Dikke lul komt klaar opengesperde kut

dikke lul komt klaar opengesperde kut

..

Erotiek plassex datedikke lul komt klaar opengesperde kut

..

Gisteren toen hij me wegstuurde, terwijl zijn zaad nog uit mijn reet sijpelde, zei hij: Ik verwacht dat je naakt onder mijn bureau zit en mijn pik afzuigt.

Om half tien meld ik mij bij de secretaresse van de directeur. Ze kijkt me vreemd aan, maar ik mag doorlopen. Eenmaal in het lege kantoor van de directeur, twijfel ik. Betekent dat dat ik me nu al moet uitkleden en in mijn blote reet onder zijn bureau moet gaan zitten wachten? Wat als zijn secretaresse binnenkomt, of een van de andere directeuren?

Maar ik ben bang voor de directeur, bang voor zijn reactie als ik niet gehoorzaam. Dus trek ik mijn kleren uit, kruip op handen en knieën onder het zware eikenhout en wacht. Om 10 uur komt inderdaad de directeur binnen en gaat achter zijn bureau zitten. Vanuit mijn positie zie ik alleen zijn onderlichaam. Nergens blijkt uit dat hij weet dat ik er ben, tot hij ineens zijn broek openmaakt en zijn lul eruit hangt.

Zelfs in slappe toestand is het echt een grote pik. Gehoorzaam schuif ik tussen zijn benen en mijn zachte lippen glijden over de dikke eikel. Ik zuig zijn zachte penis diep in mijn mond en voel hoe hij groeit op mijn tong. Langzaam begin ik de directeur te pijpen. Zijn positie is anders dan gisteren, toen hij zijn lul onbelemmerd tot diep in mijn keel kon drukken. Nu heb ik meer controle. Gretig zuig ik zijn grote eikel tussen mijn volle lippen en laat zijn dikke worst diep in mijn koele mond glijden.

Van boven het bureaublad komt gekreun. Blijkbaar doe ik het goed. Ik begin zijn lul sneller af te zuigen. Met één hand kneed en streel ik zijn zware ballen. Ik wil hem bevredigen. Ik wil zijn zaad in mijn keel voelen spuiten. Ik hunker ernaar om zijn lauwwarme lading te ontvangen en gehoorzaam door te slikken. Dan hoor ik de deur open en dicht gaan. Er komt iemand binnen! Ga zitten', zegt de directeur schor. Iemand gaat tegenover de directeur aan het bureau zitten. Ik kan hem niet zien omdat mijn hoofd tussen de benen van de directeur gedrukt zit, maar de knieën van de bezoeker moeten mijn openstaande kontje bijna raken.

Terwijl mijn zachte lippen zich vastzuigen over de harde penis van de directeur en zijn dikke stam over mijn zachte tong diep in mijn koele mondholte glijdt, ontspint zich boven mij een zakelijk gesprek. Het gaat over aandelentransacties en winstmarges, als ik het eerste voorvocht in mijn mond proef. Ik zuig nog iets harder en sneller aan die lekkere harde pik, probeer de dikke eikel zo diep mogelijk in mijn keel te laten glijden en het zaad uit zijn zware ballen omhoog te zuigen.

Al snel begint de directeur te kreunen en schokkend met zijn heupen loost hij zijn eerste lading pap van de dag tussen mijn lippen.

Gehoorzaam slik ik alles door, en blijf zuigen tot hij leeg is. Dan lik ik zijn inmiddels slappe pik keurig schoon en berg hem weer op in de broek. Boven mij gaat het gesprek alweer verder over return on investment en zo. Mijn taak zit er voorlopig weer op.

Terwijl ik mijn eigen, keiharde pik en ballen zachtjes streel, draai ik mij om om die andere man eens te bekijken. Onder het bureau kan alleen zijn benen zien natuurlijk. De broekspijpen van een grijs pak.

En een stijve lul. Ik knipper met mijn ogen. Zien ik het goed? Ja, ik zie het goed. Uit de gulp van het keurige pak steekt een grote kale stijve pik. De boodschap is duidelijk, maar dit Dit gaat te ver. De directeur, dat is één ding, hoewel ook daarbij de schaamte met de lust om voorrang strijdt.

