Aftrekken en neuken neuken in de caravan

aftrekken en neuken neuken in de caravan

Verlegen meisje kijkt pijpend in de camera en word door d Geil slank halfbloedje pijpt en word geneukt door de oude Dit keer filmt hij zijn vriendin terwijl zij masturbeert. Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Op het toilet pijpen en geneukt worden. Gefilmd worden terwijl je pijpt geneukt word en sperma in Vier bisex Latina's pijpen zijn grote lul en laten zich n Sexy bitch baas geeft werknemer sex fantasieen. Latina milf met enorme tieten laat zich goed nemen. Sex les van haar sexy stiefmoeder.

Blonde geile sloerie door twee dikke lullen dubbel gepene Zijn oude lul pijpen en aftrekken en er door geneukt worden. Twee mooie lesbische meisjes beffen elkaars glad geschore Zijn grote penis krijgt van de cheffin een pijp beurt.

Een trio sex met twee bisex vrouwen met grote borsten. Latina showt haar kale vagina en schaamlippen. In deze trio sex geeft de Aziatische twee stijve lullen e Ze krijgt een massage pijpt zijn stijve lul en word geneukt.

Zijn grote lul neukt word met twee handen afgetrokken gep Hij laat zich pijpen en neukt de bisex moeder en dochter. Voor de webcam onder de douche en masturberen tot een org Dit vind de oudere man geil filmen als hij het meisje laa Ze masturbeert pijpt en word in de kut en in de kont geneukt. De twee stijve lullen pijpen en een dubbel penetratie kri In het zwembad pijpt de geile huisvrouw de stijve lul van Kom hier met je stijve jonge lul zodat ik je pijp en me l De boerenknecht laat zich door de oudere boerin pijpen en Rijpe Latina masturbeert tot ze een orgasme krijgt.

Na de striptease vingert ze en masturbeert met de vibrato Twee kaal geschoren lullen geven dit tiener meisje een du Met de webcam op beft hij laat hij zich pijpen en neukt h De jongen heeft een trio sex met de oudere bisex dame en De anus word door de lesbische gelikt en gevingerd.

Stralen sperma vullen haar mond tot het er uit druipt. In deze trio sex krijgt het blondje een dubbel penetratie.

Drie mannen neuken dit blondje en laten zich pijpen. Ik liep achter haar aan en ze vond het wel knus zo een caravan. Ze ging aan het tafeltje en ik nadat ik de deur had dicht gedaan tegenover haar.

Ze keek nieuwsgierig in het rond. Mooi hoor zo een caravan gezellig hoor. Ze stond op keek naar het keukentje en zag toen een schuifdeur de deur naar het slaap gedeelte. Ze een gilletje van opwinding toen het grote bed zag. Ze trok meteen haar schoentjes uit en kroop op het bed. Ze ging zitten en deed de gordijntjes dicht.

Oh wat gaaf is dit net een mini huisje doet het lichtje het ook. Ik knipte het lampje aan je ziet het t beste met schuifdeur dicht zei ik. Ik trok ook mijn schoenen uit en kwam op bed. Toen de schuifdeur dicht was kon je het mooie kleurtje van het lampje veel beter zien.

We lagen nu naast elkaar op het bed naar het plafond te staren. Het is net alsof we op vakantie zijn, best romantisch zo een caravan. Ze vroeg of er soms nog spullen in de kastjes lagen voor ik wat kon zeggen stond ze alweer te neuzen in het kastje van mijn moeder.

Zo zo jou moeder heeft nog best sexy onderbroeken hoor er kwam een hele stapel uit de kast en 1 voor 1 liet ze me de broekjes van mijn moeder zien. Jou moeder is een stuk moderner dan de mijne zei Manon vastberaden nadat ze alle broekjes had bekeken. Ik zei maar dat de broekjes van me moeder me nooit zo hadden geïnteresseerd.

En jij ben jij modern wat je slipjes betreft vroeg ik stoer om van onderwerp te veranderen. Ze viel even stil en vertelde toen dat doordat haar ouders zo streng waren het moeilijk was voor haar. Wat ze echt wilde mocht meestal niet maar stiekem kocht ze soms wel iets. En wat heb nu aan een mooie of een tuttige. Ze durfde me zelfs even niet aan te kijken toen ze zei een tuttige. Hoe tuttig is tuttig voor jou Manon, hier kijk zelf maar dan zei ze direct. Langzaam deed ze haar broek los en deed hem onwennig omlaag.

Ze had inderdaad niet echt een sexy slipje aan maar haar figuur was goed. Ze deed haar broek helemaal uit en pakte een kanten slipje van mijn moeder, hier dit staat toch veel leuker zei ze een beetje verdrietig. Misschien wel Manon maar dan niet die van mijn moeder, ik vertelde dat mijn zus die er toch niet was vast wel iets moois had in haar kast, mijn zus was twee jaar ouder dan mij en kleedde zich altijd erg sexy.

Ik zei Manon op me te wachten en rende door de tuin het huis weer in. De kast van mijn zus had geen geheimen voor mij ik neusde wel vaker tussen haar lingerie als ze er niet was en ik pakte dat wat ik het mooiste vond uit de kast en vergat de behaatjes niet natuurlijk. Toen ik terug kwam in de caravan zat Manon nog steeds in haar onderbroek op bed.

Kijk wat ik heb meegenomen zei ik enthousiast. Manon vroeg of mijn zus dat niet erg vond. Ik zei haar wat niet weet wat niet deert joh. Ze bekeek gespannen de lingerie die ik mee had genomen. En ik mag het ook passen vroeg Manon ongelovig. Ik knikte, waar kan ik me omkleden dan? Hier ziet niemand je toch Manon. Jij bent er toch zei ze verlegen, ik gaf meteen aan dat ik toch ook moest zeggen of het mooi zou staan.

