Arm in kut lul likken

arm in kut lul likken

Ik kijk naar het raam en zie mijn gordijnen zachtjes bewegen. De warme zomerlucht stroomt langzaam binnen en ik draai me nogmaals om. Ik lig naakt in mijn bed terwijl ik niet probeer te denken aan de drukkende warmte in mijn kamer. Opeens wordt er keihard op de deur geklopt.

Geschrokken ga ik zitten. Ik blijf onbeweeglijk zitten en luister met mijn adem in. Nogmaals wordt er geklopt. Ik trek een lang shirt over mijn hoofd. Slipje, wel of niet? Hij klopt nog een keer, dus ik loop snel op de deur af. Als ik de deur open doe staat hij voor me in alleen zijn boxer. Ik wist niet dat hij zo gespierd was. Zijn blonde haar valt langs zijn gezicht zo zonder gel erin. Heel even zie ik zijn ogen naar mijn blote benen gaan voor hij begint met spreken.

Ik heb mijn telefoon ook niet bij mij en mijn huisgenoot is over 3 uur pas klaar met werken. Kan ik heel even bij jou chillen tot hij er is? Ik heb hem nooit eerder gesproken, dus het is nogal ongemakkelijk. Ik bied hem een biertje aan terwijl we op de bank gaan zitten.

We zitten al een tijdje te kletsen als ik naar de keukenla loop om chips te pakken. Ik buk om de chips te pakken en dan realiseer ik mij opeens dat ik nooit dat slipje heb aangedaan.

Geschrokken draai ik mij om en zie ik dat hij naar mij kijkt. Oh shit, hij heeft het gezien. Niet begrijpend blijf ik hem aankijken tot-ie vlak voor mij staat en opeens zijn handen op mijn billen legt. Hij blijft mij aankijken en eindelijk snap ik de hint. Ik begin hem te zoenen en stevig drukt hij mij tegen zich aan. Fuck, hij is lekker.

Ik voel hem hard worden. Hij tilt mij op en zet me op het aanrecht. Zijn handen gaan onder mijn shirt en ik voel zijn duimen over mijn tepels gaan.

Ik voel een hittegolf door mijn lichaam gaan terwijl hij mijn nek begint te zoenen. Hij trekt mijn shirt uit en zoent me weer in mijn nek. Langzaam gaat hij naar beneden tot hij bij mijn borsten is.

Zachtjes likt hij mijn ene tepel terwijl hij mij aan blijft kijken. Zijn hand gaat naar mijn andere borst en zachtjes begint hij in mijn andere tepel te knijpen. Ik kreun hard terwijl ik mijn benen steviger om hem heen sla. Ik pak zijn gezicht en begin hem weer te zoenen terwijl ik met mijn handen over zijn borst glijd. Hij staat precies op de goede hoogte en ik voel zijn steeds harder wordende lul tegen mijn kutje aan. Ik buig naar voren en glijd met mijn handen naar zijn boxer. Met mijn vingers ga ik onder het randje van zijn boxer tot ik bij zijn lul aan kom.

Zijn boxer wip ik over zijn harde lul heen en trek hem verder uit. Ik leg mijn hand eromheen en begin hem zachtjes af te trekken.

Ik hoor hem sneller ademen terwijl hij mij weer in mijn nek zoent. Opeens tilt hij mij weer op en legt hij mij op mijn bed. Meteen gaat hij op zijn knieën zitten en trekt mij aan mijn heupen naar hem toe. Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat met zijn vingers over mijn dijbenen. Ik kreun van geilheid en sluit mijn ogen om te genieten van wat er gaat gebeuren. Ik voel zijn tong over mijn dijbeen gaan en met zijn vingers laat hij zachtjes over mijn schaamlippen glijden.

