Ballen afbinden naakt pissen

ballen afbinden naakt pissen

Avant de pouvoir vous montrer une liste et des photos de femmes qui vivent près de chez vous, et qui recherchent un contact sexuel immédiat, nous devons vous poser quelques questions. Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari.

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes?

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Ik wees op de kooi. Ik wenste hem een goede nacht en liet hem alleen. Het was 8 uur in de avond, nog geen bedtid voor mij. Wat was het een geile en lekkere dag geweest.

Beter dan ik ooit had durven dromen. Ik ging naar zolder, naar mijn computers. Wat was ik benieuwd naar de videobeelden, hoe goed zijn ze gelukt, hoe goed kun je alles zien wat er is gebeurt. Twee ur later, was ik zeer gelukkig, alles stond erop en allemaal vanuit alle hoeken goed te zien. In de speelkamer ruimde ik alles op, maakte de gebruikte attributen schoon en bracht alles in gereedheid voor de volgende dag.

In de woonkamer dronk ik nog een lekker glas wiskhy voordat ik ook naar bed ging. Peter lag opgekruld te slapen. Diep ademhalend lag hij rustig in zijn kooi. Wel kon ik zien dat zijn pik op spanning stond in de kuisheidsgordel. Met een glimlach gleed ik onder de dekens en viel al snel in slaap. De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker, met een erectie. Ik keek opzij en zag dat Peter nog lag te slapen in dezelfde houding waarin ik hem gisteravond zag liggen.

Niet raar dat hij nog sliep, een glas alohol met een halve slaappil werkt wel. Ik liet hem slapen, zijn lichaam had de rust wel nodig. Zelf ging ik heerlijk douchen, lekker scheren en nadenken over wat we nog meer konden doen vandaag.

Ik had me afgedroogd en liep naar de keuken voor een lekker kop koffie en een goed ontbijt, keek wat tv, even weer op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de wereld, en zo tegen 10 uur maakte ik Peter wakker. Toen viel het kwartje, en begon hij te stralen en te glimlachen. Ik deed het deurtje open en hij kroop er met moeite uit.

Ik hield hem goed in de gaten. Peter begon al ongemakkelijker te kijken. Ik na twee tepelklemmen, zette die op zijn tepels, en verlostte zijn erectie. Ik speelde een beetje met zijn ballen, bewoog zijn voorhuid wat op en neer, net zo lang totdat er wat voorvocht uit zijn pik drupte.

Een harde tik met mijn vlakke hand tegen zijn gevoelige ballen ontlokte een luide kreun uit zijn mond, en hij zakte op zijn knieën. Als de pil zijn werk geod zou doen, zou Peter zeker een uur of zes een erectie behouden. Uit mijn verzameling had ik al een ballstretcher van gram gepakt, en deze hing ik aan zijn ballen. Wat hingen ze lekker laag, en wat was de huis rond de ballen lekker strak.

De kerkklok sloeg 12, goed getimed. Ogen dicht en mond open. Peter begreep direcht wat de bedoeling was en begon te drinken. Ik liet hem daar in die houding achter. Eerst maar even opdrogen. Ondertussen bracht ik de kamer in gereedheid. Tussen zijn benen deed ik een sprijdstang. Dit voorkwam dat hij veel heen en weer bewoog. Een blinddoek zorgde ervoor dat hij niet kon zien wat ik zou gaan doen. Dus de eerste klap op zijn al rode billen met een pingpong batje verraste hem, en het vloekte het uit van de schrik en pijn.

Peter kroop in één. Zijn lichaam reageerde direct en hij schokte heen en weer, de volgende acht slagen verdeelde ik over zijn billen, zijn rug, zijn buik zijn bovenbenen en kuiten. Alle slagen had hij ontvangen met alleen maar een kreun of een diepe zucht, gevolg door een beetje nahijgen. Ik ging voor hem staan, en harder dan de slagen daarvoor, sloeg ik op zijn door de stretcher strak staande ballen. Dit had hij niet verwacht, hij schokte in zijn kettingen, hij schreeuwde het uit en de tranen sprongen in zijn ogen.

Ik liet even gaan, hij mocht op adem komen. Ik haalde mijn vinger over zijn eikel en veegde er een dikke klodder voorvocht af, en bracht de vinger naar zijn mond. Peter begon er aan te sabbelenen werd wat rustiger. Een mooi plaatje, een parachute om zijn ballen, twee banden om zijn pik, één bij de basis en één net onder de eikel. De tepelklemmen verving ik voor de e-stim varianten. Alle vier aansluitdraden bevestigde ik an het controle kastje. Ik drukte op een knop, en met een schok trok Peter zijn benen omhoog en hing alleen aan zijn armen.

Hij kreunde omdat het stroom door zijn ballen schoot. De tepels krijgen een soort bijtende pijn te verwerken, en zijn penis een pulserende stroom, alles op een lage stand. Ik ging de kamer binnen stopte het pulseren van zijn penis, dit ontlokte een diepe zucht van Peter.

Zijn erectie was nog keihard, en begon al aardig rood te worden. En zijn ballen kregen een speciale stand. Iedere minuut kregen die een stroomstoot te verwerken die aanvoelde alsof je er met een hamer op sloeg. Ik stelde hem in op nivo één. Iedere stroomstoot op zijn ballen liet Peter kreunen van de pijn.

Juist op het moment dat peter 15 riep, stond ik voor hem en schakelde de e-stim uit. Peter zweette over zijn gehele lichaam, zijn pik stond strak en fier overeind. Ben je klaar voor de volgende ronde? Ik bevrijde Peter van alle e-stim apparaten, smeerde alle plekken in met een beetje lotion. Bij zijn pik aangekomen teasde ik hem door aan zijn pik te trekken. Hij begon van genot te kreunen en een paar neuk bewegingen te maken met zijn heupen. Ik nam een zweep van de muur en begon hem op op verschillende plekken van zijn lichaam te slaan.

Zijn rug, zijn billen, zijn penis en eikel. Maar vooral zijn billen kregen het te verduren. Al zag je wel dat de werking aan het verminderen was. Terug kwam ik met een tandpasta met een extra mint smaak, ook had ik een lekkere zalf in mijn handen. De zalf smeerde ik voorzichtig uit over zijn billen die rood waren en warm aanvoelden maar de huid was nog intact. De tandpasta smeerde ik heerlijk uit over zijn ballen, zijn pik en eikel.

Een dikke laag verstopte zijn pik. Het duurde enkele ogenblikken voordat Peter realiseerde wat ikdeed en voordat het effect van de tandpasta in werkte op zijn ballen en pik. Peter begon te kreunen en te hijgen. Deze haalde ik over zijn anus en stopte de vinger er een klein eindje in. Het kreunen van Peter werd heviger en het hijgen ging sneller. Ik ga je vragen stellen. Ieder antwoord dat je goed hebt verminderd het aantal slagen dat je als afsluiting van deze dag krijgt.

Peter gaf enkele goede antwoorden maar door alle ontberingen maakte hij nog meer domme fouten. Uiteindelijk had Peter er 31 goed beantwoord. En zoals de meeste dingen, aan het eind zit het venijn. Dit zal het hardste en moeilijkste worden voor je. Maar je mag klaar komen als we klar zijn. Over een minuut of 90 mag je komen. Hij trilde over zijn gehel lichaam, niet van de kou maar van de spanning voor wat er zou gaan gebeuren.

Ik bond Peter weer vast, armen omhoog, benen uit elkaar en een beetje voorover gebogen zodat zijn kontje een beetje uit stak. Hij knikte want vanwege zijn brok in de keel kon hij niets zeggen. Ik begon rustig op zijn billen, en Peter telde mee. De al zo getergde huid van zijn kontje spleet open en er kwamen rode striemen op. Peter bleef netjes door tellen. Natuurlijk verga ik ook zijn reeds slap geworden pik en ballen niet. Peter bleef door tellen, maar ondertussen stonden de tranen in zijn ogen en zijn stem had een snik als echo.

De laatste 10 slagen gingen op zijn buik, tepels en bovenbenen, overal waar de zweep was geweest stonden diepe rode striemen en hier en daar druppelde er een beetje bloed uit. Maar Peter telde al huilend door.

Ik stopte en Peter ontspande zijn lichaam, en hing in de boeien. Mag ik nu klaar komen?

Contact met shemale streepje

Dat komt er voor mij nu nog wel extra bij. Toen je vader mij op de tractor zette en met me rondreed was ik er meteen weg van. Een beetje verdwaasd trek ik mijn schouders op, niet wetende wat ik moet zeggen en laat mijn blik neerdalen naar zijn natte bezweette nylon sportbroekje.

Zijn krullend schaamhaar dat tegen het broekje kleeft wordt daardoor zichtbaar, wat me doet vermoeden dat hij geen ondergoed aan heeft. Door het aannemen van een ander houding kleeft nu ook zijn piemel tegen zijn short. Hij zwaait nog even naar mij. Twee lichtrozige cirkels op de achterkant van zijn short, met daar tussen een donkere streep, doet mij fantaseren dat hij een lekker stevig jongenskontje heeft.

Ondertussen staat mijn pik helemaal hard. Gelukkig heb ik alleen maar mijn tuinbroek aan waardoor mijn jongeheer plaats heeft om recht op te komen staan, zonder dat dit opvalt. Ik ga met mijn hand in mijn salopette om mijn pik te masseren.

Mijn ontblote eikel is al helemaal nat van mijn voorsmeersel. Ondertussen verdwijnt Kurt in de verte en laat ik mijn pik tot rust komen. Voor ik naar het erf weerkeer, spring ik nog even binnen bij een ‘Doe het zelf’zaak, om de siliconekit te halen.

