Enorme lul in kut sex standjes

enorme lul in kut sex standjes

Afwisselend neukt hij haar dikke kut krappe anus en mond Meerdere keren komt het meisje spuitend klaar tijdens het Kijk hoe de grote lul haar krappe anus neukt. Deze rijpe vrouw met dikke tieten pijpt hem en laat zich De sperma plakt op haar botox lippen. Nadat hij haar kut heeft rauw geneukt neukt hij haar anal.

Meerdere keren krijgt ze een spuitend orgasme. Deze grote neger lul neukt dit Aziatische hoertje in vers Het meisje krijgt meerdere keren een spuitend orgasme. Ze schrikt als ze voor het eerst spuitend klaar komt. Haar fantasie word werkelijkheid tijdens het mastuberen. Stel heeft sex met een vriendin. Meerdere keren krijgt het tiener meisje spuitend een orgasme. Ja hoor haar hele kut vol sperma. De stralen sperma spatten op haar buik.

Vuilbekkend sletje krijgt een spuitkut wanneer ze anal ne Daar kun je rekening mee houden door, in missionarisstandje, je haar bekken iets te kantelen of er een plat kussen onder te leggen.

Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Voor de eerste keer ben ik voorstander van de vrouw bovenop Dan kan zij mooi zelf sturen etc Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket. Pruttelpot Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Pruttelpot. Gothic Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gothic. Dat kussen werkte bij mij helemaal niet, het ging juist platliggend veel makkelijker. Het hangt helemaal af van je lichaamsbouw.

Rustig aan, goed nat, fijn ontspannen, dus lekker warm onder het dekbed, en flink opgewonden, dan laat je de penis zelf zijn weg zoeken, door er langzaam tegen aan te duwen en te wiebelen.

Als beide partijen wat gaan duwen en wiebelen vindt je het makkelijkst de weg van de minste weerstand. Zoek meer berichten van netram. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een tongzoen op de juiste plek zou voldoende moeten zijn Greetz.

Zelfs zeerobben kunnen het, niet te druk om maken! Heikneuter Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Heikneuter. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Een gat is een gat en mijn lul heeft geen ogen. Mephisto Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mephisto. Myuki Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Myuki. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten. Rustig doen, zorgen dat ze goed vochtig is, dan langzaam 'aankloppen', dus je penis voor haar vagina, er tegen aan, langzaam, beetje duwen, weer terug, er tegen aan, beetje duwen, weer terug.

Na een tijdje ga je er een beetje in, ga dan niet door duwen, want dan spant ze haar spieren aan. Gewoon rustig door blijven gaan met aankloppen Op een gegeven moment is ze zo vochtig en 'open' dat je naar binnen kan. Louel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Louel. Gewoon met je vingers de lippen uit elkaar doen en hem er rustig in "schuiven".

Janet Bekijk openbaar profiel Bezoek Janet's webpagina! Zoek meer berichten van Janet. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen.

Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Zoek in deze topic. Bezoek Until My End's webpagina! Zoek meer berichten van Marijke Zoek meer berichten van Fragezeichen. Zoek meer berichten van CrazY G. Zoek meer berichten van Flip! CrazY G schreef op Zoek meer berichten van Soullar. Zoek meer berichten van Uice. Bezoek Trimm Trabb's webpagina!

Zoek meer berichten van Nona.

...

Gratis lange sex je vriendin laten neuken

En anders altijd nog "lang leven het glijmiddel". Als zij onderop ligt, en jij probeert je penis in haar vagina te krijgen, kan zij het beste zelf met haar handen je penis erin proberen te krijgen.

Als dat niet goed lukt moet ze haar bekken een beetje kantelen, dan heb je kans dat hij er zo in glijd. Marijke89 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Marijke Als je met spuug het gebied rond haar vagina ook wat natter maakt dan glijdt het wat beter. Werkt bij ons super. Fragezeichen Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Fragezeichen. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Flip! Misschien werkt zoeken wel.. En dan kan je dit vinden.. Soullar Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Soullar.

Now you're a salt pillar, and all the deer are gonna lick ya. Uice Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Uice. Zoek meer berichten van Trimm Trabb. Verken eens met een vinger hoe het er daar uitziet. Dan merk je dat aan de buikzijde een kleine verdikking zit waar hij niet zo heel makkelijk langskomt onder de verkeerde hoek.

Daar kun je rekening mee houden door, in missionarisstandje, je haar bekken iets te kantelen of er een plat kussen onder te leggen. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Voor de eerste keer ben ik voorstander van de vrouw bovenop Dan kan zij mooi zelf sturen etc Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket.

