Bi s kutje wrijven

bi s kutje wrijven

Twee geile lesbi's wrijven kutjes tegen elkaar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa. Lily heeft verboden sex met haar schoonmoeder. Twee bi-zonder geile moppies.

Misty Stone neukt Tasha Reign. Lesbiennes wrijven met passie hun sappige kutjes tegen elkaar. Twee dames laten enorme dildo's verdwijnen. Pruimpje likken en kutje scharen met twee lesbische gingers. Twee lesbiennes vermaken zich kostelijk op het strand. Twee kinky lezbos scharen en beffen elkaar.

Twee lesbische vriendinnen spuiten elkaar lekker onder. Haha, ik weet dat mijn zusje vroeger altijd op de leuning van de bank ging liggen en dan heen en weer ging wrijven met haar heupen. Mijn moeder vond het niet leuk en verbood het haar.

Dus deed mijn zusje het stiekem. Prachtig als je achter de computer zat en je hoorde een hele hoop gestommel in de kamer. Als je dan stiekem ging kijken, vloog ze van de bank af en met een rood hoofd zei ze dan altijd: Ik ben gewoon tv aan het kijken hoor! Ik had toen eigenlijk nog geen idee dat het iets met seks te maken had. We hadden onze pyjama's aan en met een touwtje maakten we piemels bij elkaar en met onderbroekjes borsten. De ene keer was zij de man, de andere keer ik de man.

Ik weet alleen niet meer wat we dan speelden. Met mijn zusje heb ik idd ook wel eens gespeeld: Maar ook weer zonder dat ik bewust was van seks. Loezzel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Loezzel.

Yep, heb ik ook gedaan.. In het begin was het 'onschuldig' doktertje spelen, en soms met kleren uit.. Heb er zelf nooit spijt van gehad, vond het altijd wel leuk juist.. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Ja, dan baal ik nja, gezonde seksuele ontwikkeling vind ik wel een goed excuus. Tot mijn 12e vond ik meisjes eng. Ja, twee keer gedaan tegen mijn zin in omdat ik werd 'gechanteerd' door mijn pesters.

Dus, nee, niet echt leuke herinneringen aan. Het deed verdomde pijn wat ze allemaal uitspookten en ik voelde me er verschrikkelijk over. Dingen als in de douche werd de douche op mij gericht, maar dan ineens veel te heet gedraaid. Ik kreeg een poppenhand in mijn vagina en werd bereden, maar dat deed ontzettend veel pijn.. En dan werd ik achteraf uitgelachen omdat ze dan deden alsof het allemaal mijn idee was geweest en dat aan de hele klas vertelden.

Skilly Bekijk openbaar profiel Bezoek Skilly's webpagina! Zoek meer berichten van Skilly. Allochthony Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Allochthony. Gingen we altijd toneelstukjes doen, met de lerares en de leerling die moest nablijven. En dan gingen we opelkaar liggen. Maar nooit zoenen of kleren uit ofzo. Op gegeven moment zei ze tegen me, ga maar van me af anders wordt ik zwanger. Surprise Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Surprise. Er woonde een meisje bij mij in de buurt, die wilde altijd dat alle jongens takken en bladeren in haar kut gingen stoppen.

Daar was ik nooit zo voor. Om hem warmer of kouder te zetten moest je aan zijn tepels draaien. Ik vond het allemaal maar vies. Now you're a salt pillar, and all the deer are gonna lick ya. Uice Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Uice. Ik had een vriendje vroeger die op ontdekkinstocht was. Hij stelde allemaal dingen voor om te doen, aanraken enzo, maar ik was er niet erg van gediend. Ik heb het wel gedaan, maar toen hij te ver ging ben ik meteen gestopt.

Ook wist hij toen hij nog heel klein was dat zijn vader seksboekjes had op zolder, daar gingen we dan altijd stiekem kijken, maar we wisten nooit wat dat witte spul was op die mensen we dachten plas ofzo.

Stefanie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Stefanie. K-elli-e Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van K-elli-e. Whaha ik vind je verhaal erg grappig. Volgens mij ben je best wel ehh een soort Kim Holland ofzo.

Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Seksuele spelletjes als klein kindje. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Yab-Yum. Zoek meer berichten van 'I'he Prophet. Yab-Yum schreef op Zoek meer berichten van noa-zut. Zoek meer berichten van duivelaartje. Zoek meer berichten van MB. Zoek meer berichten van Astraea.