Ik vind het wel geil om met mijn halve stijve pik in mijn tuinbroek rond te lopen in de winkel. Al ben ik niet naakt, voelt het toch zo aan. Tijdens het zoeken tussen de rekken wordt jammergenoeg mijn lul slapper, waardoor het minder spannend is. Ik zou beter mijn lul afbinden, zodat mijn bloed niet uit mijn zwellichamen kan lopen en daardoor stijf zou blijven staan, denk ik bij mezelf. Ondertussen heb ik de siliconekit gevonden en sta nog te twijfelen welke kleur ik zal nemen.

Ik kan geen gepaste kleur vinden die bij mijn pik past en daarom neem ik maar de transparante. Wanneer ik door de rekken naar de kassa loop passeer ik nog het sanitaire gedeelte en vind daar rubberen afdichtingsringen in verschillende diameters. Dat zou nog iets kunnen zijn om rond mijn pik te spannen. Ik neem meteen alle diameters mee en stap naar de kassa om af te rekenen. Thuis aangekomen plaats ik de tractor voor de doorkijk en sluit het hek, zodat niemand op het erf kan kijken en stap meteen naar de werkstal om de gipsvorm van mijn pik te vullen met de silicone.

Gelukkig heb ik twee tubes meegebracht, want met één silicone tube is de vorm niet gevuld. Met een stuk draadstang er in, plaats ik hem rechtopstaand op het rek om uit te drogen.

Binnen in het huis doe ik onmiddellijk mijn kleren uit en ga in de speelkamer in spe voor de spiegel naakt op mijn matras zitten, om de verschillende dichtingsringen rond mijn pik en ballen uit te proberen. Drie ringen van groot naar klein breng ik over mijn ballen en pik aan en druk de bloedstromen meteen dicht vanaf de buik. Een te grote ring tors ik net boven mijn ballen en rekt de overige lus nog eens over mijn balzak en penis.

Met de kleinste ring over mijn schacht tot achteraan mijn penis, bind ik mijn lul ook nog eens af, die ondertussen helemaal hard geworden is. Helemaal naakt en met alle rubberen ringen rond mijn kruis voer ik mijn dagtaken verder uit. Mijn pik staat niet de hele tijd hard, maar door het afbinden wordt hij ook niet helemaal slap. Mijn ballen zijn door de getorste ring verder van mijn lichaam verwijderd en languit kletsen ze heen en weer tegen mijn billen.

Ook tijdens het koken, speel ik met mijn lul om hem stijver te laten worden en trek ik de ringen weer naar achter op hun plaats. Ook het plassen gaat tijdens de erectie moeilijker en voelt aan zoals een ontlading, wanneer ik mijn urine door mijn ingeduwde plasbuis kan persen.

De druk veroorzaakt dat de inhoud van mijn darmen er ook uit moet. In de stallen stel ik mij over de mesthoop om met grote druk mijn urine als een fontein over mijn lichaam te plassen en mijn darmen te ledigen. Het is heerlijk wanneer ik mijn plasblaas kan ledigen en met sterke korte straalstoten mijn urine uit mijn stijve pik kan spuiten. Bij het persen heb ik ook de behoefte om te brullen en grommen, alsof het een beetje klaarkomen is, maar wel net iets anders. Druipend onder mijn eigen urine zet ik mijn werk verder.

Ik verdien voornamelijk uit de verkoop van zelf opgekweekte runderen, het melken van mijn koeien en ook het verkopen van sperma van mijn beste dekstier.

Voor het laatste is er wel een dierenarts bij nodig, maar ook specifieke hulpmiddelen die mij al in het verleden tot nadenken hebben gezet om het bij mezelf toe te passen. Zoals een nepvagina, aarsstimulators, een opvangreservoir en een bestijgingsrek waar we de stier ook aan vast kunnen hechten tijdens de sperma aftap.

Toen mijn ouders nog leefden bleef het alleen maar tot het maken van schetsen, waarbij ik al verschillende ontwerpen had getekend van een multifunctionele ligbank met kettingen of touwen om in te hangen.

Waarmee ik me in verschillende standen, mechanisch en automatisch zou kunnen bevredigen. Nu ik alleen ben kan ik daaraan werken. Ik ben handig in klusjes en zet mij de volgende dagen in de werkstal aan het lassen, timmeren, slijpen en uitdokteren van een heuse melking- en fuckingmachine.

Regelmatig kom ik met materiaal aangereden waarop de buurman mij vroeg of ik aan het verbouwen was en of ik hulp nodig had. Met een smoes heb ik hem om de tuin geleid, want ik kan moeilijk mijn nieuwe speelkamer aan hem laten zien. Tussen mijn andere werk door ben ik druk bezig met het plaatsen van geluidsisolatie en spiegels tegen de muur en het plafond.

Dag na dag komt er meer vorm in mijn opwindende en spannende speelkamer. In het midden heb ik het zelfgemaakte bondagerek geplaatst, met allerlei uitbreidingsmodules om nog komende tools en attributen te kunnen plaatsen.

Met oud materiaal van afgebroken landbouwmachines heb ik verschillende van mijn lichaam stimulerende ontwerpen kunnen verwezenlijken. Zo heb ik een oude ruitenwissermotor aan een regelbare gelijkstroom voeding geplaats en een diameter verstelbare schijf, waar een in en uit bewegende as aan gekoppeld is, als neuktoestel.

Een andere motor met op de as leren lappen gemonteerd om te spanken. Katrollen waar touwen over hangen met gewichten en aan de andere kant klemmen en knijpers. Een buis met een opblaasbare cilindervormige zak als masturbatietool.

Benieuwd naar het resultaat van mijn siliconepik klop ik de gips stuk. Tot mijn verbazing is het resultaat verbluffend en is de gelijkenis met mijn pik heel groot. Zowel de dikke aders als de dunne zijn goed afgedrukt op de silicone vorm. Mijn dikke kop is er helemaal in terug te vinden, zelfs met de ribbels op de rand van de eikel.

De rimpels in mijn balzak zijn ook mooi overgebracht. Ik vond het al geil toen ik hem aan het maken was, maar nu alles klaar is kan ik niet meer wachten om hem uit te proberen. Bracht eerst mijn wijsvinger in, daarna mijn middelvinger en maakte met beide neukbewegingen, een tijdje later bracht ik ook mijn ringvinger erbij.

Wat gleden die vingers er makkelijk in en uit. Perter begon te kreunen, niet van de pijn maar van genot. Ik liet hem begaan, ik wist wat er ging komen en liet hem hiervan genieten.

Ik nam zijn stijve pik in mijn andere hand en beon hem af te trekken. Hij was verschrikkelijk geil. Ik stopte, en Peter zou beginnen met commentaar geven, maar bedacht zich net op tijd. Ik liet hem een minuutje of of 5 in die ongemakkelijke positie staan, en haalde de balgag. Ik haalde de zweep, en liet hem zien aan Peter. Niet alles in een keer, maar in setjes van 5 slagen.

Tussen ieder setje neem ik 10 minuten pauze. Ik bleef hem aan kijken, gelukkig, want ik zag zijn blik een klein beetje veranderen naar verwachting en geilheid. Dat maakte het voor mij makkelijker, ik stond op liep naar zijn kontje en gaf hem de eerste 5 slagen. Peter schreeuwde door de balgag heen.

Zijn billen werden rood, je kon de eerste striemen al zien. Veel gekrijs en geschreeuw van Peter, maar hij hield vol. Ik streelde zijn billen, ze voelden warm aan. Na de eerste slag van de derde set, begon hij te huilen. Zijn billen werden roder, hij begon harder en luider te snikken, de striemen op zijn billen en de achterkant van zijn bovenbenen werden talrijker en roder. Na de laatste slag van de tiende set was alles rood en gloeiend warm. Peter huilde en snikte nog door. Ik liep naar mijn medicijnenkastje en nam een tube met bepanthrn zalf, en wreef dat zachtjes en voorzichtig uit over de rode plakken op zijn billen en achterkant van zijn bovenbenen.

Een dikke laag smeerde ik erop. Iedere aanraking zorge voor een kleine schok in Peter. Het huilen was overgegaan in een zacht en voorzichtig snikken. Het bad was vol, en ik leidde Peter er naar toe. Je mag een uurtje in het bad zitten. Ik verbied het je om met je zelf te spelen. Als je klaarkomt voordat ik het wil, stuur ik je direct naar huis. Ik gebaarde dat hij het bad kon instappen. Een uur later haalde ik Peter uit het bad, liet hem zichzelf afdrogen.

En smeerde zijn rode billen nogmaals in met bepathen zalf. Ik sloot zijn gevoelige geil pik op in mijn kuisheidsgordel. Hij knikte heftig met zijn hoofd, en ik haalde mijn pik tevoorschijn. Kom hier zitten op je knieën, met je handen op je rug. En pijp mij lang en diep. Na een kwartiertje diep pijpen, ik voelde mijn eikel achter zijn huig gaan, kwam ik klaar.

Peter slok alles door en maakte mijn penis brandschoon. Peter keek verheugt naar mijn grote bed, en keek vol verwachting naar mij. Toen viel zijn oog op de hondenbench, een kooi van 60cm breed, cm lang en 70cm hoog. Wat keek hij beteuterd, de tranen in zijn ogen. Ik wees op de kooi. Ik wenste hem een goede nacht en liet hem alleen.

Het was 8 uur in de avond, nog geen bedtid voor mij. Wat was het een geile en lekkere dag geweest. Beter dan ik ooit had durven dromen. Ik ging naar zolder, naar mijn computers.

