels jongens van zestien en zeventien jaar oud. Voor deze jongens was het dus een heerlijk geil gebruiksvoorwerp. Al spoedig had ze ook een lul in haar kont en bediende er drie tegelijk. Ze droop reeds van de sperma. Henny stopte even het spel en legde een paar jongens zijn plan uit.

Hij ging onder zijn moeder liggen en stak zijn lul in haar kut. Hij trok haar enigszins achterover en een andere jongen klom er bovenop. Hij wurmde iets met zijn stijve lat en nu hoorde ik mijn vrouw pijnlijk kreunen. Ik ging dichterbij om te zien wat er gebeurde. Nu had de jongen zijn lul ook in haar kut. Het was niet te geloven, er stampten twee lullen tegelijk in haar uitgerekte kut. Weer kreeg ze een flink grote in haar mond.

Deze jongen hield haar hoofd vast en begon haar in haar mond te neuken. Ik zag zijn pik bijna tot zijn kloten in haar mond verdwijnen. Ze werd dus in haar keel geneukt.

Toen deze jongen in haar keel gespoten had stak ik mijn lul in haar mond en begon haar ook in haar mond te neuken. Ik hoorde dei avond mijn vrouw vaak klaar komen. Maar het neuken ging door. Ik zag met genoegen dat er doorlopend gebruik van haar werd gemaakt.

Ik wist nu dat ik mijn wraak compleet had. De gang bang begon om half acht en om drie uur was er geen lul meer die stijf te krijgen was. Mijn vrouw lag totaal uitgeput op de vloer. Ze droop overal van de sperma. Het zat in haar haren, over haar gezicht en het droop uit haar mondhoeken, haar kont en haar kut. We kregen een handdoek en we veegden haar een beetje schoon. Bijna iedereen was vertrokken. Men bood aan haar thuis te brengen, maar Henny zei dat ze door hem veilig thuis gebracht zou worden.

Iedereen vertrok en Henny en ik ondersteunden haar naar huis. Gelukkig was het niet ver en het was stil op straat.

Een voorbijganger schudde zijn hoofd. Hij dacht waarschijnlijk dat ze stomdronken was. Thuis wasten we haar en legden haar in bed. De volgende morgen kwam ze strompelend naar beneden.

Ik vind neuken lekker, maar ik ben geslacht. Ik heb liters zaad gekregen in en op mijn lijf. Ik kreeg zelfs twee lullen tegelijk in mijn kut. Dat hebben ze driemaal gedaan. Ik heb zoveel palen in mijn kont gehad dat ik haast niet meer zitten kan. Jullie hebben mij laten misbruiken. Ik heb al die dingen die je meegemaakt hebt zelf geregeld.

Dat je zoon jou de eerste keer neukte heb ik hem gezegd te doen. Jullie hebben me verandert. Henny en een paar vrienden neuken haar regelmatig en ze ontvangt iedere lul met plezier.

Marokkaans sletje is op zoek naar een sexdate met een Nederlandse man! Hoi, Ik ben een Marokkaans sletje van 20 jaar en ik zoekt een Nederlandse man voor een seksdate.

..

Sex op het strand gratis aftrek films

Jouw gratis sex films! Mama geniet mee van haar aanstaande schoonzoon ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Eerlijk zullen we alles delen. Mama doet het een keer voor met haar vriendje. Ferry betrapt zijn vriendin met mama in bad. Mama wil meedoen met dochter en schoonzoon. Sexy moeder helpt haar onervaren dochter en vriend.

Silvia begluurt haar neukende dochter en vriend. Stoute mama dwingt zoon om zijn vriendin te neuken. Moeder neukt schoonzoon bij afwezigheid dochter. Mama doet mee met stiefdochter en vriendje. Zal mama er anders eens een slinger aan geven? Tom wordt aangevallen door z'n moeder en tante. Ze denkt dan dat ik het ben. Je gaat er meteen op liggen en steekt je lul zonder meer in haar kut.

Ik sta dan op de gang en jij roept me. Ik kom binnen en doe het licht aan. Neuk haar hard en spuit haar kut vol. Daarna gaat het nog verder, maar dat vertel ik je later wel. Ik was blij dat mijn zoon meedeed. Waarschijnlijk was hij zo meegaand omdat hij geil was en nu een kans had om te neuken in plaats van te trekken. Ik bleef wakker en lette op of mijn vrouw sliep. Toen dat het geval was sloop ik uit bed en haalde Henny uit zijn kamer. Hij sloop mijn kamer in en ik wachtte tot ik hem hoorde.