Ik wil zo graag dat hij mij likt of vingert, maakt niet uit wat, maar hij blijft het uitstellen. Nog steeds glijden zijn handen over mijn billen, benen, buik, kutje. Ik voel hem overal. Ik kom omhoog en ondeugend kijkt hij mij aan. Hij blijft mij lachend aankijken terwijl hij met zijn tong weer over mijn dijbeen gaat en net voor mijn kutje stopt. Men wat zeg ik allemaal. Ik heb het niet meer. Orgie met twee zeer vieze tieners Mijn man's grote pik bevredigen Wacht zeer geil op haar vriendje Haar zoete kont ziet er zo goed, ze gaat stuiteren op een stijve lul Perfect meisje liefdevol geneukt Een meisje geil maken tot ze klaarkomt Meisje geneukt in de gang Hij geniet van een zeer natuurlijk meisje Ebony pik voor een roodharig meisje Tiener amateur houdt van een goeie stijve in haar kut Zwanger meisje geneukt door een zwarte man Neuken met een prachtige brunette Mooi meisje slikt alles door tot de laatste druppel Geile meisje die geneukt worden compilatie Jonge babe en een stijve pik Ze wordt geneukt door een pik zo groot als haar arm Onderworpen aan mijn pik genadeloos Adverteer hier Contact Webmasters Account:

..

Bare sex klaarkomende kutjes

Ik voel een hittegolf door mijn lichaam gaan terwijl hij mijn nek begint te zoenen. Hij trekt mijn shirt uit en zoent me weer in mijn nek. Langzaam gaat hij naar beneden tot hij bij mijn borsten is. Zachtjes likt hij mijn ene tepel terwijl hij mij aan blijft kijken. Zijn hand gaat naar mijn andere borst en zachtjes begint hij in mijn andere tepel te knijpen.

Ik kreun hard terwijl ik mijn benen steviger om hem heen sla. Ik pak zijn gezicht en begin hem weer te zoenen terwijl ik met mijn handen over zijn borst glijd. Hij staat precies op de goede hoogte en ik voel zijn steeds harder wordende lul tegen mijn kutje aan.

Ik buig naar voren en glijd met mijn handen naar zijn boxer. Met mijn vingers ga ik onder het randje van zijn boxer tot ik bij zijn lul aan kom. Zijn boxer wip ik over zijn harde lul heen en trek hem verder uit. Ik leg mijn hand eromheen en begin hem zachtjes af te trekken. Ik hoor hem sneller ademen terwijl hij mij weer in mijn nek zoent. Opeens tilt hij mij weer op en legt hij mij op mijn bed. Meteen gaat hij op zijn knieën zitten en trekt mij aan mijn heupen naar hem toe.

Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat met zijn vingers over mijn dijbenen. Ik kreun van geilheid en sluit mijn ogen om te genieten van wat er gaat gebeuren. Ik voel zijn tong over mijn dijbeen gaan en met zijn vingers laat hij zachtjes over mijn schaamlippen glijden. Ik wil zo graag dat hij mij likt of vingert, maakt niet uit wat, maar hij blijft het uitstellen. Nog steeds glijden zijn handen over mijn billen, benen, buik, kutje.

Ik voel hem overal. Ik kom omhoog en ondeugend kijkt hij mij aan. Hij blijft mij lachend aankijken terwijl hij met zijn tong weer over mijn dijbeen gaat en net voor mijn kutje stopt. Men wat zeg ik allemaal. Ik heb het niet meer. Ik laat me naar achter vallen en sluit mijn ogen weer. Ik voel zijn warme tong terwijl ik hard kreun. Zijn handen voel ik nog steeds overal.

Over mijn benen, mijn billen, mijn buik. Hij knijpt overal en zet zijn nagels in mijn vel. Dan stopt hij met likken en ik kijk op. Hij kijkt me aan terwijl hij met zijn vingers over mijn clitje gaat. Hij wrijft een paar keer voor hij twee vingers diep in me laat glijden. In een reflex gooi ik mijn bekken omhoog en voel hoe hij nog dieper in mij naar binnen glijdt.

