Elkaar beffen neuken in kroatie

elkaar beffen neuken in kroatie

..

Schatjes prive massage sex nl


elkaar beffen neuken in kroatie

..


Dit zet mij aan om nog beter haar kutje te beroeren. Alle hoekjes gaan door mijn mond en af en toe schiet mijn tong ook even in haar kutje alsof het zo geneukt kan worden. Dit gaat zo minutenlang door maar plotseling zegt Lisa. Ze staat op gaat met haar rug naar me toestaan, buigt voorover en pakt het stuurwiel vast. Ik ga achter haar staan en duw in een korte beweging mijn hele lul in haar soppende kutje. Langzaam neuken we zo op onze boot.

Heerlijk in de vrije natuur , de zon en Lisa die haar kutje elke keer weer met kracht tegen mijn lul duwt. Ik pak met mijn beide handen haar hangende tietjes vast en die geven wat houvast om nog harder te kunnen stoten.

Het tempo gaat omhoog en al snel volgt de ontlading ; ik spuit mijn zaad diep in haar kut. We blijven zo genietend van elkaar staan; mijn lul nog in haar kutje en ik voel het haar geil en mijn zaad langs mijn ballen glijden. Na een paar minuten haal ik mijn lul eruit en stel voor om even te zwemmen. Via het zwemplateau springen we in het water om wat af te koelen en ons te wassen. We zwemmen wat rond de boot en horen dan een motor van een ander zeiljacht; het vaart de baai in, er zit een echtpaar op van onze leeftijd; zij gooien hun anker 30 met achter onze boot in het water.

Ik zwem naar de zwemtrap en klim aan boord daarna help ik Lisa om aan boord te komen. In mijn ooghoeken zie ik het echtpaar belangstellend naar ons kijken. We zwaaien en zeggen ze goedendag. Ze antwoorden ons en plotseling beseffen we dat het ook Nederlanders zijn. Daarna zoeken we de handdoeken en maken ons droog in de kuip van ons jachtje. Even later zitten we in de laatste stralen van de ondergaande zon te genieten van een pilsje en een paar nootjes, lekker naakt en de gedachten niet meer bij de buren.

Inderdaad zie ik ze beiden naadloos bruin op het dek lopen. Zij is een slanke mooie vrouw, een mooi lichaam, wat kleinere borsten dan Lisa maar met hele leuke lekkere billen. Ze buigt zich voorover om een lijn op te bergen en dan kijk ook plotseling tegen een paar kale kutlipjes tussen haar benen aan.

Die avond, na de lange autoreis en de vaartocht, besluiten we vroeg te kooi te gaan. De volgende morgen werd ik om zeven uur al wakker doordat de zon door de kajuitpoortjes in mijn gezicht scheen. Lisa antwoord dat ze nog even blijft liggen. Ik stap de kajuit uit, loopt door de kuip naar het zwemplateau en duik het water in. Ik zwem naar haar toe en we beginnen een praatje. Ze heette Astrid en vertelt dat ze met haar man Tim een tocht van een paar weken door de Kornaten maken.

Ze zijn drie dagen geleden begonnen met zeilen. Astrid stopt met watertrappelen draait zich om en zwemt voor me uit naar hun boot. Nu zie ik inderdaad pas dat ze naakt is. Achter haar aan zwemmend kijk ik tegen de lange benen, haar mooie billen die met iedere zwemslag even boven water komt en haar streeploze bruine rug. Bij haar boot gekomen trekt Astrid zich via de zwemtrap op het zwemplateau.

Ik kijk weer tegen het mooie kutje aan, ze draait zich om en biedt een hand aan om mij ook op het plateau te trekken. Ze stapt voor me de kuip in, geeft me een handdoek en samen drogen we ons af en zitten we even later aan een kop koffie. Dat geeft me de gelegenheid om haar zo onopvallend mogelijk te bekijken. Astrid is een werkelijk prachtige vrouw die zich niet schaamt voor haar lichaam.

Sommige vrouwen houden bv in een openbare sauna altijd een handdoek voor het lichaam maar niet Astrid; open en bloot zitten we met elkaar te kletsen.