Wat was ik benieuwd naar de videobeelden, hoe goed zijn ze gelukt, hoe goed kun je alles zien wat er is gebeurt. Twee ur later, was ik zeer gelukkig, alles stond erop en allemaal vanuit alle hoeken goed te zien. In de speelkamer ruimde ik alles op, maakte de gebruikte attributen schoon en bracht alles in gereedheid voor de volgende dag. In de woonkamer dronk ik nog een lekker glas wiskhy voordat ik ook naar bed ging.

Peter lag opgekruld te slapen. Diep ademhalend lag hij rustig in zijn kooi. Wel kon ik zien dat zijn pik op spanning stond in de kuisheidsgordel. Met een glimlach gleed ik onder de dekens en viel al snel in slaap. De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker, met een erectie. Ik keek opzij en zag dat Peter nog lag te slapen in dezelfde houding waarin ik hem gisteravond zag liggen. Niet raar dat hij nog sliep, een glas alohol met een halve slaappil werkt wel.

Ik liet hem slapen, zijn lichaam had de rust wel nodig. Zelf ging ik heerlijk douchen, lekker scheren en nadenken over wat we nog meer konden doen vandaag. Ik had me afgedroogd en liep naar de keuken voor een lekker kop koffie en een goed ontbijt, keek wat tv, even weer op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de wereld, en zo tegen 10 uur maakte ik Peter wakker. Toen viel het kwartje, en begon hij te stralen en te glimlachen. Ik deed het deurtje open en hij kroop er met moeite uit.

Ik hield hem goed in de gaten. Peter begon al ongemakkelijker te kijken. Ik na twee tepelklemmen, zette die op zijn tepels, en verlostte zijn erectie. Ik speelde een beetje met zijn ballen, bewoog zijn voorhuid wat op en neer, net zo lang totdat er wat voorvocht uit zijn pik drupte.

Een harde tik met mijn vlakke hand tegen zijn gevoelige ballen ontlokte een luide kreun uit zijn mond, en hij zakte op zijn knieën. Als de pil zijn werk geod zou doen, zou Peter zeker een uur of zes een erectie behouden.

Uit mijn verzameling had ik al een ballstretcher van gram gepakt, en deze hing ik aan zijn ballen. Wat hingen ze lekker laag, en wat was de huis rond de ballen lekker strak. De kerkklok sloeg 12, goed getimed. Ogen dicht en mond open. Peter begreep direcht wat de bedoeling was en begon te drinken. Ik liet hem daar in die houding achter. Eerst maar even opdrogen. Ondertussen bracht ik de kamer in gereedheid.

Tussen zijn benen deed ik een sprijdstang. Dit voorkwam dat hij veel heen en weer bewoog. Een blinddoek zorgde ervoor dat hij niet kon zien wat ik zou gaan doen. Dus de eerste klap op zijn al rode billen met een pingpong batje verraste hem, en het vloekte het uit van de schrik en pijn. Peter kroop in één. Zijn lichaam reageerde direct en hij schokte heen en weer, de volgende acht slagen verdeelde ik over zijn billen, zijn rug, zijn buik zijn bovenbenen en kuiten.

Alle slagen had hij ontvangen met alleen maar een kreun of een diepe zucht, gevolg door een beetje nahijgen. Ik ging voor hem staan, en harder dan de slagen daarvoor, sloeg ik op zijn door de stretcher strak staande ballen.

Dit had hij niet verwacht, hij schokte in zijn kettingen, hij schreeuwde het uit en de tranen sprongen in zijn ogen. Ik liet even gaan, hij mocht op adem komen. Ik haalde mijn vinger over zijn eikel en veegde er een dikke klodder voorvocht af, en bracht de vinger naar zijn mond.

Peter begon er aan te sabbelenen werd wat rustiger. Een mooi plaatje, een parachute om zijn ballen, twee banden om zijn pik, één bij de basis en één net onder de eikel. De tepelklemmen verving ik voor de e-stim varianten. Alle vier aansluitdraden bevestigde ik an het controle kastje. Ik drukte op een knop, en met een schok trok Peter zijn benen omhoog en hing alleen aan zijn armen. Hij kreunde omdat het stroom door zijn ballen schoot.

De tepels krijgen een soort bijtende pijn te verwerken, en zijn penis een pulserende stroom, alles op een lage stand. Ik ging de kamer binnen stopte het pulseren van zijn penis, dit ontlokte een diepe zucht van Peter. Zijn erectie was nog keihard, en begon al aardig rood te worden.

En zijn ballen kregen een speciale stand.
ballen afbinden naakt pissen

Avant de pouvoir vous montrer une liste et des photos de femmes qui vivent près de chez vous, et qui recherchent un contact sexuel immédiat, nous devons vous poser quelques questions. Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari.

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Ik wees op de kooi. Ik wenste hem een goede nacht en liet hem alleen. Het was 8 uur in de avond, nog geen bedtid voor mij. Wat was het een geile en lekkere dag geweest. Beter dan ik ooit had durven dromen.

Ik ging naar zolder, naar mijn computers. Wat was ik benieuwd naar de videobeelden, hoe goed zijn ze gelukt, hoe goed kun je alles zien wat er is gebeurt. Twee ur later, was ik zeer gelukkig, alles stond erop en allemaal vanuit alle hoeken goed te zien. In de speelkamer ruimde ik alles op, maakte de gebruikte attributen schoon en bracht alles in gereedheid voor de volgende dag. In de woonkamer dronk ik nog een lekker glas wiskhy voordat ik ook naar bed ging.

Peter lag opgekruld te slapen. Diep ademhalend lag hij rustig in zijn kooi. Wel kon ik zien dat zijn pik op spanning stond in de kuisheidsgordel. Met een glimlach gleed ik onder de dekens en viel al snel in slaap. De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker, met een erectie. Ik keek opzij en zag dat Peter nog lag te slapen in dezelfde houding waarin ik hem gisteravond zag liggen. Niet raar dat hij nog sliep, een glas alohol met een halve slaappil werkt wel.

Ik liet hem slapen, zijn lichaam had de rust wel nodig. Zelf ging ik heerlijk douchen, lekker scheren en nadenken over wat we nog meer konden doen vandaag.

Ik had me afgedroogd en liep naar de keuken voor een lekker kop koffie en een goed ontbijt, keek wat tv, even weer op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de wereld, en zo tegen 10 uur maakte ik Peter wakker.

Toen viel het kwartje, en begon hij te stralen en te glimlachen. Ik deed het deurtje open en hij kroop er met moeite uit. Ik hield hem goed in de gaten. Peter begon al ongemakkelijker te kijken. Ik na twee tepelklemmen, zette die op zijn tepels, en verlostte zijn erectie. Ik speelde een beetje met zijn ballen, bewoog zijn voorhuid wat op en neer, net zo lang totdat er wat voorvocht uit zijn pik drupte.

Een harde tik met mijn vlakke hand tegen zijn gevoelige ballen ontlokte een luide kreun uit zijn mond, en hij zakte op zijn knieën. Als de pil zijn werk geod zou doen, zou Peter zeker een uur of zes een erectie behouden.

Uit mijn verzameling had ik al een ballstretcher van gram gepakt, en deze hing ik aan zijn ballen. Wat hingen ze lekker laag, en wat was de huis rond de ballen lekker strak. De kerkklok sloeg 12, goed getimed. Ogen dicht en mond open. Peter begreep direcht wat de bedoeling was en begon te drinken. Ik liet hem daar in die houding achter. Eerst maar even opdrogen. Ondertussen bracht ik de kamer in gereedheid.

Tussen zijn benen deed ik een sprijdstang. Dit voorkwam dat hij veel heen en weer bewoog. Een blinddoek zorgde ervoor dat hij niet kon zien wat ik zou gaan doen. Dus de eerste klap op zijn al rode billen met een pingpong batje verraste hem, en het vloekte het uit van de schrik en pijn.

Peter kroop in één. Zijn lichaam reageerde direct en hij schokte heen en weer, de volgende acht slagen verdeelde ik over zijn billen, zijn rug, zijn buik zijn bovenbenen en kuiten. Alle slagen had hij ontvangen met alleen maar een kreun of een diepe zucht, gevolg door een beetje nahijgen. Ik ging voor hem staan, en harder dan de slagen daarvoor, sloeg ik op zijn door de stretcher strak staande ballen.

Dit had hij niet verwacht, hij schokte in zijn kettingen, hij schreeuwde het uit en de tranen sprongen in zijn ogen. Ik liet even gaan, hij mocht op adem komen. Ik haalde mijn vinger over zijn eikel en veegde er een dikke klodder voorvocht af, en bracht de vinger naar zijn mond. Peter begon er aan te sabbelenen werd wat rustiger. Een mooi plaatje, een parachute om zijn ballen, twee banden om zijn pik, één bij de basis en één net onder de eikel.

De tepelklemmen verving ik voor de e-stim varianten. Alle vier aansluitdraden bevestigde ik an het controle kastje. Ik drukte op een knop, en met een schok trok Peter zijn benen omhoog en hing alleen aan zijn armen.

Hij kreunde omdat het stroom door zijn ballen schoot. De tepels krijgen een soort bijtende pijn te verwerken, en zijn penis een pulserende stroom, alles op een lage stand. Ik ging de kamer binnen stopte het pulseren van zijn penis, dit ontlokte een diepe zucht van Peter. Zijn erectie was nog keihard, en begon al aardig rood te worden. En zijn ballen kregen een speciale stand. Iedere minuut kregen die een stroomstoot te verwerken die aanvoelde alsof je er met een hamer op sloeg.

Ik stelde hem in op nivo één. Iedere stroomstoot op zijn ballen liet Peter kreunen van de pijn. Juist op het moment dat peter 15 riep, stond ik voor hem en schakelde de e-stim uit.