Kreunend geniet ik van het gevoel. Hij begint mij ook weer te likken. Likkend begint hij mij steeds harder te vingeren. Ik houd het niet meer en kreun steeds harder. Met zijn vingers in mij begint hij tegelijk mijn clitje te masseren met zijn duim en komt omhoog. Aan zijn arm trek ik hem naar me toe en begin hem wild te zoenen. Opeens pakt hij mij bij mijn heupen en gooit me op mijn buik. Hij trekt me naar zich toe en laat zijn lul langzaam in mij naar binnen glijden.

Hij begint steeds harder te stoten en ik hoor hem kreunen. Je hebt echt een heerlijk kutje. Steeds dieper stoot hij en ik kreun steeds harder. Hij trekt mij aan mijn schouder omhoog en gaat door met stoten. Hij begint mij in mijn nek te zoenen en legt zijn hand om mijn nek. Hard klemt hij zijn hand om mijn keel en het wordt licht in mijn hoofd. Als hij mij loslaat kreun ik hard terwijl mijn longen zich weer vullen met zuurstof. Ik laat mijzelf weer naar voren vallen terwijl ik zijn hand achter op mijn nek voel.

Hij duwt mijn gezicht in het matras terwijl hij steeds harder stoot. Ik druk me op en met mijn rechterarm trek ik hem op zijn rug. Als hij op zijn rug lig klim ik bovenop hem en pak zijn lul beet. Ik laat hem in mij glijden en begin rondjes met mijn heupen te draaien terwijl ik hem zijn ogen zie sluiten. Hij nam nu mijn benen en legde die op zijn schouders. Ik zal voorzichtig met je zijn. Ik hielp zijn pik voor mijn tunneltje en hij drukte die een stukje in mij. Langzaam ging hij op en neer.

Steeds maar een klein stukje in mijn kut. Hij lag stil, diep in mijn buik. Neuk me hard en diep. Wat is dat lekker zo’n harde lul in mijn buik. Daar kwam een orgasme. Ik dacht dat ik in de hemel was.

Dat was pas klaarkomen. De pik bleef in me stampen en ik bleef klaarkomen. Oooooh, ik kooooooom weeeeeer. Dan voelde ik de stralen zaad in mijn kut spuiten. Nu kwam ik geweldig klaar. Ik lag te schudden en te schokken en ik gilde zo hard dat Carlos een hand op mijn mond legde.

Toen we beiden klaar waren bleef hij in mij tot zijn pik slap werd. Dat wil ik alle dagen. Jij neukt zo lekker. Hij deed het wel in verschillende standjes en ik vond het op z’n hondjes erg lekker, daar hij dan lekker diep kwam. Nu moest ik weer op mijn knieën gaan zitten. Ik wist niet wat hij achter me deed. Hij streelde me over m’n kutje en m’n kont. Nu moet je goed meewerken en precies doen wat ik zeg. Je wilde toch alles van neuken leren? Nu bleef hij stil zitten en de pijn zakte.

Het werd zelfs lekker. Nu begon dat hard te trillen. Hij had een vibrator in mijn kutje gestoken. Die trilpik maakt me al bijna klaar. Het was en sensatie en ik kwam nu bijna doorlopend klaar. Toen broer klaar kwam voelde ik zijn sperma diep in mijn darmen spuiten.

Nu sloegen de vlammen door mijn lijf. Dit was pas klaarkomen. Broer kreunde en ik gilde. Toen hij uit me kwam vielen we hijgend op bed. Je bent nu zover dat je twee lullen tegelijk kan hebben. Ik regel alles voor je. Mijn beste vriendin Dirkje zou me met inhalen helpen. Je was altijd de beste van onze ploeg. Ben ik je beste vriendin niet meer? Ik heb onder andere mijn kut laten likken. Nu kan jij mij wijzer maken. Wiens lul heb jij in je kut gekregen? Ik verzeker je dat er niets zo lekker is als een vent die op je ligt met zijn harde pik in je natte kutje.

Oké, laat het gebeuren. Bianca begon haar vriendin een beetje te vingeren. Wacht hier maar even en speel nog maar een beetje met jezelf. Ik zou je toch straks neuken? Straks mag je me weer een beurt geven. Maar nu moet je even meekomen?