De directeur, bij hem heb ik mezelf gewoon niet in de hand. Maar dit is een wildvreemde. Ik heb zijn gezicht zelfs niet gezien. Als ik dit doe ben ik echt niet meer dan een hoer. Zelfs nog minder dan een hoer, een minderwaardige, willoze neukslet. Onwillekeurig denk ik terug aan Pater Gerbrandt en zijn klaverjasavondjes. Hele avonden zat ik daar onder tafel te wachten tussen vier paar benen, te wachten tot weer een van de priesterpijen omhoog ging en ik op mijn knieën onder de ruwe stof moest kruipen om de spijkerharde pik van een van de paters leeg te zuigen.

Ook toen ging het spel gewoon door, terwijl ik onder de kaarttafel mijn vernederende werk deed en kokhalzend de zoveelste warme lading oude mannen-sperma tegen mijn huig voelde spuiten.

Ook toen kreeg ik niet meer te zien van mijn sexpartners dan stijve lullen en behaarde ballen, geen ogen, geen gezicht. Voor hen was ik niet meer dan een onzichtbare koele mond met satijnzachte lippen, waar ze naar believen hun dikke pik in konden hangen. Ik ril bij de herinnering. Die vernedering wil ik niet nog een keer.

Dus blijf ik zitten waar ik zit, naakt onder het bureau van mijn directeur, met de geur van zijn lul aan mijn lippen.

Maar al snel port de punt van een dure herenschoen in mijn bilspleet. Met zijn voet in mijn kont, duwt hij me hardhandig naar de andere kant van het bureau, tussen de benen van Frits. Diens stijve lat drukt tegen mijn gezicht. De geur van zijn lul dringt in mijn neus. Ik knijp mijn ogen dicht van schaamte, en ik kan mijn tranen niet bedwingen, als ik gehoorzaam het harde vlees van deze wildvreemde man tussen mijn lippen laat glijden.

Pater Gerbrandt had gelijk: Op handen en knieën zit ik onder de tafel met die onbekende leuter in mijn mond, terwijl de directeur met de punt van zijn schoen tegen mijn anus duwt en zo het tempo bepaalt waarin ik zijn zakenvriend pijp. Ik hoor zijn geile gekreun als ik ondertussen zijn eikel lik, even met het puntje van mijn tong zijn zaadgaatje beroer. Vroeger, onder de klaverjastafel, werd ik tijdens het zuigen ook weleens in mijn reet gevingerd door een andere pater.

Of moest ik mijn aandacht verdelen over twee harde pater-pikken tegelijk. Soms werd de geilheid een pater teveel, en dan werd het klaverjasspel even onderbroken om mijn kleine kontje te neuken. Of het kontje van mijn vriendje Karel, die ook wel eens onder de tafel zat. Frits heeft niet het uithoudingsvermogen van mijn directeur, want het duurt niet lang voor hij met zijn lange pik warme stralen zaad achter in mijn keel loost.

Werktuiglijk slik ik alles door, me nauwelijks bewust van wat er met me gebeurt. Het voelt alsof ik weer terug in de tijd ben geworpen, terug naar pater Gerbrandt aan wie ik dacht voor altijd te zijn ontsnapt. Maar terwijl ik de laatste slijmerige spermaresten van Frits' eikel lik, weet ik dat het nooit mogelijk was om te ontsnappen aan pater Gerbrandt. Zijn dikke lul heeft een blijvende afdruk in mijn kont achtergelaten, een leegte die altijd gevuld moet worden door hard kloppend mannenvlees.

Zou dat andere neukjong van de paters, mijn vroegere vriendje Karel, dat ook nog steeds zo voelen? Als Frits is vertrokken, haalt de directeur me onder het bureau vandaan en trekt me mee naar een hoek van de kamer, waar een ingewikkeld apparaat staat opgesteld.

Hij laat me voorover bukken, mijn handen tegen de muur en mijn wijd openstaande reet naar het apparaat toe. Als de directeur op een knop drukt, schuift ineens een dildo uit het apparaat naar buiten en tussen mijn billen. Bang voor wat gaat komen, maar gehoorzaam, manoeuvreer ik mijn kont zo dat de dikke kop van de rubberen lul mijn anuslipjes opendrukt en langzaam een stukje mijn nauwe ster binnen glijdt.