Pruttelpot Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Pruttelpot. Gothic Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gothic. Dat kussen werkte bij mij helemaal niet, het ging juist platliggend veel makkelijker. Het hangt helemaal af van je lichaamsbouw. Rustig aan, goed nat, fijn ontspannen, dus lekker warm onder het dekbed, en flink opgewonden, dan laat je de penis zelf zijn weg zoeken, door er langzaam tegen aan te duwen en te wiebelen.

Als beide partijen wat gaan duwen en wiebelen vindt je het makkelijkst de weg van de minste weerstand. Zoek meer berichten van netram. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een tongzoen op de juiste plek zou voldoende moeten zijn Greetz. Zelfs zeerobben kunnen het, niet te druk om maken! Heikneuter Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Heikneuter. Zoek meer berichten van SisterOfMercy.

Een gat is een gat en mijn lul heeft geen ogen. Mephisto Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mephisto. Myuki Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Myuki. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten.

Rustig doen, zorgen dat ze goed vochtig is, dan langzaam 'aankloppen', dus je penis voor haar vagina, er tegen aan, langzaam, beetje duwen, weer terug, er tegen aan, beetje duwen, weer terug. Na een tijdje ga je er een beetje in, ga dan niet door duwen, want dan spant ze haar spieren aan.

Gewoon rustig door blijven gaan met aankloppen Op een gegeven moment is ze zo vochtig en 'open' dat je naar binnen kan. Louel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Louel. Gewoon met je vingers de lippen uit elkaar doen en hem er rustig in "schuiven". Janet Bekijk openbaar profiel Bezoek Janet's webpagina!

Zoek meer berichten van Janet. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Ook fijn voor haar: Bovenstaand standje wordt "de ketting" genoemd. In deze positie lijkt en voelt een grote penis kleiner. Een goede positie dus voor een groot geschapen man. De dame kan op deze manier goed de ballen en de bilnaad van de heer strelen. Beweeg in deze positie heel langzaam om te voorkomen dat de penis te ver naar voren of naar achteren wordt gebogen.

In deze positie zit de dame opzij op de heer, met haar benen op de grond. Ze gebruikt haar handen of haar benen om te stoten. Een ideale positie voor een man met een grotere penis omdat de mate van penetratie goed gecontroleerd kan worden. Dit standje heet "De Zonaanbidder". Het is een relaxte en ontspannen positie. De dame ligt op de man en bepaalt het tempo. De heer kan het lichaam van de dame sensueel strelen en masseren. De penetratie is niet zo diep, maar stimulatie van de penis eikel is toch heel opwindend voor de heer.

In deze positie is de penetratie niet zo diep en daarom perfect als de heer heel groot geschapen is. Een fijne positie om de clitoris te stimuleren met een vibrator terwijl de heer penetreert. Nog twee tips voor het bedrijven van de liefde met een groot geschapen man. Gebruik een goed glijmiddel. Een dikke cockring zoals de Cruiser kan als een soort stootkussentje fungeren en ervoor zorgen dat de penis niet te diep naar binnen gaat.

Deze positie zorgt voor een diepe penetratie. Hoe verder de man naar achter leunt, hoe dieper de penetratie. Het uitzicht voor de man is intiem en opwindend.

De positie maakt g-spot stimulering mogelijk en de man kan de borsten en de clitoris strelen. De penetratie in bovenstaand standje wordt vaak lepelrekje genoemd is diep. En hoe verder de vrouw naar voren buigt, hoe dieper de penetratie. Fijn van dit standje is dat zowel de dame als de heer de handen vrij hebben.

De dame kan de ballen van de man masseren, de heer kan de borsten en de clitoris strelen en de hals kussen. In dit standje ligt de dame op haar rug op een bed, bank of tafel. Ze spreidt haar benen en haar voeten komen op de grond. In deze positie kan de heer heel diep stoten, terwijl hij een opwindend beeld heeft. Hij kan ook gemakkelijk de clitoris en de borsten stimuleren.

Het is ook een goede positie om een vibrator te gebruiken. Deze kan in deze positie eenvoudig tegen de clitoris aan worden gehouden terwijl de heer stoot. Deze positie is een variant op het vorige seksstandje. De dame kan in deze positie goed bewegen voor extra stimulatie en opwinding. Dit seks standje wordt " De Brug " genoemd. De man ligt op zijn zij, de dame op haar rug met haar benen in een boog over de billlen van de heer heen.