Peter zweette over zijn gehele lichaam, zijn pik stond strak en fier overeind. Ben je klaar voor de volgende ronde? Ik bevrijde Peter van alle e-stim apparaten, smeerde alle plekken in met een beetje lotion. Bij zijn pik aangekomen teasde ik hem door aan zijn pik te trekken. Hij begon van genot te kreunen en een paar neuk bewegingen te maken met zijn heupen. Ik nam een zweep van de muur en begon hem op op verschillende plekken van zijn lichaam te slaan.

Zijn rug, zijn billen, zijn penis en eikel. Maar vooral zijn billen kregen het te verduren. Al zag je wel dat de werking aan het verminderen was. Terug kwam ik met een tandpasta met een extra mint smaak, ook had ik een lekkere zalf in mijn handen. De zalf smeerde ik voorzichtig uit over zijn billen die rood waren en warm aanvoelden maar de huid was nog intact.

De tandpasta smeerde ik heerlijk uit over zijn ballen, zijn pik en eikel. Een dikke laag verstopte zijn pik.

Het duurde enkele ogenblikken voordat Peter realiseerde wat ikdeed en voordat het effect van de tandpasta in werkte op zijn ballen en pik.

Peter begon te kreunen en te hijgen. Deze haalde ik over zijn anus en stopte de vinger er een klein eindje in. Het kreunen van Peter werd heviger en het hijgen ging sneller. Ik ga je vragen stellen. Ieder antwoord dat je goed hebt verminderd het aantal slagen dat je als afsluiting van deze dag krijgt. Peter gaf enkele goede antwoorden maar door alle ontberingen maakte hij nog meer domme fouten.

Uiteindelijk had Peter er 31 goed beantwoord. En zoals de meeste dingen, aan het eind zit het venijn. Dit zal het hardste en moeilijkste worden voor je. Maar je mag klaar komen als we klar zijn. Over een minuut of 90 mag je komen. Hij trilde over zijn gehel lichaam, niet van de kou maar van de spanning voor wat er zou gaan gebeuren. Ik bond Peter weer vast, armen omhoog, benen uit elkaar en een beetje voorover gebogen zodat zijn kontje een beetje uit stak.

Hij knikte want vanwege zijn brok in de keel kon hij niets zeggen. Ik begon rustig op zijn billen, en Peter telde mee. De al zo getergde huid van zijn kontje spleet open en er kwamen rode striemen op. Peter bleef netjes door tellen. Natuurlijk verga ik ook zijn reeds slap geworden pik en ballen niet. Peter bleef door tellen, maar ondertussen stonden de tranen in zijn ogen en zijn stem had een snik als echo. De laatste 10 slagen gingen op zijn buik, tepels en bovenbenen, overal waar de zweep was geweest stonden diepe rode striemen en hier en daar druppelde er een beetje bloed uit.

Maar Peter telde al huilend door. Ik stopte en Peter ontspande zijn lichaam, en hing in de boeien. Mag ik nu klaar komen?Want ze zien er niet uit. Ik poets ze blinkend. Weliswaar is dat niet nodig, want tijdens het spel heb ik die — helaas — toch af. Helaas, omdat ik zonder te weinig, veel te weinig van u zie.

Ik merk dat ik licht klam ben, een teken dat ik nerveus ga worden. Ben ook gespannen met wat u met de zuigfles van plan bent. Ik wil er echt niet mee in de bar rond gaan lopen! Ooo, wat gaat de tijd langzaam. Toch ben ik over een uur onderweg. Om tien voor een ga ik de badkamer in voor deze keer een snelle douche. Besprenkel erna gezicht en onderkant met wat after shave. Dan ben ik even zoet met het dicht rijgen van de veters, om ze vervolgens aan te snoeren.

Zodat er geen stukje huid meer te zien is. En dat is heel strak. Op de wekker zie ik dat ik het veel te vroeg aan heb, het is nog maar tien over een. In de woonkamer rook ik een shagje, haha, wel met een kamerjas over het korset aan. Als ik de peuk heb uitgedrukt, ga ik terug naar de slaapkamer en bind mijn ballen af. Trek het luierbroekje aan. Het kost me wat moeite om het broekje onder de onderkant van het korset te krijgen. Waarmee het vijf voor half twee is geworden. Een mooie tijd om langzaamaan richting Showboat te gaan.

En wat nog rest aan het lijstje komt straks: En dan… uw cadeau voor mij uitpakken. Het fietsen is… eigenlijk wel een beetje genieten. De penis glijdt heerlijk bij het trappen in de slip heen en weer. En doordat de voorhuid teruggetrokken is en de eikel dus bloot is waarschijnlijk gebeurd bij de ballen afbinden, maar dat is dan niet iets wat ik bewust heb gedaan is het alsof ik heerlijk gemasseerd word.

En het korset, hoewel strak, is niet echt naar om aan te hebben tijdens de fietstocht. Beide maken me wel bewust waarnaar ik op weg ben. Nog een kwartiertje, en het is zo ver! Ik maak een tussenstop bij het benzinestation voor een pakje sigaretten. Als ik aan de beurt ben, gaat haar hand al naar mijn merk. Ik ben eventjes bij de gedachte: De gedachte vind ik opwindend. Of zij geïnteresseerd is in wat ik eronder draag, betwijfel ik.

Maar ach, dat is ook niet belangrijk. Dat u het zo dadelijk interessant vindt, daar gaat het me veel en veel meer om. En voor de ingang, langs de straat, staat nog een grote wagen van een brouwerij. Ik ga de entree op, bel aan. Dwingender gaat mijn vinger op de bel. De man van de vrachtwagen roept me toe: Eindelijk, na nog een keertje bellen, verschijnt Mijn Meesteres bij de balie om met een druk op de knop de buitendeur te openen.

Ik stop een houtje tussen de deur en zie onder mijn arm door dat de chauffeur zijn vracht heeft uitgeladen en deze kant ook op komt. Want ik had ter begroeting de laarzen van u om en om willen kussen, van onderaf beginnend en dan tot bovenaan toe. Om dan, even aarzelend, doen alsof ik van plan was verder te gaan. Ik vermoed dat uw reactie dan zoiets zou zijn geweest als: Denk je ook niet? U glimlacht als ik binnen kom, en begroet me dan spottend met: Dan moet je even voor de dichte deur wachten hè?

Ik begroet u, niet zoals ik van plan was, want met de chauffeur op mijn hielen houd ik het laf bij een kus op de wreef van beide laarzen. Ik ga de trap af, met u vlak achter me. Beneden is, buiten de studio om, alles in het donker gehuld. Goh, besef ik dan pas, de Showboat is dus dicht op de woensdag. Pfff, had ik me dus ook niet druk hoeven maken over het flesje.

Tenminste, wat het naar boven gaan en aan de bar moeten drinken betreft. De vraag blijft natuurlijk wel staan wat u er dan mee van plan bent? Misschien toch straks uw nectar? Nou, dat zou ik niet erg vinden. Maar er wordt me geen tijd meer gegeven voor dat soort beslommeringen. Want we zijn in de studio, en daar verwacht u nu iets van me, namelijk de fles wijn. Met een glimlach op uw gezicht neemt u de in een wijnzak verpakte fles aan, haalt die uit de verpakking, en loopt ermee naar het rekje waarop onder andere de geluidsinstallatie, tissues en dat soort zaken staan.

Ik kijk u na en zie u daarbij schuin op de rug, waardoor ik nog steeds of weer? Ik vraag niet naar de reden. In het gangetje hang en leg in mijn kleren neer en stap dan, met nog korset en broekje aan, de studio weer in.

Waar ik enkelboeien krijg aangereikt, die ik zelf moet omdoen. De polsboeien doet u bij me om. Terwijl u wegloopt naar de lier en daar mijn armen zover optakelt dat ze bijna gestrekt omhoog zijn, neem ik u op.

U ziet er weer zo fraai uit. Zoals u er overigens altijd fraai uitziet. Maar voor nu geniet ik van wat onbedekt is, dat mooi is om te zien en van wat bedekt is, dat spannend bedekt is. En voor de rest bent u — voor mij althans, en haha, ik weet ook nog wel voor iemand anders — van een betoverende schoonheid.

Maar aan dit genieten van u komt een eind, want meteen als u bij mij terug bent, gaan uw vingers naar mijn tepels, iets wat ik al vreesde dat dat meteen zou gebeuren. U ook met die kl…. Daar is geen oefenen aan. En het zijn hele speciale, hele lange en dikke. Is leuk voor de foto. Weet u ook wel. Maar terwijl u deze uitspraak doet, heb ik al een beeld gemaakt van grote, dikke naalden.

Voel ze er nu al doorheen gaan. Maar of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren of dat het alleen maar een bang maken is…? De grijns op uw gezicht geeft me geen uitsluitsel. Er worden even wat zwepen uitgeprobeerd op die lichaamsdelen die onbedekt bij me zijn, maar voorlopig beschermt het korset me nog voor een belangrijk deel voor klappen op buik, borst en rug.

Wel moeten de in de luierbroek verborgen en afgebonden ballen het kort ontgelden. U voelt daar ook even, ook onder het pvc van het broekje. Het is nog een aftasten, plagerig bijna, in woorden, in slaan met de zwepen.

Een periode ook waarin ik nog moet lachen, iets wat u ook doet lachen. Maar uw pret heeft ook een andere reden. Maar dat wordt wel anders hoor. Aan het einde van de sessie ga je huilend naar huis. Want straks vergaat het lachen je wel. En reken maar dat ze vrijdag, op de party, kunnen zien dat jij je cadeau hebt gehad. Voorzichtig reageer ik met: Het is nu afgelopen met het naar u kunnen kijken, want helaas wordt me het zicht op u ontnemen door een oogmasker, dat u me omdoet.