Ze vertelt dat ze ook naturisten zijn. We kletsen wat verder, Astrid gaat wat verzitten, spreidt haar benen wat en dan zit ik ineens te kijken tegen een heel mooi kutje. Eerlijk moet ik bekennen dat ik houd van mooie bruine kutlipjes. Mijn Lisa heeft er een mooi stel maar ook die van Astrid zijn heel leuk om te zien. En ze zet nu beide voeten naast haar op de kuipbank waarop ze zit. Ik kijk nu tegen haar gehele onderlichaam aan.

Haar kutje prominent in het midden. Door de stand van de benen worden de kutlipjes wat uit elkaar getrokken en kijk ik tegen het roze vlees tussen de lipjes aan. En inderdaad mijn lul hangt een stuk stijver tussen mijn benen. Ik weet eigenlijk niets meer te zeggen Plots buigt Astrid zich voorover en stopt in een beweging mijn lul in haar mond.

Met haar tong cirkelt ze rond mijn eikel. Achterover geleund tegen de kuipwand geniet ik van de pijpbeurt die Astrid geeft. Ze is er een meester in; op en neer gaat haar tong langs mijn staaf. Dan weer neemt ze het hele geval in haar mond en mijn eikel komt zo tot in haar keel. Binnen een minuutje spuit ik mijn sperma in haar mond. Ze slikt alles door en met een houding alsof er niets is gebeurd gaat ze weer tegenover mij op haar kuipbank zitten. We drinken de kop koffie verder op en dan zie ik mijn Lisa op onze boot uit de kajuit komen.

Ik zwaai naar haar en roep dat ik er zo aan kom. Ik neem met een korte kus afscheid van Astrid en duik het water in en zwem naar onze boot. Het korte zwemmen had mijn lul weer in de normale proporties laten krimpen maar ik vertelde haar eerlijk wat er was gebeurd. Ze pakte het goed op, Lisa en ik hebben een paar jaar geleden aan partnerruil gedaan en ook ik gun haar ook wel eens een slippertje. Ze vraagt honderduit en ik vertel haar alle details wat er net is gebeurd. We eten wat biscuitjes als ontbijt en zien dat Tim ook nu in de kuip van hun boot zit.

We zwaaien naar elkaar en Lisa en ik maken de boot zeil gereed. Lisa loopt naakt naar de voorplecht om de ankerwinch te bedienen; het anker komt boven water en ik start de motor om weg te varen. We varen langs de boot van Astrid en Tim. Beiden zitten ook naakt in de kuip wat te eten. Ze staan op en roepen naar ons waar we naar toe gaan. Ik geef aan dat we naar het eilandje Otok Zut zeilen om daar in het zuiden te ankeren in een mooie baai.

Buiten de baai hijsen we de zeilen en met een windje kracht 3 zeilen we over dit stukje van de Adriatische Zee. Lisa ligt een paar uur te zonnen op de rubberboot die op het voordek ligt. Af en toe komen we een zeiljacht tegen en maken de gebruikelijke groet.

Zelfs al is de bemanning van dat jacht niet naakt, niemand vind het vreemd dat wij het wel zijn. We begroeten elkaar hartelijk en na wat discussie over de manier van ankeren besluiten we om de 2 bedden tegen elkaar vast te leggen met wat fenders ertussen.

Daarna laten we beiden het anker vallen en liggen we samen veilig achter 2 ankers. We nodigen Astrid en Tim uit voor een pilsje op onze boot. Handig stapt Tim over de reling naar onze kuip. Ik zie dat mijn Lisa hem aandachtig opneemt. Tim bezit, volgens mij althans, over een mooi slank lichaam met een gebruinde lul. Volgens mij wel het type waar mijn Lisa op zou kunnen vallen. Het is een gezellige boel en binnen een uurtje of wat komen we heel wat te weten van elkaar.

Zo blijkt op de andere boot Tim de kok te zijn en even later nodigt mijn Lisa hem uit om de kombuis van onze boot te bekijken en daar samen wat hapjes klaar te maken.

Ze stappen samen de kajuit van onze boot in en daar zitten, net als vanmorgen, Astrid en ik weer naakt in de kuip van een boot. Ik vraag haar ze Tim verteld heeft van wat vanmorgen is gebeurd.