Zowel de dame als de heer kunnen in deze positie bewegen. Het is even samen zoeken wat lekker is. In deze positie is de penetratie heel diep en voelt een kleine penis veel groter. De Brug is een fijn standje om elkaars lichaam te strelen en in dit standje kan de heer, of de dame zelf, ook goed de clitoris stimuleren. Daarvoor moet de dame haar voeten op schouders van de man leggen. Voor een nog intenser gevoel kan de dame haar bekkenbodemspieren aanspannen. Dit standje is een variatie op de missionaris positie.

In deze houding ligt de heer niet op de dame, maar ondersteunt hij zijn gewicht met zijn armen. De penetratie is heel diep en de vagina heel nauw. Hoe hoger de dame haar benen op het lichaam van de heer legt, hoe dieper de heer kan penetreren.

Een hele opwindende positie als de man wat minder groot geschapen is.
enorme lul in kut sex standjes

Afwisselend neukt hij haar dikke kut krappe anus en mond Meerdere keren komt het meisje spuitend klaar tijdens het Kijk hoe de grote lul haar krappe anus neukt. Deze rijpe vrouw met dikke tieten pijpt hem en laat zich De sperma plakt op haar botox lippen. Nadat hij haar kut heeft rauw geneukt neukt hij haar anal. Meerdere keren krijgt ze een spuitend orgasme. Deze grote neger lul neukt dit Aziatische hoertje in vers Het meisje krijgt meerdere keren een spuitend orgasme. Ze schrikt als ze voor het eerst spuitend klaar komt.

Haar fantasie word werkelijkheid tijdens het mastuberen. Stel heeft sex met een vriendin. Meerdere keren krijgt het tiener meisje spuitend een orgasme.

Ja hoor haar hele kut vol sperma. De stralen sperma spatten op haar buik. Vuilbekkend sletje krijgt een spuitkut wanneer ze anal ne Daar kun je rekening mee houden door, in missionarisstandje, je haar bekken iets te kantelen of er een plat kussen onder te leggen.

Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Voor de eerste keer ben ik voorstander van de vrouw bovenop Dan kan zij mooi zelf sturen etc Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket. Pruttelpot Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Pruttelpot. Gothic Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gothic. Dat kussen werkte bij mij helemaal niet, het ging juist platliggend veel makkelijker. Het hangt helemaal af van je lichaamsbouw.

Rustig aan, goed nat, fijn ontspannen, dus lekker warm onder het dekbed, en flink opgewonden, dan laat je de penis zelf zijn weg zoeken, door er langzaam tegen aan te duwen en te wiebelen. Als beide partijen wat gaan duwen en wiebelen vindt je het makkelijkst de weg van de minste weerstand. Zoek meer berichten van netram. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een tongzoen op de juiste plek zou voldoende moeten zijn Greetz.

Zelfs zeerobben kunnen het, niet te druk om maken! Heikneuter Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Heikneuter. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Een gat is een gat en mijn lul heeft geen ogen. Mephisto Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mephisto.

Myuki Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Myuki. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten. Rustig doen, zorgen dat ze goed vochtig is, dan langzaam 'aankloppen', dus je penis voor haar vagina, er tegen aan, langzaam, beetje duwen, weer terug, er tegen aan, beetje duwen, weer terug.

Na een tijdje ga je er een beetje in, ga dan niet door duwen, want dan spant ze haar spieren aan. Gewoon rustig door blijven gaan met aankloppen Op een gegeven moment is ze zo vochtig en 'open' dat je naar binnen kan. Louel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Louel. Gewoon met je vingers de lippen uit elkaar doen en hem er rustig in "schuiven". Janet Bekijk openbaar profiel Bezoek Janet's webpagina!

Zoek meer berichten van Janet. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Zoek in deze topic. Bezoek Until My End's webpagina! Zoek meer berichten van Marijke Zoek meer berichten van Fragezeichen. Zoek meer berichten van CrazY G. Zoek meer berichten van Flip! CrazY G schreef op Zoek meer berichten van Soullar. Zoek meer berichten van Uice. Bezoek Trimm Trabb's webpagina! Zoek meer berichten van Nona.

...

Ik weet dat ik hem er een plezier mee doe, dus ik laat het toe en bovendien doet hij het ook erg lekker en kom ik geregeld tot een climax. We zouden graag allebei vaginale sex hebben, maar waarom doet het zo'n pijn??? Ben ik soms te nauw en is hier iets aan te doen??? Is er een bepaald standje wat het wat minder pijnlij maakt??