Het voelt geil, ik kan er niets aan doen. De directeur drukt op een andere knop en ineens dringt de dildo diep mijn aars in. Ik kreun moeizaam en probeer mijn kont te ontspannen om de lompe knuppel te kunnen ontvangen. Dan begint de machine mij te neuken. Kreunend probeer ik mijn kontgat zoveel mogelijk open te stellen voor de mechanische stoten, die meedogenloos diep in mijn lichaam boren. Ik kreun bij elke stoot, maar minder van geilheid dan omdat het me moeite kost de diepe beuken van de rubberen lul te verwerken.

De directeur vindt het kennelijk wel opwindend, want hij komt voor mij staan en haalt zijn dikke snikkel tevoorschijn. Ik wil niet anders. Ik wil zijn lul in me voelen glijden, tussen mijn lippen of in mijn kont, het maakt niet uit. Als ik die geile harde pik maar mag ontvangen. Als ik zijn dikke pap maar in me mag voelen spuiten. Maar deze keer loost hij zijn zaad niet in mijn keel, hij trekt zijn leuter op het laatste moment tussen mijn lippen vandaan en spuit zijn melk in mijn gezicht.

Ik sper mijn mond open om toch nog een paar klodders te mogen proeven. De warme kwakken druipen langzaam over mijn voorhoofd, wangen en mond, als hij zijn dikke worst nog even in mijn mond propt en ik dankbaar de laatste druppels uit zijn ballen zuig en doorslik. De dildo blijft intussen door rammen in mijn neukhol. Als ik zijn lul heb leeggezogen, zet hij zijn machine op een lagere stand. De mechanische dildo glijdt nu soepeltjes heen en weer in mijn reet.

Ik kreun, en duw mijn billen onwillekeurig naar achteren om de kunstlul dieper te voelen. Deze stand van de neukmachine bevalt mij wel. Langzaam begin ik aan mijn steenharde pik te trekken, maar ik ben intussen zo geil dat ik vrijwel meteen mijn zaad omhoog voel komen. En dat mag niet, ik mag niet klaarkomen! Ik stop met aftrekken en streel voorzichtig mijn zak, kneed een beetje in mijn ballen.

Ik ben zo geil van de rubberen leuter die maar onophoudelijk in en uit mijn openstaande kontgat glijdt, dat ik zelfs zonder mijn penis aan te raken, een spontane zaadlozing nauwelijks kan voorkomen.

Maar de directeur wil dat ik me aftrek Ik neem mijn stijve pik in de hand en begin het velletje langzaam op en neer te bewegen. Zo langzaam als ik maar durf. Intussen probeer ik mijn gedachten te concentreren op dingen die mij niet geil maken, zoals: Maar intussen blijft die dikke dildo voortdurend mijn poephol binnendringen, en ook al is het geen echte geile warme lul van vlees en bloed, het voelt heerlijk om die harde knop diep in mijn kont te voelen boren.

Hoe erg ik ook mijn best doe, al snel houd ik het niet meer en kreunend, mijn lichaam krampachtig schokkend, spuit ik mijn zaad op de eikenhouten vloer van de directeur. Er lijkt geen einde aan te komen. Straal na straal spuit uit mijn getergde pik. Mijn knieën knikken en al schokkend en ejaculerend zak ik op de grond. De dildo glijdt uit mijn reet en blijft boven mij in het luchtledige doelloos heen en weer schuiven.

En nog steeds melk ik de warme pap uit mijn zak naar boven. Terwijl de laatste dikke druppels uit mijn eikel lekken, lig ik trillend op de grond. Ineens heb ik het koud. Ik voel me leeg en alleen.

Zo voelde het ook als pater Gerbrandt met mij klaar was voor de avond. Als ik afgeragd en volgespoten, zijn zaad uit mijn anus langs mijn billen sijpelend, mijn eigen koude harde brits opzocht om te proberen nog een paar uur te slapen voor het ochtendappél. Als dat lukte tenminste. Als ik niet zelfs in mijn dromen achtervolgd werd door de beukende lul van pater Gerbrandt, die dikke knuppel die mijn kwetsbaarste plekje zo bruut open boorde. En soms, soms was ik niet alleen.

Dan schoof het warme lichaam van Karel tegen mij aan onder de dekens. Dan waren woorden niet nodig, hadden wij aan elkaars gebutste en misbruikte jongenslichamen genoeg.