Ik buig met wat voorover en kan nu ook in onze kajuit kijken. De kombuis van ons jacht is natuurlijk niet zo heel erg groot, zeg maar behoorlijk klein. In de kajuit zie ik mijn Lisa voor het aanrecht staan en Tim met zijn kruis tegen haar billen.

Met zijn handen masseert hij de rug van Lisa en langzaam gaan zijn handen naar de zijkanten van haar borsten. Mijn Lisa geniet er zichtbaar van; ze komt wat overeind en haar gehele rug komt nu ook tegen de borst van Tim aan. Hij pakt nu achterlangs beide borsten van Lisa in zijn handen; die borsten zijn duidelijk groter dan die van Astrid. Dan gaat hij met een hand over haar buik naar beneden naar haar kutje toe.

Ik zie dat Lisa haar benen iets breder uit elkaar zet om het voor Tim makkelijker te maken. Met zijn wijsvinger gaat hij nu tussen haar lipjes heen en weer. Langzaam zie ik Lisa verder opgewonden worden. Steeds drukt ze haar billen in de nauwe ruimte tegen zijn kruis. Na een paar minuten draait Tim mijn Lisa om, zet haar met billen op het aanrechtblad en zet zijn stijve lul tegen haar kutje aan. Wat plagend beweegt hij zijn lul tussen de kutlipjes maar daar is mijn Lisa absoluut niet van gediend.

Met haar benen rond zijn lichaam duwt ze met haar voeten op zijn billen hem naar voren en schiet de stijve lul in haar kut. Ook Sven kijkt even achterom, lacht me toe en gaat dan verder met het neuken van mijn Lisa. Langzaam zien en horen we dat zijn lul in en uit de kut van Lisa gaat. Eerst wat langzaam maar daarna pompt Tim zijn lul harder in haar kut. Lisa hangt genietend met haar armen om zijn hals en haar hoofd op zijn schouder.

Haar ogen nu niet meer open maar gesloten genietend van het neukwerk van Tim. Daarna begint ze te kreunen en een paar minuten later spuit Tim met een laatste push zijn zaad bij mijn Lisa naar binnen.

Van elkaar genietend blijven ze nog even staan. Dan trekt Tim zijn lul terug en doet een stap opzij. Ik zie nu de volgespoten kut van Lisa die nog steeds op het aanrechtblad zit. Ze gaat met haar vingers door haar kutlipjes ; in deze houding komt het zaad van Tim nu naar buiten.

Lisa vangt het op wrijft het beetje voor beetje over haar buik en borsten. Super geil om te zien hoe mijn Lisa het zaad van een ander over haar lichaam smeert. Wat later zitten we weer vieren in de kuip. Deze keer zit Astrid naast me en speelt wat met mijn lul. Mijn ene hand pakt een van haar borsten en mijn ander hand verdwijnt tussen haar benen. Terwijl ik naast haar lag bekeek ik de activiteiten op de boot naast ons.

Nadat hij zeker was dat z’n anker goed vast in de bodem zat en de boot niet draaide, liep hij terug naar achter en ging de kajuit binnen. Na een poosje kwam hij terug en ging in een makkelijke stoel op het achterdek een boek zitten lezen. Toen ik na een half uurtje wakker werd zat de man nog steeds alleen en door m’n wimpers heen zag ik dat hij onze kant op keek.

Om te voorkomen dat ze zou verbranden maakte ik Marieke wakker. Het liep inmiddels tegen zes uur en we besloten om eten te gaan maken. Een klein half uur later zaten we samen op de leren banken in de kuip en aten we in ons blootje een goed bord spaghetti terwijl we van de rust en de prachtige natuur om ons heen genoten. Na de afwas en een kaartspelletje besloten we om nog even te gaan zwemmen.

De buurman bekeek ons vanuit zijn makkelijke stoel. Marieke dreef op haar rug, lachte en keek richting onze tijdelijke buurman. Hij was mooi gebruind en netjes verzorgd. Voor vrouwen waarschijnlijk een aantrekkelijke man. Intussen waren we ongemerkt dichter zijn jacht genaderd en toen ik er achterlangs zwom zei hij: Hij kwam overeind, opende een deurtje in de achtersteven en stapte op het zwemplateau.