Ook de behaatjes vroeg ze verlegen en ik knikte weer. Ze begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Daar zat ze Manon in haar ondergoed bij mij in de caravan. Het was een mooi slank meisje haar lange haren vielen over haar schouders. Ze zocht een setje uit om te passen. Ze deed haar behaatje af en hield meteen haar handen voor haar borsten. Ik pakte het behaatje en wilde het haar geven maar als ze het wilde pakken moest ze haar arm uitstrekken en zou ik haar borsten zien.

Durf je niet vroeg ik, ik vind het een beetje eng nu jij er bij bent. Doe maar net alsof ik er niet ben joh of wil je dat ik weg ga. Ze schudde van niet en besloot het behaatje te pakken en meteen zag ik haar mooie ronde borstjes. Je bent mooi zei ik zacht. Ze deed het behaatje gauw om en ik gaf haar het slipje wat er bij hoorde.

Haar eigen onderbroek ging uit en ik zag haar zwarte schaamhaar tevoorschijn komen. Ze trok het slipje van mijn zus aan en ging op bed staan.

Ze ging weer zitten en bekeek zichzelf. Haar borsten paste goed in het behaatje en ik voelde me toch wel opgewonden worden. Zit het lekker Manon en het is zo een lekker zacht stofje voel maar, waar moest ik in godsnaam voelen aan de stof. Voorzichtig voelde ik aan haar beha en wreef zacht over de stof die over haar borst zat.

Jij bent de eerste jongen die me zo ziet en ik voelde me trots. Ik vind je wel leuk zei ze super zacht ik jou ook hoor Manon. Ze ging weer liggen en ik kwam op me zij naast haar liggen.

Manon staarde omhoog en was stil. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar blote buik. Ik voelde een rilling bij haar en ze keek opzij. Hier droom ik vaak over zei ze terwijl ze aankeek met haar mooie ogen. Romantisch met een leuke jongen zoals jij. Ben jij wel eens met een meisje naar bed geweest vroeg ze opeens.

Ik schudde van niet want ik wilde eerlijk zijn. Ik heb zelfs nog nooit een blote jongen van dichtbij gezien ging ze verder. Wil je dat ik me uitkleed Manon? Zou je dat willen vroeg ze verbaasd? Ik trok mijn shirt uit, als je niet wilt hoeft het niet hoor hoorde ik Manon nog zeggen.

Ik had mijn broek al los en trok mijn onderbroek ook uit. Ik lag nu naakt op mijn rug en werd bekeken door de onderzoekende ogen van Manon.

Manon ging zitten en deed haar beha af om daarna haar slipje uit te trekken en kwam toen weer naast me liggen. Ik pakte haar hand, spannend he Manon. Ik vroeg of ik haar mocht aanraken en ze knikte. De toppen van mijn vingers gleden vanaf haar hals over haar borsten die zo heerlijk zacht aanvoelde.

Ik voelde haar tepels verstijven onder mijn vingers. Ik legde mijn hand helemaal op haar borst en voelde haar hartje sneller kloppen.

Ik wreef zacht over haar borsten heen en hoorde Manon sneller ademhalen. Ik ging op mijn knieën naast haar zitten en streelde nog steeds die mooie borsten. Ik zakte langzaam naar haar buik toe en met een lieve blik keek ze naar me.

Ze schrok even toen mijn vingertoppen haar schaamhaar bereikte maar hield me niet tegen. Wil je mij niet aanraken vroeg terwijl ik veilig haar benen aanraakte om maar niet meteen aan haar kutje te zitten.

Krappe kutjes oude kut vingeren


aftrekken en neuken neuken in de caravan

Verlegen meisje kijkt pijpend in de camera en word door d Geil slank halfbloedje pijpt en word geneukt door de oude Dit keer filmt hij zijn vriendin terwijl zij masturbeert.

Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Op het toilet pijpen en geneukt worden. Gefilmd worden terwijl je pijpt geneukt word en sperma in Vier bisex Latina's pijpen zijn grote lul en laten zich n Sexy bitch baas geeft werknemer sex fantasieen.

Latina milf met enorme tieten laat zich goed nemen. Sex les van haar sexy stiefmoeder. Blonde geile sloerie door twee dikke lullen dubbel gepene Zijn oude lul pijpen en aftrekken en er door geneukt worden. Twee mooie lesbische meisjes beffen elkaars glad geschore Zijn grote penis krijgt van de cheffin een pijp beurt. Een trio sex met twee bisex vrouwen met grote borsten. Latina showt haar kale vagina en schaamlippen. In deze trio sex geeft de Aziatische twee stijve lullen e Ze krijgt een massage pijpt zijn stijve lul en word geneukt.

Zijn grote lul neukt word met twee handen afgetrokken gep Hij laat zich pijpen en neukt de bisex moeder en dochter. Voor de webcam onder de douche en masturberen tot een org Dit vind de oudere man geil filmen als hij het meisje laa Ze masturbeert pijpt en word in de kut en in de kont geneukt. De twee stijve lullen pijpen en een dubbel penetratie kri In het zwembad pijpt de geile huisvrouw de stijve lul van Kom hier met je stijve jonge lul zodat ik je pijp en me l De boerenknecht laat zich door de oudere boerin pijpen en Rijpe Latina masturbeert tot ze een orgasme krijgt.

Na de striptease vingert ze en masturbeert met de vibrato Twee kaal geschoren lullen geven dit tiener meisje een du Met de webcam op beft hij laat hij zich pijpen en neukt h De jongen heeft een trio sex met de oudere bisex dame en De anus word door de lesbische gelikt en gevingerd.

Stralen sperma vullen haar mond tot het er uit druipt. In deze trio sex krijgt het blondje een dubbel penetratie. Drie mannen neuken dit blondje en laten zich pijpen.

Ik liep achter haar aan en ze vond het wel knus zo een caravan. Ze ging aan het tafeltje en ik nadat ik de deur had dicht gedaan tegenover haar. Ze keek nieuwsgierig in het rond. Mooi hoor zo een caravan gezellig hoor. Ze stond op keek naar het keukentje en zag toen een schuifdeur de deur naar het slaap gedeelte.