Kreng, denk ik, maar zeg dat wijselijk niet. Aan de andere kant vind ik het ook spannend. Want het niet weten wat u doet, wat u pakt, wat u van plan bent… Het is een ingespannen luisteren waar u bent, waar u heen loopt, om zo een beetje in te kunnen schatten wat u gaat doen, wat u mogelijk van plan bent.

Maar dat laatste is niet doenlijk. Dan voel, weet ik dat u achter me staat. Maar wat doet u achter me? Waarom gebeurt er niets? Het lijkt minuten te duren. Totdat uw handen me raken, even strelen, zo schijnt het. Ik ben namelijk allergisch voor bepaalde stoffen, producten, en dat maakt ook dat door wrijving mijn huid kleurt en erna gaat jeuken. Even wat later maakt u een opmerking over mijn okselhaar. En bovendien, een man scheert zich daar toch niet?

Maar ik verwoordt het als: Iets wat u dus ook vindt. En doet dat ook nog eens met een voor mij duidelijk hoorbare lach. Ik maak een schrikbeweging, hoor u grinniken. En het blijft niet bij mij rug alleen, maar ook armen en borst krijgen vet over zich heen. Daarna wrijven uw handen me gedeeltelijk schoon. Ik word bevrijd van oogmasker en stang. Kijk toe hoe u een met zwart skai bedekte bok de ruimte inschuift. Was alleen je onderlichaam maar even bij het fonteintje. Onder het teruglopen naar de sm ruimte kijk ik pas wat voor klemmen ik op heb.

En zie dan ook dat ze verbonden zijn met een kettinkje. Het gaat er ook al iets harder aan toe dan aan het begin. Als u na een tijdje naast de bok komt staan en tussen bok en mijn borst met uw hand een tepelklem zoekt, vraagt u me: Hoe is het met je tepels? Want op een of andere manier is het me bij het eroverheen liggen gelukt om op het borstgedeelte boven de tepels te gaan liggen, zodat de klemmen geen moment extra op mijn tepels hebben gedrukt. Ik mag overeind komen. Ga eens op de bok zitten.

Het is een soort van spatel, maar dan dikker. En die moet natuurlijk worden uitgeprobeerd. Maar beide delen krijgen toch beste tikken te pakken en met de ogen dicht ontvang ik ze. Soms open ik de ogen even om naar uw lachende gezicht te kijken, waar ik aan en in zie dat de pret er vanaf spat.

Dat is ook iets waarom ik graag bij u ben. De lol die we samen kunnen hebben, en oké, ook om de lol die u soms alleen heeft, haha. Maar serieus, het is de combinatie van genot, pijn, humor, de lach en een h eerlijke Meesteres dat ik graag bij u ben, dat ik me eh… op mijn gemak voel.

U gaat door met de houten spatel. Wat harder en mijn voeten gaan weer een plank hoger. Heb ik gezegd dat jij je voeten hoger mocht zetten? Ik schrik, u lacht. Ik schud mijn hoofd, lach. Mijn lach zal eerder een nerveuze zijn, die van u is alleen maar pret. Het zijn vaak ook die kleine dingen die het zo leuk maken.

Iets wat ik ook wel weet, want u zal me niet zo hard daarmee op mijn eikel slaan, en zelfs niet zo hard op de benen. Het keukengerei gaat weg, een zweep met flap komt ervoor in de plaats. De handen plat, de handpalmen naar boven, de vingers gestrekt. U voor me, een eindje van me vandaan, het zweepje, met de flap aan het uiteinde, in de hand. Vreselijk vind ik het, die klappen op de handen. Terwijl, als het voorbij is, de pijn ook zo weer is weggeëbd. Hetzelfde heb ik ook als u mijn voetzolen zo behandelt.

Ik wrijf in mijn handen, steek ze dan weer uit. Er volgen nog enkele klappen. Is het nu gevoeliger, met spuug er in? Nou, geen probleem voor u. En weer komt de flap hard op mijn handen neer. Maar het zijn ook andere kleine dingen die het extra leuk maken. Zoals het volgende bijvoorbeeld. Terwijl u daar zonet, een kwartier geleden ongeveer, met een zweep met een flapje of met een plak dat weet ik niet waarmee het gebeurd is zelf voor heeft gezorgd.

Maar dat die blauwe plekken nog niet genoeg zijn voor u, merk ik al weer snel. De dijen krijgen gewoon nog een extra beurt. En om iets harder te kunnen slaan, krijg ik het dwingende verzoek: Het andere been staat gekromd omhoog, de knie in de lucht, de voet plat op de grond. De binnenkant van mijn dijbeen ligt daarmee open en bloot voor u.

Nou ja, voor de zweep dan. Gelukkig is er daarna een moment voor genot. Waarop ik mag gaan liggen, op mijn rug, de benen onder de takel. De enkelboeien worden eraan vastgezet en de takel gaat iets verder omhoog.

Ik lig nu met de benen gespreid in de lucht, de kont vrij. Natuurlijk ligt hiermee mijn hele onderlichaam voor u beschikbaar, maar ik neem gewoon aan dat u met mijn reet gaat spelen.

Ga eigenlijk niet van iets anders uit. Die achter mijn hoofd op de tafel wordt neergezet. Zo gauw ik de eerste draad de lucht in zie gaan, weet ik al wat het is, wat er gaat gebeuren. Niet dat ik bang ben voor elektro, sterker, ik vind het prettig, prikkelend. Maar ik lig te genieten van het uitzicht dat ik heb. Op uw fraaie leren slip en bovenbenen, vlak naast mijn ogen. Een lekker voorafje voor wat zo komen gaat, haha.

Maar dan zijn toch de juiste draden aan de juiste dingen aangesloten. U bent nog even bezig met in vocht gedrenkte doekjes. En dan… Het apparaat is perfect! De pulse en de intensiteit en frequentie kunnen op verschillende niveaus worden ingesteld.

Waar ik vervolgens uitgebreid kennis mee maak. Van hoog en naaldachtig prikkelend tot diep en intens voelbaar tot ver in de onderbuik. Soms met een constante prikkeling, dan weer met een interval. Ohh, wat is dit gekmakend lekker. U heeft het zo geregeld dat het kastje de diepe, zwaar tot in de onderbuik kloppende pulse afgeeft, maar niet ononderbroken, doch met stoten waar een drie, viertal tellen tussen zit.

En ondertussen pakt u me bij de tepels. Pfff, wat is dit lekker. Ik kronkel op het badlaken heen en weer. Ik lig te gillen en te kermen en te kronkelen op de grond. Dan weer het genot. Als u een flinke tijd met uw vingers, maar voornamelijk ook met uw hand , bezig bent met mijn anus en in mijn kont. Tijdens het daar bezig zijn, staat u een keertje op, loopt naar uw tafeltje en bij uw terugkeer krijg ik de speen in mijn mond gestopt.

Waarna u zich weer met mijn achterkant bezig houdt. Ik voel hoe ik daar meer en meer lekker opgerekt word, hoe uw vingers en hand zich in me bewegen. Met erbij de heerlijk uitgesproken belofte dat de giant dildo klaar ligt voor straks. Want je bent hier niet alleen voor genot. Ja, haha, ben de felle uitval van zonet echt nog niet vergeten. Ik mag nu de tafel terugzetten en zo weer ruimte in de ruimte scheppen. Waarna ik weer op de grond mag gaan liggen. Met nog steeds de speen in de mond.

Diverse zwepen worden nu op mijn rug uitgeprobeerd. Die me soms licht, soms heftiger doen grommen of zelfs lichtjes kermen. Of zelfs een verwensing doet uitslaan. Het levert me het commentaar: Hij vond het toen ook geen leuke, weet je nog? Nou, als hij het zo voelde als ik nu, pfff. En dan stopt het. Ik kijk niet op, maar vermoed, weet gewoon dat u de dildo omdoet.

En wat een apparaat! In het echt toch stukken indrukwekkender dan op de plaatjes op uw site. Daar moet je paard voor zijn om die te kunnen afzuigen, haha. Iets wat u natuurlijk ook wel weet. En daarom maakt u ook waarschijnlijk geen opmerking als ik in plaats van voor de kop een poging te wagen mijn tong langs de dildo laat gaan. Ik ben verrast dat het ding zo zacht en flexibel aanvoelt. Had gedacht dat-ie hard zou zijn.

Wat uw goedkeuring kan dragen. Ik ga er voorovergebogen half in hangen en u komt achter me staan. Gespannen wacht ik af. Want u had me eens verteld dat ook een liefhebber van anale spelletjes toen problemen had met deze joekel. De enorme eikel wordt tegen mijn kontgat gezet. Langzaam, voorzichtig voel ik u duwen, voel ik de dildo tegen me duwen. En dan…, dan glijdt die toch vrij makkelijk naar binnen. En owww, wat is dit lekker! Dat me helemaal vult. Er helemaal in gaat. Maar niet alleen dat is geil makend lekker.

Ik vind het evenzo geil om u met dat ding voor te zien, om door u genomen te worden, door u geneukt te worden. Ik krijg toestemming van u om me af te trekken.

Maar ik vind dat niet erg. Geniet zo ook met volle teugen. En met de giant dildo in me is het cadeau uitgepakt, is de middag — wat het spel betreft — voorbij. Nog even geniet ik voor de laatste keer deze middag van het uitzicht op de fiere, recht vooruit staande pik tussen u benen. En het is en blijft een gek, maar ook zo leuk iets om u met een penis te zien, haha. Waarna we nog samen opruimen, de boel aan kant maken. De zuigfles staat, niet gebruikt, op uw tafeltje te glimmen.

Dan klinkt het ineens: Heb nog een verrassing voor je. En ik ben al zo verwend door u. Met uw rug naar me toe pakt u iets van één van de plankjes naast de traliedeur.