Ineens rukt een barse stem mij uit mijn dagdromen: Naakt en weerloos lig ik op de grond naast plasjes van mijn eigen lauwe kwark. Ik stamel verontschuldigingen, maar in de ogen van de directeur is geen genade.

Terwijl hij zijn broek open ritst en zijn harde paal bevrijdt, beveelt hij: Ik zuig alles uit zijn kloppend orgaan, neem zijn lul bij de basis, pers zo het laatste restje in mijn warme mond en slik alles gulzig door. Loom blijven we beiden een tijdje languit liggen. Ik zoek mijn shortje en we kleden ons aan, mijn geslacht bolt op onder het te smalle broekje. James zet me thuis af, hij heeft nog een boodschap te doen en zal pas in de late namiddag terug zijn. Ik wuif hem uit en ga langs achter binnen.

Ik ben helemaal niet verbaasd als ik Nicky, het nichtje van de buren aantref. Ze komt regelmatig wel eens binnen gesprongen en heeft in mij een vertrouwenspersoon gevonden.

Haar mooie ovaal gevormde snoetje is gesierd met een fijn brilletje zodat haar kleine wipneusje nog meer wordt benadrukt. Ze schenkt mij een brede glimlach als ze mij opmerkt. Haar blonde, kortgeknipte haren heeft ze achteraan in een staartje gewikkeld. Nicky is al achttien en terwijl ik haar bekijk moet ik bekennen dat ze al goed ontwikkeld is.

Ze is heel slank en groot voor haar leeftijd, haar jonge vormen alleen bedekt met een minuscuul kleine, fel rode bikini ligt ze languit gestrekt te genieten van de zonnestralen. Haar andere kleren heeft ze, zoals gewoonlijk, onmiddellijk uitgetrokken toen ze aankwam. Ik zie de zachte welving van haar venusheuvel en volg met mijn blik de zachte ronding van haar borstjes.

Haar beentjes zijn lichtjes gespreid en tussen de rand van haar slipje komt een stukje schaamhaar vrij. Ik douche mij en spoel overvloedig mijn geslacht. Mijn borstjes laat ik bloot en ik trek een knalgele spannende tanga aan die nauwelijks iets verhuld van mijn vrouwelijkheid. Wij zijn eraan gewend om mekaar naakt te zien.

Nicky ligt nog steeds in dezelfde houding, zweetdruppeltjes parelen op haar jonge halfnaakte lijfje. Haar mond is half geopend, een hand ligt op haar schaamstreek, haar vingertje speelt met haar spleetje. Ze lijkt te schrikken en bekijkt me als ik naderbij kom.

Ze trekt haar bovenstukje uit, haar mooi gevormde borstjes blootstellend aan het felle licht. Haar tepels zijn gezwollen en wijzen fier omhoog. Ze steunt op haar voeten, heft haar smalle bips op en schuift haar slipje over haar enkels, haar benen omhoog stekend trekt ze het niemendalletje uit.

Hierbij gunt ze me een niets verhullende blik op haar behaarde sleufje. Ik vraag haar of ze dat niet hinderlijk vindt. Haar beentjes spreidend, onderwerpt ze haar gleuf aan een onderzoekende blik.

Het meisje lijkt geschrokken te zijn en stamelt: Ze raakt niet uit haar woorden en ik leg haar uit dat vele mannen daar op geilen. Ze bekijkt me met verbaasde ogen. Ze vindt het wel fijn, zo bloot zegt ze zonder aarzelen en ik ga het benodigde halen. Ze legt haar beentjes wijd open op de leuningen van de stoel en ik neem, nadat ik mijn spannend slipje heb uitgetrokken, gehurkt plaats voor haar.

Met ontblootte scheur voel ik mij een heel stuk beter, ik voel een zacht briesje mijn geslacht strelen.. Het meeste haar wordt verwijderd met de grote meegebrachte schaar. Mijn handelingen nauwgezet volgend streelt ze intussen haar borstjes. Ik wrijf haar schaamstreek in met het scheerschuim en strijk het grondig open. Mijn vingers in haar geslachtje stekend trek ik haar schaamlipjes uit en span zo haar velletje strak.