Ze een gilletje van opwinding toen het grote bed zag. Ze trok meteen haar schoentjes uit en kroop op het bed. Ze ging zitten en deed de gordijntjes dicht. Oh wat gaaf is dit net een mini huisje doet het lichtje het ook. Ik knipte het lampje aan je ziet het t beste met schuifdeur dicht zei ik. Ik trok ook mijn schoenen uit en kwam op bed. Toen de schuifdeur dicht was kon je het mooie kleurtje van het lampje veel beter zien.

We lagen nu naast elkaar op het bed naar het plafond te staren. Het is net alsof we op vakantie zijn, best romantisch zo een caravan. Ze vroeg of er soms nog spullen in de kastjes lagen voor ik wat kon zeggen stond ze alweer te neuzen in het kastje van mijn moeder. Zo zo jou moeder heeft nog best sexy onderbroeken hoor er kwam een hele stapel uit de kast en 1 voor 1 liet ze me de broekjes van mijn moeder zien. Jou moeder is een stuk moderner dan de mijne zei Manon vastberaden nadat ze alle broekjes had bekeken.

Ik zei maar dat de broekjes van me moeder me nooit zo hadden geïnteresseerd. En jij ben jij modern wat je slipjes betreft vroeg ik stoer om van onderwerp te veranderen. Ze viel even stil en vertelde toen dat doordat haar ouders zo streng waren het moeilijk was voor haar. Wat ze echt wilde mocht meestal niet maar stiekem kocht ze soms wel iets.

En wat heb nu aan een mooie of een tuttige. Ze durfde me zelfs even niet aan te kijken toen ze zei een tuttige. Hoe tuttig is tuttig voor jou Manon, hier kijk zelf maar dan zei ze direct. Langzaam deed ze haar broek los en deed hem onwennig omlaag.

Ze had inderdaad niet echt een sexy slipje aan maar haar figuur was goed. Ze deed haar broek helemaal uit en pakte een kanten slipje van mijn moeder, hier dit staat toch veel leuker zei ze een beetje verdrietig. Misschien wel Manon maar dan niet die van mijn moeder, ik vertelde dat mijn zus die er toch niet was vast wel iets moois had in haar kast, mijn zus was twee jaar ouder dan mij en kleedde zich altijd erg sexy.

Ik zei Manon op me te wachten en rende door de tuin het huis weer in. De kast van mijn zus had geen geheimen voor mij ik neusde wel vaker tussen haar lingerie als ze er niet was en ik pakte dat wat ik het mooiste vond uit de kast en vergat de behaatjes niet natuurlijk. Toen ik terug kwam in de caravan zat Manon nog steeds in haar onderbroek op bed. Kijk wat ik heb meegenomen zei ik enthousiast. Manon vroeg of mijn zus dat niet erg vond. Ik zei haar wat niet weet wat niet deert joh. Ze bekeek gespannen de lingerie die ik mee had genomen.

En ik mag het ook passen vroeg Manon ongelovig. Ik knikte, waar kan ik me omkleden dan? Hier ziet niemand je toch Manon. Jij bent er toch zei ze verlegen, ik gaf meteen aan dat ik toch ook moest zeggen of het mooi zou staan. Ook de behaatjes vroeg ze verlegen en ik knikte weer. Ze begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Daar zat ze Manon in haar ondergoed bij mij in de caravan.

Het was een mooi slank meisje haar lange haren vielen over haar schouders. Ze zocht een setje uit om te passen. Ze deed haar behaatje af en hield meteen haar handen voor haar borsten.

Ik pakte het behaatje en wilde het haar geven maar als ze het wilde pakken moest ze haar arm uitstrekken en zou ik haar borsten zien. Durf je niet vroeg ik, ik vind het een beetje eng nu jij er bij bent. Doe maar net alsof ik er niet ben joh of wil je dat ik weg ga.

Ze schudde van niet en besloot het behaatje te pakken en meteen zag ik haar mooie ronde borstjes. Je bent mooi zei ik zacht. Ze deed het behaatje gauw om en ik gaf haar het slipje wat er bij hoorde. Haar eigen onderbroek ging uit en ik zag haar zwarte schaamhaar tevoorschijn komen.

Ze trok het slipje van mijn zus aan en ging op bed staan. Ze ging weer zitten en bekeek zichzelf. Haar borsten paste goed in het behaatje en ik voelde me toch wel opgewonden worden.

Zit het lekker Manon en het is zo een lekker zacht stofje voel maar, waar moest ik in godsnaam voelen aan de stof. Voorzichtig voelde ik aan haar beha en wreef zacht over de stof die over haar borst zat. Jij bent de eerste jongen die me zo ziet en ik voelde me trots. Ik vind je wel leuk zei ze super zacht ik jou ook hoor Manon. Ze ging weer liggen en ik kwam op me zij naast haar liggen. Manon staarde omhoog en was stil. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar blote buik.

Ik voelde een rilling bij haar en ze keek opzij. Hier droom ik vaak over zei ze terwijl ze aankeek met haar mooie ogen. Romantisch met een leuke jongen zoals jij.

Ben jij wel eens met een meisje naar bed geweest vroeg ze opeens. Ik schudde van niet want ik wilde eerlijk zijn. Ik heb zelfs nog nooit een blote jongen van dichtbij gezien ging ze verder. Wil je dat ik me uitkleed Manon? Zou je dat willen vroeg ze verbaasd? Ik trok mijn shirt uit, als je niet wilt hoeft het niet hoor hoorde ik Manon nog zeggen.

Ik had mijn broek al los en trok mijn onderbroek ook uit. Ik lag nu naakt op mijn rug en werd bekeken door de onderzoekende ogen van Manon. Manon ging zitten en deed haar beha af om daarna haar slipje uit te trekken en kwam toen weer naast me liggen. Ik pakte haar hand, spannend he Manon. Ik vroeg of ik haar mocht aanraken en ze knikte. De toppen van mijn vingers gleden vanaf haar hals over haar borsten die zo heerlijk zacht aanvoelde.