Size does matter in dit geval. Anoniem woensdag 15 juni Fame woensdag 15 juni Ruil hem in voor een ED! Dat is wat je nodig hebt! Doet het pijn omdat hij zo'n dikke lul heeft, of heb je last van de lengte? Qua dikte; een vagina is enorm elastisch en tenzij de boel " droog loopt " of jij vaginistisch Google is je vriend zou dat moeten passen.

Is het de lengte, dan zijn er natuurlijk allerhande standjes sex positions levert een hele berg hits op die je uit kunt proberen; vooral die waar jij in control bent. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Ik had niet van die snelle reacties verwacht, maar wat ik bedoel is dat hij mij zo lekker oraal bevredigd. En ik snap de reactie van femminile niet zo goed Meid, er kan zelfs een kind door.

Dus zeker een pik. Dat is meteen een goede manier om de boel wat op te rekken. Misschien heb je last van vaginisme? Ik zou er eens met je gynaecoloog of huisarts over praten.

De lengte kan lastig zijn als hij daarmee tegen je baarmoederwand stoot, dat kan pijnlijk aanvoelen waardoor de lust weg zakt. Het is dan handiger om een ander standje te proberen, bijv. Mayaelf woensdag 15 juni Ik snap Femm wel, naamsverwisseling, het onderwerp waar zij het over heeft is ook een michelle, maar wel een andere. Dacht eerst ook dat ik dezelfde voor me had, uit loepje bleek anders.

Als je pijn hebt bij diep stoten én niet bij binnenkomst, kan hij qua lengte idd te groot zijn én dan is bv. Kan je aangeven wat voor pijn het is én wanneer je er last van hebt? Wanneer ben je jarig, Meds? Je leest toch zo graag? Krijg jij dit jaar een boek van mij. In de oude Indiase geschriften zoals de Kama Sutra worden zowel de penis als de vagina in drie groepen verdeeld, al naar gelang hun grootte — of kleinte.

Bij de man betreft het de lengte en breedte van zijn penis, bij de vrouw betreft het de lengte en breedte van haar vaginakanaal. Het advies luidt poëtisch: Als ik je grote lul pijp wil je dan mijn krappe kutje neuken. Ze neuken tot ze nat bezweet zijn en hij klaarkomt op haa Afwisselend neukt hij haar dikke kut krappe anus en mond Meerdere keren komt het meisje spuitend klaar tijdens het Kijk hoe de grote lul haar krappe anus neukt.

Deze rijpe vrouw met dikke tieten pijpt hem en laat zich De sperma plakt op haar botox lippen. Nadat hij haar kut heeft rauw geneukt neukt hij haar anal. Meerdere keren krijgt ze een spuitend orgasme. Deze grote neger lul neukt dit Aziatische hoertje in vers Het meisje krijgt meerdere keren een spuitend orgasme. Ze schrikt als ze voor het eerst spuitend klaar komt.

Haar fantasie word werkelijkheid tijdens het mastuberen. Stel heeft sex met een vriendin. Meerdere keren krijgt het tiener meisje spuitend een orgasme.

Ja hoor haar hele kut vol sperma.


Geile homo films mastruberen

  • SEX MASSAGE ZAANDAM THUIS PRIVE ONTVANGST
  • Enorme lul in kut sex standjes
  • Kijk hoe de milf de lange neger lul pijpt en door hem gen Dan zou je het zeker eens  moeten proberen! In verschillende standjes neukt de grote lul haar kut en
  • Enorme lul in kut sex standjes

Flinke memmen lik me kut


Mijn vriend ziet er goed uit en is ook nog eens heel erg lief. We hebben regelmatig sex met elkaar, en dan bedoel ik minstens 5x per week. Maar nu komt het, hij is in mijn ogen nogal fors geschapen en vaginale sex doet bij mij echt pijn. We hebben al van alles geprobeerd zoals glijmiddel en diverse standjes maar het blijft pijn doen.

Ik heb er bij vorige relaties nooit last van gehad, maar dan waren ze ook kleiner. Ik heb mijn vriendinnen al om raad gevraagd maar deze zien het probleem niet en maken er grapjes over dat ik hem wel naar hen langs mag sturen. Pijpen gaat wel goed, maar ik blijf het sperma vies vinden!!

Ik weet dat ik hem er een plezier mee doe, dus ik laat het toe en bovendien doet hij het ook erg lekker en kom ik geregeld tot een climax. We zouden graag allebei vaginale sex hebben, maar waarom doet het zo'n pijn???