Ik merk dat ze tussen mijn benen zit te kijken , maak het haar gemakkelijk en sper ze wijd open. Nieuwsgierig keurt ze haar nu kale gleufje en trekt haar schaamlipjes uit mekaar, steekt haar vingers naar binnen en opent haar kutje. Haar natte opening tonend is het mij meer dan duidelijk dat ze niet ongevoelig voor mijn gewriemel gebleven is. Ik kan echt geen woorden vinden en zeg haar naar waarheid dat ze onbeschrijfelijk mooi is.

Opeens kijk ik op mijn horloge, al zo laat…James zal zo dadelijk aankomen. Ik stel Nicky op de hoogte en ze vraagt of ze mag blijven. Ik beschrijf James en ze vraagt onmiddellijk of het waar is dat negers zo een grote penis hebben? Ik leg haar uit dat James erg groot geschapen is en toon haar tussen mijn gespreide handen benaderend de lengte van zijn geslacht. Ietwat ongelovig staart ze mij aan en aarzelend zegt ze dat ze wel graag eens zou toekijken als ik geneukt word door die, voor haar, immens grote lul.

Ik moet voortmaken en ga naar de badkamer waar ik mij terug uitgebreid douche. Ik verf mijn haren blond. James geilt op die kleur en vind het erg hoerig staan. Ik doe een rood lendedoekje aan, waarbij mijn billen geheel ontbloot blijven en met wippende tietjes loop ik de trap af. Nicky ligt nog steeds op terras en heeft wel haar slipje aangetrokken, als James aankomt.

Hij heeft een wit T-shirt en blauw short aan en bekijkt met verbaasde blik de halfnaakte Nicky. Ik stel ze aan mekaar voor en ik zie dat Nicky haar blik onbewust naar de dikke bult in zijn shortje gaat.

Nicky staat recht, haar borstjes fier vooruitgestoken en geeft schuchter een hand. James trekt mij tegen zich aan, en grijpt mij stevig vast, zijn handen om mijn kontje geslagen. Hij is al aardig opgewonden, ik voel zijn halfstijve mannelijkheid door het dunne lendedoekje tegen mijn spleet schuren.

Hij maakt me geil als hij intussen in mijn oor fluistert dat hij zin heeft in mijn kutje. Nicky heeft zich terug neergelegd, haar benen lichtjes gespreid, wacht ze af. Ik doe teken aan James en we gaan in de keuken. Hij vraagt onmiddellijk of Nicky niet huiswaarts moet en kan zijn lusten haast niet in bedwang houden. Hij grijpt mijn borstjes vast en knijpt in mijn tepels, zijn andere hand zit tussen mijn benen en streelt mijn natte scheur. Ik leg hem de situatie uit en besluit met de woorden dat ze erg heet staat en hij misschien de kans heeft haar ook een beurt te geven.

Hij lacht breed, waarbij zijn witte tanden schitteren. Nicky bloost en haar ogen sperren zich open als James zijn short uittrekt. Zijn enorm geslacht hangt majestueus, halfstijf tussen zijn benen te bengelen. Onbewust heeft ze beschermend haar beentjes gesloten. James doet een stap nader als ze met een klein stemmetje vraagt: Hij raakt duidelijk opgewonden van het hele gedoe en terwijl hij mijn schaamlippen streelt wordt zijn pik met de minuut groter.

Ik vraag haar of ze wel eens een lul heeft afgezogen en op haar ontkennend antwoord buig ik door de knieeen en sluit mijn roodgeverfde lippen om de reusachtige pik en beweeg verwoed mijn hoofd heen en weer. Haar ene hand is tussen haar beentjes verdwenen en wrijft over haar spleetje. Gehoorzaam, met een oog op James gericht, voldoet ze haast schuchter, aan mijn verzoek.

Ze beweegt haar hoofdje heen en weer, James geniet met gespreide benen van de zuigbeurt, ik voel zijn vingers in mijn scheur glijden en spreid mijn benen. Hij rukt mijn schaamdoekje af en wrijft zijn zwarte eikel tegen mijn schaamdelen, ik trek mijn knieen op en plaats mijn voeten op het tafelblad. Nicky is naast ons komen staan, de ogen wijd, haar hand nog steeds tussen haar benen geklemd. Oooh, kijk eens aan hoe zijn lul in je glijdt.