Ik voelde haar tepels verstijven onder mijn vingers. Ik legde mijn hand helemaal op haar borst en voelde haar hartje sneller kloppen. Ik wreef zacht over haar borsten heen en hoorde Manon sneller ademhalen.

Ik ging op mijn knieën naast haar zitten en streelde nog steeds die mooie borsten. Ik zakte langzaam naar haar buik toe en met een lieve blik keek ze naar me. Ze schrok even toen mijn vingertoppen haar schaamhaar bereikte maar hield me niet tegen. Wil je mij niet aanraken vroeg terwijl ik veilig haar benen aanraakte om maar niet meteen aan haar kutje te zitten.
Nicky begon steeds zwaarder te ademen en kon horen dat het haar moeite kostte om niet te veel lawaai te maken, vlak voordat ze klaar kwam begon ze echt te kreunen en voelde ik dat haar vingertjes steeds sneller in haar spleetje op en neer gingen doordat ik iedere beweging kon voelen door het dekbed waaronder we lagen, voelde me zo verschrikkelijk geil en wilde niets liever dan aan me pik trekken.

Juist op het moment dat ze zacht kreunend klaar kwam moest ik proesten, voelde dat al een tijdje aan komen maar kon er niets aan doen. Ben je wakker Frank? Kon natuurlijk moeilijk zeggen dat ik sliep en gaf eerlijk toe dat ik al een tijdje wakker was.

Je hebt dus gemerkt wat ik aan het doen was? Sorry Nicky, ik heb inderdaad gemerkt dat je met je zelf aan het spelen was vond dit zelf wel netjes gezegd maar je hoeft je echt niet te schamen hoor, ik doe dat ook zei ik tegen haar, hopend dat ze zich op deze manier niet zo zou schamen. Je vertelt niets aan papa en mama? Tuurlijk niet Nicky, dit blijft ons geheimpje.

Maar waarom zei je niets toen je wakker was, vind dat best wel lullig van je! Ik weet niet waardoor het kwam, maar ik zei letterlijk tegen haar dat ik nog al opgewonden werd doordat ze zich lag te vingeren naast me en dat ik me ook afgetrokken zou hebben als ik de kans daarvoor had gehad. Dus jij wordt geil van je eigen zusje die zich ligt te vingeren? Zo dadelijk zeg je ook nog dat je me zou neuken als je de kans kreeg! Ik denk dat het nog de alcohol was die sprak, want de woorden die toen uit me mond kwamen waren zeker niet van mij.

Nicky, als je het toe zou laten zou ik alles doen wat je wilt. Het bleef even stil en toen zei ze, ik wist dat je wakker was en voelde me daardoor steeds geiler worden en vingerde me met het idee dat jij me lag te neuken. Ik wist niet wat ik moest zeggen en deed toen iets wat ik misschien niet had moeten doen. Ik kroop naar haar toe en zette voorzichtig me lippen op de hare, heel eventjes leek het of ze zich terug zou trekken maar toen zoende ze me heel voorzichtig terug.

Weet je heel zeker dat je dit wilt vroeg ik haar? Ze zei niets en begon me steeds heftiger te zoenen, voelde hoe haar tong contact zocht met de mijne en vond, zo lag ik plotseling met me bloedeigen zusje te tongen.

Dit was echt te veel voor me, was zo verschrikkelijk opgewonden dat ik me hand onder haar shirtje schoof en haar borsten betastte, ze had van die zachte maar toch stevige borstjes die nog aan het groeien waren. Stop zei ze plotseling, ik dacht dit is het dan! Maar toen kwam ze overeind en trok haar shirtje en slipje uit, jij ook zei ze tegen me. We kropen nog dichter tegen elkaar aan waardoor haar harde tepeltjes tegen me borst drukte, ik zakte iets naar beneden en nam 1 tepel in me mond en zoog er heel voorzichtig aan.

Ze vond het duidelijk fijn want ze begon zachtjes te kreunen, ooh Frank je maakt me zo geil geil, ik wil dat je me neukt! Ik zei niets maar liet haar bovenop me kruipen, ik voelde hoe ze met haar schaamlipjes over me lul schuurde en ook hoe nat ze was. Wil je dit echt, wil je je echt door mij laten ontmaagden? Even gebeurde er niets maar toen zakte ze naar beneden en nam mijn lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken.

Alsjeblieft Nicky kreunde ik, stop hiermee,we kunnen dit niet doen, maar ze zei niets. Ooh zusje van me, ik wil je ook neuken Ik wil mijn lul in dat strakke kutje van je stoppen.

Toen ik dat zei stopte ze met pijpen en kroop bovenop me, wil je het echt met me doen fluisterde ze? Langzaam deed ze haar broek los en deed hem onwennig omlaag. Ze had inderdaad niet echt een sexy slipje aan maar haar figuur was goed.

Ze deed haar broek helemaal uit en pakte een kanten slipje van mijn moeder, hier dit staat toch veel leuker zei ze een beetje verdrietig. Misschien wel Manon maar dan niet die van mijn moeder, ik vertelde dat mijn zus die er toch niet was vast wel iets moois had in haar kast, mijn zus was twee jaar ouder dan mij en kleedde zich altijd erg sexy.

Ik zei Manon op me te wachten en rende door de tuin het huis weer in. De kast van mijn zus had geen geheimen voor mij ik neusde wel vaker tussen haar lingerie als ze er niet was en ik pakte dat wat ik het mooiste vond uit de kast en vergat de behaatjes niet natuurlijk.

Toen ik terug kwam in de caravan zat Manon nog steeds in haar onderbroek op bed. Kijk wat ik heb meegenomen zei ik enthousiast. Manon vroeg of mijn zus dat niet erg vond. Ik zei haar wat niet weet wat niet deert joh. Ze bekeek gespannen de lingerie die ik mee had genomen.