Mijn zoon lag naakt op zijn moeder en zij keek verschrikt van hem naar mij. Zoon, neuk die slet plat. Na vrij korte tijd zag ik hem schokkend in haar klaar komen. Hij wilde terug trekken, maar ik hield hem tegen. Direct kan je verder. Hoe was het schat om eens met een echte lul te neuken? Ga door jongen, neuk haar flink. Misschien komt ze klaar.

Ik ben je moeder. Henny ging gewoon door en mijn vrouw kwam nu meerdere keren klaar. Eindelijk kwam de jongen weer klaar en spoot zijn sperma in haar kut. Je slet neukt super geil. Was het lekker mama? Ik heb echt genoten. Je mag me wel vaker neuken. Als je geil bent hoef je maar te kikken. Ik heb nog vele plannen. En voortaan gehoorzaam je mij wanneer ik een opdracht geef.

Ten eerste, je hebt nooit meer een slip aan. Je rokken zijn lang genoeg. En ik kan dan regelmatig er een vinger insteken en je geil maken. Je zoon mag ook aan je kut voelen wanneer hij daar zin in heeft. Als hij geil is mag hij je neuken waar en wanneer hij wil. Staand in de keuken of in bed. Als ik geil ben neuk ik je, zelfs als er anderen bij zijn.

Je bent onze slavin. En als je niet gehoorzaamt straf ik je. En nu mag je zoon er naar kijken. Henny bleef belangstellend kijken. Daarna gingen we slapen. De volgende dag kwam ik thuis van mijn werk en zag mijn vrouw voorover in de keuken staan terwijl haar zoon haar stond te neuken. Ik maakte mijn broek los en hield haar mijn pikkie voor en gehoorzaam begon ze me te pijpen. Ik kwam klaar en voor de eerste maal spoot ik mijn kwak in haar keel.

Ze had nog nooit mijn lul in haar mond genomen. Ze kreunde en Henny kwam klaar. Mama is een lekkere geile slet papa. Bedankt dat je mij laat mee genieten.

Ik had weer een idee. Ik zei haar zich uit te kleden. Henny gaf ik order om op bed te gaan liggen en haar om zich op zijn lat te laten zakken.

Ik drukte haar voorover en zei Henny haar vast te houden. Ik nam glijmiddel en smeerde dat in haar kontje. Direct begon ze zich te verzetten. Na korte tijd begon ze er aan te wennen. Ik heb de laatste tijd mijn zoon zijn moeder menigmaal zien neuken en ik vind dat een super geil gezicht. Ik zat in de tuin toen hij naar me toe kwam. Altijd een natte kut in de buurt.

Een schoolvriend van mij vertelde eerder al dat hij zijn moeder neukt. Ik heb hem van mij verteld. Hij vond het eindeloos. Dan kan je misschien later eens bij zijn moeder op de kut. Ik had het verwacht en was vroeger thuis gekomen. Ik liet me niet zien. De jongens liepen naar mijn vrouw. Ik ben geen hoer. De jongens liepen achter haar aan en ontkleedden zich. Het sletje lag al naakt op bed. Mooi slank lichaam en mooi tieten.

Ik laat me even lekker pijpen. Hij klom op mijn vrouw en drukte zonder meer zijn lat in haar kut. Stevig begon hij haar te neuken. Henny hield zijn lul voor haar gezicht en ze nam zijn paal in haar mond en begon te zuigen.

Bert neukte haar hard en mijn vrouw kwam klaar. Bert ook en hij spoot zijn zaad in haar kut. Die wil ik wel vaker op mijn lul schuiven. We kunnen haar geregeld afneuken. Laat jij je nu maar weer stijf pijpen, dan neuk ik haar. De jongens ruilden van plaats en mijn vrouw begon de andere lul stevig te pijpen. Dit spel ging door en ik ging naar beneden. Meer dan twee uur gebruikten de jongens hun speelgoed. Toen ze uit geneukt waren kwamen de jongens opgewekt naar beneden.

Nou, ze heeft een heerlijke slettekut. Ik heb nog nooit zo lekker geneukt. U bent beter dan mijn moeder. Je hebt nog niet eerder zo van seks genoten als de laatste tijd. En andere mannen mogen ook van je kut genieten. En jij kan steeds van andere lullen genieten.

Een hoer wordt betaald en wij zorgen alleen dat iedereen geniet. Ze wist niet wat er nog op haar af zou komen.gangbang vandaag schoonmoeder neukt schoonzoon

Mijn erectie bereikt na het zien van al dat moois een hoogtepunt en het enige waar ik aan kan denken is: Ze loopt voor me uit de zolder op en zwaait een muurkast open. Zet hem daar maar onderin. Ze houd de deur open en door dat te doen moet ze haar arm achter haar houden waardoor haar blouse zich behoorlijk spant.