De jongen stond op. Ze keek met grote ogen naar de stijve lul. Waar haal ik anders een lul vandaan? Het kind werd bijna gek. Neuk me met je tong. Hij vond dat ze erg lekker smaakte.

Weer een maagdje voor zijn geile stamper. Hij besloot deze lessen iets sneller te laten lopen. De jongen vertelde haar over beffen en pijpen. Hij neukte het kind in haar mond en spoot haar mondje vol. Het kind slikte voor haar leven. Maar ga je dat ook in mijn kut spuiten?

Ik wil nog geen baby. Zie je bij Bianca een dikke buik? Wel, ik heb haar al vele keren vol gespoten. Langzaam nam hij bezit van het meisje. Ook bij haar ging hij maar tot dicht bij haar vliesje en haalde zijn pik in en uit. Hij stootte zijn lul diep in het maagdelijke kutje. Dirkje kreunde en piepte. Maar nadat hij een tijdje stil in haar had gelegen begon zij het ook lekker te vinden. Nu neukte hij haar naar een hoogtepunt. Zelf voelde hij het in zijn kloten borrelen.

Hij stampte hard en diep in het jonge kutje en kwam kreunend en schokkend in haar klaar. Ze voelde de stralen zaad in haar buik en kwam weer schreeuwend klaar. Je bent geen maagd meer.

Toen ik hier kwam was ik een klein meisje, nu ben ik een jonge vrouw. Ik zal nog vaak om jouw lul komen, Carlos. Ik kan je nog veel andere dingen leren. Toen Dirkje naar huis was ontkleedde ik mij. Ik verwachtte mijn dagelijkse beurt. Carlos kwam mijn kamer binnen. Daar stond ik oog in oog met een diepzwarte neger en een enorme lul.

Verbaasd keek ik naar de verschrikkelijke grote en dikke neuklat. Jij had een verrassing voor me en nu heb ik er één voor jou. Zou ik die kunnen verdragen? Carlos zegt dat jij een heerlijke geile kut hebt en dat je je graag laat neuken.

Je bent gewend aan en grote lul, dus.! Oscar, neuk haar plat. Even later had ik die enorme paal in mijn kutje. Hijgend ontving ik de enorme dropstaaf. Die voel ik overal. Jaaaa, neuk me hard, zwarte stier. Hij kon het blijkbaar lang vol houden, want ik kreeg nu vele orgasmen en hij bleef door neuken. Eindelijk kwam hij ook klaar en spoot mijn kleine kutje vol.

Gillend genoot ik van deze hete stralen. Toen de man mij verliet viel ik vermoeid op bed. Je bent toch nog niet leeg, hè? Je krijgt direct nog meer. Pijp me maar even. Toen hij weer goed stijf ging staan moest ik hem uit mijn mond laten gaan. Ik kreeg kramp in mijn kaken. Ik had hem liever in mijn kut. Dit was ook de bedoeling. Oscar ging op zijn rug liggen en liet mij op zijn pik klauteren. Hij trok mij tegen zich aan en ik voelde Carlos langzaam in mijn kontje komen.

Even had ik het moeilijk, maar dan genoot ik van de sandwich. Twee zulke grote lullen in een meisje van vijftien jaar. Dat beloofde voor de toekomst. Lang beukten de mannen op mij in. Voor Oscar was het de tweede ronde op dit kutje en Carlos had al veel zaad verloren in Dirkje. Ik had nu één lang orgasme. Ik bleef klaar komen.

Toen ik aan beide kanten volgespoten werd kwam ik zo diep klaar dat ik buiten kennis raakte. Na verloop van tijd kwam ik bij en keek de mannen versuft aan. Dat is pas neuken, nietwaar? We gaan nog even over je heen.