En ik mag het ook passen vroeg Manon ongelovig. Ik knikte, waar kan ik me omkleden dan? Hier ziet niemand je toch Manon. Jij bent er toch zei ze verlegen, ik gaf meteen aan dat ik toch ook moest zeggen of het mooi zou staan. Ook de behaatjes vroeg ze verlegen en ik knikte weer. Ze begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Daar zat ze Manon in haar ondergoed bij mij in de caravan. Het was een mooi slank meisje haar lange haren vielen over haar schouders.

Ze zocht een setje uit om te passen. Ze deed haar behaatje af en hield meteen haar handen voor haar borsten. Ik pakte het behaatje en wilde het haar geven maar als ze het wilde pakken moest ze haar arm uitstrekken en zou ik haar borsten zien.

Durf je niet vroeg ik, ik vind het een beetje eng nu jij er bij bent. Doe maar net alsof ik er niet ben joh of wil je dat ik weg ga. Ze schudde van niet en besloot het behaatje te pakken en meteen zag ik haar mooie ronde borstjes. Je bent mooi zei ik zacht. Ze deed het behaatje gauw om en ik gaf haar het slipje wat er bij hoorde. Haar eigen onderbroek ging uit en ik zag haar zwarte schaamhaar tevoorschijn komen. Ze trok het slipje van mijn zus aan en ging op bed staan.

Ze ging weer zitten en bekeek zichzelf. Haar borsten paste goed in het behaatje en ik voelde me toch wel opgewonden worden. Zit het lekker Manon en het is zo een lekker zacht stofje voel maar, waar moest ik in godsnaam voelen aan de stof. Voorzichtig voelde ik aan haar beha en wreef zacht over de stof die over haar borst zat. Jij bent de eerste jongen die me zo ziet en ik voelde me trots. Ik vind je wel leuk zei ze super zacht ik jou ook hoor Manon. Ze ging weer liggen en ik kwam op me zij naast haar liggen.

Manon staarde omhoog en was stil. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar blote buik. Ik voelde een rilling bij haar en ze keek opzij. Hier droom ik vaak over zei ze terwijl ze aankeek met haar mooie ogen. Romantisch met een leuke jongen zoals jij. Ben jij wel eens met een meisje naar bed geweest vroeg ze opeens. Ik schudde van niet want ik wilde eerlijk zijn. Ik heb zelfs nog nooit een blote jongen van dichtbij gezien ging ze verder.

Wil je dat ik me uitkleed Manon? Zou je dat willen vroeg ze verbaasd? Ik trok mijn shirt uit, als je niet wilt hoeft het niet hoor hoorde ik Manon nog zeggen. Ik had mijn broek al los en trok mijn onderbroek ook uit. Ik lag nu naakt op mijn rug en werd bekeken door de onderzoekende ogen van Manon. Manon ging zitten en deed haar beha af om daarna haar slipje uit te trekken en kwam toen weer naast me liggen.

Ik pakte haar hand, spannend he Manon. Ik vroeg of ik haar mocht aanraken en ze knikte. De toppen van mijn vingers gleden vanaf haar hals over haar borsten die zo heerlijk zacht aanvoelde. Ik voelde haar tepels verstijven onder mijn vingers.

Ik legde mijn hand helemaal op haar borst en voelde haar hartje sneller kloppen. Ik wreef zacht over haar borsten heen en hoorde Manon sneller ademhalen. Ik ging op mijn knieën naast haar zitten en streelde nog steeds die mooie borsten.

Ik zakte langzaam naar haar buik toe en met een lieve blik keek ze naar me. Ze schrok even toen mijn vingertoppen haar schaamhaar bereikte maar hield me niet tegen. Wil je mij niet aanraken vroeg terwijl ik veilig haar benen aanraakte om maar niet meteen aan haar kutje te zitten. Ze pakte mijn hoofd vast en trok me naar haar toe en kuste me op mijn mond. Je bent zo lief zei ze alleen. Ik kuste haar op mijn beurt met mijn hand nog op haar boven been.

Ze deed haar bene iets uit elkaar en ik voelde aan haar dij. Ik voelde plotseling haar hand aan mijn inmiddels vreselijk stijve piemel en gleed automatisch omhoog en voelde haar nat geworden lipjes ten mijn hand. Toen ik haar daar raakte kreunde ze een beetje. Ze klemde haar vinger om mijn piemel heen en begon me op haar manier af te trekken.

Ik drukte mijn middelvinger tussen haar lipjes en bewoog hem zacht op en neer zonder echt in haar gaatje te komen. Ik had dit nooit eerder gedaan maar deed wat ik in mijn boekjes had gezien. Ik zocht haar speciale plekje dat clitoris heette. Ik voelde iets onder mijn vinger en toen ze daardoor nog iets meer kreunde wist ik zeker dat ik het gevonden had Manon zei me dat het heel lekker was wat ik deed.

Ik voelde me stoer en wilde nu wel eens in haar gaatje. Bang om haar pijn te doen begon ik voorzichtig het topje van mijn vinger naar binnen te duwen. Ik was verbaasd hoe makkelijk dit ging en Manon deed haar benen zo wijd mogelijk.

Bijna vanzelf verdween mijn hele vinger naar binnen. Ze had mijn piemel nog stevig vast maar bewoog niet meer met haar hand en toen ik mijn vinger heen en weer bewoog pakte ze mijn piemel nog steviger vast.

Ik begon mijn vinger in en uit haar te bewegen. Tussen haar bene was het behoorlijk nat geworden en af en toe wreef ik met mijn hele hand over der kutje heen zodat ik ook goed haar klitje raakte. Na een tijdje verstijfde ze helemaal en liep er vocht uit haar kutje naar buiten. Ze moest nu wel zijn klaargekomen. Ik kuste haar weer en toen zei ze me te gaan liggen.