Haar andere hand zet ze in haar zij zodat ook deze handeling haar blouse spant. De blouse staat boven wijd open, het tweede knoopje kan het maar ternauwernood houden en haar borsten prijken in het strak gespannen bloesje naar voren als nooit tevoren met twee enorme knoppen erop.

Ik zet de doos voor de kast op de grond om hem daarna in de kast te schuiven wat redelijk moeilijk zal gaan over de stroeve vloerbedekking en ik heb de doos zo zeer gezet dat iemand de doos even moet lichten om over de drempel te kunnen schuiven.

Eerst kom ik nog eerst even overeind om mijn rug te strekken na de zware inspanning. Tijdens het strekken va mijn rug beweeg ik mijn heupen naar voren en kijk ik naar mijn schoonmoeder en zie dat ze weer haar ogen niet van mijn lul af kan houden.

Dan ga ik op de knieën zitten en schuif half over de doos hangend de doos tegen de drempel. Kom ik help je even, zegt ze. Ze gaat naast me staan en bukt zich voorover om de doos aan de voorkant iets op te lichten.

Haar tepels kijken nu allebei net over de rand van de BH. Dit ziet er zo geil uit dat mijn stijve pik gewoon pijn begint te doen in mijn strakke broek. De deksel van de doos scheurt in. Ik moet hem wat lager pakken, zegt ze, en ze verzet zich een beetje naar mijn richting en bukt nu nog wat dieper om de zijkant van de doos te kunnen benaderen waar zich een handvat bevind.

Om er bij te kunnen moet ze zich zo diep bukken dat ze haar linker borst op mijn schouder moet drukken. Duidelijk voel ik haat harde tepel op mijn schouder. Haar rechter borst hangt weer langs me en ik kan het niet laten op even te kijken, maar ik zie niets omdat de blouse nu zo gespannen staat, dat hij strak om haat tiet kom te zitten, wat over de plek van haar tepel niets te vragen over laat.

De hand waarmee ik de doos moet duwen houd ik aan de zijkant van de doos, vlak bij mijn piemel. Tijdens haar manoeuvres om goed bij de doos te komen voel ik even hoe het zit met mijn lul en moet hem iets verleggen omdat er gewoon te weinig plek is voor zo veel lul. Ik sjor mijn piemel op zijn plek en heb eigenlijk niet in de gaten dat zij tussen de doos en mijn buik door kan kijken. Dus op het moment dat zij zich aan het positioneren is drukt ze haar tieten tegen mijn schouder en is ze schaamteloos aan het kijken hoe ik mijn stijve lul in mijn broek herpositioneer.

Terwijl ze me niet in mijn ogen kijkt maar naar mijn hand. Ja hoor, zeg ik alsof ik niet weet wat zij gezien heeft. Zij tilt de doos een beetje op waardoor ze nog steviger haar borst op mijn schouder drukt en ik geef de doos een zet. Door de zet schiet de doos de kast in waar door haar arm zich snel strekt. Hierdoor word de spanning op het knoopje te groot en schiet los. Ze laat de doos los en pakt de deurkozijn vast en blijft in die houding staan. Ik schuif de doos op zijn plek. Ik probeer overeind te komen maar zij hangt nog half op me dus gezamenlijk komen we overeind.

Aangezien we in een hoek staan waar weinig plaats is schuren we langs elkaar als we overeind komen. Haar nog beklede linkerborst glijdt over mijn schouder naar beneden omdat ik een stuk groter ben dan haar. En niet geheel per ongeluk wrijf ik met mijn blote bovenarm haar vrijgekomen blote borst. Als we overeind staan probeert ze haar tiet te verbergen.

Nu staan we bijna tegen elkaar en de deur moet nog dicht. Ik kan geen kant op dus moet ik wachten totdat zij iets doet. Nu moeten we hier nog uit, zeg ik. Ik maak de deur wel even dicht en dan gaan we maar even koffie drinken, zegt ze. Dus ze laat haar borst weer los en pakt de deurknop vast en draait de deur naar ons toe.

Dan komt ze erachter dat er te weinig plek is voor ons tweeën achter de deur en draait haar rug naar me toe en doet een stapje terug. Wacht even, zeg ik terwijl ik me bedenk dat ik haar nog wel eens een keer kan trakteren en zeg, dan wurm ik me wel even voor die balk langs, en doe een klein stapje voorwaarts. Tussen haar en de balk is ongeveer 30 cm plaats en ik kruip dicht achter haar om mezelf door de kleine ruimte te drukken.