Ik sluit mijn kutspieren om zijn dik geslacht en schuif mijn kontje meer naar voor. Nicky kijkt gespannen toe als James ophoudt met rammen en ik mijn kut zelf over zijn dikke staaf begin te schuiven. Nicky staat zichzelf wijdbeens te vingeren en roept opeens: James trekt zijn pik uit mijn dampende kut en ik ruim plaats. Nicky haast zich om de vrijgekomen ruimte in te nemen. Ik bemerk dat ze zichzelf reeds goed gesmeerd heeft, haar kutje glimt van haar sappen.

James kan zich niet meer bedwingen en zegt haar haar beentjes goed te openen. Hij trekt zijn slapgeworden geslacht uit haar gleufje en steekt hem in mijn klaarstaande geopende mond. Haar spleetje glimt van het sperma en een straaltje loopt langs haar bil naar beneden. James steekt zijn grote handen onder haar smalle dijtjes en schuift haar over zijn massief geslacht heen en weer.

Nicky weet niet waar ze het heeft en gilt van genot. Ik buk me, mijn benen wijd open gespreid en voel zijn opgezwollen lid in mijn druipende scheur glijden, mijn borstjes wiegen op het ritme van zijn stoten. Nicky kijkt, op haar ellebogen steunend, naar onze wilde neukbeurt. Ik word genomen zoals een dier denk ik, mezelf nog meer opjuttend. Hij zit lekker ver in mijn kut en ik schuif mijn smal kontje meer naar achter, zodat hij telkens dieper in mijn scheur verdwijnt.

Nicky springt lenig van de tafel en kijkt met blinkende oogjes toe. Zijn dikke lul ligt op zijn buik en ik ga gehurkt boven op hem zitten. Met langzame, lange halen wrijf ik mijn glibberige openstaande kut over de volledige lengte van zijn dikke negerpenis heen en weer. Mijn schaamlippen strelen zijn stijve lid en hij kreunt.Erotische massage waddinxveen neuken met een pop


Tijdens het neuken van haar kut stopt hij zijn voet in ha Tijdens het neuken zuigt ze zijn tenen. Pijpen beffen voet fetish en sperma in haar mond. Met haar voet in zijn mond neukt zijn neger lul haar natt Oooh wat geniet dit geile stel van het pijpen beffen en n Ze pijpt en word in haar mond kut en anus geneukt. Deze milf trekt zijn dikke lul af met haar voeten. Tijdens het anal neuken slaan zijn ballen tegen de kale kut. De voeten van deze geile meid met grote tieten worden vol De zwarte lul spuit zijn witte zaad op haar dikke tieten.

In de buitenlucht masturberen voet fetish pijpen neuken e Zuigend aan haar tenen neukt de neger haar natte kut. Hij neukt haar kut en anus helemaal rauw. Sperma op haar kale kut en anus.

Geil oud wijf word wild van teen zuigen. Hij laat zijn anus likken zijn stijve lul pijpen en neukt James zet me thuis af, hij heeft nog een boodschap te doen en zal pas in de late namiddag terug zijn. Ik wuif hem uit en ga langs achter binnen. Ik ben helemaal niet verbaasd als ik Nicky, het nichtje van de buren aantref. Ze komt regelmatig wel eens binnen gesprongen en heeft in mij een vertrouwenspersoon gevonden.

Haar mooie ovaal gevormde snoetje is gesierd met een fijn brilletje zodat haar kleine wipneusje nog meer wordt benadrukt. Ze schenkt mij een brede glimlach als ze mij opmerkt. Haar blonde, kortgeknipte haren heeft ze achteraan in een staartje gewikkeld. Nicky is al achttien en terwijl ik haar bekijk moet ik bekennen dat ze al goed ontwikkeld is. Ze is heel slank en groot voor haar leeftijd, haar jonge vormen alleen bedekt met een minuscuul kleine, fel rode bikini ligt ze languit gestrekt te genieten van de zonnestralen.

Haar andere kleren heeft ze, zoals gewoonlijk, onmiddellijk uitgetrokken toen ze aankwam. Ik zie de zachte welving van haar venusheuvel en volg met mijn blik de zachte ronding van haar borstjes. Haar beentjes zijn lichtjes gespreid en tussen de rand van haar slipje komt een stukje schaamhaar vrij. Ik douche mij en spoel overvloedig mijn geslacht. Mijn borstjes laat ik bloot en ik trek een knalgele spannende tanga aan die nauwelijks iets verhuld van mijn vrouwelijkheid.