Ik ging met m’n beide armen op het plateau hangen en knoopte het gesprek aan. Marieke kwam ook dichterbij en ging naast me hangen. We vertelden hem van onze reis tot nu toe en hij vertelde dat hij maar een nacht hier zou liggen omdat z’n vrouw bij een vriendin aan de wal op bezoek was en de volgende dag in de loop van de ochtend terug zou komen.

Hij vertelde dat hij de boot van Duitse vrienden had mogen lenen. We hebben toch niet te hard gepraat? Maar je weet het meteen wanneer je Nederlanders ziet, toch? De man keek haar lachend aan en zei: Nadat hij het deurtje in de achtersteven had gesloten stelde hij zich voor als Patrick en gaf ons een hand waarbij hij de hand van Marieke net iets langer vast hield dan noodzakelijk.

Marieke keek hem aan en glimlachte. Hij knikte en trok z’n broek uit en meteen daarna z’n short. Een lange geschoren lul die recht naar onder hing kwam tevoorschijn. Marieke deed net of ze er niet naar keek en liep de man voorbij richting de stoelen. Hij op zijn beurt bekeek haar van top tot teen en ik zag z’n ogen glinsteren. Jullie hoeven maar een stukje terug te zwemmen, dus een borrel kan best”, lachte hij.

We lieten ons eenvoudig ompraten en ik vroeg om een glas rode wijn en Marieke bestelde een jus d’orange met safari. Patrick ging naar binnen en we zagen hem in de keuken de drankjes inschenken. Patrick kwam naar buiten met een dienblad met daarop twee glazen rode wijn en het groene drankje van Marieke.

We brachten een toost uit op de vakantie en zaten gezellig achter op het dek op een bank met zachte lederen kussens te praten over van alles en nog wat. Het bleek dat Patrick’s vrouw pas 28 jaar was en uit Kroatië kwam. Hij had haar 5 jaar geleden leren kennen tijdens een vakantie en vrij vlot daarna was ze naar Nederland gekomen en waren ze getrouwd.

Ik knikte en lachte terug dat ik dat pas kon beoordelen als ik haar zou zien. Hij schoot in de lach en zei: Misschien zie je d’r morgen nog wel. Wel topless, maar daar houdt het wel mee op… jammer genoeg. Ze vindt het eigenlijk al niks als ik het af en toe doe.

Hierdoor hadden Patrick en ik vol zicht op haar kutje en ik zag Patrick goedkeurend kijken. We praatten zo nog een tijdje verder over Patrick’s vrouw, naturisme, naar de sauna gaan enzovoorts en plots bemerkte Patrick dat de glazen leeg waren. Eigenlijk meer safari - jus d’orange dan jus d’orange - safari” Hij lachte en keek mijn vrouw op zo’n manier aan dat ze hem niet meer vertrouwde.

Ik keek hen beide na terwijl ze naar binnen verdwenen. Marieke stond achter Patrick terwijl hij de wijn inschonk. Toen hij de fles safari pakte ging ze wat naar voren zodat ze over zijn schouder mee kon kijken. Hierbij raakten haar borsten zijn rug aan en wreven eroverheen.

Ze deed geen moeite om het contact te verbreken, sterker nog, ze schoof nog iets verder naar hem toe zodat ze met haar kaalgeschoren heuveltje tegen zijn billen aan stond! Patrick’s forse piemel reageerde meteen en kwam met kleine schokjes omhoog.

Marieke draaide haar hoofd even mijn kant op en knipoogde ondeugend. Ik stak mijn duim op en wees haar op mijn eigen lul, die ook omhoog kwam.

Hij draaide zijn hoofd en keek haar aan. Ik hoorde Patrick goedkeurend kreunen en wist op dat moment dat het hierbij niet zou blijven. Patrick draaide zich om en legde zijn handen op mijn vrouw’s billen. Hun hoofden gingen naar elkaar en ze begonnen elkaar eerst langzaam, maar al snel steeds wilder te zoenen.