Als ik recht achter haar sta is het moment daar. Ik druk mijn keiharde lul tegen haar heup, en leg mijn handen in haar zij. Ondertussen kijk ik even over haar schouder en zie dat nu beide borsten uit de blouse zijn gewipt alleen de linker wordt nog bekleed door de BH, ook valt me op dat er voor haar nog best wel een beetje plek is om te schikken maar blijkbaar wil ze dat niet.

Okay, dan niet, denk ik bij mezelf, wie niet schikken wil moet maar voelen. Ik schuif achter haar langs en ga een beetje door de knieën om zogenaamd beter onder de balk door te kunnen. Als ik recht achter haar sta voel ik hoe mijn harde pik door het luchtig rokje heen tussen haar billen terecht komt en druk nog wat harder.

Ze slaakt een kleine maar hoorbare zucht. Nu moet ik even mijn voeten verzetten, zeg ik. Door het geschuifel van mijn voeten ga ik een beetje omhoog en omlaag. Door dit gewrijf schuift haar rokje iets omhoog en zie ik de kans om mijn lul nog dieper tussen haar billen te drukken.

Een lichte kreun is het gevolg. Op het moment dat ik een beetje druk ze ten teken dat ik me weer ga verplaatsen, drukt zij haar kont naar achteren, kreunt een keer en vraagt, wat voel ik tussen mijn billen, heb je nog gereedschap in je zak of zo van het klussen? Nee, zeg ik, Ik heb alles uit mijn zakken gedaan voordat ik hier naar toe kwam, stiekem hoop ik dat dit antwoord voldoende is en dat ze het hier bij laat.

Maar blijkbaar wil ze uitgesproken hebben dat ze de stijve van haar schoonzoon in haar kont heeft. Wat is het dan, vervolgt ze, je gaat me er toch geen pijn mee doen he. Ligt er aan, zeg ik. Vraagt ze een beetje plagend. Het ligt eraan hoe groot jij vind dat Jan geschapen is, want het enige wat ik in mijn broek heb is mijn lul en ik heb met Jan gesport en na het sporten gedoucht dus ik weet wat jij gewend bent en hoe groot het is wat jij nu in je kont hebt zitten dus het zou best wel eens pijn kunnen doen.

O, zegt ze, en ze wiebelt een beetje met haar kont om nu onbeschaamd te kunnen voelen wat er zich tussen haar billen bevind. Heb jij een stijve, Jurgen? Wat denk je zelf waar lijkt het op, zeg ik.

Het lijkt van wel, zegt ze terwijl ze weer haar kont wiebelt en nu ook haar bekken een beetje kantelt. Natuurlijk heb ik een stijve, nu kantel ik ook mijn heupen en druk behoorlijk hard mijn stijve lul tegen haar kut.

En dat had jij allang gezien volgens mij, vervolg ik, Jij kijkt toch altijd naar mijn piemel en straks zag ik je weer naar mijn lul kijken in de kamer.

Toen had je al gezien dat ik een stijve had, maar vond je hem niet stijf genoeg? Dat je je knoopje los moest maken en je tweede knoopje op scherp moest zetten? Ik moet zeggen dat het wel gewerkt heeft het gezwiep van jouw tieten en nu het rijden tegen mijn stijve lul maakt me super geil. Even twijfel ik maar al snel besef ik dat dit een mooie mogelijkheid is, want dit waar we het nu over hebben kan zij niet tegen Jan vertellen en ik niet tegen haar dochter dus ik pak mijn schoonmoeder van achteren bij haar tieten en knijp er stevig in.

Verschrikt kijkt ze om. Dit kunnen we niet doen, zegt ze, dit is niet goed. Ondertussen ontbloot ik ook haar linker borst. Dus of je het graag heb of niet, jouw geef ik nu een beurt, net zoals ik jouw dochter gisteren nog geneukt heb, neuk ik zo meteen ook even mijn schoonmoeder.

En trouwens, ik zag dat Jan aan de Viagra zat, dus je zult wel al een tijdje droog staan, het moet toch geweldig zijn om weer eens een jonge stijve pik in de buurt te waar je me kunt doen wat je wilt.

Haar tieten springen in het rond. Ze begint als een bezetene mijn t-shirt uit te trekken en vervolgens begint ze aan mijn broek te sjorren. Kom hier met je lul, zegt ze als ze alle knopen los maakt en in een ruk trekt ze mijn broek omlaag. Nu volgen mijn schoenen en sokken en de broek is verleden tijd. Nu sta ik in mijn slip met een stijve voor mijn schoonmoeder, die haar tieten eruit heeft hangen, die op haar knieën voor me zit. Ze streelt mijn lul en trekt vervolgens mijn onderbroek omlaag en legt deze bij de rest van mijn kleren.