MargotTenenbaum schreef op Morgan schreef op Daar stond ik altijd van te kijken Ik kon me nooit voorstellen dat in het echt iemand dat deed. Wel gedaan, maar zonder seksuele gedachten erbij. Handelingen voelden lekker op de manier dat het lekker voelt als je rug gekriebeld wordt, of als iemand je haar borstelt. Het was geen opwinding en er 'kwam ook niks van'. Nou ja, en ooit had ik een 'vriendje' die me ervan overtuigde dat je als je verkering had in je ondergoed op elkaar moest liggen.

Dat hebben we vervolgens ook gedaan, maar boeiend was het niet. Zijn dan ook snel weer gestopt. Zoek meer berichten van WolterB. Zoek meer berichten van Levitating Nun. Zoek meer berichten van Erbenda. Zoek meer berichten van Warsocket. Zoek meer berichten van Baka². Zoek meer berichten van Nona. Warsocket schreef op Zoek meer berichten van isa Zoek meer berichten van Poesket.

Zoek meer berichten van aby. Zoek meer berichten van Loezzel. Thijsjuh-ijsjuh schreef op Dusjcrib schreef op Skilly schreef op Oh zo erg Hoe oud was je toen?

Als ik vragen mag? Me vage nicht zag iets op tv over vrijen enzo. Dus sprong ze opeens op me bed. Want ik was aan het liggen En ging ze op me liggen en me zoenen met haa mond, ik werd zo bang duwde haar omver, wat niet goed lukte want ze was zwaar. Toen het me lukte kroop ik onder me bed en bleef daar zeker 1 uur totdat ze uit me kamer ging. Ik was met andere dingen bezig zoals het verzorgen van de dieren.

Mephostophilis schreef op Zoek meer berichten van Allochthony. Zoek meer berichten van Surprise. Zoek meer berichten van Uice.

Sex advertentie plaatsen nederlandse amateurs sexbi s kutje wrijven

Twee geile lesbi's wrijven kutjes tegen elkaar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa. Lily heeft verboden sex met haar schoonmoeder. Twee bi-zonder geile moppies. Misty Stone neukt Tasha Reign. Lesbiennes wrijven met passie hun sappige kutjes tegen elkaar. Twee dames laten enorme dildo's verdwijnen.

Pruimpje likken en kutje scharen met twee lesbische gingers. Twee lesbiennes vermaken zich kostelijk op het strand. Twee kinky lezbos scharen en beffen elkaar. Twee lesbische vriendinnen spuiten elkaar lekker onder. Haha, ik weet dat mijn zusje vroeger altijd op de leuning van de bank ging liggen en dan heen en weer ging wrijven met haar heupen. Mijn moeder vond het niet leuk en verbood het haar.

Dus deed mijn zusje het stiekem. Prachtig als je achter de computer zat en je hoorde een hele hoop gestommel in de kamer. Als je dan stiekem ging kijken, vloog ze van de bank af en met een rood hoofd zei ze dan altijd: Ik ben gewoon tv aan het kijken hoor! Ik had toen eigenlijk nog geen idee dat het iets met seks te maken had. We hadden onze pyjama's aan en met een touwtje maakten we piemels bij elkaar en met onderbroekjes borsten.

De ene keer was zij de man, de andere keer ik de man. Ik weet alleen niet meer wat we dan speelden. Met mijn zusje heb ik idd ook wel eens gespeeld: Maar ook weer zonder dat ik bewust was van seks.

Loezzel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Loezzel. Yep, heb ik ook gedaan.. In het begin was het 'onschuldig' doktertje spelen, en soms met kleren uit.. Heb er zelf nooit spijt van gehad, vond het altijd wel leuk juist.. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Ja, dan baal ik nja, gezonde seksuele ontwikkeling vind ik wel een goed excuus. Tot mijn 12e vond ik meisjes eng. Ja, twee keer gedaan tegen mijn zin in omdat ik werd 'gechanteerd' door mijn pesters.

Dus, nee, niet echt leuke herinneringen aan. Het deed verdomde pijn wat ze allemaal uitspookten en ik voelde me er verschrikkelijk over. Dingen als in de douche werd de douche op mij gericht, maar dan ineens veel te heet gedraaid.

Ik kreeg een poppenhand in mijn vagina en werd bereden, maar dat deed ontzettend veel pijn.. En dan werd ik achteraf uitgelachen omdat ze dan deden alsof het allemaal mijn idee was geweest en dat aan de hele klas vertelden.