Ze vroeg me om te vertellen hoe aftrekken moest. Ik deed het even voor en toen nam ze het over. Terwijl ze me zachtjes aftrok vroeg ze opeens of neuken voor de eerste keer pijn zou doen.
Moederendochtersex sexclub gangbang

  • Thuisontvangst almere gangbang eindhoven
  • Film downloaden squirt sex
  • Grote lul gezocht klussen voor natura
  • Hij kwam niet helemaal bij haar binnen. Ik had me de afgelopen jaren niet voor niets 2 keer per dag afgetrokken, en had daardoor ondertussen een geweldige zaadproductie opgebouwd.

Strak tiener kutje gratis pijpen


Ze stond op keek naar het keukentje en zag toen een schuifdeur de deur naar het slaap gedeelte. Ze een gilletje van opwinding toen het grote bed zag. Ze trok meteen haar schoentjes uit en kroop op het bed.

Ze ging zitten en deed de gordijntjes dicht. Oh wat gaaf is dit net een mini huisje doet het lichtje het ook. Ik knipte het lampje aan je ziet het t beste met schuifdeur dicht zei ik.

Ik trok ook mijn schoenen uit en kwam op bed. Toen de schuifdeur dicht was kon je het mooie kleurtje van het lampje veel beter zien. We lagen nu naast elkaar op het bed naar het plafond te staren.

Het is net alsof we op vakantie zijn, best romantisch zo een caravan. Ze vroeg of er soms nog spullen in de kastjes lagen voor ik wat kon zeggen stond ze alweer te neuzen in het kastje van mijn moeder. Zo zo jou moeder heeft nog best sexy onderbroeken hoor er kwam een hele stapel uit de kast en 1 voor 1 liet ze me de broekjes van mijn moeder zien.

Jou moeder is een stuk moderner dan de mijne zei Manon vastberaden nadat ze alle broekjes had bekeken. Ik zei maar dat de broekjes van me moeder me nooit zo hadden geïnteresseerd. En jij ben jij modern wat je slipjes betreft vroeg ik stoer om van onderwerp te veranderen. Ze viel even stil en vertelde toen dat doordat haar ouders zo streng waren het moeilijk was voor haar. Wat ze echt wilde mocht meestal niet maar stiekem kocht ze soms wel iets. En wat heb nu aan een mooie of een tuttige.

Ze durfde me zelfs even niet aan te kijken toen ze zei een tuttige. Hoe tuttig is tuttig voor jou Manon, hier kijk zelf maar dan zei ze direct. Langzaam deed ze haar broek los en deed hem onwennig omlaag. Ze had inderdaad niet echt een sexy slipje aan maar haar figuur was goed.

Ze deed haar broek helemaal uit en pakte een kanten slipje van mijn moeder, hier dit staat toch veel leuker zei ze een beetje verdrietig. Misschien wel Manon maar dan niet die van mijn moeder, ik vertelde dat mijn zus die er toch niet was vast wel iets moois had in haar kast, mijn zus was twee jaar ouder dan mij en kleedde zich altijd erg sexy.

Ik zei Manon op me te wachten en rende door de tuin het huis weer in. De kast van mijn zus had geen geheimen voor mij ik neusde wel vaker tussen haar lingerie als ze er niet was en ik pakte dat wat ik het mooiste vond uit de kast en vergat de behaatjes niet natuurlijk. Toen ik terug kwam in de caravan zat Manon nog steeds in haar onderbroek op bed. Kijk wat ik heb meegenomen zei ik enthousiast. Manon vroeg of mijn zus dat niet erg vond.

Ik zei haar wat niet weet wat niet deert joh. Ze bekeek gespannen de lingerie die ik mee had genomen. En ik mag het ook passen vroeg Manon ongelovig. Ik knikte, waar kan ik me omkleden dan? Hier ziet niemand je toch Manon. Jij bent er toch zei ze verlegen, ik gaf meteen aan dat ik toch ook moest zeggen of het mooi zou staan.

Ook de behaatjes vroeg ze verlegen en ik knikte weer. Ze begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Daar zat ze Manon in haar ondergoed bij mij in de caravan. Het was een mooi slank meisje haar lange haren vielen over haar schouders. Ze zocht een setje uit om te passen. Ze deed haar behaatje af en hield meteen haar handen voor haar borsten.

Ik pakte het behaatje en wilde het haar geven maar als ze het wilde pakken moest ze haar arm uitstrekken en zou ik haar borsten zien. Durf je niet vroeg ik, ik vind het een beetje eng nu jij er bij bent.

Doe maar net alsof ik er niet ben joh of wil je dat ik weg ga. Ze schudde van niet en besloot het behaatje te pakken en meteen zag ik haar mooie ronde borstjes. Je bent mooi zei ik zacht. Ze deed het behaatje gauw om en ik gaf haar het slipje wat er bij hoorde. Haar eigen onderbroek ging uit en ik zag haar zwarte schaamhaar tevoorschijn komen. Ze trok het slipje van mijn zus aan en ging op bed staan. Ze ging weer zitten en bekeek zichzelf.

Haar borsten paste goed in het behaatje en ik voelde me toch wel opgewonden worden. Zit het lekker Manon en het is zo een lekker zacht stofje voel maar, waar moest ik in godsnaam voelen aan de stof. Voorzichtig voelde ik aan haar beha en wreef zacht over de stof die over haar borst zat. Jij bent de eerste jongen die me zo ziet en ik voelde me trots. Ik vind je wel leuk zei ze super zacht ik jou ook hoor Manon.

Ze ging weer liggen en ik kwam op me zij naast haar liggen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! De volgende anonieme contacten praten er graag over! Ik zoek lekkere geile sex. Nou ben ik absoluut niet preuts, en laat anderen ook absoluut in hun waarde, maar als nudiste zul je me niet zien. Het volgende ogenblik duwde ze een vinger in haar nauwe gaatje. Ik begon mijn vinger in en uit haar te bewegen. Bij het bezoeken van NewsMedia sites kun je de volgende soorten cookies verwachten: Aangezien onze kleine kinderen de neiging hebben om in hun slaap op hun handen en knieen op en neer te wippen, waardoor uiteraard de caravan gaat schudden, denken wij dat iedereen denkt dat wij het een paar keer per nacht liggen te doen!