Wij zijn eraan gewend om mekaar naakt te zien. Nicky ligt nog steeds in dezelfde houding, zweetdruppeltjes parelen op haar jonge halfnaakte lijfje. Haar mond is half geopend, een hand ligt op haar schaamstreek, haar vingertje speelt met haar spleetje. Ze lijkt te schrikken en bekijkt me als ik naderbij kom. Ze trekt haar bovenstukje uit, haar mooi gevormde borstjes blootstellend aan het felle licht.

Haar tepels zijn gezwollen en wijzen fier omhoog. Ze steunt op haar voeten, heft haar smalle bips op en schuift haar slipje over haar enkels, haar benen omhoog stekend trekt ze het niemendalletje uit.

Hierbij gunt ze me een niets verhullende blik op haar behaarde sleufje. Ik vraag haar of ze dat niet hinderlijk vindt. Haar beentjes spreidend, onderwerpt ze haar gleuf aan een onderzoekende blik. Het meisje lijkt geschrokken te zijn en stamelt: Ze raakt niet uit haar woorden en ik leg haar uit dat vele mannen daar op geilen. Ze bekijkt me met verbaasde ogen. Ze vindt het wel fijn, zo bloot zegt ze zonder aarzelen en ik ga het benodigde halen.

Ze legt haar beentjes wijd open op de leuningen van de stoel en ik neem, nadat ik mijn spannend slipje heb uitgetrokken, gehurkt plaats voor haar. Met ontblootte scheur voel ik mij een heel stuk beter, ik voel een zacht briesje mijn geslacht strelen.. Het meeste haar wordt verwijderd met de grote meegebrachte schaar.

Mijn handelingen nauwgezet volgend streelt ze intussen haar borstjes. Ik wrijf haar schaamstreek in met het scheerschuim en strijk het grondig open. Mijn vingers in haar geslachtje stekend trek ik haar schaamlipjes uit en span zo haar velletje strak.

Ik merk dat ze tussen mijn benen zit te kijken , maak het haar gemakkelijk en sper ze wijd open. Nieuwsgierig keurt ze haar nu kale gleufje en trekt haar schaamlipjes uit mekaar, steekt haar vingers naar binnen en opent haar kutje.

Haar natte opening tonend is het mij meer dan duidelijk dat ze niet ongevoelig voor mijn gewriemel gebleven is. Ik kan echt geen woorden vinden en zeg haar naar waarheid dat ze onbeschrijfelijk mooi is. Opeens kijk ik op mijn horloge, al zo laat…James zal zo dadelijk aankomen. Ik stel Nicky op de hoogte en ze vraagt of ze mag blijven. Ik beschrijf James en ze vraagt onmiddellijk of het waar is dat negers zo een grote penis hebben?

Ik leg haar uit dat James erg groot geschapen is en toon haar tussen mijn gespreide handen benaderend de lengte van zijn geslacht. Ietwat ongelovig staart ze mij aan en aarzelend zegt ze dat ze wel graag eens zou toekijken als ik geneukt word door die, voor haar, immens grote lul. Ik moet voortmaken en ga naar de badkamer waar ik mij terug uitgebreid douche. Ik verf mijn haren blond. James geilt op die kleur en vind het erg hoerig staan. Ik doe een rood lendedoekje aan, waarbij mijn billen geheel ontbloot blijven en met wippende tietjes loop ik de trap af.

Nicky ligt nog steeds op terras en heeft wel haar slipje aangetrokken, als James aankomt. Hij heeft een wit T-shirt en blauw short aan en bekijkt met verbaasde blik de halfnaakte Nicky.

Ik stel ze aan mekaar voor en ik zie dat Nicky haar blik onbewust naar de dikke bult in zijn shortje gaat. Nicky staat recht, haar borstjes fier vooruitgestoken en geeft schuchter een hand. James trekt mij tegen zich aan, en grijpt mij stevig vast, zijn handen om mijn kontje geslagen.

Hij is al aardig opgewonden, ik voel zijn halfstijve mannelijkheid door het dunne lendedoekje tegen mijn spleet schuren.

Hij maakt me geil als hij intussen in mijn oor fluistert dat hij zin heeft in mijn kutje. Nicky heeft zich terug neergelegd, haar benen lichtjes gespreid, wacht ze af. Ik doe teken aan James en we gaan in de keuken. Hij vraagt onmiddellijk of Nicky niet huiswaarts moet en kan zijn lusten haast niet in bedwang houden.