Eigenlijk vind ik dit heel leuk, dat u nu met een luier aan komt zetten, terwijl u er in de vooropdrachten niets mee gedaan heeft. Ik kijk u aan. Ik zie dat de katoenen slip van binnen, in het kruis en grotendeels aan de voorzijde, een absorptielaag heeft. De luier geeft me een warm gevoel. Als ik alles weer aan heb, is het echt afgelopen en we nemen afscheid.

Want vrijdag is er de party. Tot aan het slapen gaan zit ik thuis na te genieten. Voordat ik naar bed ga, bekijk ik me in de spiegel. Tot mijn stomme verbazing zijn er nauwelijks beschadigingen te zien. Twee dagen later, op de party, bent u natuurlijk nieuwsgierig. Later op de avond stopt er iemand bij ons voor een praatje. Hij heeft twee nieuwe zwepen die u van hem aanneemt, om ze even keurend door uw handen te laten gaan. Heeft u op dat moment mijn in het begin van de avond toch wel wat spottend geuite: En feller volgen er meer.

Later, op het toilet, zie ik het resultaat. Tijdens het zoeken tussen de rekken wordt jammergenoeg mijn lul slapper, waardoor het minder spannend is. Ik zou beter mijn lul afbinden, zodat mijn bloed niet uit mijn zwellichamen kan lopen en daardoor stijf zou blijven staan, denk ik bij mezelf. Ondertussen heb ik de siliconekit gevonden en sta nog te twijfelen welke kleur ik zal nemen.

Ik kan geen gepaste kleur vinden die bij mijn pik past en daarom neem ik maar de transparante. Wanneer ik door de rekken naar de kassa loop passeer ik nog het sanitaire gedeelte en vind daar rubberen afdichtingsringen in verschillende diameters. Dat zou nog iets kunnen zijn om rond mijn pik te spannen. Ik neem meteen alle diameters mee en stap naar de kassa om af te rekenen.

Thuis aangekomen plaats ik de tractor voor de doorkijk en sluit het hek, zodat niemand op het erf kan kijken en stap meteen naar de werkstal om de gipsvorm van mijn pik te vullen met de silicone. Gelukkig heb ik twee tubes meegebracht, want met één silicone tube is de vorm niet gevuld. Met een stuk draadstang er in, plaats ik hem rechtopstaand op het rek om uit te drogen.

Binnen in het huis doe ik onmiddellijk mijn kleren uit en ga in de speelkamer in spe voor de spiegel naakt op mijn matras zitten, om de verschillende dichtingsringen rond mijn pik en ballen uit te proberen.

Drie ringen van groot naar klein breng ik over mijn ballen en pik aan en druk de bloedstromen meteen dicht vanaf de buik. Een te grote ring tors ik net boven mijn ballen en rekt de overige lus nog eens over mijn balzak en penis. Met de kleinste ring over mijn schacht tot achteraan mijn penis, bind ik mijn lul ook nog eens af, die ondertussen helemaal hard geworden is. Helemaal naakt en met alle rubberen ringen rond mijn kruis voer ik mijn dagtaken verder uit.

Mijn pik staat niet de hele tijd hard, maar door het afbinden wordt hij ook niet helemaal slap. Mijn ballen zijn door de getorste ring verder van mijn lichaam verwijderd en languit kletsen ze heen en weer tegen mijn billen. Ook tijdens het koken, speel ik met mijn lul om hem stijver te laten worden en trek ik de ringen weer naar achter op hun plaats.

Ook het plassen gaat tijdens de erectie moeilijker en voelt aan zoals een ontlading, wanneer ik mijn urine door mijn ingeduwde plasbuis kan persen. De druk veroorzaakt dat de inhoud van mijn darmen er ook uit moet.

In de stallen stel ik mij over de mesthoop om met grote druk mijn urine als een fontein over mijn lichaam te plassen en mijn darmen te ledigen. Het is heerlijk wanneer ik mijn plasblaas kan ledigen en met sterke korte straalstoten mijn urine uit mijn stijve pik kan spuiten.

Bij het persen heb ik ook de behoefte om te brullen en grommen, alsof het een beetje klaarkomen is, maar wel net iets anders. Druipend onder mijn eigen urine zet ik mijn werk verder. Ik verdien voornamelijk uit de verkoop van zelf opgekweekte runderen, het melken van mijn koeien en ook het verkopen van sperma van mijn beste dekstier.

Voor het laatste is er wel een dierenarts bij nodig, maar ook specifieke hulpmiddelen die mij al in het verleden tot nadenken hebben gezet om het bij mezelf toe te passen. Zoals een nepvagina, aarsstimulators, een opvangreservoir en een bestijgingsrek waar we de stier ook aan vast kunnen hechten tijdens de sperma aftap. Toen mijn ouders nog leefden bleef het alleen maar tot het maken van schetsen, waarbij ik al verschillende ontwerpen had getekend van een multifunctionele ligbank met kettingen of touwen om in te hangen.

Waarmee ik me in verschillende standen, mechanisch en automatisch zou kunnen bevredigen. Nu ik alleen ben kan ik daaraan werken. Ik ben handig in klusjes en zet mij de volgende dagen in de werkstal aan het lassen, timmeren, slijpen en uitdokteren van een heuse melking- en fuckingmachine. Regelmatig kom ik met materiaal aangereden waarop de buurman mij vroeg of ik aan het verbouwen was en of ik hulp nodig had. Met een smoes heb ik hem om de tuin geleid, want ik kan moeilijk mijn nieuwe speelkamer aan hem laten zien.

Tussen mijn andere werk door ben ik druk bezig met het plaatsen van geluidsisolatie en spiegels tegen de muur en het plafond. Dag na dag komt er meer vorm in mijn opwindende en spannende speelkamer. In het midden heb ik het zelfgemaakte bondagerek geplaatst, met allerlei uitbreidingsmodules om nog komende tools en attributen te kunnen plaatsen. Met oud materiaal van afgebroken landbouwmachines heb ik verschillende van mijn lichaam stimulerende ontwerpen kunnen verwezenlijken.

Zo heb ik een oude ruitenwissermotor aan een regelbare gelijkstroom voeding geplaats en een diameter verstelbare schijf, waar een in en uit bewegende as aan gekoppeld is, als neuktoestel.

Een andere motor met op de as leren lappen gemonteerd om te spanken. Katrollen waar touwen over hangen met gewichten en aan de andere kant klemmen en knijpers. Een buis met een opblaasbare cilindervormige zak als masturbatietool. Benieuwd naar het resultaat van mijn siliconepik klop ik de gips stuk. Tot mijn verbazing is het resultaat verbluffend en is de gelijkenis met mijn pik heel groot. Zowel de dikke aders als de dunne zijn goed afgedrukt op de silicone vorm.

Mijn dikke kop is er helemaal in terug te vinden, zelfs met de ribbels op de rand van de eikel. De rimpels in mijn balzak zijn ook mooi overgebracht. Ik vond het al geil toen ik hem aan het maken was, maar nu alles klaar is kan ik niet meer wachten om hem uit te proberen. Maar eerst ga ik nog even mijn koeien op de wei voederen. Door het mooie warme zomerweer kan ik ze nu al op de wei laten staan, waardoor ik minder werk heb in de stallen.

Door het drukke werk heb ik mezelf de laatst tijd niet veel gemasturbeerd. Het kalfje lustte mijn melk ook niet meer, want het heeft geen tweede maal meer aan mijn lul gezogen. Ik maakte het wel allemaal spannend door naakt rond te lopen en mezelf onder te plassen. Mijn rubberen ringen als cockringen doe ik meer aan dan mijn kleren.

Elke morgen doe ik ze om mijn pik en voor het slapen gaan doe ik ze dan wel uit, want anders word ik wakker van een pijnlijke nachterectie.

Dat het plassen moeilijker gaat vind ik juist aangenaam en is een goed alternatief van klaarkomen. Ben daarom ook meer water beginnen drinken waardoor ik meer moet plassen. Voor ik de tractor opstap met alleen maar mijn salopette aan, drink ik nog een fles water uit. Tijdens de rit naar de wei begint mijn plasblaas al goed te vullen.

Tijdens het voederen is de drang om te plassen al vrij hoog, maar ik kan het nog net ophouden. Wanneer ik een inspanning doe door iets op te heffen, lopen enkele druppels plas lang mijn billen naar beneden.

Mijn pik begint harder te worden en de cockring rond mijn penis knijpt mijn plasbuis dicht. De ringen achter mijn ballen trek ik naar achter waardoor mijn pik nog harder wordt en niet meer kan verslappen.Rijpe hoeren geil contact


Hij zwaait nog even naar mij. Twee lichtrozige cirkels op de achterkant van zijn short, met daar tussen een donkere streep, doet mij fantaseren dat hij een lekker stevig jongenskontje heeft. Ondertussen staat mijn pik helemaal hard. Gelukkig heb ik alleen maar mijn tuinbroek aan waardoor mijn jongeheer plaats heeft om recht op te komen staan, zonder dat dit opvalt. Ik ga met mijn hand in mijn salopette om mijn pik te masseren.

Mijn ontblote eikel is al helemaal nat van mijn voorsmeersel. Ondertussen verdwijnt Kurt in de verte en laat ik mijn pik tot rust komen. Voor ik naar het erf weerkeer, spring ik nog even binnen bij een ‘Doe het zelf’zaak, om de siliconekit te halen. Ik vind het wel geil om met mijn halve stijve pik in mijn tuinbroek rond te lopen in de winkel. Al ben ik niet naakt, voelt het toch zo aan. Tijdens het zoeken tussen de rekken wordt jammergenoeg mijn lul slapper, waardoor het minder spannend is.