Ze pakt mijn enorme stijve lul vast en begint me af te trekken. Ze neemt hem in haar mond en begint me als een bezetene te pijpen. Mijn god, wat kan mijn schoonmoeder pijpen zeg. Na een tijdje help ik haar overeind en kleed haar verder uit tot ze helemaal naakt is dan dirigeer ik haar naar de naai tafel. Ga hier maar liggen, dan gaan we deze tafel even gebruiken waar hij voor bedoeld is.

Ik leg haar op haar rug en stoot in een keer mijn pik in haar kut. Niet te geloven, ik neuk mijn eigen schoonmoeder op haar eigen naaitafel!! Dan gaat de telefoon. Dat kan Jan zijn, zegt ze springt overeind rent naar haar slaapkamer, pakt een zijde ochtendjas rent naar beneden, doet ondertussen de ochtendjas aan en neemt de telefoon op. Het is Jan,ze kletst even. Ondertussen loop ik ook naar beneden en pak Jan zijn ochtendjas en loop ook de kamer in waar Lies aan het bellen is en ga naast haar staan.

Ze praat met Jan en komt erachter dat hij nog lang niet thuis zal komen en knoopt mijn ochtendjas weer open en neemt mijn nu half slappe lul weer in haar hand en begint mijn pik, terwijl ze met haar man belt, te masseren. Als ze ophangt kust ze me en beginnen we te tongen, ondertussen speelt ze met mijn piemel. Achteraf realiseer ik me pas dat alle gordijnen gewoon open stonden en iedereen kon gewoon dwars door de kamer heen kijken waar de vrouw des huizes met haar schoonzoon stond te vrijen en hem af stond te trekken.

Ik moet even het vlees uithalen, zei ze, Jan komt later en vanavond eten we worst, dat zal voor mij de tweede keer zijn vandaag zegt ze lachend. Ze bukt zich en neemt mijn lul weer in haar mond, zuigt er een paar keer aan tot mijn staaf weer in vol ornaat overeind staat en loopt naar de keuken. Als een geile hond loop ik achter haar aan de keuken in en zie haar gebukt voor de koelkast staan als ze in het vriesvak staat te turen waar de worst zal liggen. Wat doe je dan, als je met een enorme paal achter je schoonmoeder staat die gebukt staat in de keuken??

Juist, dan ram je hem er in. Zo gezegd zo gedaan. Ik gooi haar badjas op haar rug, ga een beetje door mijn knieën en plant mijn pik weer van achteren in haar grot en begin haar te neuken.

Dit had ze dus niet verwacht en kermt behoorlijk luid op het moment dat ik haar penetreer, maar zegt gelijk er achteraan dat ik niet mag stoppen. Haar gekreun wordt steeds luider en aangezien de ramen open staan ben ik even bang dat iemand het zal horen, maar die gedachte verstomt snel bij de gedachte dat ze dan maar denken dat Jan het is die zijn vrouw een beurt geeft, dus ik neuk nog even lekker door en het kan me niet schelen hoe hard ze schreeuwt.

En schreeuwen doet ze. Ze houd zich stevig met twee handen vast aan het aanrecht en ik stoot niet echt voorzichtig op haar in. Ik ga komen, kermt ze. Op dat moment hou ik op met neuken. Ik wil nog niet dat je klaar komt, zeg ik, ik wil nog even door gaan, en ik trek me terug. De worst wordt nu toch nog uit de vriezer gehaald en op een bordje gelegd.

Dan draait ze zich om en maakt haar badjas los en stapt naar me toe. Ondertussen pakt ze weer mijn nog steeds harde paal. Misschien is het ook wel een beetje omdat ik al een tijdje minder aan mijn trekken kom, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heerlijk geneukt ben. Toen ging ze weer op haar knieën zitten en begon me heerlijk te pijpen. Een hand had ze onder aan de schacht, met de andere hand had ze mijn zak vast en speelde ze met mijn ballen.

Op deze manier leek mijn lul nog langer als anders, en toch verdween deze bijna helemaal in haar mond. Als helemaal verdoofd liet ik het over me heen komen, van de omgeving kreeg ik niets meer mee en blijkbaar mijn schoonmoeder ook niet, want na een tijdje had ze haar badjas uit gedaan en zat ze dus poedelnaakt in haar eigen keuken op een normale zaterdagmiddag haar schoonzoon een pijpbeurt te geven. Totdat de keuken deur langzaam en bijna zonder geluid open ging.