Beide nemen ze een lange eerste trek, ze kijken elkaar met een blik van voldoening aan en blazen hun rook in de zelfde richting uit. Daar lag zij in haar zomerjurkje, zoals zij het heerlijke super korte jurkje noemde.

Betreft Neuken in de caravan. Omdat Johan zowat op springen stond, leek het me wel wat als Chantal hem even lekker aftrok, en aan hun bewegingen te zien was dat inderdaad het geval. Zaterdagavond Ik keek op mijn horloge, en zag dat het etenstijd was geworden. We hadden allemaal lekker trek gekregen door de gezonde zeelucht, en kleedde ons aan. Omdat de zwemkleding droog was hadden we aan gympen en een Tshirt genoeg.

We reden naar de Cocksdorp, en haalde bij de friettent op de hoek een lekkere baal patat en een snack en een suikervrije Cola, en gingen dat op het parkeerterrein in de auto lekker oppeuzelen. We tuften terug naar de camping, de meiden trokken een ouderwets degelijk badpak aan, en we spoelden de zee van ons af in het zwembad van de camping.

We liepen terug naar de caravan, verwisselde het zwemgoed voor een short en Tshirt, en gingen in de voortent het 8 uur TV-Journaal kijken. Toen Chantal de caravan inliep en doorkreeg dat haar bloemetjes-slipje niet meer op de plaats lag waar ze het had achtergelaten, maar op de badkamervloer in een hoek van de caravan, pakte het op, keek ze Johan onderzoekend aan, en lachte. Wat is dat toch, dat mannen altijd maar aan slipjes ruiken?

Ik zal het je uitleggen, zei ik. Ja, dat kan hij heel goed, zei Tif. Kijk, zei ik, waar is de plaats waar een vrouw het sterkst naar feromonen en sekshormonen ruikt? Inderdaad, in hun poesje, en als een kledingstuk daar een tijdje tegenaan gezeten heeft, zit dat ook in bijvoorbeeld een slipje. Dieren die elkaar ontmoeten snuffelen toch ook aan elkaars dingetjes? Wel mannen doen dat ook…. En vinden dat heerlijk! Vroeg Chantal plagerig , wil je mijn kutje ruiken?

Ik vermoedde wat er ging komen en deed de TV uit. Gelukkig was het plastic raam van de voortent van gematteerd plastic, licht zat maar niemand kon binnenkijken, en de voortent stond immers met de open kant naar het bos. Ik deed de radio aan, en radio 10 Gold vulde de voortent met zachte muziek. Chantal begon met haar heupen te wiegen, en trok langzaam en sexy haar Tshirt over haar hoofd.

Ze bewoog precies op de goede manier, als je ernaar keek kon je je ogen er niet meer vanaf houden. Het Tshirt ging op de stoel, ze boog iets voorover en daar ging haar slipje. Ze stond nu helemaal naakt, en gebood Johan op het luchtbed te gaan liggen. Met enkele bewegingen ontdeed ze hem van zijn Tshirt en zwembroek, en ging met gespreide benen boven zijn hoofd staan. Aan zijn erectie te zien beviel hem het uitzicht wel.

Langzaam zakte ze door haar knieen totdat haar heerlijke vrucht op een centimeters van zijn gezicht verwijderd was. Johan kreunde, en wreef over zijn piep.

Ooooooo, wat lekker, kreunde hij, en gaf haar een klein kusje op haar kutje. Hij pakte haar bij haar heupen, en trok haar zachtjes nog iets lager, met zijn neus in haar lekkere strakke kutje.

Hij verplaatste zijn neus naar haar roze rozetje, en ook daar rook het lekker, ze hadden immers de hele dag in het water gelegen, onrein kon het niet zijn. Hij drukte zijn tong in haar kleine gaatje, en wij die toekeken hoorde haar zachtjes kreunen. Na enkele likjes ontspande haar gaatje, en schoof zijn tong een klein stukje naar binnen. NNNNnnnnnnnn, kreunde Chantal weer, en bewoog haar kutje richting zijn tong.

Hij begreep de hint, en begon plagend haar lipjes en af en toe ook haar klitje te likken. Weer wreef hij over zijn piemel, en dit keer begreep Chantal de hint.

Ze boog zich voorover, pakte zijn pik beet en drukte de voorhuid zachtjes naar achter. Hij schokte met zijn heupen van geilheid, en Chantal liet zich nu voorover zakkend naar standje 69, zijn lul diep in haar keel glijden. Ik zag haar wangen hol gezogen naar binnen staan, en kon me voorstellen wat hij voelde. Zaterdagnacht Tif en ik hadden de hele tijd gespannen toe zitten en Tif had er een kleur van gekregen, en zat ze stiekem zachtjes over haar slipje te wrijven.

Ik tilde haar uit haar stoel, droeg haar naar binnen, en legde haar ruggelings op het bed. Zelf schoof ze haar slipje uit, en spreidde genietend over haar doosje wrijvend haar heerlijke benen. Hoewel we die ochtend nog bezig waren geweest, was mijn jan al weer op volle oorlogsterkte.

Ik had me de afgelopen jaren niet voor niets 2 keer per dag afgetrokken, en had daardoor ondertussen een geweldige zaadproductie opgebouwd. Ik ging op mijn knieen voor het bed tussen haar benen zitten en kuste haar voeten. Ik sabbelde aan haar teentjes, en voelde aan haar kronkelen dat ze het lekker vond. Langzaam ging ik langs de binnenkant van haar benen omhoog, langs haar kuiten en knieen naar haar dijen, liezen, poesje, en rook weer die goddelijke geur van haar vochtige doosje.