Nu krijg je Carlos in je kont. En ik ben te moe. Jullie neuken me dood. Je blijft in leven, hoor. Maar je gaat weer op de lat. Pijp ons maar weer stijf.


arm in kut lul likken

Ik kijk naar het raam en zie mijn gordijnen zachtjes bewegen. De warme zomerlucht stroomt langzaam binnen en ik draai me nogmaals om.

Ik lig naakt in mijn bed terwijl ik niet probeer te denken aan de drukkende warmte in mijn kamer. Opeens wordt er keihard op de deur geklopt. Geschrokken ga ik zitten. Ik blijf onbeweeglijk zitten en luister met mijn adem in. Nogmaals wordt er geklopt. Ik trek een lang shirt over mijn hoofd. Slipje, wel of niet? Hij klopt nog een keer, dus ik loop snel op de deur af.

Als ik de deur open doe staat hij voor me in alleen zijn boxer. Ik wist niet dat hij zo gespierd was. Zijn blonde haar valt langs zijn gezicht zo zonder gel erin. Heel even zie ik zijn ogen naar mijn blote benen gaan voor hij begint met spreken.

Ik heb mijn telefoon ook niet bij mij en mijn huisgenoot is over 3 uur pas klaar met werken. Kan ik heel even bij jou chillen tot hij er is? Ik heb hem nooit eerder gesproken, dus het is nogal ongemakkelijk. Ik bied hem een biertje aan terwijl we op de bank gaan zitten. We zitten al een tijdje te kletsen als ik naar de keukenla loop om chips te pakken. Ik buk om de chips te pakken en dan realiseer ik mij opeens dat ik nooit dat slipje heb aangedaan.

Geschrokken draai ik mij om en zie ik dat hij naar mij kijkt. Oh shit, hij heeft het gezien. Niet begrijpend blijf ik hem aankijken tot-ie vlak voor mij staat en opeens zijn handen op mijn billen legt. Hij blijft mij aankijken en eindelijk snap ik de hint. Ik begin hem te zoenen en stevig drukt hij mij tegen zich aan. Fuck, hij is lekker. Ik voel hem hard worden. Hij tilt mij op en zet me op het aanrecht.

Zijn handen gaan onder mijn shirt en ik voel zijn duimen over mijn tepels gaan. Ik voel een hittegolf door mijn lichaam gaan terwijl hij mijn nek begint te zoenen. Hij trekt mijn shirt uit en zoent me weer in mijn nek. Langzaam gaat hij naar beneden tot hij bij mijn borsten is.

Zachtjes likt hij mijn ene tepel terwijl hij mij aan blijft kijken. Zijn hand gaat naar mijn andere borst en zachtjes begint hij in mijn andere tepel te knijpen. Ik kreun hard terwijl ik mijn benen steviger om hem heen sla. Ik pak zijn gezicht en begin hem weer te zoenen terwijl ik met mijn handen over zijn borst glijd.

Hij staat precies op de goede hoogte en ik voel zijn steeds harder wordende lul tegen mijn kutje aan. Ik buig naar voren en glijd met mijn handen naar zijn boxer. Met mijn vingers ga ik onder het randje van zijn boxer tot ik bij zijn lul aan kom. Zijn boxer wip ik over zijn harde lul heen en trek hem verder uit. Ik leg mijn hand eromheen en begin hem zachtjes af te trekken. Ik hoor hem sneller ademen terwijl hij mij weer in mijn nek zoent.

Opeens tilt hij mij weer op en legt hij mij op mijn bed. Meteen gaat hij op zijn knieën zitten en trekt mij aan mijn heupen naar hem toe. Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat met zijn vingers over mijn dijbenen.

Ik kreun van geilheid en sluit mijn ogen om te genieten van wat er gaat gebeuren. Ik voel zijn tong over mijn dijbeen gaan en met zijn vingers laat hij zachtjes over mijn schaamlippen glijden. Ik wil zo graag dat hij mij likt of vingert, maakt niet uit wat, maar hij blijft het uitstellen.