Hij grijpt mijn borstjes vast en knijpt in mijn tepels, zijn andere hand zit tussen mijn benen en streelt mijn natte scheur. Ik leg hem de situatie uit en besluit met de woorden dat ze erg heet staat en hij misschien de kans heeft haar ook een beurt te geven. Hij lacht breed, waarbij zijn witte tanden schitteren.

Nicky bloost en haar ogen sperren zich open als James zijn short uittrekt. Zijn enorm geslacht hangt majestueus, halfstijf tussen zijn benen te bengelen. Onbewust heeft ze beschermend haar beentjes gesloten. James doet een stap nader als ze met een klein stemmetje vraagt: Hij raakt duidelijk opgewonden van het hele gedoe en terwijl hij mijn schaamlippen streelt wordt zijn pik met de minuut groter. Ik vraag haar of ze wel eens een lul heeft afgezogen en op haar ontkennend antwoord buig ik door de knieeen en sluit mijn roodgeverfde lippen om de reusachtige pik en beweeg verwoed mijn hoofd heen en weer.

Haar ene hand is tussen haar beentjes verdwenen en wrijft over haar spleetje. Gehoorzaam, met een oog op James gericht, voldoet ze haast schuchter, aan mijn verzoek. Ze beweegt haar hoofdje heen en weer, James geniet met gespreide benen van de zuigbeurt, ik voel zijn vingers in mijn scheur glijden en spreid mijn benen.

Hij rukt mijn schaamdoekje af en wrijft zijn zwarte eikel tegen mijn schaamdelen, ik trek mijn knieen op en plaats mijn voeten op het tafelblad.

Nicky is naast ons komen staan, de ogen wijd, haar hand nog steeds tussen haar benen geklemd. Oooh, kijk eens aan hoe zijn lul in je glijdt. Ik sluit mijn kutspieren om zijn dik geslacht en schuif mijn kontje meer naar voor.

Nicky kijkt gespannen toe als James ophoudt met rammen en ik mijn kut zelf over zijn dikke staaf begin te schuiven.

Nicky staat zichzelf wijdbeens te vingeren en roept opeens: James trekt zijn pik uit mijn dampende kut en ik ruim plaats. Nicky haast zich om de vrijgekomen ruimte in te nemen. Ik bemerk dat ze zichzelf reeds goed gesmeerd heeft, haar kutje glimt van haar sappen.

James kan zich niet meer bedwingen en zegt haar haar beentjes goed te openen. Hij trekt zijn slapgeworden geslacht uit haar gleufje en steekt hem in mijn klaarstaande geopende mond. Haar spleetje glimt van het sperma en een straaltje loopt langs haar bil naar beneden. James steekt zijn grote handen onder haar smalle dijtjes en schuift haar over zijn massief geslacht heen en weer.

Nicky weet niet waar ze het heeft en gilt van genot. Ik buk me, mijn benen wijd open gespreid en voel zijn opgezwollen lid in mijn druipende scheur glijden, mijn borstjes wiegen op het ritme van zijn stoten. Nicky kijkt, op haar ellebogen steunend, naar onze wilde neukbeurt. Ik word genomen zoals een dier denk ik, mezelf nog meer opjuttend. Hij zit lekker ver in mijn kut en ik schuif mijn smal kontje meer naar achter, zodat hij telkens dieper in mijn scheur verdwijnt.

Nicky springt lenig van de tafel en kijkt met blinkende oogjes toe. Zijn dikke lul ligt op zijn buik en ik ga gehurkt boven op hem zitten. Met langzame, lange halen wrijf ik mijn glibberige openstaande kut over de volledige lengte van zijn dikke negerpenis heen en weer. Mijn schaamlippen strelen zijn stijve lid en hij kreunt.

Ik pak de gezwollen pik en wrijf de eikel in mijn grote scheur, hij glijdt naar binnen en mijn handen steunend op mijn knieën wip ik als een bezetene op en neer.

Zijn geslacht voelt heet aan en ik voel zijn spieren samentrekken als hij klaarkomt en mijn scheur vol spuit. Ik richt mij langzaam op, zijn pik schuift uit mijn kut en ik zie zijn kleverige zaad, dat langzaam uit mijn geslacht druipt.

dikke lul komt klaar opengesperde kut