Van schrik reageerde ik helemaal niet maar ik zag de deur zich wel openen. Een stomverbaasde schoonzus aanschouwde het tafereel. Zij was getrouwd met de jongere broer van mijn vrouw en zag dus in de keuken van haar schoonouders dat haar eigen poedelnaakte schoonmoeder haar zeer opgewonden zwager ongelooflijk aan het pijpen was.

Ik keek mijn schoonzus aan en was me aan het bedenken wat te doen. Mijn schoonzus was klaarblijkelijk het zelfde aan het doen en pendelde met haar ogen tussen mijn schoonmoeder en mij, en op een gegeven ogenblik stopte haar ogen bij mijn schoonmoeder en wat ze in haar mond had.

Lies had nog niets door en zoog aan mijn lul of haar leven er van af hing. Omdat ik niets anders uit kon brengen tussen mijn eigen gekreun door voeg ik of ze koffie wilde. Deze vraag haalde mijn schoonmoeder uit haar trans, haalde mijn lul uit haar mond en keek naar de deuropening met mijn lul nu voor het eerst in het zicht van mijn schoonzus. Ik weet niet wat ik zie!!

Mijn eigen schoonmoeder pijp in haar eigen keuken mijn zwager, haar eigen schoonzoon. Mijn schoonmoeder krabbelt zo snel mogelijk overeind en probeert zich met haar badjas te bedekken. Mijn schoonzus kijkt ondertussen nog maar naar een ding en dat is mijn paal. De jongens liepen achter haar aan en ontkleedden zich. Het sletje lag al naakt op bed. Mooi slank lichaam en mooi tieten. Ik laat me even lekker pijpen. Hij klom op mijn vrouw en drukte zonder meer zijn lat in haar kut.

Stevig begon hij haar te neuken. Henny hield zijn lul voor haar gezicht en ze nam zijn paal in haar mond en begon te zuigen. Bert neukte haar hard en mijn vrouw kwam klaar. Bert ook en hij spoot zijn zaad in haar kut. Die wil ik wel vaker op mijn lul schuiven.

We kunnen haar geregeld afneuken. Laat jij je nu maar weer stijf pijpen, dan neuk ik haar. De jongens ruilden van plaats en mijn vrouw begon de andere lul stevig te pijpen. Dit spel ging door en ik ging naar beneden. Meer dan twee uur gebruikten de jongens hun speelgoed. Toen ze uit geneukt waren kwamen de jongens opgewekt naar beneden. Nou, ze heeft een heerlijke slettekut. Ik heb nog nooit zo lekker geneukt. U bent beter dan mijn moeder. Je hebt nog niet eerder zo van seks genoten als de laatste tijd.

En andere mannen mogen ook van je kut genieten. En jij kan steeds van andere lullen genieten. Een hoer wordt betaald en wij zorgen alleen dat iedereen geniet. Ze wist niet wat er nog op haar af zou komen. Ik besloot mijn zoon weer te polsen. Die kunnen meermalen klaar komen. Met reserves mee en mijn pik zijn het er zestien. Als U meedoet zeventien.

Maar ze moeten kunnen zwijgen. Ik ga ze niet vertellen dat het mijn moeder is. Dat is dus achttien palen.

Het zou op een maandagavond gebeuren. De avond brak aan. Bij de kantine aangekomen haalde Henny een blinddoek tevoorschijn en bond die voor haar ogen. Zo voerde hij haar naar binnen. Ze droeg een rokje en een blouse. Henny trok de rits van haar rok neer en ze stond direct half naakt. Ik was ook binnen gegaan en zag dat iedereen naakt stond. Ik ontkleedde me en Henny ook. Nu deed hij haar doek af. Verbijsterd keek ze naar die enorme massa stijve lullen.

Henny trok ook haar blouse uit en nu stond ze ook naakt. We gaan nu allemaal van jouw kut genieten. Ook van je mond en je kont. Dan begonnen er enige jongens zich af te trekken en spoten hun zaad over haar lijf. Het waren merendeels jongens van zestien en zeventien jaar oud. Voor deze jongens was het dus een heerlijk geil gebruiksvoorwerp. Al spoedig had ze ook een lul in haar kont en bediende er drie tegelijk. Ze droop reeds van de sperma. Henny stopte even het spel en legde een paar jongens zijn plan uit.

Hij ging onder zijn moeder liggen en stak zijn lul in haar kut. Hij trok haar enigszins achterover en een andere jongen klom er bovenop.