Patrick’s hand bewoog zich tussen hun lichamen en uit de draaiende beweging van Marieke’s billen kon ik opmaken dat hij haar stond te vingeren. Mijn vrouw begon harder te zuchten en te kreunen en maakte zich na enkele minuten los van hem.

Terwijl Patrick waarschijnlijk dacht dat ze bedoelde dat twee getrouwde mensen niet met een ander konden vrijen en hij een lekkere sekspartij al aan z’n neus voorbij zag gaan, duwde ze hem naast mij op de bank. Vervolgens pakte ze een kussen, legde dat op het dek en ging er op de knieën op zitten. Toen boog ze zich naar voren, pakte zijn rechtop staande lul in haar hand en liet ‘m in haar mond verdwijnen.

Met gestage bewegingen begon ze hem te pijpen en hij hield zijn ogen gesloten van genot. Na enkele minuten begon hij met z’n heupen naar voren te stoten en gaf aan bijna klaar te komen. Marieke liet hem uit haar mond glijden en schoof wat op naar mijn kant. Meteen daarna voelde ik haar warme lippen zich sluiten over mijn natte kop en werd ik lekker gepijpt!

Na enkele minuten wisselde Marieke weer en was Patrick weer aan de beurt. Dat spel herhaalde zich enkele malen en toen Marieke mij weer in haar mond nam, stond Patrick op en ging op z’n rug op het dek liggen. Hij schoof zich onder mijn vrouw en nam haar ongetwijfeld natte kutje onder handen. Ik hoorde hem smakken en kreunen van genot! Het dek was echter niet zo heel comfortabel en al gauw kreeg Patrick last van z’n rug.

Hij kwam overeind en trok Marieke met zich mee omhoog. Nadat hij een paar kussens op de tafel had gegooid, manoeuvreerde hij haar er op de rug op en ging zelf op de knieën voor haar zitten tussen haar gespreide benen.

Ik zag zijn tong haar poesje bewerken en mijn vrouw genoot van de behandeling. Ze knipoogde geil naar mij toen ze zag dat ik mezelf zat te trekken. Toen kwam hij met een nat gezicht van haar liefdessappen omhoog.

Zijn lange lul stond trillend vooruit en er hing een geildraad aan. Hij keek mij vragend aan en ik zei simpel: Zonder enige weerstand gleed hij bij haar binnen en zuchtte tevreden. Opgewonden van dit geile uitzicht dat ze me boden, trok ik intussen aan mijn stijve lat en liep om de tafel heen.

Ik ging naast het hoofd van mijn vrouw staan en ze nam direct mijn handelingen over. Ze keek even tussen haar benen door naar de stotende lul in haar kutje, toen draaide ze haar hoofd opzij en hapte me naar binnen toe. Terwijl Patrick haar met felle stoten neukte zoog ze me af.

Marieke liet mijn lul uit haar mond schieten en hijgde: Ik wil het zien! Ik liep weer om de tafel heen en nam de plaats van Patrick in. Ik duwde mijn pijnlijk stijve lul meteen bij mijn vrouw naar binnen. Haar kutje voelde heet en glad aan en ik begon haar in een razend tempo te neuken.

Zonder te twijfelen pakte ze zijn natte lul vast en begon die zachtjes af te likken! Ze moest inderdaad wel supergeil zijn, want nog nooit had ze een lul schoongelikt! Ik knalde bijna uit elkaar van de opwinding en verhoogde mijn tempo van stoten. Na een enkele minuut voelde ik mijn orgasme op komen zetten en toen ik kwam trok ik me uit haar terug en spoot mijn zaad bij dat van Patrick over haar lichaam heen!

Haar lichaam glom van het zweet en ons sperma en dit uitzicht was voor mij zo opwindend dat mijn lul slechts heel langzaam in omvang afnam. Terwijl Marieke ongestoord verder lebberde aan zijn lul gleed ik uiteindelijk uit haar en kwam ze van de tafel. Ze trok Patrick aan haar hand met zich mee en duwde hem op de bank. Zijn pik was intussen al weer goed stijf van haar pijpbeurt en met haar rug tegen zijn borst ging ze op hem zitten en leidde hem weer bij haar naar binnen.