Ik zou beter mijn lul afbinden, zodat mijn bloed niet uit mijn zwellichamen kan lopen en daardoor stijf zou blijven staan, denk ik bij mezelf. Ondertussen heb ik de siliconekit gevonden en sta nog te twijfelen welke kleur ik zal nemen. Ik kan geen gepaste kleur vinden die bij mijn pik past en daarom neem ik maar de transparante.

Wanneer ik door de rekken naar de kassa loop passeer ik nog het sanitaire gedeelte en vind daar rubberen afdichtingsringen in verschillende diameters. Dat zou nog iets kunnen zijn om rond mijn pik te spannen. Ik neem meteen alle diameters mee en stap naar de kassa om af te rekenen.

Thuis aangekomen plaats ik de tractor voor de doorkijk en sluit het hek, zodat niemand op het erf kan kijken en stap meteen naar de werkstal om de gipsvorm van mijn pik te vullen met de silicone. Gelukkig heb ik twee tubes meegebracht, want met één silicone tube is de vorm niet gevuld.

Met een stuk draadstang er in, plaats ik hem rechtopstaand op het rek om uit te drogen. Binnen in het huis doe ik onmiddellijk mijn kleren uit en ga in de speelkamer in spe voor de spiegel naakt op mijn matras zitten, om de verschillende dichtingsringen rond mijn pik en ballen uit te proberen.

Drie ringen van groot naar klein breng ik over mijn ballen en pik aan en druk de bloedstromen meteen dicht vanaf de buik. Een te grote ring tors ik net boven mijn ballen en rekt de overige lus nog eens over mijn balzak en penis.

Met de kleinste ring over mijn schacht tot achteraan mijn penis, bind ik mijn lul ook nog eens af, die ondertussen helemaal hard geworden is. Helemaal naakt en met alle rubberen ringen rond mijn kruis voer ik mijn dagtaken verder uit. Mijn pik staat niet de hele tijd hard, maar door het afbinden wordt hij ook niet helemaal slap. Mijn ballen zijn door de getorste ring verder van mijn lichaam verwijderd en languit kletsen ze heen en weer tegen mijn billen.

Ook tijdens het koken, speel ik met mijn lul om hem stijver te laten worden en trek ik de ringen weer naar achter op hun plaats. Ook het plassen gaat tijdens de erectie moeilijker en voelt aan zoals een ontlading, wanneer ik mijn urine door mijn ingeduwde plasbuis kan persen.

De druk veroorzaakt dat de inhoud van mijn darmen er ook uit moet. In de stallen stel ik mij over de mesthoop om met grote druk mijn urine als een fontein over mijn lichaam te plassen en mijn darmen te ledigen. Het is heerlijk wanneer ik mijn plasblaas kan ledigen en met sterke korte straalstoten mijn urine uit mijn stijve pik kan spuiten. Bij het persen heb ik ook de behoefte om te brullen en grommen, alsof het een beetje klaarkomen is, maar wel net iets anders.

Druipend onder mijn eigen urine zet ik mijn werk verder. Ik verdien voornamelijk uit de verkoop van zelf opgekweekte runderen, het melken van mijn koeien en ook het verkopen van sperma van mijn beste dekstier. Voor het laatste is er wel een dierenarts bij nodig, maar ook specifieke hulpmiddelen die mij al in het verleden tot nadenken hebben gezet om het bij mezelf toe te passen.

Zoals een nepvagina, aarsstimulators, een opvangreservoir en een bestijgingsrek waar we de stier ook aan vast kunnen hechten tijdens de sperma aftap. Toen mijn ouders nog leefden bleef het alleen maar tot het maken van schetsen, waarbij ik al verschillende ontwerpen had getekend van een multifunctionele ligbank met kettingen of touwen om in te hangen. Waarmee ik me in verschillende standen, mechanisch en automatisch zou kunnen bevredigen.

Nu ik alleen ben kan ik daaraan werken. Ik ben handig in klusjes en zet mij de volgende dagen in de werkstal aan het lassen, timmeren, slijpen en uitdokteren van een heuse melking- en fuckingmachine. Avant de pouvoir vous montrer une liste et des photos de femmes qui vivent près de chez vous, et qui recherchent un contact sexuel immédiat, nous devons vous poser quelques questions.

Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari.

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Toch waardeer ik die minder dan de andere set, klemmetjes met scherpe tandjes. Dat laatste hangt af van hoe strak ik ze middels de stelschroeven erop zet. Toch kan mijn penis de pijn aan de tepels meestal wel waarderen. Maar veertien dagen lang? Nochtans heb ik in die periode het idee dat de training helpt, dat ik er meer aan of op kan hebben.

Behalve als u dus ineens komt met een strafopdracht, omdat ik in een mail iets gedachteloos heb verwoord. Morgen moet je, op het einde van de dag, 2 uur lang de klemmen op hebben, zonder rubbertjes! Die is gek, is mijn eerste gedachte, want pfff, dat is niet te doen. Ik begin dan ook voorzichtig aan die opdracht, met de bekjes van de klemmen ver open. Waarna ik met het verstrijken van de tijd de schroeven steeds iets losser draai waardoor de bekjes verder dicht gaan.

Ik stel daarbij wel aan mezelf de eis dat ik de schroeven, eenmaal losser gedraaid, ze ook zo laat, ongeacht hoe de bekjes op dat moment in mijn tepels bijten. In de laatste twintig minuten zijn de krokodillenbekken helemaal dicht en op golven van pijn laat ik de tijd gaan, waarbij de minuten voorbij kruipen. Ik probeer afleiding te vinden, bij plaatjes op de pc. Langzaam wordt de verscheurende pijn een kloppende pijn.

En geleidelijk zak ik weg in pijn, pijn, pijn. Waarmee dus die twee uren een overtraining zijn. Nou ja, het was ook als straf bedoeld. Zoals het mezelf dagelijks veel moeten stimuleren, zonder klaar te mogen komen, eigenlijk ook straf is.

Want dat is een opgave hoor. Het is met de dag geiler worden. En met de dag ook gefrustreerder raken. En als dat gebeurt…! En dan komt u op dag 10!

Je gaat jezelf morgen 6x aftrekken tot je bijna klaarkomt, maar pas op dat je dus niet klaarkomt! Ik ben niet blij met deze opdracht, helemaal niet blij.

Omdat ik het een linke vind. Want bijna is in mijn ogen pas bijna als je ook daadwerkelijk bijna komt. En dan zijn twee, drie rukken teveel genoeg om te komen. En is alle opgebouwde spanning van de afgelopen anderhalve week eruit eh, gespoten. En ben ik over drie dagen zwaar de pineut. Daarbij komt dat ik niet al te makkelijk kom. Ja, het lukt uiteindelijk met een plaatje of plaatjesserie op de pc, klemmen op de tepels, een verbinding van klemmen naar de trekhand rond de penis en dan… Maar niet op een fantasie.

Ik heb weliswaar een enorme fantasie, kan fantastische verhalen bedenken. Wel het idee, maar kan de beelden niet vasthouden. Niet zonder een hulpmiddel, een extra stimulans om de fantasie de nodige prikkel te geven. Net wakker en nog in bed ga ik de volgende ochtend meteen aan de slag. Terwijl ik eraan sjor probeer ik een geile gedachte op te pikken, maar er zijn geen denkbeelden bij die me hitsig maken.

Pas als ik op de overtrek ga liggen, met de benen gespreid en het gezicht richting nog gesloten luxaflex, lukt het. Want zij, de honden uitlatende buurvrouwen, lopen immers daar al over de paden. De stem naast me fluistert, terwijl de jaloezie recht voor me zich langzaam meer en meer opent: Staat zij soms in de tuin? Onder de douche stop ik het spuitstuk van de slang die aan de kraan zit in mijn kont.

Het wordt erin gehouden door de strakke slip die ik nog aanheb. De twee Meesteressen dreigen: Nog sproeit het vocht uit de douchekop. Als de knop nog een keertje wordt aangeraakt… Mijn trekhand hangt bewegingloos, bijna bezwerend in de lucht. Ik sta doodstil, adem niet meer. Ik kom — gelukkig — net niet. Maar wat scheelde het? Dat weet ik zeker. Tussen mijn gespreide benen, ter hoogte van de ballen, brandt een waxinelichtje, op een blikje. Uit mijn pik komt een druppel vocht… Jeetje, dit was dus echt bijna spuiten geworden!

Het wordt tijd om af te koelen. Ik ga naar buiten, boodschappen doen, o. Drie dagen nog maar…. Trek 4 is simpel.

De klemmen met de rubbertjes op de tepels, een veter achter de klemmen langs en trekken maar op plaatjes op de pc. Hoef maar vijf plaatjes bij langs te gaan of de pik lekt al weer. Nou ja, is dan uw schuld hoor, want u komt — na me anderhalve week de penis laten stimuleren — met deze, nauwelijks daardoor nog uit te voeren, opdracht aanzetten. Het is nog maar half vier als trek 5 al aan de beurt komt. Ik word naar het toilet geroepen. Ik wil zodadelijk de afdrukken van de kurken op je billen zien!

Maar je blijft van de kettingen af! Ze kijkt toe, leunend tegen de wand in de gang, hoe ik bezig ben. Ik kan het me voorstellen. Want ik zit er toch knap lullig bij, het bovenlichaam naakt, de broek op de enkels, op het — voor nu even — speciale toilet. Om me voor haar, gekleed erbij toekijkend, af te trekken. Dan, als zij de kettingen beetpakt, is het zo gebeurd.