Skilly Bekijk openbaar profiel Bezoek Skilly's webpagina! Zoek meer berichten van Skilly. Allochthony Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Allochthony. Gingen we altijd toneelstukjes doen, met de lerares en de leerling die moest nablijven. En dan gingen we opelkaar liggen. Maar nooit zoenen of kleren uit ofzo. Op gegeven moment zei ze tegen me, ga maar van me af anders wordt ik zwanger.

Surprise Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Surprise. Er woonde een meisje bij mij in de buurt, die wilde altijd dat alle jongens takken en bladeren in haar kut gingen stoppen. Daar was ik nooit zo voor. Om hem warmer of kouder te zetten moest je aan zijn tepels draaien. Ik vond het allemaal maar vies. Now you're a salt pillar, and all the deer are gonna lick ya.

Uice Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Uice. Ik had een vriendje vroeger die op ontdekkinstocht was. Hij stelde allemaal dingen voor om te doen, aanraken enzo, maar ik was er niet erg van gediend. Ik heb het wel gedaan, maar toen hij te ver ging ben ik meteen gestopt.

Ook wist hij toen hij nog heel klein was dat zijn vader seksboekjes had op zolder, daar gingen we dan altijd stiekem kijken, maar we wisten nooit wat dat witte spul was op die mensen we dachten plas ofzo. Stefanie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Stefanie. K-elli-e Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van K-elli-e. Whaha ik vind je verhaal erg grappig. Volgens mij ben je best wel ehh een soort Kim Holland ofzo. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen.

Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Seksuele spelletjes als klein kindje. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Yab-Yum.

Zoek meer berichten van 'I'he Prophet. Yab-Yum schreef op Zoek meer berichten van noa-zut. Zoek meer berichten van duivelaartje. Zoek meer berichten van MB.

Zoek meer berichten van Astraea. MargotTenenbaum schreef op Morgan schreef op Daar stond ik altijd van te kijken Ik kon me nooit voorstellen dat in het echt iemand dat deed. Wel gedaan, maar zonder seksuele gedachten erbij. Handelingen voelden lekker op de manier dat het lekker voelt als je rug gekriebeld wordt, of als iemand je haar borstelt.

Het was geen opwinding en er 'kwam ook niks van'. Nou ja, en ooit had ik een 'vriendje' die me ervan overtuigde dat je als je verkering had in je ondergoed op elkaar moest liggen.

Dat hebben we vervolgens ook gedaan, maar boeiend was het niet. Zijn dan ook snel weer gestopt. Zoek meer berichten van WolterB. Zoek meer berichten van Levitating Nun. Zoek meer berichten van Erbenda. Zoek meer berichten van Warsocket. Zoek meer berichten van Baka². Zoek meer berichten van Nona. Warsocket schreef op Zoek meer berichten van isa Zoek meer berichten van Poesket. Zoek meer berichten van aby. Zoek meer berichten van Loezzel. Thijsjuh-ijsjuh schreef op Dusjcrib schreef op Skilly schreef op Oh zo erg Hoe oud was je toen?

Als ik vragen mag? Me vage nicht zag iets op tv over vrijen enzo. Dus sprong ze opeens op me bed. Want ik was aan het liggen En ging ze op me liggen en me zoenen met haa mond, ik werd zo bang duwde haar omver, wat niet goed lukte want ze was zwaar.

Toen het me lukte kroop ik onder me bed en bleef daar zeker 1 uur totdat ze uit me kamer ging. Ik was met andere dingen bezig zoals het verzorgen van de dieren. Mephostophilis schreef op Zoek meer berichten van Allochthony. Zoek meer berichten van Surprise. Zoek meer berichten van Uice.Lingam massage groningen 2 lullen in kut

  • Gluren sex hard sex gratis
  • Yep, heb ik ook gedaan. Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af.
  • 113
  • Bi s kutje wrijven


Lekkergeil neuk kijken


Ik ging op mijn fiets naar mijn werk en zag daar de leerlingen ook naar binnen gaan. Tara keek mijn kant op en toen ik naar haar keek draaide ze snel weg. Dit deed ze heel vaak maar ik dacht er nooit veel van. De dag ging verder en als laatste klas had ik de klas van tara.