Hij wurmde iets met zijn stijve lat en nu hoorde ik mijn vrouw pijnlijk kreunen. Ik ging dichterbij om te zien wat er gebeurde. Nu had de jongen zijn lul ook in haar kut. Het was niet te geloven, er stampten twee lullen tegelijk in haar uitgerekte kut.

Weer kreeg ze een flink grote in haar mond. Deze jongen hield haar hoofd vast en begon haar in haar mond te neuken. Ik zag zijn pik bijna tot zijn kloten in haar mond verdwijnen. Ze werd dus in haar keel geneukt. Toen deze jongen in haar keel gespoten had stak ik mijn lul in haar mond en begon haar ook in haar mond te neuken. Ik hoorde dei avond mijn vrouw vaak klaar komen. Maar het neuken ging door. Ik zag met genoegen dat er doorlopend gebruik van haar werd gemaakt.

Ik wist nu dat ik mijn wraak compleet had. De gang bang begon om half acht en om drie uur was er geen lul meer die stijf te krijgen was. Mijn vrouw lag totaal uitgeput op de vloer. Ze droop overal van de sperma. Het zat in haar haren, over haar gezicht en het droop uit haar mondhoeken, haar kont en haar kut. We kregen een handdoek en we veegden haar een beetje schoon.

Bijna iedereen was vertrokken. Men bood aan haar thuis te brengen, maar Henny zei dat ze door hem veilig thuis gebracht zou worden. Iedereen vertrok en Henny en ik ondersteunden haar naar huis. Gelukkig was het niet ver en het was stil op straat. Een voorbijganger schudde zijn hoofd. Hij dacht waarschijnlijk dat ze stomdronken was. Thuis wasten we haar en legden haar in bed. De volgende morgen kwam ze strompelend naar beneden.

Ik vind neuken lekker, maar ik ben geslacht. Ik heb liters zaad gekregen in en op mijn lijf. Ik kreeg zelfs twee lullen tegelijk in mijn kut. Dat hebben ze driemaal gedaan. Ik heb zoveel palen in mijn kont gehad dat ik haast niet meer zitten kan. Jullie hebben mij laten misbruiken. Ik heb al die dingen die je meegemaakt hebt zelf geregeld. Dat je zoon jou de eerste keer neukte heb ik hem gezegd te doen.

Jullie hebben me verandert. Henny en een paar vrienden neuken haar regelmatig en ze ontvangt iedere lul met plezier. Marokkaans sletje is op zoek naar een sexdate met een Nederlandse man! Hoi, Ik ben een Marokkaans sletje van 20 jaar en ik zoekt een Nederlandse man voor een seksdate.

..


Geplaatst door amateur mrt 13, Schoonmoeder 0. Een jongeman heeft al een tijdje geen sex gehad, want zijn vriendin is meer aan het werk, dan dat ze thuis zit. Als ze thuiskomt is dat meestal laat in de avond en gaat ze, na even op de bank gezeten te hebben, gelijk naar bed.

De volgende ochtend is ze weer vroeg vertrokken, dus helemaal denderend loopt de relatie niet. De seksuele frustratie is aardig gegroeid bij haar vriend, die online een opblaaspop heeft besteld.

Hij is van plan om er het beste van te maken en is net begonnen als zijn schoonmoeder de kamer binnenkomt. Hij gooit de opblaaspop nog weg, maar het is te laat. Zijn schoonmoeder heeft alles gezien en komt tot een besluit. Ze mag haar schoonzoon heel erg graag en ze weet dat haar dochter hem te weinig seks geeft. Ze besluit om dit probleem op te lossen door zelf sex met haar schoonzoon te hebben, zodat hij niet het idee krijgt om vreemd te gaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. De beste schoonmoeder porno sexfilmpjes van de tubesites Schoonmoeder Knappe schoonmoeder heeft seks met haar schoonzoon   Mature schoonmoeder heeft seks met veel jongere schoonzoon   Chubby schoonmoeder wordt hard geneukt in de badkamer   De beste schoonmoeder pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Schoonzoon wil opblaaspop gaan neuken, schoonmoeder schiet te hulp Geplaatst door amateur mrt 13, Schoonmoeder 0. Een jongeman heeft al een tijdje geen sex gehad en wil met zijn opblaaspop aan de gang.

Mijn zoon lag naakt op zijn moeder en zij keek verschrikt van hem naar mij. Zoon, neuk die slet plat. Na vrij korte tijd zag ik hem schokkend in haar klaar komen.

Hij wilde terug trekken, maar ik hield hem tegen. Direct kan je verder. Hoe was het schat om eens met een echte lul te neuken? Ga door jongen, neuk haar flink. Misschien komt ze klaar.