Nog steeds glijden zijn handen over mijn billen, benen, buik, kutje. Ik voel hem overal. Ik kom omhoog en ondeugend kijkt hij mij aan. Hij blijft mij lachend aankijken terwijl hij met zijn tong weer over mijn dijbeen gaat en net voor mijn kutje stopt. Men wat zeg ik allemaal. Ik heb het niet meer. Orgie met twee zeer vieze tieners Mijn man's grote pik bevredigen Wacht zeer geil op haar vriendje Haar zoete kont ziet er zo goed, ze gaat stuiteren op een stijve lul Perfect meisje liefdevol geneukt Een meisje geil maken tot ze klaarkomt Meisje geneukt in de gang Hij geniet van een zeer natuurlijk meisje Ebony pik voor een roodharig meisje Tiener amateur houdt van een goeie stijve in haar kut Zwanger meisje geneukt door een zwarte man Neuken met een prachtige brunette Mooi meisje slikt alles door tot de laatste druppel Geile meisje die geneukt worden compilatie Jonge babe en een stijve pik Ze wordt geneukt door een pik zo groot als haar arm Onderworpen aan mijn pik genadeloos Adverteer hier Contact Webmasters Account:

..


Man zoekt man massage grote lul in kleine kut


arm in kut lul likken

Anaal priveontvangst heerlen


Meisje geneukt in de gang Hij geniet van een zeer natuurlijk meisje Ebony pik voor een roodharig meisje Tiener amateur houdt van een goeie stijve in haar kut Zwanger meisje geneukt door een zwarte man Neuken met een prachtige brunette Mooi meisje slikt alles door tot de laatste druppel Geile meisje die geneukt worden compilatie Jonge babe en een stijve pik Ze wordt geneukt door een pik zo groot als haar arm Onderworpen aan mijn pik genadeloos Adverteer hier Contact Webmasters Account: Ik wou me verontschuldigen, maar voelde opeens Ilse haar tong mijn vingers likken.

Verdomme dat was geil en Karen voelde dat mijn lul stijver werd. Terwijl Karen mijn lul likte en pijpte, likte Ilse aan mijn vingers. Ze nam mijn pink in haar mond en begon eraan te zuigen. Na een tijdje nam ze mijn hand en leidde mijn hand naar haar borsten. Ik voelde dat haar tepels stijf stonden en dat ze mooi gevormde tietjes had. Ik streelde haar borsten en kneed er zachtjes in. Karen bleef me ondertussen verder pijpen. Ik fluisterde tegen Karen dat ik als ik klaarkom wel ga kreunen.

Ze zei al fluisterend dat dat niet erg was. Karen likte aan mijn eikel en ballen en maakte aftrekkende bewegingen met haar hand. Ondertussen streelde ik Ilse haar borsten. Met mijn rechterhand ging ik langzaam naar het kutje van Karen. Ik begon haar te strelen en langzaam stak ik een vinger in haar ondertussen kletsnatte kut.

Ze kreunde eventjes en ging verder met me te pijpen. Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Ik vond dit zo geil dat ik met mijn linkerhand naar het kutje van Ilse ging.

Ik dacht dat Ilse me zou tegenhouden maar minder was waar. Ze had haar benen al open en ook haar kutje was nat. Maar ga je dat ook in mijn kut spuiten? Ik wil nog geen baby. Zie je bij Bianca een dikke buik? Wel, ik heb haar al vele keren vol gespoten. Langzaam nam hij bezit van het meisje.

Ook bij haar ging hij maar tot dicht bij haar vliesje en haalde zijn pik in en uit. Hij stootte zijn lul diep in het maagdelijke kutje. Dirkje kreunde en piepte.

Maar nadat hij een tijdje stil in haar had gelegen begon zij het ook lekker te vinden. Nu neukte hij haar naar een hoogtepunt. Zelf voelde hij het in zijn kloten borrelen. Hij stampte hard en diep in het jonge kutje en kwam kreunend en schokkend in haar klaar. Ze voelde de stralen zaad in haar buik en kwam weer schreeuwend klaar. Je bent geen maagd meer.