Ik weet dat ze gym hebben voor mijn les dus wist ik al goed wat er zou gebeuren met sommige. Tara had nu een kort rokje aan en een topje dat met over haar kleine tietjes kwam. De kleine tara ze is maar 1,52 groot ging achterin zitten met haar vriendin marieke die bi is en ik zag marieke nog even over haar poesje wrijven.

Marieke zei toen ook dat ze iets wist van tara maar dat ze dat niet zou zeggen omdat ik daar zelf achter moest komen. De 2 meiden keken elkaar aan en glimlachten. Marieke schoof de tas van tara voor haar schoolbank en knipoogde naar me. De les was nu afgelopen en tara en marieke bleven netjes zitten.

Ik liep naar tara samen met marieke en marieke zetten me precies achter de mooie tara. Het rokje van tara was zo kort dat ik goed kon zien dat ze geen onderbroekje aan had en ik nu gewoon naar haar blote kontje en kale kutje stond te kijken.

Tara ging nu naar achter met haar strakke kleine kontje en wreef over mijn langzaam stijver wordende pik. Marieke kwam nu achter me staan en trok mijn broek uit waarna ze zichzelf helemaal uitkleden. Ik zetten mijn harde lul tegen het kutje van tara en duwde langzaam mijn pik het strakke kleine meisje.

Ik greep met 1 hand een tiet van marieke en begon er mee te spelen. Ik stoten ondertussen flink in het strakke poesje van tara en haar kutje was zo krap en klein dat ik nu al haar baarmoerder tegen mijn lul aan voelde en dat terwijl nog niet eens heel mijn pik in haar had gedaan. Ik ging op de grond zitten en tara liet haar kleine lekkere lichaam langzaam op mijn pik zakken.

Maar ik heb er nooit echt andere kinderen bij betrokken. Astraea Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Astraea. Haha ik deed dat ook toen ik 8 ofzo was denk ik.. Met een vriendinnetje, gingen we altijd bij elkaar logeren. En zij was al 'ervaren' ofzo 2 jaar ouder ofzo en dan maakten we er altijd een toneelstukje van..

Dat ik al in bed lag en dat zij dan na een paar minuten ook kwam en dat we deden alsof we elkaar niet kenden maar toevallig bij elkara in bed lagen. Maar niet naakt, maar dan gingen we met onderbroekjes aan over elkaar wrijven ofzo Kusjes geven dedne we niet aan. Ik had haar ook nog een keer gevraagd " of we nu toch geen verkering hadden he? Nu kunnen we er nog hartelijk om lachen.. There are many endings. The right one, is the one that you'll choose. Dat was echt rete-leuk!

Nee nooit bewust of met seksuele gedachtes erbij. Maar ik heb wel is ook met een vriendinnetje 'getongd'. Ze had haar zus met haar vriendje zien tongen en vroeg zich af of dat nou lekker was. Dus toen probeerden wij 't na te doen door onze tongen tegen elkaar naar buiten te steken. We vonden het allebei verschrikkelijk smerig. Maarja echt seksueel is dit niet Erbenda Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Erbenda.

Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket. Type Bekijk openbaar profiel Bezoek Type's webpagina! Zoek meer berichten van Type. Baka² Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Baka². Zoek meer berichten van bagel. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona.

Altijd erg nuchter geweest, alleen wel toen ik rond de 10 jaar was een vriendinnetje gehad waar een hoop mee gedaan werd zegmaar.

G 2,5 jaar ouder en D zelfde leeftijd G maakte altijd dingen met lampenknopjes en weet ik t allemaald ie hij op zn fiets vast schroefde, ik mocht er alleen naar kijken als hij aan mn plassertje mocht zitten. D en ik speelden altijd doktertje, en dan wisselden we steeds de rollen om. Met D en G was ik kleuter. Ik heb wel een paar keer klasgenootjes betrapt in de bosjes. Zelf ging ik vroeger altijd met de buurjongens hutten bouwen, om verveling tegen te gaan jatte we alle playboys en dergelijke van m'n vader of faxte we porno plaatjes naar elkaar door, en dan krijg je van die reacties als: Ik kan me nog wel een reactie van een vriendje herinneren, na het bekijken van een plaatje van een blote vrouw: Heb jij dan geen borsten?