Ik ben je moeder. Henny ging gewoon door en mijn vrouw kwam nu meerdere keren klaar. Eindelijk kwam de jongen weer klaar en spoot zijn sperma in haar kut. Je slet neukt super geil. Was het lekker mama? Ik heb echt genoten. Je mag me wel vaker neuken. Als je geil bent hoef je maar te kikken.

Ik heb nog vele plannen. En voortaan gehoorzaam je mij wanneer ik een opdracht geef. Ten eerste, je hebt nooit meer een slip aan. Je rokken zijn lang genoeg. En ik kan dan regelmatig er een vinger insteken en je geil maken. Je zoon mag ook aan je kut voelen wanneer hij daar zin in heeft.

Als hij geil is mag hij je neuken waar en wanneer hij wil. Staand in de keuken of in bed. Als ik geil ben neuk ik je, zelfs als er anderen bij zijn. Je bent onze slavin. En als je niet gehoorzaamt straf ik je. En nu mag je zoon er naar kijken. Henny bleef belangstellend kijken.

Daarna gingen we slapen. De volgende dag kwam ik thuis van mijn werk en zag mijn vrouw voorover in de keuken staan terwijl haar zoon haar stond te neuken. Ik maakte mijn broek los en hield haar mijn pikkie voor en gehoorzaam begon ze me te pijpen. Ik kwam klaar en voor de eerste maal spoot ik mijn kwak in haar keel.

Ze had nog nooit mijn lul in haar mond genomen. Ze kreunde en Henny kwam klaar. Mama is een lekkere geile slet papa. Bedankt dat je mij laat mee genieten. Ik had weer een idee. Ik zei haar zich uit te kleden. Henny gaf ik order om op bed te gaan liggen en haar om zich op zijn lat te laten zakken. Ik drukte haar voorover en zei Henny haar vast te houden. Ik nam glijmiddel en smeerde dat in haar kontje.

Direct begon ze zich te verzetten. Na korte tijd begon ze er aan te wennen. Ik heb de laatste tijd mijn zoon zijn moeder menigmaal zien neuken en ik vind dat een super geil gezicht. Ik zat in de tuin toen hij naar me toe kwam. Altijd een natte kut in de buurt. Een schoolvriend van mij vertelde eerder al dat hij zijn moeder neukt. Ik heb hem van mij verteld. Hij vond het eindeloos. Dan kan je misschien later eens bij zijn moeder op de kut.

Ik had het verwacht en was vroeger thuis gekomen. Ik liet me niet zien. De jongens liepen naar mijn vrouw. Ik ben geen hoer. De jongens liepen achter haar aan en ontkleedden zich. Het sletje lag al naakt op bed. Mooi slank lichaam en mooi tieten. Ik laat me even lekker pijpen. Hij klom op mijn vrouw en drukte zonder meer zijn lat in haar kut. Stevig begon hij haar te neuken. Henny hield zijn lul voor haar gezicht en ze nam zijn paal in haar mond en begon te zuigen.

Bert neukte haar hard en mijn vrouw kwam klaar. Bert ook en hij spoot zijn zaad in haar kut. Die wil ik wel vaker op mijn lul schuiven. We kunnen haar geregeld afneuken. Laat jij je nu maar weer stijf pijpen, dan neuk ik haar. De jongens ruilden van plaats en mijn vrouw begon de andere lul stevig te pijpen. Dit spel ging door en ik ging naar beneden. Meer dan twee uur gebruikten de jongens hun speelgoed. Toen ze uit geneukt waren kwamen de jongens opgewekt naar beneden.

Nou, ze heeft een heerlijke slettekut. Ik heb nog nooit zo lekker geneukt. U bent beter dan mijn moeder. Je hebt nog niet eerder zo van seks genoten als de laatste tijd. En andere mannen mogen ook van je kut genieten. En jij kan steeds van andere lullen genieten. Een hoer wordt betaald en wij zorgen alleen dat iedereen geniet. Ze wist niet wat er nog op haar af zou komen.

Ik besloot mijn zoon weer te polsen. Die kunnen meermalen klaar komen. Met reserves mee en mijn pik zijn het er zestien. Als U meedoet zeventien. Maar ze moeten kunnen zwijgen. Ik ga ze niet vertellen dat het mijn moeder is. Dat is dus achttien palen. Het zou op een maandagavond gebeuren. De avond brak aan. Bij de kantine aangekomen haalde Henny een blinddoek tevoorschijn en bond die voor haar ogen. Zo voerde hij haar naar binnen.Glibberig kutje slagroom kut