Terwijl ze begon te wippen gingen haar vingers naar haar klitje en begon ze zichzelf te masturberen. Het zaad liep intussen traag van haar lichaam naar beneden en liet glimmende, natte sporen na! Ik bleef staan kijken en lang hoefde ik niet te wachten tot een volgend orgasme haar overspoelde en ze met haar ogen dicht tegen Patrick’s borst aan viel. Ze draaide zich om op Patrick’s schoot en zoende hem op z’n mond. Ze tongden en ik zag Patrick’s handen over en tussen haar billen glijden. Zijn vinger bewerkte haar poepertje en ze liet een gilletje horen.

Even rustig aan… ik heb dorst”, probeerde ze hem af te leiden. Ik merkte dat ook ik wel iets te drinken zou kunnen gebruiken en bood aan om wat in te gaan schenken. Terwijl ik binnen, in de voor mij onbekende keuken, zocht naar drinken en aan het inschenken ging, hoorde ik buiten gegiechel en de geluiden van natte kussen en seksende mensen.

Met gevulde glazen liep ik na enige tijd naar buiten en mijn mond viel letterlijk open van verbazing! Mijn vrouw moest écht supergeil zijn! Op het dek lagen een aantal kussens van de bank en Marieke zat daar op haar knieën op.

Achter haar zat Patrick en neukte haar… anaal! Dat was iets wat mijn vrouw nooit wilde! Nu zat ze echter met een vuurrood hoofd te kreunen en te steunen en vingerde haar eigen kutje terwijl hij in haar achterste stootte en zijn zak kletsende geluiden veroorzaakte tegen haar prachtige ronde billen! Patrick had haar stevig bij haar heupen vast en neukte haar met lange slagen. In drie schokkende bewegingen was mijn lul alweer op volle sterkte en ik wist niet hoe snel ik de glazen neer moest zetten!

Kijkend naar deze live pornovoorstelling begon ik mezelf af te trekken. Marieke begon zichzelf sneller te vingeren en steunde: Achter haar stootte Patrick gestaag door en neukte mijn vrouw’s kontje in een moordend tempo! Hoewel ik nog niet zo lang geleden al was klaar gekomen, voelde ik het zaad al weer borrelen in mijn ballen en stapte ik naar voren. Ik ging op m’n knieën naast mijn vrouw zitten en wreef mijn harde natte snikkel langs haar plakkende lichaam, natte sporen achterlatende.

Patrick begon nu zwaar te kreunen en riep: Tevreden en lachend keken we elkaar aan. Marieke en Patrick knikten instemmend. We dronken staand de glazen leeg en Marieke drukte plagend haar van het zaad klevende lichaam tegen ons aan en zei: De avond was gevallen en het was inmiddels nagenoeg donker.

We namen afscheid van Patrick en zwommen naar onze boot terug waar we in bed stapten en meteen in een diepe slaap vielen!! De volgende ochtend na het ontbijt dronk Patrick nog een kop thee bij ons in de kuip en ik vertelde hem waar wij heen zouden varen en voor anker zouden gaan. Patrick legde z’n hand op haar billen en zei lachend: Nagezwaaid door Patrick voeren we de inham uit richting het noorden. Na een halve dag varen langs de prachtige kust van Kroatië, kwamen we rond half vier aan bij de afgesproken plaats en in de mooie rustige baai gingen we voor anker.

Meteen nadat we zeker wisten dat de boot stabiel lag, sprongen we het water in. Vanuit het water bekeken we op ons gemak de omgeving. Het was er fantastisch mooi en rustig. De baai werd omringd met bomen en aan het uiteinde was een kiezelstrandje dat gebruikt werd door een tiental naturisten.

Vlak bij onze ligplaats was een groot, voor Kroatië kenmerkend, rotsplateau met daarachter een door mensenhanden vrij van bomen gemaakt stukje grond. Ze knikte en zei: Dus we hoeven niet bang te zijn dat het er druk wordt. Marieke keek rondom zich heen en zei lachend: Ik zie hier werkelijk niemand met iets van kleding aan.