Andere kinderen erbij betrekken? Laatst gewijzigd op om Voelde lekker, of gewoon met mn hand er tussen. Ook als de wehkamp binnen kwam ging ik stiekem naar borsten kijken. Maar ik hield altijd alles voor mezelf en heb nooit er iemand bij betrokken. Poesket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Poesket. Was toen 3jaar ofzo. Als ik dan nu die mensen terug zie dan vraag ik mij soms af of zij er ng iets van afweten. Haha, ik weet dat mijn zusje vroeger altijd op de leuning van de bank ging liggen en dan heen en weer ging wrijven met haar heupen.

Mijn moeder vond het niet leuk en verbood het haar. Dus deed mijn zusje het stiekem. Prachtig als je achter de computer zat en je hoorde een hele hoop gestommel in de kamer. Als je dan stiekem ging kijken, vloog ze van de bank af en met een rood hoofd zei ze dan altijd: Ik ben gewoon tv aan het kijken hoor! Ik had toen eigenlijk nog geen idee dat het iets met seks te maken had. We hadden onze pyjama's aan en met een touwtje maakten we piemels bij elkaar en met onderbroekjes borsten.

De ene keer was zij de man, de andere keer ik de man. Ik weet alleen niet meer wat we dan speelden. Met mijn zusje heb ik idd ook wel eens gespeeld: Maar ook weer zonder dat ik bewust was van seks.

Loezzel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Loezzel. Yep, heb ik ook gedaan.. In het begin was het 'onschuldig' doktertje spelen, en soms met kleren uit.. Heb er zelf nooit spijt van gehad, vond het altijd wel leuk juist.. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Ja, dan baal ik nja, gezonde seksuele ontwikkeling vind ik wel een goed excuus. Tot mijn 12e vond ik meisjes eng. Ja, twee keer gedaan tegen mijn zin in omdat ik werd 'gechanteerd' door mijn pesters. Dus, nee, niet echt leuke herinneringen aan.

Het deed verdomde pijn wat ze allemaal uitspookten en ik voelde me er verschrikkelijk over. Dingen als in de douche werd de douche op mij gericht, maar dan ineens veel te heet gedraaid. Ik kreeg een poppenhand in mijn vagina en werd bereden, maar dat deed ontzettend veel pijn.. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Twee geile lesbi's wrijven kutjes tegen elkaar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa.

Lily heeft verboden sex met haar schoonmoeder.

bi s kutje wrijven

Echt gratis neuken twee lullen in haar kut


Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Twee geile lesbi's wrijven kutjes tegen elkaar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa.

Lily heeft verboden sex met haar schoonmoeder. Twee bi-zonder geile moppies. Misty Stone neukt Tasha Reign. Lesbiennes wrijven met passie hun sappige kutjes tegen elkaar.

Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket. Type Bekijk openbaar profiel Bezoek Type's webpagina! Zoek meer berichten van Type. Baka² Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Baka².

Zoek meer berichten van bagel. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Altijd erg nuchter geweest, alleen wel toen ik rond de 10 jaar was een vriendinnetje gehad waar een hoop mee gedaan werd zegmaar.

G 2,5 jaar ouder en D zelfde leeftijd G maakte altijd dingen met lampenknopjes en weet ik t allemaald ie hij op zn fiets vast schroefde, ik mocht er alleen naar kijken als hij aan mn plassertje mocht zitten.

D en ik speelden altijd doktertje, en dan wisselden we steeds de rollen om. Met D en G was ik kleuter. Ik heb wel een paar keer klasgenootjes betrapt in de bosjes. Zelf ging ik vroeger altijd met de buurjongens hutten bouwen, om verveling tegen te gaan jatte we alle playboys en dergelijke van m'n vader of faxte we porno plaatjes naar elkaar door, en dan krijg je van die reacties als: Ik kan me nog wel een reactie van een vriendje herinneren, na het bekijken van een plaatje van een blote vrouw: Heb jij dan geen borsten?

Andere kinderen erbij betrekken? Laatst gewijzigd op om Voelde lekker, of gewoon met mn hand er tussen. Ook als de wehkamp binnen kwam ging ik stiekem naar borsten kijken. Maar ik hield altijd alles voor mezelf en heb nooit er iemand bij betrokken.

Poesket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Poesket. Was toen 3jaar ofzo. Als ik dan nu die mensen terug zie dan vraag ik mij soms af of zij er ng iets van afweten. Haha, ik weet dat mijn zusje vroeger altijd op de leuning van de bank ging liggen en dan heen en weer ging wrijven met haar heupen. Mijn moeder vond het niet leuk en verbood het haar. Dus deed mijn zusje het stiekem. Prachtig als je achter de computer zat en je hoorde een hele hoop gestommel in de kamer.