Toen ik hier kwam was ik een klein meisje, nu ben ik een jonge vrouw. Ik zal nog vaak om jouw lul komen, Carlos. Ik kan je nog veel andere dingen leren. Toen Dirkje naar huis was ontkleedde ik mij.

Ik verwachtte mijn dagelijkse beurt. Carlos kwam mijn kamer binnen. Daar stond ik oog in oog met een diepzwarte neger en een enorme lul. Verbaasd keek ik naar de verschrikkelijke grote en dikke neuklat. Jij had een verrassing voor me en nu heb ik er één voor jou. Zou ik die kunnen verdragen? Carlos zegt dat jij een heerlijke geile kut hebt en dat je je graag laat neuken. Je bent gewend aan en grote lul, dus.! Oscar, neuk haar plat. Even later had ik die enorme paal in mijn kutje.

Hijgend ontving ik de enorme dropstaaf. Die voel ik overal. Jaaaa, neuk me hard, zwarte stier. Hij kon het blijkbaar lang vol houden, want ik kreeg nu vele orgasmen en hij bleef door neuken. Eindelijk kwam hij ook klaar en spoot mijn kleine kutje vol. Gillend genoot ik van deze hete stralen. Toen de man mij verliet viel ik vermoeid op bed. Je bent toch nog niet leeg, hè? Je krijgt direct nog meer. Pijp me maar even. Toen hij weer goed stijf ging staan moest ik hem uit mijn mond laten gaan. Ik kreeg kramp in mijn kaken.

Ik had hem liever in mijn kut. Dit was ook de bedoeling. Oscar ging op zijn rug liggen en liet mij op zijn pik klauteren. Hij trok mij tegen zich aan en ik voelde Carlos langzaam in mijn kontje komen.

Even had ik het moeilijk, maar dan genoot ik van de sandwich. Twee zulke grote lullen in een meisje van vijftien jaar. Dat beloofde voor de toekomst. Lang beukten de mannen op mij in. Voor Oscar was het de tweede ronde op dit kutje en Carlos had al veel zaad verloren in Dirkje.

Ik had nu één lang orgasme. Ik bleef klaar komen. Toen ik aan beide kanten volgespoten werd kwam ik zo diep klaar dat ik buiten kennis raakte. Na verloop van tijd kwam ik bij en keek de mannen versuft aan. Dat is pas neuken, nietwaar? We gaan nog even over je heen. Nu krijg je Carlos in je kont. En ik ben te moe. Jullie neuken me dood. Je blijft in leven, hoor. Maar je gaat weer op de lat. Pijp ons maar weer stijf. Nu voelde ik de enorme staaf in mijn kontje komen. Maar nu ik weer vol zat genoot ik er weer van.

Ik wist nog maar één ding, ik was slechts een grote kut en neuken was mijn levensdoel. De mannen neukten mij nu regelmatig buiten kennis en steeds werd ik met een nat doekje weer bijgebracht. Dan trokken beide lullen zich uit mij terug en ze legden mij op mijn rug. Wezenloos keek ik naar de twee lullen. De mannen stonden zich voor mijn gezicht af te trekken en spoten toen nog een behoorlijk beetje sperma op mijn gezicht.

Carlos pakte mij op en bracht mij naar bed en uitgeput viel ik onmiddellijk in slaap. De volgende dag werd het spelletje herhaald met Dirkje.

Die stond verbaasd te staren naar die enorme zwarte lul. Is die wel echt? Neuk me hard en spuit me vol. Ze genoot van de vele orgasmen. Nadat de neger haar kutje had volgespoten kwam hij van haar af. Nu besefte ik dat Dirkje nog nooit in haar kontje geneukt was. Dat zou feest geven. Het was pas de tweede keer dat ze geneukt werd en meteen twee lullen. Carlos kuste het meisje. Oké, we gaan nu iets doen wat je vriendin al gehad heeft. Je hoeft alleen maar te doen wat ik zeg.

Carlos smeerde zijn pik en haar kontje in met een glijmiddel.

arm in kut lul likken