Ik nam alle tijd om van haar heerlijkheid te genieten, en aan haar gedraai en gekreun te merken genoot zij ook. Ik drukte voorzichtig haar benen omhoog, en ze lag lenig met haar knieen naast haar oren. Niets, niets bleef er zo voor mij verborgen, alles was heerlijk zichtbaar, vlak bij mijn neus en ogen. Ik kreunde van genot. Ik wilde mijn mond en tong in dat lekkere kutje begraven, maar wist me in te houden. Ik stak mijn tong uit en likte de haartjes van haar staartbeentje.

Ze huiverde van genot, en hield mijn hoofd vast. Langzaam ging ik langs haar bilspleet al likkend en zuigend naar haar kleine roze sterretje, dat uitnodigend naar me knipoogde.

Ik gaf er wat kleine kusjes op, het rook er heerlijk, niet zoals een kutje, maar toch met een geheel eigen geur, droog en licht bitter. Ik gaf er wat likjes over, en het knipogen werd heviger. Ik drukte de punt van mijn tong in het midden, en met verassend weinig weerstand gleed het puntje van mijn tong naar binnen. Ik voelde hoe haar kringspier zich om mijn tong sloot, en genoot van dat gevoel, en stelde mij voor hoe het was als mijn lul daar in zat.

Kom, kreunde Tif, doe het……Ik rukte mijn Tshirt uit en schopte mijn slip uit, die natuurlijk achter mijn erectie bleef hangen. Ik ging op mijn knieen op de rand van het bed zitten, en likte nog eens over haar kleine gaatje. Ik bracht mijn jan naar voren en duwde hem zachtjes tegen haar gaatje, en verhoogde de druk zachtjes.

Ik voelde flink weerstand, en besefte dat het pijn kon doen. Wil je dit echt, Vroeg ik? Haargel is een beter glijmiddel dan speeksel, het is gladder en droogt minder snel in. Weer drukte ik mijn eikel tegen haar gaatje, draaide wat met mijn heupen en mijn eikel gleed soepel naar binnen.

Ik voelde haar sluitspier zich achter mijn eikel samentrekken en hield even stil. Ook zonder bewegen was dit een goddelijk gevoel. Ook voor haar, ze kreunde en kreunde, ik vroeg is het lekker, Ohja, zei ze, het doet wat zeer, maar lekker zeer. Ik bewoog zachtjes naar voor en achter, en genoot van dat strakke. Tif streelde over haar poesje en haar klitje, en huiverde.

Ooooooohhh, wat is dit zalig, steunde ze, ga door. Ik drukte wat harder en gleed weer enkele centimeters dieper naar binnen. Ik kon van genot geen woord uitbrengen en zuchtte alleen maar. Ondertussen lag ze zichzelf lekker te vingeren. Ik kreeg een bloedrode golf voor mijn ogen en ineens voelde ik een spetterend orgasme vanuit mijn tenen omhoog komen.

Ik bewoog met moeite zachtjes in en uit op het ritme van haar steunen, totdat het laatste beetje zaad in haar kontje was gespoten.

Ik voelde mijn erectie wegzakken maar haar kringspier liet mijn eikel niet los. Zachtjes trok ik achteruit en met een zuigend gevoel liet haar gaatje me gaan.

Ondertussen was zij ook lekker op weg met haar vingers, en ik kneedde en streelde haar borsten en dijen tot ze klaar kwam. In de voortent was het ondertussen aardig stil geworden en nieuwsgierig keken we om het hoekje. Zielsgelukkig lagen ze in elkaars armen te kussen en te flikflooien, met het dekbed over hen heen. Johan en Chantal lachten naar ons, en bleven lekker liggen. Radio 10 gold speelde nog steeds lekkere muziek, en ik stelde de sluimertijd in op een uur.

Tif schoof opzij en ik kroop lekker tegen haar aan. Zo vielen we samen in slaap. Tif deed een oog open, gaf me een lekkere vochtige kus op mijn wang en kroop weer ruggelings tegen me aan. Zo maakte we nog een Hazenslaapje tot half tien. Ik hoorde Johans bromstem in de voortent, ik hoorde de rits opengaan en zag de schim van Chantal naar het toiletgebouw gaan.

Even later was ze terug, stapte de caravan binnen en zette de fluitketel op het gas. Ja, naar buiten, jongens, zeiden ze, dan kunnen de dames de ontbijtboel op orde maken. Omdat we niet met meer dan twee in de keuken paste, zaten wij, de jongens, lekker in het zonnetje na te gapen. Glimmend en lachend van oor tot oor keek Johan me aan. Zonder woorden begrepen we elkaar. Dit kon niet meer fout lopen. Hoe laat zullen we de boot nemen? Overlegde we met elkaar. Weet ik veel, zij Johan, wat gaan we verder nog doen?

Niet neuken in elk geval, zei ik, ik ben dit weekeinde even uitgeneukt. Anders ik wel, zei Johan. Vrolijk kwebbelend waren de meiden in de caravan doende, en werden we geroepen voor ontbijt. Eenvoudig, maar heel gezellig, koffie, melk, thee en croissants. Ik keek op de klok en zag 11 uur. Wat gaan we doen, vroeg ik?

Proestend en giechelend lagen ze achterover in hun stoel. Johan zat met zijn buik te schudden van het lachen. Maar, meiden, zei ik, geen seks meer, anders loop ik straks op mijn tandvlees. Chantal keek hem ondeugend aan en zei, jouw beurt komt nog wel! Weer werd Johan rood tot achter zijn oren en liep verlegen naar binnen om de zwemspullen bij elkaar te zoeken, lief nageken door Chantal.

Een schatje, die broer van jou, zei ze tegen me. Dat kon ik beamen. We reden naar het strand en lagen even later heerlijk in het warme zand bruin te bakken. Johan trok Chantal aan haar hand omhoog en liepen het duin in.

aftrekken en neuken neuken in de caravan