Als je dan stiekem ging kijken, vloog ze van de bank af en met een rood hoofd zei ze dan altijd: Ik ben gewoon tv aan het kijken hoor! Ik had toen eigenlijk nog geen idee dat het iets met seks te maken had. We hadden onze pyjama's aan en met een touwtje maakten we piemels bij elkaar en met onderbroekjes borsten. De ene keer was zij de man, de andere keer ik de man.

Ik weet alleen niet meer wat we dan speelden. Met mijn zusje heb ik idd ook wel eens gespeeld: Maar ook weer zonder dat ik bewust was van seks. Loezzel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Loezzel. Yep, heb ik ook gedaan.. In het begin was het 'onschuldig' doktertje spelen, en soms met kleren uit.. Heb er zelf nooit spijt van gehad, vond het altijd wel leuk juist.. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Ja, dan baal ik nja, gezonde seksuele ontwikkeling vind ik wel een goed excuus.

Tot mijn 12e vond ik meisjes eng. Ja, twee keer gedaan tegen mijn zin in omdat ik werd 'gechanteerd' door mijn pesters. Dus, nee, niet echt leuke herinneringen aan. Het deed verdomde pijn wat ze allemaal uitspookten en ik voelde me er verschrikkelijk over. Dingen als in de douche werd de douche op mij gericht, maar dan ineens veel te heet gedraaid. Ik kreeg een poppenhand in mijn vagina en werd bereden, maar dat deed ontzettend veel pijn..

En dan werd ik achteraf uitgelachen omdat ze dan deden alsof het allemaal mijn idee was geweest en dat aan de hele klas vertelden. Skilly Bekijk openbaar profiel Bezoek Skilly's webpagina!

Zoek meer berichten van Skilly. Allochthony Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Allochthony. Gingen we altijd toneelstukjes doen, met de lerares en de leerling die moest nablijven.

En dan gingen we opelkaar liggen. Maar nooit zoenen of kleren uit ofzo. Op gegeven moment zei ze tegen me, ga maar van me af anders wordt ik zwanger. Surprise Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Surprise. Er woonde een meisje bij mij in de buurt, die wilde altijd dat alle jongens takken en bladeren in haar kut gingen stoppen. Daar was ik nooit zo voor. Om hem warmer of kouder te zetten moest je aan zijn tepels draaien.

Ik vond het allemaal maar vies. Now you're a salt pillar, and all the deer are gonna lick ya. Uice Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Uice. Ik had een vriendje vroeger die op ontdekkinstocht was. Hij stelde allemaal dingen voor om te doen, aanraken enzo, maar ik was er niet erg van gediend. Ik heb het wel gedaan, maar toen hij te ver ging ben ik meteen gestopt. Ook wist hij toen hij nog heel klein was dat zijn vader seksboekjes had op zolder, daar gingen we dan altijd stiekem kijken, maar we wisten nooit wat dat witte spul was op die mensen we dachten plas ofzo.

Stefanie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Stefanie. K-elli-e Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van K-elli-e. Whaha ik vind je verhaal erg grappig. Volgens mij ben je best wel ehh een soort Kim Holland ofzo. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Seksuele spelletjes als klein kindje. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Yab-Yum. Zoek meer berichten van 'I'he Prophet. Yab-Yum schreef op Zoek meer berichten van noa-zut. Zoek meer berichten van duivelaartje.

Zoek meer berichten van MB. Zoek meer berichten van Astraea. MargotTenenbaum schreef op Morgan schreef op Daar stond ik altijd van te kijken Ik kon me nooit voorstellen dat in het echt iemand dat deed. Wel gedaan, maar zonder seksuele gedachten erbij.

Handelingen voelden lekker op de manier dat het lekker voelt als je rug gekriebeld wordt, of als iemand je haar borstelt. Het was geen opwinding en er 'kwam ook niks van'. Nou ja, en ooit had ik een 'vriendje' die me ervan overtuigde dat je als je verkering had in je ondergoed op elkaar moest liggen.

Dat hebben we vervolgens ook gedaan, maar boeiend was het niet. Zijn dan ook snel weer gestopt. Zoek meer berichten van WolterB. Zoek meer berichten van Levitating Nun. Zoek meer berichten van Erbenda.

bi s kutje wrijven