Ik moet een condoom om, omdat die nodig is om te penis te kunnen laten glijden, want… Ik moet heel, heel langzaam trekken en daarbij mag ik de penis geen moment loslaten. Lees daarbij nog even in de krant verder, loop naar de keuken, sta een tijdje voor het raam te kijken. Na 25 minuten moeten de klemmen met de rubbertjes op. Een kwartier later moet het wat steviger: Tien minuten verder is het voorbij. Ik sta op het punt van klaarkomen. Op de 14e — en dus laatste — dag zit er een mailtje van u in de box.

U wilt nog even uw lijstje met dingen voor morgen afstemmen met wat ik heb liggen aan opdrachten. Ik maak het overzichtje van wat ik heb en stuur dat naar u toe:. Dat heb ik ook! Oké dan, slaap lekker en ik zal er voor zorgen dat ze vrijdag noot: Kunnen we ook een paar van die leuke nieuwe zwepen uitproberen. Welterusten en tot morgen, Meesteres Manita.

Ik denk nog even na over de afgelopen periode, een periode waarin u mij langzaamaan bent gaan beheersen. Ik was bijna de hele tijd in mijn gedachten bij u en met uw opdrachten bezig.

Het wond me allemaal ontzettend op. Dat ik deze afgelopen tijd als heerlijk heb beleefd is wel een feit. Ik vind het een spannend, nerveus makend gebeuren. Heb dat altijd al gehad als ik een afspraak voor een sessie met u had gemaakt. Vooraf, en dan de dag zelf waarop het ging plaatsvinden.

Om wat er met me gaat of kan gaan gebeuren. Want het vertrouwen in u is er voor de volle honderd procent. Anders zou het voor mij ook niet werken. Er moet vertrouwen zijn en het moet klikken. Dat zijn voor mij de voorwaarden. En bij en met u wordt daar meer dan aan voldaan. Meteen als ik wakker word, ben ik al nerveus. Omdat ik me bezig houd met de sessie van straks, met de spanning van erheen gaan, met al die gevraagde dingen aan.

Met de spanning van wat u met me van plan bent. Om 9 uur neem ik mijn eerste klysma. Waarmee de voorbereidingen zijn begonnen. Twintig minuten nadat ik me geleegd heb, ga ik naar de badkamer om me te scheren, eerst de bovenkant, daarna de onderkant.

Want ik vind dat ik er netjes uit behoor te zien voor Mijn Meesteres. Maar daarmee schiet de tijd niet op, ik ben veel te vroeg begonnen, heb nog 3½ uur te gaan voordat ik weg moet.

Wat kan ik nog doen? Ik maak mijn oren schoon, neem een diarree remmer in. Pak de tas, leg er zorgvuldig de fles wijn in. Haal de zuigfles en de speen tevoorschijn. Spoel beide goed schoon en droog ze blinkend af. Berg ze dan ook in de tas op. Speel, om de tijd te doden, spelletjes hartenjagen op de pc. Het maakt dat de tijd doorkruipt naar kwart voor elf. Pfff, schiet ook niet op. Meteen als dat gebeurd is, stap ik onder de douche.

En die spoel ik wel in het doucheputje weg. Vijf voor half twaalf. Het begint tenminste wat te worden met de tijd. Begin me nu bezig te houden met: Ik leg schone kleren neer op het bed, het korset, het luierbroekje, een veter.

Die moet ik nog poetsen! Want ze zien er niet uit. Ik poets ze blinkend. Weliswaar is dat niet nodig, want tijdens het spel heb ik die — helaas — toch af. Helaas, omdat ik zonder te weinig, veel te weinig van u zie.

Ik merk dat ik licht klam ben, een teken dat ik nerveus ga worden. Ben ook gespannen met wat u met de zuigfles van plan bent. Ik wil er echt niet mee in de bar rond gaan lopen! Ooo, wat gaat de tijd langzaam. Toch ben ik over een uur onderweg. Om tien voor een ga ik de badkamer in voor deze keer een snelle douche. Besprenkel erna gezicht en onderkant met wat after shave. Dan ben ik even zoet met het dicht rijgen van de veters, om ze vervolgens aan te snoeren. Zodat er geen stukje huid meer te zien is.

En dat is heel strak. Op de wekker zie ik dat ik het veel te vroeg aan heb, het is nog maar tien over een. In de woonkamer rook ik een shagje, haha, wel met een kamerjas over het korset aan. Als ik de peuk heb uitgedrukt, ga ik terug naar de slaapkamer en bind mijn ballen af.

Trek het luierbroekje aan. Het kost me wat moeite om het broekje onder de onderkant van het korset te krijgen. Waarmee het vijf voor half twee is geworden. Een mooie tijd om langzaamaan richting Showboat te gaan.

En wat nog rest aan het lijstje komt straks: En dan… uw cadeau voor mij uitpakken. Het fietsen is… eigenlijk wel een beetje genieten. De penis glijdt heerlijk bij het trappen in de slip heen en weer. En doordat de voorhuid teruggetrokken is en de eikel dus bloot is waarschijnlijk gebeurd bij de ballen afbinden, maar dat is dan niet iets wat ik bewust heb gedaan is het alsof ik heerlijk gemasseerd word.

En het korset, hoewel strak, is niet echt naar om aan te hebben tijdens de fietstocht. Beide maken me wel bewust waarnaar ik op weg ben.

Nog een kwartiertje, en het is zo ver! Ik maak een tussenstop bij het benzinestation voor een pakje sigaretten. Als ik aan de beurt ben, gaat haar hand al naar mijn merk. Ik ben eventjes bij de gedachte: De gedachte vind ik opwindend. Of zij geïnteresseerd is in wat ik eronder draag, betwijfel ik. Maar ach, dat is ook niet belangrijk.

Dat u het zo dadelijk interessant vindt, daar gaat het me veel en veel meer om. En voor de ingang, langs de straat, staat nog een grote wagen van een brouwerij. Ik ga de entree op, bel aan. Dwingender gaat mijn vinger op de bel.

De man van de vrachtwagen roept me toe: Eindelijk, na nog een keertje bellen, verschijnt Mijn Meesteres bij de balie om met een druk op de knop de buitendeur te openen. Ik stop een houtje tussen de deur en zie onder mijn arm door dat de chauffeur zijn vracht heeft uitgeladen en deze kant ook op komt. Want ik had ter begroeting de laarzen van u om en om willen kussen, van onderaf beginnend en dan tot bovenaan toe. Om dan, even aarzelend, doen alsof ik van plan was verder te gaan. Ik vermoed dat uw reactie dan zoiets zou zijn geweest als: Denk je ook niet?

ballen afbinden naakt pissen

Neuken in utrecht vrouwen die sex zoeken


Ik wilde dat er veel gedronken werd, want ik verheugde mij op plassex. Toen hij weg was om het water te halen, ging ik op een stoel zitten en liet haar voor me knielen. Ik trok haar naar mijn pik en gaf opdracht om deze te kussen en te strelen.

Hij kwam terug en was duidelijk in extase dat zijn vrouw aan mijn ballen zat. Het was naar bleek hun eerste keer met een andere man. Ik gaf hun opdracht om te wisselen en werd door hem verwend. Zij stond naast hem en ik kon met haar prachtige borsten spelen. We stonden op dronken een paar glazen water en ik vroeg ze voor te gaan naar hun badkamer. Het was een ruime badkamer met in de hoek een grote douche! Nu liet ik haar nieuw water halen. Ondertussen had ik uit mijn jas het touw gepakt en ik ging zijn pik en ballen afbinden.

Dat had als resultaat dat zijn pik nog strakker ging staan. Zij kwam net de badkamer weer in, toen ik zijn pik in mijn mond nam en aan zokn strak gebonden kale ballen kneep.

We dronken weer water zodat de blazen goed vol raakten. Ik ging op een mat op de grond liggen en gaf haar opdracht om op mijn mond te komen zitten met haar lippen.

Ik likte haar en de smaak was heerlijk. Hij kreeg ondertussen opdracht om mijn pik te likken. Ik moest inmiddels flink plassen, en gaf opdracht om op te staan. Ik pakte mijn zweepje en tikte hem op zijn ballen. Ik vroeg; Jij wil klaarkomen hè? Ja meester, sprak hij! We gingen in douche en ze zaten op hun knieën voor me. Heerlijk likten ze me aan pik en ballen.

Ik moest echter flink plassen en dat liet ik nu lopen. Eerst liep het langzaam uit mijn omhoog staande pik. Ik sprak; Gewoon doorlikken! Wat een sensationeel gevoel was dat. Toen spoot het er steeds harder uit. Zij kregen echt een douche.

Ik was klaar en liet me schoonlikken. Ik moet ook plassen sprak zij toen. Ik ging op mijn knieën voor tegen haar benen aan zitten en gaf hem opdracht om dat aan de achterkant te doen. Zo kon zij over onze pikken heen plassen en dat deed ze met een enorme straal. Toen nam ik een plastic krukje wat er stond.

Ik ging er op zitten en gaf haar opdracht om op mijn pik te gaan zitten. Hij moest van dichtbij kijken hoe ik genoot van de penetratie en van haar borsten. Ik gaf hem opdracht om zich af te trekken…in haar gezicht.

Het duurde niet lang of hij begon te kreunen en spoot een flinke straal recht in haar gezicht. Ik wreef zijn sperma van haar gezicht af over haar borsten. Dat was het moment voor mij om ook klaar te komen, voor mijn gevoel spoot ik haar helemaal vol.

Toen kreunde zij het ook uit…. Geloof het of niet…. En omdat daar mijn vrouw toch op vakantie was, ben ik bij hun blijven slapen….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op vrijdag 8 april door Petertje. Wat er de volgende morgen gebeurde, dat kun je wel raden.

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle.

Villes dans les alentours sont OK.

ballen afbinden naakt pissen