Toen we met een glas drinken moe maar ontspannen op het voordek lagen te zonnen stootte Marieke me plots aan. Hij kwam recht op ons af en met de hand boven onze ogen volgden we alle bewegingen.

Toen hij vlak bij ons was liep er een gebruinde vrouw de trap van de bestuurdersplaats af en begaf zich naar het voordek. Ze bleef bij de ankerlier staan en wachtte totdat ze stil lagen. Dunja bleek een knappe verschijning te zijn. Slank met een klein rond kontje, mooi donkere lange en golvende haren, en een klein, bij haar lichaam passend, B-cupje. Ze had enkel een bikinibroekje aan. We keken elkaar aan en hadden op basis van wat Patrick ons verteld had, niet verwacht dat ze topless zou lopen.

Het anker viel en even later, toen de boot stil lag, kwam Patrick ook de trap af en voegde zich naast zijn vrouw op het voordek.

Hij was net als wij helemaal naakt en toen Marieke lachend zei dat het er goed uit zag wat ze zag, was het mijn beurt om haar een por te geven. Marieke en ik namen de uitnodiging graag aan en sprongen in het water. We maakten kennis met Dunja, die Nederlands sprak met een typische Slavische tongval. Ze liet haar blik over onze naakte lichamen glijden maar maakte er geen opmerking over. Hoewel ze de enige was met een broekje aan maakte ze geen aanstalten om het uit te doen.

Patrick’s voorspelling bleek juist te zijn. We zakten neer in de zachte leren kussens van de bank waarvan we uit ervaring wisten dat die ook geschikt was voor andere dingen dan alleen maar zitten! Ik keek Patrick aan en zei: We helpen haar wel!

Laat ze eerst maar een beetje aan ons wennen. Zullen we hier morgen blijven liggen? Het is hier fantastisch. Als ze morgen ziet dat er op het strandje weer naturisten liggen en ze ziet ons naakt, dan wil ze vanzelf een keer meedoen. Ze keek even een beetje vreemd naar de half harde piemel van haar man en deelde intussen de drankjes uit. Patrick deed net of er niets aan de hand was en begon met ons over de vaartocht van deze dag te praten.

We kletsten gezellig met elkaar over van alles en nog wat en Dunja bleek een gezellige prater te zijn. Na een half uurtje stond Marieke op en zei: Ik vraag me af of alle boordverlichting het wel goed doet en ik wil geen problemen. Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen.

Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed. Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters. Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker.

Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen. Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren.

Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit. Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam. Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal. Na even wat winkeltjes te hebben bekeken en door het dorp te hebben gelopen, namen we plaats op het terras van een klein, authentiek ogend restaurantje.

Het zag er leuk uit en omdat wij wat vroeg naar het dorp waren gegaan, was het er nog niet druk. Een knappe donkerharige serveerster in een zwart strak rokje en witte blouse bracht ons de menukaarten en vroeg in gebroken Engels wat we te drinken lustten.

We bestelden allebei een colaatje en terwijl we daarop wachtten, bekeken we de kaart. Alles is in het Kroatisch. Zouden ze geen Engelse kaart hebben? Toen de serveerster terug kwam met ons drinken, vroeg ik haar om een Engelse kaart die ze inderdaad niet bleken te hebben.

Mij poging om samen met haar de boel naar het Engels te vertalen mislukte omdat ze vooral Kroatisch bleek te spreken en maar heel weinig Engels of Duits.

Plots liep ze onaangekondigd naar binnen en kwam snel terug met een grote man van half in de vijftig en kort grijs haar. Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was. Waarmee kan ik jullie helpen? Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween.

Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had. Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn. Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan. Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen.

We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen. Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw.

De man is zeker vijftien jaar ouder als mij. Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen? Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke. Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken.

Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem. Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf.

Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons. Wat mis je dan? Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam.

Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen. Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij!

En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes.

Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was.

Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was. Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over. Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen. Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke. Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg.

Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op. Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in. Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe.

Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven.

Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in.

Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer. Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had. Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in.

Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen.

Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders!

Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit. Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond.

Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg!

Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in. Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in.

Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig. Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten.

Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen. Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus.Neuk party escort nederland


elkaar beffen neuken in kroatie