Ben ik soms te nauw en is hier iets aan te doen??? Is er een bepaald standje wat het wat minder pijnlij maakt?? Size does matter in dit geval. Anoniem woensdag 15 juni Fame woensdag 15 juni Ruil hem in voor een ED!

Dat is wat je nodig hebt! Doet het pijn omdat hij zo'n dikke lul heeft, of heb je last van de lengte? Qua dikte; een vagina is enorm elastisch en tenzij de boel " droog loopt " of jij vaginistisch Google is je vriend zou dat moeten passen.

Is het de lengte, dan zijn er natuurlijk allerhande standjes sex positions levert een hele berg hits op die je uit kunt proberen; vooral die waar jij in control bent. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Ik had niet van die snelle reacties verwacht, maar wat ik bedoel is dat hij mij zo lekker oraal bevredigd.

En ik snap de reactie van femminile niet zo goed Meid, er kan zelfs een kind door. Dus zeker een pik. Dat is meteen een goede manier om de boel wat op te rekken.

Misschien heb je last van vaginisme? Ik zou er eens met je gynaecoloog of huisarts over praten. De lengte kan lastig zijn als hij daarmee tegen je baarmoederwand stoot, dat kan pijnlijk aanvoelen waardoor de lust weg zakt.

Het is dan handiger om een ander standje te proberen, bijv. Mayaelf woensdag 15 juni Ik snap Femm wel, naamsverwisseling, het onderwerp waar zij het over heeft is ook een michelle, maar wel een andere. Dacht eerst ook dat ik dezelfde voor me had, uit loepje bleek anders.

Als je pijn hebt bij diep stoten én niet bij binnenkomst, kan hij qua lengte idd te groot zijn én dan is bv. Je bent nu hier: Topics tonen   Berichten tonen. Laatst gewijzigd op om Zoek meer berichten van b rt-online. Zorgen dat de vagina goed nat is. Zoek meer berichten van Until My End. En anders altijd nog "lang leven het glijmiddel".

Als zij onderop ligt, en jij probeert je penis in haar vagina te krijgen, kan zij het beste zelf met haar handen je penis erin proberen te krijgen. Als dat niet goed lukt moet ze haar bekken een beetje kantelen, dan heb je kans dat hij er zo in glijd. Marijke89 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Marijke Als je met spuug het gebied rond haar vagina ook wat natter maakt dan glijdt het wat beter.

Werkt bij ons super. Fragezeichen Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Fragezeichen. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Flip! Misschien werkt zoeken wel.. En dan kan je dit vinden.. Soullar Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Soullar. Now you're a salt pillar, and all the deer are gonna lick ya. Uice Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Uice. Zoek meer berichten van Trimm Trabb. Verken eens met een vinger hoe het er daar uitziet.

Dan merk je dat aan de buikzijde een kleine verdikking zit waar hij niet zo heel makkelijk langskomt onder de verkeerde hoek. Daar kun je rekening mee houden door, in missionarisstandje, je haar bekken iets te kantelen of er een plat kussen onder te leggen. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona.

Voor de eerste keer ben ik voorstander van de vrouw bovenop Dan kan zij mooi zelf sturen etc Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket. Pruttelpot Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Pruttelpot. Gothic Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gothic. Dat kussen werkte bij mij helemaal niet, het ging juist platliggend veel makkelijker.

Het hangt helemaal af van je lichaamsbouw. Rustig aan, goed nat, fijn ontspannen, dus lekker warm onder het dekbed, en flink opgewonden, dan laat je de penis zelf zijn weg zoeken, door er langzaam tegen aan te duwen en te wiebelen. Als beide partijen wat gaan duwen en wiebelen vindt je het makkelijkst de weg van de minste weerstand. Zoek meer berichten van netram. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een tongzoen op de juiste plek zou voldoende moeten zijn Greetz.

Zelfs zeerobben kunnen het, niet te druk om maken! Heikneuter Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Heikneuter. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Een gat is een gat en mijn lul heeft geen ogen. Mephisto Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mephisto. Myuki Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Myuki. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten.

Rustig doen, zorgen dat ze goed vochtig is, dan langzaam 'aankloppen', dus je penis voor haar vagina, er tegen aan, langzaam, beetje duwen, weer terug, er tegen aan, beetje duwen, weer terug. Na een tijdje ga je er een beetje in, ga dan niet door duwen, want dan spant ze haar spieren aan.